Harci Terem

5 / 14 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Csüt. Aug. 25, 2011 5:44 pm

Sűrűn ráztam a fejemet:
- Ez egy baleset volt, nem gyakorta előforduló szituáció - feleltem a szavaira. - Másrészt meg egyelőre te még a készségfejlesztés alapjainál tartasz Sarah. Egyelőre nem vagy képes ruhákon át hatni a töviseiddel, de ez meg fog változni idővel. Egyre erősebbek lesznek ezek a tüskék, meglehetősen széles spektrumon tanulmányoztuk őket, hidd el. Azt hiszem minket is, de magadat még jobban meg fogod lepni azzal hová fejlődik majd mindez benned... Sokkal több mindenre lesz képes ez a különös méregszerű anyag amit termelsz a tüskéidben, mint azt most hihetnénk. Egészen abnormális viselkedést is mutatott bizonyos laboratóriumi körülmények között. Elképzelhető hogy képes leszel általa sejt szintű regenerációs vagy éppen mutációs változásokat beindítani, például nagyobb ellenállást vagy éppen fejlettebb immunrendszert, ki tudja? Az idő majd megmutatja, hol is van a képességed vége, de még közel sem tartunk ott - mosolyogtam rá biztatóan. - Mellesleg szeretnék veled beszélni arról ami történt, nem úgy mint megrovó tanár, hanem mint egy barát, ha lehet, illetve ha hajlandó vagy rá. Nem kényszer, de szeretném ha megtörténne - mondtam komolyan.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Csüt. Aug. 25, 2011 7:01 pm

Érdeklődve hallom, hogy még a képességeimet illetően engem is érhetnek meglepetések. Ezt jó tudni, hogy merre indul kb. a fejlődésem. Aztán mikor tovább fűzi Adam a mondanivalóját, az már nem tetszik annyira. ~ Ajajj! Kezdődik a fekete leves! ~ fut át rajtam a gondolat. Miért is nem tudom visszafogni magam, legalább mikor Adammel vagyok együtt. De most már mindegy, megtörtént, ami megtörtént. Még mindig jobb, ha Adam beszél velem erről, mintha mástól kéne fejmosást kapnom, az lehet, hogy csak olaj lenne a tűzre.
- Hát, ha úgy gondolod, hogy beszélnünk kell róla... - válaszolom egy belenyugvó sóhaj kíséretében. - Tudom, hogy h@lyén viselkedtem, pedig hidd el próbálom kontrollálni a dühömet, de vannak helyzetek...., mint az előbbi is....amikor nem vagyok a magam ura. - próbálok magyarázkodni zavartan, mivel a történtek miatt még mindig erős lelkiismeret furdalást érzek Adam sérülései miatt és ez nálam merően szokatlan.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Csüt. Aug. 25, 2011 7:19 pm

Mély sóhajjal fogadtam a szavait és megsimogattam a tenyerét:
- Nem, nem a dühvel van önmagában baj Sarah - kezdtem. - Mindenki érez bizonyos dolgokat dühítőnek, haragszik meg hirtelen, amikor kevésbé uralja az eseményeket. De a dühét az ember kontrollálni tudja, ha akarja. Például ha vészhelyzetbe kerül, mindenki képes leküzdeni, vagy a helyét a pánik veszi át. Itt ez nem történt meg és nem véletlenül nem történt meg. Azért nem, mert nem hitted el, hogy veszélyes helyzetbe kerültél. Elutasítottad a figyelmeztetésem. Ez az, ami igazán probléma lehet a harci szimuláció során és azon kívül is. Elfogadom, hogy nem bízol meg bennem, a szavamban, az őszinteségemben, nem tudom pontosan milyen logika alapján utasítottad vissza akkor amit mondtam. Hosszú dolog, mire egy tőled más gondolkodásmódú lényben bízni kezdesz odabenn is. De! - emeltem fel az ujjamat intően - itt kénytelen leszel csapatmunkára hagyatkozni. Mint már mondtam a legtöbb szimuláció nem egyéni esemény, a társaiddal közösen, egymást kiegészítve és segítve kell küzdenetek itt. Ha nem bízod rá magad a csapatod vezetőjére, akkor mindenkit veszélybe sodorsz. Hatványozottan áll ez az oktatóidra. Ez nem bizalom kérdése, hanem döntésé. El kell fogadnod a szavaikat, mert a te vagy mások élete is múlhat rajta. Sarah egy olyan elektromágneses géppuska mint amivel nekünk meggyűlt a bajunk 20 méteren belül halálos sebeket oszt, de amúgy is mi történik ha valakinek a torkát vagy a halántékát találja meg? Ha most ez történt volna például, megérte volna a győzelmed ára? - kérdeztem kedvesen. - Ér annyit a gyakorló harcban aratott győzelem, hogy feláldozz ennek a büszkeségnek az oltárán másokat? - tettem még hozzá és komolyan fürkésztem a szemeit.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Csüt. Aug. 25, 2011 7:38 pm

