The Willard Hotel

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

The Willard Hotel

Témanyitás by Cerebro on Szer. Okt. 12, 2011 11:13 pm

A Pennsylvania sugárút koronaékszerének tartott épület 1850 óta fogadja látogatóit, s neve azóta a luxus szálló szinonimájává vált a fővárosban. Az épületet mára műemléknek nyilvánították.
Az épület gyakori vendégei a különböző országok politikusai, és diplomatái, tekintve, hogy mindössze csak két háztömbnyire helyezkedik el a Fehér háztól._________________
avatar
Cerebro
Admin

Hozzászólások száma : 539
Hírnév : 7
Tartózkodási hely : Xavier Birtok

http://postoutsiders.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Szellem on Szomb. Nov. 12, 2011 5:19 pm

Hasonlóan a Belnord-hoz, a Willard legénysége sem zavartatja magát, ha némelyik vendégük rendhagyó, sőt, mondhatni különc kívánsággal áll elő, ezért aztán nem csoda, hogy az ifjú Jim Walton immár 3 napja élvezi a szálloda vendégszeretetét egy székhez kötözve, és eddig ez senkinek sem tűnt fel.
-Ajánlom, hogy tejeljen az öreged - duruzsolja a fülébe egy mély, női hang, miközben egy kés pengéje cirógatja az ádámcsutkáját - különben kénytelen leszek más szórakozás után nézni.
A talpig fekete bőrt viselő domina ezután kiegyenesedik, és vet pár szúrós pillantást a szobában öldögélő 4 emberére, főleg a számítógépet bújóra.
-Még mindig semmi? - Társa fejrázása nem éppen az a válasz volt, amiben reménykedett, és ettől csak még szeszélyesebbé válik. A kezében lévő kést elhajítja, úgy, hogy alig fél centiméterre fúródik túsza öle előtt a székbe. - Nagy sóher az apád, lehet küldenem kéne neki termékmintát, nem gondolod?

A banda a legfelső emeleten szállt meg egyébként, a megbízó pedig boldog lenne, ha egyikük sem hagyná el élve a szobát. Na persze, neki fogalma sincs, melyik szobáról, hotelről, vagy városról van szó, ez az információ valaki mástól származik...
-Irene Verbanski - közli Szellem a telefonban - veszélyes egy nőszemély. Csukot szemmel jobban lő, mint én távcsővel, kézfogás után jobb, ha megszámolod az ujjaid, és úgy egyáltalán odavan a durva dolgokért, beteges a csaj - ez az utolsó majdnem úgy hangzott, mintha dicsérné őt - Cox néven foglaltak szobát, a Willanrd-ban, Washington-ban. Jó vadászatot, és ha van rá mód, nyírd ki légy szíves, nem akarok magyarázkodni amiért feldobtam, az olyan kellemetlen lenne....

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Sheena Duran on Szomb. Nov. 12, 2011 5:45 pm

Végre valami jó kis szaftos megbízatás! Valamiért Szellem rám gondolt az ügy megoldása kapcsán, de ezt most nem rovom fel neki, hiszen Rozsomák óta, nem volt egy épkézláb melóm. Így, hogy már teljesen felépültem, örömmel fogadtam a dolgot és nem sok időbe telt már útban is voltam Washington felé. Egyébként sem vagyok oda a váltságdíjat követelő emberrablókért, úgy, hogy szívesen engedek apuci és Szellem kívánságának is a likvidálásukat illetően.
Megérkezve a városba én is a szóban forgó Hotelben keresek szállást, hiszen elég szép számú forgalmat bonyolítanak, nem fogok senkinek feltűnni. A fiatal recepciós figyelmét kicsit elterelve megtudom Cox szobaszámát, így a banda szálláshelye alatti szobát veszem ki, és remélhetőleg sikerül majd egy kis hallgatózással több információhoz jutni. Az sem elhanyagolható szempont, hogy a teraszon könnyen feljuthatok, ha eljön a támadás ideje. Minden esetre először is eljátszom a fáradt utazó szerepét, hogy minél előbb bejelentkezve, felmehessek és végre a dolgomhoz lássak.
A szobába érve lepakolok, majd a terasz ajtót kinyitva a korláthoz sétálok, mint aki csak a látványban akar gyönyörködni, majd figyelmesen a fenti szobára fókuszálom a hallásomat.
Nem igazán van ínyemre amit fent hallok és az még úgy sem, hogy minden felkészülés nélkül kell cselekednem, ha a fiú feldarabolása a gyakorlati megvalósítás irányába menne.
Nem tudhatom, hogy ez mikor fog bekövetkezni, minden esetre a nő hangjából szinte kivehető volt az élvezet. Azt hiszem nagy örömmel töltötte el, hogy a fiú apja nem fizetett és ő kiélvezkedheti magát. Lekapom a dzsekimet, hogy csak egy fekete trikó marad rajtam, felcsatolom a késeket tartó övemet. Dupla hónaljtokot veszek fel és mindkettőbe egy-egy Walthert teszek, és visszasétálva a teraszra, két könnyed és hangtalan ugrással a felettem lévő teraszra huppanok, majd meglapulva várok.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Szellem on Szomb. Nov. 12, 2011 6:33 pm

