Vatikánváros

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Victor Creed on Szomb. Feb. 11, 2012 6:37 pm

Karmaim könnyedén utat találnak a fémben és így már biztosan rajta maradva állok fel. Jól hallhatóan felkuncogok és a lány mögé lépek.

- Csak nem egyedül akartunk megszökni? – kérdem jót szórakozva a megdermedésén, miután visszaszerzem az egyensúlyomat. – Nem rázol le te olyan könnyen, mint hinnéd… - Ahogy meglátom a vállán átvetett fegyvereket, egy pillanatra elgondolkozok, aztán lemondóan felmorranok. – Na, mire vársz? Húzd fel a gépet és tűnjünk innen. - A másik ülésbe nem ülök be, csak megvetem a karmaimat a háttámlában. Különben is túl kicsi lenne, ráadásul így sokkal több esélyem van, hogy Sheena mögé keveredve megszerezzem a puskát vagy simán kitekerjem a nyakát. Az utóbbit egyenlőre nem akarom megtenni, mivel akkor lezuhannánk. És bár a lány, ha szerencsém van, megdöglik, de akkor ugyanott tartanék, mint ahol voltam. Még mindig szükségem van rá!
Pár lövedék hangosan pattan le a gép aljáról és néhány mellettünk süvít el. Sürgetve adom Párduc tudtára, hogy „díjaznám”, ha végre gyorsabb tempóban haladna.
avatar
Victor Creed
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 305
Hírnév : 38

Vissza az elejére Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Sheena Duran on Szomb. Feb. 11, 2012 7:06 pm

~ Kardfog! Hát ez meg, hogy a jóistenbe került ide! Röntgenszemei vannak és a sziklán is áttudja verekedni magát? Akkor meg minek neki a helikopter? ~
- Azt hittem már meggebedtél! – morogtam a fogam között, a gépre koncentrálva közben. – Nem is értem azt a tehetetlen bandát, mi a fenét csináltak eddig, hogy nem lyukasztgatták ki a fene nagy pofádat a szérumukkal!
Nem tetszett, hogy mögöttem áll, habár, ha csak nem ment el az a maradék esze, akkor nem fog addig egy ujjal sem hozzám nyúlni, míg le nem szállunk, hiszen akkor ő sem menekülhet. Még, ha túl is élné a zuhanást, akkor is telepumpálnák a szérummal és akkor itt rohadhatna meg a föld alatt.
- Mire várok? Te csak ne utasítgass itt engem, vagy át akarod venni a kormányt? – fordulok meg elengedve a botkormányt és nézek rá villámló szemekkel. – Tessék csak nyugodtan.
Persze a gép azonnal billegni kezdett és Kardfognak is csak az volt a szerencséje, hogy erősen beleeresztette a karmait az ülésbe, különben még ki is zuhant volna. Na, azért én sem akartam lepottyanni, ezért szép nyugiba, de újból a kezembe vettem az irányítást, és emelkedni kezdtünk, főleg mikor meghallottam a lövedékek hangját, amik a gépnek csapódtak.
~ Még az hiányzik, hogy kilyukasszák a benzintankot, akkor hamar kijutunk innen, csak darabokban! ~
Pár perc után, ár a golyók sem értek el és végre kiszabadultunk a kürtőből is, így megkönnyebbülve dőltem hátra és néztem körül, hogy merre is kéne az irányt venni. Valami hegy belsejében volt kialakítva a bázis, így igyekeztem valami távolabbi, forgalmasabb terület felé igyekezni, hogy ott leszállva könnyebben tudjunk felszívódni és eltűnni az üldözők szeme elől. Aztán még itt volt Kardfog is! Tőle is meg kell szabadulnom!
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Victor Creed on Szomb. Feb. 11, 2012 7:39 pm

