Harci Terem

1 / 14 oldal 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

Go down

Harci Terem

Témanyitás by Cerebro on Kedd Júl. 05, 2011 1:27 am

Egy szimulációs terem, ahol az X-menek gyakorolhatnak. Belépés csak saját felelősségre!

avatar
Cerebro
Admin

Hozzászólások száma : 539
Hírnév : 7
Tartózkodási hely : Xavier Birtok

http://postoutsiders.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Electro on Kedd Aug. 02, 2011 5:31 pm

Ma éjjel - mielőtt megint tönkre zúznám a szobámat álmomban - úgy döntöttem, a szimulátor teremben alszom. Nem biztos, hogy ez olyan tökéletes ötlet volt részemről, de úgysincs itt velem senki, aki lebeszélhetne róla. A terembe érve aztán egyből kiment az álmosság a szememből, harcolni támadt kedvem. Bekapcsoltam a berendezést, és egy egyszemélyes edzéstervet végigtoltam rajta a legnehezebb fokozaton. Jó három-négy órát edzettem a programmal, mire jóleső fáradtság lett rajtam úrrá. Így hát leállítottam a programot, majd elindultam a folyosón a szobám felé. Mivel különösen veszélyes vagyok álmomban - ugyanis öntudatlanul is képes vagyok elektromosságot teremteni - így a professzor úgy látta jónak, ha én az alagsorban kapok egy kisebb szobát. A gyengélkedőtől nem messze lett hát az enyém az egyik helyiség, melyet átalakítottak lakószobává. Egyszerű és praktikus kis szoba az, pont nekem való. Bár nem igénylem a kényelmet, mégis fényévekkel kellemesebb itt laknom, mint az utcán. Ahogy haladok, léptek zaját hallom a sajátom mellett. Megtorpanok, fülelek. ~Ez meg vajon ki lehet?~
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Tanya Berghart on Kedd Aug. 02, 2011 6:21 pm

Sikoltozni tudtam volna kínomban! Csak én lehetek ilyen szerencsétlen! Eltévedni ott, ahol már bizony egy jó ideje lakok? Csak én vagyok képes rá. A kérdés megint ugyan az mint általában: hogy kerültem ide?
- Miért... - morogtam lassan már nem csak magamban, hanem magam elé suttogva a szavakat. - Mért történik ez mindig velem? - Pedig nem is teleportáltam! Vagy igen? Aaa! Csak én lehetek ilyen szerencsétlen! Újfent...
A hajamba markoltam már az idegességtől, kedvem lett volna leülni itt helyben, és úgy szenvedni tovább.
- Valaki? Van itt valaki? Segítsen már valaki kijutni innen - vettem halkabbra a hangomat az utolsó mondatnál. Csak azt remélem, hogy a sulit nem hagytam még el. Ugye nem?
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Electro on Kedd Aug. 02, 2011 7:06 pm

Nem kellett sokáig fülelnem, egy cérnavékonynak tetsző női hang szólalt meg, végigzengve a folyosón. Kétség sem fért hozzá, a kis Berghart lány az. ~Na jó, annyira nem is kicsi már... Jó, jó... most állítom le magamat...~ Figyelmeztettem a kis hangot a fejemben, mielőtt korholni kezdene a helyén nem való tanár-diák közti kapcsolat felvázolásával. Tanya, mert hogy így hívják a lányt egy igencsak szemrevaló, tizenkilenc éves növendéke az iskolának. ~Hogy eddig miért nem foglalkoztam vele? Nos egyrészt, mert túl visszahúzódó ahhoz, hogy kiderüljön egyértelműen számomra táplál-e vonzalmat irányomba... másrészt pedig új lány, aki még nem igazán tudott beilleszkedni.~ Na nem mintha megkönnyítették volna a dolgát. Szegény szinte bármitől képes megijedni és olyankor életbe lép a képessége és tova teleportál. Amikor testnevelés órát tartottam az osztályának - az első órán, amikor itt volt - a felé tett hirtelen mozdulatoktól is képes volt szó szerint eltűnni. Utána meg órákig kerestük szegényt, mire meglett. Nyilván most is álmában teleportált. Valószínűleg halálra rémült az idegen helyen. Az alagsor fémes kiépítettségével leginkább valami titkos orvosi laborhoz hasonlított, ahol kísérleteznek az emberekkel. Legalábbis én ilyennek képzelném el, ridegnek.

Ráadásul innen kijutni sem egyszerű. Hiszen nincs ajtókilincs, sem látható zár, mit megbütykölhetnének. Cerebro retinaszkennere ereszti ki és be az embereket. Ergo nélkülem ki se juthatna. Bár elvileg van valami chipes kártya is, de mivel az ilyesmit csak elveszíteném - egyáltalán nincsenek irataim - így nálam ez a megoldás nem játszana. Minden esetre próbáltam a vigyort eltüntetni az arcomról és komoly tanárhoz illő ábrázattal megjelenni a vélhetőleg semmi kis hálóruhában lévő lány előtt. Na nem, mintha én nem félmeztelen lennék éppen. Befordultam hát a gyengélkedőre vezető folyosóra és rögtön megpillantottam a lányt.
- Jó estét, Berghart kisasszony. - Köszöntöttem, komolynak szánt ábrázattal. De a szemem vidáman csillogott. - Csak nem eltévedt? - Tudakoltam tőle, majd azonnal átváltottam tegezésre és egy sokkal kedvesebb hangnemre. - Akkor mit szólnál hozzá, ha visszakísérnélek a szobádba... Tanya? - Kérdeztem incselkedve az akár még félreérthető ajánlattal. ~Elvégre a korabeli lánykák két kézzel kapnának utánam egy ilyen helyzetben.. lássuk vajon ő hogyan reagál erre?!~
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Tanya Berghart on Kedd Aug. 02, 2011 7:35 pm