A fiú életösztöne beindul a kés láttán, ami leginkább abban nyilvánul meg, hogy kitágult szemekkel kezd kapálózni, és székestül csúszik egyre hátrébb a szobában, mígnem az egyik katona el nem kapja a háttámlát, és nyomja géppuskája hideg csövét túsza hátához.
-Kölyök, ne ficánkolj, mert még beléd eresztek egy tárat ijedtemben. Ne hidd, hogy nem teszem meg, unom a képed, ez a szoba pedig olyan jól szigetelt, hogy azt sem hallaná meg senki, ha egy tank lőne rád.
-Kimentem cigizni egyet! - Jelenti be a számítógép guru. - Addig ne nyúljatok a gépemhez!
Csapattársai felmordulásából, és korábbi tapasztalataiból arra következtet a férfi, hogy ez hiú ábránd, de már nagyon éhes a tüdőrákja, úgyhogy nincs mit tenni. Becsukja maga mögött a lefüggönyözött erkélyajtót, hogy arra í tíz percre, amíg idekint van ne is lássa, vagy hallja társait, kiktől alig várja, hogy megszabaduljon végre. Egy laza mozdulattal gyújt rá, s közben gyönyörködik a városban.
-Fura, a filmekből azt hinné az ember, hogy ez a város tele van felhőkarcolókkal.
Apró füstkarikákat enged útjára, szabad kezével pedig a korlátot támasztja.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Sheena Duran on Szomb. Nov. 12, 2011 7:11 pm

Csendben lapultam a terasz sarkában, mikor az egyik rabló úgy döntött minden áron füstölögni akar egyet.
~ Hát legalább megkönnyíted a dolgom kiskomám! ~ húzódik mosolyra a szám.
Nem is volt nehéz dolgom vele, hiszen egyrészt nem számított semmi rosszra, másrészt a teraszajtó függönyei most nekem kedveznek. Csak részben alakulok át, hogy érzékszerveimet minél jobban használhassam, így az arcom egy pillanattal később már egy fekete párduc pofájának formáját veszi fel, hallásomat még jobban fokozva. Pisztoly természetesen nem használhatok, ezért hangtalanul húzom elő a késemet, majd a gondtalanul cigerettázó fickó mögé lopakodok és befogva a száját a veséjébe szúrok. Megvárom míg a test elernyed és akkor halkan a földre ültetem egészen a sarokba a fal mellé. Úgy döntök, megvárom míg keresni kezdik és kinyitják az ajtót, akkor ők nem igen látnak jól ki a sötétbe, én viszont tökéletesen fogom látni a célpontokat, melyeket a hangjuk alapján már nagyjából beazonosítottam, merre lehetnek, és merre lehet a széket nyikorgató túsz. Most, hogy már nagyjából tudom mire számítsak, arcom is visszaváltozik, majd felkészülve, hogy azonnal tüzet nyithassak elővettem mindkét pisztoly és készenlétben tartva várakozni kezdtem
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Szellem on Szomb. Nov. 12, 2011 7:28 pm

