Coney Island

2 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Erik Magnus Lensherr on Pént. Szept. 23, 2011 5:57 pm


- Elnézést hölgyem, azt hiszem engem kiraboltak. Tudna segíteni? - Kérdezte egy görnyedt, igen lassan Dögvész felé közelítő, számára idősnek vélhető úr. Rajta egy egész testét beborító kabát pihent, míg fejét egy kalap takarta, és ami még nehezebbé tette arcának megfigyelhetőségét, hogy lehajtott kobakkal közelített a lány felé.
- Olyan nehéz megélni ebben a mutánsokkal teli világban egy magamfajta idős úrnak, kérem. - Nyöszörögte ismét, majd mikor teljesen odaért a lányhoz nemes egyszerűséggel kiegyenesedett, rád nézett, majd így folytatta.- Talán tudunk segíteni egymásnak kedvesem. - Mosolygott, majd kezével megbillentette kalapjának szegélyét ezzel is adózva Dögvész kéveteles tehetségének.
- Úgy hallottam nem találod helyed az emberek világában. - Folytatta kedvesen, szemeivel közben a lány mögé pillantva. Ha Dögvész tekintete odatéved észrevehet egy magas, bizarr kinézetű alakot, amint a környéket figyeli tekintetével.

.
avatar
Erik Magnus Lensherr
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 71
Hírnév : 1
Tartózkodási hely : Testvériség bázisa

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Dögvész on Pént. Szept. 23, 2011 6:13 pm

Csodás... egyszerűen csodás! De ahogy folytatta mindent eddig gondolatomat kisöpörte a fejemből. Ökölbe szorultak a kezeim, és kis híja volt, hogy nem csaptam a korlátra, mielőtt megfordultam volna. Lassan ráérősen fordultam a hang tulajdonosával szembe. Mikor találkozott a tekintetünk, az enyém szinte gyilkos szikrákat tudott volna szórni, ha tényleg képes lett volna rá.
A dühöm viszont ugyan olyan gyorsan elillant, ahogy jött, és ez tisztán kiült az arcomra. Helyébe pár pillanatnyi értetlenség ült ki. Hátra néztem, követve a korosodó férfi tekintetét, majd ismét visszanéztem rá. Úgy éreztem magam, mint aki egyszeriben megvilágosodott, mégsem mer hinni még saját magának sem.
- Az emberek világa... - visszhangoztam halkan, mégis úgy hatottak a szavaim, mint aki jól megrágta őket, a gyomra mégsem vette be, és ki kellett köpnie. - Ők azok akik nem érdemelnének helyet, nem hogy itt, még máshol sem - folytattam kissé rekedten, viszont egészen vészjóslóan. Elég volt említenie, fellobbant bennem a gyűlölet. - Az ő világukban nem akarok helyet.
avatar
Dögvész
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Erik Magnus Lensherr on Pént. Szept. 23, 2011 9:57 pm

Az idős úr, mintha Dögvésszel régi barátok lennének, úgy áll oda mellé, hasonlóan hozzá, belefeledkezve a messzeségbe. Hosszasan nézte az előttük messzire elterülő vízrengeteget, kezeit hátratette, rászorítva egyiket a másikra.
Nem szól sokáig, hagyja had ízlelgesse a lány a szavakat, amiket ő már gyermekkora óta tesz. Gyermekkora óta azon dolgozik, hogyan tudná elfogadtatni a Mutánsokat, hogyan tudná megértetni az emberekkel, hogy az ő koruk lejárt, és nem utálni, tisztelniük kellene a Homo Superiort, ezt a feljebbvaló fajt, mely sokkalta hatalmasabb, mint ők valaha is akarnak lenni.
Mosolyogva hallgatja a lány válaszát, mi úgy tűnik hangos gondolkodásnak felel meg, úgy néz ki, nem tudja ki szólította meg őt. Furcsállja ennyi idő után, hiszen akárkivel hozta össze őt a sors, mindig tudta kivel beszél, és úgy is állt hozzá, főleg ha egy emberről volt szó. Még mindig fülében csengnek az öregotthonban őt megállítani szándékozó őr szavai.
Valóban ilyen lenne a világ? Kitaszítja őt, a mutánsok megváltóját, a vezetőt, ki csak testvérei javát akarja? Mindenesetre tervei agyában már kezdenek értelmet adni régi elszántságának, és hitének.
- Kedvesem, testvériségünk azon munkálkodik, hogy ők éljenek a mi világunkban. Hamarosan egy új kor hajnala köszönt ránk, és talán szeretnéd testvéreiddel együtt csodálni annak szépségét. - Mondta felébredve saját maga által szőtt gondolataiból, és a vízről mit eddig oly csodálva nézett, a lányra vitte tekintetét.
avatar
Erik Magnus Lensherr
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 71
Hírnév : 1
Tartózkodási hely : Testvériség bázisa

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Dögvész on Pént. Szept. 23, 2011 10:26 pm

Nos akár mintha egy újabb lámpát gyújtottak volna a fejemben, hirtelen értelmet nyert minden, pedig már az előbb is így éreztem. Ezt az ürgét még én is láttam egy egy régebben lenyúlt újság címlapján, vagy egy műszaki bolt tévékkel telerakott kirakatán keresztül. Visszakönyököltem a korlátra, és ismét a messzibe néztem.
- Testvériség, mi? - a hangomban kételkedés volt érezhető, viszont valamiféle bizonyosság is, talán önmagamban, az elképzeléseimben.
- Gyűlölöm őket... - nem is gondoltam bele, mennyire félreérthető lehetett a dolog, számomra egyértelmű volt, hogy az emberekre gondolok. Egy borzalmas világ lesz az számukra, ha én is ott vagyok.
- Mondja, maga ezt gyakorolta, vagy tényleg így gondolja? Tényleg mindig testvéremként próbáltam kezelni a hasonló sorsú mutánsokat akik az utcán mellém keveredtek.
Nem is tudom miért húztam az időt. Úgy éreztem, hogy valamit ki akarok deríteni még, de magam sem tudtam mi az, mégis biztos voltam benne, ha megtalálom felismerem.
avatar
Dögvész
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Erik Magnus Lensherr on Pént. Szept. 23, 2011 10:43 pm

