Staten Island-i világítótorony

5 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Jan. 17, 2012 5:54 pm

Miután a zsákot lerántottam a fejemről, Kampókéz az oldalamra csapott, hogy fájdalmat okozzon, de hát kicsit elszámította magát, így csak a dzsekim bánta.
Ezt látva már nem akart semmit a véletlenre bízni és a társa segítségét kérte a kiiktatásomhoz.
Gyorsan kaptam a szőke férfi felé a fejem, mert ilyen közelről, ha nem is sebesít meg súlyosan, azért fájni fog, ha belém lő, de csak azt látom, hogy az a pisztolya előhalászása helyett kirepül a kilátóból és a pár pillanattal később elhallgató sikoly és csattanás szerint le is ért.
Szemem kíváncsian emelem az előttem álló férfire, aki segítette a szőkét röptét, és akinek most a kezében sötétlik a fegyvere, és villámcsapásként ér a felismerés, hogy én ezt az alakot már láttam valahol.
~ Nagyon ismerős, és biztos, hogy valami vészhelyzetben találkoztunk! ~ töröm a fejem, míg mély hangján meg nem szólal és az ordibáló kampós kezű felé int szenvedő arckifejezéssel.
- Nagyon szívesen! – ragadom meg a rabló vállát és vigyorogva engedem szabadon a képességem.
Mikor a férfi már nem ordít, hanem csak összerondítva magát vonaglik a földön, hagyom, hogy az ájulásba meneküljön.
Ekkor eszembe jut, hogy hol is láttam az előttem pisztollyal álldogáló fazont.
- Te is ott voltál, mikor apámból kiszedték a bombát és engem meg elraboltak! – szegezem neki a szavakat, ami nem is kérdés, hanem állítás, és összeszűkült szemmel várom, hogy most mit lép.
Nem vagyok benne biztos, hogy a jó oldalon állt akkor és most sem tudom mit is keres itt.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Szellem on Kedd Jan. 17, 2012 6:09 pm

Rémülten tekint Szellemre a kampókezes, és ha lehet, csak még jobban kezd hadonászni, mikor meghallja, mit is mondott éppen új ellensége.
-Hé, te ne közelíts!! Azonnal állj...ááá...ugnh....
Habzó szájjal terül el a földön ő is, társnője mellett. Ma már nem lesz gond egyikkel sem.
~Milyen aranyosak együtt. Mondjuk, nem akarom tudni, milyen lehet azzal az izével a...huhh, most majdnem belegondoltam.~
-Jól emlékszel - feleli, s a pisztollyal kinyúl a korláton túlra, hogy vaktában leadjon néhány lövést, de közben még mindig a lányra néz. - És a Forham-en is, amikor az a lesipuskás majdnem leszedte a pasid fejét. Ő is nagyot esett.
Odalent természetesen senkit sem talál el, csak néhány új lyukkal gazdagodik a hullával díszített terepjáró, de ez elég ahhoz, hogy támadóik meghúzzák magukat, és lassabban közelítsenek az épület bejárata felé.
-Csevegjünk még? Biztos megérti a többi ellenséged...
Az egyik puska elsül, és a belőle kilövellő energiagömb telibe találja az erkélyt, igaz elég nagy célpont. A frissen felújított faszerkezet beleremeg, még Darien is meg kell, hogy kapaszkodjon a korlátban egy pillanatra.
-Be! Most!
Ő természetesen megfogadja saját utasítását, s odabent még elgondolkodik azon, mily kevéssé zavarta a hölgyet, hogy valakit a halálba taszított mögötte.
~Hát, valakinek muszáj tökösnek lennie abból a párosból, nem igaz?~
-Tudod, miért üldöznek?

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Jan. 17, 2012 7:13 pm

- A Fordham-en? – néztem rá döbbenten, hiszen láttam a jelenetet, amiről beszélt, de nem gondoltam, hogy ő volt.- - És miért segítettél te akkor? – bukik ki a számon, de meg is akadok, hiszen a korláthoz lépve a pisztolyt kilógatva, csak elereszt pár golyót.
~ Nem nagyon izgatja, hogy állnak-e lent esetleg ártatlan járókelők. ~
- Milyen többi ellenségem? – indulok én is a korláthoz, hogy miről beszél, és elég hülyén érzem maga, hogy jóformán csak a kérdéseit ismétlem meg, mióta beszédbe elegyedtünk, hiszen olyan meglepő dolgokat tudok meg.
De mielőtt a korláthoz érnék, valami eltalálja a kilátót, aminek következtében alig bírok megmaradni a lábamon, így kénytelen vagyok a férfiban megkapaszkodni.
Innentől annyira már nem voltam kíváncsi, hogy kik is álldogálnak odalenn, hiszen nem sok híja volt, hogy le nem lőtték a fejemet.
Értetlenül nézek rá a rövid szavak hallatán, amikor a következő pillanatban eltűnik a szemem elől, és én értetlenül forgolódok utána.
~ Most mi van? Itt hagyott a slamasztikában? Csak beugrott tájékoztatni? ~
Aztán megint ugrottam egyet, ahogy megszólalt nem messze tőlem, amiben igen nagy szerencséje volt, mert a tüskéim azonnal harcra készen ugrottak elő.
- Ezt ne sűrűn csináld a közelemben, ha kérhetlek. – mondom neki dühösen. – És fogalmam sincs, - ráztam meg a fejem visszatérve a kérdésére, - mióta a Xavierbe járok nem keveredtem semmilyen balhéba. Egyedüli bűnöm, hogy mutáns vagyok. – rántom meg a vállam.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Szellem on Kedd Jan. 17, 2012 7:32 pm

-Mert imádok magas helyekről ledobálni másokat - jegyzi meg gúnyosan, de aztán meggondolja magát. Most már úgyis mindegy, eleve veszélyben van, akkor had tudja az igazat. - Egyébként pedig, a kölyköm végre talált egy normális lányt, nem akartam, hogy most lőjék le.
Ez a szívmelengető vallomás után újfent kámforrá válik, helynén pedig vagy 10 emberrabló próbál felaraszolni, ám a szűk hely miatt csak libasorban tudnak közelebb kerülni céljukhoz. Az első Sarah-ra szegezi furcsa fegyverét, ami sípoló hangot ad ki magából, mintha épp erőt gyűjtene valamihez, és nem biztos, hogy a lány meg szeretné várni, hogy kiderüljön, mi az.

