Bronxi utcák

6 / 14 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Sebastien Longley on Kedd Feb. 07, 2012 8:30 pm


Nem is volt baj ezzel a hozzáállással egészen addig, míg meg nem pillantottam ŐT. Még akkor is gyanús lett volna, ha nem pont előtte jut eszembe, amit a rám küldött mutáns bérgyilkosról mondtak, de így most villámként hasított belém a felismerés, hogy ez engem követ és ezek szerint valahogy mégis a nyomomra akadt, pedig, hogy vigyáztam. De, hát, ha mutáns, akkor lehet, hogy van valami olyan képessége, amivel követi a szagomat, vagy valami hasonló. Azonnal elöntött a pánik! Itt állok egy a sötét utcában, és ahogy ez a fazon kinéz, ember nincs aki a segítségemre sietne, ha bajba kerülnék. Én sem szívesen kötnék bele az biztos! De most mi a frász csináljak? Talán még nem látott meg, vagy nem biztos benne, hogy én vagyok, vagy…..Áááá! A fenét, akkor nem lenne itt mögöttem! És egyre közeledik!
Megláttam egy keskeny kereszt utcát és gyorsan befordultam, de sajnos zsákutcának bizonyult, csak a végét lezáró falat láttam rémült szemekkel.
Már csak egy megoldás volt. Azonnal átváltoztam és szorosan a falhoz tapadtam. Aztán már meg is láttam, ahogy megáll az utca bejáratánál, hallgatózik egy kicsit, majd elindul befelé.
Uram segíts! Még a lélegzetem is visszaszeretném fojtani, de annyira fel vagyok zaklatva, hogy z most nem megy, és csak remélni merem, hogy nem hallotta meg. De, mégis! Hiszen egyértelműen felszólít! Persze, eszem ágában sincs felfedni magam, inkább még jobban a falra tapadok.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Hugh Hagwood on Kedd Feb. 07, 2012 10:56 pm

Az akcióm sikerrel járt. A két mutáns megmenekült, legalábbis ideiglenesen. Én viszont jól megütöttem magam. És mire feltápászkodtam a földről, újabb kellemetlen meglepetés fogadott: többen is rám lőttek.
Mintha lelassultak volna az események. Láttam közeledni a golyókat, és tudtam, hogy nem kerülhetem el őket. Képtelen voltam ilyen gyorsan megmozdulni. Önkéntelenül, ijedtemben robbantottam egyet...
Épp csak annyi lélekjelenlétem volt, hogy megpróbáljam valahogy fékezni az erejét, de nem érdekelt volna az sem, ha nem sikerül, nem érdekel senki, csak én éljem túl...
A robbanás óriási volt. Be kellett hunynom a szemem, mert a világ egyetlen éles, fehér fénnyé vált. Aztán felordítottam a fájdalomtól, ahogy a robbanás hangjának sokkja a dobhártyámba hasított.
Egy másodperc, és az izzás kialudt. Egy több méter mély kráterben álltam. Valahogy sikerült egy olyan detonációt létrehoznom, ami csak a körülbelül két és fél méteres körzetemben tombolt. A golyók nyilván semmivé lettek, vagy a kirobbanó erőhatástól elterelődtek.
Tántorogva, vérző füllel indultam el, hogy kimásszak a kráterből és megnézzem, mi történt.
avatar
Hugh Hagwood
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 276
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Fagypont on Szer. Feb. 08, 2012 5:40 pm

A rejtőzködő nem válaszolt, ami egyértelműen elárulta, hogy rossz szándékai vannak. Talán rablásra, vagy gyilkosságra készül? Nincs okom közbe avatkozni, egy másik shinobi vadászatába, de nem feledhetem azon elveket, amelyeket új klánom képvisel. Kihúztam magamat:
- Fedd fel magad rejtőzködő, hallom a lélegzeted - mormoltam csendesen.
Meg akartam győződni arról, hogy nincs semmilyen veszélyforrás sem rám, sem enyéimre, sem az általunk védettekre nézve. De nem volt válasz...
Erőt gyűjtve eldobtam gyors egymásutánban három hólabdát megközelítően lefedve a kritikus területet. Az egyik telibe találta az illetőt, jégvirágokkal festve meg testének vonalait és alakját. Alapállásba váltottam, felkészülve, hogy esetlegesen ellenségesen reagál.
avatar
Fagypont
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 160
Hírnév : 4
Tartózkodási hely : Meditációs kert/Bevetésen

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Sebastien Longley on Szer. Feb. 08, 2012 6:13 pm

A férfi nem tágított, ezek szerint nem dőlt be a trükkömnek, de egyelőre nem is tudja, hol vagyok és ez még számomra előnyt jelent, habár ki tudja meddig.
Ezért szép óvatosan, hogy a mozgásom ne keltsen feltűnést, megragadtam a mellettem lévő kukának a fedelét, hogyha közelebb jön, akkor fejbe vágjam vele.
Még mindig reménykedtem benne, hogy talán, ha nagyon csendben maradok és még levegőt is alig veszek, akkor talán elmegy és máshol keresgél, én meg addig szépen lelépek.
A szavai viszont egyre jobban arról árulkodtak, hogy valahogy mégis kiszúrt engem, és, ha nem is lát, akkor is biztos benne, hogy itt vagyok.
Aztán kilőtt valamit a kezéből és a testemen hirtelen fagyos dermedtség lett úrrá, alig bírtam mozdulni, mintha valami lefagyasztotta volna az izmaimat. Annyi erőm viszont volt még, hogy hozzá vágjam a szemete fedelét. Lassan kínlódva megfordultam, hogy valami kapaszkodót találjak és, ha mást nem a falon átmászva meneküljek, mikor szabályosan éreztem, hogy a függőleges felülethez tapadnak a kezeim és pár könnyed mozdulattal, már vagy 2 méter magasban jártam. Magam is ledermedtem a felfedezéstől.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Fagypont on Szer. Feb. 08, 2012 6:21 pm

