The Queens Pub

9 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Kalmár on Hétf. Aug. 13, 2012 10:01 pm

Greg barátunk annyit emlegette már ezt a meleg-témát, hogy ezek után semmi másra nem bírtam gondolni, csak arra az életbölcsességre, hogy azért lóg ennyire ezen a témán, mert ő is közülük való. De hagytam a dolgot a francba, amíg nem velem akar perverzkedni, addig felőlem egy kiszőrösödött NDK-s úszónő is lehet akár!
- Az ördögbe már ezzel, Hugh, kapcsold ki a szaunát! - lett elegem máris a képességéből, mert éreztem, ahogy leizzadok, mint egy meghajtott ló. De mind hiába, be kellett látnom, hogy ez legyen most a legkisebb gondom...
- Azt látom én is. - válaszoltam vissza Hugh-nak és tudtam jól, hogy ha igazi férfi és nem meleg, mint ahogy azzal Greg fenyegetőzött, akkor nem fúj visszavonulót. Valahol akartam is egy jó kis bunyót, de továbbra sem akartam arcoskodás miatt az égési osztályon landolni.
De amint a mutáns grillparti áldozataként kezdtem magamra gondolni, Hugh már bele is vágott a munkába és ekkor koppant, hogy Gregnek talán több félnivalója van összeégésileg, mint nekem. Ebben a pillanatban az a remek ötletem támadt, hogy tartok egy asszonyszöktetést és tényleg elhúzok innen a p*csába a szép kis vörös gyévuskával, aztán bekapunk valamit. De mit ad Isten, a csaj köddé vált, mint Amerika-barát bácsikám a '60-as években.
Elnéztem jobbra, aztán balra, meg emerre és amarra, de semmi eredmény, bár nem zártam ki, hogy csak mutáns trükközés van a dologban. Bárhogy is volt, megint úgy éreztem, hogy rohadtul útban vagyok, úgyhogy fogtam magam és odasétáltam a pulthoz, feldobtam magam a tetejére, majd kérés nélkül elvettem az egyik nyápic képű selyemfiú sörét, abban bízva, hogy le tudom vele hűteni magam. Közben pedig vártam, hogy kisüljön valami ebből az egészből, szó szerint.
avatar
Kalmár
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 115
Hírnév : 5

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Gregory S. Severald on Hétf. Aug. 20, 2012 11:53 pm

Szemem összeszűkült rögvest, hogy az én hamuvá égetésem került szóba. Már kezdtem úgy érezni, hogy komolyra fog fordulni a dolog de az utána következő mondat feledtette vele ma félelmet.
~Miatta mi? Hát öregem. Ez aztán a romantikus szituáció...
Valoria elveszett pillantását elkapva csak kérdőn megvontam a vállam tanácstalan arckifejezéssel orcámon. Én sem tudtam hova tenni a dolgot. Igazándiból egy pár jó szó jólesett volna, hogy ez a vadállat, akit lehet nem kéne tovább idegesíteni, mégse égesse szénné a kedvenc öltönyömet, meg engem. Kár lenne értem. Túl szép vagyok a halálhoz, és a héten voltam fodrásznál. Kész pénzkidobás lenne. Ezzel egyetemben felnéztem a hajamra és belesimítottam. Azonban a mozdulatba fagytam mihelyst meghallottam Hugh szavait. Felsandítottam rá. Alig hogy felfogtam mit is mondott a levegő részecskéi megremegtek, és saját bőrömön, hajamon éreztem ennek a kellemetlen következményét. Egy pillanatra leblokkoltam, hogy valamitől ilyen heves mozgásba kezdtek.
Felszisszentem és hátrébb is léptem egyet a forró hullámtól. Hajvégeim izzottak de ahogy észbe kaptam megtiltottam a levegő részecskéinek, hogy egyessüljenek a hajammal. Nagy levegőt vettem és kifújtam. Fel sem tűnt, hogy időközben Valoria eltűnt Kalmár pedig elvonult inni. Ábrázatom teljesen megkomolyodott.
~Ennyit a fodrászról...
-A Pokolba vágysz Hugh? Én is olvastam ám Dantet...
Lassan széjjel tártam a karomat és picit megemeltem. Ezzel húztam egy átlátszó plexifalat kettőnk közé. Az épülethez csavarozott az asztalok, boxok lassan folyni kezdtek. Mind egy szálig vörös szikla színét vették fel. A plafon is folyásnak indult cseppköveket képezve. Alattunk a talaj felszakadozott és kénes gázfelhők törtek ki belőle. A riadt tömeg nagy része inkább kiszalad a helységből, már a hőség is sokukat megviselte amit Hugh hozott létre de hogy az egész PUB a Dante által megálmodott pokol képét kezdte el magára ölteni már nekik is sok volt. Csettintettem egyet mire lángok csaptak ki az ujjaim közül és a szakadozott földbe siettek ahol a repedéseket lángok töltötték ki szinte robbanás szerűen. Ezt egy kis illékony gáz és egy egyszerű bűvész kellék segítségével nem volt nehéz kiviteleznem. Kezeim a műsor végén elernyedtek és oldalamnak csapódtak.
-Had üdvözöljelek az én poklomban...
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Hugh Hagwood on Szer. Aug. 22, 2012 5:23 pm

A fiatalember ereje lenyűgöző volt. Úgy gondoltam, rosszul ítéltem meg: valószínűleg vajmi kevés esélyem van ellene. Azonban a harc nem az esélyek latolgatásáról szól... Aki nem bízik önnön erejében, elveszett, még mielőtt elindult volna a csatába.
Valoria eltűnt, de előbb feltett nekem egy kérdést. Azonnal, gondolkodás nélkül igennel válaszoltam neki, ám többre nem is igen maradt időm. Érzékeltem, hogy a többség elhagyja a termet, és néminemű csalódottság töltött el. Ezek a férfiak és nők csak szóban voltak a testvéreim. Amikor tettekre került a sor, ugyanolyan gyáván elmenekültek, ahogyan egy ember tette volna.
Kalmár közbeszólására ügyet sem vetettem. Hát nem tudja, hogy egy férfinek néha muszáj megtennie dolgokat, akkor is, ha nem akarja?
- Impozáns - mondtam egykedvűen - De a pokol forró, Gregory... Ó, még milyen forró...
Gondolataim cikáztak, betöltötték a termet, parancsot adtak a molekuláknak, ellenállhatatlan parancsot...
A fémtárgyak olvadni kezdtek. Az asztalok és székek, amik fából voltak, előb füstölni, majd lángolni kezdtek. Gregory felé pedig egyszerre három forrólevegő-hullám suhant, ezúttal már komoly szándékkal: büntetni akartam. Nem ölni, de megbüntetni őt azért, ahogy viselkedett, és azért, amiért gyáva, emberpárti féreg létére ki mert állni egy igaz mutánssal...
avatar
Hugh Hagwood
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 276
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Valoria Slaydon on Csüt. Aug. 30, 2012 4:55 pm

