eXile

6 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Re: eXile

Témanyitás by Sheena Duran on Csüt. Nov. 03, 2011 8:50 am

Most, hogy fel kellene állni érzem, hogy kicsit sok volt a jóból és örömmel fogadom el Chris felém nyújtott kezét, hogy biztosan megálljak a lábamon. Pár pillanat elteltével aztán helyreáll a körülöttem kicsit imbolygó helyiség és kezdem összeszedni magam.
Hangosan felmorranok, ahogy a fiú visszatessékeli asztalához a már határozottan nem élvezkedő, hanem inkább dühösnek látszó és ezáltal inkább ezt már látható módon a tudtunkra adni akaró csalót, mert most határozottan nem vagyok abban a „beszéljük meg szép szóval” állapotban. A fizetést is megoldja helyettem asztaltársaságom, így már semmi akadálya, hogy a távozás mezejére lépjünk.
- Oké! Menjünk! – szállok be az előttünk fékező taxiba.

/Manhattan - The Belnord Hotel/
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Szellem on Vas. Nov. 06, 2011 3:01 am

// előzmény: bronx-i utcák //

Az ide út szokás szerint villámgyors volt, és szokás szerint csak elmosódott épületeket láttak, illetve Szellem számára ez normális, Vortex most láthatta először, ezért mint tapasztalt "fuvaros", jobbnak látta kapásból a wc-ben megjelenni, mert bár kételkedett benne, hogy újdonsült harcostársa is úgy reagál majd első "szellemeskedésére" mint a többiek, sosem lehet tudni.
~Persze, ha a kis csaj már másodszorra is vissza tudta fogni a hányását, talán neki elsőre is megy majd.~
-Minden oké? Ha rosszul lennél menj csak, odakint megvárlak.
Vortex-el vagy nélküle megindul a bárpulthoz, hogy kezdésnek két pofa sört rendeljen maguknak. Sajnos a beígért csinos lányokból egyenlőre nem lát egyet sem, de a maga részéről ő csak a sör miatt jött ide, csajozásban volt része bőven az utóbbi időben.
-Szóval Vortex? - Kezdeményez beszélgetést, miközben ivócimborája elé tolja az egyik korsót. - Említettem már, hogy milyen találó ugye? Biztosan...szóval, mi járatban vagy errefelé?
Nagyot kortyol az aranyló italból, s közben társa arcát fürkészi. Ezzel a frizurával még itt is képes kitűnni, bár igaz ami igaz, ma nincs itt senki azok közül, kik mellett egy beszélő elefánt humanoidnak tűnne.
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Vortex on Vas. Nov. 06, 2011 11:44 am

Eddig nem sok más képességet volt szerencsém átélni, úgyhogy ez elég durva út volt. Mintha keresztül suhannánk az egész városon, olyan gyorsan, mint egy, egy valami ami nagyon gyors. Aztán BUMM egy mosdóhelység. Körübelül olyan érzés ez, mintha a testedet és azon belül a gyomortartalmadat fénysebességre gyorsítanák, majd meghúznák a kéziféket. Te be vagy kötve, de a már elfogyasztott vacsorád, az nincs, úgyhogy igyekszik tovább menni akkor is ha már megálltál. Egy gondolat miatt tudtam visszatartani a dolgot:
~ Nem hányok, már kifizettem a bennemlévő piákat, nem hányom ki a pénzt, nem hányok, nem hányok...
Bár sikerült magamban tartanom mindent, az arcomra azért kiült az a szép zöld szín. Odatántorogtam egy mosdókagylóhoz, ott köptem pár savas ízűt, aztán bő vízzel arcot mostam. És erre nem igazán vagyok büszke, de a tenyeremből még ittam is valamennyit. Pedig a vizet meginni, hát fújj.
- Phúhuhúúú, öregem, ez az út nem volt semmi. Jövök már.
Még kicsit tántorogva de már sokkal jobb bőrben követem a Szellemet, ahogy beérünk az ivóba. Irány a pult, már jön is két sör, már megérte eljönni. Még az a kellemetlen maró érzés benne van a számban és a torkomban, úgyhogy minden etikett, jólneveltség és köszönet nélkül, csak jól belekortyolok a sörbe. Csak utánna beszélek.
- Köszönöm, ez a jó kis sör kellett, hogy a gyomrom tényleg megnyugodjon. Hát Szellem a te neved pedig nemhogy találó, telitalálat. Hát errefelé? Ide te hoztál. Na okés, viccet félretéve egyébként egész életemben New York-i voltam. Amit csinálok az pedig semmi extra, mostanában élem a munkanélküliek boldog életét, eszem az adófizetők kenyerét. Persze közben plusz pénzért néhanapján csinálok valami light-os melót.
avatar
Vortex
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 39
Hírnév : 2
Tartózkodási hely : Glasgow, UK

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Szellem on Hétf. Nov. 07, 2011 5:25 pm