A megjelenő fiatal férfi volt azt hiszem, sok időm nem volt felmérni, mert ahogy a jég végigszaladt a testén egyúttal hozzám is vágott valami fém korongot, amit felrántott és jégpáncéllal lefedett karjaimmal védtem ki. Utána néztem, de elképesztő ügyességgel mászott fel a puszta falon. Meglepetten néztem a mutatványt, ami egyértelművé tette: rendkívül ügyes pártfogoltjával állok szemben a kamiknak. Mikor a tetőre ért kereszteztem a karjaim mellkasom előtt és hátra zuhantam. A testem jéggé fagyott, majd az utca talajára érve szilánkokra tört.
A tetőn a fiú mellett jégpáncél keletkezett a talajon ahonnan villámsebesen ugrottam elő és félfordulatból nagy erővel rúgtam a melle felé, hogy a padlóra küldjem és válaszokat kapjak a kérdéseimre immár.
avatar
Fagypont
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 160
Hírnév : 4
Tartózkodási hely : Meditációs kert/Bevetésen

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Sebastien Longley on Szer. Feb. 08, 2012 6:51 pm

Nehezen indultam meg, de aztán a hideg merevség is engedni kezdett és a döbbenetem is oldódott annyira, hogy a menekülési ösztön lépjen előbbre és már lódultam is a tető felé, hogy faképnél hagyja, az üldözőmet, aki szerencsésen kivédte a kukatető támadásomat, legalább is ahogy láttam, amikor egy pillanatra visszanéztem.
Ám alig, hogy az új és nagyon hasznos képességemen vigyorogva felértem a tetőre és szaladtam volna tovább, hirtelen megjelent előttem egy jégtócsa és abból legnagyobb megrökönyödésemre meg kiugrott az üldözőm és azzal a lendülettel már mellbe is rúgott. Esélyem sem volt a védekezésre, ezért szépen ívelt pályán hullottam a mélybe. Kétségbeesetten nyitottam a szám kiáltásra, és vadul próbáltam kapaszkodót találni, és ekkor ért a mai nap második csodája. A számból kicsapódott a nyelvem, de vagy 3 méter hosszban és rátekeredett a szemem által már kinézett antennarúdra, így megakadályozva, hogy leessem, de mivel magam is meglepődtem a dolgon, így jó nagyot nyekkenve landoltam ismét a tetőn.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Fagypont on Szer. Feb. 08, 2012 7:43 pm

A mutáns döbbenetes dolgokat produkált a nyelvével dobta magát vissza a tetőre egy kiálló, bot szerű valamit használva ehhez. Megdöbbentő volt különleges ereje, de nem volt érkezésem ezen töprengeni. Felé mozdultam, mire fektében eltűnt a szemem elől. Megtorpantam, majd egyszerűen jéggé fagyasztottam a talajt egy nagyobb szakaszon. Nem esett el azt hiszem, de a jég felülete itt-ott enyhén megrepedt. Intettem visszarántva és ökölbe zárva a tenyeremet, mire a kérdéses szakaszon felemelkedett a jég, bilincsbe zárva mindent, a férfi lábait is. Újra jéggé fagyva zuhantam hátra és előtte emelkedtem fel alig két méterrel:
- Mutasd magad! - recsegtem zúzmarás hangon.
avatar
Fagypont
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 160
Hírnév : 4
Tartózkodási hely : Meditációs kert/Bevetésen

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Sebastien Longley on Szer. Feb. 08, 2012 8:06 pm

Igazán elfeküdtem volna még ott egy darabig, de voltam olyan szerencsés, hogy az engem üldöző mutáns előtt landoltam majdnem, habár nem igazán volt választásom, ha nem akartam lezuhanni. Na meg aztán azon is elmeditáltam volna még egy ideig, hogy mi a frász történt velem, és hogy tudtam ilyeneket csinálni hirtelen, csak az volta a baj, hogy, ha nem akartam, hogy elkapjon, akkor igyekeznem kell megpattanni innen.
Mivel vészesen közeledett felém, így újból a kaméleon képességemet vetem elé és eltűntem a szeme elől, hogy lassan arrébb sétálva megkerüljem, de erre meg jeget varázsolt a lábam alá, amin éppen csak meg tudtam állni, hogy ne vágódjak el. Már azt hittem megúsztam, mikor tett egy furcsa kézmozdulatot és az eddig a lábam alatt nyújtózó jég, szabályosan felkúszott a lábamon és odafagyasztott.
~ Hát ilyen nincs! ~ próbáltam kiszabadítani magam, mondanom sem kell, kevés sikerrel.
Közben a férfi olyan tett, amitől leesett az állam! Szabályosan jéggé vált, majd összetörte magát, de nem örülhettem neki sokáig, hogy így megszabadulhattam tőle, hiszen talán két lépésre, egyszer csak megjelent előttem, épen és egészségesen.
- Oké, oké! – változtam vissza tehetetlenül, hiszen sok értelme nem volt tovább fenntartani az álcámat. – Itt vagyok! És téged éppen ki küldött a nyakamra? Hová akarsz cipelni, vagy meg akarsz ölni? – sorolom a lehetőségeket.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Fagypont on Szer. Feb. 08, 2012 8:27 pm