Ahogyan Dög teszi Magnus is aképpen cselekszik, ismét a korlátnak támaszkodik, és mosolyogva a messzeségbe tekint. Talán a lány olyan dolgokat akar kiszedni belőle, melyeket mindig is tudni akart, ami persze érthető, nagyon sokan kérdeznek a férfi terveiről, a miértekről, miért gondolja azt, hogy megválthatja a világot, miért áll akkora elhivatottsággal testvérei oldalán. Felnéz az égre, és továbbra is mosolyt erőltetve arcára kezd bólogatni.
Charles jár a fejében. Valószínűleg fejét rázva néz le rá, és ellenzi azt amit éppen kivitelezni készül, de tudta, hogy amíg Erik él, a végsőkig küzdeni fog a Mutánsok ügyéért.
Amikor leviszi tekintetét a partra, meglát ott egy fémpénzt. Apró, nem nagy összeg, de a férfi számára halálos fegyver. Tenyerét a talaj felé mozdította, majd játszi könnyedséggel emelte fel az apró fémdarabot, melyért az emberek nap, mint nap gürcölnek.
Te gyakoroltad a gyűlöletet, mit a szívedben érzel? Nem... tapasztaltad. Az élet adta neked ezt a nem igen kellemes érzést. Elég időm volt megtanulni, hogy az emberek csupán kihasználni akarják a Mutánsokat. Kísérletek, gyilkosságok, megbélyegzések. vegyük ezt a kis érmet. - Mutatja a lány felé a levegőben forgó pénzt, mire Erik mosolyogva rátekint.
- Ez a pénz magában nem sokat ér. Egy kiló kenyérre nem elegendő. Viszont, ha ehhez a fémpénzhez több párosul, az értéke is megnő. - Magyarázta tovább elővéve zsebéből még vagy hat darab ilyen fémpénzt, és úgy pörögtek egymás körül, mintha védőburkot alkottak volna egymásnak, egymásért.
- Egy mutáns nem nyithatja fel a naív, bűnnel telt emberek szívét. De ha mind összefogunk, sikert érhetünk el, és megmutathatjuk a világnak, hogy mi az, amitől félnek. - Fejezte be mondandóját visszatekintve a lányra várva reakcióját.
avatar
Erik Magnus Lensherr
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 71
Hírnév : 1
Tartózkodási hely : Testvériség bázisa

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Dögvész on Pént. Szept. 23, 2011 11:14 pm

Milyen igaz tapasztaltam...
- Első kézből... Bár ahogy én láttam, inkább a vesztünket akarják. Lehet nem láttam eleget... - ami azt illeti nem is akartam. Ki akart volna? Én nekem így is elég volt, több is.
A férfi szavai viszont túlságosan is azt festették le, amit hallani akartam, vagy amit éppen gondoltam.
- Hol a hiba? - Lehet túl sokat töltöttem ebben az úgynevezett emberi világban. Hiszen egy mutánstól elvártam, hogy igazat mondjon. Főleg egy ilyen helyzetben, már ha van olyan hogy ilyen meg olyan helyzet. A gondolat végére már én is úgy éreztem, hogy a válasza nélkül is tudom: egyáltalán nincs hiba, és fölöslegesen kérdeztem. Levonva a következtetést pedig végül igent fogok mondani neki, akár anélkül is, hogy a kérdést meghallgatnám.
avatar
Dögvész
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Erik Magnus Lensherr on Pént. Szept. 23, 2011 11:34 pm

- Eleget láttál, ha gyűlöletet érzel a szívedben gyermekem. Magam is eleget láttam ahhoz, hogy tudjam mi a Testvériség sorsa. - Válaszolt a férfi, majd a fémpénzt visszairányította zsebébe, mosolyogva ránézve Dögvészre, ezzel arra célozva, hogy reméli, nem fogja őt is meglopni. Meg is ütögette zsebét.
- A hiba kedveském ott van, mikor ezek a fémpénzek magára hagyják ezt az egyet itt. - Mutatja fel ismét a földről felvett érmét, és nemes egyszerűséggel leejti azt.
- Egyedül marad, és magányában a mélybe zuhan, hol nem vár rá más, mint az örökkévaló elmélkedés. A testvériség összetartó, ebben van az erőnk. Testvérek közé kerülsz, és testvérként fogadnak. - Mondta rezzenéstelen arccal végignézve azt, ahogyan a fémpénz földet ér, pár fordulatot tesz, majd nyugalmi állapotba kerül, várva azt, hogy valaki ismét felvegye, és felhasználja azt.
- Nos kedveském, mi a válaszod? - Kérdezte végül.
avatar
Erik Magnus Lensherr
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 71
Hírnév : 1
Tartózkodási hely : Testvériség bázisa

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Dögvész on Szomb. Szept. 24, 2011 9:43 am

- Túl sokat is... - mondtam ki ez egyik előbbi gondolatomat. És bár láttam eleget mutáns képességeket aktivitásban, a tekintetemet még is lekötötte, a pénzérmék tánca. Valahogy mégsem magukat az érméket néztem most, mintha mögéjük próbáltam volna látni. Majd végül elmosolyodtam. Valószínűleg már sok mutánst megloptam életemben, csupán csak abból kifolyólag, hogy nem tudtam róluk, hogy azok. De ebben most biztos voltam, ő nála nem fogok ilyesmivel próbálkozni.
- És gyötrelem - egészítettem ki a szónoklatát. - Úgy legyen, testvér, úgy legyen... A válaszom pedig az, hogy találta valakit, aki nem akar egyedül elveszni a sárban. - Nem, többé már nem, nekem már gyerekkorom óta elegem van ebből az egészből. És ha azt hinnénk, hogy ezt nem lehet fokozni, hát tévedünk.
avatar
Dögvész
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Erik Magnus Lensherr on Szomb. Szept. 24, 2011 11:26 am