A férfi félelme beigazolódott, és 42 másodperccel az után, hogy elhagyta a hotelszobát, két társa máris vihogva szörfözött a neten, mindenféle kétes erkölcsi tartalommal feltöltött weboldalak után kutatva. Vezetőjük egy darabig tűrte ezt, és inkább azzal foglalatoskodott, hogy eltávolítsa a kést fogja lábai közül, ám negyed órával később már zavarni kezdte technikusa hiánya. Eleinte a két jómadár egyikének akart szólna, de azok rá se hederítettek, ezért egy szemforgatás után a harmadik emberéra parancsolt rá.
-Te, nézd már meg, mit művel Luka ennyi ideig. Ha megint füvezik, én esküszöm kinyírom.
Ezután a gépezőkhöz ballag, s tarkóikat megragadva az asztalhoz csapja mind a kettő homlokát.
-Vége a játéknak, zárjátok be, nehogy megint lelkizzen itt nekem.
Ezalatt a harmadik ember lenyomja az erkélyajtó kilincsét, majd miután kinyitotta azt, és nem látja társát, játékosan felkiált.
-Na mi az, leugrottál? Elég a bújócskából...

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Sheena Duran on Szomb. Nov. 12, 2011 7:44 pm

Már kezdtem unatkozni, hiszen már vagy negyedóra is eltelt, hogy a fickó kijött a teraszra és még mindig nem hiányzott a bentieknek, és már komolyan elgondolkoztam, hogy másik megoldást kell bevetnem, mikor végre meghallotta Irene hangját, ahogy utasított az egyik emberét, hogy szóljon neki.
Célzásra emeltem a fegyvereket és vártam, hogy kinyíljon végre az erkély ajtó.
- Kukucs! – szóltam nyugodt hangon és meghúztam a ravaszt, az első három golyót az ajtóban álló fickónak címeztem, majd fokozatosan haladva befelé, a számítógépnél ülő két emberrabló volt a következő, de végül egy vállon átfordulós bukfenc után Miss Verbanski sem maradt ki a szórásból, akinek a tartózkodási pontját csak megsaccolni tudtam, mert fokozatos mozgásban volt. Reméltem, hogy ez a gyors akció kellőképpen meglepte őket, hogy semmilyen ellentámadást ne tudjanak kezdeményezni.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Szellem on Szomb. Nov. 12, 2011 8:27 pm

-Mi a...
No igen, emberrabló barátunk utolsó szavai nem sikerültek valami frappánsra, pedig még figyelmeztették is előtte. Holtan esik össze, vesebajos kollégája mellé.
Shakespeare szerint a tolvaj legnagyobb félelme, hogy minden bokorban egy rendőr lapul meg. A mondás igaz lehet, hisz a bent lévő három bűnöző közül egyikük sem kételkedik egy másodpercre sem, kinek szánják majd a következő golyókat, ezért azonnal puskát rántanak, és teljes szórással amortizálják le az erkélyajtót. Sheena-t nem találják el egyenlőre, az ajtó üveglapjai azonban szilánkokra törnek, ahogy csörömpölve zuhannak a padlóra, igaz ezt a hangot elnyomja a gépfegyverek ropogása.
-Te velem jössz.
Irene elvágja a fiú köteleit, majd az inge nyakánál fogva cibálja őt magával, kifelé a szobából. Sheena ezalatt pont fejbe találja az egyik alakot, igaz csak véletlenül, hisz ő épp az asztal mögött kuporogva töltött újra, úgyhogy nem tudhatta, hogy ott van...vagy mégis?
-Tartsd fel, én beindítom a kocsit! Egy perc, és gyere utánam.
A csaj nem lehet semmi, mert csípőből célozva lövi ki az egyik walter-t Párdus kezéből. Ezután már tényleg elhagyja a hotelszobát, karmai közt a fiúval. A maradék emberrabló közben újra töltötte gépfegyverét, úgyhogy ismét tüzet nyitott, megint jóformán vaktában tüzelve mindenfelé.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Sheena Duran on Szomb. Nov. 12, 2011 8:44 pm

