Harci Terem

3 / 14 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Aug. 21, 2011 1:07 pm

Meglepetten fordultam felé:
- "Ha egyáltalán visszanyeri a képességeit?" - visszhangoztam. - Ezek szerint súlyos idegi sérülései lehetnek, ha legyengült. De a kétéltűekre jellemző a remek regenerációs készség, szinte biztos vagyok benne, hogy idővel újra megerősödik. Nézd, minden mutáns erő fejlődik, szinte mindnyájan rendelkezünk egy másodlagos készséggel is. Az, ahogy a Cerebro bemutatta nagyjából azt a Varangyot tükrözte aki a "halála" előtt volt. Nem tartották soha a világ legjobb harcosának, de tény, hogy a szobornál három erős mutánssal is felvette a harcot. Jean majdnem megfulladt a mérgétől és a Küklopsz és Ciklon se épen került ki a küzdelemből. Egy szóval igen, egy magasan fejlett mutáns képes lehet igen erőteljes készségeket felvonultatni, még akkor is, ha nem számítunk ilyesmire az alapvető erejét ismerve. Ezt jobb ha figyelembe veszed minden esetben, nem is csak Varangynál.
Mélyet sóhajtottam, majd lassan megcsóváltam a fejemet:
- Egyelőre nem tudom a szavaidból, vajh elvi ütközés van már közte és a Testvériség között, vagy éppenséggel a haragjuktól fél. Nem tudom mit tudsz róla, de Magneto megszökött az öregek otthonából, ez ténykérdés. Egyesek szerint az ereje visszatérőben van. Ráadásul van rá gyanú, hogy visszatért a Kardfog is. Őt nem biztos, hogy ismered, de egy brutális alak, szintén félállat, mint Varangy, csak éppen macskaféle. Agresszív és harcőrült... Nem biztos, hogy egészséges lenne a barátodnak, ha karmos mancsai közé kapná a nyakát. Nem tudhatjuk mi miatt kerüli a volt társait. Illetve, hogy miképpen reagál majd, ha az emlékei visszatérnek... - csóváltam a fejemet szomorúan. - Nagyon nehéz csata les ez, de megpróbálunk segíteni neked és neki is, hogy még egyszer ne ismételje magát a történelem. Rendben?
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Aug. 21, 2011 1:23 pm

- Rendben! - bólintottam. - Tudom, hogy mindent meg fogsz tenni, amit lehet! - nézek Adamre hálásan. - Azért megengeded, hogy megkeressem, és tovább győzködjem, ugye? Hátha az irántam érzett barátsága segít a mérleg nyelvének felénk billenni, még a visszatérőben lévő emlékei ellenére is. - néztem könyörgően a férfire. - Egyébként meg ne félts engem annyira! - néztem rá elvigyorodva. - Láttad, annak ellenére, hogy fura volt itt és így megküzdeni vele, még is csak túlléptem rajta és legyőztem! - emelem fel a karom és feszítem meg játékosan a bicepszemet. - Eleget éltem az utcán, hogy ne becsüljem le az ellenfeleimet. - emlékeztetem kicsit előéletemre. - Én mindig óvatos vagyok. De említetted Kardfogot, meg, hogy ő is meghalt, de lehet, hogy mégsem. Ki ő? És veszélyes lehet Varangyra is? Már persze, ha esetleg tényleg életben van! Mert akkor figyelmeztetnem kell a barátomat. - válik izgatottá a hangom.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Aug. 21, 2011 2:05 pm