Éreztem, ahogy elönti a fejemet a vörösség, és szavai nyomán mardosó szégyen hullámzott át rajtam. Ha ezt más vágta volna a fejemhez, talán vonok egyet a vállamon, de Adam adott egy lehetőséget nekem, hogy más életet éljek és mind ezt önzetlenül tette, nem kért érte semmit. Ez megérintett bennem valamit, amit már nagyon rég eltemettem magamban: a mások iránt érzett felelősség. Nem és nem szerettem volna belegondolni, mi lehetett volna a következménye az engedetlenségemnek, de Adam szavaira kénytelen voltam átgondolni.
- Nem! - kiáltottam feldúltan a bennem zajló érzelmii hullámvasút miatt. - Nem! Nem akartam, hogy ez legyen belőle! Nem a büszkeségem....talán inkább....a bizonyítási vágy...neked. - suttogtam alig hallhatóan, hisz magam is csak most szembesülten akkori érzelmeimmel. - És nem arról van szó, hogy nem bízom benned, vagy, hogy kételkedem a szavadban, hisz te vagy az egyetlen, akinek a szavában sosem csalatkoztam,, de akkor....azt hittem, hogy csak meg akarsz állítani, hogy a te büszkeséged nem viseli el, ha a szimulációs karaktered veszít....csak ez volt az oka, semmi más. - hajtom le a fejem, hogy ne lássa könnyeimet, mert úgy éreztem elveszítem a bizalmát, az egyetlen embernek, akire felnéztem.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Csüt. Aug. 25, 2011 7:58 pm

Előre hajolva, nem törődve az oldalamba nyilalló fájdalommal megfogtam az ujját jobb híján, ha már jelen helyzetben a vállát átkarolni nehéz lett volna, ugye... Enyhe vidámságot csempésztem a hangomba, ahogy feleltem:
- Nem szégyellni kell a hibáinkat, hanem tanulni belőle - feleltem. - Egyrészt ha zavarna, hogy valaki legyőzi a virtuális alakomat, akkor vagy nem engedném használni, vagy olyanra programoztam volna a készségeit, amik ellen nem győzhetsz. De nem élem belée magam ennyire egy gyakorló küzdelembe, hidd el, ahogy remélem te sem - jegyeztem meg irónikusan, tekintve milyen sorsa volt kezeibe kerülve képmásomnak... - Másrészt elképzelhető lesz majd olyan szimulációs harc is, ahol a vezetőd vagy a tréner szándékosan hamis információkkal téveszt majd meg. Meg kell tanulnod ennek ellenére is alkalmazkodni hozzá, hiszen egy valós vészhelyzetben is előfordulhat, hogy rosszul mér fel valaki valamit, esetleg félreért, s mégis mindenki jobban jár ha tudsz együttműködni vele annak ellenére, hogy ember, s mint ilyen, hibázhat.
Lassan a szemébe emeltem a tekintetem újra és komollyá váló hangon tettem hozzá súlyosan:
- Nincs szükség arra, hogy nekem bármit is bizonyíts Sarah. Tanulni vagy itt, nem pedig bizonygatni az értékeidet. Ráadásul nekem nem lehet bizonyítani azzal, hogy bemutatod képes vagy harcolni, vagy éppen könyörület nélkül gyilkolni - ráztam meg a fejemet komoran.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Csüt. Aug. 25, 2011 8:32 pm

Ijedten emelem fel a fejemet és nézek rá megrovó szavaira, mert úgy érzem, hogy nem, hogy büszke nem volt a teljesítményemre, hanem inkább neheztel rám. Jó...értem én, hogy a végére célzott, de mikor annyira felhúzott az a kis......~ Na jó! Most, hagyd abba Sarah! ~ figyelmeztetem magam.
- Értem Adam! Megértettem! Tudom, hogy még sokat kell tanulnom, és igyekszem majd megfogadni a tanácsaidat és okulni a mai itt történtekből. Tudom azt is, hogy másként viszonyulunk a harchoz, ahhoz hogy szükséges, vagy nem szükséges, illetve annak végkimeneteléhez. De alig két hete vagyok itt! Adj nekem időt, hogy jobban megismerjem a többi lehetőséget is. Sokáig, nagyon sokáig más eszméket vallottam amíg az utcán éltem, de miattad adtam egy esélyt magamnak, hogy lássam a másik oldalt is, azt amiről te beszélsz, amiben te hiszel. De nem tudok egyik napról a másikra kibújni a bőrömből. Ha ezt várod el tőlem, akkor valószínűleg csalódást fogok okozni neked és esetleg másoknak is. - intek körbe.
Elkedvetlenedve gondoltam, hogy talán nem is volt olyan jó ötlet ez a sulis dolog, olyan jól megvoltam én a srácokkal, Varanggyal.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Csüt. Aug. 25, 2011 8:40 pm

