Bronxi utcák

11 / 14 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Farkas on Csüt. Okt. 18, 2012 9:37 pm

- Jaaa, hogy úgy... ilyen American Idol féle gondolom.
Nem igen nézek TV-t, csak az ismeretterjesztő csatornákat. Úgy vagyok vele, hogy ott több jó dolgot látok, mint ha a kereskedelmi adók szennyét nézegetném napi szinten.
- Ne aggódj, majd csak találsz valamit - sajnos a ruhák miatt nem igen volt rálátásom a lány testére... na várjunk sajnos?! - Igen, ha kevéssel is beéred, akkor a kezdeti időkre bőven jó... azt hiszem én az első módosabb dolgot három év elteltével vettem meg. Áh, régi szép idők, amikor szó szerint egyik napról a másikra éltem... de legalább élelmem volt dögivel.
Elmosolyodok, amikor megígéri, hogy vissza fogja fizetni.
- Nem várom el. Elvégre, egy csapatba tartozunk, nem? - kacsintok rá.
Ekkor már az egyik buszmegállóban álltunk és hamarosan megjött az a busz is, ami elvisz minket a Queensbe. Fellélegeztem, mert őszintén szólva Bronx eddigi arculata nekem egyáltalán nem volt szívmelengető. Inkább majd csak akkor jövök ide még egyszer, amikor tényleg szükséges. De fellélegeztem, amikor becsukódott a buszajtó és elindultunk. Míg utaztunk, elővettem a telefonomat és bepötyögtem egy számot... ideje értesítenem a többieket, hogy vendégünk érkezik...

//Folytatás: Steinway ház//
avatar
Farkas
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 145
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Soren Baldwin on Pént. Okt. 19, 2012 2:26 am

//Roxy//

Mutató és hüvelyk ujját összeérinti, mire a két ujjbegy közt egy apró szikra villan fel a levegőben, s hal el egy röpke pillanat műve alatt. Szájára ördögi mosoly húzódik, és úgy várja az őt üldöző rendőrnőt, annak tudatában, hogy most végre fordult a kocka...de legalábbis ő maga sem fegyvertelen többé.
~Megfizetsz amiért...nem hagytad ellopnia motorodat!!!~
Már éppen kezd arra gyanakodni, hogy talán téved, és nem vette őt üldözőbe a csaj, mikor meghallja azt az idegesítően magabiztos, dobhártya vakarászóan szexi mély hangot, s bár látni nem látja ellenségét, azért az irányt be tudja lőni, ezért útjára ereszt egy látványos, de kimondottan gyenge villámot a levegőbe, hogy tartalékoljon az erejével addig, amíg látja is a célpontot.
-Ember? - Kérdi gúnyosan. - Szerintem ezt gondold át még egyszer kisanyám!
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Pént. Okt. 19, 2012 1:37 pm

//Soren//

Igyekszem a lehető legóvatosabban mozogni, de hogy őszinte legyek, nem voltam elragadtatva a ténytől, hogy èpp a tetőn mászkálunk.
~Hogy az a rohadt tériszony!Úgy tűnik öregszem!~korholltam magam gondolatban.
Megpróbáltam figyelni a környezetemre, és bár ez alapesetben egy cseppet sem okozna problémát, most mégis voltak zavaró tényezők, mint példàul az alkohol vagy a hirtelen támadt dühöm a tolvaj iránt. A fegyver még mindig készenlétben volt a kezemben, amolyan biztos ami biztos alapon. Kikémleltem egy kéményszerű valami mögül, és ekkor pillantottam meg a szökevény pasast.
Lehúztam a fejem, ugyanis nem tudtam, hogy nem fog e váratlanul fegyvert rántani rám. Mikor újból kinéztem, akkor láttam meg az áramot, amit Soren az ujjai közt pattogtatott meg amolyan jelzésként. Nem kellett jósnak lennem, hogy tudjam, ő sem éppen egy egyszerű átlag ember. Naná, hogy mutáns volt, de hogy ezt burkoltan, de annál célzatosabban a tudtomra is hozta...egyértelmű volt. Ennyire hülyének nézett volna, hogy erre magamtól nem jövök majd rá, miközben úgy szikrázik itt mint valami olcsó lámpaizzó?!
~Azt hiszed ettől majd beijedek és elhúzom a csíkot?Na azt ugyan lesheted, meglátjuk ki nevet a végén, mikor majd a csinos kis karperecem fog kattani a kezeden!~gondoltam most már én is kissé felpaprikázva, ugyanis már nem csupán a rendőri kötelesség tudaz vagy a saját mérgem vezérelt, hanem valami más is. Magam sem tudtam volna megmondani, hogy mi lehetett ez az érzés, talán az adrenalin, vagy a kihívás volt ennyire csábító.
-Talán azt hiszed, hogy a kis trükköd elég lesz?-naná, hogy én sem bírom ki szó nélkül, bár azért sejtettem, hogy nem csak ennyiből áll a képessége. Egyelőre azt sem terveztem, hogy. közöljem vele hogy rendőr vagyok, majd csak akkor ha eljön hozzá a legmegfelelőbb pillanat, és az pedig tuti, hogy elfog jönni.
Végül úgy döntöttem, nem fogok bújkálni, így felálltam a rejtekemből. A fegyvert továbbra is Sorenre szegeztem, a helyzet nagyon ismerős volt, mintha percekkel ezelött már láttam volna, csak kissé közelebbről.
- És most mit fogsz lépni?- kérdeztem, miközben egyenesen a szemeibe néztem.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Soren Baldwin on Szomb. Okt. 20, 2012 2:17 pm