- Nem adom olyan könnyen a bőrömet – válaszolom és lefelé tekintgetek. Egyre inkább soroznak és egy golyó hangja nagyon nem tetszik… olyan furcsán koppant a gépbe. Mikor elengedi a kormányt, egy pillanatnyi döbbenet után mélyebben belevájom az ülésbe a karmaimat és a helikopter vázában is fogást keresek. – Ha ezt tovább csinálod, hamarabb fogok végezni veled, mint kellene – morgom ingerülten és vicsorítva állom a tekintetét. A gép már vészesen elkezd forogni és egyre inkább dől a kürtő oldala felé. – Jó, jó, emeld már fel! – vakkantom felé erősebb hangon. Ha az utolsó pillanatban nem venné a kezébe az irányítást, akkor én tettem volna. Már csak az kéne, hogy miatta kelljen visszamennem! Bár a világháborúkban legtöbbször a gépfegyvereknél volt a helyem, mindenkit kiképeztek az alapokra… De el tudnék vezetni egy mai gépet is? Ez aggasztott inkább.

Végre kiérünk és a szorításom enyhül az ülésen. Azt nem mondom, hogy megnyugszom, hiszen még mindig itt van a probléma… Magasan vagyunk és Sheena-nál a puska. Körbenézek és egy sokat mondó hümmögéssel veszem tudomásul, hogy valahol Vatikánváros közelében lehetünk… Nem szólok, feszülten várom a megfelelő alkalmat. A baj csak az, hogy Sheena is nagyon jól tudja mennyire meg akarom ölni, így résen lesz. Kellemetlen.

Mikor meglát egy távol eső, megfelelő helyet, elkezdi letenni a gépet és tudom, hogy ez az a pillanat, amit ki kell használnom. A megfelelő pillanatot várom és ha elérkezik – mert a leszállásra koncentrál – a válláról levágom a szérumos fegyvert és ketté törve kidobom a gépből… Első számú probléma megoldva – kezelésbe lehet venni a másikat.
avatar
Victor Creed
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 305
Hírnév : 38

Vissza az elejére Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Sheena Duran on Szomb. Feb. 11, 2012 8:17 pm

Már kiszemeltem a helyet, ahová a gépet le szeretném tenni. Ez a várostól jó pár száz méterre lévő szabad terület, ahol még feltűnés mentesen tudunk landolni, de kellően hamar a városba is lehet érni. Így elkerülhetjük a feltűnést. Persze tisztában vagyok vele, hogy a mögöttem a fogait csikorgató Kardfog ugrásra készen várja a lehetőséget, hogy nekem essen, és erre a leszállás lesz a legalkalmasabb pillanat, de sajnos én nem vagyok jóformán halhatatlan, mint ős, így muszáj épségben letenni a madárkát.
De azért nem annyira, hogy ne legyen döcögős a vége. Jó pár méterről csapom oda a talajhoz a gép talpát, hogy a férfi legalább egy pár másodpercre elveszítse az egyensúlyát hiszen áll, én viszont be vagyok kötve, és talán ennyit idő elég lesz, hogy kiugorjak és ráfogjam a szérumos puskát, ha nem sikerül, akkor is megpróbálok kikeveredni a helikopterből, mert a szűk hely és, hogy a hátam mögött van, mind neki kedvez.
Hát ember tervez Isten végez tartja a közmondás és ez most be is jön, hiszen mielőtt lecsapnám a gépet, már érzem, hogy a puska lecsúszik a vállamról és egy reccsenés kíséretében kirepül az ajtón, már csak abban reménykedek, hogy a rázkódás és kemény landolás után, én leszek a gyorsabb és megpattanhatok.
A rotorok még forognak mikor én már ugrom is és átbújva a gép hasa alatt a hátsó rotorok felé futok, ahol a puska landolt, hátha ki tudom venni még belőle a szérumot, mielőtt Kardfog utolér.


avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Victor Creed on Vas. Feb. 12, 2012 11:32 am