Megpaskoltam a hüvelykujját és biztatóan feleltem:
- Nem is vártam el tőled mást Sarah - válaszoltam. - Nem azt mondtam, hogy most azonnal változz meg. Sőt! Én egyáltalán nem mondom, hogy változz meg, csak azt, nézd meg az általunk, X-ek által képviselt utat is, mielőtt végleg elkötelezed magad velünk szemben a Magneto eszméinek oltárán. De ahhoz, hogy megismerd miről beszélek, ahhoz el kell mondanom azt is, hogy mikor távolodsz attól a bizonyos kis ösvénytől, amin mi járunk. Azzal kezdtem a beszélgetést: nem tanár és diákja, hanem két barát beszélget most egymással. Nem megrovásról van szó, hanem véleménycseréről. Épp ezzel akartam folytatni... Én elmondtam a véleményem, de te eleddig csak szabadkoztál, semmi mást. Sarah, most én itt mint Adamn ücsörgök a tenyeredben, nem mint Windsor tanár úr, nem mint az Előőrs. Nyugodtan elmondhatod az ellenvéleményedet, a gondolataidat. Érted? Csak beszélgetünk - mosolyogtam.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Csüt. Aug. 25, 2011 9:13 pm

Baljós gondolataimból kedves szavai zökkentettek ki. Igaz! Miért is kell nekem mindenen felkapni a vizet, ami nem passzol a saját elgondolásomhoz?
- Oké! Persze! Csak beszélgetünk. - bólintottam egy félszeg mosoly kíséretében. - Azt hiszem részben én is elmondtam a véleményemet. Előtte is sokat beszélgettünk már arról, hogy a velünk, a mutánssá változásunk során történteket, két merőben más módon reagáltuk le. Én - veled ellentétben - egy gyűlölködőbb utat jártam be és nem éreztem, hogy rosszul tennék bármit is, amíg nem találkoztunk és nem mutattál egy másik lehetőséget. Szimpatikus voltál a hozzáállásoddal és úgy gondoltam megér egy próbálkozást. Megkedveltelek, nagyon is. Apámként szeretlek és ez mostanában olyan érzelmeket hoz felszínre bennem, amit már nagyon rég eltemettem magamban, és ez sokszor megijeszt. - vallom meg őszintén vívódásaimat, amik éjszakánként sokszor felébresztenek. - Elbizonytalanít. Sokszor nem tudom, hogy mit is kéne reagálnom valamire. Egyet viszont megígérhetek. nem adom fel könnyen. Nem fogok hirtelen elszaladni! - vigyorgok rá felszabadultabban, mintha kisebb súlyok hullottak volna le rólam.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Pént. Aug. 26, 2011 3:39 pm

Mosolyogva bólogattam a szavaira:
- Örülök és megtisztel, hogy így látod Sarah ezt a kérdést - feleltem. - Rómát sem egy nap alatt építették, ráadásul nekem is idő volt, mire ezt a nézőpontot választottam, elhiheted. Más téma - emeltem meg a kezemet. - Van némi spórolt pénzem még, na jó, nem is olyan kevés - nevettem el magam - így úgy gondoltam, hogy ha már a "fogadott édesapádnak" tartasz, megadnék az én kicsi lányomnak amit meg tudok - kacsintottam. - Ismerem nagyjából én is a te korosztályod igényeit, lévén azért annyira még nem vagyok apuka korban - vigyorogtam Sarahra. - Mit szólnál hozzá ha azt mondanám: beíratnálak egy kresztanfolyamra, ha pedig megszerzed a jogosítványt, akkor kapsz tőlem egy kocsit. Na nem egy Ferrarit, egy középkategóriás autót, de olyat ami elvisz bárhová, amin rutint szerezhetsz és amivel fuvarozhatod a barátaidat ha néhány gyerkőccel majd összebarátkozol - tettem meg a könnyed ajánlatot, amire úgy hiszem csak egy válasz létezik egy ilyen korú lánytól.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Pént. Aug. 26, 2011 3:51 pm

