Utcafront

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Parázsléptű on Szer. Aug. 22, 2012 6:27 pm

Meglepve néztem a félmeztelen férfire, mikor kibökte, hogy Hugh mester szervezte be a klánunkba, mert a dokit azért ennél komolyabbnak ismertem, mint hogy ilyen részeges, félnótásokat toborozzon, ráadásul nem is nagyon tud rólunk semmit, ahogy a szavaiból kiveszem.
Ez biztosan feltűnt Éjközépnek is, bár az arcán egy idegen semmilyen változást nem vehetett volna észre, én érzetem az apró rezdülését, ahogy ő is konstatálta Kalmár beköpését.
Aztán előjött ezzel az orosz rulettel, vagy mivel, és most már érezhetően gyanakvóvá váltak a kérdései, és ha a fickó nem teljesen agyalágyult, fel kell fognia, hogy most bajban van.
Nekem ugyan senki nem magyarázta el ennek az orosz játéknak a lényegét, de nem tartott sokkból kitalálni, ahogy Midnight eljátszogatott a pisztolyával.
Kissé előrébb ültem a széken, a csészét letettem magam mellé és feszülten vártam a történéseket. Vajon mit fog erre reagálni? Ha igazat mond, akkor nincs félni valója, de ha nem, akkor számítani kell a támadásra, hogy megpróbál elmenekülni, így, hogy lebukott.
Hogy lássa, Éjközé igazat mond, képeztem egy kis tűzgolyót a kezembe és megmutattam neki, majd hagytam elenyészni, miközben merev arccal és kifejezéstelen tekintettel néztem a szemeibe.
- Hol találkoztatok? – kérdeztem tömören, mert ez is megmutathatja, hogy mennyire kell komolyan vennünk.
Persze ennek utána, már nem nagyon lesz jelentősége, ha nem távozik élve.
avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Kalmár on Szer. Aug. 22, 2012 8:10 pm

Nem mondom, kijózanitólag hatott rám az, amikor egyik pillanatról a másikra egy revolvert szegezett a koponyámnak a saját árnyékom. Mozdulni sem mertem és soha nem látott eredményességgel sikerült visszatartanom egy "ne viccelj már, koma!" típusú heherészést. De azt sem állítanám, hogy becsokiztam, keményen álltam a férfi tekintetét. Pontosan értettem, mi a hézag velem. És így utólag jó nagy s*ggfejnek tartottam magam azért, hogy túl lusta voltam elmélyülni a Testvériség ügyeiben. Gondoltam, majd úgy is lesz valahogy, mert valahogy mindig van... hát most lett is valahogy. Tudtam jól, ilyenkor csak a lényegre szokás válaszolni, minden felesleges gondolatot próbáltam megtartani magamnak.
- Értettem. - csak ennyit feleltem a játékszabályok ismertetése után. A felém dobott bagósszettel rögtön éltem is. Miután rágyújtottam, koncentrálásba kezdtem. Mi Hugh teljes neve? Mi a tökömnek kéne tudnom?? Ez a sok név... az oroszoknak ráadásul legalább három... mindig is utáltam egynél többet az eszemben tartani! Apámék voltak velem olyan jófejek, hogy az elkeresztelésemnél ugyanolyan kezdőbetűjű keresztnevet választottak nekem, mint amivel a vezetéknevem is kezdődik. Nem is gondolnák az emberek, ez mennyit tud segíteni! De ez a Hugh gyerek szerintem el sem mondta a teljes nevét, vagy pedig tényleg totál kiment a fejemből. Ebben a pillanatban viszont a kettő ugyanazt hozza ki: nem tudok egy fontos infót.
- Nem tudom a vezetéknevét, nem mondta. - feleltem közönyösen. - De ő is a tűzzel tud szarozni, vagy mi. - sandítottam rá az ázsiaira, aki valószínűleg ez a Parázs lehet, akit emlegetett itt nekem ez a fazon. - És ilyen elég nyálasan néz ki, már ha értitek, mire gondolok. Olyan, mint egy... - próbáltam valami igazán leíró jelzőt találni rá, de ez nem ment egykönnyen. - ...mint egy értelmiségi selyemfiú, birka szerű hajjal. Ja és mindig úgy beszél, mint valami költő, vagy tudós, vagy gróf... szóval ilyen. - szedtem össze kissé nehézkesen az összes létező tulajdonságát annak a Hugh gyereknek.
Újabb slukkot szívtam a dohányból, ami lehet, az utolsó. Ki is élveztem, a füstöt egészen lassan engedtem ki.
- És hogy kiket ismerek még? Azt hiszem van egy Valoria nevű vörös bige is, de lehet, hogy ő nem is tag. Már nem emlékszek rá, mert pont akkor találkoztunk, amikor az utcán rókáztam. Utána meg csak le akartam feküdni vele. De csak akartam. - jött a képemre egy kéjes vigyor, mert ezt már nem tudtam magamban tartani. - Ő is ott volt, amikor Hugh befogadott a Testvériségbe. Valamilyen Queens-i pubban volt, már gőzöm sincs, mi a neve. Ja és az a Hugh gyerek teljesen rá van zizzenve a vörös csajra.- somolyogtam, mint egy rossz gyerek, majd a számba tettem a bagót és összefontam magam előtt a karjaim. Talán eleget mondtam, talán nem. Ha nem, hát akkor férfiként halok meg, golyóval a fejemben. És nem pedig egy kórházban vegetálva, vagy a csatornába dobálva, öt részletben. Többet a magam fajta nem is kívánhatna...
avatar
Kalmár
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 115
Hírnév : 5

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Midnight on Szer. Aug. 22, 2012 8:58 pm

