Staten Island-i világítótorony

3 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Darren Black on Hétf. Nov. 21, 2011 11:38 pm

Ja, nem mondtam? Volt egy plusz kis kedvesség is bennük, egy egészen apró, aranyos meglepetés... Agyarak. Tisztára, mint a vámpíroknak. Ha akarták, a szemfogaik agyarakká nőttek. Szerették ezeket használni. Kivégzéseknél. Egyszer láttam... Azóta is beleborzongok, ha csak eszembe jut. Akkor merült fel bennem először, hogy ott kéne hagyni a bandát.
- Kis Bobby! Nagy Bobby! Micsoda kellemes meglepetés! Nagyon sajnálom, de mi már épp...
- Én vagyok nagy Bobby, és ő Kis Bobby - javított ki hegyomlást idéző hangján - Van a fejeden némi vérdíj.
- Tényleg? - kérdeztem nagyot nyelve.
- Ja. Ötezer simán. Nagyon haragszik rád a főnök. És ötven lepedő, ha a gyémántok is megkerülnek. Na, megkerülnek? Vagy a barátnődnek része lesz egy kis... Cirógatásban...
Kis vagy Nagy Bobby, szóval valamelyik rátenyerelt Sarah mellett a pad támlájára. Majd erőfeszítés nélkül, egyetlen mozdulattal, fogpiszkálóvá pozdorjázta. De jó...
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Hétf. Nov. 21, 2011 11:56 pm

Hát nem igazán jött be a dumcsizás elmélete, és eléggé vérszomjasnak is tűntek Darren haverjai. Habár ennyi zsozsóért el is hiszem.
~ Micsoda? Gyémántok? Óh, Darren mibe másztál bele és mibe kevertél bele engem is? ~
- Na álljon csak meg a menet fiúk! – nézek rájuk kissé megjátszva az ijedt lánykát. – Én nem vagyok a barátnője, csak éppen beszédbe elegyedtünk, gyönyörködve a kilátásban, míg el nem takartátok. – mosolygok rájuk szendén.
Mielőtt folytatnám a mellettem kilógó padtámla az enyészeté lesz, valamelyik Bob keze által.
- Óhh! Micsoda erődemonstráció! – nézek a fiúra, hogy vajon ő mit szól hozzá.
~ Azt hiszem ezt már nem fogjuk kidumálni! ~ sóhajtok lemondóan, és nagyon remélem, hogy ezek a dromedárok, nem olyanok, mint Rozsomák, habár erre nagyon kevés az esély. Más meg nem képes ellenállni az idegsokknak.
Azért kíváncsian várom Daren vajon mit válaszol a gyémántokkal kapcsolatos kérdésre. Nekem van időm, és azt garantálom, hogy nem fognak hozzám nyúlni.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Darren Black on Kedd Nov. 22, 2011 12:07 am

- Fiúk, ez tényleg hosszú történet. Az van, hogy azok a gyémántok soha nem is voltak nálam. Hamisakat kaptam cserébe. Ezért léptem le. Tudtam, hogy a Főnök így is, úgy is kicsinál. De ha a gyémántokat akarjátok, azt a fickót kell megkeresnetek, akivel a Főnök üzletelt.
Láttam, hogy Kis Bobby elgondolkodik. Ő volt kettejük közül az okosabb, vagy, máshogy megfogalmazva, az ő IQ- ja volt közelebb a hatvanhoz.
- Na várjál, Darren. Ha mi leszállítjuk a gyémántokat, akkó' ugye miénk az ötven rugó. De ha viszünk téged is, akkó' viszont ötvenöt rugó a miénk, nem?_ Hát dehogynem. Mi meg szeretjük a pénzt. Minél több, annál jobb. Meg hozzácsapjuk ezt a bigét is, eléggé dögös ám.
Nrilliáns logika, a maga nemében. És tény, hogy kikezdhetetlen. Erre nem lehet mit mondani.
- Fiúk, ha adhatok egy jó tanácsot... Húzzatok el a jó fenébe, de nagyon gyorsan, meg ne haragudjak. A lány nem alku tárgya. És semmi más sem. Tűnés
Na, ez megint egy Darren féle hülyeség volt. Hajajj, de még mekkora!
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Nov. 22, 2011 11:41 am