Meglepődve kaptam fel a fejét az ajánlatára.
- KOCSI! NEKEM! - rikkantottam fel boldogan, és ha nem lett volna a tenyeremben Adam biztosan tapsoltam volna örömömben. - Tényleg vennél nekem egy kocsit? - ismételtem újra meg újra, hiszen olyan nehéz volt elhinni, hogy valaki még ezt is megteszi értem. - Hát most, hogy nyomjak az arcodra egy cuppanós puszit! - nézek rá még mindig repdesve a boldogságtól. - De, nem fogod megúszni ne félj, csak változz vissza! És mikor kezdhetek neki a kresz tanulásnak? Esetleg már holnap? Nagyon szorgalmas leszek, ígérem! - járkálok izgatottan le s alá. - És milyen kocsit gondoltál? Kiválaszthatom én? Húú! Mit fognak szólni a haverok, ha bekocogok hozzájuk egy verdával. - kuncogom el magam a gondolatra. - Ugye megmutathatom nekik is? - jut eszembe, hogy esetleg Adam nem venné jó néven a dolgot.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Pént. Aug. 26, 2011 4:23 pm

Őszintén, szívből kacagva figyelem Sarah lelkesedését, ahogy örömében már nem képes nyugton maradni s fel-alá járkálva a teremben örömködik. Nevetve bólogatok:
- Mint mondtam nem fogsz kapni egy sportkocsit, de igen, bizonyos határok között te fogsz választani, természetesen - felelem vidáman. - Azt meg végképp nem fogom neked megszabni, hogy kivel barátkozol, kit fuvarozol azon a bizonyos autón, ugyan már. A saját kocsid lesz, te fogsz rendelkezni felette. Elkezdeni jövő héten kezdheted el, akkor indul újabb tanfolyam a városi autósiskolák egyikében. Be vagy fizetve már rá, itt volt az ideje, hogy el is mondjam a meglepetést - kuncogtam. - Amennyire jól tanulsz, aszerint lesz a kezedben a jogosítvány, így nem félek, hogy nem fogod törni magad - legyintettem vigyorogva. - A puszit meg természetesen behajtom egy 10 perc múlva! Addig viszont kényelembe helyezem itt magam - "igazgattam el" játékosan humorizálva az ujjait és fészkeltem be magam kényelmesen közéjük, mintha vánkosok lennének.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Pént. Aug. 26, 2011 4:47 pm

- Szóval oda és azzal mehetek ahova akarok! Nagyszerű! - konstatáltam boldogan. Majd igyekeztem irányításával úgy hajlítani az ujjaimat, ahogy szerette volna, hogy még kényelmesebb legyen. Mondjuk a jó tanulás kicsit lelohasztotta a fergeteges jókedvemet. Régen nem volt gond a tanulás, de az régen volt. Most sem mondhatnám, hogy nagy gondot okoz, de már nem vagyok az a lelkes bakfis, és mondjuk a ma már emlegetett kémiát és biológiát szívesen kihagynám a sorból. - Miért kell jól tanulnom ahhoz, hogy jogosítványom legyen! A külső iskolákban mindenki levizsgázhat belőle, ha jól tanul, ha nem! - vitatkoztam egy kicsit elhúzva a szám. Persze értettem én a "kellemeset a hasznossal" elvet, melyet most, amolyan "pótszülőként" Adam alkalmazott. De azért próbálkozni lehet. Hátha megenyhül akkor a szigor, ha szép bociszemekkel nézek rá.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Pént. Aug. 26, 2011 5:25 pm

A vigyor most már le nem lohadt a képemről, majdnem felnevettem újra ahogy könyörögni kezdett, így csak megpaskoltam az ujjhegyeit:
- Félreértesz - közöltem vidáman. - Én arra gondoltam, hogy hajtani fogsz az autósiskolában keményen, hogy mihamarabb kézbe kapd a papírokat. Nem vagy már kislány, hogy ilyesmivel kelljen motiválni, meg napi kétszer elmondani "nem az iskolának hanem magadnak s az életnek tanulsz" és hasonlókat. Ennél azért sokkal okosabbnak tartalak Sarah - feleltem kedvesen, aztán sunyi vigyorral tettem hozzá évődve: - Na meg hogy is merjen mást mondani az, akinek sorsa a kezedben van... - nevettem el magamat. - Viccet félretéve: jövő héten megkezded ott is tanulást, remélem bírni fogod a tempót mindenhol, de ez ügyben igazán nem aggódom - legyintettem.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Pént. Aug. 26, 2011 5:43 pm