Felsóhajtottam:
- Nálad a pont tavaris - bólintottam. - Ez tényleg Hugh lesz. Hugh Hagwood, ő az egyik helyi főnök. Ne dőlj be a látszatnak, igaz, hogy úgy néz ki, mint egy hímringyó, de van esze. Nem is kevés. A hímringyó amúgy én vagyok mellékállásban - röhögtem, az árnyéka pedig lerakta a fegyvert és visszatért a helyére. - Üdv a csapatban és sorry az előbbiekért, de bizalmatlan alakok vagyunk. A tutit úgyis megmondja Hugh, ha előkerül, addig részemről okés vagy. Persze nem mehetsz el, míg ide nem eszi a rossebb a főnököt, de nem fogod rosszul érezni magad - kacsintottam.
Hitelt adva a szavaimnak először is a megbontott és neki passzolt bagó mellé dobtam a kredencből még három telit, meg egy zippot:
- Tudj füstölni, magunkfajta ingerlékeny, ha anélkül marad - kacsintottam. - Ott van a spájz, szemben a végén, bal kéz felé van vagy ötven üveg vodka. Majd hozatunk ahelyett, amit megvedelsz, mert elvileg Kardfog készlete - húzódott rosszindulatú vigyorra az ajkam. Odadobtam egy kis köteg papírpénzt is a zsebemből. - Nagyjából négyszáz dolcsi. Ruházd fel magad belőle majd. Ja és dobd ki azt az istenverte szart - böktem a Bibliára. - Ha meló kell, szólj nekem. Mond meg törvényes kell, vagy jól fizető és szerzek valamit. Kaját meg a hűtőben és ugyanott a spájzban lőhetsz magadnak, pakold tele magad vele. Ide is becuccolhatsz, vagy nézhetek egy albérletet, ha jobban csíped a magányt, de a padon alvást felejtsd el. Páran itt adnak magukra, meg ilyenek - legyintettem nagyvonalúan.
Visszazökkentem a helyemre, felpakoltam megint a lábaim és kényelmesen pöfékelve rávigyorodtam:
- Egyébként az én nevem Eduardo Herrera. De szólíts csak Éjközépnek. Én mindenkit ismerek kb ebben a nyomorult városban, ha info kell bármiről vagy szinte bárkiről, akkor hozzám fordulj - tártam szét a karjaim. - Ha van kérdésed, ne habozz.
avatar
Midnight
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 64
Hírnév : 7

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Parázsléptű on Szer. Aug. 22, 2012 9:34 pm

Úgy láttam viszont ebből ma nem lesz sütögetés, mert Kalmár láthatóan elkomolyodott a pisztoly láttán és összekapta magát, majd, ha kicsit érdekes stílusban, de leírta Hugh san-t.
Erre már Éjközép is elvigyorodott és úgy gondolta már meg lehet annyira bízni a fickóban, hogy megossza vele a házban lévő dolgokat.
A cigi nem nagyon érdekelt, de mikor Kardfog pia készletét is felajánlotta már kezdtem volna szólni érte, de még időben meghallottam, hogy pótolni fogja.
- Csak aztán nehogy elfeledkezz róla Éjközép. – mondtam neki csendesen. – Mert aztán, ha Kardfog san számon kéri majd a hiányt, a vendégünk nem biztos, hogy hosszú életű lesz, ha kiderül ő itta meg.
Az étel és a pénz az hidegen hagyott, bár el kellett ismernem, hogy nem volt rossz ötlet Midnight-től, hogy ezzel vegye rá Kalmárt az normális ruha választásra és a higiéniára.
- Az én nevemet már hallottad Kalmár, és remélem, hogy élsz a lehetőséggel. Az épületben fürdő is van, nyugodtan használhatod. – tettem még hozzá jelzés értékűen.
Azzal visszatértem a csészémhez és tovább kortyolgattam a teát, de mivel kihűlt, felálltam és betettem a melegítő masinába, amit már Nick megtanított kezelni, így megforrósítottam magamnak, majd visszaültem a helyemre, várva, hogy mit reagál az újdonsült tagunk erre a sok adományra.

avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Kalmár on Szer. Aug. 22, 2012 10:39 pm

El sem hiszem, ennek a Hugh-nak is ilyen könnyű nevet adtak a szülei, megáll az ész! Most már ha belegebedek is, megjegyzem a nevét!
~Hugh Hagwood, Hugh Hagwood. Há-Há. Tehát Hugh Hagwood...~ ismételgettem gondolatban a nevét egy ideig.
- Szpaszíba, dárágoj táváris. - hálálkodtam oroszul, ha már ő is élt néhány kifejezéssel az anyanyelvemből. Aztán a lányra néztem és hogy ő is értse, az itteniek nyelvén is elnyomtam egy hálát. - Nagyon köszönöm. - mondtam egy pimasz mosollyal a képemen, megint a komolytalanság felé elhajolva.
- Hímringyó, háhá, ez jó... - örvendeztem ezen a kifejezésen. - De azért ugye nem szoktál itt köcsögölni? - sandítottam rá az ipsére, mert nem mondanám, hogy szeretem, ha be kell védenem a faromat. Épp elég volt ezt huszonkét éven át művelni és mivel még a legéberebb is elalszik néha, megtörtént párszor a baj. De ezt nekik nagyon nem kell most megtudniuk...
Az újabb csomag szívnivalót a dögös kis gyújtóval már csak egy biccentéssel köszöntem meg. Figyelmesen hallgattam meg a listát, hogy mi hol van, mi az enyém és mi lehet az enyém és bíztam benne, hogy mindezt elsőre fel is fogtam. Már komolyan érdekelni kezdett, ki ez a sokat emlegetett Kardfog, de mivel nyilvánvalóan házon kívül volt, ezért gondoltam bőven elég lesz visszatérni a témára, ha már ő is befut.
- Amindenit, négyszáz dolcsi?! - csaptam le rögtön a dohányra. - És ezt komolyan csak ruhára költhetem? - néztem a férfira eléggé aggodalmas képpel. Ennyi pénzből én biztos nem ruhát vennék magamnak, hanem egészen mást, ami nem túl legális, de legalább örömet okoz. De az, hogy mit veszek fel reggelente, engem marhára nem tud érdekelni.
- Dögös ez a kégli, úgyhogy ha nem zavarom a hölgyeket... - kacsintottam egyet Parázs felé - ...akkor maradnék itt. Minden cuccom a kocsimban van, szóval öt perc és be is költözök. Munka meg... na ez jó kérdés. Hát, hivatalosan esztergályos vagyok, nem hivatalosan meg szinte akármi. - röhögtem fel.
- Örvendek Éjközép és Parázs. Én meg Kalmár vagyok. - viszonoztam a bemutatkozást és megkíméltem a jónépet a teljes nevemtől. Magamhoz vettem a kabátot, meg mindent, amivel elhalmozott Éjközép és hirtelen azt sem tudtam, mit kezdjek ennyi rám szakadt jóléttel. Költözzek be, vagy előbb fürödjek meg? Ha Parázson múlna, ziher, hogy a fürdést szavazná meg fontosabbnak. A kifulladt cigimet az üres vodkás pohárba dobtam és felálltam.
- Akkor én megnézném magamnak az új lakhelyem... - vetettem át a vállamon a kabátom és kissé szórakozottan lépdelve indultam meg az ajtó felé. - Út közben meg kérdezgetek, oké? - néztem vissza rájuk.
avatar
Kalmár
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 115
Hírnév : 5