-Mondták már - feleli vigyorogva - de gratulálok, benne vagy abban a 20 százalékban, akik már az első alkalom után sem dobják ki a taccsot. Nem kis dolog, hisz például én sem tartozom közéjük...
Örömmel látja, hogy végre találkozott egy humorérzékkel megáldott mutánssal Sheena-n kívül, vagy lehet a többi azért nem viccelődik vele, mert túl jól ismerik? Akárhogy is, kivételesen jól érzi magát, és ennek most csak kis köze van a sörhöz, melyből egy fél korsót nyakal be egyetlen húzásra.
-Nincs mit, ez a csetepaté után a legkevesebb, hogy meghívom a bajtársam nem igaz?
Érdeklődve hallgatja a férfi beszámolóját, és őszintén szólva meglepi, hogy még sosem látta ezelőtt ezt a figurát. Na persze ez egy többmilliós város, és ő sem tartózkodik itt olyan rég óta, de azt hitte, ha valaki ilyesmire képes, arról hallott volna, főleg mivel kapásból 10 dolog jutott az eszébe, amiképpen hasznosítani lehetne ezt a nem mindennapi adottságot, főleg ha az ő tehetségét is kombinálják vele.
-Értem, és ha szabad kérdeznem, mik ezek a Light-os melók? Tudod, én magam is Swarcból élek - mert ugye a mutánsokat nem alkalmazzák szívesen - ezért talán tudnék neked szerezni valami kevésbé light-os, de annál jobban fizető elfoglaltságot. Semmi kötöttség persze.
Ismét kíváncsian figyeli a férfi reakcióját. Egy ehhez hasonló képességgel akkora balhét lehetne csapni, hogy sokan azt el sem tudják képzelni, például tuti nem számít arra senki, hogy láva ömlik a fehér házba egyik pillanatról a másikra, még ezekben a gondterhes időkben sem.
-Nos, érdekel a dolog, vagy inkább ne beszéljünk róla többet? Nekem az is jó, ha csak sörözünk.
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Vortex on Hétf. Nov. 07, 2011 9:02 pm

- Hát öhm, 1-2 kisebb balhé - közelebb hajlok Szellemhez és halkan, nyugodtan súttogok neki, hogy amit mondok, csak ő hallja, meg maximum valaki más, szuperhallással - tolvajlás, betörés, ilyesmi, de kicsi, védtelen, ismeretlen célpontokkal. - halálnyugodtan mondom el neki az igazat, hiszen már van bennem elég ital, hogy ne zavartassam magam, meg hát csak nem titkos rendőr. Legalábbis remélem. Ezután ismét hátradőlök és normál hangerővel, vidáman folytatom:
- Hát mostanában nem megy túl jól a szekér, meg hát munka nélkül mindig jól jön valami meló. Szívesen meghallgatlak, ha nem túl rázós a dolog, szerintem simán benne vagyok. Persze a sörözést se hagyjuk abba!
Fogom a korsómat majd a tartalmát; a nemes ser-italt, elkezdem szép lassan kiönteni a földre, de mi előtt még a nedű elérné a talajt, nyitok egy kis méretű örvényt a padlón, ott ahová az ital-sugár megérkezni készül,és egy másikat a fejem fölé. A fejemet hátravetem, és nyitott szájjal kortyolom a kapucskából ömlő sört. Utánna bezárom az átjárót, lecsapom a korsót a pultra és az alkarommal megtörlöm az arcom.
- Kérünk még egy kört! - Kicsit turkálok a zsebemben, ahonnan elő is kerül egy igen megviselt állapotban lévő pénztárca. Abban is matatok egy keveset, majd előveszek annyi pénzt amiből ki tudom fizetni ezt a kört. A pénz-sör tranzakció meg is történik, ezután egy jó öblöset böfögök, meg sem próbálom visszatartani, vagy tompítani.
- Egészségemre! Na szóval, kérlek mesélj, te miben utazol? - ezután beugrik a kocsmába jutásunk módja - Akarom mondani, milyen melóról beszélsz? Ha jól sejtem nem utazol semmiben, csak ebben a hipersebességben amivel idejutottunk.

avatar
Vortex
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 39
Hírnév : 2
Tartózkodási hely : Glasgow, UK

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Szellem on Kedd Nov. 08, 2011 4:02 am

Elismerően bólint a vallomást hallgatva. Nem is számított másra a férfitől, akiről már első látásra az volt a véleménye, hogy bár nagy csibész, azért még távol van a közveszélyestől, még...
-És miért csak kisebbek, ha szabad kérdeznem?
Örömmel hallja, hogy ha minden jól megy újabb taggal bővül azon emberek kis csapata, akik hajlandóak vele együtt dolgozni, és sörözni, bár igaz ami igaz, talán ezzel még meg kéne várni, mit fog szólni az első balhé után. Lehet azt nem bírná olyan jól a gyomra, mint a hangsebességet.
-Remélem elnézed nekem, de amikor este a nyakamba vettem a várost, nem úgy készültem, hogy komoly üzleti ajánlatot fogok tenni valakinek, ezért csak nagy vonalakban tudom elmondani, miről lenne szó. ~Arról nem is beszélve, hogy csak most találkoztunk.~ De dióhéjban, egy olyan csapatot próbálok összeszedni, akik arra használják a képességüket, amire minden mutánsnak kéne. - Itt a hatásszünet kedvéért nagyot kortyol a söréből. - Hogy jobbá tegyük a világot magunknak, de legalábbis mi jobban éljünk benne.
A férfi képessége továbbra is lenyűgözi őt. Amikor az előbb elképzelte, hogyan lehetne kamatoztatni ezt a trükköt, ő is valami ilyesmire gondolt, csak tengervízzel, és valami barom házával, aki megérdemli...meg persze egy jóval szélesebb portállal. Egyébként a hely is kedvére van, nem is kicsit, hol máshol művelhetné ezt egy mutáns, anélkül, hogy meglincselnék.
-Hogy miben utazom? - Kérdi vigyorogva. - Humán erőforrás leépítési Szakreferens vagyok. Mond ki gyorsan háromszor egymás után, és a következő 3 kört én állom.
Boldogan kapja kézhez második korsó sörét, és ezt már jóval ráérősebben kezdi iszogatni, mint az előzőt.
-Egyébként, elvállalok szinte bármit, ha meg tudnak fizetni.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Vortex on Kedd Nov. 08, 2011 10:50 pm