Ó végre!
- Jó... jó estét - na tessék már dadogok is? De azért örültem hogy valaki van itt. - Jó hogy van itt valaki! - tört fel belőlem, de rögtön vissza is fogtam magam. - De igen, már mióta bolyongok itt... - sütöttem le kissé a szemem. - Megköszönném. Ki tudja meddig ténferegtem volna még itt, ha ön nem jön! - kész rémálomnak tűnt maga a gondolat. - Igaz lehet meguntam volna, de akkor meg kitudja hova kerültem volna. - Csodálatos, rám jött a szóf.... Inkább vettem egy mély levegőt és el is hallgattam.
- Reménytelen vagyok.... - sóhajtottam. - Azért jó tudni hogy nem én vagyok az egyetlen aki képes ilyenkor ,,kísérteni" ebben a házban. Ugye még az iskola területén vagyunk? - Csak nem bírom abba hagyni, igaz? Nem is értem hogy jött rá ez a beszélhetnék, de ha tovább fecsegek legközelebb inkább befogom a számat a kezemmel.
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Electro on Szer. Aug. 03, 2011 12:19 am


Úgy tűnt zavarba hoztam, bár el nem pirult a fedetlen és nem mellesleg izmos felsőtestem láttán. Helyette inkább kétszer annyit kezdett el beszélni. ~Fura, nem ezt szoktam meg tőle.~ Morfondíroztam a dolgon néhány pillanatig, majd ismét a lányra figyeltem. Igyekeztem visszafogni magamat és nem felfalni a tekintetemmel a faltnyi ruhácskában lévő lányt, ám időnként mégis sikerült tekintetemnek el-elkalandoznia az "ikrei" felé, hogy aztán ismét lélektükreibe nézhessek. Kifejezetten szép, azúrkék szeme volt. Az a szinte világító fajta, ami a sötét hajával éles kontrasztban állt. Tetszett, nem is kicsit, amit látok.

- Hát... tudod én itt lakom. - Vontam meg a vállamat, arcomon hamiskás mosoly játszik. Az azonban kifejezetten feszélyezett, hogy egyfolytában magáz. - Nem az órán vagyunk Tanya, tegezz nyugodtan. - Vettem elő a lehengerlő, tipikusan csajozásra használt mosolyomat a tarsolyomból, miközben tettem néhány lépést a lány felé. Így immáron elé állva, mikor lesütötte szemét, az álla alá nyúltam óvatosan és megemeltem kissé, hogy rám nézzen. - Nem vagy reménytelen, csak még új. Nekem is sok időbe telt, mire kiismertem magam a birtokon. Néha még most is eltévedek. - Próbáltam lelket önteni a lányba.

Sóhajtva vettem tudomásul, hogy sikerült egy olyan témára rákérdeznie, amiről nem igazán akarok beszélni.
- Nézd, nem csak te nem szoktál jól aludni Tanya. Én edzeni voltam, amikor meghallottalak. Egyébként pedig igen, az iskola területén vagyunk, pontosabban alatta. - Zártam rövidre a témát. Még az iskola diákjainak jó része elől is titkoltuk az X-menek főhadiszállásának helyét. Nekem meg fogalmam sincsen, hogy Tanya tudhat-e róla vagy nem. Talán már így is túl sokat mondtam neki erről. A kezem azonban továbbra is hamvas bőréhez ért az állánál, reméltem ezzel inkább sikerül elterelnem a figyelmét a témáról. Így némán vártam néhány szívdobbanásnyi ideig, majd lassan visszahúztam kezemet tőle.
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Tanya Berghart on Szer. Aug. 03, 2011 10:08 am

Valahol valami nem stimmelt a képen, ezt csak most sikerült felfognom. Főleg amikor elém állt.
- Jó de... fogadjunk, hogy még sosem tévedtél el itt annyira, hogy a Kínai negyedben találtad volna magad... - sóhajtottam lemondóan. Lassan kezdtem nagyon is zavarban érezni magam, de igazából még nem fogtam fel hogy miért. Az hogy az államhoz ért teljesen váratlan volt. Csak tovább rontotta a helyzetet. Egy egyszerű butuska fruskának éreztem magam aki nem tudja mi van.

A megjegyzésemet pedig... megjegyzésnek szántam nem számítottam rá, hogy válaszol is rá.
- Ó ezt jó tudni - megnyugtató. Szóval mégsem tévedtem el annyira csak pár métert lefelé. Utána pedig hallgattam és kezdett formálódni bennem hogy mi a gond. Az egész kezdett igazán zavarba hozni. Bár egy hang még mondogatta bennem hogy: na neee, ez nem...
Hangok... Talán rossz kifejezés volt. Így is elegem van a hangokból, pedig ők csak odaát nem hagynak békén. Talán ez szerencsém még az egészben. Igazából olyan jó lett volna ha nem tévedek el többet, és tényleg oda jutok ahova szeretnék, de hol vagyok én még attól!
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Electro on Csüt. Aug. 04, 2011 1:13 am

Hát erre nem igazán tudtam mit szólni. Veszélyes és ugyanakkor igen erős a képessége ezek szerint. Elsősorban nem másokra, önmagára nézve is. Szüksége volt arra, hogy megtanulja uralni a képességét és ne az uralja őt. Csakhogy ebben én nem igazán tudtam neki segíteni. Maximum csapatmunkában tudtam volna vele és az erejével kezdeni valamit.
- Oké, ezt nem tudom überelni. - Nevetem el magam zavartan, miközben a hajamba túrok. A figyelemelterelő hadműveletem sikeresnek mondható, hiszen lányos zavara ki is ült arra a csinos pofikájára. Ezen nem tudtam megállni, hogy el ne vigyorodjak. Viszont a kis hang a fejemben rákezdett a helyén nem való eddigi viselkedésemért korholni. Így jobbnak láttam, ha megtartani a két lépés távolságot. Éppen ezért hátrébb léptem még egyet - most már két lépésnyi távolság volt köztem és Tanya között - majd pótcselekvésképpen magamra vettem a sötétszürke, kapucnis melegítőfelsőmet. Elvégre hideg van odakint, félmeztelenül mégsem mászkálhatok.