Hugh válaszát hallva egyből nőtt az egóm vagy 3 számot, de mielőtt még megkérhettem volna, hogy „ugyan már, akkor kíméld meg csórikám bőrét a kedvemért”, addigra ezek ketten nekivágtak a sajátos kis párbajuknak, nekem pedig kis híján az olvadozó (vagy füstölő?) padlón koppant az állam a döbbenettől. Még mázli, hogy senki sem látta…
-Hugh? Itt leszek mögötted, ha lehet, ne süss meg vagy robbants fel, köszi. –súgtam még oda a kollégának, majd hátráltam egy kicsit, hogy onnan nézhessen kettejük küzdelmét.
Nekidőltem az egyik asztalnak, s épp azt néztem, hogyan válnak cseppfolyóssá körülöttem a boxok, amikor valami meleget éreztem, s amikor hátrapillantottam, azon kaptam magam, hogy már az asztalok is füstölnek. Még épp idejében léptem el tőle, így szerencsére a ruhám nem kapott lángra. Hurrá… Akkor álldogálok egy helyben… Illetve álldogálnék, ha nem törne fel több helyről is valami undorító szagú gáz a padlóból. Egy darab kendővel eltakartam az orromat és a számat, majd így néztem tovább kettejük küzdelmét, miközben néha el-elléptem a menekülő tömeg elől. Mit ne mondjak, nem semmi, ez a Gregory gyerek, nem semmi képessége van… Mondjuk nem sokra megy vele, ha valaki, akit „nem lát”, hátulról leszúrja. Vagy elölről… Bár, mutáns, sose lehet tudni.
Egyelőre csak néztem a küzdelmüket, miközben próbáltam megúszni égési sérülések nélkül. Persze, ha úgy adódna, hogy Hugh-nak segítségre lenne szüksége, úgy is ugranék az első szóra… Ha szólna, persze, amilyen egoista, úgy se engedné a büszkesége, szóval azt hiszem, ma este csak mint néző, leszek jelen. Kérés nélkül meg inkább nem kotnyeleskedek bele a kakasviadalukba.
avatar
Valoria Slaydon
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 110
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Kalmár on Pént. Aug. 31, 2012 12:37 am

Az nem lehet, hogy egyetlen lopott sörtől, meg az előzőleg legurított vodkáktól ilyeneket lehessen hallucinálni! Hát mi folyik itt?! A falak, na azok igen... Tátott szájjal bámultam, ahogy az egész kóceráj megolvad itt nekem, mint egy odakozmált sajt... a szaga is pont olyan élvezetes volt. Közben észre sem vettem, hogy még az előzőekhez képest is nagyobb kánikula lett idebenn. Mire leesett, hogy levegőt is alig bírtam már venni, már abban sem voltam biztos, hogy érdemes lenne-e nekem megmozdulnom? Vagy helyezkedés közben bármikor felszaladhat a seggembe egy váratlanul kinövő cseppkő, vagy mi az anyámkínja. De ha ülve maradok, akkor mennyi az esélye annak, hogy elkerül a tereprendezés? Senki nem válaszolta meg a magamnak feltett kérdéseim, úgyhogy elhatároztam, hogy itt maradok és készenlétbe helyezem magam. Ez azt jelentette, hogy felhagytam a sörözéssel, azért is, mert a melegtől úgy tűnt, mintha a saját hugyomat kortyolgatom már. Ahol még nem volt semmilyen megolvadt alkatrész, ott próbáltam közelebb sasszézni Hugh közelébe. Nem akartam túl közel menni hozzá, de semmiképpen nem akartam ő és Greg közé kerülni. Úgy tűnt ugyanis, hogy hozzájuk el kellene egy kohómérnöki végzettség is... de hát én csak esztergályos voltam, amivel rohadtul nem mentem most semmire. Sőt, a börtönben lehúzott évek sem tűntek hasznos tapasztalatszerzésnek és az sem, hogy félig tintahal vagyok. Annyira hasznavehetetlennek éreztem magam most, hogy ezt csak arcátlan nagyképűséggel és kötelező férfias keménykedéssel tudtam valahogy ellensúlyozni és csak azért is ott maradtam a tűz közelében.
- Azért a plafon maradjon fönn, oké? - szóltam oda nekik, csak úgy oldalról, mert látszott, hogy ezek ketten nem nagyon állnak már a valóság talaján. Közben megfordult a fejemben, hogy mi van, ha valaki kihívta már a zsarukat? Életemben először örülnék a fakabátok bevonulásának, mert úgy tűnt, most csak ők fogják tudni kiszellőztetni ezt a helységet... vagy ők sem.
avatar
Kalmár
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 115
Hírnév : 5

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Gregory S. Severald on Szer. Szept. 19, 2012 8:55 pm

-Megközelítőleg 150-200 celsius fokos lehet... Ha nem több. Majd egyszer utána nézek...
Jelentettem ki higgadtan. Alig hogy ezt kimondtam a plexifal hirtelen elsárgult és megfolyt, majd egy újabb löket érte mire megnyúlt. Végül egy harmadik löket széjjelvetette a folyásnak indult forró falat. Kezem arcom elé kaptam hogy eltakarjam a forró cseppek elől. Szinte éreztem ahogy a ruhámba kezd égni a műanyag. Egy mozdulattal lerántottam magamról a zakóm. Ami ahogy földet lángra kapott. Ahogy az asztalok is. A karomról pánikszerűen sepertem le egy elnyúlt forró cseppet. A helye egy pirosló csíkban ékeskedett a kezemen. Könyékhajlatól majdnem csuklómig ért hála a szakszerűtlen eltávolításnak. Felszisszentem és dörgölni kezdtem a sérült részt. Még nem fájt annyira de tudtam, hogy ez egyre rosszabb lesz. Hughra pillantottam. Aztán ki az ablakon amin már a rendőr szirénák zaja szűrődött be.
-Megjött az óvónéni...
Néztem vissza komoly tekintettel Hughra. Majd felkacagtam ahogy megláttam milyen komoly képet vág.
-Ne vágj már ilyen savanyú képet...
Mire ezt végig mondtam a szirénás kocsik már körbe vették az egész épületet.
'-Itt a rendőrség! Jöjjenek ki feltett kézzel!
-Nah, megjött az óvónéni...
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Hugh Hagwood on Pént. Okt. 05, 2012 12:43 pm