- Nem nagyon akarok szem előtt lenni, vágod? Ha bármi nagyobbat nyomnék, akkor bizony lebukok az tuti. Már úgy értem, hogy a képességem fényes is zajos is, látványos, meg minden és az alapján később könnyen be tudnának azonosítani. Persze nem mondom, hogy sosem gondolkodtam el 1-2 nagyobb balhén. De akkor az már legyen ütős, mert onnantól már nem biztosított a meglepetés, amit a képességemmel válthatok ki. - a mondandómba kis szünetet tartok, mert már kissé ittas vagyok, így végiggondolom, hogy vajon sikerült-e érthetően megfogalmaznom, azt amit mondani akartam. Közben iszom még 1-2 korty sört, abból sok baj nem lehet.
- Hmm, eddig, így részletek nélkül nagyon is jónak hangzik a dolog. A képességemet arra használni, hogy egy jobb világot teremtsünk a mutánsoknak. Jól hangzik, bár felteszem, nem olyan egyszerű a dolog mint így hirtelen kimondva. De tudod, már amikor az a Magneto meg a bandája a tévébe kerültek azzal a kis akciójukkal, sokan ellenezték. De én pont hogy valami ilyesmit gondoltam, hogy b@sszus, ők igazándiból ezt értem és a hozzám hasonlókért csinálják. Hozzájuk is szívesen csatlakoznék egyszer, ha te is hasonló dolgokban gondolkodsz, hozzád is örömmel csatlakozom. - miközben beszélek az egyis kezemben tartom a sörömet sé két karral kapálózva gesztikulálok, mmutogatok. Egy kevés sör, sajnálatos módon a földre is kerül, a heves magyarázat közben, de most nem nagyon érdekel. Ahogy Szellem kifejti, hogy mit is csinál, a célom immár szentesült. Ez egy kihívás, jutalom is van, hát muszály megpróbálnom, hátha sikerül. Az akaratomat és a memóriámat egy pontá sűrítve kezdem hadarni:
- Humánerőforrásleépítésiszakreferens Húmánerőforgásbeszépítésiszagrefenes Húúmánbenőhordásbeszédítésiszaglófeles! Najó azért elég közel voltam hozzá, szerintem 1 kört a 3 helyett simán megér. Szóval embereket helyezel nyugdíjba, vagy valami ilyesmi? Hmmm nem áll össze hirtelen. - Közben egyre oldottabb hangulatban iszogatok - Nekem mondjuk lenne jópár dolog amit semmi pénzért nem vállalnék... vagy csak nagyon-nagyon sok pénzér.
avatar
Vortex
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 39
Hírnév : 2
Tartózkodási hely : Glasgow, UK

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Szellem on Szer. Nov. 09, 2011 10:09 pm

-Ha valaki, én megértem ezt feleli egy kacsintás kíséretében - viszont ha olyannal tudnál társulni, aki teszem azt láthatatlanná tud válni, esetleg megoldhatná, hogy ne működjenek a kamerák, máris nem jelentene gondot feneketlen lyukat kreálni a kincstár padlóján, nem igaz?
Magnetó nevének említésére grimaszol egy kicsit, de végül inkább csak nagyot kortyol a söréből.
-Félreértettél. Magunk alatt nem a mutánsokat értettem, hanem szó szerint azt a pár embert, akik velünk dolgoznak. ~Más szóval, ugyanaz a célunk, mint a testvériségnek, csak őszintébben állunk a dolgokhoz.~ Hogy aztán mit csinálsz a pénzeddel, a te dolgod, akár sereget is toborozhatsz vele, hogy lerohand a Fehér házat, ha az minden vágyad.
Először ledöbben, mikor Vortex valóban megpróbálja teljesíteni a kihívást, a végére pedig hangosan felröhög. Először Varangy, most pedig ez a fickó...miért akar az összes komédiás a testvériséggel lógni?
-Legyen. HÉ CSAPOS! MÉG EGY KÖRT IDE!
Vidáman önti le a torkán a maradék sört, ami még az előző korsó alján árválkodik, mielőtt kicserélnék egy olyanra, melynek felszereltsége már sokkal tetszetősebb.
-Egyébként ismerem Magnetó-t, ha nagyon kíváncsi vagy rá. Mostanában lefoglalja a rejtőzködés, de szólhatok pár szót az érdekedben. Biztos örülne neked...

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Vortex on Csüt. Nov. 10, 2011 8:54 pm

Ahogy társam megrendeli a nyeremény-kört felkacagok, majd ledöntöm az előző sört, had legyen már hely az újnak.
- Ez az! Hiába, profi vagyok! Egyébként igazad van, eddig társak nélkül gondolkodtam, de ha valaki így tényleg lekapcsolja a kamerákat, meg ilyesmi, akkor már semmi akadálya a rosszalkodásnak. Persze biztos így is lenne egy-két bökkenő, de sokkal, de sokkal egyszerűbb lenne így csapatban, még mindig tetszik a terv. - közben meg is érkezik az újabb kör, amit, mivel aggódok, hogy minőségben megegyezik-e az előző adagokkal, gyorsan meg is kostolok. Igazából tök rendes vagyok, meg minden, mert még Szellem előtt belekortyolok az italba (persze a sajátomba), mintegy leelenőrizve azt, hogy mérgezett-e. Nem az.
- Az pedig, hogy nem minden mutáns, hanem csak mi járunk jól a dologgal, számomra tovább is csak pozitívum. Hiszen ki ne akarna otthon dögleni, kitömve pénzzel? Igazából meg nem is vagyok valami nagy Magneto-fan, vagy ilyesmi, csak van pár dolog ami naagyon bejön velük kapcsolatban. Például nem kedvelik túlzottan a "normális" - ezt a szót hihetetlenül irrónikusan mondom ki, hiszen számomra igenis az a normális, aki mutáns. - embereket, akiket egyébként én személy szerint utálok és Csírának szólítok. Meg aztán tökösek, mert az az alkatrazi buli nem lehetett semmi... de azért ha véletlenül összefutsz a bújócskázó Magnetoval, említs meg neki kérlek. Hajjajj, eléggé kezdhetek berúgni, mivel minden olyan jónak tűnik. Meg az előbb azt mondtam, hogy kérlek? Hihetetlen, nem is tudtam, hogy én is képes vagyok kimondani ezt a szót. Veszélyes dolog az ivás, a következő kört én fizetem!