~Erről jut eszembe. Azt hiszem Tanyának is kellene szerezni ideiglenesen egy hasonló ruhadarabot.~ Mértem végig a lányt ismét. Egyáltalán nem olyan ruhában volt, hogy ne kezdjen dideregni, amint kilépünk az épületből. Nem szándékoztam ugyanis felmenni a titkos járatok valamelyikén, hogy azután kérdéseivel kezdjen bombázni miattuk. Van kijárat a bázisról a birtokra is, ráadásul kevésbé ad okot arra, hogy felmerüljön a lányban bármilyen gyanú is.
- Gyere, adok valami ruhát, mert így halálra fogsz fagyni odakint. - Mondom, mielőtt elindulok a szobám felé. A gyengélkedőt elhagyva aztán megérkezünk a szobámhoz. Kissé kelletlenül állok ezúttal az ajtón lévő retinaszkenner elé, mivel ezúttal nézőközönségem is van. Cerebro végigpásztázza a szememet kékes fényével, majd beenged a szobámba.
- Üdvözlöm Electro. - Közli géphangján, majd a nehéz fémajtó elhúzódik és szabaddá válik a bejárás.

- Nos, ez volna a szobám. - Jelentem ki, majd a tegnap éjszaki rémálmok hatására szétrobbantott berendezések - ébresztőóra, kenyérpirító, stb. - szanaszéjjel heverő darabjaival nem törődve a szekrényemhez sétálok, majd az egyik ajtaját feltépve előveszek egy hasonlóan kapucnis, ám ezúttal világos szürke színű melegítőfelsőt. Eléggé nagy és meleg ahhoz, hogy az épületig kibírja ebben. Legalábbis nagyon remélem. Mielőtt átadnám Tanyának megszagolom, hogy nem használt-e már annyira, hogy ne merjem odaadni neki. De nem, szerintem kifejezetten kellemes, enyhe dezodor illata van.
- Tessék, ezt vedd fel. Hideg van odakint. - Szólok, a szobán áthajítva a felsőt somolyogva. Bár ő nem tud róla, de ő az első nőnemű lény és elsősorban diák, aki bebocsájtást nyerhetett ide.
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Tanya Berghart on Pént. Aug. 05, 2011 9:51 am

- Remélem én sem, nem szeretnék ennél messzebbre eltűnni. Bár néha gondoltam arra milyen lenne haza menni egy kicsit, de még egyszer sem mertem megpróbálni.
Innentől csöndben baktattam utána. Csak akkor kaptam fel a fejem, amikor géphangon valami megszólalt. Nem is figyeltem, Electro hogyan nyit ajtót, vagy egyáltalán bármi másra.
Óvatosan körbe néztem a szobában mint aki attól tart, hogy valamit nem kellene látnia, és egyből rászólnak, hogy várj azt elteszem. Vagy ehhez hasonló. Nem volt valami túl nagy rend odabent, de mindenkivel előfordul. Vagy nem? Mellesleg, ha én egy rémisztő álomból felriadva képes vagyok eltűnni, akkor kérdés, hogy más mutáns mire képes ilyenkor.
Az egész gondolat menetből felébredve, elkaptam a pulóvert.. Furcsa volt felvenni. Más illata volt, tapintása is, és nem mellesleg leért a combom közepéig.
- Köszi - mondtam de még mindig a pulóverrel voltam elfoglalva. Végig néztem magamon, az ujja is hosszú volt. Úgyhogy neki álltam, hogy azt valahogy elrendezzem.
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Electro on Kedd Aug. 09, 2011 7:06 pm


Ahogy felvette a melegítőfelsőt, de nem húzta fel rajta a cipzárját, csak igazgatni kezdte magán. Mosolyogtató volt a látvány, ahogy megtapogatja, megszagolja az anyagot. A vigyorom aztán lassan elhalványult, amikor a tekintetem a combjára tévedt, aminek a közepéig ért csupán az anyag. ~Fázni fog még így is. Milyen gyönyörű combjai vannak...~ Gondoltam, nagyot nyelve a testének sejtelmes látványtól. Egyszerűen felcsigázott és ez bizony a nadrágomat is egyre jobban domborította. Ám szerencsére a melegítőfelsőm takarásában ez nem látszott. Lassan közelítettem felé, ám nem vette észre, mert a pulóverét igazgatta. Pár szívdobbanásnyi ideig hezitáltam még. Aztán lenyúltam és megfogtam a melegítő alján a cipzárt, eligazítottam, majd lassan elkezdtem felfelé húzni, eltakarva előlem a kerek, ruhával alig fedett halmokat. A másik, szabad kezemmel megfogva állát finoman megemeltem. Így egyrészt rám nézett, másrészt a puha és sima bőrét nem csípte oda a cipzár, amikor felértem vele a nyakáig.

Elengedhettem volna, de olyan jól esett a meleg bőrének érintése. Még sosem voltam ilyen közel hozzá. S bár nem akartam még ennél is jobban összezavarni, mint amennyire most lehet, mégsem tudtam ellenállni a késztetésnek. Nem tudtam, hogy fog reagálni rám. Nem akartam hirtelen lecsapni rá, még megijesztem. Inkább a lehetséges pofont is bevállalva lassan közelíteni kezdtem a cseresznyepiros ajkaihoz. Ám közben továbbra is szemébe néztem rendületlenül, időnként pillantva csak le ajkaira. Nem rohantam sehová, lehetőséget adva neki arra, ha nem volna a dolog ínyére, még időben szólhasson. Nem tudtam biztosan, de úgy sejtettem még sosem csókolhatták meg. A gondolat egyszerre volt elszomorító és megmosolyogtató. ~Így legalább én lehetek az első...~ Az első, aki megkóstolhatja ezen ajkak zamatát. Mielőtt megérintettem volna a rózsaszirmokat, még elidőztem kicsit. No nem azért, hogy visszautasíthasson. Azért, hogy még édesebbnek érezze élete talán első csókját.