- Neked nincs félnivalód tőlem, Valoria - súgtam vissza neki, és komolyan is gondoltam.
Kalmár megjegyzésére csak odapillantottam. A plafon? Nos, nem ígérhetek semmit.
Láttam, hogy Gregory megsérült, még ha csak egy kicsit is, és elmosolyodtam. Orvosként tudtam, hogy ez még egy hét múlva is ott lesz, hacsak nem képes meggyógyítani magát. Ez vajon megfelelő elégtétel volna? Talán, ha ettől a leckét is megtanulná, igen. De alig hittem, hogy ez így volna. Legalábbis újabb nevetéséből erre következtettem.
A közeledő szirénákra majd a felszólításra szinte oda sem figyeltem. De aztán rájöttem, hogy bár nekem nem árthatnak, itt van Kalmár és Valoria is, akik talán nehezebben keverednének ki élve egy golyózáporból. Döntenem kellett, hogy a büszkeségem vagy a kötelességtudatom csorbuljon-e. Előbbit választottam.
- Gregory, ezzel még nincs vége. Alkalomadtán újra megütközünk. De most el kell mennünk, mindünknek, mielőtt az ostoba emberek ennél is jobban beleszólnak az ügyünkbe. Egy darabon velünk tarthatsz, de próbálkozhatsz egyedül is, ahogy tetszik.
avatar
Hugh Hagwood
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 276
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Valoria Slaydon on Csüt. Okt. 18, 2012 9:25 pm

Ahogy egyre forrósodott a helyzet, kénytelen voltam kihátrálni a harcmező szélére, hacsak nem akartam én is komoly égési sérüléseket szerezni. A tekintetem villámgyorsan járkált a még bent lévő embereken, a menekülőkön, a két bajkeverőn, az itt dolgozókon... Ennek már a fele sem volt tréfa. Lehet, hogy csak gyerekes kötözködésnek indult, de ezt már nem lehet nem komolyan venni.
Bár Kalmár még tartotta a frontot - gondolom volt már benne annyi pia, hogy ne fogja fel teljesen a helyzet komolyságát - azért lassacskán én is arra az elhatározásra jutottam, hogy lehet, hogy szégyen a futás, de hasznos. De legalábbis két egoista hímnemű miatt nem fogok itt mártírhalált halni, csak mert "büszke" mutáns vagyok. És akkor meghallottam a rendőrautók szirénáját. A hangot, amit többnyire ha lehet, nagy ívben kerülök, ám most mégis örültem neki, legalábbis amikor a fiúk felé fordultam és úgy tűnt, hogy ILYEN nagy balhét már ők sem akarnak. Bár, úgy tűnik, ezek szerint még lesz folytatás, adja az ég, hogy akkor ne keveredjek bele, mert ebben a harcban ha akarnék se tudnék sok vizet zavarni. Vagyis, na jó, Hught csak nem illene bántani ha már csapattártak vagyunk, Gregoryért meg kár lenne ha fejbelőném...
-Na végre, már azt hittem, hogy porig zúzzátok ezt a helyet. -szóltam oda Hughnak még mindig láthatatlan alakban, majd gyorsan Kalmár felé mentem, hogy a ruhájánál fogva magunk után rángassuk...
Ha már ő is Testvériség tag lett, és ilyen derekasan nem menekült el, haját tépve, visítva, mint a vendégek nagy része, akkor igazán megérdemli, hogy hazavigyük, nemde? Szóval irány haza! Kalmárt még legalább a kijáratig elrángatom, aztán onnantól engedem, hogy Hugh pesztrálja, aztán majd otthon találkozunk. Rolling Eyes


//Köszi a játékot mindenkinek Smile //
avatar
Valoria Slaydon
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 110
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Ápr. 17, 2013 6:35 pm

//Előzmény: [You must be registered and logged in to see this link.]//

Mivel kikötöttem, hogy az utcán nem szívesen tárgyalom meg felsőbbrendű fajunk biológiáját, és világuralmi terveit, boldog boldogtalan füle hallatára, ezért út közben csak amolyan sablon dolgokról beszélek, mint például:
-Az én nevem egyébként Soren. Téged hogy szólíthatlak?
Ha a lányt nagyon érdekli, még azt is hajlandó vagyok beismerni, hogy autószerelőként dolgozom...nagyjából, és itt élek ebben a városrészben, többedmagammal egy hatalmas, régi épületben. Aztán végre felbukkan kedvenc kocsmám is a távolban, és amit belépünk, máris az egyik asztal felé vezetem a nőt.
-Én meg tudnék inni egy sört, te mit szeretnél? A vendégem vagy.
Aztán, amint megkapták az italaikat, ész az asztalhoz ültek, többé már nem húzom az időt, és rögtön a tárgyra térek:
-Szóval, gyakran fordul elő veled, hogy a nyílt utcán kezdesz el szikrázni? Ne értsd félre, nekem nagyon tettszett...el sem tudod képzelni mennyire...de a városban akad pár millió ember, akit a frászt kerülget, ha ilyesmit lát.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Kate Denali on Csüt. Ápr. 18, 2013 7:09 pm

Út közben próbáltuk egymást egy kicsit megismerni. Vagyis nekem ez jött le a beszélgetésünkből.
- Én Kate vagyok. - feleltem majd egy nyugodt de annál többet sejtő pillantással megint rá néztem.
- És Soren, régóta élsz itt? - kérdeztem érdeklődve mert úgy tűnt eléggé tájékozott, ami egy pár emberről így első látásra az utcán nem mondható el - Messze laksz innen? - folytattam magabiztosan a kérdésem - Mesélj egy kicsit magadról! - kértem meg rá mosolyogva, elvégre ha már elhívott valahova ez a legkevesebb. Majd megérkeztünk egy pofás ki kocsmába. Amint beléptünk már egy kiszemelt asztalhoz vezetett.
-Az jó lesz nekem is.- mondtam és figyelmesen hallgattam tovább.
- Értem a kérdésed és nem, nem túl gyakran fordul elő. Többnyire elbírok vele. Tudod energiát tudok kelteni a testemben ami utána folyamatosan áramlik amíg el nem használom. Ha megijedek vagy bármilyen külső hatás ér akkor, mint egy védelmi rendszer, elkezdem termelni az áramot, és amit nem használok el arra figyelnem kell, hogy azt magamba tartsam. Például ha emberek közt vagyok akkor magamba kell tartani, de ha nem persze akkor kiengedem a fölösleget. Az előbbi helyzetben viszont elkerülhetetlen, hogy egy percre valami ne vonja el a figyelmemet és ne kezdjek el szikrázni. Amit persze az emberek nem néznek jó szemmel.- feleltem komolyra fordítva a szót. Valahol számítottam rá, hogy megkérdezi de arra nem, hogy ilyen hamar. Nem baj. Most én jövök.
- Szóval te pedig eltudod nyelni az energiát, igaz? És belülről is képes vagy áramot csiholni vagy csak valamilyen külső hatás révén elnyelni azt?
avatar
Kate Denali
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 27
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Soren Baldwin on Szomb. Ápr. 20, 2013 12:13 pm

