eXile

10 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

Re: eXile

Témanyitás by Romboló on Pént. Feb. 03, 2012 10:18 am

A képesség megszakadása után Smitherman a földre rogy, úgy néz ki jelenleg, mint akin keresztülment egy komolyabb úthenger. Legalábbis nincs jobb állapotban. Fekszik a talajon, remeg mint a nyárfalevél és nehézkesen nyögdécsel, időnként csak úgy spontán felzokog. A körmei lassanként leszakadnak, ahogy kétségbeesetten markolássza a betont, mintha fogódzót keresne. Jó eséllyel nem ellenfél senkinek egy jó ideig.
Körbe pillantotok. Volt néhány érdeklődő szemlélője az eseményeknek, elsősorban a két kidobó és pár vendég, de nem úgy tűnik, hogy meghatotta volna őket a dolog. Széles vigyorokkal emelik fel páran a hüvelykujjuk elismerően Sheena és Will felé, elhangzik egy-két "Csak így tovább!" illetve "Na! Csak ennyi?" jellegű beszólás, de különösebben senki sem siet oda szerencsétlen nyomorulthoz. Ennek ellenére abban nem nagyon reménykedhettek, hogy a zsaruknak sem mondanak majd semmit, elvégre a klub jó híre is fontos, ha más nem, a két kidobónak.
Mivel Sheena hívta a mentőket, így legfeljebb néhány percetek van bármit is cselekedni. Lutherrel ez a lehetőség amit Prizma vázolt jelenleg aligha kivitelezhető, annál jóval előbb lesznek itt a mentősök és utánuk aztán majd a zsaruk is. De ettől függetlenül valahol el kell kezdenetek a nyomozást, szóval kérlek egyértelműen döntsétek el az úti célt, aszerint folytatódik majd a kaland.


Határidó: kedd
avatar
Romboló
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 169
Hírnév : 15

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Sheena Duran on Vas. Feb. 05, 2012 10:50 am

Az ügynök innentől már nem ellenfél, sőt talán az életben sem fogja összekaparni magát. Egy mérlegelő pillantást vetek a falnál magába roskadt Délibábra, aki most igazán nem tudok hová tenni, hiszen az előbb majdnem az őrületbe kergetett egy embert, most meg úgy tesz, mint aki mindjárt rosszul lesz ettől. Ki a csoda ez a kölyök és mit keres közöttünk?
Minden esetre a nézőközönségünknek úgy látszik tetszett a műsor, hisz a beszólások egyértelműen ezt mutatják és a sérült FBI-os segítségére sem rohan senki, de persze ez igazán megtévesztő. Ha ide érnek a zsaruk, akkor biztos, hogy kapnak néhány használható nyomot hozzánk, mert senki nem fogja értünk kockáztatni, hogy bezárják a kocsmát.
Mivel a mentők hamarosan megérkezhetnek és velük együtt a zsaruk is, így Alexis ötletét sajnos el kell vetnünk, pedig nem volt rossz és talán hasznos is lehetett volna, de hát már nem tudom meg nem történtté tenni a hívást, így más lehetőséget kell választanunk.
- Bocs Prizma. – mondom neki, az álnevét használva. – Igazad van és jó lett volna megpróbálni, de most már azt hiszem lecsúsztunk róla. – tárom szét a kezem, éles hallásommal a távolban meghallva már a szirénát. – Azt hiszem gyorsan kell döntenünk, aztán húzzunk innen. Mivel a tényleges találkozóig még több napunk van, talán érdemes lenne megpróbálni először a botanikus kertet mégis. – vetem fel a többieknek. – Mivel kell neki oda valami idegenvezető féle, aki végigvezeti, talán valamelyikünk elvállalhatná ezt a szerepet, kiiktatva az igazit. Vélemény? – nézek sürgetően a többiekre. – Így még több lehetőségünk is marad, hogy cselekedjünk, még ott lesz az opera előadás, a faház és akár közben a Hotelt is bepoloskázhatjuk. De most döntenünk kell. Én a kertre szavazok elsőnek.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Szellem on Hétf. Feb. 06, 2012 9:00 pm

~Nem ártana beszélni Sheena-val...de utálom, ha nincs sehol egy médium, aki hallhatna engem. Talán ez a Will figura...~
A srác arca elé lebeg, s a szemeitől pár centiméterre kezd integetni.
~Szia! Itt a nagy, és gonosz Szellem! Hallasz engem?~
Ha will nem reagál semmit, tovább áll Durcásan.
~Na mindegy. Kövessük inkább Sheena-t, valamiért az az érzésem, hogy ő vezeti a csipet csapatot.~
Párduc után lebeg egyenlőre, bárhová is megy a szőkeség. Teljességgel egyetért annak javaslatával, amit sűrű bólogatással jelez, remélve, hogy Alexis érti, bár az igazat megvallva, erre kevés esélyt lát. Ha egyszer megint maguk lesznek, vagy legalább 10 szem közt, meg kell beszélnie valami jelrendszert a bandával.
~Szegény ügynök. Nem kellett volna ezt tenni vele...még hasznos lehetett volna...na de most már mindegy...Mondjuk Ha Luther nem ismerte őt - ami valószínű, hisz neki is fénykép kellett hozzá, hogy megtalálja - akkor lehet, hogy valamelyikünk tárgyalhatna vele a szövetségis helyett. Én vállalnám, de sajnos nem vagyok itt...pech.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Tibutty Tamity on Kedd Feb. 07, 2012 8:17 pm

Úgy látom rendben lesz – emelkedek fel a sráctól, de azért még egy pillanatig összevont szemöldökkel vizsgálom. Ha igényt tart rá, még egy halvány barátságos mosoly kíséretében fel oda is nyújtom a kezemet, hogy feltápászkodjon, de ha nem, nekem az is jó. Nem fogom én itt a bébi csőszt játszani. Körbenézek és csak unottan felsóhajtok, mikor a többi mutáns biztatását hallom. Hihetetlen, mit kell ennek ennyire örülni? Belénk kötött? Igen. Megkapta a magáét? Igen. Vége van? Igen. Lesz ennek következménye, ha továbbra is csak elmélkedek ezen? Igen!!!
Így hát sietve bólintok Párduc ötletét hallva.
- A lehető legjobb javaslat, de most már menjünk. - összébb húzom a csípős hidegben a kabátomat. Még egy utolsó pillantást vetek az idegroncsra és szarkasztikus mosolyra húzódik a szám. Viszlát Smitherman, FBI ügynök!
avatar
Tibutty Tamity
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 279
Hírnév : 37
Tartózkodási hely : Elmém legbenső zugában, ahol a távol is túl közelivé válik.

