Harci Terem

6 / 14 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Aug. 31, 2011 6:39 pm

- Psycho. - ismétlem meg, hogy jól megjegyezzem. - Oké! Ha találkozom vele, majd megpróbálok a lelkére hatni. - ígérem meg a végre teljes méretét felvevő Adamnak. Látom, hogy nincs jól, de azért még most sem rohan az orvosi szobába, hanem úgy látszik érdekesebb neki az én lelkivilágom kibogozása. Kérdéseire nem is tudok hirtelen mit reagálni, ezért kisebb szünet áll be a csevejben, míg megszólalok:
- Talán nem nevezném nyomasztónak, csak inkább az ismeretlentől való félelemnek, amit az iskolával kapcsolatban érzek. - emelem fel rá végül a tekintetem.- Még meg kell ismerkednem a tanárokkal, - persze rajtad kívül -, a folyamatosan érkező diákokkal, akiknek képessége és az ahhoz való viszonya......, de nem is így fogalmaznám: inkább az hogy mennyire szállt el magától az adottsága miatt, ez így talán érthetőbb, ezek mind kicsit furcsák és, ha azt nézzük össze vagyok zárva velük. Ha az utcán volt valami konfliktusom valamelyik sráccal, akkor eldönthettem, hogy megküzdök vele, vagy inkább elfutok. Volt terem a döntésemhez. Ezért tartok tőle, hogy ez az összezártság agresszívabbá tesz. De, ha már jobban megismerem az itteni világot, embereket, akkor remélem ez a feszültség oldódni fog. - folytatom feléledő tekintettel. - Segítesz esetleg megismerni az ittenieket, hogy kinél mire kell odafigyelnem? Az új élmények, ami itt érnek, azért abban viszont segítettek, hogy nem gondolok annyit az emberekre, a késztetés, hogy megtapasztaltassam velük a bennem elfojtott dühöt, már nem olyan erős így. Talán, ha még elfoglaltabb leszek, még ennyire sem jutnak majd eszembe. Azért érdekelne, hogy mit gondolsz rólam, le fogom valaha ezt gyűrni, ha kitartó leszek és itt maradok? De, ne csak magamról beszéljek! És egyébként neked? Milyen tapasztalataid vannak a mutáns gyerekek tanításával kapcsolatban? Szereted ezt csinálni?
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Csüt. Szept. 01, 2011 3:38 pm

Biztatóan megveregettem Sarah vállát aztán belefogtam:
- Hidd el nekem is teljesen új és eleinte nehezen megszokható környezet volt az iskola légköre egy felderítő század után, de mára már hozzászoktam és meg is szerettem - kezdtem bele. - Azt tudom mondani, ha barátokra, társakra lelsz, nálad sem lesz ez másként, hidd el nekem. Azon pedig ne lepődj meg ha emberellenes nézeteid csak hónapok múlva kezdenek egyáltalán csitulni, már ha ez bekövetkezik valaha. Sok a seb benned Sarah, mély lelki sebek. Nem lennék a helyében annak az embernek aki akár csak verbálisan bánt téged vagy hozzád közel állókat, mert egyelőre nem leszel képes fékezni az indulataidat. De idővel ezt is megtanulod ha itt maradsz, igen, bár az kérdéses milyen okból... - néztem a szemébe komolyan, majd kíváncsi tekintete láttán kifejtettem: - Elindíthat benned egy ez irányú lelki változást az is, ha olyan emberekbe botlasz, akik mások mint akik a sebeidet okozták. De lehet, hogy sosem békülsz meg a homo sapiensszel, csupán be akarsz majd illeszkedni a magad félék közé, közénk, akik nem bántjuk őket. Bárhogyan is, meg fogod tanulni idővel az önuralmat is. Egyébként ez a kulcs, az idő. Hagyj időt magadnak, semmilyen változás, főképp nem lelki változás nem percek alatt alakul ki... Hosszú idő munkája.
Kérdéseire elmerengtem majd bólintottam:
- Igen, azt hiszem szeretem a munkám - feleltem, - bár ez nem ilyen egyszerű kérdés. Ha úgy nézzük gyakorlatilag még kezdő pedagógus vagyok, így ilyen jellegű speciális képességgel bíró gyerekek tanítása több mint komoly szakmai kihívás. De szeretem csinálni igen. Viszont nem mondom, hogy nincs bennem fájdalomérzet a megszakadt katonai pályafutásom okán, az én családi hátteremmel ez komoly hazugság lenne... - tártam szét a karjaim.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Csüt. Szept. 01, 2011 5:31 pm

Megnyugtató volt Adam szájából hallani a dolgokat, melyek a lehetséges lelki változásokra mutattak rá. Mikor a tanításról és a félbeszakadt katonai karrierjéről, családjáról került szó számtalan kérdés vetődött fel bennem:
- Nem nagyon beszéltünk még erről - kezdtem bele. - De úgy tudom a faterod komoly beosztásban van a hadseregnél? Mi az oka, hogy nem vetette be a protekcióját, hiszen a fia voltál és nagyszerű katona? Ráadásul ezekkel a képességekkel hatalmas nyereség lettél volna a katonaságnak! - Aztán eszembe jutott a saját történetem és szomorúan legyintettem. - H@lyeséget beszélek, hiszen az én szüleim sem bírtak szembenézni a ténnyel, hogy "nem normális" a gyerekük, miért pont a tieid lettek volna kivételek.Látod ezért is gyűlölöm az embereket. - nézek haragvó, de egyben sajnálatot sugárzó tekintettel a férfire.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Csüt. Szept. 01, 2011 6:40 pm