Érzem az elektromosság apró szikráit, amelyek felizzanak körülöttünk. Ám körülbelül eddig bírtam türtőztetni magamat. Szemeimet lehunyva óvatosan ajkaira tapasztom az enyémet. A kezem még mindig az álla alatt, szinte perzseli a bőre az enyémet. A másikkal a derekához nyúlok és óvatosan magamhoz húzom. Nem rántom meg erősen, csupán finoman, mint egy porcelánbabát. De most már mégis közelebb van végre hozzám. Lassan csókolom, pusztán ajkaimat használva. Nem rohanok, nem heveskedem. Hagyok neki időt arra, hogy feleszmélhessen belőle. Majd mikor úgy érzem elég időt adtam neki, hogy eldönthesse szeretné-e vagy sem; nyelvemet is táncba hívom, bebocsájtást kérve ajkai közé. ~Gyerünk Tanya, engedd el magad!~ Szuggerálom a lányt, majd lassan a háta mögött lévő ajtó felé kezdem terelgetni. Az már önmagától becsukódott, ha csak oldalra el nem húzzuk a kilincset nem fog kinyílni magától. ~Így legalább alaposan felmelegítem...~ Somolygok a gondolatra.
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Tanya Berghart on Szer. Aug. 10, 2011 9:21 pm

Igazából kezdett egyre furcsábbá válni az egész. Miért csinálja ezt? Én is tökéletesen képes vagyok felhúzni magamtól a zipzárt, köszönöm szépen. De a közelsége egyre jobban azt súgta, hogy itt valami egészen másról van szó.
Teljesen ledermetdem, ahogy közelíteni kezdett felém. Nem értettem a helyzet miértjét, és odabent is végtelen csönd uralkodott. Elég lett volna egy hangosabb pukkanás, a hangja valaminek... hallani esetleg hogy leesik, és én is egyből köddé váltam volna. Mint aki ott sem volt.

Felfogtam magamkörül mindent és mégsem. Leblokkoltam, nem tudtam mozdulni, még a pilláim sem rebbentek. Egészen addig amíg magához nem vont. Akkor megadtam magam. A fejemben villogott is a lámpa és ordított a sziréna, hogy ez nem... Nem én vagyok! Nem szoktam sodródni az árral. Általában fönn akadok rajta és eltűnök mielőtt összetörne, taposna.
Talán csak a kíváncsiság tette, hogy nem tettem meg eddig. Vagy talán... nem volt rá magyarázat. Lassan felemeltem a kezeimet és a melkasára tettem, de nem löktem el magamtól. Ha igazán belegondoltam volna valószínűleg rémítsztő lett volna a gondolat, hogy pár apró mozdulattal szinte úgy terelgethetett, ahogy akart. De nem gondoltam bele. Ha egyáltalán gondolhatnék valamire az, hogy ez csak egy furcsa álom, és valószínűleg nem sokára felébredek belőle. Valójában nem jöttem le a pincébe, és nem vagyok itt. No de ha ez egy álom, akkor elég mocskos fantáziám van... és sok gondot fog okozni, hogy kibogozzam, ha egyszer felébredek.
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Electro on Csüt. Aug. 11, 2011 3:38 pm

//Talán nem kell még, de inkább kirakom: +16-os karika! Very Happy Inkább legyen kint. Wink//

Éreztem, hogy megmerevedik a kezeim között. Vártam, hogy ellökjön magától vagy valami. De nem, mégsem tette; csupán a kezét a mellkasomra. Aztán, amikor közelebb húztam magamhoz átadta magát az érzéseknek. Belemosolyogtam a csókunkba, melyet most már igazivá is tettem. Nyelvemmel lassan, mikor elnyíltak ajkai, puhatolózva indultam el felfedezni a száját. Az ő nyelvét kutattam, s meglelve körülöleltem édes táncra hívva. Az álla alól a kezem a tarkójára siklott és simogatni kezdtem a haját és a nyakánál lévő puha bőrét. Egyre jobban tűzbe jöttem a dologtól, s egészen az ajtóig hátráltam vele. Szerencsére nem a kilincsnél voltunk, így a hátát nem ütötte be, a hideg fémajtó pedig a melegítőfelső miatt nem zavarhatta. Vadul, szenvedélyesen, úgy istenigazából megcsókoltam végre Tanyát. Majd ajkairól a nyakára siklottam és azt almoztam el csókjaimmal. Kínzó lassúsággal haladtam a füléig, amibe beleharaptam finoman. Altestemet is nekinyomtam, had érezze, hogy a következő mondatom nem hazugság.
- Ahh... Taanyaa... kívánlak! - Nyögtem elfúló hangon fülébe, majd ismételten a nyaka felé indultam apró csókokkal.

Tisztában voltam vele, hogy ez nem helyes. De egyre kevésbé bírtam hallgatni a józan eszemre. Tudtam, hogy el tudnám érni, hogy a lány az enyém legyen. De még volt annyi bennem, hogy nem rohantam le azonnal. Most, amíg a nyakát és nem ajkait csókoltam, volt esélye leállítani. ~Ha le akar egyáltalán...~ Nagyon reméltem, hogy nem akarja itt és most abbahagyni. Mert nagyon nem lesz jó, ha kielégületlenül kezdek neki a holnapi napra. Ezek után nekem nő kell. Igazi, bársonyos bőrű, hosszú combú... épp mint Tanya. Még, ha ő nem is tud róla, hogy milyen szemrevaló egy teremtés. Hihetetlenül örültem, hogy én lehetek az első, aki bevezetheti a gyönyörök kapuján. ~Én nem fogok rohanni, gyengéd leszek vele. Nem úgy, mint jó néhány korabeli gyerek. Így csak szépre fog emlékezni, a remélhetőleg mindkettőnknek kellemes estéből.~ Meghagytam neki az időt gondolkodni, ám most már csípőmet is hozzá dörgöltem picit altestéhez, érezze kicsit azt a lüktető érzést, amit én érzek jelenleg.

avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Tanya Berghart on Csüt. Aug. 11, 2011 6:29 pm

Olyan... én... nem is értettem már hogy kerültem ide.. Eltévedtem, mint kiderült az alagsorban, aztán Electro megtalált, bejöttünk ide és...
Nem mondtam volna, hogy eddig kellemetlen volt amit csinált. Volt egy pillanat, talán több is volt. Az időérzékem kihagyott. Próbáltam óvatosan ismerkedni az érséssel, néha talán még viszonozni is az ajkai és a nyelve érintését...