~ Gyötrelem...bizony. - Mosolyodott el magában az agg vezető, hiszen ő pontosabban a fél éves öregotthon rabságában töltött időre gondolt szónoklata alatt. Elmélkedett, gondolkodott vajon hol ronthatta el, de akárhányszor választ keres kérdésére, Charles halála, és Jean őrjöngése villan fel emlékébe. Nem erre akarta biztatni a lányt. Nem akarta, hogy százakkal, ezrekkel végezzen. Csupán hadat akart üzenni a világnak, amiért ők egy mutánssal akarták lefegyverezni a Testvériséget. Nem ők kezdték ezt a gyerekesnek tűnő, vége láthatatlan konfliktust. Ez már a második világháborúban elkezdődött. Auswitzban, Sóstónál. Logan, Viktor, Yuriko, Erik. Mind kísérleti nyulak voltak Stryker és Earnsho kezei alatt. Mindenesetre ezzel a kellemetlenséggel már nem kell többé foglalkoznia, hiszen William halott, mint ahogy Earnsho is. Saját maga végzett velük, és ha valamilyen csodával határos módon nem halt volna bele a láncok szorításába, az áradat biztosan elintézte a mutánsok ellenségét.
- Az emberek az Alkatrazban történtek után enyhítettek testvéreink szorításán. Viszont mit nekünk a csont, ha odadobják elénk, mikor húst is kaphatunk. Az X-menek talán megelégednek ezzel az álszent békével, azzal, hogy nem háborgatják a kis iskolájukat. Mi kedvesem nagyobb dolgok véghezvitelére vagyunk hivatottak, és tudom, érzem, hogy szeretnél a részese lenni. - Mosolygott kedvesen, majd intett Viktor felé, aki bólintva indult el a beszélgetők irányába.
- Itt az idő kedveském. - Tette még hozzá, kezét nyújtva a lány felé.
avatar
Erik Magnus Lensherr
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 71
Hírnév : 1
Tartózkodási hely : Testvériség bázisa

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Dögvész on Szomb. Szept. 24, 2011 12:02 pm

Ha hivatalosan a kormány nem is üldözött minket, minden maradt a régiben, akár mi is volt az a nagy Alkatrazi ügy ami történt. Én magam újból és újból megtapasztaltam, mikor milyen időközönként, nem csak a nyomort amiben mindennap élek, hanem a további atrocitásokat.
Az út előttem teljesen nyilvánvaló volt, mint általában. Elfogadtam a felém nyújtott kezet, hiszen nem várhattam máshonnan. Talán nem is akartam. Hiszen kevés lett volna ennyire igaz. De talán csak magamat ámítom. Így vagy úgy ki fog derülni.
Mindig is gondolkoztam, mért nem tesz valami a Testvériség? Hát most már tenni fog, és látom hogy mit, hiszen én is ott leszek.
avatar
Dögvész
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Szellem on Csüt. Nov. 03, 2011 9:22 pm

//Előzmény, Csatornák Bronx //

A lakás, amit a folytatáshoz szemelt ki takaros kis kégli, benne egy szép kis franciaággyal, néhány bilinccsel, amit inkább nem kérdőjelez meg, hogy került ide, és kellő mennyiségű vodkával ahhoz, hogy kitisztítsa az általa okozott sérüléseket a nő karján, és lábán. A repeszek kiszedése már nehezebb feladat, és bár Szellem gyakorlott az ilyesmiben, maga a procedúra felérne egy újabb kínzással, ha a nő már magánál lenne. Ezután meztelenre vetkőzteti mindkettejüket, és a csatornák szagával átitatódott holmikat egyenesen a szemétledobóba hajítja, úgysem valószínű, hogy valaha viselni szeretnék ezeket a rongyokat. Persze nem maradhatnak meztelenül, ezért miután magára kapott egy laza zöld színű szabadidőruha együttest, a nőre is ráaggat egy rövidnadrágot, és egy Karib tenger kalózai mintás pólót. Végül rátér a nő ápolásának befejező részére. Miután sikeresen összevarrja a sebeket, és az ágy mögött található fémrácshoz bilincseli a nő mindkét kezét, pár percig még áll fölötte, gyönyörködve a látványban. Szívesen hagyná még aludni, de sajnos ha a legcsekélyebb esély is van rá, hogy korábban igazat mondott a nő, akkor már csak néhány órája van közbelépni, ezért egy jó adag repülősót tartva az orra alá felébreszti.
-Jó reggelt napsugár. Mielőtt megint robbantgatnál, felhívnám a figyelmed, hogy már ittam, ezért több repeszt már nem tudok biztonságosan kiszedni belőled.
Az ágy szélére ül, rögtön Kara mellé. Megemeli a nő egyik karját, hogy jobban szemügyre vehesse az általa elkövetett öltéseket.
-Mit szeretnél, folytassuk a játékot az én szabályaim szerint, vagy beadod végre a derekad? - Elereszti a megbilincselt kart, majd újra áldozata felé fordul, eleresztve felé egy gonosz vigyort. - Én az elsőben reménykedem.
Újra megsimogatja Kara arcát, mintegy nyomatékot adva az ezután következő szavainak.
-De tudok ám nagyon gyengéd is lenni...
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Kara Shawn on Pént. Nov. 04, 2011 3:55 pm