Már épp visszafordulnék, hogy a lánnyal végezzek, de a gép a földnek ütközik és mikor lendülnék, hogy egy vízszintes csapással lecsapjam, átbújik a kezem alatt és leugrik a helikopterről. A landolás kemény, előrezuhanok és a vezérlőpultnak esem. Az ablak megreped én pedig szitkozódva rugaszkodom el, hogy utolérjem a már kint lévő Párducot. Tudom, hogy gyors és nem fogja felkészületlenül érni a támadásom. Nem hülye – itt a lehetőség, miért is ne élnék vele? Bosszúsan érkezem négykézlábra, karmaimat megvetem a földben, hogy minél gyorsabban érjem utol. Látom, ahogy a használhatatlan puska fölé hajol, hogy kiszedje a szérumot és mielőtt még nekitámadnék felém fordulva, belém szúrja. Dühösen felmorranok és kikerülöm a földet daráló rotort.

- Á-á… - mondom és elrugaszkodom. A levegőben még látom a kezében megcsillanó vöröskés szérumot. Közeledem és sietve kell mozdulnom, hogy ha ki akarom kerülni. Előtte érek földet. Felém szúr a szérummal… még idejében fogom le mindkét csuklóját, majd tartom el magamtól jó távolra. – Ez nem jött össze… - Az üres kezénél megperdítem, mintha csak táncolnánk és a másikból kitépem a szérumot. Ha jól számoltam, legalább még háromnak kell lennie valahol, de azok bárhol lehetnek a fűben. Széttöröm az üvegcsét és a folyadékot beletörlöm a kabátomba, mielőtt még bőrön át is hatna. Bár érzem, hogy a tenyerem kissé elzsibbad, de nem foglalkozom vele.

- És most – rántom meg a csuklójánál, a lábammal errébb rúgom a fegyvert és a másikért kapok, hogy azt is hatástalanítsam – ideje feladnod. - Dobog a szíve és az egyre inkább nekem kedvező helyzettől boldogan markolok rá a vállára. Nem győzhet ellenem.
avatar
Victor Creed
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 305
Hírnév : 38

Vissza az elejére Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Sheena Duran on Vas. Feb. 12, 2012 12:07 pm

Nincs sok időm! Éppen csak ki tudom kapni a szérumot tartalmazó injekciós tűt a puskából, már a nyakamon is van. Látom a felém lendülő testét, hallom dühös morgását, és azonnal felé döfök, remélve, hogy valahol csak sikerül eltalálnom.
Ismerem már az erejét és karmai, fogai hatékonyságát, így a kotyvalék nélkül nem sok esélyem van vele szemben.
Még sem vagyok elég gyors! Még jóformán a levegőben úszva megragadja mindkét kezemet, majd a védekezésként ösztönösen magam elé emelt karomon nagyot ránt maga felé, amitől elveszítem az egyensúlyom és ….és a szúrást eltéríti villámgyorsan mozduló másik keze, mely megfoszt az egyetlen hatásos védekező eszközömtől és dühödten morzsolja szét a keze között.
Fájdalmasan és magamra mérgesen felszisszenek. Nem lehet ilyen könnyű dolga! Tudom, hogy kell lennie még a fecskendőkből, ezért van még remény, ha valahogy tudok annyi időt nyerni, hogy megkeressem. Muszáj felvennem vele a harcot és kitartani valahogy, hiszen hiába futnék el előle, azzal semmit nem érnék el. Legalább annyira kell lelassítanom, hogy kilométerekre keveredjek el tőle, akkor talán elmondhatom hogy leráztam…..egyelőre.
De, most ez még a jövő zenéje, hiszen szérum sehol, viszont Kardfog itt liheg a fülembe, miután csuklómat vasbilincsként szorító keze ismét hatalmas rántott rajtam és én háttal nekikoccanva a testének, estem fogságba, ahogy jóformán átölelve engem leszorított mindkét kezemet.
Lehajtott fejjel, szapora légvétellel, a megadás jeleit sugároztam felé, majd egy hirtelen mozdulattal csaptam hátra a fejem erősen remélve, hogy már nem lesz ideje ilyen közelről elkapnia a sajátját és sikerül orrba találnom, ami eléggé fájdalmas lesz ahhoz, hogy lazuljon a szorítás, ekkor jön a következő a férfiak ellen mindig beváló hátra és felfelé rúgás, ami találat esetén tovább fokozhatja kínjait. Ha elenged, akkor megfordulva felrántott térdemre rántom a fejét, majd igyekszem kisöpörni a lábait. Talán ennyi sérülés eléggé lelassítja, hogy legyen időm keresgélni, hiszen a tűk nem lehetnek messze.


avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Victor Creed on Vas. Feb. 12, 2012 1:04 pm

Egy másodperc. Ennyit engedek meg magamnak, hogy elgondolkozzak azon, vajon miért nem próbál elszökni, mielőtt kitekerem a nyakát, de ez elég is ahhoz, hogy utána egy nem várt ütés miatt megfájduljon a fejem és az orrom megroppanjon. De ez még nem elég neki! A következő rúgásnál fájdalmasan felnyögök és összegörnyedve elengedem. Basszus! Nincs időm felkészülni a fürge támadására és mielőtt még újból normálisan látnék a múló fájdalomtól, a fejem a térdén koppan, aztán az oldalamra esem. Bár nem értem, hogy lehet ennyi erő benne, még ezek után is. És mindez csak egy másodperc miatt!

Miután a lábam között a dolgok rendben lesznek, idegesen felmorranok. Kezd nagyon elegem lenni ebből a nagymacskából és egyre inkább kezdem elveszíteni a türelmemet. Talán meg kellett volna már a tengerparton ölnöm… De akkor hol lenne a szórakozás? Igen, akkor este megesett magamon a szívem; nem lehetek olyan gonosz, hogy nem hagyok mókát a városban? Így visszagondolva jó ötletnek tűnt, de Párduc egyre inkább idegesít. Ideje lesz nemsokára befejezni ezt a gyerekes játékot és végleg megölni… Ám most – nézem, ahogy fut, hogy megkeresse a szérumot – először csak kapjam el… Utána meglátom mit tehetek… vagy mit nem tehetek. Attól függ honnan nézzük.

Felállok és letörlöm a már amúgy is véres arcomról az orromból folyó vért, aztán egyre jobban gyorsítva váltok ügetésbe, hogy kikapjam a lábai alól a talajt és az egyik bokáját eltörjem. Arra is figyelnem kéne, hogy mikor jönnek utánunk a börtönből… de ahogy a vér lüktet a fülemben, nem hallok mást csak a saját morgásomat, nem érdekel más csak Sheena vére. Sok vér tapad a kezemhez, de az övé különösen édes lesz. Ha nem sikerül ledöntenem a földre a még mindig a hátán lévő másik fegyvernél rántom hátra, aztán ujjaimat begörbítem és karmaimat Párduc gyomrába mélyesztem.

- Kétszer még megengedem, hogy élve menj el, de harmadszorra nem leszek ilyen kedves – morranok fel és a fejemet lendítem, hogy mint az első találkozásunknál a fogaimat a kulcscsontja közelében a húsába mártsam.
avatar
Victor Creed
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 305
Hírnév : 38

Vissza az elejére Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Sheena Duran on Vas. Feb. 12, 2012 1:34 pm