Átöleltem Sarah vállait, nem is tudom nekem volt erre nagyobb szükségem most, vagy neki és úgy válaszoltam:
- Ez nem ilyen egyszerű. Édesapám, Windsor altábornagy a hadsereg tábornoka, ez igaz - bólintottam, majd nagy sóhajjal folytattam: - Anyám egyszerűbb eset. Hívő asszony. Szerinte megszállt az ördög, látni sem akar - csóváltam meg a fejemet keserűen - de apám... Ő más eset. Nézd Sarah az én családom generációk óta a seregben szolgál. Az ükapám még együtt harcolt az indiánok ellen a Buffallo katonák oldalán, tisztek, tábornokok a felmenőim. Apám... ő nem tudja feldolgozni a tényt: épp az ő gyermeke az, akiben "elkorcsosult" a Windsorok vére. Talán valahol magát hibáztatja ezért, nem tudom. Mindenesetre igen, lát bennem katonai potenciált, csak fel kéne hívnom és teljes súlyát bevetve beszervezne egy elit alakulatba - bólintottam. - De tudod... ha a saját apád csak orvosi szkafanderben keres fel és a gyereke helyett a család szégyenfoltját lát benned, nem a fiad, hanem egy katonát... valahogy elmegy az ember kedve a csillagoktól a váll-lapra - mormoltam. - A te szüleid is nehezen fogadták a dolgot, ha jól tudom...
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Csüt. Szept. 01, 2011 7:21 pm

Szomorúan hallgattam, ahogy a kísértetiesen ismerős emberi hozzáállást hozza fel, amit a szülei felől tapasztalt. Mikor az én történetemre kérdezett rá, nagyot sóhajtva bólintottam:
- Már a képességem első megnyilvánulásakor rájöhettem volna, hogy rettegnek tőlem, de hát annyira ijedt voltam magam is, hogy ez akkor nem tűnt fel. Egy pár hétig még abban a hitben éltem, hogy, ha sikerül uralkodnom ezen a dolgon, akkor mindenki elfelejti ezt az egész rémálmot és élhetem tovább a megszokott életem. De, hát nem így történt! Az ünnepségen, az egész iskola nyilvánossága előtt olvasták a fejemre, hogy egy szörnyszülött vagyok! A pánik és a szégyen a maradék kontrolt is elmosta, és otthon is használtam a tüskéimet öntudatlanul apámon. A többit már tudod! Pár óra múlva már az utcán találtam magam. Apám egyszerűen kidobott! Az én nagyszerű, szerető apám! - az újból átélt érzelmek fojtogattak, a düh terjeszkedni kezdett és éreztem, ahogy a tüskék előbújnak a kezemből. Próbáltam úrrá lenni rajta és ugyan teljesen leizzadva, de sikerült visszahúznom a bőröm alá és ezt egy kisebb diadalként értem meg, hiszen jóformán most először sikerült. - Aztán az utca lett az otthonom. Aztán jöttél te! - mosolygok rá halványan.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Szept. 04, 2011 6:06 pm

- Az emberek túlnyomó többsége fél attól, amit nem ismer Sarah - feleltem a szavaira. - Bármit mondjunk is, de bizony még csak egy lépésre távolodtunk el attól az ősi majomtól, amely az ősünk volt az öreg Darwin elmélete szerint - kuncogtam fel. - Ösztönösen tartunk mindentől amit nem ismerünk, mert veszélyes. Ami erősebb tőlünk, mert veszélyes. Had ne folytassam. Az ismeretlentől való félelem sokszor hasznos az életben, megóvhat veszélyes helyzetektől. De... máskor viszont sajnos szűk látókörűséghez vezethet, ami történelmünk során oly sokszor vált pogromok és lincselések gyújtópontjává. De ha meggondolod a mi megjelenésünk önmagában is kikövesedett, erős értékeket kérdőjelez meg alapjaiban s sok szegletét lerombolja a kialakult társadalomnak a jogrendszertől kezdve a sportvilágig mindenben. Szomorúan és sokszor dühvel hallgatom a híreket lincselésekről, erőszakról aminek egyedüli gyújtópontja a miben létünk. De hiszek is abban, hogy muszáj időt adnunk az embereknek, amíg megértik mik is vagyunk és beilleszkedhetünk közéjük. Hmm... Tudom, hogy ez nehéz. Nagyon nehéz. Kicsit olyan mintha a Bibliát idézném neked a "tartsd oda a másik orcádat is" elvet. De ez nem ilyen egyszerű... a magunk érdekében is cselekszünk, ha megpróbáljuk elfogadni és ami azt illeti felvilágosítani az embereket...
Megvakartam a tarkómat:
- Azt hiszem egyszerűbb lenne ez egy példán keresztül megvilágítva, mire is gondolok, de aligha van kedved most egy gyors történelem fakultációhoz - nevettem. - Inkább meséld el: mi vezetett benned oda, hogy másokon vezesd ezt le? A felgyülemlett feszültséget - kértem kedvesen.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Szept. 04, 2011 8:24 pm

Értettem én, hogy mit akar Adam mondani azzal, hogy az emberek nincsenek még felkészülve ránk és a félelmeik miatt fordulnak ellenünk, mint régen az inkvizíció a boszorkányok ellen, de ettől még nekem nem lett jobb a megítélésem róluk.
- Tudod, úgy voltam vele, hogy, ha nekem rossz, nekik se legyen jó! Ha már eleve elkönyveltek, hogy gonosz vagyok és nem is tartozom az emberek közé, akkor legalább legyen is igazuk! - mondom hevesen gesztikulálva, ahogy elönt az indulat. - Ezért ezt a képességemet - mutatom fel a kezemen megjelenő türkéket, - csak az embereken használtam ilyen nevelő célzattal! - mosolyodom el hidegen. - A mutánsokkal nincs bajom, és általában az utcán sem volt. És biztosíthatlak, nagyon sokan gondolják ott a srácok úgy, hogy ezt kell csinálni! Meg kell mutatni nekik, hogy milyen is az, ha élünk a képességeinkkel! - nézek komolyan Adam szemébe.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Szept. 04, 2011 11:40 pm