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Alexis on Szer. Feb. 08, 2012 12:53 am

//Ha Sheena nem mondta be a telefonba, hogy mi a "sérült" neve, illetve pontosan mi okozta a jelenlegi állapotát, akkor: //

*Kizárja a "háttérzajt", ami a klub felől érkezik. Gondolkodik egy másodpercig, aztán összegzi a véleményét, továbbra sem túl határozottan.*
- Láttuk, hogy az igazolványai "elvesztek", órákig eltarthat, mire azonosítani tudják. Kis szerencsével legalább ennyi ideig nem is fog magához térni, ahogy elnézem a jelenlegi állapotát. Mivel saját bevallása szerint éppen "piszkos" magánakción volt, ezért esélyesen az ügynökség sem fogja hirtelen keresni, ami nagyban csökkenti az ügy prioritását a hatóságok szemében - legalábbis ebben a rövid időszakban. Csak azt kell megakadályoznunk, hogy a mentősök támadásnak véljék a dolgot, és emiatt rendőrt hívjanak. Sokkal egyszerűbb volna... ha mondjuk azt állítaná egy meggyőző szemtanú, hogy ez a klub felől távozó mutáns rosszul lett, valószínűleg eluralkodott rajta a képessége. Nem kételkedem a mentősök szaktudásában, de a mutáció ellenőrzéséhez nem lesz náluk megfelelő eszköz, sőt, meg merem kockáztatni, hogy nem is fogják annyira a nyakukat törni azért, hogy minden körülményt megismerjenek egy mutkó ügyével kapcsolatban. -
~ Ironikus volna, ha azért szenvedne még többet a kórházban, mert a mutánsoknak kijáró megvetéssel fogadják... ~
- Persze ha így keverjük a kártyákat, még akkor is kérdés, hogy ki tárgyalna Lutherrel. Kockázatos, nem tudjuk mennyit tudtak egymásról, valószínűleg egy férfira számít. És persze a mi új Smithermanünknek ajánlania kéne egy hölgyet, aki majd elvégzi a... belső munkát. - *Alig láthatóan megvonja a vállát. A terve itt véget ér, képtelen ötlet, hogy ezt a két önkéntes szerepet bárki elvállalná közülük.*
*Ha mégis egyikük megpróbálná a dolgot (akár Szellem, ha "jelentkezik" árnyalakban), akkor a részleteket gyorsan megpróbálná elintézni, aztán a meggyőző szemtanún - talán aki hívta a mentőket? - kívül mindenkinek el kell tűnnie innen, legalább egy-két saroknyit. Ha senki sincs, aki hozzá tudna tenni valamit a dologhoz, akkor részéről nem ötletel tovább, és a többiekkel tart, bárhova is vezeti őket Sheena.*

//Ha Sheena bemondta a telefonba az áldozat nevét/foglalkozását vagy a mutánstámadás tényét, akkor csak szó nélkül a többiekkel tart. Romboló, ez van akkor is, ha nem szeretnéd, hogy esetlegesen két része szakadjon a csoport már most. Smile Mivel ez a találkozó pár órán belül biztos lebonyolódna, vagy elkezdenének utánuk nyomozni, ami meghiúsítaná, ezért még a nap folyamán simán csatlakozhatna a többiekhez az ezzel foglalatoskodó néhány ember - csak tudom, hogy ez sok sok kört is jelenthetne, szóval tuti lelassítani OOC a dolgokat. Razz//
avatar
Alexis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 116
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Gregory S. Severald on Szomb. Feb. 11, 2012 2:33 am

Lehet nem tesz túl jót hogy lusta vagyok 4-esből felkapcsolni 5-ösbe, de olyan jó hangja van így. Végül amikor elunom a monoton gépi szenvedést felkapcsolok és még jobban odalépek, ideje a sebességet is fokozni valamicskét. A kihalt, hosszú út amin a kocsma helyezkedik el a motorzúgástól hangos. Aztán megjelenik a gépzaj alá rendelt két fényszóró majd az egész jármű lassan láthatóvá válik. Elegánsan be robogunk.... száguldunk a kocsmához, fék és gumicsikorgással nem túl elegánsan de annál stílusosabban állok meg a bejárat előtt. Eddig sem győztem dicsérni milyen jól megy a szekér.
-Mint mondtam, szép munka.
Kiszállok a kocsiból, nyújtózok egyet. Nyakamat megropogtatom és öltönyömön is rántok egyet, hogy helyére ugorjon. Hátrapillantok, hogy Chris "leparkolta" e kocsit a "garázs"ba. Bevárom majd együtt szépen elegánsan betotyogunk a helységbe. Az ajtóban egy kicsit megállok és körbe lesek. Valami azt súgja ez tényleg csak a bemelegítő kör lesz.
-Hát akkor igyunk.
Kezemmel intek a bár felé, pontosabban csak mutató és középső ujjam van jobbára kinyújtva. Oda is érek, helyet foglalok.
-Mit kérsz?
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Szomb. Feb. 11, 2012 2:51 am

