PÁLYÁZAT: Testvériség, Magneto, Kardfog - hármas

Go down

PÁLYÁZAT: Testvériség, Magneto, Kardfog - hármas

Témanyitás by Mike Hanscom on Csüt. Dec. 22, 2011 12:20 pm

Sziasztok!


A Mutáns Testvériség megszületése óta kisebb-nagyobb érzelemkitörések erejéig él, vagy ha éppen nincs ilyesmi, akkor vegetál. Ezen szeretnénk változtatni az újabb pályázatainkkal.

Előtte, mint a szervezet tagja, szeretném tisztázni: a Testvériség egyáltalán nem az „öljünk meg mindenkit, hajtsuk uralmunk alá a világot, teljes hatalom, THIS IS SPARTA!” életfelfogással rendelkező badass karaktereknek tervezett csoport lenne. Ennél sokkal árnyaltabb a kép.

Like a Star @ heaven Induljunk ki a névből: Testvériség. Nyilván nem egy ingyenbelépős szeretetotthon a Steinway ház, ahová bárki szabadon megy be – jön ki. A Testvériség akkor már sokkal inkább elit klub. Nehéz tagnak lenni, de onnantól kezdve nincs különbség. Te is a család része, ha úgy tetszik: testvér lettél.

Like a Star @ heaven Ennek a szervezetnek van egy eszménye. Hogy pontosan mi is az? A mutánsok feljebbvalósága az embereknél. Szerintük a homo superior veri a homo sapienst. Ettől még nem fogják módszeresen gyilkolni az emberiséget; nem ölnek meg minden szupererő nélkülit, aki nekik megy; tehát nem állandó agresszorok, de igyekeznek hatalmat szerezni a szimpla emberek felett, vagy ha más nem, velük is megismertetni, hogy milyen érzés szuper erővel élni. Alapvető motivációjuk, hogy nem viselik jól a kirekesztést. A mutánsokkal ezzel szemben semmi bajuk, velük aztán főleg nincs okuk hadakozni, legfeljebb, ha az útjukba állnak. Nem ősellenségek az X-ekkel (ne tessék elfelejteni, hogy a filmekben is a SHIELD tört be a Xavier birtokba), alapvetően ugyan az a céljuk, a mutánsok elfogadása, csak az eszközeik egészen mások.

Like a Star @ heaven A Testvériség tagjának lenni nem azt jelenti, hogy állandóan kötözködni kell, havonta legalább két embert meg kell, hogy ölj, és időnként össze kell verekedni egy X-el, hanem egy eszményt kell vallani, és az alapján kell élni az életed. Olyan mutáns is vallhatja ezt az életfelfogást, aki egyébként soha nem látta Magnetot, vagy a többieket, de egy kiélezettebb szituációban hozzájuk hasonlóan cselekedne.


És ha ezen túl vagyunk, következzen a dolog pályázati része:

Like a Star @ heaven Kardfog II. – Rozsomák testvére (mert ne feledjük, hogy ennek az oldalnak a filmek adják az alapját) jelenleg az én karakterem, de a vártnál kicsit kényelmetlenebbül érzem magam a bőrében, illetve még a fő karakteremre se jut elég időm, nemhogy rá – márpedig ennél igazán többet érdemelne. Így meghirdetem, elvihető! Ez annyit jelent, hogy tessék jelezni a szándékot: nálam, Cerebronál, vagy bármelyik másik Őrszemnél, staffnál (a többes számuk a poszt megírásakor mondjuk épp kimerül Szellemben, de sebaj Smile ). Ha okésnak tartjuk, jelezzük, mit kérünk hozzá: egy új előtörténetet, egy mintajátékot, még ennyit sem, kiderül, és máris tiéd Kardfog II. Valószínűleg annyit azért mindenképpen kérünk és feltételként támasztunk, hogy a korábbi játékokat tessék befejezni – már ha a játszópartner is igényli még –, és máris mehet a menet. Én személy szerint örömmel fogadnék egy leváltást.

Like a Star @ heaven Magneto II. – Egy fix és megbízható Erik kerestetik. Fontos megjegyezni, hogy a karakter birtoklása nem jelenti a Testvériség vezetését is, ez csak egy opció, amire szintúgy lehet jelentkezni. A feltételek és a jelentkezés menete Kardfogéhoz hasonló: valamelyik staffnál jelentkezni, majd levélfordultával visszaküldjük a feltételeket.


Like a Star @ heaven A Testvériség hármas alapkövei – Keressük azokat a tagokat, akik szívesen átvennék a csoport vezetését. Nem feltétel, hogy ismert karaktert vezess, ez is csak egy lehetőség. Nem probléma, ha a karaktered nem vezetői típus, hiszen a hármas lényege pont az lenne, hogy egymástól NJK-kat, vagy konkrétan egymás karaktereit is átvehessétek, és amennyiben egyikőtök jelzi, a többiek az engedélyével tovább vihetnék fontosabb játékait, tehát nem baj, ha valaki csak userileg vezető, a karaktere pedig épphogy tag. Tiétek volna az a filmből ismert karakter is, amelyiket NJK-nak megírtok (és a staff úgy elfogadja).
A feladatotok lenne, hogy… játszatok. Igazából ennyi. Legyen élet a Testvériség neve alatt is.

_________________
Papírfiú(cska)
Néha magam alá gyűrődöm.
avatar
Mike Hanscom
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 190
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: PÁLYÁZAT: Testvériség, Magneto, Kardfog - hármas

Témanyitás by Cerebro on Csüt. Feb. 02, 2012 2:09 pm

Megjegyzés: Kardog II. karakter most már létezik, így a pályázat rá vonatkozó része hatálytalan.

_________________
avatar
Cerebro
Admin

Hozzászólások száma : 539
Hírnév : 7
Tartózkodási hely : Xavier Birtok

http://postoutsiders.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.