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Midnight on Csüt. Aug. 23, 2012 7:17 am

Elnevettem magam:
- Nyugi tesókám, itt nm űzöm az ipart, nem munkaterület - nevettem. - Ide a magamfajta pihenni jár leginkább.
Parázs szavaira égnek emeltem a tekintetem, majd sóhajtva belefogtam:
- Óh, igen Kardfog - morogtam. - Na figyelj Kalmár! Általában az életben semmi jó nincs némi árnyoldal nélkül. Ez minálunk Kardfog. A banda egyik önjelölt vezére. Nagyszerű harcos aztán... hát igazából ennyi. Igazából alig valamivel több mint egy vadállat. Parázsléptűn kívül ha nem harcról van szó, mindenki semmibe veszi azt a szociopatát, de azért nagyon ne húzd fel az agyát, ha nem muszáj. Persze, naqyon parázni se kell. Amúgy is ritkán eszik itt a tetvei azt a dögöt.
Fejemet ráztam a kérdésre:
- Azt veszel rajta, amit akarsz. De pár új ruhát mindenképpen szerezz be - kuncogtam. - A helybeli "fiiiinom népeknek" - húztam picit a számat, hogy érződjön a tréfa - sértenéd az ízlését. Vegyél belőle nyugodtan szappant, borotvát, dezodort is... - villant most már az összes fogam a jó kedvtől, majd villant még két százas a kezemben, amit a markába nyomtam: - És ha ezeket mind beszerzed, nagyon elfogyna a pénzed, ebből még mindig ki tudod utána ereszteni a gőzt - nevettem. Aztán komolyabb képpel folytattam: - Meló. Ha legális kell, a dokkok környékén mindig kell rakodó, a fizikumod megvan hozzá - mértem végig mosolyogva. - A másik lehetőség, mint fémesztergás, hát a roncstelep lenne. Bontós Nicky mindig keres új embereket a régi kocsik szétbarmolásához. Féllegális meló. Alapban nem sokat nyújt, de ha besegítesz a nem annyira papírral érkező, értsd: lopott kocsik alkatrészekre kapkodásában is, akkor zsebbe, adómentesen csúszik neked minden ilyen után egy ötvenes. Ha jól melóztok az ottani srácokkal együtt, simán örvendhetsz napi kétszáznak a zsebbe, ami annyira nem rossz. Bontós Nicky. Nikolai Antonovics Guzmanov. Nála nem nehéz bevágódni, hogy felvegyen. Szovjetnek vallja magát, akinek valami véletlen folytán kellett elhagyni a vörös birodalmat. Szélsőséges, fanatikus komcsi. Na annyira nem, hogy ne üzleteljen a "bjüdös kjápitálistá ámérikái séggféjékkel" - röhögtem. - Fel fog venni. Éjszakánként elnézhetsz egy kis illegális bunyóra is, ha van kedved az ilyesmihez. Egy meccs száztól ezerötszáz dollárt fizet, függ attól mennyire vagy ismert és mennyire az az ellenfeled. Te az elején az első határ környékén gondolkozz. Meccs kiütéses alapú, mutáns képességet csak akkor szabad használni, ha a másik bunyós is mutkó. Ha ezt megszeged, több meccset nem kapsz. Ritkán, de előfordul haláleset. Érdekel valami ezek közül? - vigyorogtam.
Közben megindultam vele, magyarázva, mi merre van, a nyomunkban Parázzsal. Eh, mégiscsak ő a nő, azok vannak beleesve az ilyen feng-shui állatságokba meg a szobanövényekbe, csipkés kis asztali rongyokba és függönyökbe, majd ő bemutatja a szobáját...

//Földszinti szobák//
avatar
Midnight
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 64
Hírnév : 7

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Csüt. Május 23, 2013 12:19 pm

//Előzmény: Casey Lakása//

Lehet erre mondják, hogy előre kéne gondolkodni? A kezdeti önbizalmam a könnyű győzelem reményében már az utcára lépve elpárolog, és ha nem ellenkezik elég vehemensen, akkor bizony görcsösen ragadom meg a lány kezét. ÉN MARHA! Az egy dolog, hogy a házban pontosan tudom mi vár rám, és az ég világon semmi okom félni tőle, de addig el is kell jutni, és ez nem kicsit necces, most, hogy még köröznek! Minden sziréna, és kék árnyalatú szín láttán ijedten rezzenek össze, és amire végre eljutunk Queens-be, már pont olyan beszarinak tűnök, aki nemhogy ebbe a gyilkos mutáns lakba, de még a sarki kocsmába sem merészkedne be egyedül.
-Nos, jössz, vagy menjek inkább egyedül? - Kérdem cseppet hadarva, én ugyanis marhára szeretnék bemenni, mert ha meglát egy zsaru, és követ oda be....anyám borogass.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Csüt. Május 23, 2013 1:09 pm

Bár a fenékmarkolásra rosszallóan húztam össze a szemöldököm, azért út közben bőven volt lehetőségem megbosszulni. Mivel Soren elég látványosan szenvedett, nagyon feszült volt, gondolom, elsősorban a rá váró megpróbáltatástól, de hamar kiderült, hogy a rendőrautókkal sem békült még ki, bár aktív bankrabló létére ez talán érthető volt. Viszont ez nekem is alkalmat adott rá, hogy az indokoltnál sokkal többször rezzenjen össze a szirénák zajára, aminek a nagyja nem feltétlenül társult egy közelben száguldó rendőrautó létéhez.
-Csak nem tele van a gatyánk? - vigyorogtam rá nem kissé kárörvendően. - Nagyobb volt a szemünk, mint a szánk?
Mikor megérkeztünk, komolyan féltem, hogy mindjárt sarkon és fejvesztett menekülésbe kezd a legélesebb visítozások közepette. De tartotta magát. Na, persze eddigre már biztos rájött, hogy nem hiába tárgya a fogadásainknak ez a ház, láttam a szemében a rémületet, és nyilván azt akarta, hogy én is menjek vele.
-Hm - biggyesztettem a szám elgondolkodva, az épületet méregetve. - Elmegyek veled az ajtóig. Neked be kell menned. Én idekint várok, és elszámolok harmincig. Ha előbb jössz ki, vagy be sem mész, elvesztetted a fogadást, ha nem...
Kacéran hunyorogva csücsörítettem a számat, és felé cuppantottam egy jó nagyot a levegőben. Ha ez elég volt, ígéretemhez híven (bár azért igencsak izgulva) haladtam mellette a bejárati ajtóig, ott pedig vigyorogva intettem neki a fejemmel, hogy induljon befele, én pedig az ajtó mellett várakoztam némán, de mozgó szájjal számolva fél percig, vagy, amíg kimenekült.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Vas. Május 26, 2013 11:02 am