Figyelmesen hallgatom Darren magyarázkodását a gyémántokat illetően, aztán az ikrek reakcióját, de valahogy úgy érzem, akár borítékolhatnám is a választ, hiszen még engem sem tudott volna ezzel a szöveggel meggyőzni, pedig annyira átlátszóan gyenge volt, hogy akár még igaz is lehetett.
~ Ha valaki meglovasít a bandájától fél milcsi értékű gyémántot, akkor már biztos jobb alibit talál ki magának! ~
Mondjuk a fiúkák gondolkodási sebessége nem haladja meg egy sérült csigáét, de azért lassan csak kilogikázzák, hogy mi is az ő jól felfogott érdekük. Hajaj! A pénz gondolata szárnyakat tud adni még az ilyen stupid agyúak képzeletének is!
Aztán viszont meglep padtársam hirtelen jött váltása a mondanivalóját illetően, és ekkor már abszolút nem voltak illúzióim az ezek után bekövetkező eseményeket illetően.
- Darren, azt hiszem ez nem volt túl jó ötlet! És azt hiszem a tiétek sem! – adok hangot a véleményemnek, habár nem hiszem, hogy egyébként békésen elsétálhattunk volna, de ez a remény is elszállt, ahogy a két barbár vörösödő arcára néztem.
~ Azt hiszem jó lesz felkészülni! ~
- Darren, úgy e tudod, hogy mit tudok? – nézek rá figyelmeztetően, remélve, hogy emlékszik a képességemre is. – Most az szorozd meg 100-al, és igyekezz nem hozzám érni, ha lehet.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Darren Black on Kedd Nov. 22, 2011 1:58 pm

Elkerekedett a szemem. Százzal? Azt a jó... Na, az kemény.
- Meglesz. Tied a bal oldali.
Kicsi Bobby még nagyban gondolkodott azon, hogy egy baloldali micsoda lehet Sarahé, amikor az öklöm már a képébe is robbant. Nem mintha ez elég lenne, épp csak azért ütöttem meg, mert jól esett. Felpattantam a padról, és igyekeztem minél távolabb kerülni a lánytól. Kis Bobby jött utánam. Oké, eddig jó... Csak azt tudnám, hogyan tovább? Rendben, jön utánam, és?
Vér kezdett csorogni Kis Bobby szájából, ahogy előbújó szemfogai felsértették az ajkát. Remek.
Körülnéztem. Kéne valami, valami, egy fegyver... Megláttam egy vascsövet, ami félig kilógott a kilátó épp felújítás alatt álló teraszáról. At például remek lenne, de...
Éreztem, ahogy a valószínűségi vonalak örvényleni kezdenek, és a vascső lebucskázott a kilátóból. Nem zuhant, inkább úgy tűnt, mintha repülne valamerre, és egyszer csak a kezemben kötött ki. Az én kezemben!
Megtörtént. Megint megtörtént. Akartam, hogy nálam legyen a vascső, és hozzám került.
Mivel épp le kellett buknom Bobby pörölyszerű ökle elől, nem volt érkezésem ezen töprengeni. A vascsövet jó erősen Kis Bobby lábai közé böktem, megnyomorítva ezzel Még Kisebb Bobbyt. Az óriás összegörnyedt a fájdalomtól. Felálltam, és teljes erőmből lesújtottam a csővel a tarkójára. Felnyögött és kiterült. Egy pillanatra megijedtem, de aztán hamar megállapítottam, hogy él még.
Elfordultam Bobbytól, hogy megnézzem, hogy boldogul Sarah.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Nov. 22, 2011 10:30 pm

