Fehér Ház

Go down

Fehér Ház

Témanyitás by Cerebro on Hétf. Júl. 04, 2011 10:11 pm

Az Amerikai Egyesült Államok elnökének rezidenciája és munkahelye. Az elnök ellen intézett támadás óta még szigorúbban őrzött, mint azelőtt valaha.

avatar
Cerebro
Admin

Hozzászólások száma : 539
Hírnév : 7
Tartózkodási hely : Xavier Birtok

http://postoutsiders.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Szellem on Szomb. Márc. 03, 2012 7:33 pm

//előzmény: Steinway Ház //

~Amint megérkeztünk, mutass be valami látványos karlendítést, és ordítsd azt, hogy "SZABADSÁGOT A MUTÁNSOKNAK!" Állítólag ez valami belső poén, amit minden teleportáló mutáns elsüt, amikor idejön. Én minden esetre majd eltűnök mögüled, ugyanis indokolatlanul sok testőre van a manusnak, de ez téged ne zavarjon!~
Szerencsére az ovális iroda lakója sem dolgozik azért mindig, így aztán az elnök dolgozószobája üresen várja a két mutánst, azonban kétségük sem lehet felőle, hogy csak percek kérdése, és hemzsegni fognak itt a nemzetbiztonság fekete ruhás verőlegényei, hogy bosszút állhassanak a múltkori, kis híján tragédiával végződött esetért.
-A helyedben gyorsan hánynék, idefelé jövet láttam pár embert a folyosó másik végén, tuti nem örülnek majd nekünk...a bunkók!
És valóban, amint Szellem elhallgat, léptek zaja szűrődik be odakintről. Négy fekete öltönyös, fekete pisztolyos, és fekete napszemüveges - bár ez utóbbit így éjjel nem viselik - sorakozik fel, arra készülve, hogy behatolnak, és kitessékelik az illetéktelen turistákat.
-Pánikszoba a festmény mögött...ó, és erre is szükséged lehet!
Átpasszol egy símaszkot utasának, melyet még Sheena-nál szedett össze a hűtő kifosztása közben, majd kámforrá válik, fél perccel az előtt, hogy berúgják az ajtót, s a négy testőr tüzet nyit, vagyis nyitna, ha meg lenne töltve a fegyverük. Egy ideig zavartan kattogtatnak tovább, mint akik nem akarják elhinni, ami történt, de aztán stratégiát váltanak, és Mike felé kezdenek rohanni, hogy puszta kézzel verjék agyon, majd az erősítés lelövi 3 perc múlva...

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Michael Bodwin on Szomb. Márc. 03, 2012 8:27 pm

Megdöbbenve értesülök róla, ahogy a nagy semmiben rohanunk valahová, hogy itt bizony a gondolatainkat sem rejthetjük el egymás elől, ezért igyekszem valami nagyon nagy ürességre gondolni, de persze ilyenkor jönnek a hülyébbnél hülyébb ötletek, például, hogy mi lenne, ha ezek után a Fehér Házban kötnénk ki…..Micsoda????
Szellem szavai nagyon is mellbe vágnak, hiszen valami nagyon gyanús a mondandójával kapcsolatban és mintha csak az előbbi gondolataimat akarná megerősíteni, egy az egyesült államok elnökének dolgozó szobájához nagyon is hasonló helyen kötünk ki.
Egyelőre azonban ezt nem igazán tudom szóvá tenni, mert csak az első meghitt sarokig jutok, hogy most már végleg megszabaduljak a vacsorámtól. De, ahogy magamhoz tértem, máris neki estem a férfinek.
- Mond, hogy ez valami tréfa, valami díszlet és nem az, amire gondolok! – néztem rá villámló szemekkel, de alaposan kétségbeesve, mart más rohanó léptek zaja hallatszott a nagy ajtó mögül és ez nagyon nem jelentett semmi jót.
Mikor nem szól semmit, csak kajánul elvigyorodik és még hozzám vág valami puha valamit is, akkor már robbanni tudnák, hogy, hogy lehettem ilyen bolond, hogy megbíztam ebben az őrültben. A kezemben lévő dologra néztem, ami egy símaszknak bizonyult, és már biztos voltam benne, hogy a berohanó testőrök azonnal szitává lőnek, mondjuk ahhoz lehet, még a maszk sem kell.
Minden valószínűség szerint Szellem ezt akarta elérni, csak nem értettem, hogy miért bonyolította túl a dolgot és miért nem ölt meg saját maga.
Mikor a testőrök végül berobbannak az ajtón és azonnal lőni kezdenek….öööö. vagyis kezdenének, de mindegyiknek üres a fegyvere? Mi a fene folyik itt?
- Hé! Hé! Megadom magam!- teszem fel a kezem jól láthatóan. – Nincs nálam fegyver és, meg tudom magyarázni, hogy kerültem ide, vagy legalább is megpróbálom. – sóhajtok lemondóan, mikor a fegyvereiket elhajigálva felé rohannak és nem túl kedvesen mosolyogva.
~ Hajaj! Azt hiszem itt az előbb üss aztán kérdezz elv fog érvényesülni! ~
Húzom össze magam, mielőtt az első ember odaérne.
avatar
Michael Bodwin
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 600
Hírnév : 52

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Szellem on Szomb. Márc. 03, 2012 8:44 pm