Lehet már csodálkoznom sem kéne azon, hogy egyszerre elszaporodnak a láthatatlan rendőrautók a városban, de sajnos cseppet sem vigasztal, hogy tudom, valószínűleg csak Casey műve majdnem mind, mert bőven elég, ha az egyik lecsuk. Így aztán marad az összerezzenés minden alkalommal, és persze a bestia röhögése. UTÁLOM EZT A NŐT!
-De, képzeld...elől, és hátul is - morgom rá, aztán az ajtó felé nézek. Magabiztos cuppogása aztán felvidít egy kicsit. Azok után, hogy végig szívatott a fél városon át, ez a fogadás, amiben csak veszíthet a minimum.
-Rendben, gyere...ha nem élném túl, kérlek etesd meg az aranyhalaim. Nem láttam őket azóta, hogy elszöktem otthonról, szóval biztos éhesek már.
Ez után újra hosszan végigmérem az ajtót, aztán lenyomom a kilincset, és kicsit megkönnyebbülök, amikor azonnal kinyílik az ajtó. Nem vagyok egy nagy dumás, de ha az lennék sem hiszem, hogy ki tudnám magyarázni, ha a zsebemben lévő kulccsal "törném fel" a zárat. Aztán becsukom magam mögött az ajtót, körbenézek, és megindulok a konyha felé.
-Szasz bundás - köszönök a szőrös szörnyetegre a folyosón, aki épp halálfejeket karmol a falba valamiért, a hűtőből pedig magamhoz veszek egy sörikét, aztán bevágom magam a nappaliban a fotelbe, a TV elé.
~Hogy fogom én ezt itt kibírni ilyen sokáig...rejtély...~
-Te Soren, ki az a csaj a kapuban?
-Közöd?
-Nem szabadna itt ólálkodnia, lehet jobb, ha gondoskodom róla...
-Azt próbáld meg...
-Miért is?
-Hát...azt nem tudom, hmmm...
Egy pillanatra elgondolkodom. Ez a patkányképű alak van olyan félkegyelmű, hogy még Casey sem röhögne, ha rendesen megdolgozná, és végre megkapná a magáét amiért elszúrta a bankos melómat de....áh.
-Csak hagyd békén, ha nem akarsz bajt.
-Ugyan, figyeltelek. Nem vagy feltöltve, mit tudsz te....
Éles fájdalom hasít az öklömbe, ahogy arca minden erejével elcsap rá. Aztán a rohadt vandál még a falat is összevérezi a képével, mielőtt ledőlne a földre aludni egyet, mint aki jól végezte dolgát.
-Na...már csak a sörszagú leheletemmel kéne kezdeni valamit...
Pár perc után aztán rádöbbenek, hogy fasza, de most meg a mentol szagú leheletemmel kéne kezdeni valamit. Végül benyomok jobb híján egy szendvicset, és az utolsó falat lenyelése után, lezseren lépek ki a házból.
-Ugye már letelt az idő? Kezdtem unatkozni odabent...egyszer még el is tévedtem. Na mindegy...azt hiszem nyertem egy fogadást...
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Vas. Május 26, 2013 6:01 pm

-Nagyon helyes - bólogattam a lehető leggonoszabb vigyorommal. - Nem akárhova készülsz betörni.
Az aranyhalas kívánságára természetesen bólintottam, bár nem hittem, hogy szükség lenne rá. Ugyan már, nagy fiú, ha baj van, magam is láttam már, milyen gyorsan tud elrohanni a veszély elől. Bár most hogy így belegondolok, már régóta akartam szerezni pár aranyhalat...
-Sok sikert, Amper - kacsintottam rá, és bátorítóan megveregettem a vállát.
Odakint eléggé eseménytelenül telt az idő, bár egy ponton esküdni mertem volna, hogy beszélgetés hangjait hallottam odabentről kiszűrődni, de annyira tompa nesz volt, hogy nem lehettem benne biztos. Csak nem tényleg összefutott valakivel? Talán mégsem volt olyan jó ötlet idejönni. Mi lesz, ha valami baja esik? Talán be kéne menni, megnézni, hogy van.
Ezt persze nem gondoltam komolyan, hiszen nincs az az isten, hogy én ide bemenjek. Ez az elhatározásom azonban nyomban füstté vált, ahogy meghallottam a verekedés semmivel össze nem téveszthető zajait. Ó, jaj, megöltem egy embert egy fogadással?
De alig nyúltam a kilincsért, hogy bemenjek, és... hát nem tudom, de csak nem hagyhatom, hogy egyedül haljon meg, legalább keltek a fülében egy kis madárcsicsergést, vagy nem tudom, szűz lányok viháncolását, ha azt szereti. Szóval alig értem hozzá, már nyílt is az ajtó, és megjelent Soren.
-Jaj, hála a jó égnek! - sóhajtottam fel.
Lezser kérdésére kicsit meglepődtem, de épphogy az órámra néztem, és mosolyogva bólogattam.
-Le.
Aztán sóhajtva léptem oda hozzá, hogy megkapja az ígért csókot, de alig hajoltam hozzá közelebb, vállból máris hátrébb húzódtam.
-Hát ez meg mi?
A szája melletti halványsárga folton végighúzva az ujjamat szemléltem a gyanús jelet, de még a szaglászása sem volt elég, meg kellett kóstolnom, hogy tényleg elhihessem.
-Mustár? - néztem rá döbbenten. - Te... te ettél odabent? Hogy ehettél egy ilyen helyen?
Mivel a fogadást azonban megnyerte, ráadásul ez még kézenfekvő megoldásnak is tűnt a további vizsgálatokra, átölelve a nyakát szorítottam az ajkamat az ő ajkaira, és bőven megforgattam a nyelvem a szájában, hogy megbizonyosodjam a gyanúmról. Igen, ezek bizony kajamaradékok a szájában, és a fogai közé ragadva.
-Hm - hümmögtem csókolózás közben, miközben értetlenül vontam össze a szemöldököm az egyáltalán nem lehunyt szemem fölött.
Mikor ismét eltávolodtunk egymástól, mintha mi sem történt volna kérdeztem rá:
-Mi folyik itt?
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Hétf. Május 27, 2013 3:38 am

