A-klub

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Infinite on Szer. Okt. 03, 2012 8:38 pm

Ugyan Alex maga nincs tisztában vele - hiszen az ilyesmi sosem érdekelte igazán - de a lány tippje telitalálat. Ikrek - és ennek bizony a férfi képességéhez is van köze...
Amikor Amelia végül elmeséli, amit egész eddig igyekezett elkerülni, nem tud mást tenni, minthogy izmos karjaival védelmezően magához ölelje a lányt, és egy gyengéd csókot leheljen a homlokára. Senkinek nem kellene ilyen sötét folttal megbirkóznia a múltjában - és ekkor felelevenedik saját sötét múltja lelki szemei előtt. Alex hangulata - az este folyamán sokadszor - drasztikus változáson megy keresztül, s ahogy korábban a szerelembe esett ifjú aggódóvá és együttérzővé vált, éppoly hirtelen lett most nemes egyszerűséggel rosszkedvű. Megspékelve egy kis önsajnálattal ez az érzés majdnem teljesen betölti Alexet, de Ameliára pillantva azonnal visszakúszik belé a boldogság, és az a furcsán erős szeretet-érzet.

- A meditációs tanfolyam nagyon jól hangzik. Tudod...részvétem az édesanyád miatt. Persze tudom, hogy ez nem sokat jelent, hiszen Téged is csak most ismertelek meg, Őt pedig soha nem is láttam. De ha belegondolok, aki képes egy ilyen szeretnivaló és őszinte lányt nevelni alig tizenpár év alatt - nos, csodálatos ember lehet. Mindannyian hordozzuk a magunk keresztjét. És ha tudok, nagyon szívesen levennék egy kis súlyt a válladról.
avatar
Infinite
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 107
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Amelia Maeghan on Szer. Okt. 03, 2012 9:03 pm

De igen, jelent, ezért is mondtam el. - bújik jobban hozzá, mikor megöleli- Számomra fontos, hogy te ezekről tudj, és azt hiszem, ha tényleg komolyan gondolod ezt a dolgot, hogy mi együtt legyünk, akkor nagyon sok mindent meg kell beszélnünk még, az elkövetkezendő időkben. - mosolyog rá, és megsimogatja az arcát- Legalább is a legfontosabb dolgokat. Aztán az aprókat. És szeretnék rengeteg időt eltölteni veled, hogy megismerhesselek, meg a családod, és a barátaid. -túr bele finoman ujjaival a férfi hajába, majd lehúzza végül koktélja maradékát.- Olyan szívesen maradnék... Végül is még csak szombat van, de nem szeretek éjjel az utcán járkálni. New York nekem még túl vad. -mosolyog rá.-
avatar
Amelia Maeghan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 85
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Infinite on Szer. Okt. 03, 2012 9:24 pm

- Egyetértek. Bár a családommal annyira nem vagyok jóban, barátom meg nincs olyan sok... De akkor menjünk csak.

Alex mosolyogva vezeti fel Ameliát a lépcsőn - természetesen kézenfogva. Az első pinceszinten mogorva, enhyén "hajléktalan-külsejű" kicsit koszos, kicsit büdös öltönyben ácsingózik Will, a hullaszerű rastafari, aki szótlanul biccent, és a pult felé indul, amikor megpillantja Alexet. Amelia már-már katatón nemtörődömséget érez sugározni belőle, leheletnyi elkötelezettséggel és hűséggel Alex iránt - de a fekete férfi teljes érzelmi világa ki is merül ezzel.
Kiérve az A-klubból, Alex mélyet sóhajt, és jobb oldalára terelve Ameliát megindul, egyelőre az ismeretlenbe.

- Merrefelé is laksz?
avatar
Infinite
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 107
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Amelia Maeghan on Szer. Okt. 03, 2012 9:39 pm

A furcsa külsejű férfi megpillantva Amelia inkább elengedi Alex kezét belekarol, hogy még közelebb érezze magát hozzá. Döbbenettel figyeli a fekete férfit, aki biccent az oldalán sétálónak.
~ Szerencsétlen, majdnem olyan mint egy darab kő... - gondolja, majd mikor felérnek és a férfi hajt, kérdésére rápillant.
- Manhattenben. - mosolyog rá, majd felpillant a sötét égre. Ha nem fénylene ennyire a város, most akkor se látszódnának a csillagok, vihar felhők tömege takarja még el a fehéren sugárzó holdat is.
- Nahát, reggel nem gondoltam volna, hogy estére ilyen őszies időnk lesz! Olyan meleg volt ma. -rázza ki kissé a hideg, ahogy egy hevesebb szél roham összébb tereli a felhőket a város felett. Minden csendes.. még az autók is alig járnak. Ilyenkor mindenki bebújik meleg otthonában a legmelegebb fotelbe, kezében egy jó meleg teával. Na igen, tea. Angol lévén Amelia elsőre erre gondol, míg mások a forrócsokira, kakaóra, levesre. De hát ahány ember, annyi szokás!