avatar
Vortex
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 39
Hírnév : 2
Tartózkodási hely : Glasgow, UK

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Szellem on Pént. Nov. 11, 2011 7:10 pm

-Meg tudom érteni, ha valaki egymaga akar a csúcsra törni. - Feleli, és hangjából tényleg csak úgy sugárzik a megértés. Ami furcsa, hogy az alkohol viszont mintha nem lenne rá hatással, bár igaz az is, hogy cimborája komoly előnnyel indult. - Az individualizmus mondhatni vallás ebben az országban, de sajnos, mint a legtöbb hit, a valóságban ez sem állja meg a helyét. Egy faj úgy tud előre törni, ha a tagjai összefognak, és együtt építik a társadalmukat, ki ki bele adva amihez ért. - Na jó, a nyelve talán megeredt egy kicsit az italozástól. - Ezért van az, hogy mi most itt ülünk egy mesterségesen fűtött környezetben, a kardfogú tigris meg bekaphatja.
A következő kis gyűlöletbeszéden sajnos már nem tud derülni, de nem is fejezi ki a rosszallását. Magát sosem választotta külön az emberiségtől, és az igazat megvallva, mindig is lenézte azokat, akik felsőbbrendűnek hitték magukat, csak mert képesek pár bűvésztrükkre. Persze, ennek ellenére több ember halt meg miatta, mint a testvériség legtöbb tagjának köszönhetően, ezért sosem sorolták a jó fiúk közé.
-Ó igen, az nagy buli volt - jegyzi meg nevetve - úgy értem, 200-an hét mutáns ellen harcolni, és veszteni, kicsit megalázó - teszi hozzá, és elhúzza a száját kicsit - de hát ha az ellenséget egy olyan taktikai géniusz vezeti, mint Rozsomák, akkor nincs mese - Fejezi be, maró gúnnyal.
-Ne haragudj, az az este, még most is fáj. - teszi hozzá pár másodperccel később, majd nagyot kortyol a korsójából. - Ha nagyon akarod, beszélek vele legközelebb, de mi lenne, ha előbb hülyére keresnénk magunkat?

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Vortex on Pént. Nov. 11, 2011 9:21 pm

Még így picit piásan is észreveszem, hogy nem jön be neki az emberellenes duma. Ha józan lennék, vagy másnapos, valószínűleg elmagyaráznám neki, hogy miért is van nekem igazam az ilyen dolgokban, de ittasan sosem tudtam jól érvelni, úgyhogy ezt a kört most ki is hagyom. Persze nem a sör-kört, a korsó rendszeresen emelkedik a számhoz és a sör sajnos fogy is rendesen. Pedig milyen jó lenne inni anélkül a tudat nélkül, hogy egyszer elfogy...
- Benne vagok, halasszuk a Magneto-s dolgot, de a buli után majd rátéhetnénk. Az hogy hülyére keressem magam, vagyis hülyére keressük magunkat - javítok gyorsan, majd belekortyolok a sörbe ismét - végül is tetszetős ötlet. De van benne egy kis bökkenő már első ránézésre is. - ezután a pultra még vissza nem tett korsót ismét a számhoz emelem, majd kortyolok párat egy kisebb hatásszünet kedvéért. A kiürített korsót pedig nagy koppanással ismét a pultra teszem. - Nem kell hülyére keresnünk magunkat mert már hülyék vagyunk. Én ezt magamról tudom, példának okáér részegen eltántorogtam Bronx-ba, ahol csatlakoztam egy bunyóba egy első ránézésre gyengébb félhez, hozzád és szereztem is pár sebhelyet. Csak elcsxxxet szuperhősök tesznek ilyet. - gúnyosan felnevetek - pedig hidd el nagyon, de naggggggyon messze vagyok én attól, tehát egyszerűen hülyeség volt. Te meg máris munkaajánlatot teszel, meg sörökre hívsz meg. Mondjuk az utóbbit én is csinálom anélkül, hogy igazából bármit is tudnánk egymásról. Következés képp mindketten hülyék vagyunk. Persze nem akarlak megsérteni, kizárólag a hülyeség jó értelmében, már ha van olyan. Tehát hülyére nem kell keresni magunkat. - A hosszú eszmefuttatásból rádöbbenek, hogy bizony tényleg meglátszik rajtam az ivás, de ez nem igazán érdekel. - De ne érts félre, a pénz az pénz. Benne vagyok. Végülis abban megegyezhetünk, hogy a pénz jó. Így igazándiból mindketten a jó ügyért fogunk harcolni. Kib@szott hősök leszünk, ennyi. - Majs hátradőlök és elégedetten konstatálom, hogy még ennyi pia elfogyasztása után is ki tudom hozni azt, hogy hősök vagyunk, abból, hogy pénzért dolgozunk. Zseni vagyok.
avatar
Vortex
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 39
Hírnév : 2
Tartózkodási hely : Glasgow, UK