... De aztán tényleg úgy éreztem magam mint aki felébredt. A hangja ébreztett fel. Olyan zavarosnak tűnt az egész, mégis mintha azt felfogtam volna, hogy valami nincs a helyén. Ez az egész... Hirtelen viszont nem tudtam gondolkozni, meg voltam szeppenve.
Lehunytam a szemeim és mikor legközelebb kinyitottam ő eltűnt előlem, az ajtó pedig mögülem. A szoba viszont nem változott. Szinte még hallottam is ahogy koppan az ajtón. Félve néztem hátra. Legalább nem vagyok Kínában. De vajon mennyivel jobb jelenleg annál a helyzet?
Hátráltam egy lépést és egy pillanatra a tekintetem a plafonra kúszott. Megpróbáltam elképzelni, hogy itt valahol fölöttünk ott van a szobám. Ijedt voltam, ehhez nem fért kétség, és fogalmam sem volt hogy kéne viselkednem jelen helyzetben. Egyszerűbb lenne eltűnnöm most azonnal.
- Sajnálom... én... - mondtam levegős elfúló hangon, de már nem fejeztem be a mondatot, csak megráztam a fejem.
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Electro on Csüt. Aug. 11, 2011 8:55 pm

Épp azon voltam, hogy még közelebb legyek hozzá, szinte a falhoz szorítva ismételten ajkainak esve. De már csak a hideg fémajtót fejeltem le.
- Aú... - Fakadtam ki önkéntelenül is homlokomat tapogatva, miközben Tanya hűlt helyén a fémajtóra meredtem. - Gratulálok, egy hülye barom vagy, sikeresen megijesztetted. - Szidtam le magamat fennhangon. Fogalmam sem volt, hogy a lány még a szobában van. Ám hamar rájöttem, amikor megfordulva szembe találtam magamat vele. ~Na most légy okos Domonkos!~ Zavartan néztem a lányt. Kezdeti dühösségem alább hagyott, még mindig sajgó ágyékom érzése ismét felerősödött a látványától. Legszívesebben letéptem volna róla a ruhácskáját és a magamévá tettem volna. De a finom, lassú közelítésemtől is így megijedt; eszem ágában nem volt elijeszteni. A végén még tényleg messze kerül az iskolától. Aztán meg egyrészt mehetek megkeresni, másrészt magyarázkodhatok Ciklonnak, hogy mégis mivel sikerült elijesztenem.

Szeretem az iskolát, nem akarok innen elmenni. Mindig is hontalan voltam, de most már megtaláltam a helyemet. ~Ez a hely lett a otthonom.~ Hallottam, ahogy bocsánatot kér, pedig én tehetek az egészről. ~No meg az a falatnyi ruhácskája. Teljesen begerjesztett...~ Megtartva tőle az illő távolságot, az ágyamhoz sétáltam, majd leültem rá. Tanya még mindig ott állt, alig két lépésnyire tőlem, a szekrény előtt.
- Nem, én sajnálom. Nem lett volna szabad, mégis megcsókoltalak. Nem akartalak bántani vagy megijeszteni Tanya, csak én is férfiból vagyok. - Tártam szét kezeimet bűnbánóan. - No meg nem vagyok vak. De nyugodtan szólhattál volna, hogy hagyjam abba, mert nem kellemes neked. Miért nem szóltál? - Kérdeztem tőle kíváncsian. ~Merthogy én nem heveskedtem az biztos. Visszacsókolt ezt világosan éreztem, de akkor meg mi baja van? Mégis mitől ijedt meg ennyire?~ Nem értettem.
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Tanya Berghart on Csüt. Aug. 11, 2011 9:34 pm

A szavaira szinte reflexszerűen végignéztem magamon. Teljesen elszégyeltem magam. Ez a nagy pulóver rajtam többet takart, mint a hálóruhám. Igazából nem terveztem mutogatni benne magamat senkinek, főleg nem a szobámból kijönni benne... És hogy sikerült eltévednem, teljesen megfeledkeztem róla.
Elfordítottam a fejem és nem bírtam ránézni.
- Nem... én ezt... nem... - éreztem magamon eluralkodni a pánikot. Mért nem szóltam? Jelenleg is épp hogy ki tudtam mondani pár szót, és annak sem volt túl sok értelme. Csak a fejemet ráztam, legszívesebben eltűntem volna a világ elől. És hogy mi nem volt jó, mitől ijedtem meg? Az egésztől. A hajamba markolva gubbasztottam volna hisztizve egy sarokban ahol senki sem lát. Még úgy is minden jobb lett volna.
- Visszamegyek a szobámba - határoztam el és furcsa módon még annak is hangzott ahogy kimondtam. Elindultam az ajtó felé, de megtorpantam előtte. Az előző dolgok jutottak eszembe, de összeszedtem magamat. Ha nem sikerül kinyitnom akkor jön a kerülő út. Végre megtanulnhatnék vissza is menni, ha egyszer eljöttem valahonnan. Csak ne félnék használni a képességemet. Ne félnék attól, hogy valami balul sül el.
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Electro on Pént. Aug. 12, 2011 11:54 am


Fogalmam sem volt, hogy mi a baja. És így segíteni sem tudtam neki. Nem nézett rám és ez nem volt valami biztató jel. Ahogy összefüggéstelenül motyogott kiéreztem a pánikot a hangjából. ~Hát tényleg ennyire rossz volt neki? Csak nem attól fél, hogy megerőszakolom?!~ Ilyenkor rühelltem, hogy nem telepata vagyok. Most bármit megadtam volna, ha hallhatom a gondolatait és tudom, mi zajlik le benne.
- Tanya! Nyugodj meg, nincs semmi baj. Nem teszek semmi olyat, amit nem szeretnél. Nem foglak bántani... ígérem! - Suttogtam szinte a végére. Legszívesebben magamhoz öleltem volna, puha haját simogatva, hogy megnyugtassam. De féltem attól, hogy hogyan is reagálna erre. Tétováztam. Bizonyára neki is kattogott ezerrel az agya, akár csak nekem. Végül dönthetett, mert közölte most először határozottan, hogy visszamegy a szobájában. Azonban az ajtóhoz érve megtorpant.

~Én pedig egy önző dög vagyok, amiért nem akarom, hogy elmenjen.~ Döbbentem rá, de már mozdultam is. Megfogtam a karját, majd pördítettem rajta egyet és magamhoz öleltem.
- Várj! Nem kell elmenned. - Szóltam ismét. Hajának édes illata megtöltötte az orromat és az elmémet. Ismét csak szűkebbnek éreztem tőle a nadrágomat, de nem érdekelt. Azt akartam, maradjon itt velem. Még akkor is, ha úgy nem érhetek hozzá, ahogyan szeretnék.
- Sss... nyugalom Tanya. Nincs semmi baj. Nyugodj meg, biztonságban vagy itt... velem. - Simogattam a haját, ahogy magamhoz öleltem. Próbáltam a félelmét csitítani, nem tudom mennyire jártam sikerrel. Minden esetre nem szorítottam magamhoz túl erősen, ha akart, könnyedén ki tudott bontakozni ölelésemből.

