Siodome

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Soren Baldwin on Kedd Nov. 27, 2012 11:40 am

-Áú - jegyzi meg, aztán értetlenkedve fordul a nő felé - és milyen méreteket? Ja hogy...mondtam ma már neked, hogy rohadj meg?
Ezek után talán nem nagy meglepetés, hogy Sheena kérdésére először egy kissé fintorgó grimasszal felel, aztán pedig vállat von, és a lehető leggúnyosabb hangján közli:
-Peeeeerszeeeee! Minden álmom! Mit csinálsz mondjuk szombat este? Érted megyek nyolckor új kocsimmal, és megnézhetnénk együtt egy kickbox mérkőzést.
Aztán kissé csodálkozva veszi tudomásul, hogy a csaj mintha megnyílna előtte. Mármint, ezt az információ morzsának a szelete, amivel egy hangya sem lakna jól persze csak az ilyen típusú emberektől számít megnyílásnak, de akkor is...
~Lehet azért ilyen "őszinte", mert ki akar nyírni?~
-És miért jobb? Így nincs senki, aki megakadályozza, hogy pofátlanul flörtölj a Bond lányaiddal? - Kérdi kajánul, leplezve aggodalmát, aztán viszont ő is sóhajt egyet. - Nem, nem jellemző. A csajok rossz néven veszik, ha elfelejted a szülinapjukat, vagy ellopod a kocsijukat, és kifosztod a hűtőt, aztán nem látnak soha többé...Meg ez a mutáns dolog is megnehezíti a dolgot. A normális csajok már foglaltak, a többi meg igazi pszichopata... - Itt kedvesen elvigyorodik, és Sheena felé fordul.
-Mellesleg...ó itt vagyunk, csodás! - Kiált fel, és jóformán az ablakon ugrik ki, úgy siet. - Enyém az első menet a fürdőkádban! Magamra zárom az ajtót, és bedugom a fülem, úgyhogy hiába dörömbölsz majd!
~Na...azért kíváncsi vagyok, hogy néznek majd, ahogy fél pucéran rohanok végig a szállodán!~
Viszont, amire Sheena is felér a szoba ajtaja elé, ott találja Sorent, morcos arcot vágva, vállát a falnak támasztva. Amint meglátja, rögtön ráförmed.
-Francért nem szóltál, hogy nálad a kulcs...hagyod, hogy hülyét csináljak magamból....
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Sheena Duran on Szer. Nov. 28, 2012 6:50 pm

Most nem toroltam meg az élcelődését és a kissé gúnyolódó hangot, mert már nekem is inkább a forró fürdő képe lebegett a szemem előtt, meg egy kiadós alvás, de azért nem álltam meg, hogy ne jegyezzem meg valamelyest őszinte szavaira.
- Kedves ember lehetsz alapból, ha ezt teszed a partnereiddel. Biztos imádod majd az agglegényéletet.
Na persze nem Soren lenne, ha nem próbálna meg kitúrni az engem megillető fürdési lehetőségből, és még jóformán le sem parkoltam már kivetette magát az autóból és a lifthez rohant. Talán nem esett jól, de számítottam rá, így csak enyhe szarkasztikus mosollyal az arcomon álltam be a parkolóhelyemre és zártam be az autót, majd lépdeltem a felvonóhoz, nem sietve túlságosan, majd egy jóleső morgást hallattam, mikor megláttam az ajtó előtt szobrozni, cseppet rosszkedvűen.
- Gondoltam ez nem meglepő, ha nem érzed a zsebedben és sosem volt nálad, de hát miért kellett volna kételkednem benne, hogy te ügyes fiú vagy és megoldod? – húztam le vigyorogva a kártyát a leolvasón, majd léptem be és dobtam az ágyra a hátizsákot, majd már vettem is le magamról a vizes cuccot.
- A fürdőt meg meg ne próbáld előttem letámadni, mert akkor harapok.
Ha minden vita és harc nélkül bejutottam a helyre és elmerültem a forróvízzel telt kádban, azért voltam olyan jószívű, hogy csak fél órát pancsikoltam és relaxáltam, aztán hagytam, hogy birtokba vegye ő is.

avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Soren Baldwin on Szomb. Dec. 08, 2012 12:30 am

-Majd? - Kérdi meglepetten. - Most is agglegény vagyok. Illetve...na jó, ahol most élek eléggé koli hangulat van, csak tanulni nem szoktunk, viszont sok a pia, és az orgia...szóval egy az egyben olyan, mint egy átlagos koli, állítólag.

