Utcafront

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Szer. Jún. 05, 2013 1:25 pm

-Jupí, kiálltam az első próbát - bokszoltam elégedetten a levegőbe. - Akkor már csak kettő van hátra, és tag leszek, ugye? Őszintén, én valami sokkal veszélyesebbre számítottam, de ez még csak nem is volt fájdalmas vagy rémisztő. Mondjuk rendesen megkínoztál, igazán nem ér visszaélni vele, hogy ilyen csikis vagyok.
Amikor elmondta, hogy mi is a második próba megforgattam a szemem, és az arcomat a tenyerem mögé rejtetem, de közben azért vigyorogtam, leginkább azért, mert valahol ez nagyon is várható volt. Hiszen mégis, mire számítottam?
-Te is csikis vagy? Ugyan már, azzal engem nem fogsz tesztelni, hogy téged macerállak. Igazából csak a patádra volnék nagyon kíváncsi, de aztán már kint megnéztem magamnak. De rendben van, akkor lássuk, mid van még. És a bugyim marad. Többet nem veszek le, mint amit eddig levettem.
Újra megszemléltem magamnak a különös kézfejeket, aztán áttértem a szarvaira, szokatlan formájú füleire, derekából kígyózó farkára, aminek végével, kicsit talán bosszúból megcsikiztem az oldalát, végül megbökdöstem a kőkemény karjait. Eddigre már egész biztos voltam, hogy elértünk hatvanig.
-Hát furi vagy, de nagyon jópofa - mondtam végül, és pajkosan megpöcköltem az orra hegyét. - Főleg ezekkel a szőrös fülekkel, mint valami patás kobold. Hát egyelek meg! Na, most hogy már ennyire megismerkedtünk, állok a harmadik próba elébe. Mit kell csinálnom, hogy méltó legyek a csatlakozáshoz?
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Jún. 05, 2013 1:38 pm

-Harmadik? - Kérdi nevetve - Még a másodiknak sincs vége. Jut eszembe EGY.
Aztán néma csendben marad, és tovább harapdálja a lány fülét, miközben odalent a különleges kommandó megpróbál behatolni az ellenséges területre annak ellenére, hogy a védőréteg még mindig az útjukban van. Egyre durvábban, és durvábban mozog a lányon, mintha így próbálná átszakítani az egyenlőre elég kitartó anyagot.
-Amúgy nem, nem vagyok csikis, bár ki tudja, ha az ujjad leérne a bőrömig, lehet nem ezt mondanám. A harmadik próba pedig....mondjuk mi lenne, ha kirabolnál egy bankot? Igen, az nem jönne rosszul a bandának.
Homlokát közben a lány homlokának döntve taszítja őt még lejjebb a szénában, mert rájött, hogy duma közben nehéz harapdálni őt.
-Kettő. Biztos nem akarod levenni azt a bugyit? Ha én veszem le, az fájni fog....
Azt
n újra előkerül a nyelve, és ezúttal Casey ajkát nyalogatja meg.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Szer. Jún. 05, 2013 1:44 pm

-Hogyhogy nincs vége? Nem mondod, hogy még csak egynél tartasz - csaptam játékosan a vállára. - Ennyire lassan nem számolhatsz. Na, de akkor is, szállj le rólam, ez már kényelmetlen.
Nem is kicsit volt kényelmetlen, hiszen, most már nem csupán rajtam tehénkedett, aminek eddig sem örültem, de elnéztem neki, mert nem akartam, hogy gyengének találjon, és mint olyat, alkalmatlannak a csatlakozásra, de az a mozgás, amit művelt... hát az már végképp nagyon nem volt ínyemre.
-Nem vagyok jó rablásban. Erről a barátoddal értekezz, ő utazik ilyesmikben - ajánlottam neki, miközben próbáltam kiszabadulni alóla. - Na jó, hát ő sem éppen egy zseni, de azért még mindig jobban ért hozzá, mint én.
Aztán már tényleg eldurvult a helyzet. Az, hogy a számat nyalogatta, és olyasmikkel fenyegetőzött, ami enyhén szólva is a frászt hozta rám, végképp kicsapta a biztosítékot. Már nem is próbáltam meg mosolyogni, mert már kimondottan mérges voltam rá, hogy ennyire pofátlanul visszaél azzal, hogy ő dönthet arról, beállok-e a bandájába, vagy nem. Ennyire azért nem ragaszkodtam az ötletért, viszont meg sem tudtam moccanni alatta.
-Soren! - sikoltottam fel, és nagyon reméltem, hogy Amper nem ment még túl messzire, és meghall.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Jún. 05, 2013 1:57 pm

A minotaurus vérben forgó szemeivel Casey-re bámul, mögötte pedig még a világítás is kihagy pár másodperce, ahogy perzselő, és bűzös lehelete telibe találja szegény lányt.
-Gyorsabban számolnál, ha közben Brad Pitt feküdne alattad? - Kérdi szemrehányóan, a perverzkedést pedig folytatja a tiltakozás ellenére.
-Szóval, ezek szerint én vegyem le? Hát legyen.
Hét patája megindul lefelé, helyenként felsértve a lány bőrét, de aztán csak sikerül oda találnia, hova céloz.
-Ne sikongass, idelent úgysem hall meg senki! Egyébként is, az a pancser sosem talál meg idelenn és...
Meglepetten bőg fel, mikor két kar ragadja meg a szarvainál fogva, és hajítja őt hátra a szoba szemközti faláig. Nem csapódik be nagy erővel, de már az is meglepi, hogy valaki elbírta őt egyáltalán.
-A hölgy azt mondta nem! - Jelenti ki Soren határozottan, aztán a válla felett hátra pillant a szénaboglyára. - Ugye?
-EZÉRT MOST KIBELEZLEK!!!
-Á-á! - Szól rá játékosan Soren, és villámgömbök jelennek meg a kezében. - Óvatosan, ha eladlak a piacon, te leszel a legkevésbé ember ízű gyros, amit a kínaiak valaha ettek.
A bika megtorpan, de nem lép le, csak tovább méregeti ellenfelét, nem sok jót sejttetve.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Szer. Jún. 05, 2013 2:35 pm