Sarah szemébe nézve komolyan bólintottam:
- Akkor ebben egyet értek az utcai barátaiddal. Meg kell mutatnunk az embereknek, milyen is az, ha élünk a készségeinkkel - bólintottam, majd elfordulva elkezdtem a kezelő konzol felé sétálni, intve a lánynak, hogy zárkózzon fel mellém. Hátam mögött a derekamnál összekulcsoltam a karjaim és folytattam: - De ennek mibenlétéről gyökeresen más elveket vallok. Igen, meg kell mutatnunk, hogy mire vagyunk képesek és mit tudunk megtenni. De nem lehet célunk az, hogy fájdalmat okozzunk az embereknek vagy szenvedést, netán erőszakkal töröljük el szabad akaratukat közvetlenül vagy áttételesen a képességeinkkel. Nem, Sarah, nem rejtőzhetünk az emberek elől. A hatalmunk adottságok sorát rejti, ez egy tehetség, amit kamatoztatnunk kötelesség is egyben, nem csak lehetőség. De felelősséggel is jár. Felelősséggel ami éppen az emberekből fakad...
Távolba meredt a tekintetem, ahogy egy láthatatlan pontra fókuszálva tovább beszéltem:
- Az emberi gondolkodásmód változik. Folyamatosan változik. Egy olyan ország szülöttei vagyunk, ahol másfél évszázada még rabszolgákat korbácsoltak az ültetvényeken, s alig ötven éve még hivatalosan lefektetve is hátrányosan különböztettek meg négereket. Miért? Mert mások. Nincsenek különleges adottságaik, de más a bőrük színe. Ma? Ma pedig szenátorok, képviselők, bírák sőt elnök kerül ki a színes bőrűek közül. Néhány évtized kérdése csupán. Még néhány, míg teljessé válik az elfogadottságuk. Mi ugyanennek az útnak az elején járunk, Sarah. De rajtunk is múlik, miként és mikor megy végbe ez a változás. Gyorsabb eleddig mint a történelem példái. Éppen az egyik legmerevebb társadalom, a Japán az, amely elsőként nyitott. A németek lesznek azt hiszem a következők. Hatalmas sebeket tépett azon a nemzeten a nácizmus rasszizmussal kevert gyűlölete, túl fájó sebeket, amikbe még egyszer nem akarnak bele esni. Európában ott a legnyíltabbak az emberek, szerintem genetikailag kódolva vannak a második világháború óta a faji eszmékkel szembeni idegenkedésre, hála a jó Istennek. De ha mi magunk ellenségesen lépünk fel, az az elszórt, hirtelen dühből és idegenkedésből fakadó elszigetelt esetek helyett egy masszív és erős mozgalmat alakíthat ki ellenünk. Akkor a jövő véres lesz és brutális... Nem csak az embereknek, hanem nekünk is. Nem vagyunk istenek, csupán komolyabb erőkkel megáldott emberek. Ha a képességeinket mindenki javára használjuk, akkor sokkal gyorsabban fogják felfogadni a magunk fajtát. Mi ezért küzdünk itt. Xavier professzor álmáért. Egy jövőért ahol a mutánsok a társadalom normális részét képezik, együtt, egységben az emberekkel.
Megálltam és a lány szemébe néztem:
- Nem kérem, hogy egy csapásra tedd félre a gyűlöleted, hiszen ez lehetetlen. Azt kérem, hogy gondolkozz el azokon, amit mondok, amit tanítani próbálok neked. Nem lesz könnyű és neked is tenned kell érte, de... mi melletted állunk - bólintottam biztatóan. - Azonban a legnagyobb problémád jelenleg Sarah, hogy nem vagy képes kontrollálni a dühödet, gyakorta vezetnek az érzelmeid. Ahogy itt is megmutatkozott - intettem a gépfegyver maradványai felé - és az utcán is. Akármilyen utat is jársz majd végig, önuralomra igen is szükséged lesz, nem is kevésre. Meg kell tanulnod uralkodni magadon és a készségeiden is.Erős vagy, az egyik legerősebb lány aki csak tanul nálunk, talán az átéltek miatt is jóval érettebb a korodnál. De ezt az erényt nem volt módod eddig megtanulni, inkább kiadtad a fájdalmadat magadból szinte válogatás nélkül. A félelem érzelme különleges. Lebénítja a legnagyobb harcost is, aki nem ismeri, nem élte át elégszer, de erőt és energiát is szabadít fel, hogy túlélhess különleges helyzeteket. Emellett... az egyik legrégebbi pedagógiai módszer. Főképp, ha féltesz valakit...
Kinyúltam és megfogtam a csuklóját majd lassan felemeltem a tenyerét és fedetlen arcomra helyeztem. Komolyan folytattam a szemébe nézve:
- A fájdalomba még senki sem halt bele, én sem fogok. De téged megtanít tudat alatt ez a kis szituációs játék az önmérséklet fontosságára. Látni fogod, hogy ha elveszted a fejed, akkor mások kárára lehetsz, olyanokat bánthatsz akik szeretnek és segíteni próbálnak. Most semmi sem áll a bőröm és a tüskéid közé, ha kiengeded őket, pokoli kínokat élek majd át. Valószínűleg megtörténik, de nem baj. A lényeg az, hogy tanulj. Megismerd magad, a saját lelkedet, hogy miképpen csillapíthatod a saját dühödet.
Nem engedtem, hogy elvonja első ijedtében a kezét, keményen markoltam, arcom a tenyerébe simult:
- Meséld el részletesen, Sarah, azt a napot mikor a szüleid elküldtek otthonról. Ne feledd: ha engedsz az indulataidnak, akkor engem kínzol meg - néztem a szemébe. - De én bízom benne, hogy megpróbálod majd uralni a lehető legtovább magadban. Mesélj...
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Hétf. Szept. 05, 2011 9:57 am