Szellem azalatt a lent várakozókra támad rá. Megjelenik az egyik feje fölött, és jókorát rúg belé, majd megismétli ezt egy másik fickó hátával, utána pedig egy harmadikra is rátámadna, ám az energialöveg, amit egy fegyver ad ki magából eltalálja mindkettejüket. Olyan erővel csapódnak a falhoz, hogy azt még nézni is rossz., merénylőjük pedig gunyoros mosollyal sétál közelebb hozzájuk.
-A kísértet, ha nem csalódom? Ez némileg leegyszerűsíti a dolgokat.
-Mi a franc ez? - Kérdi Darien, bár fülének sípolásából már sejti a választ.
-Kézi hangágyú. Marha sokat fogyaszt, de megéri, mert látványos, és kiüt mindent ami hall. Kérsz még egyet?
Szellem azonnal eltűnik, de ellensége nem várja meg a választ, és újra rálő. A torony másik oldalán jelenik meg újra, és miután jó pár métert gurult a földön, képes csak megállítani magát.
~Remélem Sarah jobban áll, mint én...~

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Jan. 17, 2012 8:10 pm

A következő vallomása őszintén leveri nálam a biztosítékot, és csak állok ott bénultan a hallottaktól.
- A kölyköd….normális….lány….lelőni! – hebegem kissé idétlenül, de az vesse rám az első követ, aki, ha megtudja, hogy a kedvese apja játssza itt előtte a kámfort, különbül állja a sarat.
De mielőtt újabb értelmes kérdésekkel bombázhatnám, ismét csak eltűnik, de most a helyén kisebb tolongással, de megjelenik egy pár marcona alak, akik egymást megelőzve próbálnak a keskeny feljárón felérni.
Ez egy időre háttérbe szorítja a sürgető kérdéseimet, és rájuk koncentrálok, hiszen feltételezem nem az egészségem felől jöttek érdeklődni azokkal a furcsa futurisztikus fegyverekkel. Már a hangja sem tetszik, amit az első, a toronyba felérő fickó kezében produkál, hiszen semmi jót nem nézek ki belőle, így nem várom meg, míg a sivító hang a tetőfokára hág hanem egy szép nagy bukfenccel az ellenkező irányba vetem magam, és csak a lökés hulláma ér el. Megfordulva felé ugrom, hiszen számítok rá, hogy annak a fegyvernek töltődnie kell, és egy szépen ível rúgást intézek a feje felé, és ha eltalálom, már meg is ragadom a fegyvert tartó kezét, természetesen kieresztett tüskékkel. Ordítása zene füleimnek, de a következő pillanatban már repülök is a falnak, hogy csak úgy nyekkenek, még szerencse, hogy a páncélbőröm magától is tudja a dolgát.
Nem kell messzire néznem, hiszen a Sean állítólagos apucija is ott heverészik mellettem, csak kicsit fájdalmasabb arccal, mint én.
Aztán észbe kapok! Nem kell, hogy tudják, ezeket a kisebb ütéseket jóformán nem is érzem, ezért én is ugyan olyan fájdalmas képet vágok és még nyögdécselek is hozzá, hogy hiteles legyen.
A kisebb csevej mellettem nem tesz vidámabbá.
~ Hangágyú! Nem semmi! De mi a fenét akarnak tőlem? ~
Aztán gyanús lesz a puskás öröme, ahogy a mellettem fekvő férfira néz, de még mindig nem értek semmit, viszont felszisszenek, ahogy eltűnik mellőlem és a fegyver újra felvinnyogva elcsattan. Nem is csalódtam, hogy el-eltünedező társamnak ez fájni fog, mert a másik falnál bukkan elő, nagyot esve és kínlódó képpel.
Mielőtt újabb adagot lőttek volna felé, megragadom a férfi bokáját és teljes erőből lesokkolom, hiszen már az előző löket is fájdalmas volt és utálom, ha valakit csak szórakozásból kínoz valakit. Nem biztos, hogy jó ötlet volt, hiszen már jó páran fenn sorakoztak a kilátóba és mindegyiknél volt fegyver.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Szellem on Kedd Jan. 17, 2012 8:24 pm

Úgy tűnik, le lehet sokkolni ezt a szegény lányt, ha nagyon akarja az ember, kár, hogy most egy oldalon állnak, így ez annyira nem volt hasznos. Ehelyett inkább megpróbál a kellemes dolgokra koncentrálni, mint például, hogy milyen jó meleg a vér, ami az orrából szivárog, hála többszörös falhoz vágódásának.
~Na jó, ideje véget vetni ennek.~
Döcögősen, de sikerül kámforrá válnia, ám bármennyire is nézi a fegyvereket, nem talál bennük semmit, amit ki tudna venni belőlük, hiába próbálkozik.
~Sehol egy rohadt energiaforrás? Vagyis, bele van építve? Miféle baromság ez?És ha tönkremegy az aksi, csinálnak másik puskát? Ó anyám...~
-Állítsátok magas frekvenciára, hang kell, nem erő! - Kiáltja a főnök, és katonái így is tesznek, kivéve azt, akit Sarah Akkupunktúrás kezelésben részesített, neki ugyanis csak arra marad ereje, hogy előre essen, és ne hátra, a csigalépcsőn tömörülő társaira. Szellem eddigre már elhagyta a torony tetejét, Sarah viszont hallhatja az az idegesítő hangot, amitől az ember feje szétrobban, és képtelen talpon maradni. A fájdalom egyre intenzívebb, szűnni nem akaró...de aztán mégis elmúlik, ugyanis valaki a semmiből bukkan fel, fellökve a támadókat, akik így egymás hegyén hátán gurulnak le a lépcsőn, Szellemmel együtt, kinek berepülni ebbe a mezőbe már nagyon sok volt, és utolsó támadását csak teste tehetetlensége hajtotta végre, nem ő, de az elég volt hozzá, hogy majd minden támadó a földszintig guruljon, kivéve azt a hármat, akik még odalent talpon vannak.
-Na remek - szólal meg a fiatal bérgyilkos. - Kapok 20 embert, és a végén mégis nekem kell csinálnom mindent. Na jó, ti ketten, befelé, és hozzátok ki őket!