-Brad Pitt? Hülyéskedsz? Akkor pont, hogy lassabban számolnék. És most már tényleg mássz le rólam!
A keze (patája) pedig máris elkalandozni látszott. Vagy érződött, mindegy. Illetve nem mindegy, beszélek itt hülyeségeket! Nagyon nem mindegy! Már csak azért is, mert nem nagyon tudtam, hogy ismeri-e legalább a fogalmát a gyengédségnek, de hogy gyakorlatban nem, az biztos. Vagy csak engem nem talált rá méltónak, nem tudom, de nem is biztos, hogy számít. A lényeg, hogy fájt, mert a patái itt-ott megvágtak, ahogy a legfőbb tiltott zóna körül matatott, és annak sem örültem, hogy pont azon a környéken időzik, pedig világosan megmondtam neki, hogy azt felejtse el.
-Hé! El a kezekkel... mancsokkal... patákkal! Hagyj már békén! Mit képzelsz!
Aztán hirtelen lependeredett rólam. Nem volt időm meglepődni, hogy hirtelen ilyen úriember lett, mivel gyorsan kiderült, kinek köszönhetem. Nem is hagytam cserben, amikor úgy tűnt, Minotaurus beváltja a fenyegetését, és kibelezi. Ezért aztán a lehető legidegesítőbb autóriasztó szirénázó hangját keltettem a füleiben, de olyan hangosan, hogy magam sem voltam biztos benne, hogy a dobhártyája túléli. Nem mintha bántam volna. Megérdemelte.
-Jókor jöttél, el nem tudod képzelni, mekkora dög tud lenni ez a... dög - öleltem át Soren karját, és egy hálás puszit nyomtam az arcára. - De most már igazán nem mondhatod, hogy nem érdemeltem ki, hogy csatlakozzam.
Enyhe szánakozással fordultam Minotaurushoz, aki valószínűleg már két kézzel szorongatta a fejét.
-Mit mondasz? Hatvan?
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Jún. 05, 2013 3:34 pm

-De, el tudom - feleli morogva, miközben azt figyeli, hogy ellenfele valamiért térdre rogy előtte, és a fejét kezdi verni azokkal nagy bumszlikkal a kezei helyén.
-Állati mutáns, azok mind ilyenek, főleg a görögök valamiért...
A puszira kicsit elmosolyodik, de aztán fintorogva törli le az arcát, és bújik ki a lány öleléséből.
-Fúj, ha hozzám akarsz érni, előtte zuhanyozz le párszor és...és...hmmm....
Tekintete megakad az előtte fehérneműben pózoló nőn, és hirtelen bikanyál ide vagy oda nem is tűnik olyan visszataszítónak, sőt....
-VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
A minotaurus nem bírja tovább, és szarvakkal előre vágtat a páros felé négykézláb, mire Soren ellöki Casey-t, ő maga pedig a másik irányba veti magát, majdnem túl későn. A vállát fel is sérti az egyik szarv.
-Áú...
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Szer. Jún. 05, 2013 4:19 pm

-Jól van na, hogy állati mutáns, de attól még nem kéne úgy viselkednie, mint egy... állatnak. Jól van na - legyintettem, miután még egyszer végiggondoltam ezt a méltatlankodást. - A lényeg, hogy a megállapodás, az megállapodás, én tartottam magam hozzá, ő meg nem, úgyhogy szégyellje magát.
Az méltatlankodására viszont már kuncogva csóváltam meg a fejem.
-Most mi van, már elfelejtetted, hogy együtt zuhanyoztunk? - vigyorogtam rá. - Persze aztán te is voltál olyan dög, mint ez itt, miután bevágtál az ágyba...
Hangos morgás Minotaurus felől.
-... de neked legalább nem volt olyan játékos kedvű a nyelved, mint neki.
A bikapasi úgy tűnt, eddig bírta a fenyítést, és rögtön ellenünk is akarta fordítani, legalábbis rajtunk akarta levezetni. Kicsit tényleg megsajnáltam.
-Jól van - sóhajtottam fel, és megszüntettem a hangzavart. - Mondjuk, hogy hatvan, de szégyelld magad. És ha nem csillapodsz le, esküszöm, Hello Kitty dalokat fogsz hallgatni életed végéig.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Jún. 05, 2013 6:14 pm

-Lezuhanyoztunk e...mikor? Ja...hogy az...
Sok ideje persze nincs csodálkozni, hisz a szoba lakója továbbra sem a jó kedélyéről híres, sőt, ami azt illeti, kevés dolgot szeretne jobban, mint széttrancsírozni ezt a párost, bár az őrjítő zaj után letesz erről egy kicsit, hogy kifújja magát.
-Te, a testvériségbe? TE? Ne röhögtess, egy napot sem élnél túl! - Gúnyolja a lányt a marhatestű férfi, majd dühösen fújtatva fordul Soren felé.
-Te meg mit avatkoztál bele? Már majdnem megvolt!
-Pont azért. Hé, ne közelíts!
A villámok újra megjelennek a kezében, de most már a szemei is szikráznak.
-Hacsak nem kérsz egy végleges szőrtelenítést...
~Ez a csaj meg folyamatosan dumál...hát ilyen nincs. Lehet...hogy a szexért mégsem éri meg bármi?~
-Tűnjünk inkább innen...ez a manus nem vehet be a testvériségbe, max abba a szalmakazalba, azt hittem erre már rájöttél.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Szer. Jún. 05, 2013 6:25 pm

-Mit nem élnék túl rajta? - néztem rá csodálkozva. - Hidd el, nem zavar, hogy néha illegalitásba kell vonulni, ott voltam, amikor Soren az előbb bankot rabolt, és nem nyomtam fel a zsaruknak. Sőt még el is bújtattam. Igazából baromira bírnám, ha minden nap ilyen izgi lenne. Igaz, amit te nyújtottál, az talán egy kicsit túlzás, de nem mondom, jó kis adrenalinlöket volt.
Dühe ellenére, amit Sorenre zúdított, amiért közbeavatkozott, pedig ,,már majdnem megvoltam", azért nem csak megvető szavak jutottak a férfinak. Én például makacsul karoltam a karját jó közel húzódva hozzá.
-Én örülök neki, hogy utánam jött. Ő legalább megkérdezné, hogy be akarok-e vágódni a szénába. Igazi úriember - borzoltam fel most az ő haját. - De azért ne csupaszítsd le, őt így szeretjük. Szőrös kis krampusznak. Meg aztán... talán nem árt, ha legalább ennyi ruha van rajta.
Ettől függetlenül azért nem ellenkeztem, hogy hagyjuk magára a dühöngő méregzsákot, úgyhogy kézen fogva Sorent magamhoz vettem a ruháimat, és visszaszökdécseltem az előszobába. Ott aztán villámgyorsan magamra ráncigáltam a gönceimet, nehogy más is meglásson így.
-Ezt nem mondod komolyan! - eset le az állam. - És nem tudtad volna hamarabb közölni? Majdnem halálra csikizett, te meg tudtad, hogy tök fölöslegesen? Na, szépen vagyunk!
Ismét teljes menetfelszerelésben, vagyis nadrágban, ingben, bőrcsizmában szusszantam fel bosszúsan, de aztán végül csak megvontam a vállam.
-Na jó, a lényeg, hogy kiálltam a próbát. Kapok valami kitűzőt? Azonosítókártyát, karszalagot vagy valami furcsa szimbólummal ellátott gyűrűt? Be akarok állni. Most már csak azért is.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Jún. 05, 2013 6:35 pm