Azért, ha nem is vagyunk egy hullámon az emberekkel kapcsolatban, azért örülök, hogy megérti a problémámat. Az utolsó mondatai azonban nagyon megdöbbentenek és egyben meg is ijesztenek. Ismerem a képességeimet és tudom mivel jár ha használom őket, ezért első reakciómmal megpróbálom elhúzni a kezemet az arcától, de Adam keményen tart és nem enged el.
- NEM! - kiáltok fel hevesen. - Azt nem lehet! Neked még véletlenül sem akarok fájdalmat okozni!
De változatlanul az arcához szorítja tenyeremet és látom a szemén, hogy esélyem sincs, hogy meggondolja magát. Érzem, ahogy verejtékezni kezd a bőröm, a feszültségem szinte tapintható, de nincs más hátra, mint, hogy megpróbáljam nyugodtan végig mesélni a történetet. Nagyot sóhajtottam.
- Az iskolai incidens után hazáig rohantam. - kezdtem el fakó, érzelemmentes hangon, igyekezve agyamat a lehető legjobban eltompítani. - Eléggé megviseltnek tűnhettem, ezért apám megpróbált megállítani, mielőtt a szobámba értem volna, de akkor már képtelen voltam visszafogni magam és a felgyülemlett dühöm rajta csapódott le. - minden igyekezetem ellenére éreztem, ahogy az emlékek hatására fokozódnak bennem az érzelmi töltések. Nagyot nyeltem, homlokomról az első izzadság cseppek elindultak lefelé, míg igyekeztem a beszéd mellett koncentrálni. - Mikor a fájdalom hatására elengedett, még jobban megijedtem és felrohanva a szobámba, bezárkóztam. Pár óra múlva apám részegen dörömbölt az ajtómon -tudnod kell, hogy szinte sosem ivott egyébként - és csak annyi időt hagyott, hogy összepakoljak...- a fájdalom szinte kirobbant belőlem elsöpörve kétségbeesett igyekezetemet, hogy a féltett férfit ne érje bántódás. A tüskék azonnal kiugrottak a bőröm alól, de sikoltásommal egyidejűleg szinte azonnal vissza is húzódtak.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Hétf. Szept. 05, 2011 10:35 am

Fájdalmasan üvöltöttem fel a tenyere alatt vergődve, a karom azonnal lehanyatlott, ahogy kínlódva lerogytam, hisz Sarah rögvest elengedett. Négykézláb hevertem a földön, lezsibbadt ajkaim mögül csorgott a nyálam a padlóra, a szememben azt hiszem a kín terhes fellegei úszkáltak. Fúria letérdelt mellém, de görcsösen rángó arcizmaim mellett a hallásom is letompult, alig hallottam amit mond, megérteni esélyem sem volt a szavakat. A hatás nem akart múlni a néhány perc elteltével mint eddig, jó negyed órába került, amire újra rendeződtek a szervezetemben az idegek újra nyugalom közeli helyzetbe. Már csak enyhén zsibbadó bőrrel fordultam a lányhoz, aki a hosszúra nyúlt idő alatt egyre kétségbeesettebben térdelt mellettem és rázogatta a vállamat, beszélt hozzám. Végigsimítottam csapzott hajamon, ahogy mosolyt erőltetve az ajkaimra a lány felé fordultam:
- Igen, a te készségeid is fejlődnek a gyakorlástól - mondtam Sarahnak. - Ez már jóval intenzívebb élmény, mint amire eddig képes voltál, nem sokszor éltem át eddig ilyen őrjítő fájdalmat. Erősödsz, kislány - pöccintettem meg játékosan az orra hegyét.
Nagy nehezen talpra kecmeregtem és nem törődve a lány most már erősen pánikoló tekintetével a tenyerét újra az arcomhoz vontam:
- Haladunk. Egyre jobban haladunk, de még nem az igazi - mondtam neki kedvesen. - Újra! Az a nap, amikor először bukkant fel a készséged. Mi történt? Hogy történt? Meséld el! - biztattam, erősen tartva a csuklóját és felkészültem az újabb löketre, bár reménykedtem, hogy még tovább bírja majd előtte, de aligha úszom meg egyelőre.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Hétf. Szept. 05, 2011 11:28 am

Mikor üvöltve a fájdalomtól összerogyott Adam, kétségbeesetten ugrottam hozzá, de először még hozzányúlni is alig mertem, csak miután meggyőződtem, hogy már nincs vész. Próbáltam segíteni neki és vártam, hogy pár perc múltán felálljon, de csak nem akart helyre jönni. Ahogy egyre jobban telt az idő, már komolyan kezdtem pánikba esni, hogy talán az előzőekben szerzett sérülése miatt nagyobb bajt okozott az én sokkolásom, mint amit normál esetben szokott. Még utoljára megráztam a vállát, hogyha ekkor sem tér magához, akkor elrohanok valami segítségért, mikor végre kitisztultak a szemei és megszólalt. Megkönnyebbülve támaszkodtam a térdemre és fújtam ki az eddig visszatartott levegőt, hogy aztán a következő szavaira rémülten rázzam meg a fejem. Szó nem lehet róla, hogy én még egyszer ........De, a férfi nem hagyott időt az ellenkezésre. Megragadta a kezem és ismét az arcához szorította.
Szó szerint remegni kezdtem, egy hajszál választott csak el a pániktól. Akkor bele néztem Adam bizalmat sugárzó szemébe, láttam a biztató mosolyt az arcán, ami hozzásegített, hogy megembereljem magam és félve ugyan, de belekezdjek:
- Foci edzés volt. Az edző a túloldali kapunál volt elfoglalva, nem figyelt ránk. ~ Sarah, ne gondolkodj, csak mesélj, mintha egy bolti vásárlást mesélnél. ~szuggerálom magamnak. - Volt a suliban egy négy fős lánycsapat, akik mindig csak a bajt keresték, azt hitték ők mindent megtehetnek. - merülök el a múlt keserves emlékeibe, de észbe kapva ismét hadarni kezdek. - Nem láttam mire készülnek, csak a taszításra eszméltem és, hogy már a kapu előtti pocsolyában hasalok. Elöntött a méreg, de tehetetlennek éreztem magam a felettem röhögő négyessel szemben, ezért elindultam az öltöző felé. - éreztem a gyomromból felkúszó hideg érzést, ezért másik kezem körmeit a tenyerembe vájtam, ezzel ismét sikerült egy kis időt nyernem. - Mintha megérzésem lett volna, hogy készülnek valamire, zajt hallottam, megfordultam és akkor csapódott az arcomba a sárgolyó! Hallottam a többiek gúnyos nevetését és a megalázottság hirtelen olyan dühbe csapott át, amit még sosem tapasztaltam. - éreztem, hogy csak iszonyú erőfeszítéssel vagyok képes háttérbe szorítani vágyamat, hátamon hideg verejték csordogált, körmeim vért fakasztottak felszakított bőrömből. Próbáltam elhúzni a kezem mielőtt baj lesz, de nem tudtam, be kellett fejeznem, hogy szabaduljak. - Elindultam a lányok vezére felé, menet közben kitörölve szememből a sarat, és mikor odaértem megragadtam a kezét.....ADAM! NEM BÍROM, ENGEDJ EL! - rángattam a karom, mely egy pillanatra talán el is távolodott a bőrétől, mikor éreztem, hogy a tüskék megindulnak, így nem volt az intenzitása sem akkora és ki sem eresztettem igazán. Igen, éreztem! Máskor csak megtörtént, most viszont érzékeltem és igaz, hogy kicsit későn, de kontrolláltam is, habár ez szegény Adamon nem sokat segített.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Hétf. Szept. 05, 2011 11:39 am