- Akkor jó! - derült fel a képem újból. - Abban nem lesz hiba! Rekord gyorsasággal fogok jogsit szerezni, az tuti! - kacagok fel vidáman. - A sorsod meg sehol nem lehetne nagyobb biztonságban, mint most az én kezemben. - komolyodok el, pedig Adam viccnek szánta, de a nem olyan régmúlt eseményinek tükrében, nekem inkább kicsit kínos volt. Erről aztán ismét eszembe jutnak az események. - Tényleg, nem lesz baj ebből itt? - mutatok bűnbánó arccal körbe. - Főleg, hogy miattam meg is sérültél? Biztos nem hagyják szó nélkül, ha megtudják mi történt. - nézek ijedten Adam szemébe. - Hiszen, ha szót fogadtam volna, akkor különösebb bonyodalom nélkül ki lehetett volna javítani a hibát. Ezen felül meg egy értékes gép is tönkrement.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Szomb. Aug. 27, 2011 2:33 pm

- Tudom - feleltem komolyan a szavaira és újra megsimogattam a tenyerét szeretetteljesen. Aztán következő szavaira elmosolyodtam: - Nézd, megdicsérni biztosan nem fognak érte, de azért remélem ez érthető - feleltem. - A berendezésben mindenesetre nem esett nagyobb kár, amit ne lehetne kijavítani. Van egy mutáns fiú, nem a tanulónk, de gyakran bejár hozzánk, akinek a képessége és az érdeklődése is a különböző mechanikus és elektronikus eszközök javítása, tervezése, alkotása. A karjait képes egyfajta robotikus szerszámkészletekké alakítani, nem hiszem, hogy ne lenne képes elboldogulni ezzel a masinával - kacsintottam. - Az a fő, hogy senkinek nem lett nagyobb baja, főképp neked nem. A hibák a tanulási folyamat részét képezik, néha kisebbek, néha nagyobbak, az a lényeg, hogy tanulj belőlük. Electrotól biztosan kapsz majd némi fejmosást. Ezen túl kell esni, de nem ez a lényeg, ez csak elmélyíti benned azt, amit amúgy is tudsz, hogy hibáztál. A lényeg, hogy ne kövesd el újra. Ha figyelsz magadra és eszedbe idézed hasonló helyzetben, mi is történt ma itt, akkor elkerülheted. Vagyis a gyakorlás elérte célját, rendben? - mosolyodtam rá.
Megvakartam a tarkómat, majd finoman kezdtem el felvetni egy másik témát:
- Sarah, esetleg más dologról is szót válthatnánk, ami mutáns mivoltodhoz és erőd rombolóbb felhasználásához tartozik. Előre mondom, nem kényszer amit felvázolok, csupán lehetőség, de örülnék ha meghallgatnál... - néztem rá kérően.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szomb. Aug. 27, 2011 3:02 pm

- Nem fogom elfelejteni! - bólogatok lelkesen. - Azt hiszem azzal a nem várt fejleménnyel, hogy megsérültél, ez a gyakorlat örökre a fejembe vésődött. - erősítem meg Adam szavait. A mutáns képességeim további felhasználásával kapcsolatos felvetésére kíváncsian és érdeklődően nézek rá. - És mi lenne az? Természetesen szívesen meghallgatlak, mit szeretnél elmondani ezzel kapcsolatban nekem. És nem, nem fogom felkapni ismét a vizet, ha esetleg erre gondoltál. - mosolygok rá és leülök, hogy lássa türelmesen végig fogom hallgatni.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Szomb. Aug. 27, 2011 4:09 pm