Mikor elindulunk fölfelé, a Bika is követne minket...vagy rajtunk akar átmenni, ki tudja, de végül ez nem derül ki, mert kap egy villámot oda, ahol ezt biztos nem felejti el. Odafent aztán meg sem lepődök rajta, hogy Casey nekem esik, inkább csak fáradtan sóhajtok fel.
-És pontosan mikor kellett volna szólnom, amikor felakasztott száradni, vagy amikor a számba lépett? - Kérdem mégis kissé zaklatottan, felé fordítva bedagadt arcom, amit annyira megdolgozott ez a vadállat, hogy most még szerintem sem vagyok jóképű.
-Ha meg tényleg csatlakozni akarsz akkor csak....várjunk, mi van? Nem, nem NEM! Ki van zárva!!! Zsúfoltan élek itt,a koszban, a kaja szar, a bűz elviselhetetlen, és tele a ház elmebetegekkel, ha te is ide költözöl azt én nem élem túl! Egyébként is,a huncut vörös csaj aki halálba idegesít pozíciója már foglalt, de tudod mit, add ide az önéletrajzod, és ha lesz üresedés, esküszöm csinálok vele valamit, addig viszont húzz haza, és felejtsd el ezt a helyet! Jézusom!!!
~Késő lenne feladni magam a zsaruknak?~
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Szomb. Jún. 08, 2013 9:36 am

-Hát a kettő között, mondjuk - vontam meg a vállamat, de azért óvatosan simítottam végig az arcán, szánakozva néztem a sérüléseit. - De azért köszi, hogy segítettél. Ne keressünk rá jeget? Kevésbé fog fájni, és a halloween tökre duzzadt arc sem lehet a kedvenc otthonkád.
Heves tiltakozására felnevettem. Olyan aranyos volt, ahogy kétségbeesve próbálta menteni a megszokott környezetét, hogy hagytam is kicsit rémüldözni, csak aztán ráztam meg a fejem.
-Nem szándékoztam ideköltözi. Van nekem lakásom, amit szeretek, de attól még tök szívesen csatlakoznék. Lóghatnék itt egy csomót. Húúú, a többiek hogy néznek majd, amikor ki-be járkálok itt - csillant fel a szemem a lehetőségtől. - Jaj, ne már, hasznomat vennétek, ezt te is tudod, látod, mire vagyok képes. És egyébként is...
Félig-meddig hálából, félig-meddig azért, mert már elsőre is igen rosszul leplezte, mennyire élvezi, újabb csókot nyomtam az ajkára, ezúttal viszont a nyelvem maradt a helyén, és nagyon gyengéd voltam, alig értem hozzá, hogy ne okozzak neki fájdalmat, hiszen tényleg szépen bepancsolt neki a Minotaurus.
-... tudom, hogy imádsz - kacsintottam rá.
Aztán mögé penderülve, egy széket használva dobbantónak, felugrottam a hátára, lábammal átkulcsolva a derekét, a kezemmel pedig a vállába kapaszkodva.
-Előre a jégért! - vezényeltem előrefelé mutatva, noha fogalmam sem volt, merre van a konyha.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Szomb. Jún. 08, 2013 4:34 pm

-Jól vagyok - morgom, és úgy mozdulok, mint aki le akarja magáról söpörni a kezét, igaz gyanúsan messzire elkerüli a kezem az övét, szóval nem tudom mennyire hihető az álca. Személy szerint arra tippelek, hogy nem nagyon, mert a következő pillanatban már kapok is egy cuppanósat, ami kimondottan jól esik meg kell hagyni, de azért igazán fokozhatná még egy kicsit...
-...h...Hogy mi? - Kérdem megrökönyödve, miután kinyitom a szemeim. - Imádlak? Na nem, nem nem nem és nem! Egyáltalán nem imádlak, nem is kedvellek, sőt, még elviselni sem tudlak! A segged! Na vele egész jó a viszonyunk, és kezdek rájönni, hogy a szád sem mindig rémes de...hé...!
Felszisszenek, amikor a hátamra ugrik,de aztán összeszorított fogakkal tűröm, hogy hátast csinál belőlem ez a kis démon, és sorsomba beletörődve megindulok a konyha felé.
~Nem hiszem el...Ki lesz a következő, Rozsomák?~
Rövid vágta után megérkezünk a konyhába, ahol leparkolok a hűtő mellett, és ha elszáll rólam, nyomban az egyik székre vetem magam.
-Kivennél egy sört is? Elvileg eldugtam néhányak a zöldségek mögé. Amúgy, ha tényleg szeretnél tag lenni...hát, valójában nincs beavatási szertartás. Aki ide talál, és nem akarja ránk gyújtani a házat, az tag...ha ő is szeretné...tudom-tudom, de mindig ez van, ha épp házon kívül van a vezetőség.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Szomb. Jún. 08, 2013 5:04 pm

-Ó, persze, hogy jól vagy - gügyögtem neki gonosz élvezettel, és még meg is csipkedtem az arca egészséges oldalát. - Elmúlik ez a bibi gyorsan, katonadolog. Mire menyasszony leszel, elmúlik.
Ismét harsány nevetés következett, amikor heves tiltakozásba kezdett, hogy nem is imád, pedig láttam én a szemén, hogy odavan értem, de hát tényleg jól szórakoztunk együtt, Soren nagyon jó havernak bizonyult, aki mellett garantált, hogy soha nem fogok unatkozni.
-Ejnye, na, hát tudod, hogy én is bírlak - borzoltam fel a haját vigyorogva. - Nem kell úgy tenned, mintha meglennél nélkülem. De ne aggódj, ha csatlakozhatok, sokat fogok itt lógni. Mekkorákat fogunk szórakozni! Hármasban, ne aggódj, hozom ám a seggemet is - kuncogtam fel.
Miután kiporoszkáltunk a konyhába, azonnal letámadom a hűtőt, hogy a fagyasztó részéből előkapjam a jégkockatartót, a zöldségek mögül pedig (honnan máshonnan?) előkapja két sört. Ez egyiket odadobtam neki, a másikat meg én húztam meg, hogy mire letettem, a doboz már csak félig volt. Akkor kerítettem egy konyharuhát, és miután kifeszítettem, ütögettem a rekeszeikből a jégkockákat, a puha anyagba csavartam, és az így kapott kis batyut óvatosan a Soren arcán vöröslő puklinak támasztottam.
-Nincs valami taglista, vagy valami? - kérdeztem elgondolkodva körbejáratva a tekintetemet a falakon, amelyek mögött a többi ,,testvért" sejtettem. - Például honnan fogják tudni a többiek, hogy már én is tag vagyok? Van valami különleges kitűzőtök, vagy titkos kézfogásotok?
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Szomb. Jún. 08, 2013 5:35 pm

Grimaszolok, amíg az arcomat gyűrögeti, és lehet a nyelvem is kinyújtanám rá, ha nem tudnám, hogy ezzel csak bátorítanám. Azt viszont abszolút nem értem, min nevet ennyire, hát mit kell még tennem, hogy elhiggye, az idegeimre megy? Nem kéne vele ennyit smárolni?
-Na jól van na...elég lesz te... - próbálom elhessegetni a kezét a hajamtól, ami mondjuk elég lehetetlen vállalkozás így, hogy a hátamon ül, de azért csak próbálkozom. Szerencsére már nincs messze a konyha, és a söröm, amiben jólesően kortyolok bele.
-Taglista? Akad itt olyan, aki írni sem tud, vagy épp nincs neve,a mit ráírhatna. Egyenruha meg nincs, ez egy titkos szervezet, nem akarjuk semmivel felhívni magunkra a figyelmet. Nem, ilyenkor az a szokás, hogy amíg a többiek nem ismernek meg, azzal lógsz, aki behozott vagyis...
Nyelek egyet, ahogy belém hasít a felismerés, majd megsemmisülten hajtom le a fejem.
-...velem....Na jó...ez esetben, van valami extra képességed, ami a hasznunkra lehet? Masszírozni tudsz például?
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Victor Creed on Vas. Jún. 09, 2013 12:03 am