~Még, hogy díszlet? Hiányozni fog ez a naiv optimizmusa, ha véletlenül nem éli túl az éjszakát. ~
-Elkapni! - Harsogja az egyik ügynök, túlüvöltve Mike észérveit, s láthatóan az elnöki test egyik őrének sem fordul meg a fejében, hogy inkább hallgatni kéne a fiatalemberre, akinek rövid itt tartózkodása alatt sikerült bemocskolnia Amerika első emberének dolgozószobáját. - És mi lenne az? Nem volt nyilvános WC a környéken? - Kérdez vissza az egyik fazon, jelezve, hogy egyébként hallották amit mond, csak épp semmivel sem mozdítja elő a mutánsverést, így inkább figyelmen kívül hagyják azt. A legelől lévő ügynök megpróbálja fellökni Mike-ot, hogy ezzel a földre kényszerítse áldozatát, majd ott rákönyököljön a torkára, addig fojtogatva, amíg eszméletét veszti. Na persze, ezt a mozdulatot egy Zsaru is ismeri, szóval van esélye rá, hogy kitérjen előle. A másik három nem jut el hozzá, hogy segítsenek vezetőjüknek, ugyanis hirtelen megjelenik mögöttük Szellem, kettőt a levegőben fejbe rúg, egyiket pedig felkap, majd eltűnik vele, és a plafonnal egy magasságban jelenik meg egy pillanatra, ráejtve áldozatát a mások kettőre. Na persze ezek jobban bírják annál, hogy ennyitől kidőljenek, ezért párszor még fejbe rúgja őket, mielőtt felkelnének.
-Szuper, nem elég, hogy nem tudjuk kinyírni az elnököt, négyen is látták az arcod!
~Na jó, kicsit bűntudatom van, hogy ezt ennyire élvezem, de bakker, megfenyegette Lynn-t, és Alistairt is! Mit csinál ez a szabadidejében, bemegy a maci barlangjába, és piszkálja a szemét egy bottal?~
Szellem egyébként nem visel álarcot, hisz fölösleges lenne, az elnök emberei már ismerik a képét, nagyon is. Mondanom sem kell, hogy nem vet jó fényt Mike-ra az, hogy vele érkezett...

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Michael Bodwin on Szomb. Márc. 03, 2012 9:52 pm

Az első hozzám érkező testőr, nagy vehemenciával ugrik nekem, hogy fellökjön, és még megadóan hagynám is magam, mikor meglátom Szellemet a másik három háta mögött akcióba lendülni, aminek következtében, igen elfoglaltak és felettébb eszméletlenek lesznek rövid időn belül. Így már nincs értelme, hogy hagyjam magam elfogni, különben is kíváncsivá tette a kámfort játszó férfi, hogy mi a fenét akar tőlem tulajdonképpen. Egyszer veszélyben sodor, aztán meg kihúz belőle. Elég idegölő játék, ha erről van szó.
Persze ezt nem ilyen szépen és simán gondolom végig, hanem szakaszosan, ahogy a testőrök vezetőjétől igyekszem megszabadulni. Mivel nem tudott fellökni, csak kimozdítani az egyensúlyomból, ő is megtántorodott, és én ekkor indítottam egy bal parasztlengőt, amit követett a lábam is, hogy kirúgjam alóla a sajátját, majd amikor földet ért, nemes egyszerűséggel és láblendítéssel megcéloztam az állkapcsát, ami békés eszméletlenségre kárhoztatta egy időre.
- Most mondod csak? – néztem rá lihegve, és gunyorosan. – Igazán nem készültem, hogy elnöklátogatásra jövünk, ha szólsz, akkor kicsípem magam. Ha már nem akartad, hogy elkapjanak, akkor már azt is elintézhetnéd, hogy töröljék a memóriájukat. Ha kirúgnak miattad a zsaruktól, akkor jobb, ha most megölsz, mert akkor rád ragadok, mint egy pióca. Szóval, valami ötlet? – nézek rá felettébb kíváncsian.
Az én ötletem ezek után is az lenne, hogy tűnjünk el szélsebesen és csak reménykedhetek benne, hogy nem néztek meg annyi ideig, hogy azonosítsanak. Aztán meg remélhetőleg soha többé nem kerülök a szemük elé.
avatar
Michael Bodwin
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 600
Hírnév : 52

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Szellem on Szomb. Márc. 03, 2012 10:03 pm

-Hmm - szól elismerően, ahogy végig méri a földön fekvő szuper ügynököt. - Kiütötted az elnök egyik testőrét...illetve helyesbítek, valakit, aki akkor vigyáz rá, amikor nincs itt, de azért szép! Nem vagy teljesen reménytelen!
Leguggol a földön fekvő öltönyösök mellé, és kihúz az egyik zsebéből egy electro sokkoló pisztolyt. Nem valami hatékony mutánsok ellen, és alig néhány méterre lehet csak lőni vele, valószínűleg ezért nem használták ellenük, na meg mert nem jutott rá idejük, de Mike-nak pont jó lesz.
-Nesze - mondja, miközben átpasszolja neki a játékfegyvert. - Puszta kézzel nem nyomhatsz le mindenkit, főleg nem azt a 20 fős delegációt, aki a tiszteletünkre masírozik most felénk, arról a 200 G.I. Joe-ról nem is beszélve, akit Fort Banning-ből küldtek ránk...legalábbis gondolom. - Mindezt zihálva közli, ami máskor jó jel lenne, most viszont balsejtelemre adhat okot. Lehet nincs ereje még egy ugrásra? Ajjajj...
-Még nem döntöttem el, szeretném-e, hogy elkapjanak. Túl sokat tudsz rólam, és még többet akarsz ebből elárulni a kollégáidnak, akkor pedig már jobb, ha ülsz egy kicsit hazaárulásért...vagy azért más a büntetés? Világosíts fel kérlek!
Ekkor azonban valaki rájuk lő, Szellemnek azonban sikerül előre ugrania előtte, mintha számított volna erre, s Mike-ot is félre löki, az íróasztal mögé. -Tudod mit? Nem érdekes!
Megint kámforrá válik, s közben két ügynök érkezik a szobába, kik azonnal letérdelnek, előre szegezett fegyverrel. További 3 a folyosóról fedi őket, négyen pedig az ablak alatt osonnak a kertben. Halk kattanások jelzik, hogy nem fognak lőni többet, de fegyvertelenül is túlerőben vannak, ennyi embert pedig már nem könnyű lekaratézni, úgyhogy talán ideje kitalálni valamit.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Michael Bodwin on Szomb. Márc. 03, 2012 10:32 pm