-Az attól függ, mit értesz rég alatt - felelem cseppet fintorogva, ahogy vetek még egy utolsó pillantást a nyüzsgő városra, mely igencsak emlékeztet a helyre ahol születtem. Nem is csoda, hogy ennyire rühellem.
-Ami azt illeti, gyalog csak néhány percre van innen a hely ahol alszom. Nem saját lakás, de egyenlőre megteszi. Tudod, a munka miatt költöztem ide, és a cég biztosított számunkra egy élőhelyet.
~Mondanám, hogy kollégiumra emlékeztet, de lövésem sincs, az milyen lehet.~
-Ó, egy hölgy, aki sört iszik? - Kérdem mosolyogva, aztán még magamban elmélázom azon, hogy talán mégsem fog eltérni annyiban a korábbi nőktől, akikkel összehozott a sors ebben városban...csak a hajszíne más, de már az is valami.
Aztán, csak kortyolgatom a sörömet, és hallgatom a beszámolóját. Van valami furcsa ebben a lányban...nem igazán tudnám megmondani, hogy mi az, de amikor a szemébe nézek, mintha...simán kinéztem volna belőle korábban, hogy valami tini, aki most ismerkedett meg az erejével, de a szemei valahogy érettségről árulkodnak, mintha idősebb lenne még nálam is. Érdekes...
-Igaz. Minden ami ráz, engem csak erősebbé tesz - felelem, épp csak annyira nagyzolva, amennyire szükségesnek érzem, és közben az asztal felett kinyújtom az irányába fedetlen alkalom, tenyérrel fölfelé. Ujjaim hegyéből apró villámok törnek elő, amik középen egy látványos áramlabdában egyesülnek, minek kerülete nőttön nő, de csak pár másodpercig, mert aztán pár erőtlen villogás után az egész összeomlik, és eltűnik, mintha ott sem lett volna. Kezem ökölbe zárva húzom vissza, hogy újra a korsót ragadjam meg a semmi helyett.
-Hát, valahol olvastam, hogy az emberi test termel áramot, szóval gondolom az enyém is, de amúgy nem, én nem szikrázom, ha előbb nem kapok kakaót valamitől...vagy valakitől - teszem hozzá sejtelmesen mosolyogva.
-Cserébe, elég egy konnektor, és Einstein frizurát csinálok bármelyik embernek, aki akadékoskodni akarna velem. Sajnos elég gyakran előfordul manapság...
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Kate Denali on Szomb. Ápr. 20, 2013 3:00 pm

- Hát nálam a rég olyan 7-8 évnél kezdődik, de ez emberfüggő. - mondtam kicsit elgondolkodva, mert elvégre a koromhoz képest egy két helyen, ahol megfordultam nem töltöttem ennél több időt.
- Értem. És hol dolgozol? - kérdeztem érdeklődve, mert valljuk be ha már így megemlítette nekem sem ártana egy jó állás.
- Mért ne? Meg ha már így felajánlottad, hogy meghívsz egy italra, nos nem úszod meg egy pohár ásványvízzel. - közöltem vele mosolyogva mialatt egy kicsit ittam a sörből. Eddig minden jól alakul. Úgy látom nem fogom megbánni amiért eljöttem. Körbe nézek kicsit a helyen, megnézek minden apró kis részeltet magamnak. Majd megint felé fordulok és alaposan megnézem magamnak. Azt már tudom, hogy magas. Tetszenek a szemei és az, hogy jó izmos és mellesleg hasonló az erőnk. Na jó tényleg jó ötlet volt eljönni. Már ezért is. Közben figyelmesen hallgatom, ahogy választ ad a kérdéseimre. Majd felém nyújtja a kezét és ahogy szikráznak az ujjaiból kitörő kis áramvonalak, egy pontban egyesülnek. Majd látom, hogy a tenyerében egy kisebb gömb képződik. Érdekes. Kicsit másabb mint az enyém, vagy csak azért gondolom ezt mert még nem próbáltam ehhez hasonlót, bár szerintem nem is tudnák.
- Kicsit másabb mint ahogy én tudom. - felelem, majd pulóverestül előre nyújtom a kezemet és hagyom, hogy szikrázzon. Az ujjaimtól kezdve törnek egyre feljebb a kis szikráim egészen a könyökömig. Össze vissza cikázva a karomon. Majd óvatosan leállítom a tevékenységet és az asztalra könyökölve megint mélyen a szemébe nézve, boldogan tölt el az érzés, hogy nem fél tőlem.
- Értem, akkor te amolyan aksi barát vagy. - jelentem ki viszonozva a mosolyát.
- Nos bevallom én szeretek Einstein hasonmásokat csinálni azokból akik piszkálnak, legalább feldobják a napom a röhejes kinézetükkel. Nálam is egyre gyakrabb az ilyen, amivel már csak az a gond, hogy ha nem teszek egy határvonalat a könyökömig és nincs összefogva a hajam.. na akkor én is megkapom a szuper jó kinézetet. Nem is értem miért de valahogy nem áll jól nekem az a hajviselet. - jelentem ki nevetve, mert tényleg röhejesen néznek ki az emberek egy sokkolás után, ahogy én is a feltöltődött frizurától.
- És egyébként te hogy állsz az emberekkel? - kérdem felcsillant szemmel. Ezt muszáj megkérdeznem. Nem tudom de van egy olyan érzésem, hogy nem emberbarát. Mondjuk én sem vagyok túlontúl az.


avatar
Kate Denali
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 27
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Soren Baldwin on Szomb. Ápr. 20, 2013 8:46 pm