A régi lebuj, a régi mutánsokkal, a régi fejetlenség és káosz… Olyan, felfoghatatlanul – szánalmas. Mintha visszacsöppentem volna az oviba. Hogy hiányzott-e? A legkevésbé sem. Hiába, a rothadó hús szaga ugyanolyan, mint más sikátorban, semmi sem teszi különlegessé ezt a rakás idiótával telesz*rt helyet. Mexikó… Hmm… Mennyi ideig is voltam ott? Két-három hónapot? A régi szép időket juttatta eszembe, mikor az emberekben még volt tartás. Ch, már amennyi bennük valaha volt… Mégis el kell ismerni, az ottani patkányok sokkal később cincognak, bírják a kínzást és nem engedett el azonnal a hólyagjuk, ha megláttak valami igazán… hogy is mondjam… csúnya dolgot. A felemelkedő maffiák mozgalmai megtették a hatásukat, tökösebbé varázsolták az ott élőket. De itt? Leginkább szánalmat érzek, mikor sebes, mégis halk léptekkel elhaladok pár ismeretlen arc mellett és futólag vetek rájuk egy pillantást. Vihognak, azt sem tudják hol vannak… Nem ismernek fel, ahogy én sem őket.
Pont emiatt habozás nélkül elvágnám a torkukat és kivéreztetném őket, szimplán azért, mert megtehetem. Pótolhatóak. Ugyan… talán még sikoltozásban nem buknának el. De most jó hangulatom volt, nem akartam még több vérfoltot a házba. Egyelőre... Hát, most mondja valaki azt, hogy nem vagyok rendes!
Ahogy ezen morfondíroztam, berontottam a konyhába. Tudtam, hogy számítanom kellett mutánsokra itt is, úgy terjedtek, mint a csótányok, mióta elmentem. Már a folyosón lehetett érezni a szagukat, de úgy haladtam el mellettük, mintha ott sem lettek volna. Felrántottam a fagyasztót és ahogy az előbb a két kölyök, én is két sört vettem elő. A másik kezemben tartott üres whiskys üveget a pultra csaptam, de nem tört el. Voltak még csodák. A két sört egyszerre nyitottam ki egy könnyed hüvelykmozdulattal, majd meghúztam őket. Olyan volt ez már nekem, mintha gyümölcslevet iszogattam volna. A pultnak támaszkodva a szemben lévő mocskos ablakon keresztül bámultam kifelé egy szívdobbanásnyi ideig. Mikor végre, érces, mély hangon megszólaltam csak egy hanyag pillantást vetettem a fiúra és elrugaszkodva a pulttól, elindultam kifelé. A kabátom vége köpenyként úszott utánam.
- Hé, Villámhárító, ha Nicky fiú megjelenik, mondd meg neki, hogy beszélnem kell vele. Van néhány mutáns Mexikóban, akiket érdemes lenne megnéznie… - Egy pillanatra lelassítottam mellettük és végre a kislányt is végigmértem gyorsan, hanyagul, a legkisebb érdeklődés nélkül. – Hmm… Miután végeztél a lotyóval, tedd ki, így is épp elég szemét van már itt – vetettem még oda dörmögve és már fordultam is be a folyosóra. Hihetetlen mennyire elfajultak a dolgok...
avatar
Victor Creed
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 305
Hírnév : 38

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Vas. Jún. 09, 2013 2:34 pm

-Azta! - suttogtam elragadtatva. - Ez már valami. Ez nagyon tetszik. Se írni-olvasni, se rendes név, semmijük sincs, csak az elveik és a társaik. Vagyis... a testvéreik. De feelinges!
Az meg aztán végképp felvillanyozott, hogy ezek szerint még többet fogunk együtt lógni, amit vigyorgó tapsikolással juttattam Soren tudomására. Bármennyire is próbálta továbbra is elrejteni az igazságot, hogy ha nem is így lenne, kérelmezné, hogy hadd ő legyen az, aki körbevezet, bemutat a többieknek, és egy pillanatra sem hagyja el az oldalamat, azért én tudtam, hogy így van. Csak rá kellett nézni arra a kópé kis arcára, amire úgy próbálta ráerőltetni a morcos mackó kinézetet.
Apropó morcos mackó...
Az érkező személy olyasmit tett velem, amit azelőtt még soha senkinek nem sikerült: elnémított. Egyszerűen csak bámultam rezzenéstelen tekintettel, tátva maradt szájjal, nagyra tágult szemekkel, és amennyire iszonyatos félelmet ébresztett bennem minden egyszerű mozdulatával, ahogy sört ivott, ahogy lecsapta az üres whiskey-s üveget (respect), ahogy mosolytalan arccal tekintett körbe, ahogy barátságtalanul megszólította Sorent, rám pedig kimondottan sértő megjegyzéseket tett, egyszerűen odáig voltam érte. Annyira magával ragadó volt a belőle áradó nyers erő és határozottság, hogy legszívesebben a nyakába csimpaszkodtam volna, hogy vigyen magával mindenhova, de életemben először nem tettem azt, amihez éppen kedvem szottyant. Ülve maradtam, egy nyikkanással nem árultam el, hogy nem vagyok néma, és egészen addig bámultam utána, amíg el nem tűnt az ajtóban.
-Ő kell nekem - fordultam Sorenhez akkor még mindig az előbbi élmény hatása alatt, vagyis nem vigyorogtam, nem lelkendeztem, egyszerűen halál komoly kijelentést tettem arra nézve, hogy mi az, amiből sajnálatos módon nem tudok, és nem is vagyok hajlandó engedni.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Vas. Jún. 09, 2013 3:16 pm