Megráztam a fejem:
- Nem, nem a dühödtől tartok elsősorban Sarah, csak szeretném ha nem úgy éreznéd, hogy ki akarlak ez ügyben használni - feleltem óvatosan. - Ez egy lehetőség, nem kényszer és nem változtat semmin akár a beleegyezés, akár a visszautasítás sem az iskolában, sem pedig a mi barátságunkban, ezt szeretném, ha megértenéd, rendben?
Miután a lány bólintott belekezdtem:
- A képességeimből adódik, illetve a Magneto és némely más szervezet elleni harcunkból, hogy Ciklon gyakran mint felderítőre vagy szabotőrre számíthat rám a terepen - kezdtem óvatosan. - Képes vagyok ilyen méretben relatíve jól őrzött létesítményekbe való behatolásra, a legtöbb szenzor képtelen észrevenni engem, az enyémnél magasabb súlyra és magasságra vannak kalibrálva. Odabenn aztán viszonylag könnyedén tehetek tönkre gépeket és berendezéseket. Kamerák, számítógépek, automata lőállások, elektromos zárak, stb. Ezért is vagyok én az Előőrs. De azt is figyelembe kell venni, hogy a közvetlen erőm gyakorlatilag csekélyke. Ha felfedeznek, márpedig az első túltöltött berendezés után keresni kezdik a behatolót, nincsenek túl jó esélyeim. Optimális esetben a seregben egy szabotőr együttműködik valamilyen nagy harcászati erejű társsal, aki segítheti, ha bajba kerül. Ehhez viszont a két ügynöknek bíznia kell egymásban. A behatoló az életét habozás nélkül a társa kezébe kell tudja tenni, akinek szintén mindent meg kell próbálnia hogy a rá bízottat kimenekítse a bajból, ha úgy alakul. A saját felfogásom szerint meg tudnék benned bízni ennyire Sarah. Szeretném ha adott esetben te fedeznél majd... - néztem rá komolyan.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szomb. Aug. 27, 2011 4:30 pm

Elképzelni nem tudtam, hogy mit szeretne mondani Adam, de ahogy belekezdett onnantól kezdve egyre figyelmesebben és ámultan hallgattam.
- És te rám gondoltál? - néztem rá elvörösödve. - Mind azok után, ami az előbb történt? Az nem kérdés, hogy én teljes szívemből megbízok benned és megtiszteltetésnek tartom, hogy te is bízol bennem annyira, hogy ezt felajánlottad. Természetesen, ha ilyen dologra kerülne sor feltétlenül számíthatsz rám, mindent megtennék azért, hogy baj nélkül keveredj ki, ha balul sülne el valami. Kívánhatni sem kívánhatnék jobb, tapasztaltabb és főleg higgadtabb társat, ha akcióra kerülne a sor. Számíthatsz rám Adam! - nézek rá és is elkomolyodva, és átérezve a dolog súlyát.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Szomb. Aug. 27, 2011 5:27 pm

Komolyan bólintottam Sarahnak:
- Még egyelőre nem mondj igent, ez még csak annyit tesz: érdekel a dolog - emeltem fel a kezemet. - Mert ennek vannak vonzatai is, hogy úgy mondjam. Először is azonban válaszolok: igen, annak ellenére ami itt történt. Ha ez terepen van, mindketten halottak vagyunk, nincs ezen mit cifrázni, ez tény. De arra való a gyakorlóterem, hogy felkészülj az igazi harcokra. Nem baj, hogy most hibáztál, de ezt már elégszer elmondtam azt hiszem - mosolyodtam el. - Viszont mint mondtam ennek ára van. Össze kell hangolódnunk minden téren, ismernünk kell egymás készségeit, a rendelkezésünkre álló erőforrásokat. Vagyis rengeteg időt kell eltöltenünk közösen itt a gyakorlótermemben, mégpedig párban küzdve a gépi ellenfelekkel, ha ezt a szintet el akarjuk érni. Meg kell tanulnod beleolvadni a környezetbe, amíg el nem jön a te időd a cselekvésre, hiszen nagyon sokszor egy adott épületbe a legkönnyebben te juttathatsz be. Átalakítunk néhány ruhadarabodat, hogy a retikül titkos rekeszében, csizmaszárban, övben, stb képes legyél engem elrejteni. Gyakorlatilag egy általános kiképzést kapsz beszivárgásról. Mindezt a tanulmányaid mellett. Érted már, mennyire nehéz és súlyos dolog is ez? - kérdeztem komolyan.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szomb. Aug. 27, 2011 7:47 pm

Komolyan bólogattam az Adam által felsoroltakra, de belül táncikálni lett volna kedvem a boldogságtól, hogy van valaki aki ennyire megbízik bennem, hogy az életét is rám bízza. Bennem az utcagyerekben, aki nem is olyan rég még csak abban lelte örömét, ha másnak fájdalmat okozhatott. És most komoly feladatokra készülhetek fel egy olyan társsal, aki lát bennem fantáziát és feltétel nélkül bízik bennem. Nem fogok csalódást okozni!
- Adam! Meglátod, hogy jó tanítvány leszek! Mindent megcsinálok, amit csak kérsz tőlem! Tanulok, mint egy kisangyal, gyakorlok, amíg csak azt nem mondod elég! - csillogó szemeim épp eléggé árulkodóak lehetnek, hogy mennyire feldobott ez a dolog. - Olyan beszivárgó leszek, hogy csak na! - vigyorgok rá boldogan.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Hétf. Aug. 29, 2011 8:57 am