Nem teszem szóvá, hogy a Mustang sem szereti, ha sebességen felül hajtják. Nem éri meg a fáradtságot. Greg nem óvatoskodna, a kocsi pedig úgyis sértetlen lesz, mikor legközelebb előszedem.
Már látom az ablakból azt a helyet, ahol sok törzszülött és csodabogár ivásra és társasági életre használja szabadidejét.
Viszonylag egyszerű a parkolás, lévén ahogy Greg becsukja az ajtót, az eltűnik.
- Kösz!
Csatlakozom a nyújtózkodáshoz, majd én is besétálok ebbe a mélységesen mélynél mélyebb lebujba.
- Whisky-t. Tisztán, jég nélkül.
Odabent meg is pillantom Melákot, akinek még mindig nem tudom a nevét. Azt viszont tudom róla, hogy egy kósza házfalon való keresztül gyaloglás nem okoz neki gondot. Úgy tűnik, még emlékszik legutóbbi találkozásunkra, így csak vicsorogva néz felém néhány ellenséges pillantás kíséretében. Válaszul felé mosolygok, és biccentek is hozzá, akárha kedves ismerőst látnék benne.
Nem, mintha így lenne. Egyszerűen csak szórakoztató ingerelni. Főként így, hogy tudja, nálam az erő pozíciója. Valójában azonban nálunk, hiszen itt van Greg. Erről azonban Melák valószínűleg nem tud. Ha szerencsénk van, nem is kell tudnia róla.
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Gregory S. Severald on Szomb. Feb. 11, 2012 3:03 am

-Legyen kettő, egyiket jéggel.
Egészítem ki a rendelést. A magas széken ülve ismételten körbe pillantok. Szemet szúr ahogy egy testes alak Chrissel szemezik. Nem tudom megállni, hogy ne tegyem szóvá.
-Volt barátnőd? vagy csak egy régi jó barát?
Ezen jóízűen felnevetek majd a frissen elénk kerülő Whiskyért nyúlok, közben azért intek a meláknak barátságosan. vagy is inkább pimaszul. Az hogy ezt kedves gesztusnak vagy pedig csipkelődésnek, esetleg provokációnak tekinti azt rá bízom. Jómagam megemelem poharam, hogy koccintsak egyet öreg barátommal a nagy nap alakalmából.
-Mit csináltál szerencsétlennel?
Érdeklődöm két korty között és egy kósza pillantást vetek a szóban forgó személyre. Jön e vagy csak morog egy helyben, hogy vígan kibeszélhessük.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Szomb. Feb. 11, 2012 3:24 am

Greg megjegyzésén olyan jóízűt kacagok, hogy az a magam szolid módján is hallható kedves ismerősöm számára. Ezt azonban valamilyen ismeretlen oktán fogva csupán egy rossz szájízű grimasszal nyugtázza, de egyelőre nem tesz semmiféle ellenséges lépést.
- Fogalmazzunk úgy, hogy egyszer már találkoztunk. A második felvetésed alaptalan, az elsőt pedig inkább meg sem hallottam, hisz ennyire már ismerheted az ízlésemet. Ennél jóval kifinomultabb, és szigorúan a nőkre korlátozódik.
Egészen idáig hallatszik, ahogy megreped kezében a pohár. Úgy tűnik, sokkal inkább magára vette, mintsem az elsőre arcáról látszódna. Míg erre koccintunk, elmémben feldereng a Melákkal való első találkozás emléke.
- Valamin besértődött, Darrennel pedig odébb álltunk, de előtte nem voltak igazán falak. Pontosabban lettek volna, de nagyjából átsétált rajtuk. Összetörte az egyik Mustang-omat is. Ezzel aztán felbőszített, hagytam egy tenyérnyomot a kezén, és közös ismerősünk pedig fejére ejtett egy villanypóznát - foglalom össze az eddiginél halkabban az akkor történteket - Mai napig nem tudom, miként sikerült húsából eltüntetnem egy darabot. Annyi viszont biztos, hogy leginkább csak felingerelte az eset.
A kedves, nagydarab kolléga továbbra is csak mérgelődik, és időnként felénk pillantva issza tovább italát. Úgy tűnik, egyre többet és egyre gyorsabban.
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Gregory S. Severald on Szomb. Feb. 11, 2012 3:37 am

Mialatt Chris belekezdett a mesedélután egy rövid fejezetébe, illetve összefoglalójába én egy szolid intéssel jeleztem a csaposnak, hogy ez a két pohár itt jócskán kiürült és szívesen elviselnének a belsejükre ható szolid nyomást amit a whisky fejt ki rájuk.
-Te ismered Darrent? Nem is említettétek... Képzeld összeszedte magának azt a kis Indiai csajt. Csak nem tőled tanulta?
Lepődök meg eleinte aztán hozzáfűzöm első gondolataimat amik megfogalmazódnak. Két mondat között hörpintek egyet a friss italból. Egyik elszólását hallva majdnem ki is köpöm a drága itókát.
-Úgy érted élő szövetet? Csak nem rakoncátlankodik az erőd?
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Vas. Feb. 12, 2012 6:02 pm

Magabiztos mosolyra húzódik szám, mikor Greg arról kérdez, vajon ismerem-e Darrent.
- Nos, itt találkoztam vele. Az egyetlen jól öltözött, értelmes ízléssel rendelkező egyén volt akkor az egész helyen rajtam kívül. Iszogattunk, míg az a melák belénk nem kötött. Nem lényeges, megoldottuk a szituációt. A kolléga pedig kapott tőlem egy kocsit, amit talán nem tört még össze. Egyszerűen vonzza a bajt. Csajozni nem csajoztunk, úgyhogy ahhoz nincs közöm. Ez a saját tehetsége. Kevés veszélyesebb dolgot tudok elképzelni, mint azt a hullámzó női szeszélyt, ami minél erősebb, annál inkább átragad másokra is.
Erre iszom is egyet, ha már egyszer ott van. Közben magam is halovány gondterheltség jeleit adom, ahogy összeráncolom homlokomat.
- Lehetséges. Sem azelőtt, sem azóta nem volt erre példa. Előtte pedig különösen keveset használtam, különösen sok bosszantó esemény történt körülöttem, és már eleve fejfájással érkeztem ide. Ami az idővel és a széttörő berendezéssel együtt csak erősödött. A tiéd nem művelt különös dolgokat mostanság?
Tisztes tempóban fogy az ital, bár nagydarab ismerősöm kezében jóval sűrűbben cserélődnek a poharak. Valószínűleg ez egy ilyen nap. Bár az is lehet, hogy egyszerűen csak jelenlétem lelkesíti ennyire. Bizonyos szempontból hízelgőnek is mondhatnám, de nincs kedvem egy újabb földrengető verekedéshez. Még.
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Romboló on Vas. Feb. 12, 2012 7:52 pm