Hát, mit nem mondjak nem sokat teketóriázott Darren, már rám is sózta a bal oldali fajankót, a valamelyik Bobbyt, ő meg eltáncolt játszadozni a másikkal. Mondjuk volt még időm megszemlélni, hogyan vágja képen a volt banda társát, hiszen ez a melák itt előttem, hirtelen nem is nagyon értette a szituációt, csak, hogy ott maradt velem kettesben, ezért eléggé értetlenül nézett a verekedőkre. Kényelmesen megvártam, míg leesett végre neki a tantusz, hogy talán a védtelen és a másik Bobbyt püfölő Darren állítólagos barátnőjét nem ártana ízekre szedni, de hát ez részéről egy eléggé hamvába halt ötletnek bizonyult.
Hagytam, hogy kéjesen vigyorogva megragadja a vállamon a kabátomat és már előre élvezze a győzelem ízét, de mikor megpróbált felrántani a padról, kieresztettem a tüskéimet és keményen ráfogtam a csuklójára.
~ Na, most vigyorogjál kisapám. ~
A fickó azonnal heves rángatózásba kezdett, ezért is fogtam erősen, nehogy kiszabaduljon, szemei majd kiugrottak a gödrükből, aztán összeesett, de még mindig rázta az izomgörcs, pár pillanat múlva viszont elernyedtek az eddig begörcsölt izmok aminek következtében szép nagy foltok jelentek meg a nadrágján. Mikor elájult elengedtem és leporolva a kezem Darren után néztem.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Darren Black on Kedd Nov. 22, 2011 10:53 pm

- Aú... Ez fájhatott. Tényleg megerősödtél.
Megnéztem magamnak a levert és megszégyenített fickót. Jó ég! Ezzel aztán jól elbánt a lány.
- Leszünk barátok? Utálnám, ha az ellenségem lennél. Nem maradsz nyugton? - ütöttem egy finomat az előbb elaltatott Bobby koponyájára. Továbbre is az ágyékát markolászva már tápászkodott is fel. Szép, mondhatom, így üssön le valakit az ember... Bezzeg a másik, akit Sarah ütött ki, nem kel fel egyhamar.
Eldobtam a vascsövet.
- Egyébként milyen érzés volt, amikor elkezdett fejlődni az erőd? Csak mert az előbb vagy tíz méterről magamhoz hívtam egy vascsövet, és eddig ilyet még nem csináltam. Azt is mondhatnám, hogy kicsit meglepett.
Jó, volt ugye az a másik eset, de ott simán el tudtam hitetni magammal, hogy véletlen volt. Itt már aligha. Éreztem, hogy jön a cső, tudtam, hogy a hívásomra reagál.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Nov. 22, 2011 11:19 pm

Darennt sem kellett félteni, mert már le is rendezte a másikat, mire az én ellenfelem elájult.
- Igen! – bólintottam. – Sokat fejlődtem minden szinten. Talán a sok gyakorlásnak köszönhetően el is értem a képességem maximumát, legalábbis Cerebro vizsgálatai szerint. – magyarázom a lelkes fiúnak.
A hirtelen jött barátság ötletére, azért nevetve nézek rá.
- Barátság, talán, de még lesz időnk ezen dolgozni, ha te is abba a suliba akarsz járni! De megnyugtatlak, az ellenséged nem leszek, persze csak, ha nem akarsz ujjat húzni velem. – fenyegetem meg játékosan.
Mondjuk, nem tartanám valószínűnek, hogy az előbbi kis bemutató után, sok kedve lenne hozzá, és a másodlagos képességemről még nem is tud, hiszen amikor még az utcán éltem, nem is mutatkozott meg. Egyébként sem szeretem használni őket, ha nem muszáj, de úgy látszik a mutáns lét már csak erre kárhoztat, és állandóan belekevernek vagy magam keveredek bele ilyen dolgokba.
~ Szegény Sean, mozgalmas élete lesz, ha engem választ párjának! ~ mosolyodom el a gondolatra.
- Hogy milyen érzés? – merengek el egy pillanatra. – Váratlan és nem mindig jó az időzítése. – vigyorgok, de aztán el is komolyodom visszagondolva Adammal történő kísérleteinkre, hogy kontrolláljam. – Úgy, hogy nagyjából előre tudhattam merre fejlődöm majd, egészen kezelhető volt.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Darren Black on Kedd Nov. 22, 2011 11:27 pm

Felsóhajtottam.
- Hát nekem fogalmam sincs, merre fogok fejlődni. Most komolyan, mi logika van abban, hogy eddig láttam a jövőt, most meg ugyanazzal a képességgel tárgyakat mozgatok? Mert ez nem másodlagos. Tudom, hogy ugyanazt csináltam, mint mindig. És a valóság, amit eddig csak láttam, most engedelmeskedett is nekem.
Akartam ezt. Tényleg. De megrémített. Hogy őszinte legyek, rohadtul megrémített. Mert ez még csak a második szintem. Máris telekinézis? Nem is vagyok telepata? Mi lesz még? Mire lehetek még képes?
- Cerebro? Az meg ki? - kérdeztem.
Cerebro vizsgálata szerint... Ez az! Erre van szükségem! Egy szakértő!
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Nov. 22, 2011 11:43 pm