- Ebben nem kételkedek Sarah - feleltem kedvesen, majd nagyot sóhajtva folytattam: - Ehhez azonban nem csupán a testedet és az elmédet kell megfelelő kondícióba hozni... Nem fogok titkolózni e téren sem, mielőtt véglegesen döntesz. Egy beszivárgónak, ahogy te nevezted, minden létező adottsága amivel bír, az fegyver. Itt magasabb fizikai tréningen estek át, mint egy normális harcoló alakulat tagjai. A különleges egységekét természetesen nem éri el... De nincs is nagyon messze tőle. Ráadásul ti bírtok mindannyian olyan adottságokkal, amikkel egy átlagos kommandós nem. Remek embereket ismertem meg a mélységi felderítők között Szomáliában, kemény srácokat, akik tucatszor is visszajöttek a földi pokolból. Mégis, mire itt befejezed a tanulmányaidat, ezeket a remek katonákat úgy söpörnéd el az utadból, mint a tájfun a bambuszbotot. De... te bírsz egy olyan tulajdonsággal is, amivel sem feltétlenül a mutánsok legtöbbje, sem a harcászati egységek tagjai nem rendelkeznek. Nevezetesen: gyönyörű nő vagy - néztem a szemébe, majd kiült a képemre a vigyor: - Ne nézz ilyen meglepetten Sarah! A legtöbb hölgyhöz képest egészen elbájoló szépséggel bírsz, látom. Látja mindenki. Viszont, s ezt sem akarom letagadni, ez is egy fegyver egy ügynök kezében. Egy szép nő mosolya meglágyítja a legmarconább őrök szívét is sokszor, egy csinos, törékeny lánynál kevésbé sejtenek fegyvert a biztonsági személyzet tagjai, egy vékony, kedves kislányban nem látnak fenyegetést a katonák. Meg kell ehhez a munkához tanulnod rájátszani a bájos vonásaidra, a szépségedre is... Meg kell tanulnod mosolyogni az őrszemre és behazudni magad mellette a célterületre, miközben tudod: kifelé menet talán általad éli át a poklok kínjait is. Ez is hozzátartozik a beszivárgó munkájához... Még mindig elszánt vagy? - néztem rá az utolsó nehézség ismertetése után.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Hétf. Aug. 29, 2011 11:25 am

Lelkesedésem nem tudta lelohasztani Adam a kemény feltételek tovább sorolásával sem. Egyszerűen nem érdekelt, hogy mennyi, vagy milyen tortúrán is kell átesnem, a lehetőség és a bizalom, hogy a férfival dolgozhatom, elsöpört minden kétséget, aggodalmat.
Mikor a külsőmről kezdett beszélni, erősen zavarba jöttem, hiszen soha nem került ez még ilyen értelemben szóba. ~ Hogy én gyönyörű? ~ vörösödtem el, amit igyekeztem leplezni. Az utcán élve nem volt rá szükségem és nagyon alkalom sem, hogy ezt valaki a tudomásomra hozza, így most ezzel, egy olyan ember szájából hallani, aki közel áll hozzám és a szavában nem kételkedem, eléggé elgondolkodtató volt.
- Még sosem gondoltam magamra úgy, mint egy szép nőre. - próbáltam szavakba önteni zavaromat. - Nem is gondolnám, hogy igazán az vagyok, de - igyekeztem folytatni, mielőtt Adam félbeszakít. - elhiszem neked, ha te mondod, még ha szerintem elfogult is vagy velem szemben. - kuncogok fel. - De elfogadom, hogy ezt is fel kell használni és, ha kell még ezt is megtanulom felhasználni. Ez sem fog eltántorítani, még, ha most még nem is tudom pontosan, hogyan fogom tudni alkalmazni. - erősítem meg az elhatározásomat.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Hétf. Aug. 29, 2011 11:59 am