Hát őszintén szólva nekem sincs fogalmam arról, hogy mit mondott be Sheena a telefonba, csak rajta áll a dolog. Nincs kifogásom a csapat szétválása ellen, ha azt szeretnétek, ti irányítjátok a dolgokat. Van még cirka negyed órátok, mire ideérnek a villogós autók, nem, a posztjával ellentétben Párduc semmilyen szirénát nem hallott, maximum cseng a füle, az ő dolga mivel magyarázza a posztjában írt falsch információt. Tehát a szituáció:
Smitherman kiütve. Állapota nem életveszélyes, de jó ideig nem fog innen feltápászkodni. Egyezzetek meg, hogy mit akartok és induljatok neki. Mindenesetre határozzatok meg csapat szinten egy úti célt.
Will mindenképpen tántorogva feláll és elrohan, talán sok volt neki az események sora. (Sajnálom, de majd szívesen látom más kalandomban ha rendeződnek a viszonyai, ebből viszont egyelőre mindenképpen kizárom őt). Mindenesetre hozzatok döntést mit kezdtek magatokkal.
avatar
Romboló
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 169
Hírnév : 15

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Sheena Duran on Szer. Feb. 15, 2012 10:14 am

Végig hallgatva Alexis tervét, igazán tetszetős volt és talán még kivitelezhető is, csak hát az idő most a legnagyobb ellenségünk, na meg aztán elég sok a „ha” is benne, de nem kivitelezhetetlen. Ismét füleltem egyet és megállapítottam, hogy elhamarkodottan jelentettem be a mentők érkezését, mert a szirénák, most már távolodtak, ami azt jelentette, hogy nem ide tartottak. Még javában törtem a fejem, mikor Délibáb hirtelen csak felpattant a fal tövéből, ahol eddig magába roskadva ücsörgött és szó nélkül elrohant. Mindenki kicsit döbbenten nézett utána, de hát ez nem a mi problémánk…egyelőre, majd Romboló eldönti mi legyen vele, ha cserben hagy bennünket.
- Oké! – döntöttem végül magamban. – Al…Prizma ötlete nagyon jónak tűnik, de elég sok a bizonytalansági tényező benne, ettől függetlenül talán érdemes megpróbálni. Viszont egyetlen férfi van közöttünk, aki átveheti ennek a szerencsétlennek a helyét, és az te vagy Tibbu. – nézek a férfire. – Ha vállalod, hogy beszélsz Lutherral, akkor talán megtudunk valami közelebbit is, de ezek után, ha a testőr is a közelben van, te az akciók alatt a háttérben kell, hogy maradj, különben felismerhet. A beajánlott lányt meg most hasra ütésre találj ki, aztán majd kitalálunk valamit, honnan akasszuk le, ha bejön az üzlet. – magyarázom, habár valószínűleg ő is tudja. – Viszont akkor nekünk el kell tűnni most, majd pár sarokkal odébb megvárunk.
Nagyon remélem, hogy Szellem fogja az adást és elkíséri a srácot a tárgyalásra, egyrészt ellenőrzés céljából, másrészt, ha szükséges akár védelmi célból is.

avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Tibutty Tamity on Szer. Feb. 15, 2012 9:09 pm

Lép, lép, megdermed. A hátam mögül hallatszódó futásra visszafordulok és megdöbbenve pislogok párat, ahogy nézem a kölyök távozását… Talán mégsem tévedtem? Mindenesetre Délibáb tényleg nem bírja sokáig, mert még felénk sem néz, egyszerűen utat tör a bámészkodók „sorfalán” és elveszik az éjszakában. Hát, mit lehet tenni, ennyi volt – vonnám meg a vállamat, de helyette, most Prizma áll le ötleteket gyártani. Ahogy magyaráz, egyre kevésbé tetszik a dolog, majd amikor Párduc egyet ért vele, már érzem, hogy itt a vég.

Szúrós szemekkel nézem a kettő hölgyet, zsebre dugott kezekkel, duzzogva, amiért engem küldenek az oroszlán barlangjába. Nem tudom mennyire lehet veszélyes ez a Luther, de annak egyáltalán nem örülnék, ha megjegyezné az arcomat… Sőt. Szükségem van erre, de most komolyan? Olyan könnyedén én is meglóghatnék, egy kis pluszpénzzel a kabátomban és tudva, hogy van egy mutáns, aki ismeri Sam-et - legalábbis tud róla és nagyon jól tudja, hogy bajom van vele. Ez azért nem elhanyagolható dolog. De szóba állna velem a Főnök, ha nem teljesítem a melót? Még egy-egy sokat mondó pillantást küldök Prizma és Párduc felé is, majd ingerülten kifújom a levegőt.