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Jan. 17, 2012 8:44 pm

Mikor ismét eltűnik Sean apja már a támadok vezetője is ideges lesz és utasításokat kiabál az embereinek a puska használatával kapcsolatban.
Eddig sem volt kellemes amikor eltalált ez a puska, de feltételezem, hogy ez sem lesz jobb.
Az egyre magasabb frekvencia már az agyamat szaggatja és a fülemre szorított kézzel roskadok térdre, mert úgy érzem ez a hang darálthúst csinál a koponyámon belüli agysejtjeimből.
Aztán a lépcsőnél álldogáló és a fegyverüket vigyorogva használó fegyveresek egymás hegyén-hátán zuhannak alá, és némi dübörgés után, nagy dobbanással és csattanással érkeznek meg az aljába.
Megkönnyebbülve emelem le a kezemet a hallószervemről, de aggódva pillantgatok lefelé, mert mintha az utolsó pillanatban a kámforrá váló férfit is megpillantottam volna, ahogy utánuk gurul.
Mivel éppen most mentette meg az életem valószínűleg, meg aztán mivel elmondása alapján Sean apja, ezért nem venném a szívemre, ha baja esne, így óvatosan elindulok lefelé, hogy besegítsek, ha netán oda lenn még többen lennének.
Azonban erősen remélem, hogy nem egy hadsereg rohamozta meg a tornyot, így már nem maradhattak olyan sokan talpon.
Minden esetre minden képességem harcra készen áll, így megyek lejjebb és lejjebb a lépcsőn, várba, hogy mikor bukkan ki előttem valaki.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Szellem on Kedd Jan. 17, 2012 9:47 pm

-Hát ez, remek ötlet volt... - Nyöszörgi, és az alatta fekvő sorstársai is egyet értenek vele, az alapján, amilyen hangokat kiadnak magukból. Amíg ők elfoglalják magukat sebeik nyalogatásával, a két férfi, akit Szellem után küldtek, belép az épületbe. A földön fetrengő ájult, vagy csak nagyon kába társaikat kerülgetve eljutnak Darien-ig, és két oldalról felemelik őt. Eddigre érkezik be ifjú vezetőjük is, aki kaján vigyorral az arcán hajol le leharcolt ellenségéhez.
-Nocsak, még megélem, hogy tényleg elkaptalak téged! Mi történt veled? Azt hittem kinyírod az egész bandám, mire eljutok odáig, hogy leverjelek, erre bukfencezel itt a lépcsőn, hogy megments egy lányt? Apropó...
Puskája sípoló hangot hallatva tölt fel, s egy másodperccel később a lépcsők felé tüzel vele. Nem találja telibe az ott ólálkodó Sarah-t, még csak nem is súrolja őt, de a lökéshullám elég ahhoz, hogy levegye őt a lábáról.
-A helyedben a seggemen maradnék kisanyám. Ha őt elvisszük, te nem kellesz, és a pasid sem, fontold meg!

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Jan. 17, 2012 10:40 pm

Már hallom a hangokat is: némi nyöszörgést, majd egy fiatalos és gúnyos hangot, aki Sean faterjára feni a fogát.
~ Hát ahhoz nekem is lesz egy-két szavam! Különben hogy állok Sean elé, hogy megtaláltam, majd elveszettem az apját? ~
Már nem lehetek messze tőlük, valószínűleg már csak egy kanyar, amikor meghallom a vészjósló, visító hangot, de már nincs időm visszakozni.
~ Hogy a fenébe jött rá, hogy itt vagyok! ~
Ez volt az utolsó gondolatom, mielőtt a lökéshullám először a falhoz vág, majd elveszítve az egyensúlyomat és is a lépcső aljában kötök ki.
- Valaki végre elmagyarázná, hogy mi folyik itt? – tápászkodok fel dühösen, amire kellően rá is játszom, hogy felmérjem, hogyan is lehetne kiszabadítani az após jelöltet.
Nem tudom, hogy mennyire van rossz állapotban, de nem néz ki túl jól és azok a puskák nagyon aggasztanak.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Szellem on Kedd Jan. 17, 2012 11:00 pm

Ellenségük gunyoros mosolya most már kitölti az egész szobát, ahogy újabb töltést ad fegyverének, és a pórul lányt lányra szegezi azt. Alaposan végigméri a szakadt ruhájú hölgyeményt, és szemén látni, hogy igencsak megindította a látvány, de egyenlőre úgy tűnik képes profiként viselkedni, és csak gondolatban tesz megbocsáthatatlan dolgokat szegény Sarah-val.
-Hogy mi folyik itt? - Kérdi nevetve. - A haverod, az a Black hülyét csinált a fél alvilágból, és azért annyi pénzt ajánlanak érte, mi elég ahhoz, hogy végre nyugdíjba vonulhassak. - Ezt követően szigorúan néz Szellemre, majd megint a lányra. - Valakik azonban olyan tapintatlanok, hogy lépten nyomon keresztülhúzzák szegény pancser kollégáim számításait, ami nekem végül is nem probléma, hisz így enyém lehet a zsákmány.