Ahogy felfedte magát érdeklődve hallottam a szavait és határozottan úgy éreztem, hogy valahol félreértettem a fiatalembert. Éppen bocsánatát akartam kérni, mikor...
Előre léptem és egyszerűen kinyújtottam a tenyereim, mellé akkora jégfalat teremtve, amit csak bírtam. A következő pillanatban ez darabokra robbant szinte egy lövés és a lövedéke nyomán. Döbbenten nézett rám én viszont az érkező férfiak felé pillantottam. Tízen voltak. Fegyveresek. Az egyikük pisztolyt fogott felénk és nagy hangon szólalt meg:
- Bocs ninja, de túl sokat ér a srác, keress másik fejet - mordult felém. - De ha kell egy kis apró, szívesen adunk, ha a lábán hagyod a jégbilincseid. Ügyes trükk!
Kihúztam magam, majd megráztam a fejem:
- Sajnálom, de nincs szándékomban ártani a fiatalembernek - feleltem. - Mindössze félreértettem a rejtőzködését. Nincs köztünk ellenségeskedés.
- Na akkor főleg takarodj el onnan! - vigyorgott.
- Ahogy kívánod - hajtottam meg magam felé és jéggé fagytam, majd előre dőlve szilánkokra törtem a talajon...
...hogy máris a fickó mögött jelenjek meg. Gyors, inkább nyomás mint ütés a nyaki verőérnél és rongybabaként csuklott össze. A többi felé fordultam. A legközelebbi kezéből kirúgtam a puskát, majd átperdülve közöttük kiengedtem a teleszkópos botom és kisöpörtem a talpon állók lábát némi talajfagyasztás segítségével, melynek végén felugorva, páros lábbal rúgtam le az egyik fickót a tetőről. Még nyolc, de a fegyvereik szanaszét hevernek, túlnyomórészt az utcán. Túlnyomórészt nem egy darabban. Ellenben kések gazdagon kerültek elő... Megpörgettem a botom és a hátamhoz szorítottam, majd a fiatalember szemébe emeltem jeges tekintetem, aki még a tetőn állt döbbenten, bár a bilincseit feloldottam indulásomkor. Nem kérdeztem semmit, de a tekintetem azt hiszem mesélt neki. Nem az én harcom, ideje lenne beszállnia, ha akar...
avatar
Fagypont
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 160
Hírnév : 4
Tartózkodási hely : Meditációs kert/Bevetésen

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Sebastien Longley on Szer. Feb. 08, 2012 9:00 pm

Már felkészültem a legrosszabbra, mikor hirtelen egy tekintélyes jégfalat emelt előttem, mert elképzelni sem tudtam, mit akar vele, de megrémültem tőle, aztán az egész fal hirtelen darabokra robbant, amire önkéntelen becsuktam a szemeimet, hogy védjem a szilánkoktól és mire kinyitottam, már legalább tíz embert láttam pisztollyal közeledni, akik igazán elégedett képet vágtak, mikor megláttak, hogy mozdulni sem tudok.
Az eddig üldözőnek vélt férfi válaszán viszont jócskán meglepődtem.
~ Micsoda? Nem is akart bántani? Csak félreértés volt, mely során majdnem sikerült lezuhannom a tetőről? Ó anyám! ~
De ez most nem vigasztalt igazán, hiszen ez a túlerő igen csak tekintélyes volt……de, nem sokáig, mert ahogy belekötöttek a ninjába, az akcióba lendült és pár pillanat múlva már csak hűlt helyük volt a pisztolyoknak…na meg két embernek. Persze elő kerültek a kések és nyolc ember, még mindig tekintélyes túlerő, de ahogy elnéztem a bottal hadakozó férfit, nem aggódtam különösebben. Aggódni akkor kezdtem, mikor rám nézett és én akkor jöttem rá, hogy a lábam már szabad és azt várja tőlem, hogy szálljak be a buliba.
Én? Aki eddig inkább csak futottam az életemért, hiszen a képességem is csak erre volt jó, a rejtőzködésre! De várjunk csak! Hiszen már van egy-két új trükköm és még talán verekedni sem felejtettem el!
Közelebb lépkedtem és magabiztosan vigyorogva megálltam a késes társaság másik oldalán és én is alapállásba álltam.
- Akkor talán jöjjön az első! – kinyújtott kezem összezárt ujjaival hívogató mozdulatot tettem és nagyon reméltem, hogy tényleg képes leszek megvédeni magam.

avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Fagypont on Szer. Feb. 08, 2012 9:10 pm