-Hát, így is fel lehet fogni... - jegyzem meg, vajmi kevés lelkesedéssel, és inkább a söröm kortyolgatom tovább. Nagyjából ez az a pillanat, amikor feltűnik a csapat kabalája, a többszörös életfogytiglani börtönbüntetését is letölteni képes, vérszomjas tömeggyilkos, aki nekem akkora országos jó barátom, hogy inkább nem is szólok rá, amiért a sörömet issza. Tudom, nagyszerű barát vagyok...ehe...
-Nicky fiú, Mexikó...rendben, ha látom szólok.
Aztán már kortyolom is újra a sörömet, mert a hang, ahogy a buborékok átveszik a folyékony kenyér helyét valahogy sokkal kompetensebbnek hangzanak, mintha kinyitnám a szám, és feltenném a kérdés: "Ki a tököm az a Nicky fiú?"
Aztán hatalmas sugárban prüszkölöm ki a piámat, amikor meghallom ennek az őrült, elmebeteg, idióta nőszemélynek a következő mondatát, és egy csillaghalat megszégyenítő méretű szemekkel meredek rá, kicsit habzó szájjal még mindig.
-TE MEGVESZTÉL? - Fakadok ki, és nyomban elveszem tőle a sörét. - Többet már nem ihatsz.
Aztán szokatlan módon ma már másodszor megvilágosodom. Először is, már előre látom, hogy most azzal fog cukkolni, hogy "na mi van, mégis magadnak akarsz nagyfiú?" vagy valami hasonlóval, úgyhogy inkább elébe megyek a dolognak.
-Tudod mit? HÉ VIC! Várj egy picit! Ha már itt vagy, bemutatom az új csajt! Casey-nek hívják, illuminátus vagy mi, és egész tűrhető a nyelvtechnikája. Casey, ez itt pedig Kardfog, a leg...na hát akkor én iszom még egy sört.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Victor Creed on Vas. Jún. 09, 2013 7:32 pm

A fejemet hátrahajtva ittam ki az utolsó kortyokat az üvegből, majd egy elegáns mozdulattal oldalra dobtam őket. A folyosó falán hangos csörömpöléssel széttörtek és a bennük lévő habzó maradék lassan elkezdett lefolyni a földre.
- Mi van? – reccsentem rá a kölyökre, megálltam és a vállam felett a szemem sarkából ráemeltem a tekintetemet. Miközben beszélt, egyre inkább összeszűkült a szemem. Rühelltem, ha feltartottak. Mondjuk úgy, hogy nem volt az erősségem a türelem. Azonban a tekintetem azonnal sötéten felcsillant, mikor meghallottam az „új csaj” kifejezést. Teljesen testemmel visszafordultam és most már alaposabban végigmértem a vörös hajú nőstényt. Mik vannak, már maradékok is beállhatnak közénk?… Bár a legkevésbé sem érdekelt, amit a fiú összehordott, a szám sarka felkúszott és egy halvány, ördögi mosoly jelent meg az arcomon.
- Ó vagy úgy… Nyelvtechnika… - feleltem közömbösen, egy kis gúnnyal megfűszerezve, majd felhorkantottam. - És mégis miért kell nekem bemutatni? Talán csatlakozni akar? – léptem közelebb. Belenéztem a lány szemébe, vizsgáltam hátha találok ott valamit, ami figyelemre méltó. Elhaladtam mellette, szép lassan, hogy borzoljam az idegeit és húzzam az időt. Kíváncsi voltam a reakcióira, hogy mennyire van benne tartás. A füléhez hajoltam és kellemesnek szánt, mégis rejtett, epével suttogtam neki. – Öltél már embert? – Tovább léptem, szememet még mindig rajta tartva. A lépésemre a padló egyik része feljajdult. – Gyűlölöd őket? Korcsoknak tartod, akiket el kell pusztítani? Azért jöttél, hogy harcolj ellenük? – A háta mögött haladtam, körbejártam, fenyegető nyugalommal, mintha csak egy áru lenne, miközben oldalra biccentettem a fejemet. Nekem az volt. Egy rossz vicc, amin nevetnem kellett volna. – Mégis mit tud egy ilyen ártatlan, gyenge kislány, ami miatt érdekelne? – Tettem fel a kérdést bizonytalan ideig tartó nyugalommal. – De a legfőbb kérdés… - Ismét megálltam előtte és az állánál fogva, tőlem szokatlan finomsággal feljebb emeltem a fejét, hogy utána enyhén jobbra és balra forgassam, vizsgálódó tekintettel. – A legfőbb kérdés az… - Az ujjaim szorítása erősebbé vált, a karmaim vége és az ujjbegyem völgyeket varázsolt a fehér bőrén. Ha nem tett semmit, biztosan tartva őt, közelebb rántottam. – … hogy mire is kellenék neked kicsi Casey? Hmm? – Jól hallottam ezt a kijelentését, miután elhagytam a szobát. És meg kellett mondjam, igazán, igazán kíváncsivá tett.
- Mégis hol szedted össze? – emeltem a tekintetemet Soren-re, anélkül, hogy megmozdítottam volna a fejemet és pár másodperccel utána elengedtem a lányt. Ez mind nagyon üdítő volt, de nem olyannyira, hogy örökre lefoglaljon. Volt fontosabb dolgom.
avatar
Victor Creed
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 305
Hírnév : 38