-Dehogy hiszem! - Feleli kihívóan, s már emelné is a kezét, támadásra készen, ám a rá szegeződő pisztolyt látva megtorpan. Hollywood indig is érdekesen bánt ezekkel a műszerekkel, és az érdekes alatt nevetségest kell érteni. Ha például valaki elejt egy fegyvert, az nyomban elsül, viszont ha valakit képen talál egy levegőben terjedő elektromos csapás, az mindig összeesik, ahelyett, hogy az ujjai görcsösen rándulnának össze, és húzná meg a ravaszt, pokolba küldve az egyszeri villám vagányt. Szeretné azt mondani, hogy magától volt annyi esze, hogy mindezt kisüsse, nem pedig a saját hibájából tanult, amikor ha két centivel arrébb áll, most hiányozna egy egészségtelen darab a nyakából, de sajnos az előrelátó gondolkodás sosem volt az erőssége.
-Már megint le akarsz lőni? Nem unod még? - Kérdi gúnyosan, aztán leveti magát az egyik kémény mögé, utána pedig a fedezékben lapulva szaladni kezd az épület pereméig, ott pedig átveti magát a szomszéd ház tetejére, latba vetve minden plusz energiáját. Odaát kitép egy fémantennát a földből, újra feltölti magát, aztán az egyik sarok mögött, kezében szorongatva a csövet készül bevárni üldözőjét.
~Istenem, de hülye vagyok, a mociját most nem őrzi senki! Inkább oda kéne menni.~
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Szomb. Okt. 20, 2012 7:23 pm

Csak kérdőn kúszott feljebb jobb szemöldököm, mikor ott álltunk egymással szemben ezzel az alakkal.
- Várj, hadd gondolkodjak...nem, ami azt illeti nem! Igazság szerint a dilidokim javasolta terápiás célra.- válaszoltam Sorennek, de ami azt illeti, ha jobban bele akarnék gondolni, akkor legszívesebben senki nem látba fegyvert a kezemben, pláne azok akik valamennyire ismertek is. Nem is értem miért?!
Mikor Soren ismèt neki lòdult, hatalmasat fújtattam és forgattam a szemeimet.
~Mi a büdös francért nem bírnak ezek soha nyugton maradni?!~gondoltam, de tudtam, hogy itt úgysem fogom annyiban hagyni a dolgot.
- Te meg nem unod a fogócskát? Látom te is az a tipikus igen bátor pasi vagy, aki elszelel egy ártatlan nő elől! Szánalmasak a besz*ri pasik, ugye tudod?- szándékosan ingerlem, tudtam, hogy a pasik többsége nem viseli el ha a lelkébe tipornak, vagy egy nő alàzza őket.
Utána eredtem, majd mikor beértem láttam, hogy mire készül.
- Ejha! - hùztam fel megint a szemöldököm-Most végre mutatsz is valamit a menekülésen kívül?- kérdeztem kissé gúnyosan. Bevallom kicsit eltöprengtem, hogy elteszem a fegyverem, és ha már játszunk, akkor játszunk nagyban.De nem akartam csak így mutánskodni, mert az nekem így még mindig kockàzatos lett volna. Így egyelőre csak kivártam, hogy a pasi mit fog lépni, vagy csak fogócskàzunk, amire én igen hamar rá tudok unni, és akkor csak bedugom egy hűvös, koszos cellába, legalább is egy napra tuti, indokot meg lazán találok hozzá. De reméltem, hogy nem lesz ennyire unalmas a szitu.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Soren Baldwin on Szomb. Okt. 20, 2012 7:56 pm

Majdnem leesik a háztetőről, meglepetésében, és véres tócsaként végzi az utcán, amikor meghallja, hogy ez a vörös hajú, démoni tekintetű eszelős nőszemély, aki pisztollyal a kezében kergette fel ide, közli, hogy ő egy ártatlan nő, de olyan hangsúlyban, mintha ez a védtelen, vagy a törékeny szinonimája lenne. Nos, ha tényleg ezt gondolja magáról, nagy hiba követni őt, ugyanis Soren nem tervezi, hogy megkíméli a csinos pofiját, ma este ugyanis csak egy tulajdonság érdekli őt egy nőben, az eddig a tűzerő. Terve persze nem válik be, hisz ellensége máshonnan közelíti meg, de ugyanakkor most sem lő rá, így ezt kihasználva felé suhint a kezében tartott fémrúddal, azzal a céllal, hogy kiüsse a pisztolyt a kezéből. Ha ez sikerül, ő maga is eldobja a csövet, a puha fém úgyis behorpad ettől lazán.
-Előre szólok, nagy híve vagyok a női egyenjogúságnak, szóval ne reménykedj, hogy visszafogom magam szívi. Nekem te csak egy másik bunyós alkesz vagy, veszettül nagy dudákkal.
Az eddigiek alapján kétli, hogy ezzel zavarba tudná hozni, de elsütni azért muszáj volt ezt, mert csak! Közben már lendül is előre jobb ökle, egyenesen a nő arca felé.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Szomb. Okt. 20, 2012 9:15 pm

Merev arckifejezéssel bámulom a pasit, mintha az odafagyott volna a vonásaimra. Totál olyan volt az egész mint egy ócska western film jelenet, amikor a két alak farkas szemet nézve áll egymás elött a fegyver felett tartva a kezüket. Elfog a hányinger, ha ebbe bele gondolok, nem vagyok épp egy nagy film rajongó.
Kissé váratlan volt, vagyis inkàbb gyors volt az a mozdulat, amivel Soren kiverte a fegyvert a kezemből. Talán nem épp azt a reakciót várja majd tőlem, amit sikerült produkálnom. Ugyanis néztem az elrepülő fegyvert és közben egy lehelletnyit gúnyos mosoly jelent meg az ajkaimon. Végre összeszedte magát, és talán jutunk is még ma valamire egymással.
- Egy alkesz nagy dudákkal?- ismételtem meg ízlelgetve a szavakat. Sok jelzővel illettek már de ezzel most bővűlt a repertoár.
- Sajnálom, de messze jársz az igazságtól. Vagyis részint, bírom a piát az igaz, de nem vagyok alkesz, nem engedi a munkàm. Nagy csöcsök...- nézek le a dekoltázsomra, mjad vissza Sorenre-...ez talált.
Nem szokásom csak úgy ácsorogni, miközben egy meglett pasi éppen rám támad, ám most mégsem mozdultam, aminek az lett a következménye, hogy kaptam egy hatalmas.ütést egyenesen az arcomba. Fájt, még hozzá baromira, és még a szám is felrepedt. Az ütés utàn azért hátráltam, majd letöröltem a vért a szám széléről.
- Nos, szó mi szó, van benned erő. De biztos tudsz ennél jobbat is!- sajgott az arcom, nem is kicsit, de ettől indult meg bennem az adrenalin termelés.
- Viszont még mielőtt túlzottan belejönnél, most én jövök.- mondtam neki , majd azzal már lendültem is Soren felé. Persze nem voltunk egy súlycsoport, de elég edzett voltam, a rendőri kiképzés, a magánedzések csak elegek lesznek valamire.
Kezem ökölbe, igyekeztem viszonozni az ütést, bár nem épp szemtől szembe. Ballal indítottam, ám az ütés előtt gy gors fordulatott tettem, és abal helyett jobbost igyekeztem bevinni Sorennek.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Soren Baldwin on Vas. Okt. 21, 2012 8:37 am