A fiú is úgy döntött, hogy kiáll a becsületéért, amiért tiszteltem őt, mint harcostársat. Ezek a toportyánok nem lesznek ellenfelek. Hiénák, akik csupán falkában erősek. Elvesztették a kedvelt fegyvereiket s ahelyett, hogy alkalmazkodnának a helyzethez máris megzavarodtak és félnek. Az egyik végül mégis a fiúnak rontott, aki egyszerűen láthatatlanná vált. A penge csak a levegőt hasította, ahol az előbb még az ellenfele állt, majd a semmiből előtűnő srác tekintélyes rúgást eresztett meg a férfi gerincére, aki hason csúszott a tető pereméig.
Ketten felém mozdultak, mire könnyedén pörgetve a szálfegyvert kisöpörtem az egyik labdát, majd a másikat ollózva állkapcson rúgtam. Mindkettő a hátára zuhant én meg talajt fogva teremtettem jégtömböt az egyik tanácstalanul ácsorgó fickó feje fölé. Ahogy alázuhant az is összeroskadt ájultan. A három pórul járt kezdett feltápászkodni, de egyértelműen veszített a csapat a kezdeti lendületből. A srácnak dobtam a fegyverem:
- Harcos! - kiáltottam.
A fiú meglepődött, de elkapta a levegőben a nyelvével ösztönösen és magához rántotta. Majd megpörgette és újfent láthatatlanná vált. Én jégből teremtettem egy kardot a kezembe és eszerinti alapállásba váltottam...
avatar
Fagypont
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 160
Hírnév : 4
Tartózkodási hely : Meditációs kert/Bevetésen

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Sebastien Longley on Szer. Feb. 08, 2012 9:46 pm

Persze az ilyen lekezelő intésnek egy kőagyú sem tud ellenállni, így már nekem is rohan az első ellenfelem. A képességemet kihasználva olvadok bele a környezetembe egy pillanat alatt majd arrébb lépve kikerülök a hadonászó karjai útjából és rásegítek a lábammal a lendületére, amitől majdnem leszánkázik a tetőről.
Közben a ninja is amortizálta a fiúkat rendesen, aminek meg is lett az eredménye az üldözőim felettébb óvatossá váltak.
Ekkor hallottam meg a férfi kiáltását, és láttam meg a felém repülő botot, amit önkéntelenül is a nyelvemmel rántottam magamhoz.
~ Harcos? ~ lepődtem meg először ~Hé! Miket tudok én ! ~ dicsértem meg utána magam az ügyes mozdulatra, de már megpörgetve egy kicsit, hogy szokjam a súlyelosztását el is tűntem, hogy kellemes meglepetésben részesítsem a melákokat. A ninja harcost nem féltettem, hogy nem találja fel magát, hisz máris két hideg penge jelent meg a kezében.
Én meg élve a láthatatlanság bűvös előnyével támadtam le az egyik feszülten forgolódó nagyfiút. Először mögötte megjelenve hátba vágtam és kirántottam a lábát, a másiknak meg a nyelvemmel megpróbáltam kirántani a kést a kezéből, ha már van egy ilyen képességem is, hiszen gyakorolni kell, nem igaz?
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Fagypont on Hétf. Feb. 13, 2012 10:44 am

A fiú által a tető széléig rúgott férfi is lassan feltápászkodott, így összesen hét ellenfél maradt. Hárman vették körbe harcostársamat és négyen indultak meg felém lehetőleg kört alkotva. Az ifjú ellenfelei közül egy elvesztette a fegyverét, mikor elszánkázott, de szíjas izmai voltak, ráadásul boxer csillogott az öklén. Magamban a fegyveréről neveztem el Boxernek. A második tűnt a legveszélyesebbnek, ő egy rövid botot markolt, de már láttam ilyet eddig is, nagy erejű fájdalmat tud okozni, sokkolónak hívják. Őt Kopasznak neveztem el. A harmadik figura kezében ki-be nyitható kés villogott, mellyel gyors mozdulatokat tett, elég ügyesnek tűnik. Ő lesz akkor Pillangó.
Az enyémekre villant a tekintetem. Az egyikük megdöbbentően hosszú hajú férfi volt, egyik oldalán recés végű késsel a kezében, őt Loboncnak tituláltam hirtelen, mellette egy hihetetlenül kövér, fekete bőrű férfi, szintén ilyen pengével, ő Néger lett. A harmadik fickó tűnt a megmaradt hetes vezérének, mert ő utasította a társait kézmozdulatokkal, kezében hosszú és nehéz láncot pörgetve, egyértelműen a legveszedelmesebb ellenfél, Láncos. A negyedik a hátam mögé oldalazott, miközben letépett egy olyan botot mint amit a társam használt a tetőre visszajutáshoz, igen magas, vékony férfi, Hosszúnak neveztem magamban.
A harcos újra eltűnt a szemek elől, miközben Boxer alól egyszer csak elfogyott a talaj, kiránthatta a lábait alóla, mellkasa és arca furcsán préselődött be, azt hiszem rá is ugrott, mindenesetre a férfi teste elernyedt. Pillangó karja megrándult, vér fröccsent ki egy kevés a semmiből. Ha jól gondolom megpróbálta a nyelvével elrántani a fegyvert, de nem sikerült, talán a gyakorlottság hiánya miatt és enyhén megsebezhette a gyors penge. A két megmaradt ellenfél reménykedik, hogy rájönnek hol lehet az ellenfél, lekapják a dzsekijüket és nagyjából ívben lefedve a társuk eldobják, nyilván ha valahol eltalálja a láthatatlan férfit a kabátok egyike már döfnek is majd oda.
Na de ideje volt a magam dolgával is foglalkozni. Kardjaimat pörgetve igyekeztem elhárítani Lobonc és Néger pengéit, reméltem, hogy többet tudok a vívásról náluk, miközben oldalra mozogtam, hogy Láncos ne érjen el. Aztán ha irányba állok jeget teremtek a talpam alá és csúszásból lerúgom Hosszút a tetőről a mellébe robbanva.
avatar
Fagypont
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 160
Hírnév : 4
Tartózkodási hely : Meditációs kert/Bevetésen