- A Cerebro nem ki, hanem mi. Egy hatalmas számítógép, vagy valami ilyesmi. Én nem értek hozzá, Xavier professzor alkotása, de minden mutáns, aki az intézetbe kerül átesik egy pár vizsgálaton, persze csak szigorúan szabad akaratából. – teszem hozzá mielőtt Darren félreértené. - És ezekből nagy valószínűséggel megalkotják, hogy milyen fejlődésen mehet keresztül a képességed. Legalábbis valami ilyesmit magyarázott Adam, és nálam legalábbis bejött. – vonom meg a vállam. – És te? Mit akarsz kezdeni magaddal, hogy most ilyen szép kis vérdíj van a fejeden? Ha ezen a környéken maradsz, nem sokáig tudsz elbújni előlük. – intek a heverésző fiúk felé. – És tényleg nem tudod vissza adni azokat a köveket? Talán akkor legalább az életed meghagynák. – mondom neki, de magam sem hiszem, hogy ez megtörténhet, én is közöttük éltem valamikor, ismerem a dörgést.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Darren Black on Szer. Nov. 23, 2011 8:29 pm

Megráztam a fejem.
- Nem, nem hazudtam. Tényleg hamis köveket kaptam. Szívás, mi? De valamiért senki sem hiszi el. Na mindegy. Igazából ha tudnám, kinél vannak az igaziak, vagy nálam lennének, akkor sem mennék vele semmire. Biztos hallottál meséket arról, milyen is a Főnök. Egy ilyen hibáért kinyírat, ha helyrehozom, ha nem. Ez van.
Szóval Cerebro. És ilyesmire képes? Megállapítja, menyit fejlődhetek még? Remek! Ez még jobb is egy kicsit, mint valamiféle szakértő. Talán előre meg tudja mondani, merrefelé fejlődhetek. Amire amúgy is nagyon kíváncsi lennék, ami azt illeti..
- Talán le kéne lépnünk innen.Lehet, hogy a Bobbyk nem egyedül jöttek.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Nov. 23, 2011 8:51 pm

Amennyire én ismerem a bandáját, biztos igaza van, és nem hiszem, hogy megkockáztatná, hogy fél milcsiért végig hajkurásszák az államon, meg aztán akkor már nem itt cseverészne velem, hanem árkon-bokron túl lenne.
- Akkor, mik a terveid? Hogy akarod épp bőrrel megúszni a dolgot? – nézek rá kíváncsian.
Habár Bobbyék még igazán békésen heverésznek a földön, igazat kell adnom Darrennek, hogy a bandából esetleg többen is bóklászhatnak errefelé.
- Igen, ez nem rossz ötlet! – bólintok a javaslatra. – De, szerintem neked most máshol sem sokkal biztonságosabb. – vigasztalom meg. – Talán le kéne lépned egy időre, nem gondoltál még rá? – mondom a fiúnak, miközben elindulunk a város irányába.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Darren Black on Szer. Nov. 23, 2011 9:33 pm

Felemeltem a mutatóujjamat. A gesztus egy tanáré volt, de a harag, ami a szememben villant, már az utcakölyök büszkeségéből fakadt.
- Keveset tudsz rólam, Sarah. Nagyon keveset. De most egyet megtanulhatsz: Darren Black soha nem futamodik meg.
A fűből egy rög robbant ki a lábam mellett, és aztán még egy, nem messze Sarahtól.
- Felejtsd el, amit mondtam! Lőnek ránt. Fuss!
Azzal megragadtam a kezét, és magam után rántva rohanni kezdtem. Lázasan fürkésztem a valószínűségeket, hogy lehetőleg mindkettőnk számára golyómentes útvonalat biztosítsak. Nem volt könnyű. Legalább hárman lőttek ránt. Valószínűleg a toronyból, ami jó, mert messze voltak és magasan, de rossz is, mert onnan az egész terepet be lehetett látni.
Baromira reméltem, hogy Sarah ijedtében nem fog lesokkolni, de a kezét akkor sem engedtem el. Neki most csak így biztonságos.
Félrerántottam egy golyó útjából, és futottam tovább.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Nov. 23, 2011 10:04 pm