Hát a meglepetés nem tartott sokáig, azt láthattam és tapasztalhattam is, mert az ajtót nyitó rosszfiút leszámítva, csak egy másikat sikerült csővégre kapni, és ami rossz hír, hogy Irene megpróbál lelécelni a túszával és miközben még tűzpárbajt vívnék a megmaradt emberével, az egyik pisztolyomat is kilövi a kezemből.
~ A jó anyját! Szellem tényleg nem viccelt mikor a csaj célzókájáról mesélt! ~ konstatálom, de nincs időm ezen filozofálni, hiszen a férfinak közben sikerült újra táraznia és most úgy dönt ripityára lövi a szobát, ha lehet akkor velem együtt.
Gyorsan végeznem kéne vele, mert a végén a csaj meglép a megbízó kicsi fiacskájával és az nem vetne rám jó fényt, viszont egyelőre a golyók kerülgetésével vagyok elfoglalva.
Beugrom az ágy mögé és megvárom, hogy újból kiürüljön a tár, hiszen ilyen tempóval kb, fél perc alatt el is lövi az egészet, miközben szépen átalakulok állati formámmá és lapulva várom a pillanatot, ami nem is várat magára, és akkor ugrom……..
Ha sikerül leterítenem a prédát, akkor hatalmas ugrásokkal indulok a menekülő nő és a túsz után.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Szellem on Szomb. Nov. 12, 2011 11:28 pm

-Dögölj meg!!! - Ordítja a férfi, mialatt meg sem próbál célozni fegyverével. Mázli, hogy eleve fizetés nélkül terveztek távozni innen, mert ezek után lehet még a váltságdíjjal együtt is itt kéne mosogatniuk a következő században. Sajnos a gépfegyvere nem bírja addig lőszerrel, és épp mire ő maga is hátrálni kezdene a szobából, felcsendül az a kattogó hang, mely a következményeket tekintve gyakorlatilag az ebédcsengő is lehetne. Bár nem volt hosszú életű a pasas, ennyi idő bőven elég volt Irene-nek, hogy a lifttel lejusson az alsó szintre, ahol néhány figyelmeztető lövés leadása után az őrjöngő tömeg közepette menekült tovább túszával, hátsó kijárat felé, mely amúgy a konyhán át vezet.
-Mozogj, vagy esküszöm keresztül lőlek!!!
Sheena szintjén is elődugják fejüket a szálloda kíváncsiskodó vendégei. Úgy tűnik arra már nincs remény, hogy ez az ügy rivadalfény nélkül oldódjon meg.
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Sheena Duran on Vas. Nov. 13, 2011 11:02 am

Miután kitéptem a torkát az engem feltartó rablónak, nem láttam értelmét, hogy visszaváltozzam, hacsak nem akarom, hogy holnap az össze újság címlapján az én képem díszelegjen, ezért párducként rohantam végig a folyosókon kellőképp frászt hozva a kíváncsiskodó vagy rémült emberekre. A nő és a fiú szaga széles sávként úszott előttem a levegőben, így nem okozott egy pillanatra sem gondot, hogy tétovázás nélkül követhessem őket. A konyhában kisebb fajta káosz tört ki és, ha nem láttak még nagy macskát vigyorogni, akkor most megnézhettek volna, hiszen akár mennyire is a feladatra koncentráltam, ezt nem lehetett anélkül hagyni, mert hiszen épp csak a kondér levesbe nem ugráltak be előlem.
A hátsó kijáratnál, már közvetlen közelről hallottam a menekülő hangját. Nem értettem miért cipeli magával a fiút, ami persze az én szerencsém is, hiszen csak útban volt neki és lassította. Én biztos nem tettem volna, de hát mint mondtam ez volt az én szerencsém. Ahogy kirobbantam az ajtón, azonnal fedezék után néztem és visszaváltoztam, hogy szükség esetén használhassam a fegyvereket.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Szellem on Vas. Nov. 13, 2011 3:10 pm

Tányérok törnek ripityára, evőeszközök hullanak szanaszét, és hozzávalók szóródnak szerte a földön, hogy csak néhány hatását említsük, a konyhában felbukkanó nagymacskának. Irene azonban nem tojik be a látványtól, lead még pár lövést, hogy fokozza a pánikot, majd miután kiürült a tárja, a karnyújtásnyira lévő hatalmas késekkel kezd dobálni ellenfele felé, újratölteni ugyanis nem olyan könnyű egy kézzel. A párduc szerencsére elég gyors ahhoz, hogy kitérjen ezen merényletek elől, azt azonban ő is láthatja, mit tettek volna vele ezek a konyhai kellékek, hisz mindegyik mélyen áll bele valamilyen bútorba. Ellenfele valóban nem ma kezdte a bűvészkedést.
Míg Sheena emberi formát ölt, a túsz kap egy hatalmas taslit, hogy elmenjen a kedve a szökéstől, amíg fogva tartója felpattan az asztalokra, s onnan kiüti a Párduc kezéből a fegyverét, méghozzá egy serpenyővel! Ezt követően egy barátságtalan rúgást is megindít Sheena arca felé.
-Ki küldött!? - Ordítja a nő. - Kibelezem azt a rohadékot, aki elárult!
Látszik rajta, hogy komolyan gondolja a dolgot, olyannyira, hogy még az sem zavarja, hogy durván 2 perce van elhúzni innen a sráccal, ha nem akarja végigverekedni magát a legnagyobb rendőri erővel rendelkező város teljes stábján.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Sheena Duran on Vas. Nov. 13, 2011 3:26 pm