Mikor Szellem kizsebeli az egyik öltönyöst és hozzám vág egy sokkolót, na ettől sem érzem nagyobb biztonságban magam.
- Az nagyszerű! – mondom ki a véleményem, ahogy meghallom milyen népes csapat vadászik még ránk. - És mi a a fenét fogunk velük csinálni? Mind a 220-at sokkoljam le ezzel? – emelem fel a szerkentyűt.
Nagyon érdekes monológot ejt meg velem kapcsolatban, ami nem nagyon tetszik, mert benne van a hazaárulás szó is.
- Kösz, kihagynám azért, hogy hazaárulásért csukjanak le, ha lehet, mert az nem kis ülés lenne, hanem egy életre szóló bérlet, valamelyik eldugott szegletében az országnak.
Tovább ragozni azonban nincs idő, mert beröppen egy kósza golyó és csak Szellem reflexeinek köszönhető, hogy egyikünket sem lyukasztotta ki.
Keményen landoltam az íróasztal mögött, de kéretlen társamat már nem láttam sehol, gondoltam, hogy a kámforos trükkjét vetette be megint, aminek következtében, ismét csak lövedékeke nélkül csattogtak a závárok.
Aztán, ahogy kikukucskálok elkeserítőnek találom a helyzetet ennek ellenére, hiszen vagy heten tömörülnek az ajtó felé, és gondolom kint sincsenek kevesebben, és ennél már csak egyre többen lesznek.
~ A végén még mi leszünk a nap hősei, persze negatív értelemben! ~
Kicsit patt helyzet alakul ki, de gondolom ez nem fog sokáig tartani, mert ha nem is tudnak lőni, előbb-utóbb a nyakamba fognak szakadni, vagy húszan, és akkor tényleg örülhetek, ha csak életem végéig egy börtönben rohadhatok és nem végeznek ki valahol stikában.
avatar
Michael Bodwin
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 600
Hírnév : 52

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Szellem on Vas. Márc. 04, 2012 1:50 am

-Tettszik a lelkesedésed - feleli Mike felé fordulva, s hogy nyomatékosítsa amit az előbb mondott, még biztatóan rá is vigyorog, s feltartja hüvelykujját. ~Mind a 220-at, hát én behalok ezen a fickón!~ -Miért nem próbálod azzal fenyegetni őket, hogy a barátnőjükre uszítod a testvériséget? Hátha most jobban bejön...
A törvényszéki szakértő megjegyzésére gondtalanul megvonja a vállát.
-Életfogytiglan? Azt hittem ebben az államban van halálbüntetés...na, de akkor nincs gáz!
Újabb ügynökök érkeznek, Mike pedig a változatosság kedvéért most száll be a küzdelembe, így Szellem kénytelen egyedül felvenni a harcot ellenük. Megjelenik az első előtt, cipővel fej magasságban, és jól arcon rúgja azt, majd megint és me...
~Ó, hogy az a...~
A harmadik áldozata bokán ragadja őt, és úgy vágja a falhoz, hogy majd belerokkan szegény. Úgy tűnik valamit mégiscsak tanultak a múltkori teleportáló óta, és Szellemnek némi fájdalommal kell elismernie, miközben egy ököl cserél helyet a gyomrával, hogy lehet azért valamit tudnak ezek a fiúk is.
-Ne segíts, a világért sem - korholja le társát, miután nagy nehezen kiteleportált az ügynök karmai közül, s lerogyott az elnök székébe. - De ugye tudod, hogy haza is csak én fuvarozhatlak innen?
A távolból helikopterek hangja közeledik, miközben a nyugati szárny ügyeletes biztonsági személyzete teljesen körülzárta őket, hasznavehetetlenné vált fegyvereikkel. Szorul a hurok...

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Michael Bodwin on Vas. Márc. 04, 2012 8:46 am

Nagyon, de nagyon nem éreztem jól magam, és fogalmam sem volt, hogyan is keveredünk ki ebből a szorult helyzetből egy szál sokkolóval. Igaz, ha fegyver lett volna nálam, azt meg főleg nem használtam volna a lassan az egész folyosót elözönlő testőrök és katonák ellen, hiszen senkit nem akarok itt megölni.
Szellem próbálja menteni, ami menthető, meg amibe igazából ő kevert bele, de attól félek, hogy ha úgy alakul végül a saját bőrét fogja menteni, engem benne hagy a sza…lekvárban.
Mikor megjelenik mögöttem a székben lihegve és kérdőre vonva, csak nézek rá döbbenten.
- És ugyan mi a fészkes fenét tudnék segíteni? Rohamozzak meg egy szakasz rendőrt, testőrt, katonát és még ki tudja kik nem állnak már azon a folyosón. Gondolom mindegyiktől nem tudtad elvenni a löszereit, az ajtóig sem jutnék. – kérdezem halkan, de jó adag felháborodással a hangomban. – Ha nem akarsz prédának dobni és csak szórakozol, akkor itt az ideje visszavonulót fújni, és ha már képes vagy eltüntetni innen és meg is akarod tenni, akkor szerintem pont itt az ideje. – nézek a közben felénk induló emberekre. – De baromi gyorsan kéne döntened. – morgok, de azért közben a szívem a torkomban ver, hiszen nem úgy terveztem a napom, hogy ma fogok meghalni.
~ Ohh, Jeremy! Remélem megbocsátasz a hülyeségemért! ~
Ha Szellem nem mozdul, akkor felpattanok és mint egy rögby játékos fejjel és vállal rohanok bele a felénk közeledőkbe. Ha lúd, akkor már legyen kövér, és nekem ne mondja, hogy nem csináltam semmit!
avatar
Michael Bodwin
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 600
Hírnév : 52