Amíg a férfi magyaráz, Szellem lerúgja magáról a cipőjét, persze csak óvatosan. Lábával ezek után az egyik haramia puskája után kezd kutatni. Sejti, hogy még ha sikerül is lábujjával beizzítani a fegyvert, az nagyon fog neki fájni, de 25 év után nem akar azzal a fia elé állni, hogy még a barátnője is meghalt miatta. Egy kattanás, és az azt követő sípoló hang jelzi, hogy elérte célját.

-Ez meg mi a... - Kérdi a vidám rabló, de nyomban eszébe jut mi lehet, ahogy Szellemre néz. Egyetlen mozdulatába kerül csak, és a hang elhallgat, ugyanis miután megnyom egy gombot a puskáján, az eszköz kikacsol, a fölös energia pedig áramütésként távozik szellem testébe. Ebből persze ez őt szorongató fickók is kapnak, kik innentől morcosan néznek a főnökükre.
-Hopp, ezt nem gondoltam át eléggé - szabadkozik mosolyogva. - De ha felrobban az a szar a seggetekben, jobban fájt volna. - Magyarázkodik tovább, és úgy tűnik, Sarah-ról közben megfeledkezett...

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Jan. 17, 2012 11:26 pm

Nem tetszik, ahogy a tőlem nem sokkal idősebb és bájvigyorba merevülő srác végigmér, de egyelőre ő van erőfölényben, így nyugton maradok, főleg, ha esetleg még közben felvilágosítást is kapok a miértekről.
- Black? Darren Black? – nézek kicsit elhűlten a férfire. – Először is tisztázzunk valamit! Black nem a haverom, másodszor el nem tudom képzelni, hogy annyira hülyék vagytok, hogy átverjen benneteket, ő annál sokkal okosabb. – csavarom meg egy kicsit a szót, mert látom, hogy nem áll a helyzetmagaslatán értelmezés ügyileg. – És kik is húzzák keresztül szegény bandatagok számítását? Talán csak nem ő? – mutatok a fogva tartott Szellemre.
Mikor ismét meghallom a puska feltöltésének a hangját kicsit ijedten nézek körbe, mert nem tudom honnan fog jönni az áldás, de a bájgúnár sajnos hamar feltalálja magát, mint ahogy később észlelem apósjelölt tervét, és szegény megint csak szorul, mikor keményen megrázza az áram. Rossz nézni, ahogy a fickó élvezi ezt az egészet. Az már viszont kedvemre való, hogy az embereit sem kímélte, így azok most nem nagyon szeretik éppen.
Míg próbálja visszaszerezni a népszerűségét, addig viszont elterelődik rólam a figyelem és ekkor neki ugrom, hogy megragadjam valahol, akárhol csak elérjem! Aztán már semmi nem menti meg a tüskéimtől és akkor ő is megtapasztalhatja, milyen is mikor rángatja az ideg.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Szellem on Kedd Jan. 17, 2012 11:50 pm

-Na ne mond - vágja rá, még mindig leereszkedően - pedig így első hallásra pont úgy beszélsz róla, mintha jóban lennétek. Lehet őt is beengeded néha a málnásba?
Szellem nagyon szeretné figyelmeztetni Sarah-t, hogy ne válaszoljon neki, ez a fickó ugyanis híres arról, hogy képes bárkit az öngyilkosságba idegelni, ha elég ideig csevegnek, de úgy tűnik ha össze is szedné az erejét ahhoz, hogy meg tudjon szólalni, már akkor is elkésett volna. A lány vérben forgó szemekkel ugrik felé, ő azonban puskatussal fejbe veri őt, majd a szonikus ágyúval rá is lő szegény lányra, aki ettől kirepül az épületből, neki a már így is eléggé leamortizált járgánynak.
-Ez hova lett? - Kérdi a két alak, akik fogva tartották Szellem-et, vesztükre, főnökük ugyanis azonnal hátra fordul, és oda lő, ahol az előbb még a foglyuk térdelt, természetesen falhoz vágva két, ezidáig még talpon lévő emberét, Szellem-nek azonban hűlt helye.

-Szállj be - suttogja Szellem, miután kinyitja az egyik kocsi ajtaját Sarah előtt. Hogy a csökkentett hangerőre a biztonság kedvéért van-e szüksége, vagy azért, mert nem tud hangosabban beszélni, az nem nagy rejtély, látva szenvedő arcát. - Tudsz vezetni? Én inkább hanyagolnám, ennyi szakadék közt...
Ezzel hátra mászik, hogy helyet adjon a lánynak. A kulcs már a helyén van, hála láthatatlan, és kissé kleptomániás apósának, így aztán, ha a lány is úgy dönt, éppen időben tudnak lelécelni innen, mielőtt még utolsó talpon lévő üldözőjük kirohanna utánuk.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Jan. 18, 2012 10:03 am

Nem sikerül elérnem a vigyorgó srácot, viszont sikerül beszednem egy ütést a puskatussal, ami még nem is lenne gáz, de aztán még belém is lő egyet azzal a rohadt fegyverrel, amitől pályára állok és csak az egyik autó állít meg.
- Au! – nyögök fel, mikor talajt fogok, hiszen bajom ugyan nem nagyon esett, de azért fájni ez már fájt és pár kék folttal megint gazdagabb leszek.

De mielőtt még elgondolnám, hogy akkor most mi is legyen, hogy menjek vissza é, hogy szabadítsam ki Sean apját, megszólal egy suttogó hang mellettem.
Felpillantva örömmel állapítom meg, hogy magától is sikerült meglépnie, így nem aktuális a szabadítási akció. vezetői tudásomra való érdeklődésére csak bólintok, habár azt nem kell tudnia, hogy jogsim az nincs hozzá. Tudok vezetni, azt passz! Ez volt a kérdés, nem?
A kulcsot sem kell keresgélni, mert az az indítóban fityeg, így mikor a férfi is a kocsiban van, elfordítom a kulcsot és padlógázzal lövünk ki í torony mellől, mielőtt elér minket a hangágyú hatása.
- Remélem, nincsenek többen? – nézek a visszapillantón keresztül a hátsó ülésen helyet foglaló, kicsit elgyötört fickóra. – És merre menjünk? Talán a Xavier jó lesz?
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Szellem on Szer. Jan. 18, 2012 10:24 am

Ellenségük a kocsi motorját hallva mérgesen rohan ki az épületből, s még búcsúzásképpen lead egy lövést, de az a jármú teteje felett húz el, megszabadítva az egyik fát jeges, ezüstdíszeitől, és jó néhány nagyobb ágától is. Mire újra tüzelhetne, a kocsi már kikerül a látóteréből.