Majdnem elnevettem magam, ahogy nagy komolyan előadta magát. Igen, ez Darren, ezeket a megmozdulásait nehéz elfelejteni.
Mivel a lövések hangját nem hallottam, egészen váratlanul ért a fiú kiáltása és felszólítása, majd mielőtt bármit is mondhattam vagy csináltam volna, már rángatott is maga után.
Hallottam, ahogy néha elfütyült egy-egy golyó a fülem mellett, amit annak köszönhettem, hogy Darren ide-oda rántott, így nem találtak el a lövedékek.
~ Persze, hiszen nem tudja, hogy ezek bennem nem sok kárt tennének, mondhatni semmilyet, de neki azért lennének vele gondjai. ~
A torony töve felé futottunk, mivel feltételezhetően a tetejéről lövöldöznek, ezért ott volt a legnagyobb esély, hogy oda nem tudnak lőni, máshol meg csak a nyílt terep volt. Mikor végre megálltunk, elmondhattam amit akartam.
- Figyelj! Nyugodtan mögöttem maradhatsz, a második képességemből kifolyólag, bennem nem tesz kárt ilyen lövedék és ennél kicsit nagyobb sem szerintem. – mutatok a fenti lövöldözőkre. – Lehet, hogy az lenne a legjobb, ha felmennék és leszedném onnan őket, mert így neked elég veszélyes lenne innen elmozdulni. – adom elő a tervem.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Darren Black on Szer. Nov. 23, 2011 10:11 pm

Megráztam a fejem.
- Frászt. Nem bújok el többé senki mögé. Várj! Megpróbálok valamit.
Láttam a valószínűségekben az elsülő, hangtompítós, ormótlan fegyvereket. Tovább vizsgáltam. Láttam, ahogy az egyik idővonalon én megyek fel a toronyba. Egyet ledobnék, bevinnék egy másiknak egy ütést, de egy a harmadik mögém kerülne. Éppen csak egy másodperccel késnék el. Nem volt tovább vizsgálható valószínűség. Ettől kicsit megijedtem. Ezek szerint képtelen vagyok túlnézni a halálomon... A másik meg, hogy most jutottam hozzá a legközelebb.
Visszafejtettem a szálat, egész a kiindulási pontig. Itt állunk. Sarah megy fel. Golyók pattannak le róla, de végül... Úristen! Egy negyedik! Egy negyedik fegyveres egy lefűrészelt csövű shotgunnal egy centiről tarkón lövi... Nem tudtam, ezt túlélheti-e. Túl sokan vannak ott fent, és túl jól vannak felfegyverezve. Hacsak... Hát persze!
- Nem mehetsz fel. Vond el a figyelmüket. Fuss el, nyújts jó célpontot. Biztosan nem árthatnak neked a fegyverek? Akkor futás!
Reméltem, hogy a shoitgun -t is állja a bőre, ha messziről találják el... Nem merten megkockáztatni, hogy közelről lőjék le vele.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Nov. 23, 2011 10:44 pm

- Ez hülyeség! – csattanok fel. – Ez nem játék és mivel nekem nem ártanak a golyók, neked is van esélyed, de ha hősködsz le fognak puffantani. – mondom neki mérgesen. – És nem csak a képességemben bízom, hanem a sok-sok gyakorlásban, amit a szimulációs teremben elvégeztem! Szóval nem engedem, hogy valami marhaságot csinálj! Mivel, nagy valószínűséggel nem én vagyok a célpontjuk, hanem te, ezért akárhogy kínálok nekik magamból célpontot, előbb-utóbb keresni fognak, és inkább előbb. Addig nincs esélyed felérni.
Kicsit gondolkoztam, hogy mit is lenne jó csinálni ebben a szituban.
- Akkor már inkább menjünk fel mindketten. – javasoltam aztán, mivel rájöttem, úgy sem tántoríthatom el. – Én megyek elől, aztán, ha felérünk, akkor ketten esünk nekik! Így mit mond a jövőbe látó képességed? – kérdezem tőle sürgetően, hiszen a csókák ott a tetőn, nem fognak ítéletnapig várakozni, hanem lassan lefelé indulnak. Ha meg szétszóródnak, nehezebb dolgunk lesz.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Darren Black on Szer. Nov. 23, 2011 10:57 pm