A nagy nyilvánosság elmarad Irene számára, hiszen a konyhai alkalmazottak halálra váltan menekülnek ki merre lát, nem csak az ide-oda cikázó párduc láttán, hanem a felettébb életveszélyesen röpködő szeletelőkések láttán is. Persze az én gyorsaságommal vajmi kevés az esélye, hogy eltalál, de hát véletlenek is vannak és az egyik vágóeszköz egészségtelenül közel suhant el mellettem. Mikor a közelébe értem a nőnek és ismét emberi alakomban fegyvert fogtam rá, a nő ismét meglepett. Ruganyosan felpattant egy asztal tetejére és mielőtt megcélozhattam volna már i is repült a pisztoly a kezemből, a másik pillanatban már egy láb lendült a fejem felé, ami elől lendületből átcsúsztam az bútor alatt és a másik oldalon felállva igyekeztem kirántani a harcias nő másik lábát, amivel ha sikerül leborítani a magas pozíciójából könyökkel még arcon is kínálom. Közben igyekszem a Irene és a túsz közé ékelődni, hogy végre leválaszthassam róla.
- Ígérem neked Irene, - szólítom a nevén, - hogy mielőtt meghalsz a füledbe súgom.
Reményeim szerint most már innen nem menekülhet, de egyébként is hamar dűlőre kell jutnunk, hiszen már hallani a távolban a szirénákat, amiket jobb lenne nem itt bevárni.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Szellem on Vas. Nov. 13, 2011 3:35 pm

Amikor látja, hogy tér ki ellensége a rúgása elől, egy mozdulattal a másik asztalra szökken, és következő lábmozdulata a jóval passzívabb kondért borítja fel, hogy a drága leves kiömöljön a padlóra, közel Sheena-hoz. A nő láthatóan közel sem olyan gyors, mint a párduc, ám mozdulatai olyan gépiesen pontosak, és jól időzítettek, hogy úgy tűnik, ez elég ahhoz, hogy felvegye vele a versenyt.
-Mindenki csak ígérget - feleli csalódottan, miközben a teflon serpenyővel újra ellensége fejét veszi célba - aztán elpatkolnak, engem meg itt hagynak felizgulva.
Felkap egy kést, és a fiú felé hajítja azt, ruhájánál fogva a falhoz szegezve őt. Csodával határos módon még ez a vakmerő mozdulat sem ejtett sebet rajta.
-Nana, ha közel mész hozzá, a következő a fejébe megy.
Felszökken az asztalról, majd két lábával egyszerre próbálja fejbe rúgni a nőt.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Sheena Duran on Vas. Nov. 13, 2011 3:59 pm

Szószátyár egy nőszemély, az már biztos, nem elég, hogy megnehezíti a dolgomat, még a hülye szövegével is fáraszt. A lábkihúzás nem jön össze, mert átpattan egy másik asztalra, majd gyorsan arrébb ugrom én is a forró leves elől.
- Ne félj, ma nem maradsz kielégítetlen. – sziszegem, miközben a karommal hárítom a serpenyőt, mellyel a fejemet vette célba. – Látom nem vagy egy konyha tündér. – célzok az eszközhasználatra, majd a szemem követi a kés útját, és csak azért nem füttyentek elismerően a célzásnak, mert nem egy csapatban játszunk.
A következő célpontra tett utalásra azért megcsóválom a fejem.
- Azt erősen nem javasolnám, mert akkor nagyon morcos leszek, neked meg nem marad ütőkártya a kezedben.
Persze a felugrás most nem lep meg, sőt kimondottan örülök neki, így csak kicsit kihajolva oldalra megtámaszkodom az egyik pulton és egy ollózó mozdulattal rásegítek a röptére, és mivel most nem igen dobálózhat, a srác ruhájából is kikapom a kést belökve őt az egyik polc alá.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Szellem on Vas. Nov. 13, 2011 4:36 pm