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Vas. Jún. 09, 2013 8:17 pm

Szinte oda sem figyelve emeltem fel egy asztalon hagyott koszos tányért, hogy a sör szökőkúttól védjem magam, majd ugyanolyan nemtörődöm mozdulattal löktem félre. Nem bántam, hogy az italomat elvette, az sem, hogy mentálisan instabilnak tartott, ezek most abszolút hidegen hagytak. Bár egyébként se vettem volna magamra, hiszen az olyan jó barátok, mint amilyenek mi voltunk Sorennel mindig csipkelődnek egymással.
Ezt is bizonyítja, hogy azonnal Vic után szólt, hogy örömet szerezzen nekem, de hát amilyen áldott jó szíve volt, másra nem is számítottam. Vic pedig a legnagyobb boldogságomra vissza is tért, és hozta magával a misztikus, fekete, jéghideg auráját, amit egyszerűen fantasztikus volt. Persze felismertem az arcát, már számtalanszor láttam a hírekben, tudtam, ki ő. Bár a tetteivel nem mindig értettem egyet, mégis valahogy az, hogy tényleg megtette őket, lenyűgözött. Fel is álltam, és vidáman integettem neki.
-Casey Reynolds vagyok, és már csatlakoztam - jelentetem nagy büszkén. - Minotaurus már alávetett pár próbának, és mint látod, még egyben vagyok, szóval nyertem.
A következő kérdésére nem igazán tudom, hogy kellett volna reagálnom, de ami azt illeti, eléggé meglepődtem.
-Texasból jövök - feleltem tömören, gondolván, ez válasz a kérdésére, de aztán eszembe jutott, hátha még nem járt ott, ezért magyarázatképpen még hozzátettem: - Persze. Az egyik a teheneinkből akart megint lopni, a másik meg részegen rám támadt az utcán. Az ottani törvények szerint mindkettő feljogosít a jogos önvédelemre, apám meg már kicsi korunkban megtanított puskával meg pisztollyal lőni, és arra, hogy ne legyünk hülyék várni, amíg a másik húzza meg előbb a ravaszt. Mondjuk nem akartam őket megölni, de... hát megérdemelték.
A következő kérdésére már igazán csodálkozva néztem rá, mivel fogalmam sem volt, kikről beszélhet, de hamar rájöttem, hogy sok mindenkiről nem eshetett itt szó.
-Hát nézd, az hogy korcsoknak találom őket, talán kicsit túlzás - ingattam a fejem. - De tény, hogy egysejtűként kezdtük, és az evolúciós fejlődésnek köszönetűen tartunk itt ma. Ha az emberek felsőbbrendűnek érzik magukat az egysejtűeknél, akkor mi, akik nyilvánvalóan fejlettebbek vagyunk, nem egészen értem, miért ne érezhetnénk felsőbbrendűnek magunkat náluk. És hát őszintén egy kutyát be lehet idomítani arra, hogy maradjon a fenekén, őket meg nem, szóval nem is vagyok benne biztos, hogy csak a mi fajunk előzte le őket.
Nem lepett meg (végre valami), hogy kíváncsi volt a képességemre. Ez tényleg fontos volt, elvégre már egy csapatba tartozunk, neki meg mindenképpen tudnia kell róla. Finoman elmosolyodtam hát én is, ahogy a fülében először gépfegyverek sorozatlövő ropogása visszhangzott, majd azt felváltva rendőrautók szirénája, dörömbölés a bejárati ajtón, kintről pedig a Minotaurus hangján hangos üvöltés:
-Engedjetek be, mielőtt még megfejnek! Segítsééééééég, elkapták a kantáromat! Nem akarok fiákereket húzni a Gyereknapi felvonuláson, mentsetek meeeeg!
Ezek után pedig Soren hangján:
-B@szd meg, kiscicus, engedd már be, én már olyan tajtrészeg vagyok, hogy a végén még engem is befognak. Majd aztán kihallgatod Casey-t.
Ha bármi egyebet is tett, mint körbenézett, összehúzta a szemöldökét, szóval bármi veszélyesebbet szándékozott volna csinálni, azonnal megráztam a fejemet elégedetten kacagva.
-Hagyd csak, ez én voltam. Ahogy Soren is elmondta... legalábbis megpróbálta elmondani, illuzionista vagyok. Képes vagyok másokkal olyasmit elhitetni, ami nem valóságos. Nagyon praktikus tud lenni, hidd el.
Az, hogy meghallotta, amit Sorennek mondtam, hogy kell nekem, enyhe pírt varázsolt az arcomba, de nem sütöttem le a szemem, tovább folytattam a csevejt önfeledten vigyorogva.
-Tetszel nekem - válaszoltam egyszerűen. - Nyilvánvalóan te lehetsz itt a vezető, mert csak te nem hajtasz arra, hogy felvágj mindenki előtt, és még így is te vagy a legmenőbb. Utálok tanulni, de szerintem tőled érdemes lenne. És szívesen is lógnék veled. Látom, szeretsz inni. Van egy bárom, majd szólok a srácoknak, hogy te ott mindig ingyen ihatsz, oké?
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Vas. Jún. 09, 2013 8:37 pm

kardfog pont olyan kedélyes, mint amilyenre számítottam, Casey viszont valamiért mintha ezerszer idegesítőbb lenne most, hogy visszatért ez a szőrmók. Valamiért azt is sikerült elérnie, hogy görcsben álljon a gyomrom, csak azt nem értem, hogy miért. Mondjuk, annyira nem fontos, ezen a helyen inkább az lenne furcsa, ha vidáman dúdolgatva heverednék az ágyamra gyanútlanul, anélkül, hogy előbb letörölgetném róla az üvegcserepeket. Komolyan mondom, ha még több sörös termoszt törnének szét a falakon elgondolkodnék egy munkavédelmi bakancs beszerzésén. Valójában az egyetlen, ami miatt még nem tettem meg az az, hogy az Alcatraz-i csata óta így is mindenki azt hiszi, a testvériség valójában csak egy rocker grupié banda, mutáns képességekkel.
-Hogy hol szedtem össze? - Kérdezek vissza, hogy azt a látszatot keltsem, odafigyeltem az eddigi eszmecserébe, és nem csak magamban puffogtam, amiért képes...ja igen, a kérdés.
-Egy bankrablás alatt futottunk össze. Idegesítő egy nőszemély, de hasznos tud lenni, ha akar.
~Hajjajj, nem tettszik nekem, ahogy méregeti, meg fogdossa...már megint kezdem! Na jó, ideje...nemtom!~
Ahogy Casey tovább ecseteli a dolgot a szőrmóknak, mennyire bejön neki, én egyre inkább úgy érzem, hogy a fickó durván annyira szimpatikus nekem, mint egy metróellenőrnek öltözött hereharapó hal. A világot, és vele együtt ezt a páros a sörösüveggel takarom el a szemeim elől, és úgy kezdem szopogatni a folyékony kenyeret mintha az életem múlna rajta, hogy minél előbb berúgjak.
-Na, én akkor talán inkább magatokra is hagylak titeket. Aztán csak óvatosan, a szemetet nem viszik el jövő szerdáig!
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Victor Creed on Szer. Jún. 12, 2013 8:56 pm

A vidám integetésre csak gúnyosan felszaladt az egyik szemöldököm. Egy üresfejű desszert, milyen… édesen semmitmondó.

- Csatlakoztál? Hmm, ez aztán a jó hír – vigyorogtam. – És mondd, mégis ki mondta, hogy az a töketlen vadbarom bárkit is bevehet a kénye-kedve szerint? Talán csak nem a kölyök? –vetettem egy futó pillantást Soren felé. A szám sarka feljebb rándult. – Ugyan, ezzel csak annyit nyertél, hogy nem belezlek ki rögtön, amiért a Testvériség helyén vagy. Megtaláltad a rejtekhelyünk. Milyen kár… - húztam el a számat sajnálkozva. – Milyen kár, hogy az a csinos pofid nem éli ezt túl. De jó kedvemben vagyok, szóval hallgatlak. Két perc előny. Én a helyedben kihasználnám. – És elfutnék, amíg megtehetem, tettem hozzá magamban. Nos, nem mintha azzal sokra menne vagy sokáig jutna. Egyszerűen jót tett volna egy kis edzés, megmozgatott volna a hajtóvadászat.
„De hát megérdemelték.” Egy apró biccentéssel és kifejezéstelen hümmögéssel vettem ezt tudomásul és tovább folytattam a lassú körözést. Nem szóltam semmit, egészen a következő magyarázatáig. „És hát őszintén egy kutyát be lehet idomítani arra, hogy maradjon a fenekén, őket meg nem, szóval nem is vagyok benne biztos, hogy csak a mi fajunk előzte le őket.” Jóízűen, öblösen felnevettem, mikor meghallottam ezeket a szavakat. Heh, piros pont a kislánynak.