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Szellem on Vas. Márc. 04, 2012 9:16 am

-Nem tudom - feleli, két tenyerével az asztalra támaszkodva, ahogy feláll a székből. - A testvériség bázisán sincsenek 20-nál kevesebben, és ők mutánsok, ezek meg csak immár fegyvertelen emberek, miért félsz tőlük annyira?
A kérdés persze kötői volt, részben, mert nem várja meg a választ, ugyanis épp időben tűnik el ahhoz, hogy a felé hajított kard(!) a bársonyszék háttámlába fúródjon, és ne az ő mellkasába. Másrészről viszont, tudja a választ, Mike nem esküdött bosszút ezek ellen, így aztán érthető, hogy nem rohan nekik, mint egy megvadult rögbijátékos...vagyis izé, nem azonnal.
-Ezt már szeretem! - Szól újra Szellem, és most, hogy Mike-ra figyelnek, végre sikerül, a látványos légi cigánykerék, melyet már régóta szeretett volna bemutatni, mint búcsúajándékot a testőrök fogainak. Még néhány ilyen trükk, és zihálva bukkan fel a másik mutáns mögött, kezét a vállára téve.
-Játssz velük szépen, rögtön jövök... - S ezzel megint eltűnik pár percre, teljesen magára hagyva Mike-ot...illetve nem egészen, az ország legkeményebb, és legrasszistább ügynökei veszik körül, így egyedül nem fogja érezni magát az biztos. Csak úgy repkednek felé a bal és jobb egyenesek, mintha gépfegyverből lőnék őket. Ha Mr.Bodwin el tud bánni minddel, Szellem elismerően csettint a nyelvével, visszatértekor, de az sincs ellenére, hogy lerúgja a veséjét a férfit lefogó, illetve a hasát ütlegelő férfiakat, és nőket, mielőtt távoznának.
-Na jó, a látogatási időnek vége!
A helikopterek közben leszállnak az ablak alatt, és rengeteg, zöld ruhás, bokorrá sminkelt alak ugrál ki belőle, annyi fegyverrel a kezükben, amennyi talán Sheena szekrényében sincs. Vészesen közelednek, a szokásos 2-2-es formációban, készen arra, hogy bíróság, esküdtcég, és hóhérok legyenek egy személyben.
-Ha kiszórakoztad magad, felőlem mehetünk!
Vállon ragadja Mike-ot, s eltűnnek, mielőtt a kommandósok még demonstrálhatnák nekik, mennyire jól tudnak közelről célozni. Újra villámgyorsan suhan tova a táj, s mire a színek ismét a helyükre kerülnek, egy közeli késdobáló kocsma mosdójában találják magukat, egy WC-t ölelgető részeg társaságában.
-Ha gondolod csatlakozz hozzá, nekem úgyis pihennem kell egy kicsit...

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Michael Bodwin on Vas. Márc. 04, 2012 9:54 am


Nem ez volt életem legjobb ötlete, de mivel gőzöm sem volt, hogy mitévő legyek és már elegem volt Szellem macerálásából és rajtam való szórakozásából, így megtettem.
Persze kaptam ütést rendesen a hátamra a fejemre, de aztán kiegyenesedve a boly közepén én is elkezdtem osztani a csapásokat, rúgásokat, talán még haraptam is, egészen addig, míg egy kis hely nem lett körülöttem. Amikor egy kéz ért a vállamhoz, úgy fordultam meg, mint egy felhúzott búgócsiga, és már lendült az öklöm, mikor megláttam Szellem arcát felvillanni és a hangját is meghallottam, de aztán azonnal eltűnt. Már sajnáltam, hogy a meglepődés visszafogta az öklömet, de ami késik, nem múlik.
Viszont ez a pár másodperc kihagyás elég volt az engem körülvevő népségnek, hogy együttes erővel támadva, minden felől záporozó ütésekkel leteperjenek és, ha nem jelenik meg újból a kámfort játszó társam, akkor minden valószínűség szerint, beletapossanak a padlóba.
Kicsit már kába és túl agyonvert voltam ahhoz, hogy díjazzam Szellem visszatértét, de aztán éreztem, ahogy ismét elsötétül körülöttem a világ, majd az ismerős émelygés is feltör a gyomrom mélyéből, habár most, pár tucat ökölcsapással megspékelve, már nem volt ami kijöjjön belőlem.
Támolyogva álltam meg a lábamon, valami koszos wc padlóján, ahol ugyan nem voltunk egyedül, de nem hiszem, hogy a fejét a wc kagylóba ejtő férfi sokat felfogott volna belőlünk.
Kicsit hátra hökköltem, ahogy a töredezett tükörben megláttam magam. Jó pár horzsolás, vágás díszítette az itt-ott feldagadt képemet, a ruhámról nem is beszélve, mely kissé cafatokban lógott rajtam. Aztán a kissé lihegő Szellemre emeltem vörösben játszó szemeimet, ami egyrészt az ütéseknek, másrészt a dühnek volt a következménye.
- Ez mire volt jó! Szerintem cseszhetem a melómat, holnap minden újságban a képünk fog vírítani. Ráadásul így nem mehetek ki az utcára. – nézek magamra elkeseredetten.


avatar
Michael Bodwin
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 600
Hírnév : 52

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Szellem on Vas. Márc. 04, 2012 10:37 am