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Szellem on Vas. Nov. 13, 2011 2:46 am

Vigyorogva dől hátra a székében. Őszintén reméli, hogy a tarajos józanul is ilyen jópofa tud lenni, mert ha nem, infúzión adagolja majd belé a pálinkát, és azt lehet nem bírná szegény mája.
~Őszintén szólva, részemről a pénz is megvan már, de most mit csináljak, dőljek hátra, és lebzseljek? Nem is hangzik hülyeségnek.~
-Szuperhős? Ugyan, akkor képzelem rólam miket mondanának, pedig csak egyszer mentettem ki félszáz túszt egy bankból, becsszó.
~Előtte meg elloptam egy antik tojást, akkor Indiana Jones is vagyok egy személyben, pazar...~
-Egyébként merre laksz? Csak ha esetleg kiütnéd itt magad, tudjam hova kell cipelnem téged. De figyelmeztetlek - itt fenyegetően emeli fel korsóját, megrázza azt, majd iszik is belőle. Pár pillanatra el is felejti, mit akart mondani, de végül csak beugrik neki - ha összerókázod a dimenziómat, felnyalatom veled. Bár, az első út után a legtöbben hozzászoknak...a harmadik után már én sem rókáztam.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Vortex on Hétf. Nov. 14, 2011 10:35 pm

Hirtelen előredőlök a hirtelen meglepetéstől és csak tátom a számat.
- Félszáz túszt kimentettél? Na az már durva, az kábé aszongya majdnem ötven ember! Sajnálom, tényleg nem mosod le magadról: hős vagy. Én még ha jól számolom, senkit nem mentettem meg. Aztán ki tudja, lehet, hogy csak részeg voltam akkor is és nem emlékszem. - egy pillanatra elmerengek, megpróbálom kiszedni abból a hézagos és csoffadt kis memóriámból, hogy hősködtem-e már, de máris kapok egy kérdést.
- Mi, hogy? Jaaaa, Queensben lakom, de attól nem kell félned, hogy könnyen kidőlök. Hozzászoktam már a piához, olyan szinten, hogy mielőtt teljesen kikészülnék általában hazateleportálok. De tudod ez valahogy így volt a képességem megjelenése előtt is. Iszok-iszok VILLANÁS! Aztán kiszáradva fejfájósan az ágyban vagyok reggel. Tök kúúl, neked, van saját dimenziód? Az laza. Tudod nem terveztem, hogy behányok oda, vagy hogy még egy utazással kockáztassam a gyomortartalmamat, de valami hirtelen az eszembe jutott. - intek a pultosnak, hogy lesz még egy kör és elő is turkálok valamennyi pénzt. - Az, hogy sört kell innunk, még. Na jó viccet félretéve; mi történhet, ha a te kis privát dimenziódban én nyitok egy kaput? Vajon az ebben a "normális" dimenzióban nyílik, vagy a te dimenziódban, vagy a kettőt köti össze, vagy semmi sem történik? Tudod érdekel az ilyesmi, vicces dolgokat lehet néha csinálni két képesség kombinációjával.
avatar
Vortex
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 39
Hírnév : 2
Tartózkodási hely : Glasgow, UK

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Szellem on Szer. Nov. 16, 2011 2:27 am

-Na na na! - Hárítja el az ajnározást, mely bár jól esik a lelkének, teljesen azért nem érdemli meg. - Ott jófiú voltam, de még így is mínuszban van a nép miattam 190 fővel, szóval a hős talán egy icipicit túlzás.
~Nem szabad többet innom. Úgy beszélek a 240 gyilkosságomról, mintha valami sportteljesítmény lenne. Persze szép szám, kevesen értek el többet..~
-Hogy a sajátom az túlzás - feleli szerényen - de úgy néz ki, mást nem engednek be.
A következő elmélet már az ő fantáziáját is megmozgatja. Na persze, két portálnak a szellemvilágban nincs sok értelme, ha már ott van, akár repülhet is annyi erővel, viszont az egyik ott, a másik meg itt...ijesztő belegondolni, micsoda vákuum keletkezhetne.
-Hmm - a csapos felé int, hogy megrendelje a következő kört - te egy zseni vagy! Még egy sört mindenképpen megérdemelsz a számlámra.
~Minél előbb ki kéne próbálni, csak először valami kevésbé lakott helyen, a franc sem tudja, mi fog történni, ha tényleg csinálunk egy fekete lyuk szerű izét, vagy valami rosszabbat.~
-Ittasan nem kísérletezek, az mindig rosszul sül el, de érdekes felvetés, egyszer ki kell próbálnunk.
~Két gyerekem is van, és ez még csak a jéghegy csúcsa....~

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Vortex on Pént. Nov. 18, 2011 12:02 am