-Tudom - feleli, s bár illetlenség bámulni, ha már így beszélnek róla azért megenged magának egy pillantást az említett dekoratív testrész felé. Egy jó hosszú pillantást. - Azta...
A fémrúd hangtalanul koppan a dohos tetőn, Soren pedig beleveti magát a küzdelembe. Mikor első ütése talál, kissé elbízza magát, de azért mesterien tér ki a felé küldött válasz elől, ami...ami sajnos meg sem teszi a teljes utat, viszont a másik, amire nem figyel, az már igen, nagyon is. Hátrébb tántorog pár lépést, pislant kettőt, aztán összevont szemöldökkel figyeli ezt a boxos gonosztevőt.
-Jól van bébi, táncoljunk!
Előrelendül, hogy tovább csökkentse kettejük között a távolságot, aztán egy bal horoggal kezd, amit folytat egy térdelő rúgással, a végére pedig egy pofont tartogat, egy igazi, csattanós pofont, ami elég kell hogy legyen arra, hogy levegye a nőt a lábáról.
-Képzelheted, mennyire idegesít ez egy hapsit.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Vas. Okt. 21, 2012 8:28 pm

Nem voltam éppen vicces kedvemben, pláne a sajgó jobbos után. A vérem enyhén sós íze a számban meg pláne nem fokozta ezt az érzést. Alap esetben nem bírom, ha egy pasi ùgy kezd méregetni mint valami neki tetsző tárgyat, de most ez volt a legkevesebb, ami zavart ebben a pasiban.
- Azért ki ne essen a szemed!- persze hogy azért szó nélkül én sem tudom megállni.
Az ütésem betalàlt, de nem kezdtem elbízni magam, ugyanis sejthető volt, hogy ha eddig nem is, de ezen a ponton már el fog durrani az agya. Hiszen nő létemre meg merek ütni egy férfit?! Ez a legtöbbjüknek jócskán túl tett még a hét fő bűnön is. De én màrcsak ilyen vagyok, és ezen aligha lehet már változtatni.
- Bocs, de elég rossz táncos vagyok. Nem csipázom, ha vezetnek, és ami azt illeti gyakran taposom el az aktuális partnereim!- szándékosan használom így a szavakat, minden bizonnyal ő is venni fogja a lapot.
Fel kellett készülnöm, hiszem támadni fog. Kicsit hátràltam miután bevittem a horgost neki, csak figyeltem, ahogy megrázza magát, és azzal védekező helyzetet vettem fel.
Mélyebben szívtam be a levegőt, minden idegszálam megfeszült. És jött is a támadás. A horgost tudtam hárítani hogy védekeztema kezemmel, és ahohy rúgott megpróbáltam erősen könyökkel fentről lefelè beleütni a térdébe a rúgása nyomán. Sajnos a pofonhoz már nem voltam elég gyors, hiába a védekezéssel kombinált támadás, arra már nem tudtam kellően reagálni. A lendület hátra vitt, és a földre estem Megszédültem igaz ami igaz, nem is kicsit. Furcsa dobogást hallottam a fülemben.
Kinyitottam a szemem, az eget láttam magam fölött, de azt nem érzékeltem, hogy a szemeim már aranyszínben játszottak.
-Ideje lesz komolyabban bekeményítenem.-mozyogtam és igyekeztem felállni, márha Soren ebben meg nem akadályozott valahogyan.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Soren Baldwin on Vas. Okt. 21, 2012 8:58 pm

-Nem ígérhetek semmit! - Mondja, és megnyalja a szája szélét, hogy tovább idegesítse őt. - Nem válaszoltál amúgy a vacsora meghívásra. De ha gondolod lehet sörözés is, ha azt mondod, jól bírod.
Mikor látja, hogy a nő elesik, ráadásul nem is sürgős neki felkelni, szép lassan elkezd oldalra sétálni, aztán lehajol, hogy kezébe vegyen egy apró nehéz tárgyat, majd szemügyre veszi, majd a levegőbe tartva azt, meghúzza a ravaszt, és ha elsül, Roxy-ra fogja a fegyvert. Ha nem, előtte kibiztosítja, és még egy gúnyos megjegyzést is odabiggyeszt:
-Nocsak, mégsem akartál te kinyírni engem?
Ez után a földbe lő, közel a nőhöz.
-Nem tudsz táncolni? Hát miért nem ezzel kezdted! Majd én megtanítalak, hogyan kell. Tessék, adom az ütemet! - Újra a nő két lába közé lő, aztán mániákusan felröhög, és rá kiált:
-Táncolj!!!
Majd újra tüzet nyit, egyenlőre csak óvatosan, nehogy véletlenül találja el szegényt, ez után viszont nem pazarolja tovább a lőszert, ugyanis fogalma sincs, mennyi lehet a fegyverben. Nagyjából 6 és 14 között saccolja, de ő a motorokhoz, és az autókhoz ért, nem az ilyen fémcsúzlikhoz.
-Gyerünk bébi, mutass egy kis kánkánt!
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Vas. Okt. 21, 2012 9:33 pm