-Ez esetben nem élek itt valami rég óta - felelem őszintén, hisz a hat hónap messze van a 7-8 évtől, akárhogy is számolom. A következő keresztkérdésre viszont reflexből szélesen elmosolyodok.
-Ó, hát, hogy is mondjam...amolyan jogvédő szervezetnek dolgozom, ami szívén viseli bizonyos fajok kihalását...de nem ügyvéd vagyok vagy ilyesmi, csak autószerelő. A főnök valamiért aggódik, hogy bombát raknak a kocsijába, és kellett neki egy megbízható mechanikus, aztán amikor nem talált ilyet, akkor jöttem a képbe én.
Egyre szimpatikusabb a hozzáállása a dolgokhoz, valóban mi értelme lenne ásványvízzel szenvedni?
-Hmmm...azért a tiéd is látványos - jegyzem meg, miután megcsodálom a puha, tökéletes bőrét, ami mellesleg szikrázik is - és kimondottan finom...de ezt mintha már említettem volna.
Tényleg egyre szimpatikusabb lesz ez a csaj. Nem akarom elkiabálni, de nagyon úgy néz ki, hogy néhány dologban igencsak hasonlóképpen gondolkodunk..
-Az emberek? Nem gyűlölöm őket különösebben, de nem is szeretem őket...tudod én nem szeretnék mást, mint békében élni, és villámot szórni azokra,a kik idegesítenek, ha meg valaki megtámad, az magára vessen, mert onnantól nem fogom vissza magam.
Előre dőlök az asztal felett, hogy kissé közelebb kerüljön hozzá az arcom, és úgy is hallja amit mondok, amikor bizalmasabb suttogásra váltok.
-Felteszem, te sem vagy oda az egyszerű halandókért nem igaz? Ne aggódj...én aztán meg tudom érteni. Apám sem volt épp felvilágosult ember, és még mindig viselem ennek a nyomait...
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Kate Denali on Vas. Ápr. 21, 2013 11:08 am

- Meg tudom érteni. Akkor te biztos rajongsz a kocsikért. És egyébként most épp melyik faj védelmén vagytok?
Aranyos egy autószerelő azt meg kell hagyni. Tetszik a hozzáállása.
- Igen, mintha már említetted volna. - mondom szerényen egy csalfa kis mosollyal az arcomon.
Kicsit körbenézek és örömmel észelem, hogy nem vagyunk túl sokan ezen a helyen. Kellemes a zene ami a háttérben megy. Még a többi ember csevegése sem zavar nagyon. Nyugodt kis hely.
Érdekes. Jól rátaláltam. Mondhatni tényleg sok mindenben egy hullámhosszon vagyunk ami nálam feltétlen jó dolog. Tetszik, hogy ennyire egy a gondolkodás menetünk.
- Ezzel már csak az a gond, hogy mindig lesznek olyanok akik idegesítenek vagy megtámadnak. Én már rájöttem, hogy sosem lehet békében élni.
Kicsit közelebb hajol hozzám, én pedig közelebbről is megcsodálhatom a szemeit.
- Jól gondolod, nem rajongok értük. - hajolok én is kicsit közelebb, majd hunyorogva, szemtelenül húzom fel a szemöldököm és eleresztek egy sokat sejtő, huncut molyost, közben a fejemet oldalra forgatom mintha azt gondolnám, hogy nem igaz, hogy ezt is kitalálta.
- Sőt néha még sajnálom is őket egy kicsit. Én bármikor megtudom védeni magam fegyverek nélkül is. Csak egy kis áram és a probléma megoldva. Ők viszont ilyet nem tudnak. Szerintem ez egy nagy hátrány. Mellesleg a többségük utálja a mutánsokat és a tettlegességig folyamodnak. Utána meg csodálkoznak ha a mutánsok helyben hagyják őket, majd úgy állítják be az egészet mintha ők semmiről nem tehetnének. - felelem gúnyosan és kicsit szomorkásan, mert tényleg ilyenek és ez a legrosszabb tulajdonságuk.
- Gondolom akkor nem jött be neki túlontúl az adottságod. Mit tett? - kérdeztem kicsit meglepetten, de próbáltam együtt érző lenni.

avatar
Kate Denali
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 27
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Soren Baldwin on Hétf. Ápr. 22, 2013 11:59 am

-A motorokat jobban szeretem, de a kocsik is jöhetnek, persze.
Arra, hogy épp melyik faj védelmén dolgoznak éppen oldalra döntöm a fejem, és megpróbálok olyan ártatlanul mosolyogni, amennyire csak lehetséges, miközben elhangzik a kissé komolytalan feleletem:
-Ki mondta, hogy védünk valamit? Lehet épp azon dolgozunk, hogy kihaljon valamelyik...mondjuk a csótányok.
~Vagy a Homo Sapiens...ami előbb jön.~
Most, hogy közelebb hajolt hozzám már tényleg nem kell hangosan beszélni, igaz ezen a helyen eddig sem kellett volna, hisz itt a magunk fajta egyenlőre biztonságban lehet, de azért mégiscsak kényelmesebb így.
-Wow, te aztán kemény csaj lehetsz - jegyzem meg mosolyogva, és finoman meg is paskolom az asztalon pihenő kezét. - Nem szívesen futnék veled össze egy sötét sikátorban, ha ember lennék.
Ami az apámat illeti, megvonom a vállaimat. Tudom, hogy én hoztam fel, de túl sokat akkor sincs kedvem beszélni az öregről.
-Megpróbált agyonverni egy franciakulccsal. Ő volt az első, akit megráztam, aztán pedig elszöktem otthonról. Nem tudom, mi lett vele azóta, de nem is érdekel.
Mivel elég elszomorító ez már így is, ezért újra megfogom a kezét biztatásként, nehogy még letargiába essen a csaj, és a rámosolygok.
-Jó rég volt már, inkább hagyjuk. Azóta találtam olyanokat, akikkel együtt lehet élni. No és te? Neked már sikerült?
Valahogy kétlem, hogy igen. Nem tudom, mi a megfelelő szó rá, de valahogy olyan...elveszettnek tűnik. Mondjuk, első napja a nagyvárosban, de még ezen túl is...
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Kate Denali on Hétf. Ápr. 22, 2013 5:08 pm

- Harley Davidson meg a többi?
- Hmmm.. érdekes.. azt hittem az ilyesfajta szervezetek nem tesznek keresztbe más fajoknak. Mondjuk a csótányokat nem is kell félteni. Bizonyára tudod, hogy elég szívósak. - jelentem ki magabiztosan. Bár még mindig furcsálom azt az ártatlan kis vigyort az arcán. Tuti, hogy nem egyszerű munkája van. Na mindegy.
- Nem is hinnéd mennyire. - eresztek el egy sunyi vigyort. Szó mi szó, tudok kemény lenni ha nagyon muszáj, és azt nem köszöni meg senki.
- Ha ember lennél, de nem vagy az. Mondjuk egyébként sem érne sok mindent ellened az erőm. Max egy picit túltöltődnél, már ha van ilyen nálad. - feleltem, közben a sunyi vigyorgásomat egy csábos ki mosoly alá szorítom.
Aztán a következő kérdésem egy kicsit telibe talált. Látom rajta, hogy nem fog túl sokat elárulni. Nem is erőltetem.
- Uhh, az elég durva lehetett. Szerencse, hogy megúsztad. - mondtam kicsit megdöbbenve, mert valljuk be, hogy ilyen gyerekkori történetet nem mindennap hallok. Közben megfogja a kezemet én pedig egy biztatásképp gyengéden viszonzom és ha már korábban úgy is említette, észrevétlenül próbálok átküldeni neki egy kis energiát.
- Te mondtad, hogy küldjem a felesleget. - mosolygok vissza, remélve, hogy kicsit visszahozom a jókedvét.
- Őszintén? Nem nagyon. Találkoztam pár mutánssal, de ennyi. Szinte mindig egyedül voltam. Azért költöztem ide mert itt rengetegen vannak. Itt több esélyem van. És elég volt a magányos farkas szerepből.
avatar
Kate Denali
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 27
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Soren Baldwin on Kedd Ápr. 23, 2013 12:31 am