Felpattan a mosdókagylóra, mint egy rossz gyerek, s a lábát lóbálva fütyörészik, miközben hallgatja a rendőr panaszkodását. Hát igen, igaza van, tényleg könnyen megúszta eddig, de a java természetesen csak most jön még...
-Te hova figyelsz harc közben? - Kérdi gúnyos hangon. - Az arcodból ítélve nem az ellenségre, és ezek szerint rám sem. - Keservesen sóhajt, majd legyint egyet. - Na mindegy, fátylat rá, akkor elmondom még egyszer. Arra volt jó, hogy lásd, mennyi esélyed lenne 20 elmebeteg mutáns ellen egymagad, illetve, hogy mennyi esélye van 20 képzett, felfegyverzett embernek 2 mutáns ellen, bár te nem sokat segítettél...
Megtapogatja dagadó orcáját, ahol eltalálta az egyik ügynök. Randa nagy lila folt lesz a szeme alatt, Lynn-nek meg majd megint magyarázkodhat, hogy mégis mi történt.
-A munkád miatt ne aggódj, nem látta senki az arcod, aki egy héten belül felébredne a kórházban, ami pedig a videó felvételt illeti... - A zsebébe nyúl, és előkap belőle egy szép nagy fémtárgyat. - Nem is tudtam, hogy létezik 20 terrás merevlemez is, úgyis ideje volt újítani kicsit a gépem. Na, de visszatérve rád - fogja rövidre a gyönyörködését a hatalmas kapacitású vinyóban - ne aggódj, a elkerülöd a várost, sosem jönnek rá, hogy te voltál az...hacsak...hmmm. - Alattomos vigyorát tenyerével próbálja eltakarni, ahogy állát dörzsölgeti, mint aki nagyon gondolkodik valamin.
-Mond csak, ugye az, hogy minden zsarutól vért vesznek, meg DNS mintát, azt csak a CSI alkotói találták ki ugye? Nagyon remélem különben a kis ajándék, amit a szoba sarkában hagytál még gondot jelenthet. Hmm... Na mindegy, ez poén volt, de ideje hazamennem...hacsak nincs kedved tovább bulizni, betörhetnénk a rendőrség központi archívumába, hogy töröljük belőle magunkat, mondjuk például....
~Vagy mozizhatnánk is...biztos rengeteg érdekes film van ezen a fémteknőn. Tuti egy vagyont érne az E-bay-en...~

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Michael Bodwin on Vas. Márc. 04, 2012 1:23 pm

_ Tehát ezt az egészet, - intek nagy mozdulattal körbe, - tanulópénznek szántad az én okításomra. – nézek rá, és most először órák óta halálosan nyugodt a hangom.
Belül azonban a lelkemben olyan vihar dúl, hogy a legpusztítóbb tornádó elbújhat mellette. Milyen jogon, milyen alapon játssza itt nekem a tanító bácsit és teszi kockára a munkámat, az életemről már nem is beszélve. Azt hiszi már egy kis fenyegetés miatt, ami amúgy sem váltottam volna be, már játszhatja az Atyauristent!
Még jó, hogy a képem nekem is annyira össze volt verve, hogy nehéz lett volna észrevenni a gyilkos indulatot.
Mikor előhalássza a biztonsági berendezés memóriáját, egy megjátszott halk sóhaj hayja el a számat, aztán felcsattanok.
- Te tényleg olyan hülyének nézed őket, hogy nem fognak röpke időn belül megtalálni? Igen, akár mennyire is humoros számodra, tudnak DNS mintát venni az ott hagyott nyomokból és az én személyi anyagomban is van belőle. Így, akármennyire is elkerülöm Washingtont egy darabig, nem valószínű, hogy holnap, de lehet, hogy már ma ott kopogtatnak az ajtómon. Szóval kösz a tanulságos utat, nagyszerűen okultam belőle, most már nem kell aggódnod miattam, hogy összeakadok-e 20 mutánssal, mert ez max. a halálsoron lesz lehetséges legközelebb.
Lerogyok az egyik üres wc kagylóra és a kezembe temetem az arcom, mert igazán gőzöm sincs, hogy ezek után mi tévő legyek. Adjam fel magam, húzzam meg magam, vagy kössem fel magam? Mindegyik ragyogó választás és fenemód csábító jövő.
avatar
Michael Bodwin
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 600
Hírnév : 52

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Szellem on Vas. Márc. 04, 2012 2:00 pm

-Pontosan - bólogat - és megtanulhattad belőle annak fontosságát, hogy ne packázz velem, különben...nos, szívesen elregélném neked, némi kárörömmel, miken kellett keresztülmenned az utóbbi fél órában, de sajnos nem érünk rá.
Felhúzza ingujját, mely alól előbukkan futurisztikusnak ható, vadonatúj órája. A szíja valamiféle fekete, masszívnak ható fémből készült, a kijelzője pedig első látásra nem is látszik. Na persze, a helye megvan, csak épp az avatatlan szem számára úgy tűnhet, ott is csak egy hatszög alakú, fekete fémlap található. Ez az illúzió azon nyomban megszűnik, amikor Szellem megnyomja azt pont középen, minek hatására kékes fényben kezd ragyogni a kijelző, olyan erőteljesen, hogy be tudná világítani az egész mellékhelyiséget. Valamit machinál a szerkezeten, mire a J. Edgar Hoover épület holografikus képe kezd el lebegni, 20cm-el a karja fölött.
-Ugyanis, ma este még be kell törnünk ide. A terv az, hogy észrevétlenül behatolunk ide és...HÉ! - Itt rárivall két részegre, akik valamiért párosával próbáltak bedülöngélni az ajtón. - Nem zavar, hogy foglalt! - Nagyot rúg aj ajtóba, mire az becsukódik, kéretlen látogatóik pedig kizuhannak, vissza a helyükre. - Tehát röviden, bemegyünk, töröljük magunkat a rendszerből, kijövünk, és mind a ketten ártatlanok leszünk, mint a ma született bárány.
Odakint a tömeg felmorajlik. Érthetetlen módon valahogy nem tettszett a népnek, ami a két haverjukkal történt, és az alapján, ahogy a padló megremeg léptei nyomán, egy termetes nagy törzsvendég tart feléjük.
-Egy "haverom" szerint ez a hely elég tré, szóval 20 másodperced van kérdezni, aztán indulunk.
Kikapcsolja az órát, s közelebb sétál a sarokban kuksoló Mike-hoz. Kedélyesen mosolyogva guggol le elé, majd halkan szól hozzá.
-Segíts nekem, és elintézem, hogy a ma éjszakának ne maradjon nyoma sehol...még a hányásod is megszerzem egy zacskóban. Megegyeztünk?
És ebben a pillanatban tokostól szakad befelé az ajtó, hogy a keretben egy akkora kopasz vadállat jelenjen meg, melyet hála istennek nagyon kevés helyen tenyésztenek.
-Nem számít, indulunk!
Megragadja Mike vállát, és ha a férfi nem ellenkezik, eltűnnek a feléjük csörtető rinocérosz útjából, ki így csak a csempéket dekorálja ki pókhálómintásra. Az FBI főhadiszállása tetején jelennek meg, hogy Szellem kifújhassa magát egy kicsit, elvégre ennyi fuvarozás egy nap ezért neki is kezd sok lenni, főleg, hogy mostani utasa nem olyan párductestű, mint amilyenhez szokott.
-Te, most, hogy így belegondolok, a képességed egészen hasonlít az enyémre...nagyon kezdő lehetsz, ha mégis ki kellett dobnod a taccsot...
Újabb nyomkodás, és megjelenik előttük az épület alaprajza, gyönyörű, Sci-fi kékben.
-Na mármost...szerinted hol a rákban lehet a szövetségi adatbázis szerverterme? Nincs kedvem terminálokkal vacakolni.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Michael Bodwin on Vas. Márc. 04, 2012 5:32 pm