- Plusz egy perc – dünnyögtem jókedvűen, azonban utána a mosolyom azonnal lelohadt az arcomról, mialatt az övén megjelent egy halvány mása a sajátomnak. Az éles hangra eltorzult az arcom, a felső fogsorom láthatóvá vált az agyarakkal, ahogy hangosan, állatiasan felmorogtam. Fejemet a bal vállam felé, oldalirányosan lefelé mozgattam, hogy az állam már majdnem hozzáért a kulcscsontomhoz. Önkéntelen mozdulat volt, hogy kizárjam a hangot a fejemből, ahogy az is, ahogy az egyik kezem elindult a fülem felé, hogy befogja. De csak elindult, nem fogtam be. Őrjítő volt a zaj, a dobhártyámat szaggatta, a gerincem vonalán, az idegeimben sikoltott és az agyam közepén húzta végig karmos ujjait, hogy fokozza a fájdalmat. Hirtelen dörömböltek az ajtón. Arrafelé kaptam a fejemet és az ujjaimat félhold alakúra hajlítottam be, merev, görcsös tartással, hogy bármikor megnöveszthessem a karmaimat és húst szaggathassak. De a szavakat hallva, már kezdtem rájönni, mégis honnan eredt ez az egész. Vagy úgy… Gyanakvó pillantással figyeltem, a még mindig halványan vigyorgó lányt, de mikor felnevetett, elernyedtek a kezem megfeszült izmai. Féloldalasan elvigyorodtam.

- Nocsak, nocsak, nocsak… - hümmögtem fel. Egy pillanattal ezelőtt még azt mondtam volna, hogy „Nem rossz”. De sosem voltam olyan jószívű, hogy egy ilyen dicséret tényleg elhagyja a számat. – Talán tényleg praktikus lehetsz – döntöttem oldalra a fejemet és miközben vizsgáltam és hallgattam Soren válaszát, már azon gondolkodtam, melyik következő „összeröffenésnél” lehetne kihasználni. – Áldozat volt vagy rabló? – döntöttem enyhén jobbra-balra a fejemet, ahogy felhoztam a két lehetőséget. Újra, mély hangon, elgondolkozva felhümmögtem. Ó, nem siettem el a dolgot… Szórakoztató volt a kiscsaj.

Ahogy a nőstény tovább folytatta, a mosolyom lehervadt az arcomról. Komoran hallgattam, a szemem kikerekedett, a szám pedig megremegett. Ez nem lehet igaz… Végül mire befejezte, már nem bírtam tovább, ismét jólesően felkacagtam. Csak tudnám mi lelt ma… Gusztustalan… Na, nem volt épp kellemes ez a hang sem, továbbra is ott bujkált benne az a gúny és lenézés, amit igazából éreztem minden iránt. Majd a következő pillanatban egy sebes mozdulattal a markomba fogtam az arcát és olyan közel rántottam magamhoz, hogy magamon éreztem a leheletét. Egyik szeméből a másikba néztem, miközben felsőbbrendű mosolyom még mindig ott ült az arcomon.

- Igazán hízelgő, amit mondasz. Komolyan, már majdnem meghatódtam a sok bóktól – közöltem dörmögve, miközben tovább szórakozva, felemeltem a másik kezemet az arcához és mutatóujjamon meghosszabbodott a karmom. Óvatosan kihúztam a szeme elé lógó tincset, de a pengeélességű karmom még erre a finom mozdulatra is félbe vágta a hajszálakat, amik ezután a földre hullottak. – Ám akármilyen első osztályú nő vagy, egy valamit véss abba a fejedbe… Nagyon gyorsan felejtsd el, hogy rám akaszkodsz kicsi lány. Nem vezetek semmit, nem hiányzik, hogy óvó bácsit játsszak a sok gyengeelméjű között. Míg a végén megölni. Hmm, ha tudnád hányszor jutott eszembe ez! A legjobb ötlet, mióta Magnetó nincs itt. Hidd el, sokkal nagyobb nyugi lenne ebben a házban, ha megtenném. De nem én vagyok a gondnok, kettő apucijuk és egy anyucijuk is van nekik, akik… - Itt elgondolkozva Soren felé néztem. – Hol is vannak? – Ha nem kaptam konkrét választ, csak elhúztam a számat. – A lényeg az, hogy én senkit sem vezetek, senkit sem tanítok. Rühellem az ilyet. Hogy is mondjam… Magányos farkas? – Rendben, önző voltam, mert nem osztoztam a pusztítás gyönyörűségében… Őszintén? Ez az egy dolog volt, amitől kirázott a hideg és elvette az egészen ínycsiklandóan induló beszélgetés báját…

- Ne menj el kölyök! Nem kell besz*rni… – eresztettem el lassan a lány arcát és a fiúra vigyorogtam, miközben megpaskoltam Casey arcát. – Visszaadom neked ezt a csinos kis pofit. Úgyis, annyira összenőttetek már. – Lenéztem a nőstényre. – Én mindenhol ingyen iszom, drágaságom – tettem még hozzá leereszkedően. – De ne búsulj, azért szép próbálkozás volt… - Elfordultam és ismét elindultam kifelé. Ha senki sem állított meg, az utolsó pillanatban aztán gyorsan visszafordultam, mintha most jutott volna eszembe valami.

- Még egy apró dolog… Mivel hivatalosan nem lett felvéve és nem mutatott semmi olyat, amivel igazán meggyőzött volna vagy dobd ki és öld meg vagy pedig vidd el, hogy élesben kipróbálhassuk a kicsikét...
 
avatar
Victor Creed
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 305
Hírnév : 38

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Casey Reynolds on Csüt. Jún. 13, 2013 4:31 pm