Kínzó rémálmok gyötörtek, melyekben újra a csatornák közt rohantam, félelmetes karmos farkasszerű lény üldözött és húzott le magával valami nyálkás folyadékba, karjaimnál megragadva. Majd újra Szellem képe lebegett előttem, ahogy gonosz vigyorral a száján önti sebeimbe az olvadt viaszt, melynek sosem akart vége szakadni. Végtelenbe nyúló álmomnak valami szúrós szag vetett véget. Már már azt hittem volna, hogy az egész este történtek csupán egy rémálom volt, ám amikor kezeim mozdítottam volna, rá kellett döbbennem, mindez valóság volt. Erős alkoholszag lengte be a helyiséget, mely fintort csalt az arcomra, majd Szellem arcával találtam szembe magam újfent. Próbáltam agytekervényeim ösztökélni, hogy felidézzem mi történ valójában. Ott szakadt meg a fonal, hogy Szellem végigtaperol, majd sötétség… Lenéztem magamon és ráeszméltem, hogy nem ugyanaz a ruha van rajtam már. Pánikhangulatba kerültem, azt hiszem érthető okokból.
- Mit műveltél velem? – kérdeztem figyelmen kívül hagyva egyelőre minden kérdését. Riadtan ültem volna fel, ha tehetem és határozott mozdulattal rántottam el az arcom keze elől. Láthatóvá tettem számára, amíg nem kapok választ nem fogok válaszolni semmire.
avatar
Kara Shawn
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 367
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Szellem on Pént. Nov. 04, 2011 4:31 pm

Az ágyon vergődő nő egyszerre ébreszt benne szánalmat, és izgatja fel, kimondhatatlanul. Meg tudná szokni ezt a látványt. Bár Kara megint küzd ellene, próbálkozásaiból hiányzik a tőle megszokott erő, s az, hogy ennyire menekül az érintése elől, elárulja számára, hogy ez még mindig az a megtört, rettegő nő, ki már a csatornában is feladta ellene a küzdelmet.
-Na de Kara - korholja le áldozatát, mint akit mélységesen megsértettem a javarészt ki sem mondott, egyébként jogos vádak. - Mindössze átöltöztettelek, mert zavart már a csatornaszag, és elláttam a sebeidet, nehogy kinyúlj nekem, mielőtt még módod lenne kielégíteni a kíváncsiságomat.
Az ágyról felkelve a közeli alacsony ruhásszekrényhez sétál, melynek tetejére összehordott minden szerszámot, amit csak a környéken talált. kalapácsok, vésők, fogók és fűrészek egész hadserege sorakozik fel előtte, de látható ott még néhány gyertya, és tű is, illetve egy pár hosszú villanyvezeték, melynek a földelése hagy némi kívánnivalót maga után.
-Tehát hogy döntöttél, szépen játszunk tovább, vagy látni akarod mire vagyok képes most, hogy volt alkalmam kicsit bemelegíteni?
Mellényzsebéből előhúz két szivart, s egy öngyújtót is, majd az egyiket meggyújtja, és nagyot szív belőle.
-Ó, milyen udvariatlan vagyok - csap a fejéhez játékosan - kéred a másikat?

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Kara Shawn on Pént. Nov. 04, 2011 4:52 pm

Bár mindenem fájt és a helyzet sem kimondottan az volt, amit minden ébredésnél szeretnék megtapasztalni. Maga a tudat, hogy nem történt meg az amitől tartottam, mélységes megnyugvással töltött el. Evvel egyszerre pedig, mintha az élet apró szikrája is visszatért volna belém. No hazudhatott volna is, mert ugye nem épp ő a becsületesség mintapéldánya, de tudtam, hogy nem történt meg.
Végignéztem magamon és ruháimon. Tényleg nem talált ennél jobbat vagy csupán továbbra is az agyamra akar még evvel is menni? Rövidnadrág novemberben… Végül is jobb, mint a semmi.
- Érdekes, úgy tűnt eddig nem csupán a kíváncsiságod akarod kielégíteni – húztam el a szám keserűen, de legalább képes voltam megszólalni, annak ellenére, hogy nem tetszett, amit láttam. Gyorsan el is fordítottam tekintetem a furcsa szerszámok tömkelegéről, melyek egy rossz horrorfilmet juttattak eszembe. Nem is akartam belegondolni, hogy pontosan mire és hol alkalmazná.
Bár mindent megadtam volna egy szál cigiért és a szálló szivarfüstből egy nagyobbat lélegeztem, ám csak köhögés tört elő belőlem. Végül nagyot sóhajtottam, mielőtt bármit is válaszoltam volna.
- Tőled? Semmit nem kérek – mondtam ki undorral és megvetéssel a hangomban – A papírjaidat meg elégettem. Mély sajnálatomra, ennek bizonyítékát nem tudom megmutatni, mert, amint elolvastam a tartalmát, elégettem és lehúztam a vécén – ejtettem ki szavaim, lassan és tagolva, hogy megértse – Elégedett vagy végre? Normálisan is kérdezhetted volna, talán én is úgy válaszolok… - fejeztem be végül, gúnnyal és megvetéssel a hangomban.
avatar
Kara Shawn
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 367
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Szellem on Pént. Nov. 04, 2011 5:38 pm

