Capitolium

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Capitolium

Témanyitás by Darren Black on Hétf. Dec. 19, 2011 9:51 pm

Vállat vontam, miközben kiráztam a dobozból és bekaptam két aszpirint.
- Minek parázzak? Ha ránk ront húsz mutáns, végünk. De amúgy sem tudok tenni ellene. Az én életfilozófiám, valahol az "Ahogy esik, úgy puffan" és a "Mit tudom én, majd kitalálom, ha odaértünk!" között mozog. Nem egy életbiztosítás, de eddig bejön. Vagyis... Legalább élek. Az is valami, nem?
Elgondolkodtam még egy gyógyszeren, de aztán meggondoltam magam. Lynnek igaza van. Később is kelhet.
A hajó szép nagy volt. Tényleg. Tetszett. Szinte sajnáltam, hogy nem fogok sokáig utazni rajta.
- Ne forgolódj már, te lány, túl feltűnő vagy. Nem úgy volt, hogy Darien csak a hajón csatlakozik?
Utóbbit olyan halkan súgtam, hogy egyedül Lynn halhatta, és ő is csak akkor, ha figyelt rám. Bár ebben erősen kételkedtem, amilyen forgást itt bemutatott...
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Capitolium

Témanyitás by Szellem on Kedd Dec. 20, 2011 1:47 am

Sosem hitte volna, hogy lesz egyszer valaki az életében, akit mindennél jobban szeret és tisztel, ahogy azt sem, hogy ez az illető emiatt fog veszélybe kerülni. Persze szó sincs róla, hogy most épp miatta üldöznék a szerelmét, nem ám, csak éppen annyira bízik benne, hogy még nyomkövetőt sem helyezett el a testén, amivel követhetné minden mozdulatát, Lynn üzenete pedig nem sokat segít.
~Tehát, találjam meg őket egy hajón, a világ leggazdagabb országának a fővárosában, ami óceánra néző panorámával büszkélkedhet. Kihívás elfogadva!~
Manapság az emberről rengeteg elmond a mobiltelefonja. Egy bűnöző például jellemzően olcsó, kőkorszaki vackokat használ, azt is csak legfeljebb egy percig, mert a rendőrségnek ennyi idő bőven elég ahhoz, hogy háztömbre pontosan meghatározza a helyzetüket, hála csúcstechnológiás berendezésüknek, és felkészült munkatársaiknak. A mai telefonokat viszont 2 másodperc alatt be tudja mérni egy hülyegyerek egy Ipad-el, centiméterre pontosan, hála a beépített GPS-nek, ami alapfunkció minden olyan készülékben, amiért papírpénzt kérnek. Na persze, Lynn jellemzően az a fajta ember, akit hidegen hagy a technológia, ha nem lehet vele gyógyítani, ezért telefont is csak akkor vesz újat, ha a régi tönkrement. Mivel a múltkor volt olyan kedves, és korábban kiállt két másik mutáns mellett, ahelyett, hogy meglépett volna a csatatérről, fel is robbant szegény régi készüléke, így kénytelen volt beszerezni egy normálisat, minek köszönhetően a férfi, kitől a biztonságot várja meg is fogja találni őt, szép dolog a karma.

Washington persze nincs közel, ráadásul még fölfelé is van, szóval még eltart neki egy darabig, amíg odaér.
~Tarts ki, nemsokára ott vagyok! És azt sem bánnám, ha Darren is élne még, kezdem megkedvelni a humorát. Kíváncsi vagyok, milyen amikor kicsit nyugodtabb, és leitatom mint a disznó....~

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Capitolium

Témanyitás by Lynn Harlow on Szer. Dec. 21, 2011 6:52 pm

-Jól van, jól van, igazad van - helyeseltem nagyokat legyintve mutatván, hogy valójában annyira nem is fontos, de gondolván, hogy kit érdekel, most azonnal jelenjen meg.
Azért engedelmesen a hozzánk közelebbi hatalmas vízi járműhöz léptem, lecsengettem a pár percnyi utazásért felháborítóan magas összeget (bár a védelmükre legyen mondva, ők ezt nem tudhatták), majd feltrappoltam a fedélzetre. Ott aztán szorosan a korlátba kapaszkodtam, olyan szorosan, ahogy csak tudtam.
-Na most a helyzet a következő - néztem Darrenre. - Nincs az az isten, hogy én innen akár egy tapodtat is elmozduljak, amíg Szellem nem érkezik meg. Ha valaki megtámad, csak szólj, az egyik kezem még azért szabad. Addig is próbálj pihenni, rádfér.
Mellettünk a korlát mentén egy vonalban pihenőszékek voltak felállítva. Rámutattam az egyikre, hogy jelezzem Darrennek, akár most is megkezdheti a pihenést. A másikat a lábammal, kecsesnek éppen nem mondható mozdulatokkal közelebb húztam magamhoz, és lehuppantam rá. Még egyszer körül néztem, hogy minden rendben van-e, és bár minden rendben volt, még egyszer a nyomaték kedvéért kijelentettem:
-Nincs az az isten!
avatar
Lynn Harlow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 814
Hírnév : 83