Újra végigsöpört rajtam a kín és a fájdalom ezer ostora, az arcomból indulva végigrohant a gerincemen az izmaimon egészen a lábam ujjaiig, de most már közel sem volt olyan brutális érzés, mint az előbb. Ugyan lerogytam, ez tény, de csak a fejemet rázogattam, tudatomnál maradtam s most Sarah is nyugodtabban lépett már hozzám. Ahogy megláttam a két bokáját a látóteremben, majd a térdeit, ahogy elém guggolt, már... már nem remegtek a lábai mint eddig. Valami történt és ezt mindketten éreztük. Viszont a testemben még görcsök rángtak, mikor megpróbált enyhén hátra dönteni. Nem nagyon tudtam parancsolni az izmaimnak, ösztönös volt a kemény horog, amely az állcsúcsát érte. Hátratántorodott az erejétől, de szinte bele sem rezdült. Elképedve meredtem rá, ahogy magamhoz tudtam térni végre elég erősen a beszédhez:
- Ne haragudj, én nem akartam, ez ösztönös mozdulat volt, még a seregből, hogy... - kezdtem, aztán feltűnt a lány tekintete. Értetlen volt. Akkor jöttem rá, hogy neki fogalma sincs arról, hogy az előbb ez egy kőkemény horog volt, nem puszta kapálózás. Megrázogattam a koponyámat: - Mint mondtam: fejlődsz. Nem is kevéssé...
Ahogy talpra álltam megsimogattam az ütés helyét:
- Normális esetben ájultan kéne itt heverned, Sarah - néztem a szemébe őszintén és némileg bűnbánóan. - A görcsölő testemet nem tudtam irányítani, a seregben belém rögzült védekező mozdulat automatikusan jött... Sarah ennél nagyobbat nem is tudnék ütni. Jó 90 kilós súlyom minden ereje benne volt - ismertettem vele a tényeket őszintén. - Nem tudom még pontosan hogy csináltad, de az én kezem belesajdult ebbe az ütésbe. Kérlek szépen, legközelebb amíg a görcsök el nem múlnak, ne mozdíts meg, mert ez lehet a vége - fordult a szemem immár a lány lábaira, hiszen tényleg nem akartam megütni szegényt. Halkan tettem hozzá: - Viszont sokkal jobban ment most már, azt hiszem. Igaz? Mármint az önuralom.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Hétf. Szept. 05, 2011 1:31 pm

Adam megint összeroskadt, de most láthatóan nem volt akkora a fájdalom, mint az előbb, és félős örömmel vettem tudomásul, hogy, igaz, nem tökéletesen, de kis időre uralni tudtam az ösztöneimen. Fölé hajoltam, hogy kiegyenesítsem és megkérdezzem, hogy érzi magát, mikor eltalált hadonászó keze. Váratlanul ért, ezért hátratántorodtam tőle, de nem okozott különösebb fájdalmat, és nem is foglalkoztam vele, betudtam az izmok önkéntelen rángatózásának. Mikor pár perc elteltével a férfi újra teljesen ura volt önmagának és felvilágosított az ökölcsapás erejéről, komolyan meglepődtem, hiszen én nem éreztem semmilyen változást. De ezek szerint nem árt néha leellenőriznem a képességeimet, mert magamat is meglephetem vele.
- Oké! - bólintok a kérésére, hogy máskor ne abajgassam, ha nincs teljesen a tudatánál. - De tényleg ilyen erővel ütöttél meg? Egyáltalán nem éreztem, úgy, hogy spongyát rá! - rázom meg a fejem mosolyogva. - Igen! - ömlik el a boldogság az arcomon. - Tényleg sikerült az utolsó pillanatban az uralmam alá vonni! Máskor teljesen készületlenül tud érni, most viszont szabályosan éreztem, hogy készülődnek előbújni a tüskéim, ezáltal visszafordítani is sikeresebben tudtam, habár nem ment könnyen. - mutatom fel fájdalmas vigyorral véresre mart kezemet.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Kedd Szept. 06, 2011 8:34 am

Megvizsgáltam a felém mutatott tenyerét, de szerencsére csak felületi hámsérülések voltak, így csak óvatosan végigsimítottam rajtuk és a szemébe néztem aztán, arcomon különös mosoly játszott:
- Na ha valamikor, hát most büszke lehetsz magadra kicsi Fúria - mondtam neki komolyan, de mindvégig mosolyogva, - és én is nagyon, nagyon büszke vagyok rád. Őszintén.
Vállaira tettem a két kezem és úgy folytattam:
- Nagy erény az önuralom, nekünk mutánsoknak pedig különösképpen fontos, hisz olyankor törne ránk állandóan amikor azt végképp nem szeretnénk - fejtettem ki. - Akár emberekkel, akár mutánsokkal is élsz, nem akarsz fájdalmat okozni majd azoknak, akik közel állnak hozzád, nem akarsz problémákat. Nehéz út ez és ne hidd hogy többé nem fog megtörténni, néha még elő fog fordulni sajnos. De egyre jobban fog menni, mert most már tudod hogyan csináld - biztattam.
Elmosolyodva néztem rá:
- Megmutatom majd az eddigi kutatási eredményeink a képességeid kapcsán. Tudod, amikor jöttél a vérvétel meg a tüskéidből vett minta - kacsintottam. - Azért mi sem tétlenkedtünk, azt hiszem érdekelni fognak. De előbb...
Huncut vigyorrá vált az eddigi szolid mosoly:
- Mivel tudom merre éltél, így arra mernék fogadni, hogy voltál már Mexikoban, azon a környéken szinte minden család nyaral egyszer-kétszer lenn délen, de... voltál már a kontinensen kívül?
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Szept. 06, 2011 9:16 am