A nő végre kicsit lehiggadt, és nem tépte tovább bilincseit, ezért is nyugodtabban pöfékelhetett tovább. Lassú léptekkel haladt újfent a nő arca felé, s szájából kivette az égő szivart. Pajzán vigyorral az arcán méri végig az előtte fekvő nőt.
-Ami késik, nem múlik,drágám. Na , tessék, legalább próbáld ki - ellentmondást nem tűrve erőszakolja be a szivart Kara szájába, igaz nagyon úgysem tudna most védekezni. - Hosszú éjszakánk lesz, ki kell tartanod.
Szeretne hinni Karanak, a bizonyíték sorsát illetően, mindennél jobban, de sajnos nem teheti, hisz ha csak a legapróbb esélye is fennáll annak, hogy a papírok még megvannak, ezek után egész biztos, hogy megírja azt a bizonyos leleplező cikket, ha eddig nem tette. Szemében az őszinte sajnálat tükröződik, mikor újra leül a nő mellé az ágyra.
-Ugye tudod, hogy ez nagyon nagy hiba volt? - Kérdi, s hűvös hangja rosszat sejtet. - Azt hiszed, én élvezem, hogy ezt teszem veled? De, most hogy így belegondolok, nem is muszáj veled tennem... - Arcát újra beragyogja az az ördögi mosoly, melyet utoljára a nőn fekve lehetett látni rajta. - Te remekül bírod a fájdalmat, de lássuk, hogyan reagálsz, ha mással történik. Egy pillanat, és jövök, csak felugrom a lakásodra a jegyzeteidért, szépen végigmegyünk mindenkin, akit meginterjúvoltál - itt megáll egy pillanatra, mint akinek szöget üt valami a fejébe - illetve, nem mindenkin, de a lényeg, hogy hullani fognak a riportalanyaid, amíg meg nem tudom végre, amit akarok. Addig te csak pihenj...

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Kara Shawn on Pént. Nov. 04, 2011 6:26 pm

Szemeim forgattam szavaira. Már túl voltam a félelmen. Már nem sok olyan dolog létezhetett, amivel képes akár egy aprónyit is megrémíteni. A legfélelmetesebb dologra, tudtam, hogy nem képes. Már csak az életem vehetné el, amin az elmúlt néhány órában elgondolkodva nem is tartottam annyira, mint talán kellett volna. Nem volt miben már megkapaszkodnom. Túllendültem egy olyan ponton, ahol már nem érdekelt mit mond vagy mit tesz ez a férfi. És bár „becéző” szavai idegtépően hatottak rám, nem méltattam arra, hogy ellenkezzek vele, hiszen tudtam, csak olajat öntenék a tűzre. És tisztában voltam vele, hogy azt várja… A számba tuszkolt szivarba beleszívtam, majd egy erőteljesebb lökéssel és némi természetfeletti rásegítéssel Szellem ölébe küldtem.
Arcomon széles ördögi vigyor terült el – Csak nem sikerült kétszeresen is feltüzelnem téged? – nevettem fel végül hangosan, melytől zengett a szoba. Tán megőrültem volna? Nem kizárt…
Szellem beszédét hallgatva is valami őrült fény csillogott a szememben és érthetetlen módon már élvezni kezdtem és célommá vált felidegesíteni a férfit. Bármi áron…
Az újabb fenyegetésnek szánt megjegyzésén, újabb kacaj tört fel belőlem, melyet hosszú percek után voltam képes csak abbahagyni.
- Te tényleg ennyire ostoba vagy? Ha most tudnám ujjacskáimon számolgatni, akkor sorolnám, hogy hol csúszik félre a terved. Szóval egy: mutánsokkal húzol ujjat, és nem hiszem, hogy képes vagy mindenikűk eszén túljárni. Kettő: tojok rá, nem is értem miből gondolod, hogy cseppet s érdekel. Három: nevet éppúgy sehol nem fogsz találni, mint a te esetedben. Szóval nem tudok mit kezdeni, ha nem hiszel nekem – vontam meg végül a vállam.
avatar
Kara Shawn
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 367
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Szellem on Pént. Nov. 04, 2011 7:31 pm

-Nocsak, ezek szerint csak a bébi nem tetszik virágszálam? - Kérdi nevetve, bár egyre furcsábban érzi magát. Az, hogy a nő nem fél már tőle, még nem lenne probléma, de ahogy a szemeibe néz, inkább úgy tűnik, mintha semmitől sem félne többé, s ez kezdi...
A nő hirtelen kiköpi a szivart, ő pedig már némi kárörömmel nyugtázná magában, hogy rá itt már nincs is szükség, hisz eleget égeti magát is a csaj, a meglepetés pedig annál nagyobb, amikor némi fájdalom kíséretében döbben rá, hogy ki is fog most égni valójában. Egy pillanatra eltűnik, és csak a szellemvilágban üvölt fájdalmában néhány másodpercig, mielőtt visszatérne. Magából kikelve ordít a nőre, válogatott szitkokat, de odabent egészen mást gondol, ahogy elnézi ezt az ördögi vigyort, és hallgatja a pokol legmélyéről feltörő kacajt. Teljesen megbabonázza ez az új Kara, aki valóban teljesen feltüzelte őt, most már minden elképzelhető értelemben. Szorosan ragadja meg az arcát, hogy tüzes tekintete ne menekülhessen az övé elől, mikor közelebb hajol hozzá, bár ettől a démontól a menekülés lenne az utolsó amire számítana.
~Bele tudnék szeretni ebbe a nőbe.~
-Igazad van, bár tetszik, mennyire tojsz az emberéletekre. Ez esetben felkapom az első gyereket a házban, előbb utóbb csak találok olyat, ki neked is szimpatikus...
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Kara Shawn on Szomb. Nov. 05, 2011 3:48 pm