- Packázott veled a halál! – morgom az orrom alatt, hiszen így is volt, én csak azt a hibát követtem el, hogy a barátnőjét, áááá, nem, a menyasszonyát kajtattam, de hát már mindegy.
Mikor a kék fény felragyog a helyiségben, azért csak felnézek, és csodálkozva látom a kis holografikus képet. Először nem ismerem meg, de mikor jobban megnézem, akkor már felismerem. Arra meg végképp felkapom a fejem, mikor elkezdi mondani a tervét, amit csak egy kis közjáték szakít meg, és én idegesen várom a folytatást.
Figyelmen kívül hagyva a kinti zajokat, leesett állal hallgatom, az újabb agyament tervet, habár már az előzőek tükrében én már semmin nem lepődök meg.
Azonban a döbbenet még mindig a torkomra forrasztja a szót, és meg sem hallom a 20 másodperces határidőt, hiszen még az előzőeken hüledezek.
- Minek segítsek neked? Hogy ott is belekeverj valamibe, aztán már tényleg nem tudom soha a büdös életbe kimagyarázni magam, habár ez már most sem menne.
Még folytatnám, de Szellem a berobbanó ajtóval egyszerre megragad és már ismét utazunk, de lassan már kezdek hozzászokni, hogy ilyenkor a gyomrom a torkomba ugrik.
Egy tetőn érünk földet, ami nagy valószínűséggel az FBI épülete volt, így nem igazán volt választásom, hogy vele tartok-e, hiszen itt voltam.
- Az én képességem egészen más. – vettem pár mély levegőt, hogy jól legyek. – De abban igazad van, nem vagyok még tökéletesen ura a képességemnek, de ez ettől független.
Mivel nem akartam menet közben gondolkozni, nehogy Szellem is kihallgassa őket, így most mérlegeltem az ajánlatát.
- Ha tényleg meg tudod tenni, hogy minden nyomot eltüntetsz, akkor segítek. – döntöttem végül, hiszen sok veszteni valóm nem volt, már a Fehér Házban történtekért is kivégezhetnek. – Gondolom vagy a legfelső emeleten, vagy legalul, de igazából fogalmam sincs. – rázom meg a fejem.
avatar
Michael Bodwin
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 600
Hírnév : 52

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Szellem on Vas. Márc. 04, 2012 5:54 pm

-Lehet nálad mást jelent a packázás, mint nálam...viszont a jövőre nézve: nagyon utálok az újság címoldalán lenni, ha ilyesmivel fenyegetnek mindig ideges leszek, és hülyeségeket csinálok...
Tovább inkább nem ragozza, látszólag semmi probléma bűntársa/áldozata rövidtávú memóriájával. Azon viszont, hogy fogalma sincs, hol lehet a szerver terem csak megcsóválja a fejét, majd integet a hologramnak, mire az mozogni kezd, és a gyönyörű kék felületem megjelenik egy ormótlan nagy narancssárga folt.
-Mire mennél nélkülem? Szerencsére rád egész más miatt van szükségem. Egy Hacker már gondoskodott róla, hogy meglegyen az elérhetőségem odabent, és azt is tudom, hol a szerver, ám új felhasználót nem tudott létrehozni nekem, csak felemelni egy meglévőt...valakit a rendvédelmi szervektől.
Tekintete elkalandozik a hologramról, hogy egyenesen Mike szemébe nézhessen.
-Gratulálok, 72 órára igazgató lettél. Ebből még van három, úgyhogy okosan használd ki. Én személy szerint csak magamat, és ha mér ott vagyunk téged törölnélek, de persze a teljes archívum felrobbantása is megoldást jelentene a problémámra, csak az túl feltűnő lenne, egyéb mellékhatásokról nem is beszélve...
Megrántja csuklóját, és a kép semmivé foszlik. Elszántan tekint partnerére, és most már legalább megpróbálja leplezni, mennyire élvezi ezt az egészet.
-A kamerák nem működnek, és a tűzriadó is be fog kapcsolni hamarosan, elszigetelve azt a szegmenst, ahol garázdálkodni fogunk. Legfeljebb féltucat agyoniskolázott FBI-os elemzőre számíthatunk, és ha gyorsan dolgozol, 2 perc, és végeztünk. Ó igen, neked kell majd kezelni a gépet, mert nem tudok kiigazodni az idióta szoftware-en amit használtok. Odalent cseppet sietős lesz, ezért, ha valami nem világos, kérlek most kérdezz rá.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Michael Bodwin on Vas. Márc. 04, 2012 6:12 pm