Vissza az elejére Go down

Re: Capitolium

Témanyitás by Darren Black on Csüt. Dec. 22, 2011 8:56 pm

Volt egy olyan érzésem, hogy Lynn-t nem győztem meg, de nem volt energiám még ezzel is foglalkozni. Ha nem, hát nem.
Felszálltunk a hajóra.
- Szép kis ladik... - mondtam a legjobb Jack Sparrow-hangomon, ami meglepő módon még jól is sikerült.
Végül is hajón is voltam, szédültem is, meg ilyenek...
- És nagy kópék vagyunk... Lynn, van nálunk rum?
Kalózok... Király dolog, nem? Na persze nem azok a gépfegyveres, marcona fickók, akik azokon a csúcsszuper hajókon szelik az óceánokat, és túszokat szednek, meg ilyenek... Ők nem menők. Csak a filmes kalózok. Emlékszem, mikor kölyökkoromban láttam ezt a filmet, hónapokig kalóz akartam lenni... Aztán az árvaházban mutattak nekem egy dokumentumfilmet az igazi kalózokról. A piszkok, elvenni egy gyerek álmait...
Elmorzsoltam egy könnycseppet, johóztam egyet, majd lustán Lynnre vigyorogtam.
- Mi van, tengeribeteg vagy?
Lezuttyantam a székre, amit mutatott nekem, és lehunytam a szemem. Imádtam a hajókat, na.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Capitolium

Témanyitás by Szellem on Csüt. Dec. 22, 2011 10:00 pm

~Á, Washington! Annak ellenére, hogy az ország fővárosaként ezt a települést védi a legtöbb rendőr az országban, mégis egyedül azért nem itt a legmagasabb a bűnözés, mert New York-ban élek, szóval jó esély van rá, hogy a tervem működött, csak attól félek, hogy talán túl jól is. Még egy kicsit tartsatok ki...~
Szellem épp a kalózokról szóló gondolatbeli monológ végén bújik elő a semmiből, mintha ezzel a belépővel azt akarná mondani: a ninják királyabbak!
-Legközelebb azért megír... - játékos dorgálása félbeszakad, amikor meglátja, szerelme milyen állapotban hever ott a nyugágyon. Mivel jelenleg dolgoznak, azon van, hogy több jelét ne mutassa ki annak, mennyire aggódik érte, de belül azért mardossa a bűntudat, hogy ideküldte őt. Az egyetlen dolog, ami némi vigaszt nyújt, hogy otthon még rosszabb lett volna a helyzet. Lehajol Lynn mellé, megsimogatja a fáradt, meggyötört, és mégis gyönyörű arcot, majd el is tűnik vele együtt, s úgy mellesleg, Darrent is magukkal viszi.
~Na jó, először egy félreeső kis hotelbe megyünk itt a környéken, aztán egy kis pihenő, és utána visszarepítem Darrent a nagy almába. Két embert nem bírnék el akkora távon.~
A félreeső kis motel a Capitoliumra néz egyébként, de igaz ami igaz, itt nem fogják őket keresni, főleg, hogy útban vannak Európa felé. Szellem segít barátnőjének az ágyhoz botorkálni, és csak ez után zuhan bele az egyik közeli fotelbe. Zihálva törölgeti le homlokáról az izzadtságcseppeket.
-Na jó...ezzel minimum nyertünk neked egy nyugodt estét, de ha beveszik, és a fenekeden tudsz maradni egy napig, akkor az ellened ideimportált vendégmunkások zöme az öreg kontinensen vadászik majd rád a továbbiakban, úgyhogy talán az utcára is kimehetsz majd anélkül, hogy agyonlőnének.
Pár perc pihenés után feltápászkodik, s lassan komótosan sétál Lynn mellé. Nagy puszit nyom a nő homlokára, utána pedig a minibárhoz sétál, ahonnan előkap egy energiaitalt, melyet le is hajt azonnal. Ha vendégei - vagyis, a szálloda vendégei...nem nagyon jelentkezett be - kérnek valamit, természetesen megkapják azt.
-Na gyere. Elviszlek a városba....
Darren plusz súlya miatt a visszaút fél óráig is eltart, de végül csak megérkeznek. A Xavier gimnáziumban teszi ki őt, részben, mert úgy érzi, itt biztonságban lesz, hisz mutáns, részben pedig, mert úgy érzi ez a húzása kellőképpen pofátlan ahhoz, hogy felhúzza vele Logan-t.
-Tessék - nyújt át Darren-nek egy vadonatúj használt mobilt, melynek aksija annak hátoldalára van ragasztva, egy papírcetlivel együtt. - Rajta van a számom, ha kitaláltad, mit lépsz legközelebb, csak hívj. Ó, és keresd fel Sheena-t, majd mesél neked pár dolgot arról, hogy mit tudtunk meg. Na, viszlát, remélem még találkozunk.
Eltűnik, mint rendesen. Újabb negyed óra, és hullafáradtan zuhan be Lynn mellé az ágyba. Most már nem harcmezőn vannak, így végre előtörhet bele az az aggódó élettárs, mely már órák óta próbál szabadulni. Óvatosan magához öleli a lányt, vigyázva nehogy valamelyik sérülésénél nyomja meg őt, s gyengéden cirógatni kezdi őt.
-Semmi baj kicsim, most már itt vagyok veled. Itt biztonságban vagyunk.