A verseny után aztán legyőzötten kullog a kanapéhoz, és jobb híján a tv-t kezdi nézni, mielőtt kiderül, hogy a fürdőszoba ajtó is kulcsra van zárva, vagy piránhák úszkálnak a kádban, vagy ilyesmi. Sokáig szörfözik a csatornák közt, mire megtalálja a kedvére való műsort, hisz ilyen késő este már ritka az izgalmas program, ami őt is le tudná kötni, de azért akad...
Aztán, amikor meghallja a zárat kattanni az ajtóban, mint a villám kapcsolja ki a TV-t, és ugrik át a kanapé fölött, és izgatottan rohan Sheena elé.
-Nahát, már végeztél is! - Kiáltja izgatottan, s két lapát kezével megragadja a nő vállait, persze csak finoman. - Akkor megyek is és... hmmm...
Ahogy a nő szemeibe néz, valamiért alattomos gondolatok fészkelik be magukat a fejébe, aztán néhány másodperc hallgatás után megkérdezi:
-Szabad?
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Sheena Duran on Szomb. Dec. 08, 2012 3:26 pm

Kellemesen átmelegített a forró víz és el is nyomott kissé, de amilyen arany jó szívem van, nem vitt rá a lélek, hogy sokáig húzzam az időt és hagyjam szenvedni, bár a szobából behallatszódó hangok alapján lehet, hogy nem is kellett volna annyira sietnem.
Nem akartam rárontani, így elég hangosan jeleztem érkezésemet a fürdőszoba irányából, de a vehemencia, amivel elém érkezett azért kellően meglepett és már éppen azon gondolkoztam, hogy behúzok neki egyet, ha nagyon kanos gondolatai támadtak volna, hogy a helyére tegyem, de aztán magától is rájött valamire, mert azonnal visszavett.
- Tiéd a lehetőség. – intettem az ajtó felé. – Bár meleg víz nem maradt, de azt hiszem neked most a hideg is nagyon jót fog tenni. – vigyorodtam el kajánul, de aztán megsajnáltam. – Na jó, csak vicceltem, maradt még egy kis forró víz neked is. – sétáltam a szekrény felé, hogy felöltözzek, mert egy szál fürdőlepedőben nem éreztem jól magam egy férfivel egy hálószobában. Igaz nem voltam védtelen, szende kislány sem, és Soren nem volt egy megvetendő pasi.
- Ma még itt alszunk, aztán holnap repülünk haza, ott megkapod majd a részed. Ha valami nyűgöd van, azt meg most mond, mert én a történtek ellenére meg voltam elégedve a munkáddal. – mondtam neki, de nem fordultam hátra.


avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Soren Baldwin on Szomb. Dec. 08, 2012 4:27 pm

Fejét az ajtó felé fordítja, ám valami furcsa oknál fogva a szemei valahogy nem akarnak elmozdulni. Egy pillanatra eljátszik a gondolattal, hogy ennek lehet némi köze a törülközőbe csavart istennőhöz, aki itt flangál előtte, és az igazat megvallva, mivel 2 másodperc alatt sem képes jobb indokot találni erre, inkább nem is keresi tovább.
-Éppenséggel lenne - feleli halkan, és követi a nőt, aztán kezét a vörös hajkoronája mellett a szekrényhez támasztva hajol közelebb hozzá. - De nem a fürdőszobával volt kapcsolatos az előző kérdésem. De rendben...ha akarod, megkérdem kerek perec...öhm...a kellő a tisztelettel, természetesen.
Ezzel haptákba vágja magát, és tiszteleg Sheena előtt.
-Kérek engedélyt megcsókolni magát, asszonyom!
~Na ,így sem csajoztam még....remélem nincs kamera a hotelben.~
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Sheena Duran on Szomb. Dec. 08, 2012 4:52 pm

Mivel a hallásommal nincsen semmi baj, így kiválóan hallom, mikor felém közeledik, de azért rosszalló és egyben kíváncsi pillantással jutalmazom, amikor nekitámaszkodik a szekrény ajtónak és én nem bírom kinyitni.
- Nem a fürdőszobával? – kérdezek vissza összeráncolt szemöldökkel, mint aki nem érti, de hagyom kibontakozni és cseppet sem könnyítem meg a dolgát. Ha akar tőlem valamit, akkor dolgozzon meg érte.
Mikor katonásan vigyázzba vágja magát és tiszteleg, azért azt már én sem állom meg vigyorgás nélkül, hiszen elég röhejesen néz ki, főleg mivel tudom, mit akar mondani.
- Azt hittem soha nem kérdezed meg. – bólintottam, majd meg sem várva, hogy válaszol-e valamit, elkaptam a nyakát és magamhoz húzva vadul megcsókoltam.
- Figyelmeztetlek, én nem fogom vissza magam az ágyban. – villantak rá sárgálló szemeim, mikor végre lihegve elengedtem, majd ha nem gondolta meg magát, magammal rántottam az ágyhoz, miközben a fürdőlepedő csendben lehullott rólam.

avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Soren Baldwin on Vas. Dec. 09, 2012 7:28 pm

-Hmmpppf...? - Kérdi meglepetten, aztán viszont úgy dönt, megkockáztatja a dolgot, és akár veheti ezt igennek is, ezért rámarkol a nő fenekére, és magához rántja, mikor épp elválnának az ajkai. Nemet nem mond, igaz mást sem, az a csók után valahogy pazarlásnak érezné bármi másra használni a száját, és egyébként is, az, hogy egy nő nem fogja vissza magát az ágyban, csak jó lehet...legalábbis ő ezt gondolja kis naivan.
~Tudtam! Úgy nézett rám, hogy biztos vagy ezt akarja, vagy szétmarcangolni, és felfalni...a jövőben lehet jobban kéne aggódnom a második eshetőség miatt, ég akkor is, ha ilyen dögös kannibállal hoz össze a sors.~
A lendülettől azonban hanyatt vágódik az ágyra, hiába tartja őt a karjaiban, így aztán alulról tekinthet a most már teljesen meztelen nőre, ki az ölén ül. Egy gyors mozdulattal lekapja magáról a felsőjét, felfedve kidolgozott felsőtestét, aztán elkapja Sheena nyakát, és ha a nő nem ellenkezik, visszarántja egy újabb heves csókba.
-Nem férek az övemhez - suttogja.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Sheena Duran on Hétf. Dec. 10, 2012 2:12 pm

Kicsit még ingadoztam az elején, hogy a férfiak melyik kategóriájába soroljam Solent, a jó pasiba, vagy a tutyimutyiba, de, ahogy viszonozta a csókot és magához rántott, azt hiszem eldőlt a dolog, bár azt nem hiszem, hogy teljesen képbe lett volna, hogy mit értek azon, hogy nem fogom magam vissza az ágyban. Eddig csak Logan volt az, akivel úgy igazán elengedhettem magam és még túl is élte, sőt!
Felvillanó szemmel néztem, ahogy megmozgatja kigyúrt izmait a póló levétele közben, majd újabb heves csókra rántja magához, ahogy meglovagolja őt.
- Azon könnyen segíthetünk! – súgtam vissza neki, majd a körmöm egy mozdulatával szabadítottam meg a nadrág ezen részéről, így már nem okozhatott gondot, hogy megszabaduljon tőle, minél előbb.
Szemeim most már sárgálló írisszel lobogtak és míg vadul kerestem a száját, néha-néha végig szaladt a hátán a körmöm, csak úgy bemelegítésként.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Dec. 26, 2012 12:17 pm

+18

Azok a szemek! Egzotikusnak egzotikus az fix, de kicsit azért ijesztő is egyben. Mondjuk erre sokáig nem tud gondolni, hisz a nő már rohamozza is őt meg, a tőle szokott hevességgel, ilyenkor pedig úgyis csukva vannak a szemei, szóval a következő döbbenet elmarad addig, amíg az öve meg nem adja magát a karmoknak, addigra azonban annyira elvakítja a buja éjszaka ígérete, hogy nem tud törődni vele, és csak megragadja Sheena a két vállánál fogva, és ledobja az ágyra maga mellé, hogy aztán felpattanva szinte kiugorjon a farmeréből, és rávesse magát.
-Te kis türelmetlen - suttogja a fülébe közvetlen közelről, aztán a nyakát kezdi csókolgatni, fokozatosan lefelé haladva a kulcscsontja felé, aztán pedig még lejjebb, mialatt lapát kezei fedetlen kebleit veszik kezelésbe.
~Sejtettem, hogy ez jó meló lesz, de hogy ennyire.~
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Sheena Duran on Pént. Dec. 28, 2012 11:19 am