Csak megcsóválom a fejem a kérdésére, miszerint mire mennék nélküle, ez olyan aranyos volt, hogy majdnem jót röhögtem rajta, ha olyan kedvem lett volna.
Persze ezt is kitűnően megoldja nélkülem, a hiper-szuper kütyüjével, de aztán majd megfulladok, ahogy félrenyelek, miután közölte, hogy mit csinált a hacker haverja.
- Mi? Hogy engem, mint igazgatót tett be a rendszerbe? Hát ez egyre jobb! Kész élmény veled kirándulni Szellem barátom. Egyik meglepetésből és halálközeli élményből, a másikba esek. Nem, - rázom meg a fejem, - azt én sem díjaznám, ha valami robbantással próbálkoznál, akkor biztos nagy felhajtás lenne és mindent előkaparnának, amit csak lehet. A csendes megoldás jobb lesz, még, ha nagyon nem tetszik, amit csinálunk, akkor is.
Teljesen magam alatt vagyok, hogy ilyesmibe keveredtem! Betörni a Fehér Házba, aztán az FBI központba. Milyen rendőr vagyok én? Lehet, hogy be kéne adnom a felmondásomat? De akkor, hogyan fogok megtudni Kardfogról belső infókat? Na ezt majd később átgondolom, ha nem leszek ennyire zaklatott.
- Nagyszerű! – hallgatom tovább az instrukciókat. – Mit tervezel a féltucat elemzővel? Mivel, ha azok meglátnak minket, ott vagyunk, ahonnan elindultunk. Ugye nem tervezed, hogy megölöd őket? – kérdezem halkan és feszülten.

avatar
Michael Bodwin
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 600
Hírnév : 52

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Szellem on Hétf. Márc. 05, 2012 1:16 am

-Nem tudom, mi a pontos titulusod, de jogod van úgy belépni, hogy ne naplózza a rendszer, és törölhetsz is az adatbázisból...lehet elnök vagy? - Felkacag ezen, bár ismerve az emberét, végül is nem lehetetlen a dolog teljesen... - Nos, ha őfelsége készen áll, akár kezdhetjük is. - Szemeit forgatja az utolsó kérdés hallatán. - Mi a fenéért akarnám megölni őket? - Kérdi, sértődötten, hisz amennyire Mike tudja, még sosem ölt meg senkit...lesz nagy meglepetés ha belenéz az aktájába, mielőtt törölnék azt. - Minden esetre, díjaznám, ha felhúznád végre a maszkod.
~Reggelig haza kéne érnem....~
-Na szóval, annyi a dolgod, hogy bemész ezen az ajtón - magyarázat közben kitárja a férfi előtt - majd lesétálsz egy emeletet. A lépcsőházból kiérve menj egyenesen a folyosón, és az utolsó ajtó lesz balra, ahol be kell menned. Ha óvatos vagy, nem fogsz feltűnni senkinek, főleg, mivel a tűzriadó fél perc múlva el is indul. Amint a géphez értél, juttasd el odáig azt a vackot, hogy beírhassam a nevem, és végre megszabaduljak ettől az átoktól. Az utána következő aktát gondolom ki tudod keresni egyedül is az adatbázisban, így én addig őrködök. Aztán ügyes legyél!

Ha Mike mindent úgy csinál, ahogy Szellem utasította, valahol útközben megjelenik a széke mellett, elfordítja a képernyőt, és beírja a nevét, majd egy gombnyomással végleg tisztára mossa minden priuszát...ebben az országban legalábbis. Ezt követően kámforrá válik, hogy a szellemvilágban eresszen el egy megkönnyebbült sóhajt.
~Végre...a nevemre vehetem Alistair-t, anélkül, hogy kihívnák a hadsereget. Nem akarom ilyen korán elszúrni az életét...~
Egyébként nem hagyja magára társát. A munka végeztével vállon ragadja őt, és messzire repülnek innen...illetve, csak a parkolóig, egy ott várakozó autóba.
-Na jó, én kifújtam...te vezetsz, amíg pihenek egy kicsit.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Michael Bodwin on Hétf. Márc. 05, 2012 11:13 am

Szavai, habár nem nyugtattak meg teljesen, azért a maszk felvételére tett javaslata már annál inkább, hiszen ez már legalább valamennyire biztató volt, hogy ne ismerjenek fel engem, mert feltételeztem ő megint kámfort játszik.
Mikor részletesen elmagyarázta, hogy merre kell menne, igyekeztem memorizálni.
Nem volt igazából semmi gond, ahogy mondta éppen, hogy leértem a folyosóra, már meg is szólalt a tűzriadó, ami elég nagy káoszt okozott, amit azért nem vár az ember egy kormányzati létesítményben szolgálóktól.
A szobát megtaláltam és minden további nélkül be tudtam lépni, ami szerint a hacker jól dolgozott. Mikor már csak a nevet kellett beírni, megjelent a hátam mögött Szellem és elhúzta a gépet, hogy ne lássam mit ír be, de nem is bántam. A legjobban azt szerettem volna, hogy az egészhez semmi közöm ne legyen, de hát ez hiú ábránd volt csupán. Minden esetre én is töröltem minden olyan adatot magamról, ami nem vetette volna rám túl jó fényt.
Mikor végeztem és körülnéztem életem megkeserítőjét nem láttam sehol és már éppen dühösen csaptam volna a maszkomat az asztalra, hogy megint átvert, de ekkor megéreztem a kezét a vállamon és már jött is az émelyítő utazás.
Egy autóban jelentünk meg ismét, én a vezetőülésben, Szellem a hátsón és most már rajta is látszott a kimerültség.
- Rendben. – néztem rá összeszűkült szemekkel, de aztán szó nélkül beindítottam a kocsit és nekiindultunk a visszaútnak. – Remélem az autó nem lopott, mert akkor tehetünk még egy körutat. – jegyeztem meg pikirten.
avatar
Michael Bodwin
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 600
Hírnév : 52