-Inkább a Suzuki, vagy a Honda...száguldani szeretek vele, nem feltűnősködni.
~Bár, el kell ismernem, egy vagyont érő versenymotor van olyan feltűnő, mint az a dübörgő vacak.~
-Honnan tudod, hogy nem csak az a fajta pasi vagyok, aki teszem azt egy vegyszergyárnak dolgozik, csak átkölti a titulusát valami másra, amivel jobban lehet csajozni? - Kérdem, utánozva Kate hamiskás mosolyát, de aztán megrázom a fejem. - Nyugi, nem vegyszergyár.
~Valami sokkal rosszabb...viszont menőbb.~
-Túltöltődni? Kétlem, hogy belőled lehet túl sok - kacsintok rá, aztán azért komolyan is elgondolkodom a dolgon. - Amúgy nem tudom. Amikor a villám csapott belém, nem lett bajom, a magasfeszültség is piskóta volt...atomerőművel pedig még nem mertem kipróbálni, ott túl sok dolog fordulhat rosszra túl gyorsan.
A hirtelen érkező áramra felvonom a szemöldököm, de aztán oldalra döntöm a fejem. Kicsit olyan érzés, mint amikor az ember konnektorba nyúl...kivéve, hogy az számomra egészen kellemes, szóval na...Konkrétan úgy érzem magam,mintha egy dögös csaj fogná a kezem, és közben még masszírozna is, mert gyakorlatilag ez történik.
-Ha van még, jöhet nyugodtan. Amúgy, ha mutánsokkal akarsz találkozni, a legjobb helyre jöttél, de jobb ha tudod, hogy nem érdemes mindegyikkel összefutni. Sajnos köztünk is akadnak tenyérbemászó alakok...
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Kate Denali on Kedd Ápr. 23, 2013 7:41 pm

- Akkor a Davidson inkább ilyen divat motorként funkcionál?
- Onnan, hogy egy esetlen, vegyszergyáras pasi még ha akarná se tudná ilyen meggyőzően játszani ezt a csajozós szerepet. - jelentem ki aranyos kis grimasszal az arcomon. - Látod, éreztem. -
De vajon mért nem nevezi meg nyíltan a szervezetet? Érdekes.
- Hmm, látom te kész veterán vagy ilyen téren. Azért a atomerőműt ne is próbáld ki. Ott már nem csak az energia játszhat közre, tegyük fel ha valami barul sül el. - felelem kicsit meglepődve a merész feltételezésen.
~ Sugárfertőzés és a többit hagy ne mondjam. ~ Merész meg kell hagyni. Látom kicsit meglepődött a kis fölöslegen, na de nekem erre már tényleg nem volt szükség. Körbe fürkészem kicsit a terepet megint. Majd látom rajta, hogy azért örömmel fogadja. A körmeimbe vezetve az áramot amolyan, gyenge és puha karcolás képen húzom végig a tenyerén játszadozva, néha megállok és az ujjbegyeibe engedem majd áttérve a kézfejére egy gyors és finom kis mozdulattal abbahagyom.
- Szeretem ezt csinálni.. csak még nem volt alkalmam árammal is kipróbálni. Mondjuk úgy igen kevesen bírnák ki. - mondom kicsit halkan és zavartan, inkább a mozdulataimra figyelve. Majd ártatlan kis mosollyal újból felnézek.
- Majd ha lesz még küldök. - mosolygok rá. - Hallottam, hogy erre felé sok mutáns van. - mondom kicsit felvillanyozva - Viszont gondolom, hogy akad pár furcsa teremtés. -
~ Szó mi szó benne van a pakliba. De annyira még ez sem izgat. A fő, hogy most már biztosan tudom, hogy jó helyen járok. ~
- És te sok mutánst ismersz?
avatar
Kate Denali
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 27
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Soren Baldwin on Vas. Ápr. 28, 2013 1:21 am

-Hát, így is mondhatjuk, de csak ha nagyon szeretnénk verekedni egy hordányi fejkendős idegbeteggel...
~Érdekes, hogy a fejkendős idegbeteg miatt nem támadnának rám..asszem...de a divatmotor kifejezésért tuti ölnének. Mondjuk, amíg velem van a szexi mobil töltőállomás, addig nincs okom félni.~
-Jól van, igazad van, tényleg nem csak játszom ezt a csajozós szerepet... - Adom meg magam mosolyogva, arra pedig, hogy veterán lennék csak biccentek.
-Nyugi, nem terveztem. - Biztosítom, aztán néha lesandítok, hogy mit is művel éppen a kezemmel. Láthatóan élvezi, hogy engem nem tud bántani, legalábbis véletlenül, és a bárszék segítsége nélkül semmiképpen, és pedig úgy vagyok vele, hogy ha neki ez kell, hát had csinálja, cserében viszont én sem fogom vissza magam.
-És még kevesebb lenne, akinek jól is esne - teszem hozzá, majd a másik kezem végighúzom az ő kezén, ujjaim végéből pedig pár szikra kiugrik az ő bőrére, persze csak óvatosan, hisz abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy őt meg lehet-e rázni.
-Hogy sokat-e? Nos, ami azt illeti, a ház amiben élek...ott mindenki mutáns. - Kicsit közelebb hajolok, és suttogva folytatom. - Lehet nem kéne elmondanom, hisz alig ismerlek, de ha komolyan érdekel a téma, a lehető legjobb emberrel futottál össze. Be tudlak mutatni pár igen..színes egyéniségnek, ha van kedved...
~Mondjuk, a nagyágyúk most házon kívül vannak, de azért így is akadnak páran, akik felkelthetnék az érdeklődését. Csak tudnám ki vezeti most a bandát...remélem, hogy nem én!~
-Hmm, kérsz még egy sört? Az enyém már elfogyott.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Kate Denali on Vas. Ápr. 28, 2013 1:54 pm