-Ha jól számolom, vagy 200-an vannak a városban - feleli, s közben emberfeletti erőfeszítéssel ül fel - de elvileg a szigeten csak ennyien voltak ja. - Megkapaszkodik az egyik ülés háttámlájában, állát pedig a puha bőrre támasztja. Tudna most aludni egyet, és az sem lenne baj, ha nem kéne egy....na de ne kalandozzunk el ennyire. - Persze, miért n...NEM!!! - Kiáltja, mikor felfogja, mi is volt a kérdés. A Xavier a lánynak lehet biztonságot adó otthon lenne, neki azonban annyira veszélyes, hogy lehet jobban járna ezekkel a fickókkal itt. A következő koccanás a kocsi hátuljában mintha csak jelezni akarná neki, hogy erről a lehetőségről még nem csúszott le teljesen. Ellenségük egy másik Dzsip-et vezetve beérte őket, és most, hogy nekik ment hátulról, azon mesterkedik, hogy beelőzze őket.
-Taposs bele!
Sajnos vetélytársuk igazi ámokfutó, még a járdára is hajlandó felhajtani, hogy melléjük kerüljön, az alatta robogó bivalyerős gépezet pedig letarol mindent ami az útjába kerül. Postaládák, törnek össze, borítékok szállnak szanaszét, és emberek ugrálnak arrébb, a halálfélelemtől kapott adrenalinlöketnek hála meglepően akrobatikusan, bár a többségnél a landolás azért elég fájdalmas.
-Ó, hogy az édes...
Nem tudja befejezni, mert az oldaluknak ütköző járműtől elborul a hátsó ülésen, és bezuhan a két ülés közé, lefejelve a sebváltót. Viszonylag gyorsan ül fel, de a következő lökéstől már esik is be a lábtartóhoz.
~Oké, ezért nem menekülök soha kocsival!~

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Jan. 18, 2012 11:30 am

Sikeresen kikerülünk a hangágyú hatósugarából, így már nem vezetek úgy, mint egy őrült, hanem visszaveszek a tempóból, hogy azért a zsaruk se kapcsoljanak le, mert nehéz lenne ezt az egészet megmagyarázni, és nem szeretném, ha a későbbi jogsim is ugrana miatta.
Míg a hátsó ülésen a férfi összeszedi agát és a mellettem lévő ülésre támasztott fejjel töpreng el egy hangyányit az uticélunkon, addig én abba az irányba tartok.
Aztán majd elrántom a kormányt, mikor rám kiált, de mielőtt felróhatnám neki, hogy mit ijesztget, egy jókora lökés éri a kocsit hátulról.
Nem kell túlságosan biztatni, hogy tapossak bele, hisz magától is mozdul a lábam, de a mi autón nem igazán veszi fel a versenyt az üldöző monstrummal, aztán az én vezetői tudásomnak is van még hiányossága, főleg ilyen vészhelyzetben.
Ennek meg is lesz a következménye, hiszen ide-oda csapódunk az úton és míg én legalább a kormányba tudok kapaszkodni, addig szegény ember ott hátul eléggé kiszolgáltatott helyzetben van.
Én igyekszem nem elütni senkit, ami szintén megnehezíti a dolgom, mert a dzsip erre nagyon nincs tekintettel, és az előle elpattogó, repülő emberek, sokszor előttem landolnak, hatalmas kormánymozdulatokra késztetve engem.
- Ez nem lesz így jó! – kiáltok hátra az el-eltünedező férfira. – Nem tudom lerázni, és előbb-utóbb felborít bennünket, vagy magunkra vonjuk az egész város rendőrségét.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Szellem on Szer. Jan. 18, 2012 11:44 am

Tudja, hogy a lány igazat mond, ezt valóban nem húzhatják sokáig, ha meg akarják úszni élve a dolgot, de már van egy terve, csak épp elég rázós mutatvány lesz, ha összehozzák.
-Menj a szakadék felé! - Kiáltja a lánynak, mielőtt megint eltalálja őket a másik kocsi. Most a jármű hátsója kap egy közepes találatot, amitől majdnem kisodródik, de egyenlőre csak majdnem. - Taposs bele, ahogy csak tudsz!
Az előttük elterülő szakadék nagyon mélynek látszik, és az igazat megvallva, szinte biztos, hogy tényleg az. A biztonsági korlát, bár betonból készült, egészen biztos, hegy nem maradna egyben, ha ez a kocsi teljes sebességgel szaladna belé. Nem valami bizalomgerjesztő még mellette haladni sem, az pedig, hogy valaki önszántából zuhanjon le, több mint őrültség.
-Bízz bennem! - Feleli a lány aggályaira, akár kimondta őket, akár nem, és erősen megszorítja a vállát. - Tudom mit csinálok.
Ezt ő is nagyon szeretné elhinni, minden esetre előhúzza pisztolyát, és miután figyelmezteti Sarah-t, lead pár lövést a mellettük haladó üldözőre, a lehúzott ablakon át. Kilőni sajnos nem tudja, de nem is ez volt a cél, ellenségük máris előhúzza saját fegyverét, készen rá, hogy viszonozza a szívességet. Ha Sarah tartotta az irányt, ez az a pillanat, amikor mindkét autó átszakítja a korlátot, és a mélybe zuhannak, ám az egyiknek az utasai nem követik járművük példáját, helyette a szakadék peremén jelennek meg. Ha a lánynak eddig nem fordult fel a gyomra, akkor most már sajnos kizárt, hogy megússza.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Jan. 18, 2012 2:14 pm