A támadásaim igazán sikeresnek bizonyultak, minden úgy ment, ahogy azt előre elterveztem és ez most biztosított egy kis időt nekem. Gyorsan körbekémleltem, hogy merre lehetnek az üvegcsék, hiszen nem szóródhattak messzire és csak imádkozhatom, hogy egyben is legyenek. Igen, mintha ott a fűben megcsillant volna valami, talán azok lesznek azok, vagy legalább egy. Rohanni kezdek, hiszen tudom, hogy nem sok időm van, Kardfog rekord sebességgel regenerálódik és a férfiasságán esett csorba általában nem tetszik a hímeknek, ezért várható, hogy még idegesebb lesz, ha magához tér.
Már csak két méterre lehetek a földön heverő szérumtól, mikor megérzem magam mögött a férfit és azonnal ugrok egyet, számítva, hogy, mint általában először lábra megy. Hallom is az elsuhanó karjának halk szisszenését, de nem igazán örülhetek a dolognak, mert a következő pillanatban a géppisztoly szíja megfeszül a mellkasomon, és mintha valami rugó rántana vissza, hátralendülök, szaltózva egyet a levegőben. Keményen fogok talajt, de már gördülnék is tovább számítva a támadásra, de a hasamba mélyedő karmok kínja és a kiszoruló levegő maradásra bírnak.
Még hallom kedves szavait a képembe morogni mielőtt a fogait is belém mélyeszti, pont oda, ahol az első találkozásunk során is megsebesített. Felsikoltok a fájdalomtól és minden erőmmel próbálom levetni magamról.
A fecskendő oly annyira reményt keltő közelségben van, és mégis szinte most elérhetetlennek tűnik
- Pedig még oly sok ötletem van a kergetőzésre, miért rontanád el a játékot. – nyöszörgöm fájdalmas grimasszal az arcomon, miközben ráharapok a fülére, hogy elengedje végre a vállam. A hátam iszonyúan fáj, hiszen a puska ráadásul alám szorult, de, ha egy kicsit is arrébb tudnék araszolni, akkor elérném és a csövet a hasa irányába fordítva beleereszthetném a tárat. Csak ez az iszonyú fájdalom ne lenne a gyomromban! Kissé öklendezni kezdek.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Victor Creed on Vas. Feb. 12, 2012 2:33 pm

Élvezem, ahogy a vér ismét megtelíti a számat és mámorosan hallgatom a közelről jövő, dobhártyaszaggató sikolyát, miközben megforgatom a karmaimat a hasában. Nem vágok olyan mélyre, hogy hamar elvérezzen vagy a belei kiessenek - nem adom meg neki azt, hogy nem tudjon harcolni. Gyerünk, ellenkezzen csak! Annál jobban fogok örülni a halálának. Az előbbi rúgása még fájdalmasan él az emlékeimben, ezért erősebben ráharapok. A válaszára már épp eltávolodnék tőle, mikor a fülembe mar, így ahelyett, hogy elengedném, hangosabban morogva közelítem a felső és alsó fogsoromat egymáshoz, már-már szinte kiszakítva egy húsdarabot a testéből. Másik kezemmel belemarkolok a hajába és csak aztán hagyom abba a harapást. Ördögien felkacagok és oldalra hajtott fejjel vizsgálom meg az alattam fekvő Párducot.

- Tudod, igazad van… - veszem ki karmaimat a gyomrából és közelebb hajolok. – Játszunk… – dörmögöm szadista vigyorral és egy mozdulattal letépem a már amúgy is szakadt felsőjének az alját. Ha már így felajánlotta… Biztos nem fog neki örülni és az csak még jobb, ha hevesebben ellenkezik. Felkuncogok és a kezemet a combjára csúsztatom, majd hogy tudja kivel van dolga, karmaimat is használva markolok rá a lábára. – Lássuk mennyire vagy szelíd, Cicus – morgom felé és feljebb emelem.
avatar
Victor Creed
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 305
Hírnév : 38

Vissza az elejére Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Sheena Duran on Vas. Feb. 12, 2012 3:01 pm