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Sebastien Longley on Hétf. Feb. 13, 2012 11:23 am

~ Áááá! Az a hülye penge megsértette a nyelvemet, még jó, hogy időben rántottam vissza! ~
Persze magamat okolhatom csak, hiszen nem kellett volna megpróbálni. De már késő bánat.
Azért legalább a boxeres fickó nem okoz már gondot. Velem szemben így is maradt még két felettébb felbőszült ellenfél, az egyiknél még ott villogott a kés, a másiknál viszont egy nagyon-nagyon csúnya játékszert pillantottam meg: egy sokkoló botot.
Míg a láthatatlanság jótékony előnyét élveztem, átpillantottam a támadóim háta mögé, hogy vajon az engem segítő ninja harcos, hogy boldogul.
Neki kicsit több rosszfiú jutott, egészen pontosan négyen próbálták meg körbe állni, hogy megzavarják. A vezetőjüknek tűnő egy láncot pörgetve és hirtelen annak egyik végét eleresztve vágott a ninja szeme felé, remélve hogy vagy eléri vele, vagy megzavarja, addig az egyik késes, a hosszú hajú, már mozdult is az ellenkező irányból, hogy a kitérés esetén a kése hegyére tűzze jeges ellenfelüket. A másik késelő és az egyik hosszú antennát botként forgató fickók, egyelőre csak árgus szemekkel várakoztak, hogy amennyiben feléjük próbálna menekülni akkor lecsaphassanak rá. Minden esetre igyekeztek elzárni minden visszavonulási lehetőséget a nyílt terepről, nehogy megvesse a hátát valami kémény fedezékében. Segítőm azonban elég gyakorlott volt ahhoz, hogy elbírjon a kétfelől érkező támadással. A láncot a kezében megvillanó egyik jégkarddal ütötte félre, a másikkal a férfi kezére csapott, a hosszú hajú késelő elé megy egy tekintélyes jégcsúzdát varázsolt, amin az heves kalimpálás után elvágódott, majd a ninja ezek után a nyakára taposott. Ezek után villámgyorsan hátrább lépve a másik két támadó felé perdült.
Tovább már én sem bámészkodhattam, hiszen Kopasz és Pillangó megunva a hiábavaló keresésemet a dzsekijüket próbálták felém dobni, hogy ezzel leplezzék le hollétemet.
Az egyik elrepült mellettem, a másikat a botommal segítettem tovább, és már igyekeztem is hátrább lépni, hogy elkerüljem a további támadást, aztán, ha sikerül, akkor a botomat megtámasztva, mint a rúdugrók, megkísérlem az egyik lábammal a sokkolót kirúgni a Kopasz kezéből, a másikkal meg a mellkasába robbanni, ezzel egyidejűleg kikerülni a kés hatóköréből.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Fagypont on Hétf. Feb. 13, 2012 5:42 pm

Egyre érdekesebben alakult a küzdelem. Láncos nagyon jól követte le a mozgásomat, nem sok esélyem lett volna a két társa ellen védekezve és a harmadik társát szemmel tartva még el is mozogni tőle, így kénytelen voltam más megoldás mellett dönteni. Körbe villantva a pengéket meghőköltettem Loboncot és Négert, majd villámsebesen félreütöttem a láncot és mint aki rugóra jár már csaptam is a kézfeje felé a másik pengével. Ezt sikerült elkerülnie, de annyira eltávolodott a védekező mozgásban, hogy volt időm cselekedni a társai ellen. Kezem sebesen mozdult és nagyobb jégtócsát teremtettem Lobonc lába alá, aztán már ugrottam is a levegőbe, tekintve, hogy Láncos és Hosszú rám rohantak. A levegőben átforogva a tengelyem körül spárgába érkeztem, sarkam nagy erővel, de nem halálosan találta meg Lobonc gégéjét, így biztosan nem lesz ellenfél tovább, ájultan ernyedt el. Hátra ugrottam talpra szökkenve és szemem sarkából a társam küzdelmére figyeltem.
Az egyik dzseki elrepül normális íven, a másiké viszont megtörik. A két martalóc természetesen egyszerre mozdul előre és böknek arra, ahol a fiút sejtik, de nem hiszem, hogy elérték, sőt biztos vagyok benne, nem rándul meg egyikük karja sem, mint amikor valamibe beleszúr az ember. Aztán Kopasz hirtelen nagyot zuhan hátra, ellenben az ujjai mondhatni rágörcsölnek a fegyverére. Felemelkedik ülő helyzetbe, de aztán hirtelen félre fordul az arca, mint akit fejbe rúgnak és visszarogy. Pillangó az alkalmat kihasználva előre ront szúrásra emelve a pengét, elvégre most kb sejti hol is van a fiú...
Nem volt több időm figyelni a remek küzdelmet, a magam bajával kellett foglalkoznom. Elengedtem a jégkardot, helyette mindkét tenyerem előre lökve két hógolyó repült Néger és Láncos felé, amik súlyosan lelassítják, lefagyasztják majd őket, időt adva nekem, hogy lerohanjam Hosszút. Rögtönzött szálfegyvere miatt nem akarok kockáztatni, így inkább mellé próbálok ugrani, majd egy nagyobb adag hóból és jégszilánkokból álló csóvával most már tényleg lesöpörni a háztetőről...
avatar
Fagypont
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 160
Hírnév : 4
Tartózkodási hely : Meditációs kert/Bevetésen