- 190, na az nem egy kis szám. Szóval egy nagypályás bűnöző vel iszogatok most itt, aki hobbiként hős is. Tetszik, van benne fantázia. - közben mosolyogva kezdek bele az újabb kör sörbe, ami már lényegesen lassabban fogy, mint az eddigiek. Így legalább sokáig kitart.
- Tudom, tudom sokan mondták már hogy zseni vagyok, vagy hogy az ötleteimmel meg lehetne változtatni a világot - itt a mosolyom csak tovább fokozódik. - bár eddig mindenki aki ilyesmit állított az vagy részeg volt, vagy nagyon be volt állva. De nem baj az, én akkor is tudom, hogy így van! Egy pillanatra bocsáss meg! - picit dölöngélek, majd megindulok a helyi vizelde irányába, amit a megérkezésünknek köszönhetően még tudok is, hogy hol van. Pár perc és már vissza is megyek Szellemhez, enyhe szinusz-görbét írva.
- Szerintem nekem mára ez lesz az utolsó söröm, de ha majd időd engedi, mindenképpen találkoznunk kéne még, az üzlet miatt is, hátha jobban beavatsz, a kis kísérlet miatt is, meg azért is, hogy józanul megnézzelek magamnak, mert most olyan jó előnnyel indultam, hogy nem is biztos, hogy holnap felismernélek, ha szembejönnél, vagy suhannál, repülnél, vagy ilyesmi az utcán. - Itt gyorsan elő is kotrom a tárcámat mielőtt elfelejteném, kihajtom azt a zsebét, ahol jó helyzetben a papírpénzeknek lenne a helye, de ennek a hiányában csak pár gyűrött cetli van benne. Gyorsan átlapozom őket, amíg nem találok egy kis fecnit, rajta számokkal, ezt előveszem és ivócimborám felé nyújtom. - Itt a számom, ha esetleg komolyan gondoltad, hogy beszállhatnék a kis csapatodba, vagy akár ha csak egy kis iszogatást és bunyózást akarnál, hívj nyugodtan. Aztán lassan el is mondhatnád, hogy hol is van ez a hely, mert azon kívül, hogy Brooklynban vagyunk nem sokat tudok róla, pedig tetszik. Persze még nem indulok, még itt az utolsó sör, ami nem enged menni. - ismét kortyolok párat az italból, majd megállapítom, hogy ez után a jó este után ez a pohár félig teli van.
avatar
Vortex
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 39
Hírnév : 2
Tartózkodási hely : Glasgow, UK

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Darren Black on Pént. Nov. 18, 2011 3:55 pm

Szükségem volt egy helyre, ahol békén hagynak. Gondolkodnom kellett. Reméltem, hogy egy ilyen helyen nem lesz gond. Ha valaki mégis belém kötne, maximum megmutatom, mit tudok, és ennyi. Nem nagy ügy.
Előkotortam a mobilomat és hálózatot kerestem. Volt itt pár Wifi... Á, nem is fontos. Nincs kedvem hozzá. Inkább leültem és kértem egy sört.
Volt itt mindenféle alak, bár még eléggé korán volt. Sokukon látszott is a mutáció. Na, annak mondjuk örültem, hogy az én mutációm nem ilyen. Amúgy se vagyok valami jóképű, de zöld bőrrel vagy tüskékkel még hülyébben néznék ki.
Azért volt itt pár igazán aranyos csaj is... Talán be kéne próbálkozni valamelyiknél. Csak nehogy belefussak valami toborzóba, pillanatnyilag nincs kedvem csatlakozni sehová, márpedig ezek mindenhol ott vannak. "Egyetértesz Magneto-val?" "Szeretnéd megismerni Xavier professzor tanait?" Meg hasonlók. A legtöbbnek még csak kapcsolata sincs azokkal, akiket reklámoz, csak nagy a szájuk. Fel akarnak vágni. Hétvégi aktivisták, kertvárosi mutánsok... Fúj. Inkább nem köteleződöm el, minthogy ne gondoljam komolyan...
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Pént. Nov. 18, 2011 4:58 pm

Fájt a fejem. Lehetne helyette fáradtságot vagy gondterheltséget mondani, de nem. Konkrétan fájt a fejem. Pedig a kezemnek kéne, ami még bőven fel volt kötve. És persze be volt kötve. Így kezemben a nyakammal érkeztem be arra a helyre, ami egy szokványos szórakozóhely lenne, ha nem lenne a mutánsok gyűjtőhelye. Akikről persze senki sem állítja, hogy kultúráltak, intelligensek, jóindulatúak. A mutáció nem válogat, így aztán ez a kocsma is pont olyan, mint a többi. Egy késdobáló, kések nélkül.
Talán ki kellene tenni a "fegyvert behozni tilos" és a "mutáns képességet ajtó előtt letámasztani" táblákat.
Néha látni itt különféle szélsőséges, szervezkedő alakokat is. Nincs velünk gondom, de ugyan, hagyjanak már inni, ha egyszer azért jöttem ide! Persze, amelyik meghív, az jófej. Aztán, mikor kiderül, hogy nem szándékozol vele tartani a huszadik "Mutánsok Felszabadítási Frontjába", akkor bunkók, taplók, parasztok. Nincs bajom a földművesekkel se, csak olyanok azok is, mint a zsiráf. Szép, szép, de otthonra nem kéne.
Egyetlen elegánsnak mondható vendéget látok, aki magányosan üldögél az asztalánál. Fintorából látszik, mikor körülnéz, hogy ő is megválogatja a társaságát.
~ Nagyszerű! Úgy tűnik, nem csak egy gósza pisztolygolyó lehet meglepetés mostanság, akad kellemes is.
Arrafelé veszem az irányt, és ép kezemet magam elé hajtva finoman meghajlok, szemöldököm pedig kérdőn felkúszik.
- Elnézést, Uram! Úgy látom, Ön itt számomra a legszimpatikusabb személy. Megengedi, hogy csatlakozzak? Természetesen az első kört én állom - teszem hozzá egy mosoly kíséretében.
Mosolyogni olyan egyszerű, és annyira megkönnyíti a kommunikációt. Nincs frusztráció. Jó kedvvel közelítesz, jókedvvel fogadnak. Ennyi. Csak ez a fejfájás ne lenne!
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Darren Black on Pént. Nov. 18, 2011 5:04 pm