- Meg fogod tanulni - felelem biztatóan. - Mellesleg alapvetően nem is nehéz egy férfi bizalmába férkőzni ezen fizikai készségekkel. Egy bölcs ember egyszer azt mondta, a férfi általában vágyik az agyhalál állapotára. Amikor férfi, akkor ugyanis nem az agya vezeti, mikor fiú vágyik rá, hogy férfi legyen, mikor vénember, mindent megadna elveszett ifjúságáért - tettem hozzá félig komolyan, félig viccelődve. - Csak meg kell tanulnod színészkedni. De ha igazán akarod, akkor menni is fog. Most viszont lassan letehetnél - tettem hozzá vigyorogva - elvégre nemsokára képes lehetek visszaváltozni.
Sarah lerakott maga elé a padlóra én pedig folytattam abban a kis időben, ami még hátra volt a visszaalakulásig:
- Nem mellesleg, más témában kérdezni szeretnék még valamit... - mormoltam. - Szerinted mi játszódik le egy nagyjából korodbeli, nálad pár évvel fiatalabb fiúban, aki szintén mutáns és tántoríthatatlanul gyűlöli saját magát és a képességét? - érdeklődtem rezignáltan sóhajtva. - Lassan kifogyok egy diákommal kapcsolatban az ötletekből, arra gondoltam, hogy egy korosztálya beli talán tud segíteni nekem, hogyan kéne a dolgot megközelítenem...
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Hétf. Aug. 29, 2011 2:07 pm

Mikor letettem Adamet a földre és az egyik diákjával kapcsolatos problémáját hozta szóba, magamba mélyedtem. Nem volt olyan távoli számomra az az idő, amikor magam is hasonló gondokkal küzdöttem, úgy, hogy megértettem a férfit, hogy feltette ezt a kérdést.
- Mi játszódhat le benne? - kérdezek vissza. - Hát először is, ha magamból indulok ki gyűlöli az egész világot, ahol megtörténhetett egyáltalán, hogy ilyen legyen, ezzé váljon. Aztán első időben megpróbálja az ember visszafojtani, tudomásul sem venni a képességét, de mivel ez nem sikerül hosszú távon, de még használni sem tudja igazán, ezért sokszor kontrolálatlanul tör felszínre. Ilyenkor vagy magát hibáztatja az ember és teljesen magába fordul, ami veszélyes - már találkoztam az utcán is ilyen fazonokkal - mert nagy érzelemkitörés esetén, aztán úgy tör elő, mint a gejzír, akkor aztán semmi nem menti meg a közelben lévőket. Aztán lehet olyan, mint az én esetemben, hogy találunk magunknak egy vélt vagy valós indokot, hogy valakin levezethessük a felgyülemlett feszültséget. Aztán ez olyan lesz, mint a kábítószer, időnként úgy érzi az ember szükséges van rá, hogy újra és újra megtegye, hogy tovább tudjon létezni. Szóval, düh, kétségbeesés, szégyen, és magány, értetlenség, esetleg bosszú a főbb érzelmek, melyek vezetik általában az embert, és mindezek a tinédzser kori labilis érzelmi viharokkal és változásokkal együtt, amik még rá is erősítenek ezekre......elég nehéz kombinációt hozhatnak össze. - nézek töprengve Adam szemébe. - De, azt tudom mondani, hogy kitartással, türelemmel és szelíd szavakkal lehet a legtöbbet elérni, ez nálam is ragyogóan bevált, pedig én sem lehettem egy egyszerű eset - mosolygok biztatóan a férfire.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Szer. Aug. 31, 2011 4:38 pm

A testem lassan készen állt, így némi koncentrálás után felvettem eredeti méreteim a lánnyal szemben, immár újra eredeti magasságomba, aztán magam is helyet foglaltam vele szemben egy apró nyögés kíséretében, ahogy a fájdalom az oldalamba nyillalt, de már kezdtem hozzáedződni. Megcsóváltam a fejemet:
- Ez a fiú nem a világot gyűlöli, hanem a saját képességét - válaszoltam. - Telepata, de droggal és alkohollal igyekszik elnyomni. Nos... remélem igazad van. Nem sokakat enged magához igazán közel, de remélem majd egyszer ezt is megérjük - sóhajtottam.
Nehézkesen felálltam:
- Azért ha látod esetleg - tettem hozzá barátságos kéréssel, - a neve Psycho, legalábbis itt leginkább úgy emlegetik. Nem kérlek rá külön, de talán jót tenne neki és neked is ha beszélnél vele. Idősebb vagy nála néhány évvel ami tekintélyt ad neked, de még az ő korosztálya. Hátha... De nem kényszer.
Mosolyogva talpra segítettem Saraht is majd folytattam:
- Mellesleg eljött a te időd lányzó - kacsintottam rá. - Itt az ideje, hogy feltedd azokat a kérdéseket, amik nyomasztanak. Rólam, az iskoláról, a mutáns létről, az emberekről, amiről csak tetszik. Képességeimből telően és őszintén fogok válaszolni - bólintottam felé. - Hallgatlak.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 14 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.