Mikor az arcomhoz ér, elszáll belőlem a magabiztosság, és nyomban magam kezdem szidni fejben, amiért nem voltam óvatosabb.
-Éhes voltam - jegyzem meg komolytalanul, és reménykedek benne, hogy ennyi egyenlőre elég lesz neki. Egy darabig úgy tűnik, hogy igen, hisz végül is átkarol, és esküszöm engem lep meg a legjobban, hogy nem csak egy puszit kapok az arcomra, vagy magyarázza meg, hogy igen, de azt nem mondta, mikor kapom meg, ha nyerek.
~Nocsak, valahogy mégis be lehet fogni a száját...hmm...hmmm....hmmmmmmmmmmm....~
Szemeim maguktól csukódnak le, és bár kicsit furcsa, hogy úgy kalimpál, mintha keresne valamit a számban, azért egészen kellemes az élmény, s ha már így alakult, pár másodperc döbbenet után szorosan magamhoz ölelem csók közben, s egyik kezemmel még rá is markolok arra a formás fenékre, hogy a maximumot hozhassam ki ebből, ha már így alakult. Komolyan sajnálom, amikor véget ér...
-Huh?
..főleg, mert ez azt jelenti, hogy újra megszólalhat. Francba, már el is felejtettem, milyen idegesítő ez a csaj.
-Hát, fogadtunk, vesztettél, és smároltunk...gondolom csináltál már ilyet életedben, vagy nem?
Sajnos nagyon is sejtem, mire célozgat itt, de eszem ágában sincs elmondani neki az igazat. Ha megtudná, mi van itt, meg kéne ölnünk, vagy ami még rosszabb: csatlakoznia kéne!
-Fogalmam sincs, miért gondolod azt, rávettelek arra, hogy smárolj le, ha be merek menni a házba,a hol lakom. Hogy gondolhattad...
-Szia Sparky! - Int felém egy fiatal lány, aki mellettünk halad el, mielőtt belépne az ajtón.
-Üdv Val - köszönök vissza, oda sem nézve, majd mintha mi sem történt volna, folytatom a mondókát ugyanazon a hangon.
-Nem folyik itt semmi, csak túl élénk a képzeleted. Ugyan, miért rejtőznének a veszélyes pont egy műemlékben?
~Ez mondjuk egy marha jó kérdés...~
-Felteszem szerinted is túltárgyaltuk a témát, úgyhogy akár mehetünk is, nem?
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Hétf. Május 27, 2013 6:39 pm

-Azt gondoltam, hogy nem azért kockáztattad az életedet egy szendvicsért, mert dugig vagy - kacsintottam rá. - De... mi az ott a kezeden? - kaptam el a szóban forgó testrészt, és tüzetesebben megvizsgáltam rajta a jellegzetes halvány horzsolásokat. - Verekedtél?! Kit láttál? Mi történt? Minden részletet hallani akarok. Tényleg olyan ijesztő népség? Tényleg élnek itt halhatatlanok?
Nagyon izgatott lettem. Talán hiba volt kint maradni? De ha verekedésre került a sor, nem biztos, hogy bölcs dolog lett volna, beleavatkozni. Odahaza láttam már épp elég bunyót a pajtatáncokon, a Fegyverek Napján, az Erőszak Állami Felvonulásán, az különböző gyermekmatinékon és persze péntek esténként, ahol egynél több ember tartózkodott. Na, de ez azért egészen más volt. Itt kötve hittem, hogy baráti balegyenesek közepette visszaadnák egymásnak a kivert fogaikat vagy meghívják egymást egy sörre, ha esetleg valamelyikük lábon lőtte a másikat. És mindez egy fogadásért! És egy szendvicsért!
-Nem, ami azt illeti, elég ritkán vesztek el fogadást, de a legdurvább következménye ennek eddig az volt, amikor Lewis bácsi ezért lelőhetett egy kacsát a fejemről. Persze ez csak eddig volt a legdurvább, ez a mostani tét magasabb volt, de hát ezután, ha narancsos kacsát eszem vacsorára, legalább nem kell tollakat szedegetnem a hajamból.
Kicsit elszégyelltem azért magam, amiért csalással vádoltam, de épp csak elkezdett halványodni a mosolyom, amikor megérkezett egy vörös hajú lány, aki nyilvánvalóan ismerte Sorent. Vigyorom de-izgiből na-ugyéba váltott, és egyre csak szélesedett, miközben elkaptam a kilincset, és beléptem az előszobába.
-Ez de király! - rikkantottam el magam.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Pént. Május 31, 2013 1:18 am

-Nem nevezném ezt verekedésnek... - jegyzem meg szerényen, de persze nem akar leszállnia témáról, úgyhogy dióhéjban összefoglalom neki:
-Az egyik lakó kinézett téged magának mint vacsit, és meggyőztem, hogy ez hülye ötlet. Amúgy nem, nem olyan ijesztőek...ha van nálad egy lángszóró....
Be kell vallanom, amikor azt ecseteli, milyen fura fogadást vesztett el a bácsikája ellen, máris fura dolgokra kezdtem gondolni, de egyik sem olyan rossz, mint ami végül is lett belőle. Mondjuk őt ahogy látom annyira nem viselte meg a dolog....na akkor mindegy...és egyébként is, mit érdekel engem? Na nem, ez csak egy csaj aki...aki...
-TE MEG HOVA A JÓ FRANCBA MÉSZ???
Utólag belegondolva lehet nem volt jó húzás utána kiáltani. Ha eddig nem lett volna feltűnő, hogy idegen hatol be a lakásba, ezek után biztos nem kerüli el senki figyelmét. Amint utolérem, átölelem hátulról, hogy így tartsam vissza attól, hogy mélyebbre hatoljon, és a fülébe suttogom:
-Megőrültél? Azt hittem egy Texas-i legalább azt megtanulta, hogy ne menjen be sehova hívatlanul. Én...
Ekkor hangos, dübörgő léptekkel jelenik meg előttük egy óriási, bika testű mutáns, kinek két éjfekete szeme majdnem 3 méter magasból néz le rájuk.
-Hé, ki az új csaj? - Kérdi velőt rázó baritonján.
~Banyek...ezt üthetem...~
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Hétf. Jún. 03, 2013 12:38 pm