Meglepetten tekint a kezéből kirepülő serpenyő után, majd kérgesen néz vissza Sheena-ra.
-Belőled fasírtot csinálok bármikor!
Sajnos túlzottan elbízhatta magát, mert a következő rúgás már talál, ő pedig nagy robajjal zuhan az egyik tűzhelynek. Persze azonnal feláll, még ha kicsit szédelegve is.
-Még, hogy nem vagyok konyhatündés...nesze!
Felkap egy hatalmas zacskó chillit, és olyan erővel vágja hozzá a párduchoz, hogy az nyomban kiszakad, beterítve őt a csípős, vörös porral. Közben a nő sem rest, kést nem talál többet, de edényt az igen, így a következő pillanatban már repülnek is a csészealjak Sheena felé. A drága porcelán tányérok ütközéskor apró darabokra törnek, miközben olyan hangot adnak ki, mintha dollárok százai sikoltanának fel haláluk előtt.
-Meg akarsz lépni? Azt szeretném én látni!

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Sheena Duran on Vas. Nov. 13, 2011 6:00 pm

A rúgás most bejött és kisebb tarolás után a csaj még a tűzhelyet is leamortizálja, de nem marad a földön, mint ahogy normális embertől elvárná az emberlánya, hanem talpra áll és hozzám vág egy zacskó fűszert.
~ Áááá! A jó életbe! ~ prüszkölök és hunyom be a szemem azonnal, ahogy megérzem a chili maró szagát, de sajnos jó része rajtam landolt és a levegőben is van belőle bőven, így csak keservesen próbálok látni is valamit. Amit látok, az viszont nem tölt el nagy örömmel, mert a tányérok úgy repülnek felém, mintha a csaj egy diszkoszversenyen akarna bevágódni. Ide-oda pattogok és hajolgatok, hogy ne találjon el, mikor a kezembe akad az egyik mosogatóban lévő slag. A pillanatnyi szünetet kihasználva megnyitom a forró vizes csapot és Irene felé irányítom a vízsugarat, remélve, hogy ez egy kicsit felmelegíti a helyzetét.
~ A rendőrautók már a kertek alatt vannak, ha nem jutunk ki időben, nekem végem van. ~
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Szellem on Vas. Nov. 13, 2011 8:11 pm

-Mi a...
Sok mindenre számított ádáz ellenfelétől, de hogy lefröcsköli forró vízzel, az azért túlzás. Átcsúszik az egyik asztal alatt, de a vízsugár elől nem menekülhet, félig vakon, és prüszkölve ragad meg két hatalmas mustáros tubust, majd azokat megszorítva lő Sheena arcába, és úgy minden másra is. Nem lesz könnyű dolga annak, aki utánuk takarít. A kiürített tubusokat ezután a nő felé hajítja.
-Véged van!
Megmarkol egy hatalmas tál spagettit, majd miután megpördül a tengelye körül, azt is Sheena felé hajítja, az összhatás kedvéért.

A rendőrség alig egy percre van innen. Irene-t ez látszólag már nem érdekli, de ha így megy tovább, nem lesz túl könnyű kijutni innen.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Sheena Duran on Vas. Nov. 13, 2011 8:27 pm

A víz nem csak arra volt jó, hogy kicsit meglepjem vele ellenfelemet, hanem a szállongó chili port is megtisztította a levegőből, így már legalább az nem marta az orromat és a szememet. Közben azért sikerült előhalásznom a késemet is, hogy ahogy felbukkan a kitartóan küzdő Irene, végre lezárhassam ezt az ügyet.
A mustárra nem igazán számítottam, így azt még el tudtam kerülni, hogy az arcomba fröcsköljön, de a ruhámra bőven jutott, majd a tál spagetti, ami egy darabig repült a levegőben, mint egy hízott ufo, aztán szanaszét szóródott, az volt a csúcsa mindennek.
Ha ezt most kívülről szemléltem volna, biztosan röhögő görcsben török ki, de mint szenvedő alanya a dolognak, ez nem volt annyira vicces.
Így aztán egy pillanatra lebuktam a a röpködő tésztadarabok elől, ami azért szép számmal landolt rajtam és a hajamban, majd a dobás lendületétől kicsit még táncikáló nő felé hajítottam a tőrt.
~ Nincs több idő! Vagy eltűnünk vagy letartóztatnak! ~
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Szellem on Hétf. Nov. 14, 2011 2:46 am