Dicsérő szavai valami olyat ébresztettek fel bennem, amit már nagyon-nagyon régen nem éreztem: a büszkeséget. Büszke voltam magamra, hogy, meg tudtam csinálni! Képes voltam uralni és visszafogni az eddig érzelmeim irányította, ösztönös képességemet, még, ha most csak rövid időre is. A módszer ugyan, ahogy Adam rávezetett enyhén drasztikus volt, de így tényleg gyorsabban jutottunk eredményre, még, ha ez a férfi számára fájdalmas is volt. Pont ezért voltam a legbüszkébb, hogy tőle kaptam az elismerést.
- Szuper lesz! - csillantak meg a szemeim, amikor a kutatási eredményekről szólt. - Nagyon kíváncsi vagyok mi lett az eredménye!
~ Nyaralás? Úristen, mikor is volt az már, hogy én nyaralni voltam! ~ futott át rajtam a keserű gondoltat.
- Persze! - bólintottam a kérdésére azért. - Voltunk párszor nyaralni arrafelé, de még sosem hagytam el Amerikát! Miért, érdekes ez? - néztem rá kíváncsian.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Kedd Szept. 06, 2011 9:31 am

Elnevettem magam:
- Mert minden jól végzett munkának jutalma van. A kihívásokat, ha teljesítjük őket, általában valamilyen jutalom kíséri - feleltem kuncogva. - A számodra az önuralom megtanulásának legnagyobb jutalma az lesz, hogy normális életet élhetsz, nem fog előtörni a képességed a leglehetetlenebb helyzetekben, elkergetve tőled az embereket és megkínozva a mutáns barátaidat is. De... nem árt a diáknak némi közvetlenebb jutalmat is adni - kacsintottam.
A konzolhoz sétáltunk mindketten és amíg elkezdtem a kapcsolódást innen a központi adatbankhoz folytattam:
- Tartok tőle egy hetet csúszni fognak azok a KRESZ órák, amíg megtanulsz vezetni... Ugyanis beszéltem Munroe igazgatónővel és a tanárokkal. Ha és amennyiben úgy látjuk, hogy be fogod majd hozni a kieső időt, márpedig szerintem elég okos vagy, hogy behozd még Ihsain csodálatos kémia anyagát is - nevettem újfent, - akkor elviszlek egy kis tanulmányi kirándulás jellegű szabadságra... Japánba - pillantottam fel az arcába.
Miután lecsillapodott az érzelmi reakció a lányban, hogy egyáltalán újra figyelni tudjon folytattam:
- Neked sem fog megártani, ha megnézed Tokiót. Gyönyörű, bár rettentően túlzsúfolt város, úgyhogy különösen nem árt vigyázni a tüskéiddel a mágnesvasúton - vigyorogtam. - De jót fog tenni. Nem kell titkolnod az utcákon, hogy mi vagy, ha X egyenruhában mész ki, akkor maximum autogramot kérnek tőled, meg közös fotózást. Más világ, de nem fog ártani, ha megismered és kipihened magad... - megjátszott szigorral emeltem fel a mutatóujjam - na meg természetesen ha megismerkedsz Japán kultúrájával, történelmével és művészetével... tőlem. Merthogy együtt megyünk, ha megfelelek mint úti társ...
Aztán ahogy a lány kiadta magából amit ki akart adni ezzel kapcsolatban a képernyő felé fordultam:
- Gyere, elmagyarázom mik a megfigyeléseink a készséged kapcsán...
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Szept. 06, 2011 10:00 am

Hát arra végképp nem számítottam, ami ez után következett! Már kezdtem elkámpicsorodni, mikor a KRESZ órák csúszásáról beszélt, de amikor megtudtam, hogy miért......, hogy Japánba utazhatok...hát az valami elképesztő volt! Hallottam már, hogy a japánok sokkal elfogadóbban a mutánsokkal szemben, és kíváncsian vártam, hogy mennyire más érzés lesz ott az emberek között szabadon sétálni úgy, hogy tudják mi vagyok. Örömmámorban úszó szemmel akartam köszönetet mondani Adamnek, és megkérdezni hogyan és kivel is mennék, de már folytatta is és aztán kisebb sikkantással konstatáltam, hogy ő lesz a kísérőm. Most már nem úszta meg, hogy a nyakába ne ugorjak és egy cuppanós puszit adjak az arcára.
- Hát, ha ez az ára, és tőled kell tanulni én mindent megtanulok, amit csak akarsz! - ujjongtam lelkesen. - Mikor indulunk? -toporogtam izgatottan.
Mikor nagy nehezen sikerült valamelyest lehiggadnom, érdeklődve kezdtem figyelni a velem, vagyis a képességeimmel kapcsolatos megfigyeléseket.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Kedd Szept. 06, 2011 10:31 am