A pasi következő lépésére aztàn tényleg nemszámítottam. Nem akartam sokáig a földön heverni, de zsibogott a fejem. Mire kinyitottam volna a szemem már hallottam a nagyon is ismerős kattanàst, és mire kinyitottam a szemem az ismerős látvány fogadott, ugyanis farkasszemet néztem a saját szolgálati fehyveremmel.
Bevallom nem tetszett a fordított helyzet.
- Ha azt hiszed, hogy megijedek és könyörögni fogok egy ilyen alaknak, akkor nagyon mellé nyúltàl.-szikráznak most már a szemeim dühösen. Most már az egész íriszem megváltozott Itt már nem babra ment a dolog, és most Soren tudatosította is bennem mikor először meghúzta a ravaszt. Összerezzentem a lövésre de nem éreztem fájdalmat, ezek szerint nem engem talált el. Sorenre néztem, és már sajnáltam hogy nem húztam meg korábban a ravaszt én.
-Ezt most nem mondod komolyan?!-de az újabb lövés már választ is adott. Most már nem csak szimplán dühös voltam, hanem ismerős indulatok kezdték átvenni a testemben az irányítást.
- Ezt most szörnyen...rosszul tetted!Nem is tudod mennyire!-sziszegtem fogaim közül a szqvakat. Ha jól számoltam hármat lőtt, ilyenkor kicsit megakad a fegyver, ami után egyszer nem sül el, igen, sok fegyvert már le kellene cserélni, inkább ezen dolgozna Kohler, mint a mutánsok kiírtásával. Ezzel viszont nyerek egy kis időt. Ezt ki is használom,ahogy Soren lőni akr, nem várok tovább, elengedem a kitörni vágyó énemet.
Azzal a testem már változásnak is indult, a csontjaim hangosan ropogtak ahogy megnyúlt a testem, így jóval Soren fölé magasodtam, hegyes karmok lettek ujjaim végén, a hajam éjfekete lett, a homlokomból csigábam legördülő szarvak nőttek és a lapockámból előtört a két hatalmas csontos denevérszárny is.
Most már a démoni énemmel nézett farkasszemet, és dühös morgást hallattam a fogaim közül. Eszem ágában sem volt most már semmire sem várni, ugrottam Soren felé, megcélozva a karjàt, hohy kiverjem belőle a fegyvert, és ledöntsem a lábáról.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Soren Baldwin on Vas. Okt. 21, 2012 9:52 pm

Elgondolkodik Roxy felvetésén, aztán vállat von, és egyenesen a két szeme közé szerezi a fegyver csövét.
-Nagyjából...igen. Viszont sok a duma, és kevés a tánc! - Szól rá, mintha a személyi edzője lenne.
-És de igen, nagyon is komolyan...mi a... f....
Elképedve bámulja, ahogy az előtte álló nő kimutatja a foga fehérjét, és bár tudja, hogy meg kéne húznia a ravaszt, valahogy képtelen rá, inkább csak bámul tovább, tátott szájjal.
-Pont mint az exem.. - Jegyzi meg, majd fájdalmasan kap a keze után, amiből hirtelen kirepül a fegyver, de mire elérné, háta már a földön szánkázik végig. Felszisszen a fájdalomtól, hisz jó adag bőrt, és pólót dörzsölt le róla a rücskös tető, közben pedig szarvainál fogva próbálja távol tartani magától ezt a pokoli valamit.
-Ne...haragudj...tévedtem... - nyöszörgi, összeszorított fogakkal - mégsem fog kiesni a szemem!
Közben kezdi belátni, hogy erővel nem győzhet ez a csaj(?) ellen, így egyik kezével hátrafelé kezd nyúlkálni a kiálló kábel felé, ami azután maradt meg, hogy letépte a csövet. Amikor eléri, hagyja, hogy az áram átmenjen a testén, egyenesen a bestiába.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Hétf. Okt. 22, 2012 4:19 pm

Hiába a muzáns képesség, még mindig előfordul, hogy nem tudom teljesen au uralmam alatt tartani a bennem megbújó démont. Na persze ez kihúzott már jó néhányszor zűrös helyzetekből de még mindig ugyanúgy átoknak tartom az egészet. Viszont nem mindig tartom kordában a dolgot, és hogy miért?Mert az eddigi tapqsztalatok szerint ha sokáig visszafogom magamtól ezt az ösztönt, akkor emberi formámbam is kínozni kezd különböző formákban, amit nem engedhettem meg magamnqk, pláne nem olyan beosztással mint az enyém. Most viszont ez a pasas kihozza belőlem.
Ahogy ràvetettem magam Sorenre, ő a szarvaimnàl fogva tartott vissza, mikőzben én vadállat módjára morogtam felette. Aranyszínű tekintetem fúrtam az övébe. Hirtelem furcsa érzésem támadt, kissé emlékeztetett ez a jelenet egy régi hasonló szituációra, egy másodpercig mintha meglágyultak volna démoni vonásaim, de ahogy Soren megszólalt, azzal megtört a pillanat is.
Kicsit erőlködtem, mivel ezt a képességet átváltozvanem igazán szoktam gyakorolni, így a beszéd ebben a formámban nem volt túl megszokott nálam.
- Kár volt felhergelned...bánni fogod...nagyon.- nem volt éppen teljesen összefüggő a beszédem, és a démoni hangszín se dobott a dolgon.
Jobb karmos kezemmel megragadtam Soren nyakát, és szorítani kezdtem. Nem számoltam aara, hogy eléri a vezetéket, így mivel azt terveztem, hogy hasznàlom a tényleges. képességem nem foglalkoztam azzal, hogy kapálózik. Rosszul tettem, de még mennyire. Az áram másodpercek alatt cikázott keresztül a testemen, amit hangos, fájdalmas üvöltéssel kísértem. A testem ebben a formában ellenállóbb volt mint emberként, de így is erőtlenül zuhantam oldalra Sorenről. Egy ideig mozdulatlanul feküdtem, talàn úgytűnhetett ennyi volt, de végül megmozdultam. A görcsös fájdalom még mindig kínozta a testem, de ezzel csak még dühösebbé tette q szörnyemet.Feltápászkodtam álló helyzetbe, és ahogy Sorenre néztem tudtam, hogy mit akarok...és az kellett belőle...nagyon is.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Soren Baldwin on Hétf. Okt. 22, 2012 7:28 pm