Csak nagy sokára eresztettem el, amikor már riadtan verdeső szívverése a normálisra kezdett hajazni. Ekkor a szemébe néztem, de legszívesebben ismét megcsókoltam volna a cseresznyepiros, hívogató ajkakat. Ám mégsem tettem, nem akartam ismét felzaklatni.
- Tényleg annyira rossz velem? Nyugodtan megmondhatod, nagy fiú vagyok már, bírom a kritikát. - Mosolyogtam hamiskásan a végére, de szemeim szomorúak maradtak. ~Hogy lehettem ekkora barom?!~ Sajnáltam, hogy mit okoztam a hülyeségemmel majdnem. - Ha menni akarsz, kikísérlek. Nem volna szerencsés, ha megint eltévednél vagy a birtokon kívülre teleportálnál félelmedben. - Sóhajtottam egyet, mert semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy eleresszem.
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Tanya Berghart on Pént. Aug. 12, 2011 1:38 pm

Nyugodt már nem igen leszek azt hiszem.. Épp nyúltam az ajtóhoz, ohgy kinyissam. Csak kijussak innen. Innen? Még azt sem tudtam pontosan hol az az itt. Csak valami homályos képem volt róla

És tessék, mire felocsúdtam már ismét a karjai között voltam. Szánalmas vagy Tanya, két lépést nem tudsz rendesen megtenni!
...velem...
Talán épp ez volt a gond. Nem értettem miért. Vagyis... Már igazából nem értettem semmit. Magamban őrőltek az értelemmel nem bíró gondolatok. Az utolsó csepp, és éreztem hogy összedől a kártya vár.
- Eltévedek, nem éppen a megfelelő ruhában, és annyi elég hogy rám mász? - csattantam fel. Valahogy le kellett adni a feszültséget mielőtt egy elhaló sikoly kíséretében eltűnnék az éterben. Elléptem tőle, de ez nem igazán az én formám, csak egy inbkább durcás kifejezés ült ki az arcomra, mint igazi harag. - Semmi baj nem volt addig... - fordultam el tőle. - Visszatalálok egyedül is - puffogtam dacosan tovább, bár jóval halkabban mondtam már mindent, szinte alig halhatóan. - Előbb vagy utóbb... - egy kiruccanás Kínába is jobbnak tűnt jelenleg. Bár ahogy belegondoltam egyből kevésbé tűnt kecsegtetőnek az ötlet. Miért? Miért nem tudtam ma este pont a szobámban maradni végre?
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Electro on Pént. Aug. 12, 2011 2:50 pm

~Azt hiszem hihetetlenül egoista és hiú vagyok...~ Állapítottam meg. Ugyanis határozottan, egyre jobban nem tetszett, hogy ennyire semmi hatásom rá. ~Visszautasított, pedig én vágytam rá, a testére. Akartam őt.~ Az érzelmeim hullámozni kezdtek, ami nem igazán tesz jót a képességemnek. Még szerencse, hogy most épp nem használom, különben biztosan széjjel vetne az energia és Tanyával együtt ismét kárt tennék a szoba berendezéseiben. ~Tanya... Miért kell neked ilyen ártatlannak és gyönyörűnek lenned?!~ Kérdeztem magamtól. ~Túl régóta nem voltam nővel, az hiszem ez lehet az oka. Máskor nem ragadtatnám el magamat ilyesmikre. Nem szokásom ennyire pedálozni elérhetetlen dolgok után.~ De tisztában voltam vele, hogy a lány felbukkanása indította el a lavinát. Mivel már napok óta ramaty hangulatban voltam, könnyen kizökkentett ez az aprócska momentum. Már pedig, ha én kizökkenek, annak előbb-utóbb a berendezések látják a kárát. Vagy az emberek. Ám jelenleg semmi, X-men-hez méltó feladattal nem rukkolt elő számomra Ciklon. Pedig feszültséglevezetőnek nagyszerű lett volna.

Megmerevedtem szavaira, arcom fájdalmas grimaszt öltött és lehajtottam fejem. ~Ezt a csatát ő nyerte.~ Ismertem be kelletlenül magamnak.
- Igazad van, semmi mentségem arra, amit tettem... veled. Nem lett volna szabad... - Mondtam elhaló hangon. Rendeztem vonásaimat, majd felnéztem rá ismét. ~Mondanám, hogy sajnálom, de nem bántam meg. Újra megtenném, mert megérte.~ Tettem hozzá gondolatban, nem szólaltam meg. Ehelyett hagytam, hogy ellépjen tőlem, kezeim ernyedten hullottak alá, mélységes hiányérzettel; hogy nem simíthatnak többet végig a puha, sötét hajzuhatagon és nem ölelhetik tovább a karcsú derekat. Haragudott rám, durcásan elfordulva indulni akart kifelé. Ám ezt több okból sem hagyhattam. Először is azért nem, mert még ki tudja merre csámborogna el a főhadiszálláson, másodszor pedig még tényleg szem elől tévesztjük és Kína déli részén köt ki tök egyedül. Egyetlen gyors és határozott mozdulattal léptem elé és balra húzva a kart a fémajtót kinyitottam számára.
- Elkísérlek és nincs apelláta. - Mondtam szelíden ám mégis ellentmondást nem tűrő hangon, majd kiléptem a folyosóra.
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Tanya Berghart on Pént. Aug. 12, 2011 3:30 pm