Nem tudom a fájdalmat milyen szintig lehet fokozni, pedig a kiképzésem alatt is volt benne részem, de amit Kardfog művel, az a lassú halál magasiskolája.
Harapásom, mely majdnem leszakítja a fülét, pont az ellenkező hatást éri el, mint amit szeretnék, mert ahelyett, hogy elengedne, még mélyebben mélyeszti bele fogait a vállamba, és azt hiszem, hogy a következő pillanatban elroppantja a kulcscsontomat. Mondhatnám, hogy kibírhatatlan a fájdalom, de hazudnék, hiszen még mindig magamnál vagyok és hörögve kínlódom végig, ahogy a hajamba markolva feszíti hátra a fejem és a hasamba mélyedő karmait még meg is forgatja bennem. Meg vagyok győződve róla, hogy mindjárt felnyitja a hasfalamat és kitépi a beleimet, de akkor sem kapja meg azt az élvezetet, hogy félelmet és rettegést lásson a szememben. Keményen ráharapok a nyelvemre, hogy még egy sikítás véletlenül se szaladjon ki rajta, így csak egy tompa nyögés a jutalma ennek az állatnak.
Úgy látszik azonban szavaim felcsigázták szadista érdeklődését, mert a játék szóra felcsillantak a vérem illatától csillogó szemei és egy durva mozdulattal foszt meg trikóm mell alatti részétől, majd mancsai lejjebb csúsznak és a combomra siklanak. Már-már azt hiszem valami perverz gondolata támadt, mikor karmai belemélyednek a húsomba és így emel fel a földről. Belesápadok a kínba és a szám sarkán már vér folyik ki, ahogy ismét a nyelvembe mélyesztem a fogaim, de ez a mozdulat arra is lehetőséget ad, hogy a fájdalom fátylán keresztül jutva, előrébb húzzam a puska csövét és csak reménykedve, hogy jófelé célzok, meghúzva a ravaszt beleengedem az egész rohadt tárat a testébe. Nagyon remélem, hogy akármennyire is regenerálja magát a fájdalom neki is osztályrészéül jut.
Ha ezek után le tudom rúgni magamról, megpróbálok valahogy négykézláb a szérum felé araszolni. A fájdalom könnyein keresztül látom, ahogy közeledem és, ha sikerül rámarkolok a tűre és magamhoz húzom. Ha ismét rám mászik Kardfog, hogy tovább játszadozzon, már lesz mivel védekezni és kellemetlen meglepetésben lesz része.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Victor Creed on Vas. Feb. 12, 2012 3:54 pm

Mindig azt mondják, hogy nem szabad játszani az étellel. Hát, ha valaki ezt betartja, megfosztja magától a lehető legnagyobb élvezetet. Mert az ételt, ha magadnak szemeled ki és ejted el, a móka csak a hab a tortán. Jutalom. Bár Sheena nem sikolt fel mér egyszer, de az arcán tükröződő szenvedés új lendületet korbácsol bennem. Elgondolkoztat, hogy vajon meddig bírná a kínokat és mennyi idő után lehetne megtörni. Nincs senki, aki megállítana. Sem ember, aki figyelné, ahogy szórakozom a prédámmal. Látom a száján kicsorduló vért. Felkuncogok, féloldalasan elmosolyodom, aztán magamhoz rántva vezetem végig a nyelvemet az állától egészen a szája sarkáig, miközben egy pillanatra sem engedem el a tekintetét. Finoman nyalom le a vért, hogy egy csepp se menjen kárba. Lassan, minden pillanatot kiélvezve. Nézem a rezdüléseit, az utálatát, azt, ahogy felélénkül a gyűlölete irántam. Imádom az egészet! Átfut az agyamon, hogy mielőtt megölném, máshogy is elüthetnénk az időt, mikor a keze megmozdul és a fegyver csöve a hasamba fúródik.

Ennyit a „romantikáról”. Elengedem és a földre zuhan, miközben a golyók töretlenül lyukasztanak. Felnyögök a fájdalomtól és a hasamhoz kapva görnyedek ismét össze. Lábam megremeg, de nem esem el, mikor felállok, hogy utána induljak.