-Már...bánom... is.... - nyöszörgi, túlüvöltve az oxigénért kiáltó agysejtjeit, kiknek szerencsére nem kell sokáig nélkülözniük, hisz hamarosan halálos folyamként fut át egész testén a magasfeszültség, miután ő köhögve térdel fel, a bestia pedig valamivel arrébb füstölög, meghalni azonban nem hajlandó, ó nem! Helyette inkább úgy néz rá, mint aki meg akarja enni őt, és ebben a konkrét esetben nincs semmi vadító a dologban!
-Na jó, te szexi dög - hergeli tovább, öklével pedig letörli a vért szája széléről. - Balhét akarsz, akkor most megkapod!
Ami a szövege eredetiségéből hiányzik, azt harcmodorban pótolja. Most, hogy az elektromos áram feltöltötte a testét, megint teljesen kipihentnek érzi magát, és erősebbnek, mint máskor. Két ökölcsapással indít, aztán megpróbálja gyomron térdelni a szörnyeteget, ez után pedig, ha sikerrel járt megragadja a szarvainál fogva, és a fejével előre a falnak fut vele, hogy aztán eleressze a bestiát.
-Kell még? Akkor kapsz!
Ha sikerült a földre vinnie, ott rugdossa tovább. A fegyverről már rég elfelejtkezett, de nincs is rá szüksége többé. Majdnem biztos, hogy az ilyen démonok ellen úgysem jó semmire.
-Add fel cica! Ha most visszaváltozol, csak a mocidat viszem el!
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Szer. Okt. 24, 2012 2:03 pm

Csak dühödt, már már teljesen gyűlölettel teli kifejezéssel bámultam az előttem álló alakra. Kicsit össze kellett szednem magam az áramütés után, a mellkasom ütemesebben emelkedett és sülyedt. Viszont Soren ismét lendületbe jött. Nekem még egy kis időre volt szükségem, viszont nem voltam védtelen. Ahogy az ökölcsapások közeledtek a szárnyaimmal reagáltam, mindkettőt magam elé nyújtottam, amik méretükből adódóan védő pajzsszerűen takartak el, így Soren öklei annak ütköztek. Ez azért sokat felfogott a fizikai támadásból, majd ahogy azt hirtelen erőből kitártam hátrataszította vele a férfit. Tudtam, hogy ha el akarom érni amit akarok, ahhoz egy helybe kell kényszerítenem őt. Bár hagytam, hogy megragadja a szarvam, azért erőből ellentartottam neki, ami azért valljuk be a nagyobb méreteimmel nem volt túl nehéz feladat, mégha jobban ki is merültem mint ő.
Ahogy a falhoz akart csapni, hirtelen teljes erőből ràntottam rajta, így viszont egyszerre mind a ketten a falnak csapódtunk. Kihasználva ezt a közelséget nem akartam hagyni, hogy távolabb kerüljön, így mivel kézzel nem engedhettem el, szárnyaim karmos végével kényszerítettem ebbe a pózba, még pedig, hogy a karmos végekkel szó szerint átfúrtam a vállait mintha felszögeztem volna, persze csak képletesen. Ezzel időt akartam nyerni, és már keresni is kezdtem Soren elméjében amire már annyira kiéhezetten várt a démonom. Kerestem a félelmeit, amit általában mindenki rejtegetni szokott...
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Okt. 24, 2012 3:55 pm

Soren eddigi legnagyobb félelme az volt, hogy édesapja rátalál egyszer, ráadásul 3 méter magasra nőtt, és Michelin-be öltözve támad rá, hogy még a képessége se menthesse meg ezúttal tőle. A mai este azonban produkált egy rosszabbat, nevezetesen azt, hogy a motor gazdája, amit ellopni készül egy rohadt démon, aki ki karja belezni őt ezért. Az utóbbi egy hangyányit ijesztőbb, hisz apjáról legalább sejtette, hogy nem akarja megölni, ez a bestia viszont...bármire is készül, az biztos, hogy nem jó neki, és mivel fogalma sincs, mi mást tehetne ebben a helyzetben, újra a képességét veti be. A bőrkontaktus megvan, úgyhogy különösen erőlködnie sem kell hozzá, csak megérinti támadóját, és minden elraktározott elektromosságot beleküld. A művelet őt mindenképpen veszettül kifárasztja, annyira, hogy felállni sem tud, csak a hátát a falnak támasztva lecsúszni a földig, és onnan figyelni az aljas mód még mindig életben lévő rémséget.
-Jól van, te nyertél! Megtarthatod a mocidat, csak ne bánts! - Kiáltja, egyre jobban remegő hangon, a mondat végére pedig neki is feltűnik, hogy egész testében reszket, pedig sosem volt az a fázós fajta. - Kérlek, ne... - esdekel tovább, remegő hangon, aztán hason csúszva próbál meg eltávolodni kínzójától.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Szer. Okt. 24, 2012 8:01 pm

A démonom gyötörni akarta Sorent, a szó legszorosabb értelmében. Éreztem, hogy éhezik, hogy miként kínozza a férfi félelme utáni vágy. A legrosszabb az egészben az volt, hohy az utóbbi időben én is éreztem ezt az éhséget, ám furcsa mód mégis mintha egyre jobban kívülállóként éreztem volna mindezt. Eddig ösztönösen jött minden, az átalakulás, a tetteim, melynek nagy részére még mindig csak képekben emlékszem, de azt veszem észre, hohy lassan, mintha el tudnám különíteni magam a sötét énemtől, bár az ő ördögi hatalma még mindig húz vissza magàval a mélybe.
A démon egyre mélyebben hatolt Soren elméjébe, mire éreztem, hogy megtalálta amit keresett. Az, hogy fizikailag milyen fájddalmat okozott nem érdekelte többé, hiszen az igazi zsákmány a mélyen elrejtett félelem volt. Elégedett morgást hallattam, mikor gyötörni kezdtem Sorent. Viszont ebben az állapotomban részint én is védtelen voltam, hiszen koncentrálnom kellett arra, hogy felerősítsem a félelmét és kivetítsem azt elé teljesen élethűen. Ám arra nem számoltam, hogy még volt annyi lélekjelenléte, hogy ő is használni tudja a képességét. Az áram sokkal erősebben cikázott végig a testemen mint korábban, így elvesztettem az uralmam a képességem felett is. Éreztem, hogy erőteljesen remegnek a lábaim, hirtelen a világ is elsötétült, olyan voltam mint egy megfagyott, ledermedt test. Mire kinyitottam a szemem Soren már a földön csúszott és a hangja...éreztem, hogy nekem sem megy tovább, ez az áramütés, valahogy az emberi tudatom is előhozta, kimerültem, és tudtam, hogy nem akarom ezt a pasit megölni, egy motorlopásos kísérlet miatt biztos, hogy nem.
Hatalmas koppanás jelezte, ahogy a szörnyem térdre rogyott, majd lassan visszahúzódtak a szárnyaim, a szarvaim, az alkatom vissza zsugorodott emberire, a hajam újra vörös lett és végül a szemem is visszanyerte eredeti színét és formàját.
Most már újra emberként néztem Sorenre, de a testem még mindig remegett az áram okozta sokktól. Talán ha ebben az alakomban ér most nem lennék képes még térdelni sem.
- Nem öllek...meg...egy lopási kísérletért...elég durva lenne...viszont...le vagy tartóztatva!- elég szakadozva beszéltem, és a fejem is mintha mázsás súlyból lett volna, de mégis megpróbáltam felállni, ám a lában egyelőre még nem akart engedelmeskedni.
- Bocs haver, ...ez ma nem a te...estéd.- vettem elő a jelvényem is a nyakamból, hogy lássa nem viccelek.
- Ezt nagyon elcseszted! - sajnos arcmimikára egyelőre még nem futotta.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Okt. 24, 2012 10:52 pm