Mondhatott akármit, nem érdekelt. Elvoltam magamban és a gondolataimat próbáltam rendezni. Egyiket a másik után, min ahogy a könyveket rakosgatod fel a polcra, de nem nagyon akart menni.
- Rendben - hajtottam le a fejem lemondóan és kibaktattam utána. Fel adom, ezt már sehogy sem fogom tudni rendbe tenni. Teljesen biztos voltam benne, vagy legalább ma nem.
Ott tartottam, hogy kezdtem úgy gondolni, hogy beépített tv van a fejemben, mivel most már folyamatosan hangyafocit játszott, a hozzá tartozó sistergéssel együtt. Jelen pillanatban az útra sem figyeltem hogy merre megyünk, bár lehet hogy hiba volt. Ha sohasem figyelek semmi nem lesz jobb, mindig el fogok tévedni és ilyen helyzetbe... Na itt stop! Egy pillanatra azt hiszem még a járásban is megálltam. De tényleg csak egy pillanatra, utána egyből tovább mentem. Ezek után lehet nem is fogok tudni elaludni, talán nem is a szobámba kéne menni, hanem valahova ahol tv is van és...
Már kezdett elegem lenni magamból is, de Electrora egyáltalán nem mertem felnézni sem.
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Electro on Pént. Aug. 12, 2011 3:55 pm

Nem érettem a lányt. Egész testbeszéde lemondóvá, beletörődővé vált. Mégis elutasított. ~De mégis miért? Mi baja?~ Kiismerhetetlennek tetszett. Na nem, mintha annyira értenék a bonyolult női lélekhez. De volt már dolgom annyi nővel, hogy tudjam, mivel kell a lábukról levenni őket. ~De Tanya?! Egyik általam felállított csoportba sem tudnám besorolni.~ Döbbentem rá. Csendben baktattunk a folyosón, majd elérkeztünk oda, ahol végül is összetalálkoztunk. Aztán jobbra kanyarodtam, a kijárat felé. Eszemben sem volt megpróbálni újra a lánynál a dolgot. ~Ma már biztos nem.~ Még sosem mondott csődöt egyetlen taktikám sem. Általában jól mérem fel, hogy kinek mi jön be. A lány egyértelműen a félénk, visszahúzódó szűzlányok táborát erősítette. ~De akkor meg mégis mit vagy hol rontottam el?~ Frusztrált voltam, mert még mindig kívántam a lányt, de lassan az eddig kínzóan lüktető altestem is megnyugodni látszott. ~Sürgősen nőre van szükségem... meg zuhanyra azt hiszem. Talán ez volt a baja? Nem bírta a szagomat?!~ Mivel a lány előtt mentem nem szagoltam meg magamat, de sejtettem, hogy izzadt voltam az edzés miatt.

Lassan elértük a kijáratot, ahol ismét csak egy kilincs választott el minket az külvilágtól. Hátra fordultam a lányhoz.
- Felkísérlek a körletedbe, de előbb ezt is vedd fel. Tizenöt fok sincs kint, nagyon fogsz fázni. - Magyaráztam, majd az eddig rajtam lévő test melegemet még őrző felsőt is ráterítettem és elhúztam a kilincset. - Most pedig ne haragudj, de muszáj lesz, hogy ölben vigyelek fel. Mezítláb fel fogsz fázni. Szóval kapaszkodj! - Mondtam, majd az nyitott ajtón beáramló levegőben megborzongtam. Azonnal libabőrös lettem a hidegtől, mellbimbóim megkeményedtek egyből. Nem remegtem a hidegtől, de azért nem volt kellemes. Nem vacakoltam, a lányt felkaptam kezeimmel a combja, majd a háta alá nyúlva. Tudtam, hogy ettől elveszíti az egyensúlyát és így is, úgy is kénytelen lesz megkapaszkodni bennem. Így hát elégedett mosollyal az arcomon indultam meg vele a birtokon. Csak egy kisebb dombot kellett megkerülnünk, hogy ismét az épület közelébe érjünk. Azonban, amikor bementünk az ajtón, még akkor sem akartam letenni. Elhatároztam egészen a szobájáig viszem a karjaim közt.
- Mond csak, melyik a te szobád? - Kérdeztem tőle a hálókörletek felé tartva.
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Tanya Berghart on Pént. Aug. 12, 2011 5:30 pm

- De... - mire kimondtam volna az hogy te, addigra már rajtam volt az újabb melegítő. Meg amúgy is, igazán kibírtam volna odáig és...
Teljesen meglepett, hogy felkapott, amit leginkább egy artikulálatlan ,,Voá"-val jeleztem önkénytelenül a világ felé. Ráfogtam a kezeire, hogy le ne essek, és csak néztem magam elé. Csak ahogy áthaladtunk az udvaron valami kis derengő fényben vettem észre, hogy tulajdonképpen már egy jó ideje a mellkasát bámulom. Éreztem, hogy elpirulok, főleg miután megéreztem hogy libabőrös a keze. Még jó hogy a sötétben nem látja, hogy rákvörös a képem.
Így, beletörődve az egészbe zötyögtem a karjaiban egészen a szobákig, és már csak akkor néztem fel amikor megszólalt. Én viszont egy hang nélkül mutattam csak a megfelelő ajtóra. Majd egy csendes jó éjt-tel köszöntem el és becsuktam magam mögött az ajtót.
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Electro on Pént. Aug. 12, 2011 11:17 pm

Nem hagytam, hogy ellenkezzen. Most nem. Ahhoz túlságosan is fáztam. De ezt a világ minden kincséért sem vallottam volna be a lány előtt. Erősnek akartam látszani és szerintem sikerült is. Bár férfiasságom éledezni kezdett a közelségétől, így gyorsabbra vettem lépteimet. Kezeit a nyakamba igazítottam, majd ölemben fogva indultam meg vele felfelé az emeleti hálókörletek felé. Amikor megmutatta, melyik a szobája, próbáltam vele lavírozva kinyitni az ajtót. Sikerrel jártam, s a szobába bepillantva megláttam a szobatársait, akik még szintén ébren voltak. ~Vajon Tanya miatt?~ Vetődött fel bennem a kérdés, de nem tudtam rá a választ. Minden esetre a küszöbön óvatosan a saját lábára állítottam, majd tétováztam. Ajkam égni kezdett a lány csókja után vágyakozva. De egy félénk "Jó éjt"-tel el is köszönt tőlem, majd becsukta maga mögött az ajtót.
- Neked is... jó éjt... Tanya. - Köszöntem el tőle, bár nem tudom, hogy hallotta-e.