- Legyen – szűröm a fogaim között, aztán a félig ájult, félig sokkolt ügynökhöz sétálok. Biztos, hogy nem vagyok normális… Leguggolok és még egy utolsót sóhajtva, lenyelem a békát. Kockáztassam az egészségemet azért, hogy egy olyan mutáns kedvére tegyek, aki a testvérem gyilkosáról tud valamit?! Hát, persze… – Bocsánat, de ezt most elkérném… - motyogom és leveszem róla az öltönyt, a nyakkendőt, majd egy közelben parkoló autóra hajítom az izzadt öltözéket, késemet előkapom és egy határozott, gyakorlott vágással felhasítom a hát részénél. Idegesen veszem le magamról a kabátot. Tollaim közé beszökik a hideg levegő és egy pillanatra megkönnyebbülten sóhajtok fel. Végre! Már kezdtem meghalni a kabát alatt. Kinyújtóztatom magamat, majd mikor ismét felocsúdok, letörlöm az arcomról az örömöt. Koncentráljunk a feladatra. Szerencse, hogy piszkosfehér színű ing van rajtam és hozzá fekete nadrág, szóval a hozzá lopott nyakkendő és öltöny, szinte még elegánsaggá tenne – ha nem lenne büdös. Elfintorodom, ahogy megszagolom a ruhát, aztán hirtelen ugrik be egy ötlet… talán, még ki is használhatnánk.

Összeborzolom a hajamat, aztán magam elé emelem a szárnyaimat és kissé felállítom rajtuk is a tollat. Bár már most idegesít, hogy jobbra-balra hajlanak és legszívesebben egy rázással a helyükre illeszteném őket, de jobb nem elkapkodni… Miután kész vagyok egy teljesen más Tibutty-val találhatják szemben magukat. Azért még mindig durcás vagyok és egyáltalán nem érzem férfinak magamat, hogy két nőszemély unszolására ilyen hamar engednem kellett… már-már, szinte hervasztó.

- Álcának megteszi? – már csak nyakon kell öntenem magam egy pohár alkohollal és máris kész az alkudozó, iszákos, prosti-kereskedő. – Szóval egy kopasz, Luther nevezetű férfi… - ismétlem meg azokat, amiket tudok, de azért még kérdőn rápillantok Párducra. Hogy is néz ki pontosan? ... Nagyon rossz előérzetem támad.
avatar
Tibutty Tamity
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 279
Hírnév : 37
Tartózkodási hely : Elmém legbenső zugában, ahol a távol is túl közelivé válik.

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Alexis on Szer. Feb. 15, 2012 10:24 pm

~ Hova a fenébe megy? Mindegy, rossz pénz nem vész el. ~ *Néz hosszan Délibáb után, aztán meghallgatja Párduc döntését. Bólint, mire a nő a végére ér.* ~ Nos, úgy látom az önként jelentkezés még nem az igazi, de ha működik ez a módszer... Miért ne? Legalábbis míg rám nem parancsolnak egy hasonlóan képtelen helyzetben. ~
*Érdeklődve figyeli mit ügyködik Tibutty az ájult Smithermannel, illetve a ruháival. A szárnyak látványa halvány mosolyt csal az arcára, most már tudja, hogy kit kell hívnia, ha strandra akar menni. Egy ilyen látványosság mellett ki venné észre őt?!*
- Kéz és szárnytörést. - *Tettetett könnyedség, nehogy átragassza az idegességét az éppen vágóhídra készülő Tibuttyre. Úgy látszik már enélkül is elég kényelmetlenül fogja magát érezni odabent.* - Ha szükséged van ránk, mert bármi balul sül el, akkor csak... csörgesd meg Párducot a mobilján. - *Megigazítja magán a kapucnit, aztán visszafordul Smithermanhez.*
~ Mi legyen a mentősökkel? ~
avatar
Alexis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 116
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Gregory S. Severald on Pént. Feb. 17, 2012 4:45 pm

-Kocsit? Bezzeg nekem sosem adtál kocsit a suliban karácsonyra. Pedig mennyire akartam egyet kettőt... Jó így is úgy is megkaptam de akkor is...
Rájátszott bosszankodással lehúztam az italt.
-Nem tudom mennyire tűnt fel, pár hete a suliban itt ott megfolyt a fal, a plafon, egyszer kicsit megsüllyedt az egész... De már kikupáltam. Lex segített eleinte kordában tartani. Mostanában ha kicsit elbambulok vagy nem figyelek eléggé akkor túllövök a célon.
Ecsetelem és az üres poharat megkocogtatom miután intettem a csaposnak.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Szellem on Szomb. Feb. 18, 2012 2:49 am

~Hékás, most meg hová mész?~
Látva, hogy délibáb futásnak ered, először csak csodálkozik, de aztán egy mániákus röhögés, és huhogás kíséretében üldözőbe veszi a szegény fiút.
~Ne meneküüüülj! Úgyis elkaplaaaak!~
Az utca végéig üldözi csak szerencsétlent, ott már ráun arra, hogy valószínűleg úgysem látja őt a srác így, hogy háttal áll neki, és egyébként is leköti őt az általános pánik, ezért kár a gőzért. Illedelmesen visszalebeg a 3 fősre apadt társasághoz, még időben ahhoz, hogy hallja a haditervet.
~Zseniális! Végre láthatom akcióban ezt az...angyalt???~
Elkerekedett szemekkel bámulja a fiú szárnyait, melyek eddig elkerülték a figyelmét. Igaz ugyan, hogy egész éjjel olyan emberekről volt szó, akik meg akarják őt ölni, de azért ezt nem észrevenni...na mindegy, a lényeg, hogy követi Tibu-t, be a bárba, az érdekes dolgok úgyis ott fognak történni, nem pedig idekint, a szőke bombázóval, és a fél pucér FBI ügynökkel...mondjuk így kimondva ez sem hangzik rosszul.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Szomb. Feb. 18, 2012 8:12 pm