Biccentéssel viszonoztam az üdvözlést, és visszamosolyogtam.
- Csak tessék. A jó társaság mindig kívánatos számomra.
Esküszöm, most először hagyta el a számat ilyen kacifántos mondat, de a srác modora valahogy erre késztetett. Felkötött kar, de szalonképes modor? Egy ilyen helyen? Tehát vagy sportol, vagy verekedett. Megtámadták. Lehet, hogy mutáns, főleg, ha figyelembe vesszük, hol vagyunk. Tehát egy fiatal, jó modorú, sérült mutáns. Érdekes. Csak nem a Xavier akadémiáról?
Vagy, és ez a valószínűbb, kenetes modorú ifjú porszívóügynök, aki a múlt szombati buli után spiccesen leesett a lépcsőn.
- Mi járatban? - kérdeztem meg végül.
A túl sok spekuláció is káros tud lenni. Paranoiás lesz tőle az ember. Bár érdekes lenne, ha tényleg Xavieres lenne... A valószínűségi vonalak nem sokat árultak el. Egyértelműen le fog telepedni, és inni is fog, azt az üveget, ott, azt fogja megkapni. A vonalak nem jeleztek erőszakos cselekményt, csak némi fáradtságot a fiatalember közelében, illetve közeljövőjében. Nem igazán láttam, van-e valami sorsszerű a találkozásban, bár az egyik vonal... Talán majd egyszer, a távoli jövőben, jól jöhet ez az ismeretség. Bár szinte minden új ismerősre így gondolok, és ennek semmi köze a vonalakhoz.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Pént. Nov. 18, 2011 5:24 pm

Kihúzom a széket, majd leülök, kissé kelletlenül talán. Remélem, hogy hamarabb lekerül ez a fránya kötés, mint hogy megszoknám.
- Kedveli a scotch-ot? Esetleg mást inna?
Amennyiben igen a válasz, már csettintek is, féloldalt a pult felé fordulva. Ezután jelzem, hogy kettő lesz a szokásosból.
Visszafordulok az asztalhoz, újra végigmérve az illető ruházatát. Régimódinak tűnik, tekintete pedig gyanakvó. Kora alapján nem lenne oka a régimódi szokásokhoz való ragaszkodásra. Ki tudja, talán ínyenc.
A gyanakvása viszont arra késztet, hogy végignézzek a ruházatomon, és azt kell kimondanom, ami elsőnek eszembe jut.
- Egyébként ne aggódjon, nem vagyok biztosítási ügynök! - mondom nevetve - Ezért nincs nyakkendőm többek között. Az igazat megvallva volt egy kis fejfájásom, és gondoltam, biztos a fáradtság miatt. Így aztán egy kis kikapcsolódás biztos jót fog tenni. És Ön mi járatban? Vagy, ha megengedi, akár tegeződhetünk is. Kezet nyújtanék, de úriember ilyet nem tesz bal kézzel, jobb kezem pedig, mint láthatja - kicsit megemelem a bekötözött kezemet, és bocsánatkérő tekintettel oldalra billentem fejem, majd vissza -, alkalmatlan rá szegény. Viszont bemutatkoznék az illendőség kedvéért, a nevem Cristopher William Somerset.
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Darren Black on Pént. Nov. 18, 2011 5:34 pm

- A scotch megfelel. Hogyne, tegeződjünk csak. Darren vagyok. Darren Black. Mi történt a kezeddel? Különben sem hittelek biztosítási ügynöknek.
Ez igaz volt, mert ugye házaló porszívó-ügynöknek hittem, de erről neki nem feltétlenül kellett tudnia. Az üveg, amit az előbb kinéztem magamnak, most lekerült a pult mögötti polcról, és tartalmának egy része két pohárba került.
A sérülése eredetére tényleg kíváncsi voltam. Sokat elárul.
A valószínűségi vonal kettőnk között kissé megerősödött. Jó eséllyel fogunk beszélgetni. Igen, ez a képesség nem mindig olyan nagyon hasznos. Kis emberismerettel és kevéske jó megfigyeléssel legtöbbször ugyanarra a következtetésre lehet jutni, mint a képességemmel. Bár igaz, hogy néhány alkalommal kifejezetten hasznos tud lenni az a pár plusz információ, amit adni tud...
Vajon mutáns a srác? Nem lehet valami erős, ha igen. Az igazán erős mutánsok nem sérülnek meg. Sosem hallottam, hogy Magneto kezét begipszelték volna. Persze lehetett véletlen baleset is...
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Pént. Nov. 18, 2011 5:46 pm

Őszintének tűnik, mikor megnyugtat feltételezésem téves mivoltáról. Persze ez azt jelenti, hogy a gyanakvás jó eséllyel a sérülésem miatt van.
- Hát, ha elárulom, úgysem fogod elhinni! De végülis, miért ne?
Közben kihozzák a jóféle, tizenhárom éves Chivas Regalt. Ahogy szeretem, egy jéggel. Az pont annyira lágyít a kellemes, füstös ízén, hogy ideális legyen társalgáshoz kísérőnek.
- Meglőttek. Ráadásul, ha nem tartom magam elé a kezem, valószínűleg a tüdőmben köt ki az a vacak golyó. Nem szeretik az emberek azokat, akik az eXile-ba járnak szórakozni. Vagy valami ilyesmi lehet a dologban. Épp egy mutáns ismerősömmel voltam. Ennyit a könnyed sétáról!
Legyintek, szarkasztikus mosollyal, és élccel hangomban, majd belekortyolok a whisky-mbe. Láthatóan furcsán néz rám, vagy azon töpreng, mutáns vagyok-e. Legalábbis én gyakran szoktam az itteniek kapcsán ezen törpölni. Hiszen nincsenek mindenkinek szarvai meg méteres karmai.
- Ráadásul a kis sunyi egy házból lőtt rám. Igencsak meglepődtem. Azt hiszem, legközelebb jobban nyitva tartom a szememet. És téged ért már inzultus amiatt, hogy itt töltöd az idődet? Persze nem a helyiekre gondolok, ők ugyanolyan balhésak, mint tetszőleges másik kicsmában a vendégek.
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Darren Black on Pént. Nov. 18, 2011 5:56 pm