A fenébe! Nem érti. Persze, hisz én sem értem.
- Nem! Csak fuss! Menj már! Bízz bennem. Nem lesz bajom. Csak biztosítsd, hogy ne lőjenek rám még egy-két percig, ennyi.
Nem volt több idő beszélni. Megkerestem a vonalakat, amik engem kötöttek össze a fegyverekkel, illetve az azokból nemsoká kilövődő golyókkal. Szinte éreztem a lökéshullámot körülöttük, ahogy röptükben félretaszítják maguk elől a levegőt. Aztán az élő testbe csapódás sokkja... Ez a jövő. De immár képes vagyok ezt megváltoztatni. Elméletben. Asszem. Ha nem, akkor jó eséllyel elpatkolok, szóval azért nem ártana.
Megfogtam a vonalakat. Nem a kezemmel... Nem tudom elmagyarázni. Sokkal inkább olyan volt, mintha csak elképzelném, hogy megfogom őket. A valószínűségi vonalaknak nincs anyaguk, mégis, mintha éreztem volna őket. És akkor megrántottam a megfelelő vonalakat...
Meglepett kiáltások kíséretében egy rakás fegyver repült le a tetőtől. Négy pisztoly és a shotgun. Tőlünk pár méterre értek földet. Szerencsére egyik sem sült el.
- Na, most már felmehetünk.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Nov. 23, 2011 11:10 pm

Minden áron azt szerette volna Darren, hogy az ő variációját játsszuk el, és már kezdtem hajlani is a dologra, hiszen ő látja előre valamennyire a dolgokat, de régebben, ez a képessége, még nagyon bizonytalan volt, így most sem tudtam mennyire lehet megbízni benne, és nem sétál-e a halálába.
Mikor elcsöndesedett és láttam a koncentrálást az arcán, inkább csendben maradtam és míg nem beszélhetek vele, inkább nem futottam sehová.
Aztán majdnem a fejünkre estek a fegyverek, amire meglepődve néztem a fiúra, hiszen, ha ezt meg tudta csinálni, ő is nagyon sokat fejlődhetett.
- Oké! – bólintottam beleegyezően. – Akkor, most már akár te is mehetsz előre. – vigyorgok rá, de aztán rájövök, hogy más gyilkoló eszköz, mondjuk kés, azért még bőven lehet náluk, így mégis csak jobb lenne, ha én mennék előre. Mielőtt még megakadályozhatott volna, gyorsan a lépcső felé indultam.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Darren Black on Szer. Nov. 23, 2011 11:18 pm

Hogy is mondta Han Solo? Vagy megfojtom, vagy beleszeretek. Na, valahogy így éreztem most magam. Mikor Sarah csak azért is előre ment. Makacs egy bige...
Utána rohantam, futtomban nyújtva ki a kezem. A vascső, ami eddig is jó szolgálatot tett, felemelkedett Bobby mellől, és pörögve a kezembe szállt. Kicsit túl is pörgött, mert a lendületével sikerült emberes kupán csűrnöm magam. Megszédültem, és ahogy az egyébként is lenni szokott a fejre mért erős ütések után, az erővonalak is pislákolva hunytak ki. Remek. Nem kell ide telepata, sem magánhadsereg, Darren elintézi magát egyedül is. Megy az segítség nélkül is nekem.
Végül csak felszaladtam a lépcsőn. Lendítettem is a csövet, de a fickó kitért előlem, és gyomorba vágott. Összegörnyedtem. Kicsavarta a kezemből a csövet, és a magasba emelte. Oké, Bobby ettől elájult. De nekem az orromon fog kirepülni az agyam egy ilyen ütéstől...
Hiába próbáltam valahogy kilökni a krapek kezéből a csövet, ezúttal nem jött össze.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Nov. 23, 2011 11:48 pm