- Holnapután - mosolyogtam rá, majd a konzol felé fordulva az adatsorokat böngészve kezdtem fejtegetni:
- Sarah a bőrödben egy speciális, növényi szimbionta él minden jel szerint, aminek az éltető tápanyagokat maga a szervezeted állítja elő, pontosabban az X-gén által felszabadított energiák vagy sejtfolyamatok, erre nehéz válaszolni még - kezdtem bele. - A kibukkanó tüskék egyelőre még nagyon fejletlenek voltak az első vizsgálat során, a tövükben lévő méregmirigyek legfeljebb 15%-on működtek. El tudod képzelni akkor, hogy mi lesz ebből ha elérik a 100%-ot? - vontam fel a szemöldököm. - Elképesztő erejű idegekre ható kínméreg ez, de egyúttal valami más is. Részben rád nem hat, a szervezetedben már annyi gyűlt fel belőle, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyja. Viszont ráadásképpen a tüskék töve különleges. Biztosít nekik némi mobilitást. Nem csak felfelé tudnak nőni, hanem bele a bőrbe is és úgy engedni ki a mérgüket. A fájdalom mellett találtunk egy érdekes mellékhatást... Rád ugye a kín nem hat, de a mellékhatások nagyon is. Reagál a méreg a véredre és a bőrmintáidra is. Tulajdonképpen bármilyen minta reagens, bár nem annyira mint a tiéd, de a legtöbben annyit nem érintkeznek a mérgeddel, hogy ez a mellékhatás megnyilvánuljon. Mindenesetre a bőrminták eszméletlen mértékben elkezdtek megváltozni. Bár rugalmas marad valamelyest, mégis a készség használatakor elkérgesedik a bőrfelszín, ami mintha egyfajta természetes páncélzatként óvna téged. Most még gyenge, de már látjuk, hogy kialakulóban van - intettem az állcsúcsa felé. - Később sokkal erőteljesebb lesz ez a természetes védelem. Ráadásul nem mutat különösebb érzékenységet a hőre sem, valamint igen agresszíven viselkedik más méreganyagokkal. Nem hiszem, hogy sebezhetetlenné válsz, de... világbajnok bokszolók sem nagyon fognak tudni szembe szállni veled csak az ökleikre hagyatkozva, sőt gyanítjuk, hogy még a kések, baseballütők is elvásnak ellened, szamurájkardok pengéi törnek el majd rajtad anélkül, hogy megkarcolnának. Talán még a pisztolygolyókat is megállítja majd, nem tudom. Ennyire pontos előrejelzésekhez még nincsenek megfelelő adataink. Ellenben még egy érdekesség: a tövisek egy olyasfajta "száron" fejlődnek, amik nem állnak egymással összeköttetésben, csak a bőrödbe kapcsolódnak és rendkívül hasonlítanak felépítésben egy éretlen pöffeteg gombára, természetesen rendkívül kis méretben. Ez azt engedi sejtetni, hogy idővel a tüskéidet képes leszel kiválasztani a testedből, értsd: rövid távra ellőni őket. Ezen kívül a vizsgálatok azt mutatják, hogy a szimbionta terjeszkedik... - futotta át a tekintetem az adatokat - már nem csak a tenyeredben és a kézfejedben van, hanem feltűntek példányai a két alkarodban végig, sőt a bal kezedben egészen fel a válladig. Feltehető, hogy ahogy erősödik benned az X-gén hatása az jelentősen több tápanyagot kínál ennek a növényi részednek, végül a fejed tetejétől a talpadig mindenhol ott lesz... Kissé félelmetes lehet, de azt hiszem erőszakoskodástól nem kell tartanod egész életedben sem - próbáltam kissé oldani a feszültséget amit esetleg okozhattak a szavaim - lévén ha úgy akarod akkor szó szerint érinthetetlenné válasz majd...
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Szept. 06, 2011 11:20 am

- Ilyen hamar? Jaj, de jó! - örömködök vidáman, aztán eleinte csak szimpla érdeklődéssel, később már szájtátva hallgatom Adam előadását a testem és képességem változásáról.
Amilyen jó dolog lehet hallani valakinek, hogy jóformán érinthetetlenné válhat, olyan félelmetes is egyben, hogy ez, mind az én szervezetemben játszódik le, hiszen nem én akartam, hogy ez megtörténjen. Az, hogy hová fog fejlődni ez az adottság, szinte sokkolt, mikor a férfi befejezte.
- Akkor minél előbb teljesen el kell sajátítanom ennek tudatos és magabiztos kontrollálását, - kezdtem bele kisebb szünet után már kevésbé boldogan. - Mert, ha nem, akkor tényleg olyan leszek, mint egy időzített bomba! Lehet, hogy én nem látom át ennek a jó oldalát, de Adam, hidd el nem tölt el felhőtlen örömmel, hogy olyanná válok, mint egy két lábon járó sokkoló. - nézek rá szomorúsággal a szememben. - Egyedül az vigasztal, hogy, ha megtanulok együtt élni vele, és jól teljesítek a felkészítéseken, segíthetek majd neked. - eresztettem meg felé egy halvány mosolyt.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Pént. Szept. 09, 2011 12:30 pm

Fejcsóválva néztem Sarahra és halkan válaszoltam:
- Senkit nem tölt el jó érzéssel, legalábbis egyetlen normális embert sem, ha az érintése pokoli kínokat szabadíthat el - feleltem nyugodtan. - De ez nem jelenti azt, hogy a készségednek nem lehetnek pozitív vonatkozásai, megnyilvánulásai is. A kutatások szerint a termelt méreganyag elég erős lesz hamarosan, hogy egy bőrfelületen ha úgy akarod egyetlen töredékmásodperc alatt túlterheljen minden érzőideget. Vagyis egyszerűen ezek lebénulnak az adott területen. Némi zsibbadáson kívül semmit nem érez majd a megérintett személy, fájdalmat sem. Ehhez képes a Cataflan vagy a Morphium játékszerek Sarah... S ezen kívül is...
Megráztam a fejemet:
- Nem. Egyelőre már így is eleget mondtam - váltottam azután. - Rá fogsz jönni magadtól is ha itt lesz az ideje, egyelőre nem akarlak pontatlan forrásokkal megtéveszteni. Legyen elég annyi: sokkal, sokkal több lakozik benned, mint hinnéd kicsi lány. Idővel kitapasztalod erőt határait és lehetőségeit, s az a tudás... nem csak téged fog megdöbbenteni, hanem azt hiszem még minket is talán. Meglátjuk. Egyelőre felesleges a jövőn merengeni.
Megköszörültem a torkomat és újra bíztató mosolyt villantottam a lányra:
- Érdekes idők következnek mindnyájunk számára. Most azonban azt hiszem rám fog férni az elsősegély szobában Cerebro gyors diagnózisa. Menj egyelőre, óráid vannak ma még. De aztán csomagolj is - kacsintottam rá. - Nem olyan sokára indulunk Japánba. Érdekes élmények várnak ott rád majd, hasznodra lesz, azt hiszem. Most menjünk, feltéve persze, ha mást nem szeretnél tőlem már kérdezni...
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Pént. Szept. 09, 2011 7:19 pm

Azért valamelyest segített kimászni az önsajnálat gödréből Adam további elemzése a képességem fejlődéséről és annak hasznosabb oldaláról. Mikor a Cerebro diagnózisát kezdte emlegetni, majdnem a homlokomra csaptam, hiszen a sok mindenféle megbeszélés hevében teljesen kiment a fejemből, hogy bizony Adam nem is kicsit megsérült, én meg itt feltartom.
- Persze! Már megyek is! És nem, egyelőre nincs több kérdésem, de hát úgyis együtt utazunk, majd akkor ráérünk mindent megbeszélni. - mondom gyorsan és már indulok is az ajtó felé. - És remélem, hamar rendbe jössz! - mutatok aggodalmasan a fájós oldala felé mielőtt elválunk. - Az utazás meg alig várom! - intek egyet búcsúzóul és a szobám felé veszem az irányt.