Próbáltam lavírozni és megnehezíteni a terepjáró dolgát, de nem sok sikerrel járok, és megint eltalálja egy hatalmas lökés az autót, ami lassan leamortizálódik és fémdarabok röpködnek róla szanaszét. Csal azon imádkozom, hogy nehogy lefulladjon, mert akkor végünk.
- A szakadék felé? – kérdezek vissza rémülten, hiszen nem közli velem, hogy mit szándékozik tenni, de azért engedelmesen rántom irányba a kocsit, remélve, hogy tényleg van ötlete, mert egy ekkora zuhanást én sem élek túl.
Már nem tudom tovább nyomni a gázpedált, mert akkor kiszakad a padlóból, de azért csak felgyorsulunk annyira, hogy már vészesen közeledik a betonkorlát, ami elválaszt a szakadéktól. Még mindig nem tudom jó ötlete-e, és ennek hangot is adok.
- bízzak benned? Nem is ismerlek! De nem hiszem, hogy túl sok választásom van! Remélem tudod, mit csinálsz. – meredek feszülten a közeledő mélység felé, miközben görcsösen szorítom a kormányt. Ha, nem élném túl azt nagyon sajnálnám.
A lövések hangja térít magamhoz, melyek a fülem mellett durrannak, és amire felkapva a fejem, a mellettünk haladó kocsi vezetőjére nézek. Ő is dühösen pisztolyt ránt, ezzel elterelődik a figyelme és mi pont ekkor csapódunk a korlátnak és repülnénk a mélység felé, ha közben egy kéz nem rántana valami sötét helyre , amitől úgy érzem magam, mint amikor a gyorslift hirtelen elindul, majd megáll.
A gyomrom a torkomba szökken és, ahogy szilárd talajt érzek a lábam alatt, ki is adom annak tartalmát.
- Ez elég megrázó élmény volt. – nyögöm ki, ahogy szóhoz tudok jutni végül. – De előtte igazán szólhattál volna. Nem mintha attól jobban érezném magam, de hátha..- nézek a még mindig lefelé bucskázó és szépen lángoló dzsip után.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Szellem on Szer. Jan. 18, 2012 3:59 pm

Mivel a térdei még mindig remegnek, ezért jobbnak látja leülni egy kicsit, jó messze Sarah-tól. Ahogy lábait lógatja le a szakadékba, mélyen beszívja az óceán, a lángoló petróleum, és az égett hús semmihez sem fogható illatát.
-Elsőre mindenkinek az - közli vidáman - illetve, majdnem mindenkinek. Egyesek vissza tudják tartani, illetve van egy kevés ember, aki egyáltalán nem lesz rosszul, de ez nagyon nagyon ritka. - Na persze, azért él a gyanúperrel, hogy eddig többnyire csak olyanokat fuvarozott, akiknek nem bírja a gyomra az ilyesmit. - A legdurvább reakció eddig Sean-tól volt. Kisbaba volt még, amikor repültem vele. Durván negyed óráig tartott az út, és ő elaludt közben... - Szellem hangjában érezhető a mindent átható szomorúság, és bűntudat. Lehajtja fejét, s az alatta lévő tájat kezdi kémlelni. A roncsok ellenére is egész szép látvány, csak lenne mögöttük ez a sok bámészkodó. - Mesélt rólam? - Kérdi érdeklődve, bár sejti a választ. Szándékosan tartotta titokban létezését, és ez jól is van így, vagy legalábbis eddig jó volt.

Egyre több ember jelenik meg Sarah és Szellem mögött, hogy megcsodálják ezta nem minden napi balesetet. Szerencsére arra azért vigyáznak, hogy ne lökjék le a két mutánst, de kijutni innen nem lesz könnyű ezen a tömegen át.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Jan. 18, 2012 5:36 pm

Nagyon megnyugtatott, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek gondja akadt ezzel az utazási móddal. Mondjuk nálam még a váratlanság és a kissé liftezős megoldás is szerepet játszott, na meg a lezuhanás gondolatára kialakult stressz, de hát ez már mindegy és a gyomrom sem háborog már legalább.
Mikor Sean és az ő viselkedése kerül szóba, nem állom meg, hogy el nem mosolyodjak, ahogy elképzelem a jelenetet, de aztán rögtön felmerül bennem a kérdés, hogyha ennyire számon tartja a fiával való kapcsolatát, akkor miért is nem ismeri őt?
- Nem mesélt, hiszen nem is ismerte, vagyis ismeri az apját! És, hogy őszinte legyek, elképzelésem sincs, hogy, hogy lehet, hogy egyszerűen eldobtad magadtól és nem vettél részt az életében, ha egyszer így érzel iránta? – utalok az előbbi kiérződött szomorúságra. – De remélem, hogy most majd megváltozik a helyzet, főleg, hogy veszélyben is van miattad! – nézek a lábát lógató férfire összeszűkült szemmel.
Közben jó sokan megálltak, hogy megszemléljék mi történt és már elég sokan bámulták a kidöntött korlátot, a lent heverő roncsokat és néha minket is, ami már kezdett zavaró lenni, ráadásul várható volt, hogy előbb-utóbb megjelenek a rend őrei is.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Szellem on Szer. Jan. 18, 2012 6:26 pm