- Ami a te szádból hangzik, az nem tetszik! – köptem felé szavaim undorral telve és még némi fintorral is megfűszerezve. Üvöltözését pedig valamiféle utolsó próbálkozásnak tekintettem részéről, mellyel rám szeretett volna ijeszteni. Nem túlságosan hatott meg. Szenvtelen arccal hallgattam végig, ahogy arcomba fröcsögte cifrábbnál cifrább szitokszavait. Még akkor is álltam a tekintetét, amikor határozottan megragadta az arcom és tovább próbálkozott már már szánalmasnak tűnő fenyegetéseivel… Újra elmosolyodtam, ám ez inkább valami groteszk módon látszódhatott a szorítás miatt. Mint ahogy talán azt sem vette észre egész mostanáig, hogy egy szike szegeződik a torkának, mely a levegőben lebegve vészesen közeledett felé, megérintve bőrét.
- Talán még te sem lennél ily kegyetlen, hogy egy ártatlan emberélettel játssz. Lényegében teljesen feleslegesen. Nem is értem mit nem bírsz megérteni azon, amit mondtam. Már csupán az emlékeim őrzik annak a papírnak a tartalmát… - nevettem fel újból és újból.
- De játszhatjuk ezt az értelmetlen oda-vissza, adok-kapok játékot a végtelenségig. Már te is tisztában lehetsz vele, hogy nem hatnak rám a beteges fenyegetéseid! - szűrtem fogaim közt a szavakat.
avatar
Kara Shawn
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 367
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Szellem on Szomb. Nov. 05, 2011 4:32 pm

Hiába minden szitkozódás, minden harag és a gyűlölet, melyet ez iránt az utálatos, gyönyörű nő iránt érzett, többé nem tudta eltitkolni maga előtt sem, mennyire bejön neki az előtte fekvő bestia. Már akkor sem volt számára közömbös, mikor csak egy vagány újságírónő volt, kinek cikkjeiért minden áldott nap lenyúlta azt az újságot, de most, hogy látta lelkének sötét oldalát valóban kivirágozni, többé nem tudott ellenállni a vágynak. Ez lehet az oka, hogy a nyakának szegeződött penge hideg érintése mindössze arra késztette őt, hogy arca felvegye ugyanazt a sátáni vigyort, melyet az alatta fekvő nő már jó ideje viselt.
-Nem akarsz megölni - szól határozottan, s szemében látszik, hogy ha valamiben, akkor ebben teljesen biztos - különben már megtetted volna. Helyette esélyt adsz nekem, hogy meglépjek...
Mielőtt Kara tagadhatna bármit is, előre mozdul, és ha a penge nem vág bele a húsába, egyre közelebb, és közelebb hajol az áhított démon vörös ajkakhoz.
-És most ki játszik? - Kérdi suttogva, s ha továbbra sem ellenkezik, ajkával finoman megérinti Kara ajkát. Hogy az érintés meddig tart, már rá bízza, de ha rajta múlik, nagyon sokáig.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Kara Shawn on Szomb. Nov. 05, 2011 6:28 pm

Furcsamód bejött Szellemnek újdonsült viselkedésem és bár gyűlölni fogom magam is és legfőképp őt, amiért rákényszerített erre. Amiért belehajszolt abba, hogy olyanná legyek, ha csak időlegesen is, mint most. Gyűlöltem és megvetettem őt ezért, de hajlandó lettem volna megbosszulni mindazt, amit velem tett, bármi áron.
- Nem-e? Nem lehetsz biztos benne! – suttogtam halkan – Egy dolog, hogy mit akarok, mit tennék veled most. Elvenném azt ami a legfontosabb számodra e létben – néztem gúnnyal telve szemébe – De tartok tőle, hogy te mindent elveszítettél már és ez szinte elégedettséggel tölt el engem. Ez nekem pedig majdnem elég... – suttogtam tovább szavaim halkan és miközben ő közelített ajkamhoz undorodva húztam el magam, azonban a szike pengéje egy milliméternyit sem hátrált. Vagyis, ha Szellem nem szeretné, hogy megvágja, kénytelen visszakozni.
- És most engedj el! – szóltam immár parancsolóan – Fejezzük be, ennek semmi értelme nincs. Be kell látnod! – utaltam immár kétértelműen.
avatar
Kara Shawn
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 367
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Szellem on Szomb. Nov. 05, 2011 7:17 pm

Végül ajkai nem érik el céljukat, de nem a penge miatt, hisz azt az akadályt egyetlen mozdulattal semmissé tehetné, viszont nem akarja rákényszeríteni magát egy ilyen istennőre, azzal csak elrontaná a játékot, mely jóval tovább nyúlik majd a ma esténél, s talán sosem ér majd véget.
-Ha a legfontosabbat akarod elvenni tőlem, a saját torkodat kell átvágnod - feleli hűvösen - de abban igazad van, hogy nincs értelme tovább kínoznom téged.
Két kezével a nő csuklói után nyúl. Egyetlen érintés, és az őt fogva tartó bilincsek csilingelve hullanak le róla. Felkel az ágyról, s immár semmit sem tesz az ellen, ha a nő megpróbál elmenekülni előle, bár az eddigiek alapján erősen kétli, hogy Kara szaladni fog. Nem, ha jól ismeri, megvárja majd, amíg ő maga válik kámforrá, és csak jóval utána hagyja majd el ezt az épületet.
-Tudod, az a szomorú, hogy elég elég lett volna csak kérdezned, és én elmondtam volna még többet is, mint ami azon fecnin volt. Na persze, csak a te szemszögedből szomorú, én élveztem minden percét.
Bár továbbra sem bízik a nőben, eltűnik, hisz most az egyszer méltó ellenfelére akadt, akiből többé nem nézi ki azt, hogy olyan aljas módszerrel próbáljon majd visszavágni, mint a gyermekei életének veszélyeztetése. Nem, ez a nő érte fog eljönni, és ő várni fogja, ezer örömmel.