Megvontam a vállaim:
- Róla sokkal kevesebb információval rendelkezünk - feleltem. - Az eredeti neve Victor Creed, nem tudni milyen idős, de valószínűleg nagyon öreg. Feltehetően önregenerációs készségű mutáns, így jók az esélyei, hogy túlélte a Küklopsz támadását. Szintén állati jegyekkel bír, de a barátodtól eltérően ő mentálisan is félig állat. Mégpedig igen agresszív vadállat. Magneto testőre, vagy bérence, vagy nem is tudom miben áll a kapcsolatuk... Talán Logan többet tudna róla mesélni, hozzá hasonló brutális alak. Nem lepne meg ha Varangy tartana tőle. Az a férfi... nos erre nincs jobb szó: elmebeteg. Egy pszichopata rombológép. Azt hiszem csak a mestere befolyásának köszönhető, hogy nagyjából nyugodt volt. Ha a Magneto legyengült vagy erejét vesztett... hát nem tudom meddig tart ki nála a nyugalmi állapot. Nagyon veszélyes!
Szeretettel fogtam meg aztán Sarah vállait és olyat tettem, amihez a legritkább esetben lehetett hozzászokva az utóbbi időben bárkitől is. Magamhoz öleltem.
- Nagy lány vagy már, majdnem teljesen felnőtt - mondtam neki kedvesen. - Ez nem börtön én pedig nem egy nevelőtiszt vagyok. Nem mondhatom meg mit csinálj, csak tanácsot adhatok. Az a dolgom, hogy segítselek, hogy tanítsalak. Nem az, hogy utasítgassalak. Én nem fogok közbeszólni, ha felkeresed a Varangyot. Mindenben melletted állok továbbra is Sarah, számíthatsz rám. De azt ne várd, hogy tilalomfákat ácsoljak eléd. A te döntésednek kell lennie, merre haladsz tovább, kiknek a barátságát keresed. Tanácsot adhatok, ha kérsz. De parancsot nem. Rendben? - pöccintettem meg játékosan az orra hegyét.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Aug. 21, 2011 2:20 pm

~ Nem semmi lehet ez a Kardfog! ~ gondoltam magamban, ahogy Adam mesélt róla. Az biztos, hogy nem lenne jó dolog vele találkozni, ha él és teljes erejében van, vontam le a konklúziót a történetből. Mikor Adam magához húzott hirtelen ösztönösen megmerevedtem, de aztán szavait felfogva, boldogan engedtem el magam karjaiban. De rég is volt, hogy ilyen önzetlen szeretetet érezhettem, már lassan az emléke is kihalt bennem. Hálásan és a felgyülemlett feszültségtől kicsit remegve bújtam szorosan hozzá.
- Lehet, hogy már nagy lány vagyok. - suttogtam halkan a mellének. - De ne hidd, hogy nem fér rám néha egy két tilalomfa állítás. - mondom ki magamat is erősen meglepve, teljesen őszintén. - Igyekszem a magma módján, jó döntéseket hozni, de nem biztos, hogy a múlt tükrében, ez sikerülni is fog. - emelem meg a fejem és nézek fel rá. - Annak mindenképp örülök, ha nem akarsz parancsolni nekem, és remélem másnak sem jut az eszébe, de tőled szívesen kérek és fogadok el tanácsokat.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Aug. 21, 2011 4:43 pm

Ölelésemben tartva megsimogattam Sarah haját és halkan, nyugtatóan válaszoltam:
- Én sem vagyok könnyebb helyzetben mint te, néha azt kívánom, főképp egyik kedves diákom okán, bár még tudnám szemlélni a világot a ti gyermeki tekintetetekkel, hogy megtaláljam az utat a szívéhez, de ezt azt hiszem nehéz lesz újra megtanulnom - mosolyodtam el. - Mindenesetre tanácsot azt adhatok. Olyat ami egyszerű, mégis könnyebbnek tűnik, mint aszerint cselekedni is. Ritkán talál az ember igaz barátot az életben, de ha sikerül ilyenre szert tenned, akkor állj ki mellette Sarah. Ha tudod segítsd, vezesd ha nem találja az útját, de ha nem akar a tiéden menni, engedd el a kezét, ne kényszerítsd rá az akaratod. De ne is felejtsd el. Állj ki mellette és áll mellette. Nem, nem tiltalak el Varangytól. Ha a barátod, semmiképpen sem. Nem lenne méltó sem hozzád, sem hozzám. Nem tudhatjuk mit hoz a jövő, de nehéz ébredés lesz neki, ha emlékei a felszínre jönnek. Jó lesz ha akkor mellette áll egy igaz barát - összegeztem a karjaimban tartott lánynak.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Aug. 21, 2011 5:03 pm