Imádja ezt a kérdést, olyan logikusnak tűnik mindenkinek, és ezért fel is teszik anélkül, hogy egy pillanatra is gondolkodnának a válaszon. Mélyet sóhajt, és a lányra emeli rideg tekintetét.
-Mond kaktuszlány - szól jövendőbeli menyéhez - előfordult veled, hogy nagyon korán, amikor még copfban volt a hajad, nem tudtad visszahúzni azokat a tüskéket? Ha nem, akkor jó neked. Ami engem illet, 14 éves koromban tűntem el először, és 22 voltam, amikor már tudatosan is vissza tudtam jönni.
Újra a habokra bámul. Újabb mély sóhaj. Sosem hitte volna, hogy valaha még meg kell ezt beszélnie valakivel, de mostanában úgy tűnik ez már csak ilyen.
-Miután megszületett, hat hónap próbálkozásba került, hogy fel tudjam venni, hogy elvihessem arról a helyről. 16 évesen normális körülmények közt sem lehettem volna minta apa, de megadtam neki a legjobb szülőket, akit csak kívánhatna, az enyémeket...
Az utolsó feltételezésre a fejét rázza.
-Örülök, hogy rád talált. És ne aggódj, nem hagyom, hogy baja essen, de nem találkozhatunk, soha.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Jan. 18, 2012 7:26 pm

A kaktuszlányra kissé felhúzom a szemöldököm, de figyelmesen hallgatom a magyarázattá, aztán megcsóválom a fejem.
- Először is, nem vagyok kaktuszlány! Ha már becézgetni akarsz, akkor inkább maradjunk a Fúriánál.- nézek rá, majd folytatom. – Aztán meg érdekes a magyarázat, hogy 14 és 22 között jóformán nem léteztél testi valódban, de aztán 16 évesen meg apa lettél! A gyerekedre pont ezért nem tudtál vigyázni, de megcsinálni megtudtad? Akkor tudtál megtestesülni, vagy hogyan működött ez?– fújok dühösen rá.
- Na mindegy! Én is örülök, hogy megismertem Seant, mert nála jobb társat nem is találhatnék magamnak, és szerencsém, hogy sokkal felelősségteljesebben gondolkozik, mint az apja. – vágom a fejéhez. – Mimimi? Már miért nem találkozhatnátok? Hogy álljak elé azzal, hogy találkoztam veled, aztán üdvözölted őt, biztosítottad, hogy nem eshet baja és adios! Ennyi? Szerinted, mit szólna hozzá? Erről szó nem lehet! Ha nem akarsz a Xavierbe jönni, ami úgy láttam elég intenzív ellenkezést váltott ki belőled, még félholtan is, akkor összehozunk valahol máshol egy apa-fiú találkozót! De nem tűnhetsz el előle megint!
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Szellem on Szer. Jan. 18, 2012 7:41 pm

-Fúria - ismétli a különös becenevet - felőlem. Egyébként pedig, nem azt mondtam, hogy nem léteztem, csak ha egyszer átváltoztam, nem tudtam visszajönni, amikor akartam. Ha kellően kimerültem, visszazuhantam, és aztán másnap a saját hányásomban fetrengve ébredtem mezte...hé maga, ez egy magánbeszélgetés, ne kagylózzon, vagy lehajítom innen!
A figyelmeztetés hat, és az úriember innentől inkább a füstölgő roncsot bámulja, de azt sem sokáig. Nem sokára a többi bámészkodóval együtt távozik ő is, elvégre a végtelenségig nem lehet bámulni valamit, ami ennyire kiábrándító.
-És hidd el, nem az én ötletem volt...amúgy ez egyike azoknak a témáknak, a amiket kifejezetten nem szeretnék megbeszélni vele.
Feltápászkodik, és hátat fordít a mélységnek. Gunyoros mosoly jelenik meg az arcán, és leereszkedő hangsúllyal készül búcsúzni.
-Nem-e? Na csak figyelj.
Ezzel hátra veti magát, le a szakadékba, majd mielőtt leérne az aljára, kámforrá válik. Amennyiben Sarah nem csinál semmi őrültséget, mondjuk sokkolja le ugrás előtt(neeee!), vagy ugrik utána, nem is bukkan fel többet.
~Ég veled Fúria.~

//Köszönöm a játékot! Jó volt végre találkozni Wink //


A hozzászólást Szellem összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 18, 2012 9:00 pm-kor.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Jan. 18, 2012 8:56 pm

Persze megint hallgathattam a magyarázatot, hogy miért is nem és nem tehet róla, hogy magára kellett hagynia a fiát. Minden felelőtlen apának meg van a saját kis sztorija, amivel még saját magát is sikerül meggyőznie, hogy milyen jogosan hagyta magára a gyerekét, és ezzel csak jót tett neki. Még talán köszönetet is vár!
Ennek csak egy kíváncsian hallgatózó férfi vet véget, aki egy kisebb figyelmeztetés után visszavonulót is fúj.
Ekkor már Sean apja gondol egyet és feláll, majd mielőtt bármit is csinálhatnék, vagy mondhatnék beleveti magát a mélységbe, de mielőtt azt látnám, hogy összezúzza magát, hirtelen eltűnik a szemem elől. Még jó, hogy közben a bámészkodók is olajra léptek, különben lett volna itt visítozás.
~ Gyáva egy fickó, nem mer szembenézni élete tévedésével. ~ legyintek egyet utána és elindulok, hogy fogjak egy taxit.

/Játék vége – köszönöm klassz volt Very Happy /
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Heily Anderson on Szomb. Jan. 21, 2012 4:21 pm