-Vacsi... Lánngszó... Mi van?! - meresztettem a szemem elképedve.
Most már aztán tényleg nagyon látni akartam, kiket is lehet idebent találni. Nyilvánvalóan vannak olyan veszélyesek, ha nem még veszélyesebbek, mint amilyen a hírük, de hát Soren is kijött épen és egészségesen, még szendvicset burkolni is maradt ideje. Hát hagynám annyiban? Ki van zárva, nekem tudnom kell, most már aztán végképp. Ennél kíváncsibb talán még soha életemben nem voltam.
Így aztán nem törődve Soren kiáltásával, azonnal berongyoltam a titokzatos házba. És komolyan nagyon királynak éreztem. Elég régimódi volt az épület maga is, de a berendezés is. Viszont volt valami megmagyarázhatatlan bája, valami, ami nagyon tetszett, bár szinte vágni lehetett a kissé nyugtalanító erőt, amit sugárzott ez a hely magából.
-Mint texasi, megtanultam vigyázni is magamra - kacsintottam rá könnyedén, és még beljebb hatoltam.
Illetve hatoltam volna, ha meg nem állított volna szinte azonnal egy, a földből jócskán kinőtt figura. Ha eddig a leghalványabb kétségem is lett volna azt illetően, hogy Soren tényleg csalt, nos, az most maradéktalanul elpárolgott.
-Új csaj? - vidultam fel, és lelkesen néztem Sorenre. - Ez azt jelenti, hogy itt tényleg valami banda lakik? És én is beszállhatok? De király! Szia - nyújtottam felé a kezem, és meg sem várva, hogy elfogadja, akár a petyhüdt kezét is szívélyesen megráztam. - Casey vagyok. Mit kell csinálni, hogy belépjek? És egyébként mi ez itt? Mutáns szabadkőművesek? Áh, tök mindegy, mindig is imádtam klubtag lenni. Mit kell csinálnom? Bárányvért innom? Különleges ereklyét szereznem? Démonlelket zárni sörös üvegbe? Hú, ugye, van három próba? Azok mindig izgisek! De jó, már alig várom - szökdécseltem egy helyben, és megragadtam Soren karját. - Kezdhetjük ma? Esetleg csak teliholdkor lehet? - bökdöstem meg a könyökömmel vigyorogva.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Kedd Jún. 04, 2013 4:48 pm

Ha volt olyan pillanat, amikor legszívesebben elsüllyedtem volna - és isten tudja, volt bőven - akkor sem hiszem, hogy valaha ennyire izzadtam volna, mint most, mikor ez a csaj úgy kezd beszélni, mintha valami képregény rajongó lenne, ráadásul pont Minotaurus előtt, aki mindent halálosan komolyan vesz, mert ahhoz túl hülye, hogy megértse a viccet.
-Szia... - Köszön vissza gyanakodva,és úgy sandít le a lány kezére, mintha azt várná, hogy előbukkan belőle valami rejtett fegyver, de aztán jobb híján ő is előre nyújtja a Casey derekával azonos vastagságú, patában végződő, ujjatlan mellső lábát.
-Minotaurus. Örvendek a szerencsének. Ha tényleg a testvériség tagja szeretnél lenni, úgy bizonyítanod kell, hogy érettebb a gondolkodásod, mint a maradi Homo Sapiens-nek, és túlléptél elavult erkölcsi normáikon.
~Mi a szösz? Valaki már megint a National Geographic-ra kapcsolt?~
-A legegyszerűbben úgy bizonyíthatod ezt be, ha megmutatod, nem tartod visszataszítónak az egyik különlegesebb kinézetű testvérünket, akár még kettesben sem.
~Áháááá...szóval erről van szó...~
-Khmmm...Talán erre nincs...
-KUSSS!
Az erőteljes hangja csaknem hanyatt lök. Mikor elhallgat szabályosan sípol a fülem.
-Tehát, készen állsz a próbára kicsi lány?
-Na álljon meg a menet, én láttam meg előbb, és...
Olyat nyekkenek a szemközti falon, hogy csak na. Nem tudom egy ekkora melák, hogy lehet ilyen gyors, de a meglepetésből csak másodpercek múlva ocsúdik fel a testem, és kezd el pokolian fájni.
~Pazar...~
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Kedd Jún. 04, 2013 4:58 pm

Nem zavart, hogy patája van. Sőt! Mit zavart! Imádtam. Érdeklődve forgattam, nézegettem, még közelebb is húztam magamhoz (na jó, igazából magamat húztam közelebb hozzá, mivel őt nem tudtam kimoccantani álló helyzetéből, én viszont odacsúsztam hozzá a szőnyegen, amin álltam).
-De király - suttogtam elragadtatva, majd feddőn, de azért vigyorogva fordultam Sorenhez. - Miért nem mondtad, hogy ilyen király arcokkal élsz együtt?
Minotaurus elég érdekesen fejezte ki magát, de azért nem érthetetlenül.
-Azt kérdezed, hülye vagyok-e? - döntöttem oldalra a fejem. - Hát ezzel sokan vitatkoznának, de nem. Én a magam részéről nem érzem magam annak. De ha egy idióta ember idióta... hát istenkém. Jó hamar rá fog faragni, nekem sok dolgom már nincs vele.
A bizonyítás résztől pedig már teljesen odavoltam.
-Állat! - tapsikoltam. - Jöhet az első próba. Ki a legkülönlegesebben kinéző testvér? Állok elébe, de ki az?
A Soren elleni durvaságra, csak szomorúan sóhajtottam fel, és fejcsóválva böktem felé a hüvelykujjammal.
-Látod? Mondtam. Ha valaki hülye, hamar rá fog faragni, nekem a kisujjamat sem kell érte mozdítanom. Látod, hogy nagyobb, nem? - paskoltam meg Soren vállát. - Ne kekeckedj vele, ha nem akarsz egy Soren alakú lyukat a falra.
Aztán megint Minotaurusra néztem.
-Szóval mit kell tennem? Valami szörnyszülöttel lemennem a pincébe, és elszámolni harmincig?
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Kedd Jún. 04, 2013 5:10 pm

-Kezdetnek sokat segítene, ha nem szólítanád őket szörnyszülöttnek - jegyzi meg az én szarvas patás öreg sátánom...hát mondanám, hogy jókedvűen, de a testi adottságainak köszönhetően ezt nehéz megmondani, a röhögése például inkább emlékeztet egy Viking csatakiáltásra, mint bármi másra.
-Mit szólnál, ha velem csinálnád? Nálam úgysincs "furább" itt, legfeljebb talán Kalmár, amikor kiengedi a csápjait, bár az arca így is elég humanoid...
~Oké...kész...ha egyszer fel tudok állni innen, letörlöm azt a rohadt csatornát!!!~
-A próba pedig egyszerű, levetkőzöl meztelenre a sötétben, és hagyod, hogy ott érintselek meg és azzal, ami eszembe jut. Ha nem kezdesz el pánikolni, vagy hasonlók, úgy veszem, itt a helyed.
Közben hatalmas mellső lábával megpróbálja átkarolni a vörös leányzót, hogy így húzza őt magával.
-Tehát, készen állsz?
~Oké...én Steak-et csinálok ebből a rohadékból. Hát ilyen nincs. Még csak a z kéne, hogy...~
Sajnos amire felállok, és neki ronthatnék, fejbe is rúg.
-Hihetetlen, hogy egyesek semmiből sem tanulnak nem igaz? Remélem te jobb tag leszel.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Kedd Jún. 04, 2013 5:53 pm