Miközben elindulnak, a nő felpillant a férfire.
- És te hol laksz? - hihetetlen.. de akárhányszor csak ránéz, muszáj mosolyognia, szíve pedig repesni kezd. A rossz gondolatok, a bú, bánat, minden ami rossz, egyszerűen elszállnak olyankor. És imádta ezt az érzést. Imádta, hogy a férfi aurája csak úgy vibrál, ha finoman hozzá ér, hogy boldoggá teheti. És természetesen azt is imádja, ha ő ér hozzá finoman és kedvesen...
avatar
Amelia Maeghan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 85
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Infinite on Szer. Okt. 03, 2012 10:25 pm

Kellemes bizsergés fut végig Alex testén is, amikor Amelia megérinti. Szinte hihetetlen, micsoda egy nap!

- Ha fázol, odaadom a zakóm, talán segít egy kicsit. Egyébként meg, Te dinka, hát én itt lakom - bök hátra baljával az A-klubra - Vagyhát legalábbis van itt is minden, ami kell. Szóval ha nagyon fázol, és nem veszed tolakodásnak, szívesen vendégül látlak, legfeljebb ma kicsit korábban zárunk. Ellenkező esetben pedig...mit szólnál, ha Manhattanig eltaxiznánk, valami utcába amit ismersz már, aztán onnan szépen elsétálnánk hozzád. Mondjuk egy parkot is útba ejthetünk...
avatar
Infinite
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 107
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Amelia Maeghan on Csüt. Okt. 04, 2012 12:36 pm

Felajánlásán kedvesen elmosolyodik.
- Szívesen elfogadom a zakót, de ha nem bántalak meg vele, most nem maradnék itt. De akkor viszont hívjunk egy taxit, szívesen sétálok veled még. -mosolyog rá.. Megvárja, amíg a férfi hív egy taxit, addig neki dől a ház falának és vár, közben figyeli. Igazából nem tudja, mit kérdezzen, mondjon. A friss levegő kezdi teljesen józanná tenni, és immár újra ura erejének, viszont észrevette, hogy eddig nem volt teljesen az... Félve pillant kicsit a férfire, reméli, hogy az érzések amiket érzett, nem ő okozta-e. Fél attól, hogy még is, és hoppon marad. Persze amikor Alex rápillant, elmosolyodik, de attól még mindig izgul kicsit.
avatar
Amelia Maeghan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 85
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Infinite on Csüt. Okt. 04, 2012 4:21 pm

Alex magától értetődőnek érzi az ilyesmit, így hamar kibújik a zakóból, és Ameliára adja azt. A taxirendelés egy pillanat alatt megtörténik, aztán újra minden figyelmét a lányra fordítja. Furcsa ez az egész helyzet, és Alex hirtelen nem is tudja, mi ütött belé. Itt áll a klubja előtt, egy gyönyörű lánnyal, akivel alapesetben talán szóba sem mert volna állni. Vagy ugyanolyan fellengzős, álmacsó stílusban próbálta volna csapni neki a szelet, mint Helgának... De ez valahogy más, és Alex arca szinte teljesen elvörösödik. Visszakúsznak a gátlások, karöltve a kishitűséggel és önbizalomhiánnyal - pedig percekkel ezelőtt annyira magabiztos volt! De ha jobban belegondol, az a tánc, és az a varázslatos csók igazából már eljuttatták oda, ahova talán álmaiban sem mert volna elkalandozni.
Valóban annyira kizárt lenne, hogy egy ilyen lány viszonozza az érzéseit? Hiszen ami a pincében történt, nem erre utal. És a lány múltja, a szenvedés, mindaz a kevéske amit megtudtak egymásról már eleve olyan szinten összeköti a két fiatalt, hogy Alex igencsak megijed, hogy alapvetően visszahúzódó énje tönkreteszi a kialakulófélben lévő románcot. Azt semmiképpen nem szeretné, de azt sem, hogy ha csak a nagylegény álcájával tarthatná maga mellett Ameliát.

