EMLÉKEZTETŐ

Go down

EMLÉKEZTETŐ

Témanyitás by Cerebro on Kedd Nov. 15, 2011 9:45 pm

EMLÉKEZTETŐ!


CSOPORTOK

Miután megalkottad és posztoltad (elküldted) az előtörténetedet a saját magad által nyitott topikban, adatbázison belül a megfelelő helyen, a banner alatti menüben a csoportokra kattintva kiválasztod a mutáns vagy ember csoportot, és leadod jelentkezésed. Ezután a staff egy tagja elfogadja azt, és máris beszíneződik a neved, csoportodnak megfelelően._________________
avatar
Cerebro
Admin

Hozzászólások száma : 539
Hírnév : 7
Tartózkodási hely : Xavier Birtok

http://postoutsiders.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: EMLÉKEZTETŐ

Témanyitás by Cerebro on Hétf. Dec. 19, 2011 9:07 am

EMLÉKEZTETŐ!

HÍRNÉV-RENDSZER


Miután az elmúlt napokban aggasztó híreket kaptam a hírnév pontozóháború kirobbanásáról, és kivizsgáltam e roppant kényes helyzetet, NYOMATÉKOSAN FELSZÓLÍTOK MINDEN játékost, hogy a jövőben csak és kizárólag a célnak megfelelően használja a pontozást. Amennyiben valaki képtelen személyes megindítottságától elvonatkoztatni, akkor ne használja a rendszert. A hírnév pontok a poszt, a játék hangulatát, stílusát hivatottak mérni, és nem a személyeskedés mértékét.

Ha a jövőben megállapításra kerül, hogy BÁRKI visszaélt a rendszer adta lehetősséggel, számíthat rá, hogy hosszas kérdezősködés nélkül BÜNTETÉST fog kapni. Ez volt az első figyelmeztetés, a másodikat már szankció is kísérni fogja, példának okáért 25 negatív pontszámmal, vagy más, hasonló nevelési célzatú büntetés lesz a jutalma.


EMLÉKEZTETŐÜL:


"Az oldalon létezik a "hírnév" rendszer. Minden játékos szavazhat a másikra, vagy plusz ponttal, vagy mínusszal. Remélem, hogy beváltja a hozzá fűzött reményt, és ha valaki teljesen mínuszba farol, arról kiderül, hogy nem korrekt, nem fair játékos. Ha jól sejtem, akkor ezzel a játékossal mások sem szeretnének majd játszani, ellentétben azzal, aki pluszokkal bír. Kétszeres bizalom ez, mert abban is bízom, hogy a játékosok megtanulják felelősségteljesen osztogatni a pontokat, és nem szimpla szimpátia alapon. A hírnév a játékstílusra, a korrektségre vonatkozik!"

(Erre a figyelmeztetésre senki nem jogosult tovább replikázni! Aki nem tud megfelelni ennek az ALAPVETŐ szabálynak, az egyrészt semmi esetre se használja a hírnév rendszert, másrészt mélyen tekintsen magába! Ez nem óvoda, hanem frpg fórum, ahol több száz ember is megfér egymás mellett jobb helyeken, itt meg 80-ból néhány marakodik!)

_________________
avatar
Cerebro
Admin

Hozzászólások száma : 539
Hírnév : 7
Tartózkodási hely : Xavier Birtok

http://postoutsiders.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.