Minden esetre azt a tipikus, idétlen tinivihogást sikerült még elcsípnem, miközben elindultam vissza a szállásomra. Lementem az emeletről, de a ház földszintjén senki sem tartózkodott jelenleg. Megkerestem hát a titkos lejáratok egyikét, amely az iskola alatti főhadiszállásra vezetett, majd lementem rajta. Nem igazán akaródzott aludni menni. Ahhoz túl sok minden történt velem, ilyen rövid idő alatt. Mégis az ágyamra feküdtem és elképzeltem, hogy milyen is lehetett volna ez a mai este, ha minden tökéletesen alakul és Tanya az éjszakát velem tölti. Akartam a lányt, jelenleg kimondhatatlanul. Nagyot sóhajtva fordultam az oldalamra és reménykedtem, hogy ha elalszom most az egyszer nem a rémálmom folytatásos teleregényébe csöppenek, hanem a félénk ám annál vonzóbb Tanyáról álmodom majd.

//Folytatás: Tornaterem//

SZABAD HELYSZÍN
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Szomb. Aug. 20, 2011 4:39 pm

Nem tartozott a birtokon a kedvenc helyszíneim közé a képességfejlesztő pálya, de a hasznosságát sokra becsültem. A Cerebro által koordinált high-tech csodaeszköz olyan virtuális valóságot teremtett meg, ahol lényegében biztonságban voltak a diákjaink, mégis teljesen valós roboteszközök támadtak rájuk, vagy éppen trükkös akadályok állták útjukat. Az adrenalinlöket segített felszabadítani a képességeiket, ráadásul a csapatmunkához sem volt utolsó segítség. Igen is fontos szerkezet, bár gyanítom nálam sokkal jobban fogja élvezni Sarah. Az ő készsége sokkal közvetlenebb mint az enyém.
Az alagsor bejáratnál várakoztam a rajtam ritkán látható X egyenruhában, egy kölcsönvett visorral a szememen. Az elhaladó diákok nagy szemeket meresztettek. Nem mintha ez a hacuka itt nem lenne természetes. Rajtam nem az. Ritkán kell csak bevetésre mennem, s ritkán használom a harci termet is. Lassan feltűnt végre a kémia óráról elszabadult Sarah is, aki könyveit már hátrahagyta, ellenben az álla is leesett, mikor megpillantott. A visor nyomán ahogy felé fordultam vörös keresőfény futott végig rajta, miközben karba font kezekkel várakoztam. Én üzentem érte, mégis most vártam, hogy megszólítson.


A hozzászólást Adam Windsor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 21, 2011 10:27 am-kor.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szomb. Aug. 20, 2011 4:52 pm

~ Azt nem mondhatnám, hogy a kémia a kedvenc tantárgyam lesz ~ dünnyögtem magamban, míg az alagsori harci terem felé igyekeztem. Szokásos farmerom és kedvenc fekete atlétám volt rajtam, a könyveimet már behajigáltam a szobámba, hogy ne legyenek útban, habár gőzöm sem volt, miért hívott ide épp most Adam. Nem nagyon kellett keresgélnem, mert messziről kiszúrtam egy várakozó alakot, habár először erősen kételkedtem benne, hogy Adam-et látom. Az a hacuka! Apám! Persze láttam én már más tanárokat hasonlóban rohangálni, de őt még sosem.
- Jó a head-seet-ted! - nyögtem ki nagy nehezen, mikor odaértem hozzá. - Mi ez az egész? Miért hívtál ide? És mi ez a szerelés rajtad? - böktem ki a kérdést mégis kíváncsian.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Szomb. Aug. 20, 2011 5:09 pm

Biccentettem a lánynak, már rég tisztáztuk, hogy tanórán kívül tegeződünk, így nem lepett meg a dolog. Barátságosan intettem, hogy lépjen közelebb:
- Túlestél hát Sinclair doktor kémia óráján? - mosolyogtam rá. - Remek ember, remélem meg fogja szerettetni veled a kémiát és a biológiát, én világ életemben nehézfejű voltam hozzájuk - vigyorodtam el egy pillanatra. - Nos gyere és fogd meg az uniformisom, aztán mond meg: szerinted miféle anyagból készült?
Sarah kíváncsian simogatta meg rajtam a szerelést, de az arca teljesen tanácstalan volt, nem sok mindenre jutott. Azt ugyan gondolom hamar megállapította, hogy nem egy szokványos kevlar szövet, de többre úgy néztem nem jutott. Így hát kisegítettem:
- Ne törd a fejed, felesleges, ezzel az anyaggal sosem találkoztál még, mi fejlesztettük ki. Egyfajta elasztikus műanyag alapú szövet, amely képes szélsőséges mértékig idomulni a testi változásokhoz, vagyis ha ebben kicsinyedek le, akkor nem leszek meztelen. Minden X-Men egyenruhájának van valami különlegessége, amiben a hordozójára szabták, de védelmi célzattal a szimulációs helyzetekre ti diákok is kaptok hasonlót, noha az viszont ezekkel ellentétben egységes, kevlarszövet, ha csak valaki készsége konkrétan nem indokol mást. Most te is megkapod tőlem a sajátodat - kacsintottam. - Gyere velem.
Sarkamban a lelkesedéstől majd elrepülő lánnyal lementünk az alagsor fémes, hideg folyosóinak végébe, és beléptem a szimulációs harci terem felé vezető öltözőbe. A padra mutattam, ahol már ki volt készítve bakancs, testre simuló nadrág és zubbony, X emblémás derékszíj és készségére tekintettel egy ujjatlan védőkesztyű. Biccentettem:
- Ezek direkt a méretedre készültek. Kevesen öltöznek itt, de van rá lehetőség azért, amúgy túlnyomórészt a szobában tárolják az egyenruhát - intettem felé. - Öltözz át és utána gyere utánam azon az ajtón - intettem előre. - Ott foglak várni, hogy megmutassam az ifjak számára az egyik legérdekesebb helyiséget - vigyorodtam el, majd egyedül hagytam a lányt, hogy nyugodtan átöltözzön.
A harci terem egyelőre sivár, üres, gömb alakú, jellegtelen terem, egyedül a magasba emelkedő, golyóálló üveggel védett kezelőkonzol töri meg a jellegtelen unalmat, az se nagyon. Egyelőre sivár és unalmas, de... hamarosan lesz itt meglepetés...


A hozzászólást Adam Windsor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Aug. 21, 2011 12:09 am-kor.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 14 oldal 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.