Hihetetlen a felfordulás, a levegőben gőz, és chilli por terjeng, a padlóról pedig jobb nem is beszélni, ráadásul még egy kés is megkezdte repülőútját. Irene persze a szokott magabiztos vigyorával nyúl érte, mely az arcára is fagy, mikor a penge egyenesen a tenyerébe áll. Nem egészen így tervezte ezt a mozdulatot.
-Ezért még... - nem igazán tudja befejezni a mondatot. Bár szeretne keménynek tűnni, képtelen egyszerre kihúzni a kést, és még talpon is maradni, ezért az egyik asztal mögé húzódik be, a művelet idejére. Azonnal belátja, hogy ilyen állapotban nem veheti fel a versenyt Sheena-val, ezért pisztolyához fordul, utolsó mentsvárként. Gyorsan újratölti azt, majd bal kezével lead fél tucat lövést a párduc felé, némelyik golyó vészesen közel fúródik a fiú mellett a falba.

A rendőrség ez idő alatt megkezdte az épület körbe kerítését. Utolsó esély a menekülésre. Sheena választhat, hogy megöli a nőt, vagy lelép, de a kettő együtt nem megy, és amíg a csaj itt lövöldözik, a fiút sem tudja biztonságban kivinni innen, igaz neki nem jelentene gondot, ha őrizetbe vennék, sőt, direkt örülne is neki, ezek után.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Sheena Duran on Hétf. Nov. 14, 2011 11:07 am

Hát nem egészen így terveztem a kés célpontját, de ez is több a semminél, legalább el lesz foglalva egy darabig és én közelebb óvakodhatok hozzá, de ez a csaj vagy érzéketlen a fájdalomra, vagy nagyon kemény fából faragták, mert csak egy pillanatig tarja fel a kés kiműtése a tenyeréből, már is golyózáport zúdít az irányunkba, ami engem túlságosan nem fenyeget, de a srácot sem szeretném kilyuggatva visszaszolgáltatni a kedves papának.
Mivel a kinti hangokból ítélve a rend zaklatott őrei is megérkeztek, valahogy be kellett fejezni ezt a kellemetlenül elhúzódó csetepatét. Én simán le tudnék még lépni, de a fiút sem akarnám itt hagyni és Irene-t sem érte még el a megbízó által óhajtott sötét végzet, ezért számolva a nő által kilőtt golyókat, mikor feltételezésem szerint kiürült a tár, felpattantam az asztalok tetejére és menet közben átváltozva állati alakomba, két ugrással már a fedezéke felett álltam, majd a hatás kedvéért félelmetesen üvöltve rávetettem magam.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Szellem on Hétf. Nov. 14, 2011 3:11 pm

-Huhh...
Irene nagyon meglepődik a rajta fekvő vadállat láttán. Bal kezében szorított pisztolyával ütlegelni kezdi a nagymacskát, de nem ér el vele sokat, és ezt ő is tudja. Szeméből kihunyt a remény utolsó szikrája is, ahogy ott fekszik, és várja az elkerülhetetlen végzetét. Közben a srác végre fel mer állni a földről, de annyi bátorságot még nem sikerült összeszednie, hogy el is szaladjon erről a furcsa csatatérről, vagy akár csak megszólaljon.

A rendőrség végre körülvette a hotelt. A szemben lévő házak tetején a mesterlövészek elfoglalták pozíciójukat, a S.W.A.T. emberei pedig már csak a parancsra várnak.
-Mi a szituáció? - Kérdi a kommandósok parancsnoka az elsőnek érkező rendőrtisztet.
-Állítólag elszabadult bent valami állat, néhány félőrült meg lenullázta miatta az egyik szobát, de amennyire tudjuk ez sem állította meg.
-Pazar - feleli a S.W.A.T. parancsnoka, minimális lelkesedéssel - akkor még az állatvédőknek is lesz hozzám pár keresetlen szava. - Kibiztosítja gépfegyverét, s elszántan néz az épület hátsó bejárata felé. - Öreg vagyok én már az ilyen hülyeségekhez...