/Gregnek/

- Suliban te sose szorultál rá, hogy én vegyek neked kocsit. Amúgy meg mindig úgy beálltunk buli végére, hogy nem lett volna érdemes vezetnünk.
Ha már iszik, én is iszom. Nem illik lemaradni, ez nem az a játék. Közelebb hajolok, és halkabban szólalok meg. Szám cinkos mosolyra húzódik.
- Tudod mit? Kapsz tőlem egy másolatot a szabadságszoborról, ha kerítesz neki helyet valahol. És az se baj, ha átalakítod bikinisre.
Ötletem elmondása után büszkén kihúzom magam, és már hozatom is a következő kört. Közben érdeklődve hallgatom, hogy megindult Greg barátom alatt a talaj. A hírek szerint szó szerint is.
- Hát, akkor olyan helyet kell keresnünk, ahol elfér néhány célon túllőtt ballisztikus rakéta - felelem nevetve, majd belekortyolok az új adag whisky-mbe.
Közben néhány pillantást vetek a körülöttünk lévő forgatagra. Melák továbbra is bámul, majd elfordul, mikor rákacsintok. Előtte viszont hosszú pillanatokra ledermed. Igen, a pofátlanság egy fokon túl bénítóan hat a közönségre.
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Romboló on Vas. Feb. 19, 2012 11:21 am

Nos akkor két irányban mesélek tovább. A fiúk bemennek a bárba újfent, míg a hölgyek kint maradnak biztosítani.
Prizma és Párduc: odakint eseménytelenül telik az idő, míg meg nem érkezik néhány perc múltán egy mentőautó és két rendőrségi kocsi szorosan a nyomukban. Hiába, ha csak az eXile környékéről jelentenek már bármit, oda a rendőrség is kivonul megfigyelni, aztán ha mutánsok vannak 1000 méteres körzetben riasztják is a SWAT osztagot. Zavarodottan néznek körbe az érkezők, végül is az egyik zsaru gyors léptekkel a kidobókhoz indul, a mentőstiszt viszont hozzátok igyekszik. Negyvenes, jó karban lévő, kreol bőrű doktor bácsit fogtatok ki, aki sietősen, de udvariasan viselkedik:
- Szép estét hölgyeim! - érkezik hozzátok. - Súlyos sebesülthöz riasztottak minket a parkolóban. Önök tudnak esetleg valamit az esetről? Kérem... tudom, hogy nem jó környék ez és nem szeretne senki semmibe belekeveredni, de emberélet múlhat rajta, ha látták esetleg az esetet, ha a sérülthöz tudnának irányítani...
Tibutty és Szellem: beléptek hát újra az eXileba. Nos jelen külsőddel még az eddiginél is több felette idegesítő rajongót vonzasz magad köré Tibu, de ahogy eddig, úgy most is könnyen leszerelhetőek. Érdeklődéssel nézek körül, de mivel a kopasz és egyúttal szakállas férfiak száma jelenleg felette van a 20-nak, így relatíve nehéz dolgod lesz. Szellem ellenben azonosítja a testőrt. Luther hosszú, fekete, amolyan mátrixos kabátban ücsörög az egyik boxban, valami üdítő és alkohol könnyű keveréke lehet előtte egy sportújságba mélyed és időnként undorítva legyezi el a felé szálló cigarettafüstöt. Ismered eléggé a hírnevét, hogy ne nézd hülyének, még ha egyszer sikerült is lóvá tenned, most is megvan benne az a fajta deviáns erő kisugárzás, amivel 5 lépést nem élsz túl egy gettóban... kivéve ha sokkal jobb vagy, mint azok, akik felé kihívó viselkedést mutatsz. Nos Tibu, rajtad a világ szeme: hogy akarod azonosítani az ügyfeledet?
avatar
Romboló
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 169
Hírnév : 15

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Szellem on Vas. Feb. 19, 2012 11:43 pm

Ahogy átrepül a bár falain ma már másodszor, s kárörvendéssel tölt el még néhány percet annak láttán, hogy zaklatják azokat a mutánsokat, kik nem merülnek el a saját kis világukban, rögtön Luther keresésébe kezd. Nem tart valami sokáig az akció, köszönhetően annak, hogy a férfi eléggé feltűnő jelenség, legalábbis annak mindenképpen, aki egy hetet töltött arcának tanulmányozásával, és képes a tömeg felé repülni, hogy valamivel kényelmesebb látószögből pásztázhassa a tömeget.
~Zseniális! Megtaláltam! Ó, várjunk, mégsem jó...nem nekem kéne megtalálni!~
Na igen, azt úgy tűnik elfelejtette mindenki, hogy ez nem valami MMORPG, ahol hatalmas sárga(?) felkiáltójel van az npc-k feje fölött, akikkel beszélni kell, így aztán lehet, hogy Tibunak gondot okoz majd rátalálni a fickóra. Mélyet sóhajt, bár ennek gyakorlati haszna nincs ott, ahol most van. Áldozatot kell hoznia a siker érdekében, lesz ami lesz....
-Üdv - szól a második emeleten lévő, kék bőre ellenére is csinosnak mondható mutáns felszolgálólánynak - megtenné, hogy átad egy italt annak a srácnak ott? Bármilyen jó lesz, úgysem fogja meginni... - S ezzel előkap a borítékból egy százast, amit már a nő kezébe is nyom. Borravalónak kicsit túlzás, de sosem bánt szűkmarkúan mások pénzével. - Ó, és megmondaná neki, hogy egy barátja küldi, aki azt is üzeni: ha Luthert keresed, nézz be abba a boxba is ott. Köszönöm.
A lány teljesíti a kérését, Szellemet pedig megrohanják a mutánsrajongók, elvégre felbukkanása elég látványos volt, a fejébe húzott fekete csukja pedig igazán vagány külsőt kölcsönöz neki, azok számára mindenképpen, akik odavannak az ilyesmiért. Legszívesebben öklébe harapna mérgében, ahogy körülveszik őt, de inkább csak kámforrá válik, had élvezzék a műsort, ő pedig a magányt, melyre ezek után mindennél jobban vágyik.
~Na jó kölyök, ezek után ajánlom, hogy ügyes légy...vagy tépd darabokra, nekem mindkettő megfelel.~

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Sheena Duran on Hétf. Feb. 20, 2012 9:25 am