A ,,töketlen vadbarom" jelzőre elvigyorodtam, és ha lehet, még nagyobb áhítattal pislogtam rá.
-Hát, mint látod, annyira azért nem volt töketlen, Sorent is jól helybenhagyta. De tök állat, hogy még így sem félsz tőle. Bár ahogy így elnézlek... - Összehúzott szemmel, elgondolkodva csücsörítve a számat méregettem őt is és Sorent is. - Hmmm... lehet, hogy erősebb vagy még Sorennél is, és azért? Szkandereztek egyet, hogy kiderüljön? Vagy bunyóztok? Így ránézésre elég nehéz megmondani. 
Élvezet volt nézni, ahogy a fejében keltett hangokra reagált. Nagyon nehéz volt visszatartanom a nevetésemet, hiszen ez mindig is úgy szórakoztatott, de sikerült uralkodnom magamon, elvégre nem akartam elrontani a bemutatót. És jól is tettem, mert így még az áradozást is kiérdemeltem, aminek szó se róla, már a ,,Nocsak, nocsak, nocsak..." része is nagyon szívmelengető volt, hát még a ,,Talán tényleg praktikus lehetsz." Mégsem akárki dicsért meg ilyen bőbeszédűen és ékesszólóan. Na jó, hát természetesen az ő mércéjével mérve, de hát miért is használnám más mércéjét? Akkor még a végén fenn kellene akadnom a mogorvaságán, meg hogy lelotyózott. De hát biztos így szoktak itt heccelődni egymással, ami a maga módján kifejezetten kedves. Ezek szerint már be is fogadott, és a barátjának tart. Szuper! Ez gyors volt. 
-Hát magával vitt túsznak, de igazából mentem én magamtól, még whiskey-re is meghívtam - meséltem lelkesen. - Az izgalmasabb volt, mint a zsarukat várni. Nagyon állat volt! Látnod kellett volna, amikor az egyik rablótársát megbalettoztattam, meg kotkodácsoltattam, sőt még Dallast is kellett áriáznia, mert azt hitte, különben lelövi egy egész osztagnyi rohamrendőr, pedig nem volt ott senki. Akkora ász volt!
Amikor azt mondtam, tetszik nekem, persze nem úgy gondoltam, hogy oltárt állítanék a szobámban az ő arcképével középen, hogy esténként gyertyát gyújtsak előtte, és nem is úgy, hogy lépegetnék felé fehérbe öltözve, lefátyolozva. Egyszerűen csak annyit, amennyit mondtam: tetszett nekem. Ahol én nőttem fel, ott nagyon komolyan vették, hogy egy férfi onnantól kezdve férfi, hogy az izmai többet nyomnak, mint a ló, amit megül, legalább három métereset tud köpni, van fegyvere, kellőképpen agresszív és nem riad vissza a harctól. És Kardfog mindennek a díszpéldánya volt. Mint a díjnyertes tehenünk Bessie, aki a vásáron maximális pontszámot kapott minden kategóriában. Itt azért gondolatban megtorpantam kicsit, hiszen Kardfogat egy díjnyertes tehénhez hasonlítani talán egy kicsit túl elvont, de sokáig nem filózhattam ezen, mert ekkor megragadta az arcomat, ami már önmagában elég volt ahhoz, hogy lekösse a figyelmemet, de a szavai, és a mozdulatai aztán végképp.
-Azta! - suttogtam kiguvadt szemmel. - Ez igen, te tényleg díszpéldány vagy. Jól van, nem akaszkodok rád, Soren úgyis azt mondta, hogy vele kell maradnom. De azért elmegyünk randizni? Szeretsz patkányokra lövöldözni?
Soren távozási szándéka meglepett, hiszen eddig olyan lelkesen ajánlkozott, hogy majd ő körbevezet és megmutat mindent. De mielőtt még marasztani tudtam volna, Kardfog megtette ezt helyettem. Hát persze, biztos jobban érzi magát a haverja társaságában, velem mégiscsak most találkozott először, bár nem tűnt túl megszeppentnek. Elsőosztályú nő, mi? Meg csinos pofi, mi? 
-Jaj, Soren, ne már, ne legyél féltékeny - hecceltem vigyorogva Ampert. - Anyu és apu még mindig szeretnek téged, nem kell duzzogni. Csak van, amikor együtt elmennek egy rétre kézenfogva, hogy beporozzák egymás virágait, mert azt nagyon-nagyon szeretik csinálni. Szerelmesek persze nem lesznek, mert azt csak a lúzerek csinálják, de hidd el, anélkül is lehet élvezni a virágos mezőt, de azért mindig te maradsz az ő kicsi villámhárítójuk.
Az ötletre a közös kirándulást illetően pedig felragyogó arccal tapsikoltam örömömben, hogy máris bebizonyíthatom, mennyire csapatjátékos vagyok. 
-Wow, mekkora zsír ötlet! Menjünk! Amper bedob pár hertzet, én megmutatom, hogy kell összetojatni az embereket, te meg...
Elgondolkodva néztem Kardfogra, és halkan hümmögve vakargattam meg az arcomat.
-Mit is tudsz te? Nem meghalni és hajat vágni, az addig oké, de még mit tudsz? Nem tűnsz olyasfajtának, akit fedezni kéne. Szupererő? Szupergyorsaság? Szuper-ránézel-és-maga-alá-csinál?
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Soren Baldwin on Pént. Jún. 14, 2013 12:35 am

-Kölyök? - Horkanok fel erre a jelzőre, és csak azért nem teszem alaposan helyre ezt a beképzelt alakot, mert kimondhatatlanul félek tőle.
-Hé! Nem lesz ma semmiféle kibelezés mert...!
Ekkor hallom meg, mit kombinálgat itt ez a csaj arról, hogy kardfog milyen szexi, és hogy mennyire gyönyörűen tudna engem a földbe döngölni...vagy valami ilyesmi, és hirtelen a szememben szó szerint feltámadt szikrák kihalnak, és legyintek egyet.
-Ha jobban belegondolok, csinálj amit akarsz, csak mint mindig, te meg - mutatok Casey-re - velem fogsz bokszolni, ha nem hagyod ezt abba de rögtön.
Mikor kardfog arról érdeklődik, hogy a csaj áldozat vagy rabló volt, a lehető legőszintébben vonom meg a vállaimat, mert már tényleg fogalmam sincs. Először még abban a hitben ringattam magam, hogy én voltam ott a bűnöző, de lássuk be, ha így folytatja, ő lesz a testvériség királynője, szóval lehet mindezt előre kitervelte mint valami ördögi....kitervelő...?
~Ehh, már megint ez a kölyök duma...komolyan mondom, néha nem értem miért lógok ezzel a bandával, a fizetés pocsék, a szállás szörnyű, a söröm ellopják, a tiszteletről meg azt hiszik valami olasz étel, ha nincs rajtad idióta lila sisak, és még akkor sem feltétlen kapod meg, mert rendszeresen röhögnek rajtad a hátad mögött az olyan bunkók mint én. Várjunk...m...mit mondott ez az idegesítő nőszemély, mielőtt átment bogarasba?~
-F...féltékeny??? Hogy mi van??? Na jó, nekem sürgősen be kell rúgnom azt hiszem. Apuci meg anyuci meg köszönik jól vannak, legalábbis még kicsit mozogtak, amikor leléptem.
Nem is tudom, mi volt a legrosszabb, hogy eszembe juttatta azt, ahogy vérző homlokkal rohanok az apám elől, annak ellenére, hogy egy jó adag feszültség tett róla, hogy ne követhessen, vagy az, hogy igaza van, tényleg féltékeny vagyok! De még hogy! Na persze nem azért, mert oda lennék érte, hogy is ne...Alapból sem csípem a vörös csajokat, mostanában meg szinte csak ők boldogítanak, inkább a szőkék jönnek be, az viszont, hogy körberajong, majd meglátja ezt a csak jóindulattal emberi lényt, és máris a nyakába ugrik, na ez már sok...
-Tartsd meg - szólok mogorván. - amúgy lövésem sincs, hol vannak a  vezetőink. Hugh beszélt valamit valami elintézetlen ügyről, egy láthatatlan manussal, de sajnos pont focimeccs ment a TV-ben, és csak akkor kaptam fel a fejem, hogy mi van, amikor azt mondta, én vagyok a főnök, amíg távol van. Amire megkérdeztem, viccel-e, már eltűnt. Ennek három hónapja, és azóta nem láttam,a másik két alakot meg soha...szóval gondolom akkor te vagy a főnök, vagy marad a totális Anarchia.
Tekintve, hogy mivel foglalkozik ez a "szervezet", a totális káosz nálunk azt jelenti, hogy sört vedelünk, TV-t nézünk, és kerüljük a feltűnést, így nem csodálom, hogy eddig senkinek sem volt sürgős változtatni ezen. Nekem ráér az tuti...
-Na mindegy, a lényeg, hogy nekem elég volt ennyi izgalom mára. Ha valaki el akarja vinni egy akcióra, tegye, engem odakint épp keresnek, szóval most ledőlök aludni...
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Utcafront

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.