* Mindvégig Sean mögött álltam. csendben figyeltem az események lassú folyamatát, ami egyre gyorsabb és gyorsabb lett, míg el nem dörrent a fegyver, ami Sean kezében volt. Az előttünk álló fegyveresek rángatózva, mindenfelé vért spriccelve estek a padlóra. Ajkaim sikolyra nyíltak, de hang nem jött ki a torkomon. Egy hatalmas gombóc kerekedett a torkomban, ami minden hangot visszafogott. Míg én azzal a kis gombóccal voltam elfoglalva éreztem, hogy egy erős, még is gyengéd és meleg kéz fogja meg az enyémet és úgy húz maga után. Csak akkor eszméltem fel, hogy Sean az, aki maga után vonszol, mikor a hideg levegő a mellkasomhoz ért. Sötét folyosókon és szobákon keresztül vágtattunk valamerre, míg el nem értünk egy viszonylag világos szobába. Három férfi feküdt a földön, mint a három halott volt, vagy nem volt eszméleténél.*
~ Esélytelen menekülnünk...~
* Gondolkodtam, ahogy egyre gyorsabban át robogtunk a szobán. Amikor azonban kiléptünk volna egy folyosóra megálltam.*
- Van egy ötletem.- *Néztem a férfira és kihúztam a kezemet a kezéből. Gyorsan egy egyik őrhöz siettem és elkezdtem levenni az egyenruháját. Egy ideig egyedül küzdöttem, aztán felálltam és a közelgő léptek hallatán bezártam az ajtókat.*
- Segíts!-* Néztem Sean-re és amilyen gyorsan csak tudtam tovább vetkőztettem a férfit. Amikor a ruhájának a teteje megvolt az nadrágot is elkezdtem lehámozni a férfiról. Nagy nehezen sikerült levetkőztetnem Sean-nek nyújtottam a ruhákat.*
- Bújj bele..-* Néztem rá kérlelő tekintettel, miközben az egyre közeledő kiabálásokat és lépteket figyeltem. Ha a fiú elvette a ruhákat és elkezdett öltözni, akkor lassan leültem a földre és elkezdtem mesélni, mit is agyaltam ki.*
- Meg kell őket tévesztenünk. Ha felveszed ezeket a ruhákat és a maszkot, akkor nem fogják észre venni, hogy te vagy. A férfit - mutattam az alsónadrágra vetkőztetett eszméletlen alakra - hason fektetjük és észre se veszik, hogy nem te vagy az igazi őr.-* Lassan odamásztam a férfi mellé, majd elvettem tőle a félautomata fegyvert és felálltam. Sean kezébe nyomtam, aztán mély levegőt vettem és szemébe nézve folytattam.*
- Sean.. én nem tudok elbújni, szóval úgy kell tennünk, mintha te fogtál volna el. Nem bukhatunk le, szóval, bármi történjék is, ne lépj közbe, rendben?- * Kérdeztem és mindvégig a szemébe néztem. Reméltem, hogy egyet ért velem, és nem csinál semmi olyat, ami elárulhat mindkettőnket.
Még mielőtt az ajtót betörték volna apró puszit nyomtam a fiú arcára és bátorítóan rámosolyogtam. Aztán hangos robajjal törték be az ajtót és négy fegyveres férfi rontott be. Még egy utolsó pillantást vetettem a fiúra és hagytam, hogy elkezdődjön a színdarab...*
avatar
Heily Anderson
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 187
Hírnév : 15
Tartózkodási hely : Brooklyn Bridge Lakópark; Brooklyn

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Fagypont on Szomb. Jan. 28, 2012 7:56 pm

Ziháltam mire a hatalmas hajóról a partra úsztam, négykézláb vonszoltam magam a fövenyen, a nagy nehezen rendeztem a légzésemet a hatalmas világítótorony fényében fürödve. Hátamra fordultam és vagy egy órán keresztül csak pihentem és kitisztítottam a gondolataimat. Nem tudom melyik szigeten sodort partra a víz, de ekkora hajót, mint amin utaztam még az életben nem láttam. Mindenesetre nem akartam bajt a kikötőben, ha megtalálnának. A matrózok lehet, hogy már nem is hallottak a Shimotami klánról, nem ismerik fel a rendem öltözetét és esetleg kihívnak harcra az elmaradt viteldíj miatt. Ezt nem engedhettem meg, nem okozhattam a halálukat csupán mert tudatlanok. Ez nem a harcos útja.
Végül nagyjából kipihenve magam és megszáradva lépdeltem felfelé a fövenyen, lesöpörve a testhez álló kék-fekete rendi öltözetem. Hátamon keresztben a botom, bár arról már szinte lemondtam, nagyon rossz állapotban volt, nem bírta olyan jól a jég szorítását mint a gazdája s tökéletes fényében ragyogó katanám. Sensei Wang utolsó hagyatéka.
Fellépdeltem egy furcsa útra. Ismeretlen anyagból készült, sötét volt és kemény, de hasonló követ sem láttam még soha életemben. Mindenfelé rendkívül furcsa ruhát viselő emberek álltak, de a vonásaik nem hazámat idézték, hanem inkább véremet. Angolok? Bizonyára Angliában lehetek, a Brit Birodalomban. Jó hosszú úton járt az a hatalmas bárka. Megráztam a fejemet, gondolkodnom kell, mihez is fogok kezdeni magammal, míg visszajutok Desimára.
- Hé! Öregem! Jelmezbálba készülsz, öcsi? - harsant mellettem kiáltás.
Felé fordultam. Furcsán ejtette a szavakat. De azért értettem. Furcsa volt ő is. Mindenki bámult rám, de ez különösen. Nyilván nem megszokott itt a szertartási harcruha. Nem tudom mi a jelmezbál, de nyilvánvalóan oda nem tartok, hisz nincs határozott úti célom. Megráztam a fejemet. A szürke-fekete ruhás, kövér férfi volt, sárga színű csillaggal a mellén, valamely helyi nemes jelképe talán. Bizonyára a harcosai egyike. Nem láttam ugyan nála komolyabb fegyvert, csak egy tonfát, így inkább valamiféle falusi őr lehetett. Mindenesetre folytatta:
- Mutasd csak azt a kardot édes fiam! Ha igazi, akkor engedély kell rá, ha nincs akkor elkobzom - közölte.
A katanám nyele után nyúlt. Nem haboztam, azonnal jeget dobtam a talpaim alá és azon felé csúszva kaptam el a torkát, majd egy közeli négy kerekű, de be nem fogott szekér első részére vágtam fel a testét, ujjhegyeim a gégéjének feszítve:
- Mit merészelsz, paraszt?! - rivalltam rá anyanyelvén.
avatar
Fagypont
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 160
Hírnév : 4
Tartózkodási hely : Meditációs kert/Bevetésen

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.