Tibutty nem túl lelkesen, de végül is elvállalja a feladatot, és a kabátját levéve, magára igazítja a csendesen agonizáló FBI ügynök zakóját, majd visszamegy a szórakozóhelyre. Nagyon remélem, hogy Szellem vele tart és, ha szükséges kihúzza a bajból, hiszen nem ismerem a srác képességeit, ráadásul láthatatlan társam még ismeri is Luthert, ami annyira nem mondható el szárnyas barátunkról.
Miközben ők eltűnnek a bejáraton, mi Alexissel feszülten várakozni kezdünk, legalább is nekem pattanásig feszülnek az idegeim, még ha ez kívülről nem is igen látszik, aminek azt sem tesz jót, hogy most már tényleg megérkeznek a mentők, de persze nem egyedül, jönnek utána a zsaruk is, mintha zsinóron húznák őket.
Egyenest a kidobók felé veszik az irányt és csak remélni merem, hogy a következő pillanatban nem ránk mutogatnak ujjal. A mentőorvos viszont minket szemel ki magának, remélve, hogy szívhez szóló előadása után ellátjuk a kért információval.
Mondjuk, ha nem vak és egy kicsit körülnéz maga is észrevehette volna az ügynököt, de ha látni nem is látja a nyögései csak felkeltenék a figyelmét, ha nem minket akarna faggatni, de hogy lássa kivel van dolga, segítek neki, és megkönnyítem fél másodperccel a dolgát, mert kb. ennyivel előbb találja meg, aztán talán még a zsaruk figyelmét is elterelem a kidobók faggatásától.
- Doki, én ugyan nem láttam semmit, de mivel süket nem vagyok – szúrom közbe ártatlanul ,- mintha abból az irányból nyögések hallatszanának. – mutatok a kikandikáló lábra az autók között.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Tibutty Tamity on Kedd Feb. 21, 2012 11:49 pm

Mélyeket sóhajtok, igyekszem ellazulni, mielőtt belevágnék a dologba. Felidézem a nagyon régi szereplésemet az iskolai színdarabban és elképzelem, ahogy a közönség előtt átlényegülök… Na persze, a színészet első szabálya: ha rossz színész vagy, csináld az ellenkezőjét annak, amit igazándiból tennél. Ilyenkor a legkevesebb az esélye, hogy utána felismernek… Vagyis… áh, ez nem is színészeti, hanem bujkálási taktika! Nagyon nem lényeg abból a szempontból, hogy lopásnál is színészkedni kell, elterelni a másik ember figyelmét, kijátszani, kizsákmányolni...

Kell még pár másodperc, mire úgy érzem magamat, hogy kész vagyok. Kezdődjék a show! Belépek és mikor néhányan felsikkantanak és a fényképezőgépek megjelennek, legszívesebben megdermednék, hátat fordítanék és elrepülnék jó messzire. De most nem Tibutty vagyok, hanem Smitherman a kissé részeg, lepukkant strici, aki aljas módon kúszik-mászik, ráadásul tenyérbemászó vigyora van. A csillogó szempárokat látva egy incselkedő félmosolyt eresztek meg néhány hölgyemény felé, majd felemelem a kezeimet és kissé széttárom a szárnyaimat, hogy tökéletes legyen a belépő.

- Voálá! – kiáltom, és néhányan elkezdenek tapsolni… Na, ne ez most komoly? Bókolok néhányuknak, megengedem, hogy fotót csináljanak, pár elém tartott papírra ráfirkantok valamilyen nevet, aztán könnyes búcsút veszek, a fontos dolgaimra hivatkozva. Szerencsére a lelkesedés sokkal hamarabb leül, mint ahogy igazándiból megszűnne, mivel: egy – az aurám sosem kapcsol ki, így a gyengébb érzelmekkel rendelkező embereket nem kell sokáig győzködni arról, hogy lelépjenek, kettő – a fotóhoz jutó tömeg hihetetlenül elégedett és egy ilyen „különleges” mutánsra, egy „angyalra” hamar hallgatnak, ha annak mennie kell. Tudják, hogy úgyis kapnak repetát. Beljebb megyek, aztán a pulthoz ülök és onnan nézek körbe…

Igen, most jön a neheze. Hogy a fészkes fenébe találom meg az emberemet? Ahogy vizsgálódom, mindenféle figurát meglátok, egyik se lóg ki a sorból, ha változatosságra lenne panasz. Ja igen... egy ember, kopasz fejjel és szakállal… Rendben, valljuk be, szinte mindegyik második fazon így néz ki. Kezdek kétségbe esni és már azon gondolkozom, vajon milyen képet fognak vágni a társaim, mikor rájönnek, hogy egy zöldfülű nem jó semmire… Hogy addig is eltereljem a figyelmemet a körülöttem lévőkkel nagyban elkezdek beszélgetni, de azért csak körbe-körbe nézek, hátha valami égi jel, vagy ilyesmi megmutatja a helyes irányt. Egy pillanatra, még a nyakamban lógó keresztet is megérintem… Idegesen igazítom meg a nyakkendőt, mikor egy helyben toporgásomat egy kék bőrű, pincérnő zavarja meg.

Valamiért nagyon jó kedve van, egész végig vigyorog, úgy közli velem, hogy egy barátom küld ezt az italt, egy apró kis üzenettel fűszerezve… Aha. Bár nem tudom, hogy ki lehet ez a „barát” és honnan tudja, hogy nekem pont erre az információra volt szükségem, de hálásan mosolygok rá a lányra, akinek ettől még szélesebb lesz a vigyora, majd rám kacsintva visszamegy dolgozni. Egy ideig nézem a boxban üldögélő pasast, aztán váll rángatva elköszönök az engem eddig is „nagyon kedvelő” férfiaktól, végül nyakon öntöm magamat az itallal. Komolyan mondom már csak egy monokli kellene és kész is a tökéletes alakításhoz szükséges… bár, még tehetünk valamit ezért. Pár helyen megszaggatom az öltönyt és elindulok Luther felé…

Belül egyre inkább idegesebb vagyok, de nem félek… Még nem. Pedig, ahogy közeledem érzem a belőle sugárzó erőt és azt, hogy ha akarja, tudja is használni azokat a termetes karokat… ki tudja még mire képes. Nyelek egyet, majd majdnem elbotlok egy székben. Hangosan lenyomok egy káromkodás áradatot, aztán, mintha az esés miatt kellene megtámaszkodnom, lehuppanok vele szemben. Hosszan felsóhajtok, arrébb rázom a hajamat és még látom, ahogy fapofával elkezdi leengedni a kezében szorongatott újságot. Egy idióta, gennyes vigyort küldök felé és felkönyökölök az asztalra. Csuklómozdulat közben ökölbe zárom az ujjaimat, kivéve mutatót, mert azt rászegezem és pár másodpercre megtartom a levegőben.