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Sheena Duran on Hétf. Nov. 14, 2011 3:58 pm

Igaz, hogy kontrollálom a vadállattá válásomat, de az ösztönök ilyenkor már korántsem emberiek, így az engem kellően feldühített nőnek, esélye sem volt, hogy élve megússza. A kintről jövő hangok azonban vissza zökkentettek a valóságba és vérmocskos pofámat felemelve, gyorsan emberi alakot öltöttem. Mielőtt felálltam volna, gondolnom kellet a fiúra is, így gyorsan megtöröltem a számat és aránylag konszolidáltam bukkantam fel az asztal mögül, ha a chilis, mustáros és spagettis küldőmet annak lehetett nevezni.
Oda sétáltam a még mindig bénultan álló sráchoz és megpróbáltam megnyugtatni amennyire lehet, mert szükségem volt a segítségére, hogy valahogy kijussunk a rendőrség kordonján kívülre.
- Nem esett bajod? Most már minden rendben lesz! Engem apád küldött, hogy kiszabadítsalak, de nem akarok semmi feltűnést. – intek a villogó rendőrautók felé. – Remélem értesz? Fel kéne menni az egyik üres szobába, vagy elvegyülni az izgatott tömegben és egy óvatlan pillanatban megpattanni. Gondolom neked sem hiányzik a felhajtás? – húzom közben a szálloda hallja felé.
Látnom kell, hogy mi a helyzet, hogy tervet tudjak kieszelni. A fiút nem féltem, hiszen őt nem érheti semmi baj, de nekem mindenféleképpen le kell lépnem
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Szellem on Hétf. Nov. 14, 2011 4:47 pm

-Jól vagyok...
A srácba lassan tér vissza az élet. Hallva, hogy a megpróbáltatásai a végéhez közelednek, és már csak a rendőrség elől kell meglógniuk valahogy, végre fellélegzik, és egy mosolyt is erőltet az arcára, bár látszik, hogy csak próbálja egy bátor ember látszatát kelteni.
-Izé...ahogy apámat ismerem, nem jelentette még be, hogy eltűntem, tudod, a részvények...viszont kizárt, hogy el tudunk vegyülni, ha más nem, a szakácsok egész biztosan be fognak azonosítani.
A srác egyébként nyitott minden menekülési tervre. Ha kiderül, mi történt itt, az rossz fényt vet apja cégére, és azt az ő öröksége is bánná.

Sok idő nincs a morfondírozásra, a rendőrség ugyanis rekordidő alatt kapott engedélyt a behatolásra. Minden irányból két tucat kommandós indul meg az épület felé, igaz ezek a fiúk egyenlőre csak ártalmatlanná szeretnék tenni az elkövetőket, nem fognak senkit lelőni, ha nem muszáj. Na persze, van aki számára a börtön, és halál ugyanazt jelenti, például egy mutáns bérgyilkosnak.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Sheena Duran on Hétf. Nov. 14, 2011 5:07 pm

- Mondjuk egy fekete párducot elég nehéz beazonosítani! – mosolygok biztatóan a srácra . – Így ettől annyira nem tartok, de téged talán jobban megnéztek, habár a pániktól nem tudom mire emlékeznek. De, ha gondolod itt is maradhatunk és eljátszhatjuk a rémült és bepánikolt vendéget. Én viszont úgy gondolom, még, ha ezt az utat is választjuk, akkor is jobb a szálloda halljában, ahol már biztosan nagy a tömeg. Nekem ugyanis van szobám a szállodában, ezért ezt nem lesz nehéz kivitelezni.
Míg beszélek a srácot már terelgetem a konyha kijárata felé, mert már vészesen közel járnak a lábdobogások, de előtte még egy konyharuhával, valamennyire letisztogatom magam és a hajamat is, majd összekötöm egy lófarokba. Az ajtót kinyitva az ebédlőben és a hallban is jó nagy tömeg hullámzik, mindenki a másiktól próbál infóhoz jutni, de vannak nagyon jól értesült vendégek is. Így aztán kis várakozás után, mikor már senki nem néz az ajtó felé, gyorsan kisurranunk és csatlakozunk a felháborodott vendégsereghez.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: The Willard Hotel

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.