//Köszi a játékot @->>-- //

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Kara Shawn on Hétf. Nov. 07, 2011 9:41 am

- Nem is tudom, hogy szánjalak vagy egyszerűen szemberöhögjelek eme képtelen kijelentés után – néztem rá épp oly hűvösen, ahogy azt ő tette. Ám végül óriási megkönnyebbülés lett úrrá rajtam, ahogy a bilincsek lehullottak, avval egy időben pedig a szike is földet ért egy halkabb csattanással. Csuklóimat megdörzsöltem, szörnyen sajogtak nem csak a bilincsek miatt, hanem a sebek miatt is, melyek aprók de annál fájdalmasabbak voltak számomra.
Egyelőre még nem mozdultam az ágyról, vártam, vártam, hogy újabb kínzások elé nézek és ez csak egy ócska játék része, hogy aztán újra visszahúzzon a szenvedésbe, tovább kínozva.
Nem feleltem Szellem újabb képtelen mondatára, csak néztem, ahogy végül eltűnik. Persze kérni, miután rákényszerített arra megszerezzek neki ilyen papírokat.
Ahogy Szellem kámforrá vált, óriási kiáltás szakadt ki a torkomon, ahogy utat engedtem a megkönnyebbülésnek, ennek az éjszakának minden szörnyűségét, mely immár tudtam, hogy meg fogja változtatni az életem. Sosem fogom feladni, hogy Szellemnek ott tegyek keresztbe, ahol csak tudok. Az eddigieknél is jobban gyűlöltem őt.
Már Szellem ugyan jó ideje magamra hagyott, én pedig csak ültem továbbra is az ágyon, miközben a hajnal közeledett, beengedve némi fényt a jobb napokat is látott függönyökön keresztül. Gondolataim pedig elkalandoztak ama papír felé, mely minden bajom okozója. Én pedig azon voltam, hogy a továbbiakban az a papír elősegítse mélységes bosszúmat. Merthogy sosem égettem el azt a papírt…

//Játék vége//
avatar
Kara Shawn
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 367
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Kira Swan on Kedd Nov. 08, 2011 2:54 pm

Ez a hely volt az első, ami eszembe jutott. ~Az egyetlen hely, ahol elbújhatok. A hely, ahol Nick először kimondta, hogy szeret.~ Coney Island utcáin rohantam, menekültem az engem üldözők elől. Pedig már azt hittem sikerült leráznom őket. De nem, minduntalan a nyomomban loholtak, akár a kopók. És nem csak katonák, hasonszőrűek is, mint én vagy Nick. Gyűlöltem arra gondolni, hogy mikre nem kényszerítik őket. Hogy másoknak ártsanak és olyan dolgokat tegyenek meg, amit ők valójában nem is akarnak. Legalábbis ezzel áltattam magam. Hogy nem önként teszik meg azt a sok szörnyűséget Strykernek, amit megtesznek. Hogy a szer hatására cselekszenek. Talán ezért, talán másért de nem tudtam, nem akartam ártani nekik. ~Ellenben az embereknek...~

Nos az engem üldözőket gond nélkül likvidáltam. Szemernyi lelkiismeret furdalásom nem volt a haláluk miatt. Bántani akartak, meglőttek már nem egyszer. Nem érdemelnek mást, mint ezt. Ellenben ártatlanokat, akiknek gőzük sincsen arról, hogy mi folyik körülöttük nem akartam bántani. Mégis a tömegben voltam biztonságban, megannyi ártatlan ember között. Ott ők sem mertek rám lőni és jobban visszafogták magukat olyankor. Így most is forgalmas helyet keresve a vidámpark felé tartottam. Hónapokig bujkáltunk ott Nickkel, mostanra elmondhatom úgy ismerem, akár a tenyeremet. És ez az üldözőimmel a hátam mögött még előny lehet. Lövések dördültek, ismét a közelemben süvítettek el a golyók. Az egyik el is találta a vállamat, mire felkiáltottam a fájdalomtól. De futottam tovább, mert muszáj volt.

Nem akartam visszakerülni a betoncellába. ~Annál még a halál is jobb!~ Nem akartam ismét agyatlan, parancsokat teljesítő szolgává válni. Most szabad voltam, még ha menekülnöm is kellett a katonák elől. A nyomomban nem rendőrök loholtak, talpig terepszínbe öltözött katonák. Hiába kértem volna segítséget a rendőrségtől, ott úgy tudták gyilkosság miatt köröznek. Mert megöltem egy tengerészgyalogost. ~Nevetséges indok. De már a közvéleményt is ellenem próbálják hangolni.~ Az emberek némelyike felismert és messzebb húzódott tőlem, volt aki ujjal mutogatott és kiabálni kezdett a katonák feltűnésekor. Én pedig még jobban megzavarodtam. Tudtam, hogy ennyi emberrel nem bírok el. Csupán egy-kettőt tudnék rövidebb ideig befolyásolni és az most édeskevés volna ellenük. Épp a téren rohantam át, amikor hátranézve üldözőimet figyeltem. Így elkerülte a figyelmemet az, hogy valakinek nekimegyek. Az összeütközés igen nagy erejű volt, a földön kötöttem ki tőle. S mire feltápászkodtam a katonák már körbe is vettek minket.

- Mindenki nyugodjon meg, és oszoljanak! Kézben tartjuk az ügyet. Nincs itt semmi látnivaló! - Harsogták a hangosbemondóval, mire az emberek mint a mérgezett egerek menekülni kezdtek, fel s alá rohanva. A katonák közül kivált egy férfi, akit a laborból ismertem, állandó kínzóim egyike volt.
- Kira... gyere hazaviszünk. Nick már nagyon hiányol. Gyere velünk és újra együtt lehettek. - Mondja mézes-mázon hangján a férfi, ám én nem hiszek neki. Inkább az ismeretlen háta mögé álltam. Tudom, hogy gyerekes dolog volt, hiszen nem bújhatok el mögötte. Mégis jobb nem jutott az eszembe jelenleg. Szerencsére altatópisztolyt még nem láttam egyiküknél sem, bár az a ránk szegeződő 10 puskacső sem ígért túl sok jót.
- Hazudsz! - Sziszegem ám hangom bizonytalan. Hinni akarok abban, hogy nem kapták el Őt. Akkor hiába lett volna minden.
- Rendben, te akartad Kira. Fogják el őket! Ez parancs! - Zengi a férfi, megmutatva igazi hangját és modorát, amikor az előttem lévő civil miatt tétováznak a katonák.