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Szellem on Hétf. Márc. 05, 2012 12:13 pm

-Autót lopni én? - Kérdi sértett hangon, aztán fáradtan dől hátra a kocsi kényelmes bőrülésében. - Mondták már, hogy túl sokat aggódsz Mikey?
Ismét az óráját kezdi el nyomogatni, ám a holo műsor ezúttal elmarad, és csak az apró kijelzőn nézegeti valakinek a képét...vagyis, valakiknek. Néha előre szól, utasításokat adva a sofőrjének, hogy merre hajtson, ám közben fel sem néz a képek közül, így legalábbis kétséges, hogy tényleg tudja, merre mennek. Az egyik durvább kanyarnál aztán elveszti egyensúlyát, oldalra dől, olyannyira, hogy már szinte lefekszik, és ha Mike figyel, most láthatja, mit nézegetett eddig: az apró kijelzőn egy csinos, barna hajú nő babusgat egy szőke hajú, virgonc kisbabát.
-Oké, az autópályán menj egyenesen tovább - szól, miután sikerült megkapaszkodnia az ülés fejtámlájában, és felhúzta magát. - Rögtön jövök!
Egy epró fekete kockát vesz ki az órájából, aztán pedig kámforrá válik. Jó negyed órával később bukkan csak fel újra, kezében pár műanyag, bizonyítékok tárolására használt zacskóval, melyekben hajszálak, és olyan tárgyak találhatók, miket megérintettek az irodában, illetve van egy nagyobb zacskó, mely szerencsére légmentesen zárt, ám ránézni is elég undorító. Szellem gondosan az anyósülésre teszi mindet, majd megveregeti Mike vállát.
-Ó, és az ügynökök sem fognak emlékezni ránk...szinte biztos vagyok benne, hogy nem akarod tudni, ezt hogy értem el, legyen elég annyi, hogy túlélik.
Még egyszer utoljára hátra dől, hogy erőt gyűjtsön még egy ugrásra. Nincs több huncutkodás ma éjjel, innen egyenesen az ágyba vezet majd az útja...
-Ó, jut eszembe...ha tényleg, abszolúte, minden kétséget kizáróan, de tökre komolyan, isten bizony találkozni akarsz Logan-el, akkor nézd meg az E-mail fiókodat. Rossz helyen ebédelt, úgyhogy még 24 óráig nyomon tudod követni a Google maps segítségével, bárhova is megy. No, én le is lépek, sok szerencsét, és próbáld nem megöletni magad!
Újra kámforrá válik, magára hagyva a férfi az autóval, sok-sok kilométerre az otthonától, ráadásul ha a műszerfalra tekint, láthatja, hogy benzinje sincs elég ahhoz, hogy hazajusson innen, de ezt már igazán nem róhatja fel Szellemnek, hisz a nagy kapkodásban mikor lett volna ideje olyan autót lopni, aminek teli a tankja?

//Köszönöm a játékot, nagyon jó volt! Very Happy //

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Michael Bodwin on Hétf. Márc. 05, 2012 3:20 pm

Mondanom sem kell, hogy elég sok kétségem maradt a kocsit illetően, de végül nem tettem szóvá, úgy is felesleges lett volna, inkább beletapostam a gázba és tempósan megindultam, amerre a utastársam időnként tanácsolta.
Igaz, hogy fogalmam sincs miből találta ki merre kell mennünk, mert egész úton a hiper kütyűjével volt elfoglalva, amit karórának álcázott, és nagyon bele volt merülve.
Aztán egy hirtelen kerülésnél annyira sikerült Szellemet meglepnem, hogy elborult az ülésen és akkor már véletlenül megpillantottam, hogy mit nézeget olyan nagyon. Egy csinos nő és egy kisgyerek volt a képen éppen, de nem volt időm jobban megnézni, csak futólag vetettem rájuk egy pillantást. Mielőtt azonban bármit is kérdezhettem volna, már megint kámfort játszott, és kíváncsi voltam, hogy vajon tényleg visszatér-e.
De végül is visszatért egy csomó mindennel a kezében, amik nagyon hasonlítottak a bizonyítékok tárolására szolgáló zacskókra, amik, mint kiderült azok is voltak és a jelenlétünket voltak hivatva igazolni a nyomozóknak, ami most már valószínűleg nem fog sikerülni.
- Meg sem kérdezem, hogy hogyan sikerült. – sóhajtok egy nagyot szavaira.
Nem sokat időzik azonban már ismét távozni készül, de előtte még további infóval lát el Kardfog állítólagos testvéréről, erről a Logan-ról, akire most már tényleg kíváncsi vagyok.
- Eddig sem állt szándékomban, csak időnként úgy alakul. – nyomok el egy vigyort a szerencsét kívánó szavaira. – Csak nem beloptam magam a szívedbe? – de már valószínűleg ezt meg sem hallja, hiszen a hátsó ülés már üresen árválkodik ismét.
Vigyorogva nézek magam elé az útra, egészen addig, míg tekintetem az üzemanyagmérőre nem siklik.
- Azt a jó Úristenit annak a tűnékeny fajtádnak! – sziszegem a fogaim között dühösen, hiszen nagy valószínűséggel jó pár kilométerre vagyok a legközelebbi benzinkúttól. – De legközelebb kitalálok valamit, hogy megszívassalak, arra mérget vehetsz komám.

/Én is nagyon köszönöm, egy élmény volt Very Happy /

avatar
Michael Bodwin
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 600
Hírnév : 52

Vissza az elejére Go down

Re: Fehér Ház

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.