Persze, hogy nem bírta elviselni az egoja, hogy én menjek előre, de legalább nem védtelenül, hanem egy vascsővel felfegyverkezve. Végül egymás nyomában értünk fel a lépcsőn és Darren máris neki esett az egyik tagnak, de ha jól számoltam még így is maradt négy.
Most nem lehetett nagyon játszadozni, hiszen túlerőben voltak, ezért az első támadónak csak megtámaszkodtam a mellkasán, aki hirtelen nem is tudta mire vélni a dolgot, csak azt hitte, hogy távol akarom tartani magamtól. Megvártam, míg a téves képzelgés farkas mosolyt csalt az arcára, aztán engedtem ki a tüskéket. Mivel a kezem közel volt a szívéhez, nem kellett csak egy pillanat és már eszméletlenül esett is össze, de lehet, hogy a szívét is sikerült megállítani.
A hátam mögött viszont nyöszörgést és csattanást hallottam, ezért fél szemmel arra sandítottam, míg a következő fickó közeledett hozzám. Láttam Darren szorult helyzetét, de oda menni most lehetetlen volt, ezért életemben először használtam azt a képességemet, hogy kilőttem a tüskéket az egyik kezemből a fiút fenyegető férfi felé. Azt is tudtam, hogy ez így nem olyan hatásos és csak egy kisebb fajta égető érzést és zsibbadást fog neki okozni, de reméltem, hogy elég lesz, hogy Darren kimásszon a csávából és felülkerekedjen. Nekem most akadt egy kis dolgom még.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Darren Black on Csüt. Nov. 24, 2011 12:10 am

Vártam a halálos csapást, de csak nem érkezett meg. Felnéztem. A fickó megingott, és Sarah felé nézett. Kihasználtam az alkalmat. Ütöttem, amilyen erőset csak ebből a testhelyzetből ütni tudtam. Nem szép dolog, de nem először csináltam ilyet. Most legalább nem fejeltem...
A fickó felnyögött és nyüszítve összeroskadt. Egy szintbe került a fejünk. Na, most fejeltem. Nekem is fájt, de éreztem, hogy a tag orra eltörik. Borzalmas egy reccsenés volt, mit ne mondjak.
Feltápászkodtam, de szinte azonnal padlóra küldtek megin. Émelyegtem és nagyon fájt a fejem. Csak nem vágtam magam kupán annyira, hogy agyrázkódásom legyen? Félrekaptam a fejem egy lendülő láb elől, ami így az arcom helyett a vállamat érte. Ott is fáj. Előre vetődtem, és elkaptam a támadóm lábait. Hanyatt esett. Két öklössel elaltattam, és ismét felálltam. Már csak egy fickó maradt, akivel Sarah viaskodott. Gondoltam, nem veszem el tőle az élvezetet. Lerogytam a kilátó mellvédjének tövébe, és reméltem, hogy a felújítás nem erre a részre irányul. Elég nagy szívás lett volna, ha kidől, én meg leszaltózok a fenébe...
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Csüt. Nov. 24, 2011 9:43 am

Nem nagyon tudtam aztán már Darienn hogyléte felől érdeklődni, csak remélni mertem, hogy él a lehetőséggel, mert nem szerettem volna a nyakamba is kapni egy támadót, habár sokra valószínűleg akkor sem ment volna velem.
A felém közeledő férfi, látva társa gyors és megrázó vesztét, nem jött annyira közel, hogy megragadhassam, messziről meg, nem tudtam neki nagyon ártani. Megpróbálta egy ollózó mozdulattal lerúgni a fejemet, de a Harci terem kreált mutánsaihoz képest ő meglehetősen lassú volt, így nem okozott gondot, leguggolni a kaszáló lába elől és ököllel a védtelenül hagyott ágyékába ütni, ami rögtön el is érte a kívánt hatást és üvöltve rogyott a földre, két kézzel szorongatva megviselt férfiasságát. Innentől kezdve persze gyerekjáték volt oda sétálni hozzá és egy pár perces kézrátétellel, órákra harcképtelenné tenni.
Mivel nem ugrott a nyakamba támadó szándékkal már senki, ezért feltételeztem, hogy Darren is sikeresen elbánt az ellenfeleivel. Felnézve meg is pillantottam, de nem igazán volt jó állapotban. Eléggé véres volt az arca és a szemei is furcsán álltak kissé, ahogy ott pihengetett a kilátó falának dőlve. Odasiettem hozzá.
- Darren jól vagy? Tényleg nagyon rád kattantak, ezért nem ártana hamar eltűnni innen. Ha ennyire népszerű vagy, ez csak egyet jelent: vérdíjat….vérdíjat tűztek a fejedre, és ha elég nagy az összeg, akkor a városban főleg nem vagy biztonságban. Velem kéne jönnöd az intézetbe, aztán ott talán majd kitalálnak valamit….remélem. – nyújtom felé a kezem, hogy felsegítsem.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Darren Black on Csüt. Nov. 24, 2011 11:22 am