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Sebastien Longley on Hétf. Feb. 13, 2012 7:11 pm

Nem egészen ott találtam el az ellenfelemet, ahol szerettem volna, viszont így is kivontam egy időre a forgalomból, hogy az állát sikerült eltalálnom, talán még jobb is volt. Pillangó azonban gyorsabban reagál, mint szerettem volna és a szúrása eléri az alkaromat, csúnyán felhasítva azt. A fájdalom miatt rögtön elveszítem a koncentrációt képességem felett, így láthatóvá válok, de most nem törődök a vérző karommal, hiszen az életemet mentem. A botot sebesen megforgatom magam előtt, hogy ne tudjon ismét szúrni, majd egy ütemet kihagyva, villámgyors nyelvkicsapással megpróbálom kirántani a lábát, és a földre döntött férfit fejen vágni a bottal.
Küzdőtársamnál is zajlanak az események hiszen a hosszú hajú késes már kihullott a sorból, de a még megmaradtak azért bőven veszélyesek voltak rá. Ezért most a ninja taktikát változtatott és a jégkard helyett most két hógömböt zúdít az egymás mellett álló néger késes és a még mindig láncot lóbáló vezér felé, akik a találat után eléggé lemerevedtek, alig bírtak megmozdulni. Azt a szünetet használta ki, hogy egy szép ívű ugrással a letört antennával hadonászó fickó mellé ugorjon, ahol aztán kezeiből csóvaként tört elő a hó és darabos jég, amely egész egyszerűen elsöpörte a kétségbeesetten megkapaszkodni vágyó Hosszút a tetőről. Kiáltása még pár másodpercig egyre halkultabban hallatszott.
Közben a két fagyos ellenfél is kezd magához térni a hibernálásból és a láncos máris a ninja lába felé csap, hogy annak végét rátekerve a bokájára rántsa a levegőbe. Gyakorlott párost alkotnak a négerrel, mert az már ugrik is, hogy a képzeletbeli landolás helyén a fekvő férfiba mártsa a kését.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Fagypont on Kedd Feb. 14, 2012 5:39 pm

Sikerült lesöpörnöm Hosszút is a tetőről, de a két társa már cselekedett is. Nem tehettem mást, ezt most be kellett vállalnom, villámsebesen jeget fagyasztottam a saját testemre, s hagytam, hogy a lánc megüssön. A jégréteg elég szépen eltompította az erejét, ellenben azonnal jéggé fagyott a gazdájával együtt. Fél fordulatból ugrottam az így árnyékra vetődő Néger felé és talppal belerepültem az arcába. Azonnal kiterült a földön ájultan.
Tekintetem a másik harc felé kaptam. Botommal sikeresen tartotta távol az ellenfelet, majd nyelvével rántotta ki alóla a lábait, amire térdre rogyva próbálta visszanyerni az egyensúlyát, de erre már nem volt ideje, a szálfegyver pusztító erővel koppant a koponyáján boldog eszméletlenségbe taszítva a férfiút.
Visszafordultam, eltörtem az eljegesedett láncot, majd mellbe rúgtam a főnököt, aki a tetőn végigszánkázott köztünk. Nyögve-dideregve kezdett magához térni, karommal oldalra mutattam:
- Takarodjatok hiénák! - recsegtem. - Nem akarom az életeteket, de ha muszáj...
- Nem! Ne! - hadarta gyorsan. - Figyelj ninja! A fiú sok pénzt ér. Segíts és megosztozunk, beveszünk a bandába és...
Előre léptem, fél kézzel nyakon ragadtam, tenyeremből sugárzott a fagyos levegő s lassan eljegesedett a férfié teste. Rémülten nyögdécselt, de nem nagyon hatott meg. A tekintetébe fúrtam fehér szemeim pillantását:
- Ne ásd a saját sírod, ha nem muszáj belefeküdnöd - sziszegtem. - Takarodj!
Könnyed mozdulattal hajítottam le a tetőről talppal rásegítve. A két emelet zuhanás nem fogja ezt sem megölni,ellenben leckének megteszi. A fiú felé fordultam és alapállásba helyezkedtem:
- Harc vagy szó ideje van? - kérdeztem tömören, kíváncsian folytatni akarja-e megkezdett küzdelmünket.
avatar
Fagypont
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 160
Hírnév : 4
Tartózkodási hely : Meditációs kert/Bevetésen

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Sebastien Longley on Kedd Feb. 14, 2012 5:56 pm