a hirtelen visszatérő egészen nőies hang zene a füleinek, ami olyan örömmel tölti el, hogy legszívesebben felpattanna, és ott csókolná ahol csak éri, de fél, hogy azzal csak visszahozná a démont, arról nem is beszélve, hogy nem egészen van még olyan állapotban, hogy csak úgy pattogjon itt, mint akibe áramot vezettek. Sajnos idővel felfogja azt is, amit mond neki ez a bige, s hirtelen máris nem tűnik olyan rózsásnak a helyzete.
-Ó, hogy a jó büdös... - szalad ki belőle, s közben háton csúszva elér a falig, ahol ülőhelyzetbe küzdi fel magát. - Nem tudtad volna ezt előbb mondani? Akkor lehet megvárom mit válaszolsz a vacsora meghívásra...és csak aztán futok el.
~Egy zsaru? Mi jöhet még? Kiderül, hogy a pasija X-men? Vagy Magneto? Amilyen az én formám ma, már azon sem lepődnék meg.~
-Kérem ne tessék lecsukni rendőrnéni, ígérem, hogy mostantól nagyon jó kisfiú leszek és eszembe sem jut bűnözni...
~Hol is hagytam azt a kábelt...ha el tudnék odáig mászni, ropogósra süthetném, mielőtt újra démon lesz, és akkor egy gonddal kevesebb. Ráadásul amilyen rendes, a motorját is rám hagyná, érzem!~
-Kérem, én...várjunk csak...nincs is nálad fegyver. - Esik le hirtelen a tantusz, és bár több sebből vérzik, és minden mozdulat fáj, azért felállni még csak feltud. - Mivel is akarsz letartóztatni?
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Csüt. Nov. 01, 2012 12:58 pm

~Ez a rohadt áram...~zsörtölődök magamban, és bár be kell valljam semmit nem utálok jobban mint azt a fenevadat magamban, de ilyenkor mégis hálát adok neki, hiszen ha nem lennénk egyek, akkor már bizony több ízben sem lennék az élők sorában. Úgy tűnik sz*rból is lehet várat építeni...
Még mindig erőteljesen ziháltam, hiszen hiába az erősebb ellenállás, azért azt a testet is megviseli, ha többszöri támadás éri, méghozzá, nem is akármilyen fegyverrel...árammal. Viszont mire Soren elért a falhoz, addigra már sikerült felküzdenem magam a térdelő helyzetből álló helyzetbe, bár éreztem, hogy a lábaim még igencsak remegnek, de eszem ágában sem volt megvárni egy újabb támadást, vagy bármi mást tőle. Szó mi szó így ahogy elnéztem ő is elég sz*rul festett, ami azért valamelyest mégis elégtétel volt, noha tudom, hogy csak a saját dühömnek, ugyanis a démonom a halálát kívánta, amit tisztán éreztem. a jószívűségemnek úgyis én fogom a kárát látni, de nem akartam ok nélkül embert ölni...
~Bár ha jobban belegondolok, a motorom ellopása már egész nyomós érv lett volna.~ elmélkedtem.
Közben már Soren is feltápászkodott.
-Ha még egyszer kiejted a szádon, hogy néni...akkor nem a sittet fogod látni, hanem megvizsgálhatod milyen belülről egy koporsó.-sziszegtem dühösen a fogaim között. Ugyan, minek néz ez engem?!
-Ne húzd ki még egyszer a gyufát, ne hidd, hogy csak ennyi van bennem, amit eddig láttál!- és megvillogtattam újra sárga íriszeimet, bár nem szándékoztam újból átváltozni, de neki ezt nem állt szándékomban az orrára kötni.
- Túlságosan is alábecsülsz...én nem az a fánkot zabáló semmirekellő rendőr vagyok, akiket olyan könnyedén ki tudnak játszani még a magadfajta hülyék is.- tudtam, hogy az átalakuláskor megnyúlik a testem, így kénytelen voltam kissé átalakítani a fegyvertáramat, többek között egy olyan tokkal, ami gumírozott, így a testem változásával az is könnyedén enged, és bár jelenleg a két fegyveremből csak egy volt nálam, ami most valahol ott hevert a tető túloldalán, egy biztonsági kést még mindig rejtett a hátamra szíjjazott pánt. Hátranyúltam, és elővettem.
-Nem kell ahhoz lőfegyver, hogy sakkban tartsalak, de tudod jobban örülnék, ha végre nem ugrálnál már ennyit!Nyugi, a sitten szeretik a magadfajta jóképű pasikat! És ha viselkedsz még talán én is tudok veled kedves lenni...bár...nem...bocs, ha jobban belegondolok senkivel nem tudok kedves lenni!- figyelem Sorent, nehogy valami újabb meglepetéssel álljon elő, de már bevallom kezdtem unni ezt a sz*rakodást, és bár kezdtem magamhoz térni, azért jócskán kimerített ez a hadakozás vele. De futni nem fogom hagyni, már csak a motorom miatt sem, amit a vacsorameghívással, meg azzal, hogy megütött, csak még jobban tetézett...
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Soren Baldwin on Csüt. Nov. 01, 2012 5:28 pm