- Büdös szuka… - sziszegem gyűlölködve és bár lassan, de beérem. Belerúgok, hogy az oldalára essen, majd a térdemre rogyok mellette. Jól is esik pár másodperc pihenő, viszont többet nem engedek meg magamnak. Ideje befejeznem, amit elkezdtem. A nyakára fonom az ujjaimat és erősen a földbe passzírozom. Másik kezemet felemelem, hogy egy végső csapással elhallgattassam, de félúton alábbhagy a lendületem és a kezem megdermed a levegőben. Meglepődve nézek le az oldalamra. Sheena kezei ökölbe szorulva markolnak valamit… És ahogy a fájdalom elkezdődik, már tudom is hogy mi az. A rohadt életbe… Felvonyítok, mikor a jól ismert kín eléri a szívemet. Hátraesem, kezemet elkapom Párduc torkáról, kezét ellököm az oldalamtól és a hátam mögött megtámaszkodom a tenyeremen, miután kitépem az üres üveget magamból. Szinte azonnal érnek el a hatások: fájdalom, izzadás, légszomj, szédülés... és gyengeség.
avatar
Victor Creed
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 305
Hírnév : 38

Vissza az elejére Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Sheena Duran on Vas. Feb. 12, 2012 5:00 pm

Még időben rejtem el a tűt, mert már hallom is a súlyos lépteit magma mögött. Igazán nem sok időt hagyott a cselekvésre, a golyók nem lassították le elég ideig, így szerencsém volt, hogy eljutottam idáig. Most sem tagadja meg önmagát, hogy tovább gyötörjön, lába a mellkasomba robban és vagy fél métert csúszva tőle az oldalamra fordít. Kissé összébb húzódzkodom a fájdalomtól, de Kardfog már mellettem is áll, aztán kissé fáradtan, vagy talán fájdalmasan (?) lerogy mellém. A mozdulat amivel viszont megragadja a torkomat, már nem tükröz gyengeséget. Határozottan kényszerít hanyatt és csapja hátra a fejem, ami keményen ütközik a kemény földdel, kisebb szupernova robbanást idézve a szemem elé. Ez volt a perc, amikor már az ölés vágya lobogott a szemébe, elfeledkezve minden óvatosságról, csak a tehetetlen és legyengült prédát látta bennem, így ezt kihasználva, egy gyors mozdulattal döftem a tűt az oldalába. Nem tudtam, hogy milyen gyorsan hat a szer, hiszen mikor a cellában találkoztam vele, akkor már több adag is benne volt, de reméltem, hogy gyorsan, mert a végső csapásra emelt karmok, nem sok jóval biztattak.
Szerencsém volt! Óriási szerencsém! Lehet, hogy sikerült valami nagyobb érbe juttatni a szérumot, így szinte azonnal megérezte a hatását. Elengedett, majd a kezemet lesöpörve az injekciós tűről, kitépte azt magából, de már későn.
Láttam a felismerést a szemében, aztán a légzése zaklatottá vált és megjelentek az első izzadtságcseppek a homlokán. Megkönnyebbülve felnyögtem és felé köptem a számban összegyűlő vért.
- Remélem élvezed a játékot Cicus! – hörögtem felé, és óvatosan arrébb kúsztam, majd a kezemet felszakított hasfalamra téve, remegve négykézlábra küzdöttem magam.
Kicsit meg kellett állnom, hogy erőt gyűjtsek, szédültem és émelyegtem, de nem hagyhattam időt neki, hogy úrrá legyen a szeren! Meg kellett keresnem a többit is, legalább még kettőnek, vagy háromnak lennie kell még!
Összeszűkült szemekkel néztem körbe, aztán felkecmeregtem, közben folyamatosan szemmel tartva a földön ücsörgő, erőtlen férfit. Pár méterre megláttam a szétszóródott üvegcséket. Lassan, botladozva indultam meg feléjük. Felszedegettem a két épen maradt tartályt, a harmadik sajnos összetörve hevert ott. Micsoda pocsékolás! Majd a rám meredő Kardfog felé igyekeztem, hideg mosollyal az arcomon.
- És remélem a folytatás is az ínyedre lesz! Vedd úgy mintha drogoznál, tiszta élvezet, hisz szereted a kínt! Most megtapasztalhatod, milyen amikor kapod és nem adod. – kerültem a háta mögé, hogy ne érjenek el a karmai, és szépen egyenként bele döftem őket, ha nyugton maradt. - Talán még az inkvizíciós haverjaid is ideérnek mire kimegy a hatása. Majd üdvözöld őket a nevemben. – köhögtem egy kis vért fel.
Aztán hátra sem nézve, pokoli lassan, de elindultam az épületek és a civilizáció felé