Kedves és higgadt szavai megnyugvással töltöttek el. Jó volt tudni, hogy nem kell titokban tartanom a barátságunkat, vagy nem kell éjnek évadján kiosonnom, ha meg akarom látogatni kétéltű barátomat. Ellazultan bontakoztam ki öleléséből, hogy a szemébe tudjak nézni.
- Köszönöm a tanácsokat és, hogy megérted mi zajlik le most bennem. - villantok rá egy mosolyt. - Hidd el nagy megkönnyebbülés ez nekem. Próbálok jó kislány lenni és háttérbe szorítania múltammal kapcsolatos érzelmeimet, de nem mindig vagyok biztos magamban. Ezek a pozitív megerősítések, amiket tőled kapok, nagy mértékben segítenek ebben. Mivel tudom, hogy bízol bennem, ez segít, hogy a nehéz helyzetekben is kitartsak, mert nem akarok csalódást okozni. De bevallom félek! Sokszor, ha vélt vagy valós sérelem ér, félek, hogy elbukom és visszamenekülök a számomra biztosabb terepre, az utcára. - nézek könnyes szemmel a szemébe, aztán megrázom a fejem. ~ Mi van ma velem? ~ fut át rajtam, hisz nem vagyok az az érzelmes csitri. Vonásaim lassan megkeményednek, már nyoma sincs az előbbi érzelem kitörésnek. - De, ne is törődj ezekkel a h@lyeségekkel! Beszélek össze-vissza néha! - legyintek flegmán. - Jó volt ez a mai buli, remélem lesz még folytatása, kezdek elpuhulni.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Aug. 21, 2011 5:17 pm

- Marhaság - közöltem a szemébe nézve, nyíltan, mire felkapta a fejét, ritkán hallott engem még ilyen "erőteljes" szavakat használni. - Soha senkinek nem szégyen ha időnként nem kezd el szerepet játszani, hanem megmutatja a valódi énjét. Mert ez is te vagy a Fúria mögött, még ha ezt gyengeségnek is tartod. Igenis Sarah Wilcoh is te vagy, az a rémült és fájdalmaktól telt kislány emögött az álca mögött. Nekem teljes feleslegesen játszod meg magad, s ezt te is tudod - mosolyogtam rá. - Nem baj ha félsz. Nagyon jól tudom, hogy jelenleg nem hogy idegenkedéssel, inkább konkrét haraggal vagy dühvel nézed az embereket. Ez természetes. Nem két hét, hanem több hónap lesz, mire ez valamelyest megváltozik. Nem várunk csodákat, oké? Elfogadunk annak, ami vagy - kacsintottam. - Mellesleg biztos lehetsz benne, hogy lesz még ilyesmiben részed, bár ez ügyben Electrot keresd meg. Vagy várd meg míg ő maga megtalál, eléggé komoly hangsúlyt fektet a szimulációs gyakorlásokra.
Felállva nekiálltam ellenőrizni, hogy minden rendben maradt-e a helységben, a vállam felett hátranézve egy vigyorral a lányra:
- Ja és készülj fel Electrora! Mondjuk úgy... nagy tisztelője a női nemnek - vigyorodtam el. - Ámbár... jó képű fazon és szellemes társalgó. Lehet, hogy meg is kedveled.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Aug. 21, 2011 5:42 pm

Kicsit keményebb felcsattanása meglepett, de aztán érzékeltem a jószándékú dorgálást is a szavaiban, hogy nem kell mindig megjátszanom a kemény, kőszívű utcagyereket. ~ Hát még egy darabig ez biztos nem lesz könnyű. ~ sóhajtottam halkan egy nagyot.
- Annyit beszéltél erről az Electroról, gondolom akkor ő is tanár? Ha nagyon nyomulós, akkor megbánja, Varangyot is mindig sikerült helyre tennem, ha nagyon begerjedt! - vigyorgok Adamre szélesen, felmutatva a kezemet. - Megkedvelni? Azt majd meglátjuk! Nem vagyok az a könnyen barátkozó fajta, ezt te is tudod, de próbálok nyitott lenne a dologra, megígérem. - vonom meg a vállam. - Egyébként te is be vagy programozva a gépbe? - jut eszembe felcsillanó szemmel hirtelen és bökök felhorgadó kíváncsisággal a konzolra.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Aug. 21, 2011 5:50 pm