Elfogadtam a lány kezét és feltápászkodtam.
- Nem. Tudom, hogy ott meg tudnátok védeni, de miattam nem fogják megtámadni az iskolát. Ott gyerekek is vannak. Márpedig ha valaki elég őrült, mint például ezek, akkor ott is keresni fognak. Ne félj. Boldogulok. Mondtam, hogy van egy tervem. Hé, te meg hová araszolsz?
Az egyik fickó, az, akinek eltörtem az orrát, a lépcső felé mászott. Megvontam a vállam. Végül is, már a földön fekszik. Nem lenne szép dolog még bele is rúgni. Viszont az, hogy mobilt vett elő a zsebéből, talán kicsit mégiscsak túlzás. Kivettem a kezéből és zsebre vágtam.
- Nem kéne hívni ezeknek a mentőket?
Aztán meghallottam a szirénákat.
- Valaki már megtette, remek. Húzzunk el innen!
Azzal kissé még bizonytalanul elindultam lefelé a lépcsőn.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Sarah Wilchok on Csüt. Nov. 24, 2011 1:35 pm

Darren egy kis segítséggel feltápászkodott és rosszallóan rázta a fejét azon ötletemre, hogy jöjjön el velem az iskolába, majd mindezt szavakba is öntötte.
- Hát azt azért megnézném, hogy ki az az őrült, aki megtámadja a Xaviert, de hát valahol igazad van, kisebb gyerekek is tartózkodnak ott most.
Mikor a mögöttem lévő fickó mozgolódni kezdett gondoltam nem ártana őt is elaltatni kissé, de mivel a fiú sem bántotta, csak elvette tőle a telefont, így én sem tartottam szükségesnek.
A sziréna hangja viszont nekem nem a mentőket, hanem a zsarukat juttatta eszembe, de az eltűnési javaslatunkra csak hevesen bólogattam és már sprinteltem is a lépcső felé.
~ Miért kerülök mindig olyan helyzetbe, hogy azon kelljen aggódnom, nehogy egy zárkában töltsem az éjszakát és reggel Adammel kelljen farkasszemet néznem, aki már ecsetelte egyszer-kétszer ezen esemény bekövetkeztének következményeit. ~
Nem! Egyáltalán nem szerettem volna ezt kipróbálni, azért igyekeztem mielőbb leírni a toronyból és lehetőleg minél messzebb lenni, hogy még potenciális tanút se lássanak bennem.
~ Csak érjünk le innen időben! ~ szurkoltam, hiszen lehet, sőt biztos, hogy Darren, ilyen múlttal már nem úszná meg kérdések nélkül és most együtt vagyunk.
Kilépve a toronyból viszont már azzal szembesültem, hogy az egyetlen levezető út mellett villogtak a rendőrautók lámpái.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Darren Black on Csüt. Nov. 24, 2011 1:43 pm

Hopp, ez baj. Nagyon nagy baj. Amint zárkába kerülök, a Főnök addig küldözgeti a fogdába az embereit, amíg valaki egy zárkába nem kerül velem. Aztán egy kis pénz a megfelelő embernek, aki nem fogja hallani az ordításomat...
- Ott fent! Emberek verekedtek! Megtámadtak minket! Mutánsok! Mindenki meneküljön!
Eléggé riadt arcot vágtam ahhoz, hogy a három rendőrautóból kikászálódó hat rendőr mindegyike a torony felé kezdjen rohanni. Az egyik visszaszólt, hogy maradjunk itt. Bólintottam, és mikor az első lépcsőre tette a lábát, megfogtam Sarah kezét.
- Futás!
És már húztam is magam után a lányt, bukdácsolva a golyómarta, rögös földön. A képességem még mindig nem működött, nem tudtam elkerülni az akadályokat. De legalább távolodtunk.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Staten Island-i világítótorony

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.