- Amelia - a férfi hangja szokatlanul bátortalan, amikor megszólal - nem igazán tudom, mi ütött belém az előbb. Nem szoktam ennyire, hogyismondjam, bátor lenni. Vagy rámenős inkább? Nagyon szeretném, ha vezetne valahova ez a mai este, és tényleg lehetnék a kalauzod a városban, az életben - és ha Te lennél a barátnőm.
avatar
Infinite
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 107
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Amelia Maeghan on Csüt. Okt. 04, 2012 4:46 pm

A lány arcáról lefagy a mosoly a férfi szavaira. Nagyon is bele piszkált a férfi aurájába, hisz a változás még neki is feltűnt. Bele harap saját ajkába, majd elkezd fel-alá járni. Bele túr idegesen a hajába. El mondja? Ne mondja? És ha később mondja el, mikor már mind a ketten bele élték magukat és Alex rosszul fogadja? Akkor több mindent veszít...
Határozottan a férfi elé áll és vesz egy mély levegőt.
- Miattam van... - mondja, majd újra nyitná a száját. Nagyon nehéz neki erről beszélnie...
~ Gyerünk.. gyerünk! Gyerünk mondd már!! - kiabál magával magában, mire megint idegesen a hajába túr és bele is markol. Szinte kétségbe esetten néz fel a férfire
- Én.. én voltam... én...nem direkt.. úgy sajnálom! - szíve ismét hevesen kezd verni, még a torka is elszorul, de nem, sírni nem fog, csak ha elmondja és minden kötél elszakad.. - Nekem.. ez..
~ Nem igaz! - tördelni kezdi a kezét
- Én... NEM VAGYOK EMBER! - mondja ki kicsit hevesen, majd lesüti szemeit és tenyereibe temeti arcát. Már csak reménykedik, még pedig abban, hogy a férfi nem taszítja el, hanem megérti, nem ő akarta ezt az egészet, hogy ő ilyen és elfogadja így ahogy van, hiszen ez ellenkező esetben is így lenne.
avatar
Amelia Maeghan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 85
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Infinite on Pént. Okt. 05, 2012 5:16 pm

- Én... NEM VAGYOK EMBER!
Furcsa szavak ezek, de végülis magyarázatot adnak egy-két dologra. Alex hosszan gondolkodik - tehát a lány mutáns, és művelt valamit odalent. Aztán a szavakat mérlegelve a múltidő az, ami segít a férfinak döntést hozni, hogy Ameliához lépve átölelje őt. Gyengéden felemeli a lány állát, kibontva a gyönyörű arcot kezei takarásából, hogy ismét mélyen a szemébe nézhessen.
Kétségívül ott van azokban a tengerkék szemekben, amit keres, és a szívében is az a bizonyos érzés.

- Amit műveltél - visszagondolva sejtem, mi lehetett. Amikor táncoltunk, éreztem, hogy elszáll minden gátlásom, és önbizalomhiányom. Idefent mindez visszajött, és félni kezdtem. Rád nézni alig volt bátorságom. De az, amit érzek, hogy Veled szeretnék lenni, megismerni, hozzád bújni, ölelni és csókolni... Mindez bennem van, nem egy mutáns képesség hatása. Ha furán viselkedem, az valószínűleg azért van, mert, nos - nekem még sosem volt barátnőm, ezért kicsit visszahúzódó és félénk vagyok.

Mindezt nem könnyű persze elmondani, és a "szeretlek" is ott motoszkál Alex fejében, de ahhoz már végképp túl esetlen, hogy kimondja - egyelőre. Viszont összeszedve minden bátorságát, újra megcsókolja Ameliát - és immár egészen biztos benne, hogy nagyon is kezd beleszeretni ebbe a törékeny, angyali lányba.
avatar
Infinite
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 107
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Amelia Maeghan on Pént. Okt. 05, 2012 7:02 pm

Amikor átöleli, a szívéről nagy kő szakad le, és amikor beszélni kezd, hát szinte majd elrepül!
~"Nem kell taxi! Haza repülünk!" mondaná a szívem- gondolja. És amikor felemeli a fejét a férfi, hogy megcsókolja.... hát abban a pillanatban érezte igazán, hogy vissza vonhatatlanul bele habarodott a férfibe. Aztán jött a taxi, nagy motorzúgással. Beszállnak hátra, a lány kicsit előre hajolva a két ülés között meg mondja a címet, majdnem a Central Park mellé, aztán vissza dől az ülésbe és fejét a férfinek dönti, átölelve karját.
- Igazából, nagy kő esett le a szívemről... És hidd el, engem nem zavar, hogy szerény vagy. - mosolyog rá - Az csupán egy fajta plusz, ami jobb emberré tesz téged! - dörgöli hozzá arcát a vállához.