Bólintok a szavaira:
- Természetesen ő is tanár - felelem. - Testnevelés szakos, mint én, de míg én a klasszikus vonalon ténylegesen a testedzést tanítom meg nektek, addig ő valójában a képességfejlesztésért felelős nevelő itt, ha úgy jobban tetszik a harci kiképző. Amennyire ezt férfiként meg tudom ítélni, jó képű fiatalember és a pletykák szerint rengeteg hölgyhöz került már igen közel, itt az iskolában s talán azon kívül is - kuncogok. - Bár az ilyen esetekben mindig kérdéses mekkora része ennek a köré szőtt legenda, s mekkora a valós események. De tény, hogy intelligens, széles látókörű és remek tanár, akitől rengeteget tanulhattok mindannyian. Gondolom a képességét nem kell nagyon magyaráznom. Aki vele akar kötözködni, annak könnyen megrázó élményben lehet része....
Második kérdésére meglepetten fordultam felé, majd bólintottam:
- Természetesen - feleltem. - Ismert mutáns vagyok, a Cerebro képes engem is megjeleníteni a küzdőtéren. Miért?
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Aug. 21, 2011 6:15 pm

- Kötözködni akar vele a fene! - húzom el a szám. - Csak ő ne kötözködjön velem. - teszem hozzá az orrom alatt. - Szóval te is fogsz testedzést tanítani? Az jó, mert lassan kijövök a gyakorlatból, itt is hamar kidőltem. - törlöm meg látványosan a homlokom. - Ááááá! Csak azért érdekelt, hogy esetleg....talán.....majd egyszer.....veled is kipróbálhatnám a szimulációt. - pirulok el halványan, amit remélem, hogy nem vesz észre. - Majd persze, sokat gyúrok rá előtte. - kacsintok rá nevetve. - hisz nem akarok szégyenben maradni!
Leszámítva a mai kémia órát, egész jól kezdem érezni magam a bőrömben. Csak kicsit szokatlan, hogy vissza kellett rázódnom a tanulás mindennapjaiba, azok után, amin az utcán keresztül mentem. De már kezdenek visszatérni a régi reflexek, és mivel kitűnő tanuló voltam, nem nagyon okoz problémát a tanulás, csak bele kell lendülnöm. Viszont ezek az edzések és gyakorlások megédesíthetik, még az ilyen borzasztó kémia órákat is.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Aug. 21, 2011 6:31 pm

Rámosolyogtam és visszaültem mellé:
- Sarah a szimuláció lényege éppen az, hogy ez egy szimulatív a szintednek beállított harc - kezdtem. - Ha Cerebro megjelenít engem a pályán, feltehetően nem fogja tökéletesen leképezni veled szemben a katonai harcjártasságomat, hiszen az nonszensz lenne. A harci képességeim ilyenkor a te szintedet tükrözik, olyanra beállítva, ami neked megfelelő, de erőidet és gondolkodásodat is maximálisan igénybe vevő feladat elé állít. Nem mellesleg a te mutációs készséged sokkal közvetlenebb mint az enyém. Ellenben mint már tapasztalhattad a környezet felépítése mindig olyan, ami holografikus ellenfelednek kedvez. Ez esetben rengeteg apró, hozzáférhetetlen hellyel és azokból indítható rejtett csapdákkal. Gyakorta szoktam lenni ilyen módon egymagam egy egész kis mutáns gyermekcsapat ellenfele, hiszen nehezen vagyok elkapható, vagy egyáltalán érzékelhető a pályán. Egy szóval valóban nem könnyű a harc ellenem itt, de mindig olyan, ami megoldható. Lehet róla szó egyébként, de csak ha már kipihented magad az előző után. Nem a túlterhelésed a cél. Mellesleg had kérdezzem meg: hogy megy a kémia? - vigyorogtam rá.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Aug. 21, 2011 6:43 pm