+ 18

Bár a legtöbb kapcsolatomban, mindig én vagyok a domináns, most egyáltalán nem bánom, hogy van, aki átvegye tőlem ezt a szerepet, így csak egy hatalmas mosollyal jutalmazom, mikor lendületesen átfordít és most én fekszem hanyatt az ágyon.
- Ez már szeretem! – dorombolom felé, majd csak a szemem villan, ahogy az utolsó ruhadarab is eltűnik róla és már fölébem is kerekedik.
Szinte magamra rántom, hogy érezze, most nem a beszélgetésnek van itt az ideje, hanem a cselekvésnek és kéjesen szántok végig a hátán, mikor ajkai kényeztetni kezdik a testemet. Szinte alá simulok, hogy mindenhez hozzáférjen és ahogy egyre lejjebb halad, úgy feszül ívbe a testem. Néha-néha jólesően felmorranok, de aztán úgy érzem nekem is kell valami, így lábkulcsba fogom a testét és megint én kerekedek fölükre.
Először a száját veszem birtokba, hogy hosszú nyelvcsatát vívjak vele, majd most én borítom csókokkal izmos testét és haladok egyre lejjebb, hogy elérjem a legkényesebb pontját és még fokozzam, a láthatóan is egekbe meredező vágyát.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Jan. 09, 2013 1:21 pm

+18

-Hát még én! - Feleli lelkesen, kezei közt tartva a legvadabb tolvajt, akivel valaha együtt kellett dolgoznia. Több szóra már esélye sincs, hisz a nő még alul is képes magához venni az irányítást. Vad csókjaitól szinte elzsibbad az állkapcsa, karmai érintésétől pedig összeszorított fogakkal szisszen fel, és már kezdi kapisgálni, mi volt az a figyelmeztetés, de már túlzottan benne van a dologban, hogy hogy visszakozzon, olyannyira, hogy meg sem fordul a fejében, legkevésbé az után, hogy Sheena a szájával kezdi el kényeztetni őt odalenn.
~Kezdem megkedvelni ezt a csajt...~
Ujjai görcsösen szorítanak rá a lepedőre, teste megfeszül, nyaka pedig legalább annyira megmerevedik, mint legnemesebb fele odalenn, s egészen addig bámulja a plafont, amíg már nem bírja tovább. Két markával ragadja meg a nő fejét, feljebb húzva őt, s közben ő maga is felül.
-TÉGED AKARLAK, MOST!!
Mintha rongybaba lenne, úgy hajítja a nőt az ágy közepére, aztán ő is rávetődik meztelen testére, és szájával a szájára tapadva szegezi őt az ágyhoz, Két kezével pedig szorosa öleli át a nőt, hogy most már ne tudjon megszökni, legalább addig ne, amíg birtokba nem veszi a nő ölét, melynek hívásának többé ha akarna sem tudna ellenállni.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Sheena Duran on Vas. Jan. 27, 2013 2:40 pm

+ 18

Nem kellet sok képzelőerő, hogy tudjam, nem sok kell már Sorennek, ha nem hagyom abba hamarosan a nemesebbik testrésze kényeztetését, de ezt ős sem várta meg, hanem vad és fékezhetetlen mozdulattal hajított az ágyra, amit csak egy kéjes morgással jutalmaztam, de máris rajtam volt már és az ajkai az ajkamra tapadtak, hogy nyelvünkkel együtt lent is egyesüljünk egy rövid, ám annál intenzívebb lökéssel. Belenyögtem a szájába a kéjtől és még több vörös csíkkal a hátán jutalmaztam hevességéért, de most már ha akart volna, sem szabadult volna. Hamarosan átvettük egymás ritmusát, ahogy az ágy is vad hullámzásba kezdett és igazán nem kellett hozzá sok idő, hogy egy heves rázkódás után ívbe feszüljön a testem, karmaim mélyen belevágtak a férfi bőrébe, majd hangos kiáltással adjam tudtára, hogy élvezetem a csúcsára ért. Aztán lihegve estem vissza a párnákra, hogy ismét a száját keresve köszönjem meg neki.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Soren Baldwin on Szomb. Feb. 02, 2013 6:02 pm

+18

Annyira elveszti a fejét, amennyire csak emberileg - vagy mutánsilag - lehetséges, és talán ennek köszönhető az, hogy minden alkalommal, amikor a nő a vérét ontja, immár csak reflex szerűen szisszen fel, de amúgy nem foglalkozik vele, csak szakadatlanul tör tovább a csúcs felé, lerázva magáról a sérüléseket. Az egyre vadabb iram végéhez közeledve aztán teste csutakossá válik a vértől, és izzadtságtól, majd Sheena-val egyszerre ordít fel, és rogy rá meztelen testére, a csókot pedig jóformán öntudatlanul viszonozza, kikerekedett szemekkel. Fogalma sincs, hogyan kerül a hátára, és hogy vajon ő húzta-e a nő fejét a vállára, vagy a szöszi csak kiszolgálta magát, ugyanis csak arra eszmél, hogy zihálva bámulja a plafont, s egy forró testet szorít magához.
-Huhh...hát ez...huhh...te...én lefeküdtem a Bond lánnyal!! - Kiált fel boldogan, amikor már erre is képes, azt nő homlokát a nő forró homlokának dönti.
-Hívj bármikor, veled szívesen dolgozom együtt máskor is.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Sheena Duran on Kedd Márc. 05, 2013 2:33 pm

