PÁLYÁZAT: harmadik képesség

Go down

PÁLYÁZAT: harmadik képesség

Témanyitás by Cerebro on Vas. Szept. 04, 2011 10:33 pm

Nyílván nem mindenkinek adható meg az adamantiummal megerősített csontozat, bár aki szabadon akarja tesztelni az „adam”-mal kezdődő dolgokat, annak tanácsolom, hogy keresse fel mindenki Előörsét.

Ha esetleg több fantáziát látsz magadban, például feltételezed, hogy a hangoddal akár a levegőben is képes lennél maradni (akkor vegyen előbb ingyen repülőórákat levitáns Karánktól), vagy nemrég mutánsok cselszövésének áldozata lettél, és azóta a bőrödet úgy formázhatod, mint a gumit, átfértél a rácsokon, most menekülsz (Szellem elintézi neked a bosszút), vagy bármi még egyedibb, még fantáziadúsabb ötlettel állnál elő, jobb ha tudod: kapva kapunk érte.

Exclamation A staff ezennel kihirdeti, hogy pályázni lehet újabb képességre. Ez nem gumicukor, hogy gyereknapon boldognak boldogtalannak osztogatjuk, komoly elvárásokat támasztunk azzal szemben, aki ilyesmit megpróbálna.

Exclamation A félreértések elkerülése végett tehát nem pókembereket keresünk, akiket sugárfertőzött rovar csípése újabb jellemzőkkel tuningolt fel. Az új képesség kivétel nélkül egy váratlan genetikai mutáció eredménye.

Exclamation Egysíkú képességeket várunk: szó sem lehet arról, hogy újra végigjárd vele az öt fejlődési szintet, de még a felét se adjuk. Legyen ugyan annyira használható már az elején, mint a végén. Repülsz és kész. Nem tudsz gyorsabban később sem, nem bírsz el nagyobb súlyt később sem, nem fejlődsz. Az persze belefér, hogy egyre jobban megtanulod kihasználni, a végére akár kolibriket meghazudtoló ügyességgel is tudsz egyhelyben lebegni a segítségével, de a képesség maga nem fejlődhet. Ebből
nem engedünk.

Exclamation Ó, a feltételek, és a pályázás menete. A kettő összefügg. Ha ilyesmit szeretnél, jelezd az előtörténeted után egy új posztban. Nem kell túlstrapálni, semmi egyéb. Persze ha úgy érzed, hogy valami után lennél jogosult ilyesmire, pl egy kaland, ahol szerinted igazán remekül teljesítettél, vagy egy játék, ahol jól látszik, mennyit fejlődtél, akkor azt nyugodtan linkeld nekünk. Fontos, hogy most nem arról beszélünk, a karakter mennyit fejlődött, hanem arról, hogy szerepjátékosilag Te mennyit fejlődtél. Az a játékos, aki képes korrekten játszani, még nyomokban se mutatkoznak rajta vérpistiségre utaló jelek, sokkal könnyebben kaphat ilyen új képességet, mint aki állandóan nyertesként kerül ki a csatákból. Ahhoz, hogy a képesség elfogadásra kerüljön, mindenképp szükséges, hogy a játék második, de leginkább harmadik szinten legyen: ezen a szinten már visszaolvasható, hogy milyen játékot folytatott a delikvensünk.

Exclamation Egy dolog fontos: valószínűleg valamit mindenképpen le kell majd tenni az asztalra egy ilyenért. Ha más nem, arra fogunk kérni, írd le, szerinted miért is lennél rá hajlandó. Ezzel nem az a célunk, hogy Téged szívassuk, hanem hogy a többi, csak két, vagy annyi képességet se uraló mutánsokat, embereket védjük.

Sok sikert kívánunk hozzá! Reméljük, rengeteg egyedi ötlettel találkozunk így és sok régi játékos izzítja be újra régi karakterét.

A pályázat nincs időhöz kötve, tehát folyamatosan lehet agyalni, kreatívan gondolkodni!
avatar
Cerebro
Admin

Hozzászólások száma : 539
Hírnév : 7
Tartózkodási hely : Xavier Birtok

http://postoutsiders.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.