-Ahogy akarod sexy lady - feleli pimaszul, ám felrepedt szája, és az ezernyi zúzódás az arcán valahogy többé nem kölcsönzik neki azt a rossz fiús magabiztos bájt, ahogyan eddig, inkább úgy fest, mint a halálraítélt a villamosszékben, kinek az az utolsó kívánsága, hogy a hóhér fogja közben a kezét, mert fél.
-Jaj ne, egy kés! - Kapja mindkét kezét a szája elé, megjátszott rémületében, s közben hátrál tőle. - És ha rosszul viselkedek, kifilézel, mint egy halat? Szeretném én látni azt a rendőrségi jelentést! Ha jobban belegondolok már a karmolás is... - Ahogy hátrál majd megbotlik a kábelben, amit az előbb annyira keresett. Gyorsan leguggol, és kezével rámarkol arra a részre, amit a technika órán szigorúan megtiltanak minden gyereknek.
-Á, nem érdekes, máris jobb lett a kedvem. - Kezei enyhén szikráznak, ő pedig újra magabiztosan állja a késes nő tekintetét.
-Bocs drágám, de a börtönélet nem nekem való, marhára egyedül érezném maga, miután kinyírtam mindenkit, akinek nem bírom a képét.
Aztán lesajnálón dönti oldalra a fejét, és bár nagy a kísértés, még mindig nem lő Roxy-ra villám kezeivel.
-Ugyan, valakihez biztos tudsz kedves lenni. Csak akad valaki a bolygón, akit nem falnál fel démonkosztümben, ha meglátnád...vagy tévedek?
Újra végigméri a kissé leharcolt nőt, és arról ugyan szó nincs, hogy bűntudata lenne a testét ellepő sérülések okozásáért, csak épp...
-Tudod, hogyan kell irányítani ugye?
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Csüt. Nov. 01, 2012 7:25 pm

Csak a szememet forgatom, ahogy Soren újra meg újra degradáló becenevekkel jön. Tulajdonképpen más normális nő talán inná a szqvait, sőt...de úgy tűnik én vagyok a vilàgon az egyetlen olyan nő nemű lény, akibe valamit nagyon de nagyon elszúrtak. Ahogy ebbe jobban belegondolok egy fintor ül ki az arcomra.
~Genetikai selejt vagyok, most már tuti.~gondoltam rossz szájízzel.
Különös, de meguntam ezt a macska egér harcot, bár ez az idiòta viselkedés, amit Soren produkált, azért még tudott bosszantani.
- Nem muzsikálsz valami jól. - és bár röhejes volt, amit csinált méhis fogtam és egy egyszerű mozdulattal eltettem a késemet. Aztán Sorenre néztem újból. Majdnem felnevettem, ahogy hanyatt esett, de végül visszafogtam magam és csak egy félmosolyt engedtem meg az orrom alatt. Figyeltem, hogy megint az árammal készül próbálkozni, de merev arccal néztem rá.
- Mindenáron ki akarod nyiratni magad?!- talán kinevet a szavaimért de halálosan komolyan kérdeztem tőle.
- Pedig jól állna a narancs overál, bár ha ilyen kis izgága vagy magáncellát is intèzhetek neked.- zavartalanul társalogtam vele tovább.Kicsit elhallgattam, mintha elgondolkodnék.
- Várj, ha jobban belegondolok, volt...áh nem, még sincs senki, akivel kedves lennék, bármennyire is kiábrándító.- kicsit megrándult az arcizmom, mert bár a kemény külső mwgvolt, de néha megrepedt...de nem szàndékoztam ezt egy motortolvaj bajkeverő mutánssal megosztani. Kár érte, hiszen a szétvert arcát leszámítva nem volt rossz pasi....megrázta a fejem, biztos még mindig az áramütés.
Kicsit furcsán néztem Sorenre a kérdése hallatàn és csak pislogtam.
- Irányítani? Mi van? Kicsit világosabban is beszélhetnél.- vàgom oda neki.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Soren Baldwin on Csüt. Nov. 01, 2012 7:58 pm

-Az attól függ, minden áron ki akarsz nyírni? - Teszi fel a szerinte nagyon is jogos kérdést, tekintve, hogy több sebből vérzik, neki köszönhetően. - Mellesleg, hogyan kellett volna...
Aztán a nő elteszi a fegyvert, neki pedig erre elakad a szava, és csak a fejét vakargatja. Nagyon nem érti, hogy ez most mégis mi, s bár az overálos duma másra utal, mégis valahogy az az érzése, hogy a nő letett végre arról, hogy bevigye őt. A gesztus viszonzásaként elengedi a kábelt, és közelebb lép az őrült késelőhöz.
-Úgy értem, normális, hogy ilyen vad vagy, vagy csupán arról van szó, hogy ha csinálnék valami hülyeséget, nem tudnád megállni, hogy átváltozz? - Kérdi, halál komolyan, s egyszerre mintha egy másik ember lenne. Arckifejezése, hangja, még a testtartása is levetkőzi azt a bohóc figurát, akit eddig alakított, és egyszerre egy komoly, szigorú ember benyomását kelti, aki akár még őrmester is lehetne a rendőrségen...ha nem lopkodna motorokat.
-Mellesleg, nem ártana orvoshoz menned. Az áramütés nem játék, én pedig nem tervezem rendőrgyilkossággal kibővíteni a portfóliómat.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Pént. Nov. 02, 2012 12:18 am

Az attól függ...- jött a vàlaszom a kérdésére miszerint meg akarom e ölni. Ez tulajdonképpen tényleg csak rajta múlt, én a démonomat lecsitítottam, aminek ugyan később meg lesz a böjtje, de ha Soren mégis màsképp gondolnà, én sem teketòriáznék.
- Hogy mit is? Mondjuk első körben nem cuppansz rá a motoromra. Erre kifejezetten allergiás vagyok. Valamint utána...tudod te.- zàrtam rövidre a dolgot, hiszen mindketten tudjuk hogy alakultak a dolgok, fölösleges lett volna emlegetni.
- Egyébként mit érdekel?- csattanok fel hirtelen az elején, mikor emlegetni kezdi a képességem, de csak hamar lenyugszom. Még mindig érzékenyen tud érinteni a téma.
- Félsz, hogy még jobban elpàholnálak?- igen, már megint annyi érzelem szorult belém mint egy hangyába.
- Többnyire tudatos a dolog...- ez nem volt túl bíztató, de ez volt az igazság. Lassan igyekeztem kiismerni, de még mindig túl sok volt a megválaszolatlan kérdés.Na meg persze a lelkiismeretemmel egy két ponton még mindig nem tudtam leszámolni.
- Ha esetleg stratégiai okból kifolyólag érdeklődnél, akkor előre közlöm, hogy bármikor szívesen bemutatlak újra a másik énemnek, de ő még annyira sem jó fej mint én.- nem voltam épp a legpoénosabb formámban, hiszen minden tagom sajgott.
- Te sem festesz valami jól.- és ahogy erről beszéltünk mégis mosoly jelent meg az arcomon. Két rongyà vert alak, miközben bájcsevegnek.
- Tudod, tényleg le kellene hogy csukassalak, a lopás még csak hagyjàn, de a hatóság elleni erőszak...az már komoly vád.- kezdtem, de közben letöröltem egy vércsìkot a szám széléről.
- De mondjuk, hogy jó passzban vagyok, és alkuképes. Viszont ha megint rám támadsz vagy előhozod egint a vacsora témát, akkor elúszik ez a kérészéletű aranyhalacska...- magam sem tudom mit akartam, persze egy egy besúgó mindig jól jött, de nekem már valami magyobbra fájt volna a fogam, nem reméltem túl sokat egy bronxi pitiáner tolvajtól, de kíváncsi voltam mmi rejlik még a feszültséggel túl töltött felszín alatt.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Soren Baldwin on Pént. Nov. 02, 2012 12:46 am