- Khmm! Khmm! - nyeltem félre egy kicsit. ~ Vajon miért pont a kémia izgatja, talán olvas a gondolataimban. ~ néztem rá gyanakodva, de a vidám kíváncsiságtól csillogó szemei nem adtak okot a további kételkedésre, hogy csak a véletlenek játéka volt. - Háááát! Jóóól! - igyekeztem kitalálni valami hihető választ, de rájöttem, hogy úgy is megtudja előbb-utóbb. - A fenét! Nem megy igazán! Kicsit elszoktam ettől a tantárgytól, azt hiszem! Régen, a suliban még bemagoltam valahogy és az elég volt a kitűnőhöz, de most....sehogy nem megy a fejembe. Ma is jól leégtem az osztály előtt. - vörösödök el mérgemben, amire tüskéim egyből reagálnak is, ezért gyorsan igyekszem lehiggasztani magam. - Látod, teljesen jól vagyok, és kipihent. Én benne vagyok egy újabb menetben! - mondom lelkesen, próbálva elterelni arról a nyomorult óráról a figyelmet.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Aug. 21, 2011 6:55 pm

Elvigyorodtam a szavaira:
- Csak pihenj egy kicsit, ígérem megkapod a küzdelmedet, de igenis először fújd ki magad és urald az érzelmeidet, ellenem másképp nem is győzhetsz - mosolyogtam rá. - Mellesleg hidd el, én megértelek. Sosem volt az erősségem egyik reáltantárgy sem, a kémia főképpen nem. Dr Sinclairt tanárként nem ismerem, de az biztos, hogy igen magas színvonalon ismeri a szaktárgyait, a biológiát és a kémiát. Kutató genetikus. Gondolom nyilvánvaló szakirányokkal - tettem hozzá kesernyés félmosollyal. Na igen a mivoltunk mindnyájunkra rányomja bélyegét, akár elfogadjuk ezt a tényt, akár nem. - Mellesleg... Ha valakit, akkor őt sokra becsülöm a pályatársaim közül itt az iskolában. Nem tudom, hogy a tárgyát meg fogod-e szeretni, de őt magát, mint embert azt hiszem kedvelni fogod. Meglepően nyugodt, halvérű embernek tűnik, de nagyon intelligens és ha valakit, akkor őt lehet tisztelettel emlegetni. Nincs meg benne Electro szeleburdisága, nem olyan távolságtartó mint Ororo és nem olyan merev mint én. Érdekes férfi, mellesleg pedig első osztályú beszélgetőpartner. Bárhogyan is, arra kérlek figyelj oda rá, a tantárgyain kívül sokat tanulhatsz tőle, mint embertől is - veregettem meg biztatóan Sarah vállát.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Aug. 21, 2011 7:08 pm

Én már úgy érzem teljesen ura vagyok az érzelmeimnek és ki is pihentem magam, de azért beletörődően bólintok Adam nyugtatására.
- Persze, nem a tanár úrral van nekem bajom. Szimpatikusnak szimpatikus, ahogy ilyen rövid idő alatt felmérhet valakit az ember, és elhiszem neked, hogy akkora nagy koponya, mint ahogy mondod, de attól még a kémiát biztos nem fogom megkedvelni. Aztán az a baj, hogy amit nem kedvelek, az nehezen is megy a fejembe. Viszont azt meg utálom, ha kiröhögtetem magam az órán, mert nem tudok valamire megfelelni. - morgolódok. - Nem is tudom minek kell ez a sok hülye vegyjel, meg képlet, meg mittudomeén h@lyeség, nagyon jól meg vagyok, és meg voltam nélkülük eddig is.Nem lehetne, hogy ne kelljen erre az órára bemennem, inkább gyakorlok itt helyette duplán? - nézek Adamre tágra nyílt kiskutya tekintettel.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Aug. 21, 2011 7:15 pm