//Én is nagyon köszönöm – igazán klassz és élvezetes volt //


A hozzászólást Sheena Duran összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Feb. 12, 2012 7:51 pm-kor.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Victor Creed on Vas. Feb. 12, 2012 7:32 pm

Halkan fújom ki a levegőt a fogaim között és meg kell fognom a fejemet, hogy egy helyben maradjon. Borzasztó érzés, ahogy egyre inkább gyengülök és futótűzként terjed szét a szérum az egész testemben. De még van elég erőm felmorogni Sheena megjegyzésére és gyanakodva figyelem, ahogy feltápászkodik. Egy ideig csak kíváncsian nézem, már azt hiszem, hogy kihasználja az alkalmat és elmegy, de helyette lehajol még kettő, szérumos üvegcséért! A kezem megdermed az arcomon és kikerekedett szemekkel nézem. Fenyegetően felmorgok, de ez olyan, mint egy sarokba szorított kutyáé. A hátam mögé támaszkodom és elkezdek hátrafelé kúszni, hogy ne érjen el a közeledő lány, de esélytelen a próbálkozás. Gyűlölködve nézek fel Sheena-ra és legszívesebben lekaparnám a mosolyt az ajkairól – helyette a földet kaparom, ahogy próbálok gyorsítani. Nem megy. Szédelgek, hányingerem van…

Egy utolsó erőbedobással pattanok fel és ezzel egy pillanatra megdöbbentem Sheena-t is. Ismét felé vicsorgok és a karmaimat kieresztve lépek párat hátra, hogy elkerüljek a szérumoktól. Nem sikerül – elesem a saját lábamban és az eddig is bizonytalan állásból, földre rogyás lesz. Lassan rázom meg a fejemet és körbenézek, de minden összemosódik. Valahonnan messziről hallom a hangját és csak gúnyosan felhorkantok.

- Kerülj csak a kezeim közé, soka többé nem menekülhetsz… - vicsorgok, aztán két ponton is belém hasít a fájdalom. Félig idegesen, félig fájdalmasan felmorgok, de mikor a szérum ereje megháromszorozódik, ívbe feszül a hátam a kíntól. Mindenem ég, lassan nyúzzák le a bőrömet, egyenként tépnek ki minden darabot belőlem és az agyamban forró tűkkel kutakodnak… Hangosan fújtatok, ahogy a földre fekszem. Kezemmel a talajt kaparom, hogy alábbhagyjon az émelység, de az csak erősödik… és erősödik… és erősödik. Nem tudom még meddig lehetne fokozni a fájdalmat, de az nem áll meg egy ponton, kitartóan emelkedik én pedig kínlódva felnyüszítek.

- Elmehetsz, de megtalállak – nyögöm ki dühösen. Ránézek a sok Sheena közül az egyikre... Látom, ahogy távolodik a szőke folt… És felnevetek. Hogy miért örülök azt én magam sem tudom, de nem engedem, hogy úgy hagyjon itt, hogy ne hallja a vadállatot. Azt, aki meg fogja ölni. Azt, aki játszik vele. Azt, akit sosem fog tudni a háta mögül eltüntetni. – Én még élek Sheena!!! – kiáltom még utoljára, aztán elsötétedik minden. Vér folyik ki a számból, és ahogy felköhögök, érzem a fűre permetként szóródó cseppeket.//Köszi a játékot!!! Nem mondom, hogy nem volt fájdalommentes, de élveztem! Very Happy //
avatar
Victor Creed
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 305
Hírnév : 38

Vissza az elejére Go down

Re: Vatikánváros

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.