Ugyan.. Minek kéne verekedni? Tudod, hogy megy ez. Ha valami gond van odasétálsz.. megrebegteted a pilláidat .. egy kis áramot küldesz a csinos kis fém cuccaikba, és a probléma megoldva.
- Hmm.. talán lottóznom kéne. - mosolygok önfeledten közben stabilan tatrom az előbbi kis grimaszomat. ~ Komolyan ha egy vegyszergyáras pasi ilyen jól nézne ki, ott lenne gond, nem kicsi. ~ Kicsit körbefürkészem a terepet.
- Jó döntés. - mondom közben ujjaimmal még mindig a karján játszadozok. Komolyan élvezem ezt csinálni. Az első olyan akinek ez nem fáj, sőt még tetszik is.
- Legalább most mát elmondhatom, hogy nem a nulláról indulok. - mosolyodok el még mindig önfeledten játszadozva. Közben egyszer csak azt érzem, hogy pár ujjacska az én kezemen söpör végig kellemes kis szikrázás közepette. Lassan felnézek, de nem bírom ki, hogy ne kuncogjak fel még ha azt halkan is csinálom.
- Halálosan csikis vagyok, - felelem kicsit vihogva - de attól még jó érzés. ~ Látszik rajta, hogy kicsit óvatos. ~
- Ne aggódj nem tudsz megrázni. A szikráid keverednek az enyémmel. - mondom megnyugtató hangon.
- Az összes lakótársad mutáns? - kérdezem kicsit meglepődve de a hangomban ott van a kíváncsiság halovány foltja - Van kedvem, egyébként. - hunyorgok pimaszul rá ahogy kicsit közelebb hajol. - Egy egész háznyi mutáns érdekesen hangzik.
- Nem, köszönöm. Az enyémbe még van, ha kéred. - teszek egy nagylelkű ajánlatot.


avatar
Kate Denali
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 27
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Soren Baldwin on Pént. Május 03, 2013 3:00 pm

-Hát nem tudom, még sosem próbáltam megrebegtetni a pilláimat, pláne nem motorosokra, de kétlem, hogy jó néven vennék.
Mivel a nő (vagy lány? Ezt komolyan nem tudom eldönteni magamban azóta sem) pozitívan reagál az érintésére(véletlen szóvicc esküszöm), ezért folytatja, hisz ilyesmivel ő sem nagyon kísérletezett még. A legtöbb ember nem mosolyog, ha megszórja szikrákkal, legfeljebb ha véletlenül pont arra rándul az arcuk, de az nem néz ki közel sem ilyen elragadóan.
-Szóval csikis mi? - Kérdem pajkosan vigyorogva. - Egészen biztos vagy benne, hogy jó ötlet volt ezt nekem elmondani?
Mondjuk, nem kezdek semmit egyenlőre az információval, csak épp elraktározom későbbre. Tőle biztos nem lesz gond megszerezni a távirányítót ezek után!
-Igen, mind azok, de cseppet paranoiás banda...ráadásul általában érthető okokból, szóval ezt azért előbb velük is megbeszélem.
~Más kérdés, hogy anno én csak beestem, ledobtam a táskámat az egyik ágyra, és közöltem, hogy mostantól itt élek. Biztos úgy gondolták, hogy ha megtaláltam a helyet, jogom van itt lenni...~
-Héhéhé, te le akarsz engem itatni? - Kérdem gyanakodva - jól vigyázz, ha a fejembe száll, hajlamos vagyok zavarba ejtő dolgokat művelni, gátlástalanul - figyelmeztetem egy kacsintás kíséretében, aztán a korsójáért nyúlok, és ha nem állít meg, bizony felhajtom azt.
-És mond csak, egyedül jöttél a városba?
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Kate Denali on Csüt. Május 09, 2013 3:50 pm

- Figyelemelterelésnek nem lenne rossz. Persze igaz, ez inkább amolyan női fegyver.
Tényleg nem lenne rossz figyelemelterelésnek leszámítva azt, hogy melegnek néznek, de ez a legkevesebb az ostobán bámuló tekinteteknek a magával ragadási élményéhez és a véletlenszerű meglepetés után a gonosz mosolyhoz semmi sem fogható. Fogjuk fel így" jó móka" lenne..számomra.
- Már most félek, hogy mit fogsz velem tenni ezek után. Őszintén remélem, hogy nem fogsz halálra csikizni most, hogy a legféltettebb titkomat elkotyogtam. -felelem egy rémült-mosolygós grimasszal.
- Elárulok még egy titkot, kicsit én is paranoiás vagyok. Majd szólsz.
~ Paranoiás lakótársak? Anyi baj legyen. Az évek során találkoztam egy-két kivételes esettel. Mondhatom úgy is, hogy már sokat láttam. ~
- Igeen. Elejétől kezdve ez volt a szándékom, főleg most, hogy tudod egy gyengémet. Biztosra kell mennem. - kezébe adom a korsómat egy huncut kis vigyorral és figyelem ahogy gördülékenyen csúszik le a sör a torkán. Tényleg mi lenne ha ezt használná fel ellenem? Egyes pontokon kitűnő kínzás lenne. Főleg egy vékony pihe-puha madártollal. Na jó nem kísértem tovább a sorsot. Talán nem lesz ilyen "szerencsém". Mondjuk nem nagy szüksége lenne a tollra elég a szikra az ujjaiból és... na jó ennyi nem álmodozunk tovább.
- Jó ideje egyedül vagyok. Szóval igen. - mondom kicsit lehangoltan. - A "barátaim" amikor tudomást szereztek a képességemről, nos mondjuk úgy, hogy a háromnegyedük megijedt tőlem és többet nem beszéltünk. Persze maradtak igaziak de tőlük is távol tartom magam, hogy védjem őket. Kevésszer felhívnak vagy én őket de ezzel ennyi is.


avatar
Kate Denali
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 27
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Május 15, 2013 3:40 am