-Hát ha valaki szörnyszülött, akkor szörnyszülött - vontam vállat. - Ez lenne a próba értelme nem? Tudod, mire gondolok. Egy szőrös, púpos, ötszemű, agyaras, nyálkás, nyáladzó, karmos rémségre, aki csak hörgéssel tud kommunikálni, és csak szűz lányok vérében hajlandó fürdeni. Na, de akkor ezek szerint ilyen nincs. Pedig az de izgi lett volna! - biggyesztettem a számat kicsit csalódottan. - De mindegy, halljuk, akkor, hogy mit kell kiállnom helyette.
Amikor meghallottam a javaslatát vigyorogva csóváltam meg a fejem.
-Hát nem akarok az önérzetebe taposni, de ha te vagy itt a legfurább, akkor nem élnek itt különösen ,,egzotikus" mutánsok. Lewis bácsikám sokkal furcsább nálad, amikor betintázik, csak látnod kéne!
Azért nem mondanám, hogy az ötletére nagyon lelkes lettem volna, de az ölelése nagyon jól esett. Átkarolva a nyakát viszonoztam, közben pedig felborzoltam a haját.
-De aranyos vagy - vigyorogtam, miközben egy puszit nyomtam az arcára. - Én is nagyon örülök, hogy itt lehetek. Mindenki ilyen barátságos itt?
A zajra megint Sorenhez fordultam, és nagyot sóhajtva csipkedtem meg az arcát.
-Ne legyél már ilyen féltékeny, azért még te vagy a kedvenc gengszterem.
De tényleg te döntöd el, hogy ki csatlakozhat? - Ezt újra Minotaurustól kérdeztem. - Nem vetkőzöm le mindenkinek, de buligyilkos sem akarok lenni. Maradjunk abban, hogy fehérneműre vetkőzöm, és van harminc másodperced. Áll az alku?
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Kedd Jún. 04, 2013 6:07 pm

-Ó....hát...köszönöm...
Szegény Mini feje ettől annyira elvörösödik, hogy simán elköltözhetne Chichago-ba kosárlabda kabalának. Viszont az önérzetének nincs baja hála az égnek, mert olyankor...miket beszélek, engem már így is hülyére vert, köpök az önérzetére!!! Mármint, amint fel tudok állni...~
-Csak 30 másodperc, légy belátóbb - szól szomorúan a melák, és Casey elé tartja a másik ujjatlan karját.~
-Legyen hatvan, és hangosan kell elszámolnod addig, hadarni pedig nem ér.
Egy rúgással kinyitja maguk előtt a pincébe vezető ajtót, és még mindig a lányt ölelgetve indulnak lefelé. A pincében meglepően meleg van, a felszerelés viszont enyhén szólva is foghíjas. Gyakorlatilag csak egy villanykörte lóg le a mennyezetről, illetve egy szalmakazal hever a sarokban, hogy legyen hol aludnia a bikatestű mutánsnak.
-Nos, mutasd mit tudsz.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Kedd Jún. 04, 2013 6:23 pm

-Ó, ne köszönd, rengeteg ilyen sztorit tudok! - legyintettem vidáman, amiért ennyire értékelte ezt a kis elszólást Lewis bácsikámról. - Majd egyszer elmesélem, hogy itta az asztal alá a kocsmárost, hogy állja helyette a cehet, az se volt semmi. Josephine néni majd szívbajt kapott tőle, amikor elmesélte, mennyi whiskey-t ivott, azt hitte, abban a hónapban már nem is fognak enni, hogy ki tudják fizetni a vaskos számlát, de aztán olyan büszke lett Lewis bácsira, másnap grill partit szervezett neki. Akarod, hogy egyszer elmeséljem?
Minotaurus aztán tudott alkudni, de hát ahogy azokba a bánatos, vérbenforgó bikaszemeibe néztem, hát tudtam volna nemet mondani?
-Jól van, legyen hatvan - egyeztem bele vigasztalóan paskolgatva meg a patáját. - De akkor mutatom, melyik a tiltott zóna.
Odalent az ijesztő kinézetű, de kellemesen meleg helyen, megborzongva néztem körül.
-Hú, ez aztán nem semmi - csettintettem vidáman. - Itt szoktatok szeánszozni, meg Bloody Mary-set játszani. Egyébként meg, mi az, hogy mit tudok? Sok mindenhez értek, például egész tűrhetően játszom a szájharmonikán, és egy kicsit tudok gitározni is, meg beszélek spanyolul, tudok lovagolni, és egyébként illuzionista vagyok. Sokat gyakorlok, szóval remélem egyszer majd tovább tudom fejleszteni a képességemet, de azért ezzel is elvagyok. Nagyon szórakoztató tud lenni.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Kedd Jún. 04, 2013 7:36 pm

A bika nem egészen biztos benne, hogy a lány "Bácsikája" nem ő maga személyesen, az asztal alá ivás pedig nem 10 perce történt, a lány ugyanis valami olyan szinte űzi a fecsegés mesterségét, hogy az nem semmi.
-Csak ha nem volt a party-n Steak, vega vagyok, és néha elragadtatom magam.
A tiltott zóna említésére felvonja a szemöldökét, ami visszataszító arcát egyenesen borzasztóvá varázsolja szegénynek, viszont ha már alkudozni kell...
-Rendben, de a nyakad nem lehet tabu! Már rég kinéztem magamnak.
Ami az alagsorra tett megjegyzést illeti, csodálkozva néz körbe, de csak addig, amíg a lány a képesítéseit nem kezdi el sorolni, mintha egy állásinterjún lenne.
-Nem, ez az én saját szobám, és inkább üvegezni szoktunk csak, meg orgiákat tartani néha....hát nagyon néha....
Aztán észbe kap, és ráparancsol a villámnyelvű lányra.
-Na, de elég a dumából, vetkőzz végre!
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Kedd Jún. 04, 2013 7:50 pm