Az új képességem most remekül működött és egy erőteljes rántással sikerült elérnem, hogy ellenfelem térdre essen, így már aránylag könnyű helyzetben voltam, mikor a hosszú bottal, lendületből fejen vágtam, így végleg megszabadulva tőle.
Lihegve és vérző karomat szorongatva néztem fel, hogy, hogy áll segítőm küzdelme a maradék két banditával.
Most is megcsodáltam könnyed és célratörő mozdulatait és jégteremtő képességét, amivel a láncot azonnal lefagyasztotta, ahogy az megütötte, ezzel kicselezte az egészen másra számító néger késest, akit aztán egy szép ívű ugrással fejen talpalt, ezzel kivonva a csatából pár órára.
A félig ledermesztett férfi már innentől nem okozott túl nagy kihívást a ninja-nak, aki egy jól irányzott rúgással elrepítette több méter hosszan csúszva a tetőn és megmutatta neki, merre is lenne ideje távozni.
Persze a hülyének nem volt annyi esze, hogy szó nélkül elhúzza a belét, hanem még egyszer megpróbált alkudozni a harcossal, de nem sok eredménnyel, sőt örülhette, hogy csak a tetőről repült le és nem az életével fizetett, habár láthatóan a ninja nem szándékozott kioltani senkiét a banditák közül.
Mikor már tiszta volt a terep meglepetésemre, újból harcállásba helyezkedett velem szemben, ezért ösztönösen hátra léptem párat.
- Bocs, haver! – ráztam meg a fejem. – Eszem ágában sincs veled verekedni! Kösz nekem a látvány is elég volt, különben is ezek szerint csak félre értettük egymást. – léptem aztán közelebb a botot keresztben a két kezemen egyensúlyozva nyújtottam felé. – Tessék! Klassz egy jószág! – eresztettem meg egy barátságosabb vigyort.


avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Fagypont on Kedd Feb. 14, 2012 6:07 pm

Leengedtem a karjaim, majd meghajolva visszavettem a botomat:
- Köszönöm - feleltem. - Ez csupán egy bot, sem több, sem kevesebb. A harcod igaz volt és becsületes, megtisztelő volt egy oldalon állnunk. A nevem Fagypont - mutatkoztam be, majd a derekamat övező szíj csatára és az azon díszelgő X emblémára mutattam: - Innen. Javaslom menjünk, ahol ennyi patkány van, hamar megjelenhet egy falka is.
Jéggé fagytam és összetörtem, hogy aztán már az utcán jelenjek meg. A férfi néhány könnyed szökkenéssel követett, bár úgy nézett ki, még saját magát is meglepi ezzel és egy szaltóval fogott mellettem talajt. Kíváncsian fordultam felé:
- Miért nem fedted fel magad a sikátorban? - kérdeztem. - Elkerülhettük volna a csatát egymás közt - merengtem el.
avatar
Fagypont
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 160
Hírnév : 4
Tartózkodási hely : Meditációs kert/Bevetésen

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Sebastien Longley on Kedd Feb. 14, 2012 7:02 pm

- Én örülök Fagypont, - ízlelgettem a szokatlan nevet, hogy megtiszteltél és a rendelkezésemre bocsátottad. – biccentettem, önkéntelenül is átvéve az ő beszédstílusát, ezért aztán jót mosolyogtam magamon. – Az én nevem Sebastien…Longley és ha hiszed, ha nem éppen abba az iskolába készültem. – mutatok az X emblémájára. – Eddig a Forham Egyetemre jártam, de kissé meleg lett a talaj a lábam alatt és már régebben megbeszéltem Windsor igazgató-helyettessel, hogy bármikor csatlakozhatom a Xavier Intézet diákságához, így most éltem volna a lehetőséggel, hiszen, mint láttad elég népszerű lettem mostanában. – intettem a banditák felé.
Mikor a lassan már megszokott módon összetörte magát és eltűnt a szemem elől, majd lent az utcán bukkant fel, én is követtem a az utcára, és igazán egyre jobban megleptem saját magamat is ezekkel az új képességekkel. Olyan könnyedén ugrabugráltam, hogy kíváncsiságból még egy szaltót is bedobtam a végére, ahogy megálltam Fagypont előtt.
- Nem tudhattam, hogy te nem engem akarsz elkapni! – védekeztem. – Úgy tudtam rám uszítottak egy bérgyilkost és mikor megláttalak, azt hittem te vagy az, ezért bújtam el, és persze, hogy nem fedtem fel magam, majd hülye lettem volna. – magyaráztam a dolgot a ninja-nak.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Fagypont on Szer. Feb. 15, 2012 4:56 pm

Amint mellém érkezett bólintottam neki:
- Ezek szerint ismered Előőrsöt - összegeztem. - Ha gondolod, akkor elkísérlek, amennyiben további ilyen jellegű támadásokra számíthatsz, vagy veled adom a botomat - ajánlottam fel.
Közben elindultunk persze, mielőtt még megérkeznek a csetepaté kapcsán a rendfenntartó szervek. S magyarázatát hallgatva bizonytalanul vontam fel a szemöldököm:
- Hiszen magad is mutáns harcos vagy, a kamik választottja, nagyon erős a szellemed, ami segít téged... Miért nem vállaltad hát a harcot, ha úgyis tudtad: felfedeztelek? Ha valóban ellenségnek hittél, miért nem próbáltál legyőzni engem? - érdeklődtem meglepetten.
avatar
Fagypont
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 160
Hírnév : 4
Tartózkodási hely : Meditációs kert/Bevetésen

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Sebastien Longley on Szer. Feb. 15, 2012 5:50 pm