Szívből felkacagtam:
- Már hogyne lehetne - vigyorogtam szélesen. - Beszéld meg Ihsainnel, hogy nem mész be az óráira, csak év végén vizsgázol belőlük egyben. De készülj fel, hogy akkor sokáig az Intézet tanulója leszel. Még akik rendszeresen bejárnak, azok is vért szoktak izzadni év vége felé és a diákokat csak kémia és biológia könyvekkel a kezükben látod korzózni a folyosókon - nevettem. Majd kedvesen megveregettem a vállát: - Sohasem tudhatod, mikor jön majd jól az, amit Ihsaintől tanulsz, hidd el nekem. A mi életünkben annyi váratlan helyzet adódik, ami... nos maradjunk annyiban, akármit is tanulsz meg, egyszer még jól fog jönni - kacsintottam.
Érdeklődve fordultam felé aztán:
- Még sosem hoztam fel a témát, de azt hiszem ideje - néztem rá komolyan. - Tizennyolc éves és végzős vagy a középiskolában jövőre. Lassan ideje lesz elgondolkodnod arról, mit szeretnél kezdeni az életeddel? Mivel akarsz foglalkozni? Merre akarsz tovább tanulni?
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Aug. 21, 2011 7:46 pm

- Hát, ha így vigasztalsz a kémia, meg a biológia tantárgyak vizsgáival, akkor lehet, hogy nem jövőre lesz az a befejezés. - nevetek vissza rá egyre felszabadultabban. - Mit akarok kezdeni magammal? Hmmm! Hát bevallom őszintén még nem nagyon gondolkoztam rajta, vagyis jobban mondva még sosem, hiszen eddig meg voltam a magam kis "életcéljával" az utcán, amit már ismersz. - komolyodok el egy kicsit. - Igazán nem érzem magam elég elszántnak, hogy emberek között vállaljak valamilyen munkát, viszont egyébként meg nem ismerem a lehetőségeimet. Szóval nem tudom, baj? - nézek rá kérdőn.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Aug. 21, 2011 8:05 pm

Megvontam a vállamat:
- Neked kell tudnod Sarah, de feltételezem nem arra akarsz várni, hogy találj egy mutáns férjet aki majd eltart - vigyorogtam a büszke lányra. - Vagyis nem ártana tanulnod valamit, amivel el is helyezkedhetsz majd az életben, ráadásul olyasmit, amivel mutánsként is alkalmaznak. Hiszen nálunk végzel, ergo titkolni végképp nem fogod tudni leendő munkaadód elől - jegyeztem meg. - Szóval azt gyanítom, nem fog ártani, ha elgondolkozol ezen. Melyik tárgyak állnak igazán közel hozzád? - kérdeztem kíváncsian. - Az érdeklődési köröd segíthet ebben dűlőre jutni - néztem érdeklődően a lány szemébe.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Aug. 21, 2011 8:18 pm

Elkedvetlenedve néztem elmélyülten a körmeimet, és egy darabig csak hümmögtem Adam szavaira.
-Hát persze, hogy nem akarom, hogy eltartsanak! - fortyantam fel. - Úgy nézek én ki, mint akit el kell tartani? - hurrogok tovább. - Én nagyon sok tantárgyat kedvelek, az említetten kívül, pl. a matematikás, vagy a történelmet, vagy a fizikát és még a nyelveket is. Szóval van válaszék bőven, csak elképzelés nincs, hogy ezekkel mit is kezdhetnék. De majd igyekszem jól tanulni és akkor talán itt maradhatok, és én is tanár lehetek, mint te. - vetem fel a hirtelen támadt gondolatot.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Aug. 21, 2011 8:28 pm