Elgondolkodtam. Érdekes történet. Lassan, komoran válaszoltam, a Chivas-t kortyolgatva.
- Bár ne hinném el... De láttam már hasonlót. Hogy is fogalmazzak... Azért, mert itt töltöm az időmet, még nem ért inzultus. Azért, amiért sokan itt töltik az idejüket, azért már engem is ért, ha érted, mire gondolok... És, ha már így lelepleztem magam, elárulod, hogy jogos volt-e a támadás?
Az itt tartózkodók körülbelül kilencven százaléka biztosan mutáns. Ha adott egy tag, akit lelőttek, errefelé, mert mutánssal lógott, és a pultos kapásból, intésre tudja, mit kér, az nem igazán vezethet máshová, azt hiszem. Ha csak nem csúszott a logikámba valami kapitális hiba. De ez nem valószínű.
A Chivas jó volt. Elismerően pillantottam a fiúra. Jó választás. Még a végén rászokom, pedig ritkán iszom erős italokat.
- Manapság már kevesen tudják, mi a jó ital - adtam a sznobot - A kölykök csak vedelik a sok pancsolt vackot. Elismerésem.
Hajajj, ha tudná, hányszor voltam én már olyan helyzetben, hogy csak pancsolt vacakra tellett! Az utcán élni kemény dolog. A bandák világa nem játék. De nemsoká... Nemsoká ott hagyom az egész hóbelevancot. Az lesz csak a jó világ!
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Pént. Nov. 18, 2011 7:29 pm

Érdeklődve figyelem Darren stílusát, a történetemhez való hozzáállását. Valamiért szimpatikus a srác. Lehet, hogy hasonlóképpen gondolkodunk. Vagy csak hasonlóan adjuk elő. Talán egy kicsit Greg cimborámra is emlékeztet. Biztosan nagy játékos lehet.
- Ó, értem! Szóval akkor neked is valami egyedi tehetséged nem megszokott dolgok terén. Valóban, megalapozott volt a támadás, bár nem mutattam jelét ennek a támadás előtt. Így valószínűleg az ismerősöm miatt gondolták, hogy én is elbírnék egy golyót.
Elégedett mosollyal nyugtázom, hogy új ismerősöm kedveli az italt, amit választottam. Kevés tömény ér fel minőségben egy jó öreg scotch-al.
- Örülök, hogy ízlik. Persze azért néha lehet pancsolt vackot is inni. Drága dolog öreg scotch-tól berúgni, főleg ha gyakran teszi az ember gyereke.
Újabb korty a whiskyből, majd eszembe jut az, amire kíváncsi voltam, mióta megláttam.
- Mond csak, ha nem túl indiszkrét a kérdésem, mivel foglalkozol általában? Elegáns öltözék, szórakozóhelyen töltöd az idődet. Egyedül vagy, tehát nyilván tervezel körülnézni a hölgyek körében. Az persze szintén nem olcsó mulatság. Vagy előkelő munkád van, vagy - kissé előredőlök - nem teljesen hivatalos, de biztosan jól fizet. Szerintem legalábbis nem szívesen adnád alább.
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Darren Black on Pént. Nov. 18, 2011 7:35 pm

Én is előredőltem.
- Pocsék zsaru lennél - vigyorogtam - De igazad van. Az én munkám jelenleg nem éppen az a fajta, amiért szép nyugdíj jár. De éppen most készülök váltani. Ráuntam. Tudod, nagyon szimpatizálok az X-ekkel. Persze, az nem meló, mert az embereken önként kell segíteni, meg minden, de ha kiszállok ebből, amit csinálok, talán majd olyasmibe kezdek, ami nem csak nekem jó. Félre ne érts, nem vagyok idealista. Gondolom, előbb-utóbb lesz valami polgárháború-féle. Nagyon sokan rühellnek minket. Na mindegy, lényeg, hogy ha majd választani kell, nem Magneto felé fogok húzni. Addig meg - vontam vállat - Addig meg meglátjuk. Talán szabad úszok kicsit. Ha az ember jókor van jó helyen, hall ezt-azt. És páran szeretnek pénzt kiadni azért, amit az ember jókor és jó helyen meghallott.
Ittam még egy korty whiskey-t. Na igen, valóban, luxus ettől berúgni...
- Na, jöhet a következő kör? Ugyanez? Az enyém mindjárt elfogy.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Pént. Nov. 18, 2011 7:44 pm

Nevethetnékem támad, hát nem fogom vissza magam.
- Valóban, pocsék zsaru lennék. Kezdve ott, hogy szolgálaton kívül is megsérülnék, ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja. De mindegy is, nem érdekel a rendőrség, mint foglalkozás. Már egyszer a továbbtanulás mellett döntöttem, szóval úgyis buktam - mondom széles mosolykíséretében - És mond csak, miért nem szimpatikus neked a Testvériség, és a tanaik? Elég sokan vannak, akik hirdetik az igéiket. Bár vicces, hogy a legtöbb sose látta Magneto-t. Pedig akkor szerintem nem próbálna meg a nevében beszélni.
Kiiszom a maradék italom, majd az üres poharat forgatva a kezemben Darrenre nézek.
- Persze, jöhet a következő.
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.