//Játék vége.//
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sean Darrow on Kedd Nov. 22, 2011 1:29 am

Általában jó dolog az, ha megbíznak az emberben, ebben az iskolában viszont valamiért mindig azzal jár, hogy ijesztő krómszínű szobákba küldik, ami ráadásul mintha hibásan is működne.
~Na jó, valójában túldramatizálom a dolgot persze. Valójában azért vagyok itt, mert valaki babrált a beléptető rendszerrel, és most boldog boldogtalant beenged ez a vacak. Egy gyors firmware újratelepítés, és már kész is vagyok.~
Fájdalmasan szisszen fel minden lépésnél, ahogy az ajtóhoz biceg. Furcsa, hogy aznap este nem fájt a lába, most pedig...lehet a dokinéninek igaza volt, és pihenni kellett volna, nem pedig...nem érdekes.
~Legalább elütöm valamivel az időt, amíg Sarah-t kiengedik a kémia óráról. Szegény lány. Na, de hol van ezen a szervízpanel...hát persze, hogy belül, kódot meg nem adtak...ja várjunk...~
Fejéhez csap, hisz épp ezért van itt. Lenyomja a zöld gombot a panelon, és már fel is tárul előtte a hírhedt gyakorlóterem, melyhez korában már volt szerencséje. Lassacskán besántít, a szervízpanelhez.
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sean Gregory Lexinbourgh on Hétf. Nov. 28, 2011 11:28 pm

A nyitott ajtón a króm bevonatú folyosóról Sean messze elhangzó, döngő visszhangot verő léptekkel lép be a gyakorlóterembe. Körbenéz. Egy férfi fájdalmas arccal áll egy szétszerelt kezelőpanel mellett. Már a kényszerállásból látszik: Fáj az egyik lába és ez egyre növekvő problémát okoz neki.
~Ha eleget gyakorlom, talán távolról is meg tudom mondani a sérülés típusát?~ gondolkodik Sean, majd a lehetőségekhez mérten halkan próbál kopogni a nyitott ajtón és belép.
- Szia, remélem, nem zavarlak! Sean Gregory Lexinbourgh vagyok. Új diák, még nem találkoztunk. Azért jöttem, mert Rozsomák küldött, hogy segítsek a sérüléseden. Ha nem zavarok a munkában, egy perc, és rendbeteszem a lábad.
Gregory mosolyog és várja a férfi válaszát.
avatar
Sean Gregory Lexinbourgh
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 158
Hírnév : 11
Tartózkodási hely : Kepler 22b

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sean Darrow on Kedd Nov. 29, 2011 1:37 am

Sean, mármint a másik Sean, nem az a Sean, aki most lépett be...SZÓVAL, az akinek sérült a lába hajlamos belemerülni a kütyük világába, és szívinfarktust kapni, amikor valaki ilyenkor hozzászól, ezért üde változatosság a számára, hogy valaki végre úgy közlekedik, hogy léptei már jó előre figyelmeztetik őt a közeledő veszélyre, s most nem ugrik ki a bőréből, mikor hozzászólnak, csak mutatóujját felemelve jelzi, hogy egy pillanat, és a srácra is figyelni fog. Néhány gombnyomás, és már az új jövevény felé fordul.
-Szia! - Viszonozza a köszönést mosolyogva, jobbját pedig névrokona felé nyújtja. - Sean Darrow, régi diák, új... - szabad kezével zavartan vakargatja meg a tarkóját, s egy pillanatra a munkájára sandít. - Mindenes asszem...remélem felmosnom nem kell majd azért.
Megdöbbenve hallgatja, hogy itt mennyire aggódnak érte, de igaz ami igaz, el tudná viselni, ha normálisan rá tudna állni sérült lábára.
-Hááát, a munkám most elvan magában, de te orvostan hallgató vagy? - Teszi fel a világ talán leghülyébb kérdését, igaz mostanában gyakran tesz ilyet. - Vagy valami olyasmi?
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sean Gregory Lexinbourgh on Kedd Nov. 29, 2011 5:46 pm

Gregory elmosolyodik.
- Nem, nem afféle. Talán egyszerűbb, ha megmutatom, mi vagyok - ajánlja és beljebb lép.
- Kérlek, ülj le a földre és nyújtsd ki magad elé a sérült lábad.
Ha a másik ebbe beleegyezik és véghezviszi, amit Gregory kért, ő odalép a földön ülőhöz, leguggol mellé és felé fordul:
- Kérlek, ne lepődj meg - majd réteszi a kezeit a másik lábszárára. Egy szívdobbanással később már érzi is a másik teljes testének működését, a pulzust, a légzést, a mozgó izmokat és a kezei alatt a sérült ízületet. Az ín megrándult, az ízületi tok pedig sérült. Ha ez így maradna, a férfinak rövid időn belül megmerevedne a lába és begyulladna.
Sean becsukja a szemét és érzi, ahogy előrobban mellkasában a forró energia. Mintha égető napsütés ébredne benne, ami folyékony tűzként indul el a válla felé és végigömlik a kezein, egészen a tenyeréig, ahol egy pillanat fennakadás után elkezd átszivárogni a másik Sean testébe.
Ha az nem ijed meg és nem szakítja meg a kontaktust, érezheti, ahogy a mediterrán nap perzselő hőjéhez hasonló energia szivárog Gregory kezén keresztül a lábába, a bőrén át egészen a csontig és az ízületig és a forróság kitörli a fájdalmat. Sean lába teljesen regenerálódott, ezt aznnal észreveheti.
Pár hosszúnak tűnő másodperc után Gregory elengedi Sean lábát és hátraül a sarkára.
- Nos, milyen? - kérdi mosolyogva.
avatar
Sean Gregory Lexinbourgh
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 158
Hírnév : 11
Tartózkodási hely : Kepler 22b

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 14 oldal Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.