-Na igen, azt már könnyebben el tudom képzelni, hogy az én figyelmem tereled el vele - kacsintok rá, aztán pedig előre nyúlok, mintha egy csikis területét próbálnám meg letámadni az ujjaimmal, de végül meggondolom magam, köszönhetően annak, hogy az asztal túl hosszú, és nem érem át annyira, hogy őt is elkapja, meg persze nem is gondoltam egészen komolyan.
-Csak egy kicsit? Na, akkor ez üde változatosság a többiekhez képest.
Mondjuk, az ahogy lemond a söréről abszolút szimpatikus, de kétlem, hogy ennyi már elég lenne, hogy megbízzunk benne....legalábbis a testvéri többi tagjának el tudom képzelni, hogy lennének fenntartásai. Engem abszolút meggyőzött.
-Egy ilyen szép lány egyedül? Hát ez elég hihetetlen... - csóválom meg a fejem, hangomban a legkevésbé sem őszinte sajnálattal.
-És persze szomorú, de ne aggódj, én például majdnem biztos, hogy együtt tudok élni a képességeddel.
Biztatásképpen újra megfogom a kezét, mondjuk eddig is láthatta, hogy nem félek az érintésétől valamiért....persze nekem könnyű dolgom van, de a gesztus az gesztus! A pultos közben elordít egy zárórát a hátunk mögött, mire először homlok ráncolva nézek fel, hisz nem rémlik, hogy ez a hely átment volna gyerekkocsmába, de az óra láttán aztán majd leesik az állam.
-Hajnali kettő? Mi a...hmmm...na, akkor talán menjünk. Hazakísérhetlek?
Őszintén szólva elég fura ezt magamtól hallani, de van benne valami hercegnős ami erre késztet. Együtt hagyjuk el az épületet, és ha nem utasítja el a társaságom, vele tartok a lakása felé. Hogy mit mondanék ez után, az sajnos sosem derül ki, mert szavaimat elnyomja egy "divatmotor" bőgése, ami épp mellettünk húz el, majd még egy, és még egy, meg vagy még fél tucat. Ez után a banda megfordul, és előttünk állnak meg - ebben az sem zavarja meg őket, hogy természetesen a járdán közlekedtünk - az egyikük pedig leveszi a napszemüvegét(mi a francnak hordja éjjel? na mindegy....) hogy még látványosabban mérhesse végig Kate-et.
-Hé kislány, nem akarsz eljönni inkább velünk egy körre ez a bájgúnár helyett?
~Remek...szóval ezeket csak emlegetni kell mi?~
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Kate Denali on Csüt. Május 16, 2013 5:48 pm

- Az eddig is ment - biccentek felé, majd észreveszem, hogy a keze magabiztosan közeledik felém. Ámbár az asztal felénél valamilyen oknál fogva visszavonulót fúj.
- Ennyire súlyos lenne a helyzet? . kérdem majd a következő kérdésére kicsit felderülök.
- Hihetetlen mik meg nem történnek, igaz?
- Abban nem kételkedem - mosolygok rá és észreveszem, hogy kicsit bizonytalanabbul mint az előbb de azért most már elér a kezemig.- De mond akkor mit tennél ha hajnalba beállítanák hozzád pizsibe, talpig szikrázva azzal, hogy: Rosszat álmodtam, nyeld el a fölösleget?
Fürkészem a tekintetét. Közben már a körülöttünk lévő asztaloktól már mindenki lassan, komótosan áll fel majd meghallom a pultos hangját ahogy erőteljesen ahogy hangoztatja, hogy itt a zárórát. Ennek hallatára az órámra pillantok aminek láttára igencsak gyorsan felcsúszott a szemöldököm a homlokom tetejére.
~ Már hajnali kettő? Atya ég. Észre sem vettem, hogy ennyire telik az idő. Valóban ennyi ideig itt lettünk volna? Pedig csak egy órácskának tűnt, nem többnek. ~
- Igen azt hiszem, hogy itt az ideje, hogy induljunk. - jelentem ki kissé még mindig meglepetten - Ha van kedved hozzá. - letörlöm az arcomról a meglepett kifejezést majd egy apró mosollyal visszazökkentem magam a valóságba. Hiába nehéz elhinni, hogy ennyi időt itt ültünk és beszélgettünk. Azért örülök, hogy ilyen későn nem egyedül megyek vissza a hotelba. Nem mintha félnék de még is jobb, hogy egy magas és izmos, jóképű pasi jön mellettem a járdán. Valahogy megnyugtat. Kiérve a kocsmából a járdán sétálunk a hotel felé, Soren akart valamit mondani de nem nagyon értettem mert, irdatlan hangos motorzaj tompítja a hangját. Amint hátranézek megpillantok egy halom fejkendős motorost ahogy felénk közelednek. Úgy látszik nem nagyon érdeklik őket a szabályok ugyanis felhajtva a járdára pont mellettünk haladnak el. Amint lehagytak minket már lassítanak, mire az egyik megáll és a napszemüvegét levéve néz végig rajtam.
~ Azért a szemed ki ne essen! ~ mondom magamban kicsit feldühödve, hogy ennyire nem zavartatja magát és folytatja a "stírölést". Kis idő múlva, mire visszatér a valóságba meg is szólal. A kérdésere a fejemben robban a bomba.
~ Tudod kit kislányozz! ~ dühöngök magamban amire rápillantok Soren-ra. Tekintetemből sugárzik a düh, de ezt egy pillanat alatt átváltoztatom csábos mosolyra.
- Hé nagyfiú! - szólok oda neki majd elkezdek közeledni felé. Lassú léptekkel haladok előre fürkészve a ruházatát ami természetesen tele van szegecsekkel. Majd megpillantom a lényeget. Egy hatalmas fém öv csatt ékeskedik rajta ami összeköttetésben áll a szegecsekkel és a scliccével.
~ Tökéletes, most majd meglátjuk mennyire vagy nagyfiú. ~
- Tudod veled és a röhejes bandáddal elég égő lenne mutatkozni. Olyannal aki este is napszemüveget hord remélem tudod, hogy általában gond van az emeleten. - felelem gúnyos, flegma hangnemben és a mutatóujjammal a halántékomra bökök.
Kicsit felvonja a szemöldökét az idétlen bandájával együtt, de csak röhögni kezdenek el amitől én jobban bepöccenek. Már fél úton járhatok mire visszanézek Sorenra és egy huncut ki mosolyt engedek el. ~ Remélem nem hiszed azt, hogy most felülök mögé, ~ sopánkodok magamban ~ sokkalta jobb ötletem van.avatar
Kate Denali
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 27
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Soren Baldwin on Hétf. Május 20, 2013 7:23 pm

~Miért van az, hogy ha összefutok egy aránylag normális csajjal, aki még csak nem is vörös, rögtön felbukkan egy perverz motoros banda? Nem azért mondom, lazán leverem őket, ha ez kell, csak úgy tűnt, Kate elég normális ahhoz, hogy az ilyen műsor nélkül is...mi a szösz?~
Egy pillanatra nem értem, miért megy feléjük, és néz ilyen csábosan(nyilván a látvány veszi el az eszem, elnézném még egy darabig) de aztán beugrik a korábbi téma, és amikor visszanéz rám, kárörvendően mosolyogva bólintok.
-Srácok...ne már, lenyúlnátok a csajomat? Ráadásul meg akarjátok ölni? Ezeknek a mociknak olyan hangja van,hogy csoda, hogy még gurulnak.
Ezzel közelebb sétálok, de persze egy másik motoros megállít, nehogy már megakadályozzam a szöszit a felszállásban. Én erre megkapaszkodok egy pillanatra a motorban, és az elhallgat örökre.
-Na tessék, ez itt le is rohadt.
A banda nagy része ekkor már gyanúsan méreget engem, csak a főkolompos figyeli még mindig Kate-et, és nem hibáztatom. Én is szívesebben nézném őt, mint magamat.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: The Queens Pub

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

9 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.