avatar
Amelia Maeghan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 85
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Daria Carswell on Szer. Okt. 17, 2012 1:23 am

Nem sokkal nyitás után egy pár csinos fekete magassarkú kopogása veri fel a klub valószínűsíthető csendjét, ahogy Daria belép a helyiségbe. Egy futó pillantással felméri a terepet, konstatálja, hogy sokkal rosszabb helyeken is dolgozott már, szóval nem aggódik. Lehetne ideges, érezhetne gombócot a torkában, lehetne félénk, vagy zavarodott, de ezekhez már túl régóta van a szakmában. Nem gondol arra, vajon megnyeri-e a tulaj tetszését, beleillik-e majd a környezetbe... ezeken a dilemmákon már túl van. Reggel -illetve inkább késő délelőtt- úgy kelt fel, hogy ma bizony szépen leszervez magának egy fellépést arra a nyomorult péntek estére, ha törik, ha szakad. Nem kell mást tennie, csak bemennie a klubba, leegyeztetni pár részletet, és ennyi. Mi lehet ebben annyira bonyolult? Egyébként is fülébe csengnek legkedvesebb barátnőjének szavai legutóbbi telefonbeszélgetésükből: "Te nem valami olcsó arabos csöcsrázást csinálsz, hanem előadóművészetet. Akinek ez nem kell, az hülye." Már az emléktől is megmelegszik a szíve és átjárja a magabiztosság... habár a drága kicsi Sandy mindig is hajlamos volt végletekben beszélni.
Daria szokott kecses lépteivel a bárpulthoz megy, már messziről keresve a szemkontaktust a pultossal. Ha férfi, ha nő, kedvesen rámosolyog, gyors, szinte nem is tudatos mozdulattal megigazítja piros blézerét.
-Szép napot! Mr. Reinhardt-ot merre találom? Elvileg már vár egy megbeszélésre... Daria Carswell vagyok.
avatar
Daria Carswell
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Infinite on Kedd Okt. 23, 2012 1:31 pm

A felső szint szokás szerint csendes, főleg egy ilyen korai órában. A pult mögött álldogáló fiatal szőke lányt leszámítva Daria egyetlen embert lát az A-klubban - egy magas, öltönyös férfit. A pultos azonnal a betévedő nő felé fordul, és barátságos mosollyal az arcán hallgatja végig rövid mondandóját, majd kedvesen biccentve az egyetlen "vendég" felé mutat.

Alex sunyin mosolyogva pillant fel koktéljáról, és enyhén meghajol, majd a kezét nyújtja.

- Kedves Daria, való igaz, már vártam önt. Sokat hallottam a munkásságáról, kérem fáradjon le velem a lépcsőn, gondolom szeretné megtekinteni, hol fog fellépni. És kérem, szólítson nyugodtan Alexnek.
avatar
Infinite
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 107
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Daria Carswell on Csüt. Okt. 25, 2012 9:23 am

-Igazán köszönöm... Alex. -huncut mosollyal ejti ki a nevet, kicsit úgy, mintha egész éjjel ezt akarná sikítani. Persze nincsenek ilyen irányú tervei, ezek csak az ő ostoba kis ösztönei, amik működésbe lépnek, ahányszor férfival van dolga. Kecses léptekkel halad a mondott irányba, a masszív falépcsőn lefelé, közben alaposan szemügyre veszi a klubot.

-Nagyon szép hely, kifejezetten hangulatos. Már így vette át, vagy maga alakíttatta át ilyenre?

Mikor a tükrös részhez érnek, Daria vet egy futó pillantást saját magára, egy elkószált hajtincset szépen visszaterel laza kontyába a kezei használata nélkül. Odalent körbejárja a színpadot, beméri magának a hangtechnika elhelyezkedését, értő szemmel felméri a terepet.

-Szükségem lenne fényekre onnan -mutatja- onnan és onnan. A zenéket elküldtem, megkapta? Azért a biztonság kedvéért elhoztam... a biztonsági másolattal együtt. -belenyúl aprócska táskájába és egy ezüstös kis pendrive-ot és egy cd-lemezt húz elő és Alex felé nyújtja.- Talán soknak tűnhet, de értek már kellemetlen meglepetések... Volna kedves megmutatni az öltözőt is?
avatar
Daria Carswell
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 14
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: A-klub

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

9 / 9 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.