-Ja, vettem észre - feleli keserűen, a fejére nőtt puklikat számolgatva - de tudod, ha fegyvert fognak rám, hajlamos vagyok felizgatni magam, és olyankor nem vagyok valami jó társaság.
Mivel eddig nem látta jelét annak, hogy a nő ellenkezne - a goromba modor nem számít, az alap - ezért még közelebb sétál, míg szinte már karnyújtásnyira vannak egymástól. Természetesen tisztában van vele, hogy ez maximum neki jelenthet rosszat.
-Többnyire? - Kérdi, s valóban nincs elragadtatva a választól. - Az jó. Mondjuk akkor is fegyverekkel hadonászol, szóval olyan mindegy.
A figyelmes megjegyzés hallatán hátra fésüli séróját, és megereszt egy szerencsére nem fogatlan mosolyt.
-Kösz szépen. Igyekszem formában tartani magam, sok sörrel, és kevés alvással.
A vádakon csak nevet, főleg a hatóság elleni erőszakon.
-Tudod mit? Ha azt mondod nekem, hogy bent az őrsön tudják, mire vagy képes, ha feljön a telihold, és az áldásukat adják rá, akkor én már ma éjjel Jézus kezébe adom az életem, és bevonulok szerzetesnek!
Az ebédet tényleg jobbnak látja nem említeni többet, úgyhogy nem is teszi, helyette inkább elgondolkodik egy kicsit, és kiböki:
-Akkor mit szólnál egy italhoz? Felteszem, nem vagy szolgálatban, mert akkor már vasra vertél volna, így még a szabályzat sem tiltja.
A séta végén megáll a nő előtt, és várakozón összekulcsolja maga előtt karjait.
-Ha az asztal alá tudsz inni, ki is vallathatsz, nem is kerül majd sok erőfeszítésedbe.
~Ha meg nekem sikerül...tudok egy jó kúrát a harctéri sérülések kezelésére. Azt hiszem, ránk is fér majd.~
-Szóval, mi legyen? - kérdi, majd kinyújtja egyik tenyerét, és a nő feje mellett támasztja azt a falnak. - Elfogadod a kihívást?
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Vas. Nov. 04, 2012 4:45 pm

-Ezzel nem vagy egyedül, tudod kicsit nekem is nehezen veszi be a csőröm a magadfajta alakokat. De vegyük úgy, hogy kvittek vagyunk...egyelőre.- igen, meg tudom érteni hogy ő se volt elragadtatva a stukkertől, amit az arcába toltam, de ha úgy vesszük ő kezdte az egész mókát a motor üggyel. Kicsit sem volt lelkiismeret furdalásom.
- Mondanám, hogy szakmai ártalom, de mint látod, nem csak erről van szó. -talán ezek azok a pontok az életemben, ahol el kellene gondolkodnom azon, hogy milyen is vagyok, vagy így hova is tartok, de nem, ez vagyok én, enélkül nem tudom ki volnék...
Kicsit megint megkeményednek a vonásaim, ahogy Soren azt kezdi el emlegetni, hogy az őrsön vajon mindenki képben van e arról, hogy, tulajdonképpen egy vérengző mutáns vagyok, nem csak egy elmebeteg őrült rendőr. Hirtelen nem tudtam mit is mondhatnék, hiszen ez igencsak jó fogás lenne rajtam, amit általában nem szerettem megengedni magamnak.
- Kár lenne rád a csuha...-így végül csak ennyivel zárom a témát, ha letagadom még visszafelé is elsülhet a dolog, de ha bevallom, hogy erről mit sem tudnak, akkor egy pitiáner bűnöző kezébe adom az egyik legféltettebb titkom. Márpedig ez eszem ágában sem volt.
Megfeszült minden idegszálam, ahogy Soren egyre közelebb jött, nem tudtam, hogy tervezget e valamit, annyira még nem voltunk jó viszonyban, hogy ne várjak tőle valami újabb húzást. Így csak figyeltem és vártam.
-Nocsak, ezt vegyem fegyverszünetnek? -kúszott feljebb az egyik szemöldököm kérdőn az ajánlatára. - Rossz embert hívsz párbajra, de ám legyen. Kösd fel a gatyád, mert az asztal alól fogod bámulni a cipőmet.-talán kicsit nagyképűen hangzottak a szavaim, de tudtam mire vagyok képes. No persze nekem is megvoltak a határaim, de sok nagymenő alakot hagytam már szétcsúszva magam mögött a kocsmákban. Hamarabb lehet kiütni egy jól irányzott ütéssel, mintsem alkohollal.
- Még szerencse, hogy Bronxban vagyunk, különben igen feltűnő lenne rajtunk ez a pár seb és kék zöld folt. Így könnyebb elvegyülni az itteni kocsmákban...nos, rendben, hol szándékozol megszégyenülni?- kérdezem, hátha erre is van már mentő ötlete, de ha mégsem, akkor én is eléggé ismert vagyok a környéken, bár van pár hely, ahol nem biztos, hogy érdemes lenne mutatkoznom, nem mintha én bánnám.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Bronxi utcák

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

11 / 14 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.