- Előőrs? Hmm! Hát, ha Adam Windsor az Előőrs, akkor igen ismerem. – válaszolom a ninja-ra nézve mosolyogva. – És köszönöm, nem kérem a botodat, de azt szívesen venném, ha elkísérnél az iskoláig, ha te is arra tartasz.
Szép lassan magunk mögött hagytuk a sikátort, amit várhatóan hamar meglepnek a rendőrök, ahogy a szirénázásból már hallani lehetett. Egyikünk sem akart láthatóan maradni, hogy válaszoljunk a kellemetlen kérdésekre. Kérdése elgondolkoztatott, hiszen eddig nem is nagyon merengtem ezen.
- Tudod, eddig csak a kaméleon tulajdonságaival rendelkeztem, ami nem igazán alkalmas arra, hogy felvegyem a harcot ilyen banditák ellen, akik általában többed magukkal támadnak egy emberre, és mindig jól fel vannak fegyverezve. Eddig csak a rejtőzködés volt az egyetlen mentsváram. Csak most a veled való közdelemben fedeztem fel az újabb képességeimet, amitől még mindig nem is tértem magamhoz. De nagyon tetszik és ezzel már egészen jól elboldogulok, ha meg kell magam védeni, habár pisztoly és puska ellen ez sem fog megvédeni.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Fagypont on Szer. Feb. 15, 2012 6:30 pm

Megráztam a fejemet:
- Eredetileg nem oda tartottam, de nincs határozottan úti célom, így szívesen elkísérlek Sebastien - válaszoltam. - Menjünk.
A szűkebb utcák árnyai között haladtunk, miközben a felvetésére is megfeleltem:
- Nem tanultál harcot életedben azt hiszem, a szavaid alapján - biccentettem. - Különben nem csak a készségeidben bíznál, hanem a tapasztalatodban is. A kamik adománya neked előny, de nem ez képez téged Sebastien. Ezt meg fogod tanulni a Xavier Intézetben és elsődlegesen nem is a harc tekintetében. Minden téren igaz. De a te esetedben, ha ilyen ellenfelek vannak a sarkadban, akkor e téren is fejlődnöd kell majd. Örökké nem lehet veled egy testőr, képesnek kell lenned az önvédelemre is, de... - a szája felé intettem, ahol a nyelve lapult - nem csak azzal. A testeddel is és ha szükséges, fegyverekkel. Na de ez a jövő hozadéka. Azok az alakok nem igazán veszedelmesek. Csak a létszámukban bíztak, ami nem igazi erő. Hamis biztonság.
avatar
Fagypont
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 160
Hírnév : 4
Tartózkodási hely : Meditációs kert/Bevetésen

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Sebastien Longley on Szer. Feb. 15, 2012 6:47 pm

- Hát, ha csak miattam fáradsz vissza, akkor külön megköszönöm. – hálálkodtam neki, hiszen tényleg semmi kedvem nem volt most még egy társaságba belefutni, amire az előzőek alapján elég nagy esélyem volt.
Aztán, ahogy ballagtunk egymás mellett és magyarázta, hogy miket is tudnék tanulni az iskolában , egyre szimpatikusabb lett a dolog. Egész életemben csak menekültem. Ezért most különösen lelkesítő volt, hogy talán egyszer ki tudok állni magamért.
- Hát lehet, hogy neked nem voltak azok, de nekem sajnos igen, és azt hiszem, ha egyedül érnek, nem sok esélyem lett volna velük szemben, főleg a pisztolyokkal szemben. Hidd el sokszor kerültem már ebbe a helyzetbe, csak eddig szerencsém volt, max megúsztam egy nagyobb veréssel. De én is azt remélem az iskola majd segít nekem, nem csak a tanulásban, hanem abban is, hogy hogyan védjem meg magam, meg aztán talán nem leszek egyedül.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Fagypont on Csüt. Feb. 16, 2012 7:47 pm

- Nincs mit köszönnöd - feleltem. - Ha a Xavierbe fogsz tartozni, akkor a testvérem vagy a klánban, természetes a neked tett szolgálat - közöltem tömören, a magam részéről a témát lezárva.
A mondataira megcsóváltam a fejemet:
- Minden lény a világon rejt magában veszélyforrást, ennek csupán a mértéke kérdéses. Ezek a patkányok nagyon alacsony szintjét képviselik a veszélynek, te magad sokkal magasabbat, de nem a nyelved, a mozgásod, vagy az eltűnés lehetősége miatt Sebastien. Évtizedekig tanultam a ninjutsut, álltam ki egyedül egy egész klán ellen, tudom mit beszélek. Nem itt dől el a harc - jelenítettem meg egy jégkardot a tenyeremben, majd roppantottam szilánkokra, - hanem itt - böktem a bal mellemre - és itt - tettem az ujjam aztán a homlokomra. - Erősebb vagy e tekintetben náluk. A többi már csak ezen múlik, ennek következményei. A legerősebb ellenséged mindig saját magad vagy, ha semmibe veszed, vagy ha túlságosan is tisztában vagy a korlátaiddal. Mindegyik hamis ösvényre visz. Ha megtalálod a középutat, akkor rátalálsz az erődre is.
avatar
Fagypont
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 160
Hírnév : 4
Tartózkodási hely : Meditációs kert/Bevetésen

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 14 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.