//Ha nem tudsz vele mit kezdeni vagy itt-ott túl sok, szólj és átírom! Wink//
avatar
Kira Swan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Kedd Nov. 08, 2011 5:21 pm

Mikor nekem ütközik a lány, egyrészt meglepődök. Másrészt, ha a focis rutin nem lenne, arccal ütköztem volna a betonnal. Így viszont fekvőtámasba érkeztem, amiből viszonylag gyorsan felpattanok. Ekkor veszem észre a lányt, aki nekem rohant.
- Hé, jól vagy?
Persze hamar körbevesznek minket a katonák, akik mintha a földből nőttek volna ki. Vagy egy tucat. Viszonylag egyszerű reakciót vált ki belőlem az események hirtelen felgyorsulása.
- Mi a franc?! Hé, nyugi!
Persze felemelem a kezem védekezőleg, mivel eszem ágában sincs golyót kapni. Kicsit meg kell játszanom magam, hogy ijedtnek tűnjek. Mióta tisztában vagyok vele, mire vagyok képes, valahogy másként értékelem a veszélyesnek mondott szituációkat.
~ Szóval a csaj kell nekik! Ennyi katona egy lányhoz? Ha nem mutáns, én megeszem a kalapom. Persze előbb teremtek egyet.
Gyors körültekintés, mint az etnikai felméréseknél, majd nyugtázom, hogy nincs lőszer egyik fegyverben sem. Tartalék tárak az öveken, bár nem üresek, de lőpor nélküliek.
Mivel a kezem levegőben tartása a záloga, hogy ne tekintsék a viselkedésemet aktív ellenállásnak, fejemmel intem magamhoz közelebb a lányt.
- Hét, téged keresnek?
Ha kellően közel jött, halkan motyogok, fejemet oldalra fordítva, hogy csak ő hallja mögöttem.
- Szerintem futnod kellene. Nem fognak lőni. Addig beszélek velük.
A vezetőnek látszó férfihoz fordulok, és ügyesen igyekszem előadni a magyarázkodó civilt.
- Uram, mit követtem el, amiért fegyvert fognak rám? Vagy, ha a lányt üldözik, nos most látom először.
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Kira Swan on Szer. Nov. 09, 2011 10:22 am
A fiú, akinek nekimentem parádésan oldja meg a földre érkezést, fekvőtámaszban érkezik meg. Valóban sokkal stílusosabb, mint az, hogy én a fenekemre estem a betonon. Amikor azt kérdezi, hogy jól vagyok e; hebegek, habogok össze-vissza.
- Én... ö... izé... - Próbálok válaszolni, de az agyam ezerrel jár, szívem gyorsan ver. Aztán megérkeznek a katonák és a vezetőjük. Csapdába szorultam. A férfi, akinek már a nevére sem emlékszem - na nem mintha számítana - Engem néz kitartóan mégis kerüli a tekintetemet. A fiú persze értetlenkedik, s keze felemelkedik jelezve nem tanúsít ellenállást. Hiszen csak egy szerencsétlen ember, aki rosszkor volt rossz időben. Nem láttam az arcát, de nyilván ijedt lehetett. Mivel háttal állok a srácnak először azt hiszem, hogy valami baja van és azért rángatózik a feje. Majd rá kell jönnöm, hogy magához próbál inteni engem. Közelebb megyek hozzá, szinte a hátához simulok és úgy válaszolok.
- Igen, de nem megyek vissza oda. - Mondom határozottan. Amikor halkan megszólal ismét értetlenül nézek rá néhány másodpercig, majd rájövök, hogy valószínűleg egy mutánsba futottam bele. Ráadásul, ha ilyen tervei vannak, hasonló lehet a képessége az enyémhez. A katonák körbezártak minket, de könnyedén megoldom az egérutat. Bólintok egy aprót válaszul, majd amikor a vezetőhöz fordul és megszólalva elvonja a figyelmét, cselekedem.

Hátamat neki vetem és a szemben álló fegyveres, napszemüveg nélküli katonák egyikére függesztem a tekintetemet. Mint a filmekben a zombik, úgy meresztem rá a szemeimet, nem is pislogok. Koncentrálok rá. Tudatában a parancsot átírom, újat adok neki. Elültetem a gondolatot, hogy egér utat kell adnia nekem, hogy elmenekülhessek. Segíteni kell ebben nekem. Ehhez szerencsére még nincs látványos változás a szememben, csupán az íriszem tűnik el teljesen, szemem fehérje megmarad még. A katona két lépést hátrál, én pedig nekifutásból megpróbálok kitörni az élő kordonból. Amikor a lyuk mellett álló katonák megpróbáltak elfogni, az amelyikük segítségemre volt nekik rontott és verekedést kezdeményezett. A főnök meg ordított, de mindhiába. Így azonban volt lehetőségem elmenekülni.
- Fogják meg marhák! - Kiabált utánam. Ám én nem néztem hátra, segítőmet magára hagytam. Emiatt azonban éreztem némi lelkiismeret furdalást éreztem. De nem tehettem egyenlőre mást. Így is a nyomomban voltak. ~Hogy a fenében nincs itt egy felvonulás, amiben könnyedén eltűnhetek!~ Gondoltam elkeseredetten, majd befordultam az utcán balra.


A hozzászólást Kira Swan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Nov. 11, 2011 11:21 am-kor.
avatar
Kira Swan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Coney Island

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.