-Jó, a nyakam nem tabu - bólintottam, és bátorítóan rámosolyogtam. - Nahát, de édes! Amilyen nagy vagy, olyan szégyenlős. De cuki! Ugye, milyen cuki, Soren?
Igencsak leeset az állam, amikor megtudtam, hogy ez az ő szobája. Ez egy pince volt. Egy kietlen, sivár, lehangoló pince, ami tényleg csak ijesztgetésre volt jó, meg az ebből fakadó szórakozásra.
-Ezt nem mondod komolyan - hápogtam. - De hiszen ez iszonyú. Nem szoktál itt félni egyedül? Főleg éjszaka. Büntiből vagy itt? Addig nem jöhetsz ki, amíg ki nem válogatod a lencsét, vagy meg nem fonod az aranyfonalat? Miért nem kapsz egy normális szobát?
Aztán viszont nevetnem kell.
-Azt ne mond, hogy az orgiákért maradsz. Lehet azt szebb körülmények között is. Mondjuk, ahol van ablak, szép függönnyel. Polcok, ágy, ilyesmi.
Majd megint felnevetek, ahogy elővette a szigorúbb énjét, és kuncogva láttam neki, hogy engedelmesen levegyem a ruháimat.
-Hú, ez nagyon állat. Tudsz olyan lenni, mintha rémisztő zsarnok lennél. Uram, igen, uram! - tisztelegtem neki a kezemben tartott inggel.
Hamar megvoltam vele, és őszintén nem nagyon feszélyezett, hogy egy szál fehérneműben toporgok egy vadidegen férfi előtt, hiszen ezek a ruhaneműk takartak annyit, mint egy fürdőruha, amiben meg akárki láthatott, szóval nem volt okom a pironkodásra.
-Tehát - ráztam meg felé a mutatóujjamat játékos szigorral - tiltott zónának minősül, ami a melltartóm és a bugyim alatt van. Éééééés... hatvan... ötvenkilenc...
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Kedd Jún. 04, 2013 8:13 pm

~Cuki? Hogy kevernék össze cukorral az anyjával összedarált húst, és sütnék ki hamburgernek ennek ezt az őstulokot, akkor lehet még kedvelném is, ha már tele a pocakom! Hé, most meg hová mentek! Banyek, jöttök vissza...ú...mindjárt hányok...ez jól fejbe talált...~
-Iszonyú? - Kérdi a bika meglepetten - Mi ebben a rossz? Kellemesen hűvös van, a legyek nem jutnak be, és nem olyan zsúfolt, meg kicsi mint a többi szoba. A sötétben meg mi bújhat el, ami nálam is ijesztőbb?
A feltételekre bólint, aztán izgatottan várja, hogy tényleg levetkőzik-e a csaj. Nem ismeri még valami rég óta, de az ösztönei azt súgják, hogy ne lepődjön meg, ha csak trükk az egész.
De maga a melltartó és a bugyi nem? - Kérdi komolytalanul, de aztán Casey számolni kezd, úgyhogy mintha csak vörös zászlót lengetnének előtte, úgy iramodik előre, és nyúl be a két hóna alá, hogy felemelje őt, és magához képest meglepően emberi nyelvével a finom nyakát vegye célba. Hosszan elnyalogatja azt fentről indulva, betérve az álla alá, aztán a mellkasán is áthalad, a melltartót pedig átugorja, majd tesz pár lépést, és a szénakazalba hajítja a lányt, de mielőtt bele huppanna, már utol is éri, és most a hasát veszi kezelésbe, aztán ahogy megindul felfelé, teljes súlyával ráfekszik, hogy így tolja őt beljebb, amíg elrejtő őket az aranysárga szalmarengeteg.
-Hmmm...általában nem vagyok oda a húsért, de ez naaaagyon finnnom - próbál bókolni, aztán Casey fülét kezdi el rágcsálni. Ha a nő közben hozzáér érezheti, hogy a lény nagyon szőrös...nagyon nagyon, annyira, hogy nem is kell ruhát hordania, így nem is teszi....sehol.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Kedd Jún. 04, 2013 9:09 pm

-Nálad is ijesztőbb? - kacagtam fel jóízűen. - Nálad még én is ijesztőbb vagyok. Te olyan vagy, mint egy dulifuli vattacukor.
A számolás olyan ötven környékén a kuncogás ütemére folytatódott, ahogy a talpaim elemelkedtek a földtől. Mindez azonban semmi volt, de még az előbbi nevetésem sem ahhoz, ami akkor tört ki belőlem, amikor a nyelvével a bőrömhöz ért. Az, hogy csikis voltam nagyon nem fedi le a valóságot, mert Sorennél is kiderült, hogy tényleg igen nehezen bírom ezt a fizikai megpróbáltatást. Valahol nehehehegyvenöhöhötnél kerülhettem a széna közé, ami nem volt újdonság, hiszen Texasban mondhatni az volt a kanapé a házak körül.
Itt már még kényesebb terület következett, mégpedig a hasam, a hasam, amitől már visítva kacagtam, mivel a kínzás szerves részét képezte a teljes súlyával való rám tehénkedése, amitől moccanni sem tudtam, ettől meg, ki tudja, miért, még elviselhetetlenebb lett a csikizés.
-Elég, elég, ehehehehelééééééééég! - sipítottam a hátát csapkodva. - Tizenkihihihilenc...
Persze megéreztem azt a bizonyos valamit a lábai között, de hát ki mitől gerjed be. Ha nem is értettem, egy kis csikizés hogy ingerelhette így fel, de hát lelke rajta, ezzel még nem árt senkinek.
-Háháhárom... kettőőőőőőőőhöhöhöőőő... egy! Na, leszállás rólam. Kiálltam a próbát.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Jún. 05, 2013 1:14 pm

Na jó, most már kezd ebből elegem lenni. Csak tudnám mit érdekel engem, hogy mi lesz vele, hagynom kéne, hogy az a nagy izé rámásszon, és megegye őt utána, szívességet tenne vele! Ugyanakkor...fogalmam sincs, hova vitte, szóval lehet, amúgy sincs más választásom...

A minotaurus nagyon élvezi a próbát, túlzottan is, ezért természetesen esze ágában sincs leszállni a lányról, csak a fejét húzza hátrébb egy kicsit, hogy eleresszen egy őszinte, traumatizáló vigyort Casey felé.
-A próba első felét kiálltad igen. Viszont, a lényeg még hátra van. Most neked kell taperolni engem, ahol csak akarsz, amíg én számolok el hatvanig.
Aztán újra előre hajol, és a finom őrt a lány nyakán fogai közé fogja.
-És levehetnéd a bugyidat is igazán.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.