- Luther, igaz? – kérdezem, de mintha nem is nagyon érdekelne a válasza. Összehúzom a szememet és kitartóan fürkészem // http://static.themetapicture.com/media/funny-Inception-meme-Leonardo-Dicaprio-eyes.jpg // - Hmm… - teszem hozzá nagy gonddal, aztán kínomban felnevetek és megvakarom a kezemet. – Hát, ember, téged aztán nehéz megtalálni! – összecsapom a tenyeremet és előrébb hajolok. – Na, de sebaj! Küldtek, jöttem, itt vagyok! – Összekulcsolom az ujjaimat, teljesen felé fordulok, a szárnyaimat is bepasszírozom és elkezdek malmozni. Szélesen vigyorgok rá. – Hallgatom a különleges kívánságokat!
avatar
Tibutty Tamity
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 279
Hírnév : 37
Tartózkodási hely : Elmém legbenső zugában, ahol a távol is túl közelivé válik.

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Gregory S. Severald on Csüt. Feb. 23, 2012 7:40 pm

-Tudom, tudom,de akkor is...
Játszok még rá a sértettre aztán megemberelem magam. Nem áll ez nekem olyan jól, hogy huzamosabb ideig rajtam maradjon. Chris ötletét hallva elgondolkoztam. Hosszasan mérlegelte. A Xavier intézetben elférne kényelmesen, bár akkor oda lenen a kert, na meg a jogviszony... Valamivel helytakarékosabb és látványosabb ötlet jutott eszembe. Kicsit közelebb hajoltam, még véletlenül se hallják illetéktelenek.
-Mi lenne, ha az igazit reformálnánk meg egy kicsit? Úgy is hamarosan nyár lesz. A turisták jó részét biztos nem zavarná, a kormány meg úgy se jönne, rá, hogy mi voltunk. Nos?
Furcsálló grimaszra ugrik az arcom amikor látom, kivel kacsingat Chris.
-Tudom, hogy unod a nőket... de ez azért kicsit túlzás... Legalább valami olyat szemelnél ki aki... kevésbé... visszataszító...
Heccelem kicsit és kiegyenesedve körbenézek a tömeg felett.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Csüt. Feb. 23, 2012 8:30 pm

Nem mindennapos, hogy egymást osztjuk Greggel. Valahogy mindig találtunk valakit, akit oszthatunk, közös program gyanánt, ha éppen unatkoztunk. Talán mára Melák lesz ilyen, ha úgy alakul.
Egészen érdekesen hangzik barátom legújabb ötlete. Bár tény, hogy kockázatos, de ettől csak még érdekesebb lesz.
- Igaz, nem napozhat talpig beöltözve. Biztosan izzad, mint egy trójai méretű ló. Már értem, miért van ennyi sós víz a közelben.
Talán nincs is banálisabb, mintha azzal viccelődök, hogy teszem azt nem használom az ismereteimet, és pusztán csekélyke információra építek fel egy logikus érvrendszert. Szórakoztató tud lenni, főleg ha már nálad jóval kevésbé intelligenseket is fej-falbaverésre tudsz késztetni vele. Bár most nem ez volt a cél, és a körülöttünk lévők jó eséllyel nem hallhatták, miről beszélünk.
- Mi van, csak nem féltékeny vagy?
Melák félve pillantgat felénk, de kezdem azt hinni, hogy ínyére volt az a kacsintás. Ha aktívabbak lennének az érzelmeim, talán most félnék egy kicsit. Így viszont egykedvűen elhúzom a számat, majd lehúzom a whisky-met.
- Ezután merre?
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Alexis on Szomb. Feb. 25, 2012 5:18 pm

~ Ezek szerint gyanútlan járókelők leszünk, akik csak véletlenül hallottuk a dolgot? Csak ki ne hallgassanak tanúként, vagy valami. Az egy dolog, hogy nem tudnám magam igazolni, de esélyesen két teljesen különböző verziót adnánk elő Párduccal, és akkor még a kidobókról nem is beszéltünk. Kínos. ~ *Fut át az agyán Sheena szavai hallatára, és angolosan távozik, ahelyett, hogy bámészkodó "katasztrófaturistának" álcázná magát, aki csak a rendőri intézkedés miatt marad itt. Kb. a sarokig szándékozik eltávolodni, és ha közben senki sem állítja meg, akkor onnan figyeli az eseményeket.*
~ Onnan sajnos nem fogom hallani, hogy mit hantázik, de az egészen biztosan nyilvánvalóvá fog válni akkor ilyen messzeségből is, hogy mennyire veszik be... ~
*Ha a sarokra ér, akkor rágyújt egy cigire, idegességét levezetendő. Most, hogy kétségessé vált Délibáb hasznavehetősége az akció további részében, még azt is megfontolja, hogy végső esetben az igazságot is elmondhatná. Elvégre Smitherman megtámadása és az ügyük Rombolóval eredetileg két teljesen különböző dolog; csak egy kis időre van szükségük, aztán az sem baj, ha a hatóságok fényt derítenek a támadás részleteire.*

avatar
Alexis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 116
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: eXile

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

10 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.