Igazán elégedett lehetek Soren teljesítményével, hiszen kevés férfi viseli el az ösztönös, nagymacskás megnyilvánulásaimat szex közben, van aki már félúton lelép, vagy elájul, így most mosollyal az arcomon fekszem a férfi széles mellkasán, hallgatva tébolyultan verdeső szívének ritmusát.
- Bond lány? Neked más a Macskanő nem is jó? – kérdezem kuncogva. – És csak ne ajánlgasd, mert a végén még szavadon foglak. – válaszolom az együtt dolgozós ajánlatára.
Tényleg nem volt rossz, egy-két dolgot leszámítva, de hát én alapvetően egyedül végzem a munkám, báááár talán ezek után elvállalhatok pár két személyt igénylő megbízást is.
- Azt hiszem jobb lesz, ha az ágyneműt eltűntetjük, mielőtt elmegyünk, mert a végén még ránk küldik a zsarukat. – szólalok meg kis idő múlva, mikor már én is kellően összeszedtem magam. – És maradj itt, mindjárt hozok valami fertőtlenítőt és sebtapaszt, mert a végén még elveszted férfias erődet, amire, lehet, hogy még igényt tartok. – nézek ki az ablakon. – Még bőven van idő az indulásig. – jegyzem meg kajánul.

avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Soren Baldwin on Kedd Ápr. 02, 2013 6:30 pm

-Remélem is, hogy a szavamon fogsz - kacsint rá, aztán tarkón ragadja a nőt, és egy szenvedélyes csókkal fogja be a száját, mielőtt esélye lenne nemet mondani...vagy bármit.
-Szóval igényt tartasz mi? - Kérdi nevetve, majd ad egy újabb csókot a nő ajkára...majd még egyet, és még egyet, és még egyet...végül pedig beismeri magának, hogy ezt képtelen lesz abbahagyni, úgyhogy inkább hanyatt dönti a nőt, majd a biztonság kedvéért megragadja mindkét csuklóját, hogy elkerülje a további vérveszteséget, és másodszor is akcióba lendül...

-Igazad lehet, tényleg le kéne cserélni a lepedőket... - jegyzi meg negyed órával később, mikor már újra képes összefüggő beszédre, és gondolkodásra. - Lehet az lenne az igazi, ha elégetnénk, vagy ilyesmi. Nem akarom, hogy ebben az országban is körözzenek...hülyén nézne ki a poszterem azokkal a japán karakterekkel, a haverok még azt hinnék beléptem valami Anime fanclub-ba.
Oldalra fordul, aztán fejével a fürdő felé int.
-Egy zuhany? Ígérem rossz fiú leszek ott is.

//Köszönöm a játékot, és bocsi, hogy így belassultunk @-}}--//
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Sheena Duran on Vas. Ápr. 21, 2013 11:29 am

Kellemesen csalódtam a szépfiú kitartásában és leleményességében, így aztán kissé elnapoltuk a lepedő kérdést, úgy jó 15- 20 perccel, akkor viszont már én is kezdtem lemerülni, ami kimondottan jó pont volt Soren-nak.

- Itt elég nehéz lenne elégetni, azt hiszem azonnal a nyakunkba kapnánk pár lelkes tűzoltót, itt nagyon ügyelnek az ilyesmire. – kuncogtam fel. – Inkább elvisszük magunkkal, azt majd valahol megszabadulunk tőle útközben.
Az, hogy még mindig huncut gondolatai vannak, egészen meglep, persze kellemesen. Ilyen akció dús napom utoljára Logan-nal volt és már kezdtem hiányolni. Tényleg megfontolandó, hogy továbbra is igényt tartsak a szolgálataira…….minden tekintetben.
- Részemről semmi akadálya. Bár nem az én vehemenciámra méretezték az apró fürdőt, de sosem utasítanék vissza ilyen ajánlatot, hiszen nagyon bejönnek a rosszfiúk. – vigyorogtam rá, majd felpattanva, magammal húztam a fürdő felé. – Akkor ne csak a szád járjon!


//Én is köszönöm, nem volt vészes a lassulás, viszont nagyon klassz volt Very Happy//

avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Siodome

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.