//Köszönöm a lehetőséget Very Happy Sok szerencsét Darren Wink //
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Capitolium

Témanyitás by Lynn Harlow on Pént. Dec. 23, 2011 9:33 am

Darren lelkesedése a hajóért mosolygásra késztetett, még ha ez ugyanabban a pillanatban is történt, mint a jóleső szusszanás, ahogy a pihenőszékre ereszkedtem, szóval vegyültek azért bele egyéb érzelmek is.
-Sajnos nincs nálunk rum, de ha ezt túléljük, esküszöm, felállítok neked egy saját szeszfőzdét.
Jópofa lelkesedésétől normális helyzetben megint úgy éreztem volna, hogy legszívesebben megsimizném a fejecskéjét, miközben azt gügyörészném neki, hogy ,,Jó fiú! Ki a legfélelmetesebb kalóz a hajón? Na ki az? Hát persze, hogy te vagy az! Te bizony, te nagy kópé!", de hát azon kívül, hogy holtfáradt voltam és még mindig halálra rémült, hogy mikor támadnak ránk ismét (ezt viszont nem hangoztattam, inkább ráhagytam, hogy tengeribeteg vagyok), még egy árva üveg rumom sem volt, amit odadobhattam volna neki jutalom falatkának. Pedig még le is ült, amikor mondtam neki! Arról nem is beszélve, hogy megmentett, és nem is hagyott ott, amikor rázósabb lett a helyzet.
Azzal már megbarátkoztam, hogy ennek a napnak sosem lesz vége, de legalábbis még meghalunk előtte, de azzal nem, hogy Szellem még késik is. Elvégre, ha tartani akarja magát a megadott tíz perchez, akkor már csak kettő perce volt neki, hogy megérkezzen. Az már majdnem olyan, mintha elkésett volna.
-Yoho!... - leheltem halkan magam elé, és egy pillanatra felvillant magam előtt a kalóz-Szellem, kalóz-Darren és a kalóz-én rettenthetetlen, egyfolytában harr!-ozó hármasa. Király!
ÉS ekkor megjelent Szellem. Már ahhoz sem volt kedvem, hogy méltatlankodjam, amiért pontosan tíz percet vett igénybe az érkezése, úgyhogy csak megöleltem, aztán mielőtt akár csak kinyithattam volna a számat, már repültünk is elfelé a hajóról, hogy valami hotelszobában kössünk ki.
Innentől már csak mozaikosan érzékeltem a körülöttem zajló dolgokat. Lehuppanás egy ágyra... kényelmes... kattanó, szisszenő hang... talán sör, vagy valami más szénsavas üdítő... cuppanós puszi a homlokomon... csak nem mennek máris?...
-Sok sikert, Darren! - motyogtam, de a szemem addigra már képtelen voltam kinyitni.
Elaludtam.
Furcsa álmaim voltak, melyekre ébredés után már nem is emlékeztem, csupán annyira, hogy valaki átölelt, megnyugtatott, hogy ott van velem, és biztonságban vagyunk.
avatar
Lynn Harlow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 814
Hírnév : 83

Vissza az elejére Go down

Re: Capitolium

Témanyitás by Darren Black on Vas. Dec. 25, 2011 9:52 pm

Szellem megjött, és huss! Már ott sem voltunk. Szálloda. Már épp leküzdöttem a hányingerem, mikor újra jött a huss. Aztán az ebéd. Darien cipőjére.
Csak amikor felegyenesedtem, akkor néztem körül. Ez a Xavier - suli! De fura? Miért jöttünk ide?
- Izé... Bocs a cipőért. Remélem, nem valami kézzel varrott olasz darab, vagy ilyesmi... Ó, kösz. Hívni foglak.
Eltettem a mobilt, és még mindig kissé remegve a falnak vetettem a hátam.
- Johó... És nagy kópék vagyunk... Te Darien! Értem én, hogy gyorsabb vagy, mint az egész Forma '-es kóceráj együttvéve, de akkor is... Legközelebb kocsival megyünk. És én vezetek.
Miután elköszöntünk és Szellem felszívódott, elindultam, hogy találjak valami ismerőst, aki majd hazafuvaroz. A kocsim még mindig Bronxban volt.

//Játék vége, köszönöm!//
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Capitolium

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.