Felsóhajtva válaszoltam:
- Nos ez is egy verzió természetesen - feleltem. - Ha szereted a nyelveket, lehetsz tolmács is, ha az irodalmat is megkedveled akkor pl műfordítás sem rossz, sőt nagyon szép pálya lehet. A képességed megfelelő szintre fejlesztve viszont... nos a kutatásaink azt mutatják a képességedről, hogy idővel ellentétes előjellel is alkalmazhatod majd. Vagyis helyi érzéstelenítésre. Akár egy lehetsz azon mutánsok közül is, akik bebizonyítják a helyünket a társadalomban. Mint mentős, orvos, ápolónő. Akármi. Végül is ezért küzdünk, erről szól az Intézet, ez a professzor igazi álma, nem pedig - intettem körbe a teremben - egy szuperkatonákból álló elitosztag létrehozása. Csak remélhetem, hogy egy napon megbékélsz a társadalommal, de erőszakoskodni ez irányban nem fogok. Sok benned a fájdalom. Idővel... idővel meglátod majd az érem másik oldalát is - mosolyogtam végül rá.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Aug. 21, 2011 8:40 pm

- Igen. - válaszoltam megkönnyebbülve mert úgy láttam lassan ejtjük ezt a témát, legalábbis egyelőre. - Bármi lehet még. - bólintottam rá, habár még most nehezen tudtam volna elképzelni, hogy milyen lesz a változás. - Ha több időt töltök itt, talán jobban kiismerem majd magam ezekben a dolgokban és nagyobb rálátásom lesz a lehetőségeimről is. Meg aztán nekem már a két héttel ezelőtti változás is egy óriási ugrás volt az életemben, most ebbe próbálok beilleszkedni, aztán ha már ezen túl vagyok, jöhet a következő lépcsőfok. - simiíom meg fogadott apán kesztyűs kezét. De most aztán már igazán kipihentem magam. - terelem el a témát a tanulásról, jövőről, meg a hasonló problémás dolgokról. - Gyakorolhatok már? Majd szét vet a kíváncsiság, hogy mit tartogat nekem a veled való szimulációban Cerebro.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Aug. 21, 2011 10:30 pm

Szívből felnevettem:
- Látom nem lehet ettől eltántorítani, ám legyen - feleltem mosolyogva. - Tudod hová kell állnod - kacsintottam és felsétáltam a kezelőkonzolhoz. Időt kell adnom a lánynak, míg rendezi magában ezeket a gondolatokat, érzelmeket. Addig pedig valóban nem árt meg neki némi gyakorlás, legalább kifárasztja és elvonja a figyelmét a fájdalmas emlékekről.
Ujjaim gyorsan bezongorázták a megfelelő adatokat, mire felépült az újabb gyakorlóterep. Háború sújtotta övezetnek nézett ki, rengeteg golyó és gránátvágta sérülésekkel, apróbb patkánylyuk szerű bemélyedésekkel, valamint automata, de kikapcsolt közelharci fegyverekkel. Flexibilis karokon mozgó körfűrészlapok, elektromosan sokkoló egységek, lándzsaszerű mobil cuccok és egy automata golyószóró fenyegető alakja. Most azért némileg ijedten nézett körbe a lány az apokaliptikus tájon, én pedig beleszóltam a mikrofonba:
- Láthatod a terepet. A fegyverek mindegyike inaktív a csata kezdetén, ezek egyfajta csapdák. A földközelben látható patkánylyukak mélyén vannak az aktiváló gombok hozzájuk, térdmagasság felett mozognak. Veszélyesek, mert valódiak, de Cerebro kontrollja alatt állnak. Figyelned kell rájuk, hiszen nem tudhatod melyiket honnan lehet beindítani.
Megadtam a maradék adatsorokat, majd beleszóltam a headsetbe:
- Cerebro! Ellenfél ismertetése!
A jól ismert gép hang azonnal reagált:
- Adam Windsor, alias Előőrs. Képzett a katonai harcművészetek terén, képes szélsőséges mértékű testméret változtatásra. A megjelenítendő célszemély jelenleg a Xavier Intézet alkalmazásában álló tanár.
- Beállítása a készségeknek a gyakorló harchoz - adtam meg a választ. - Kihívó egyetlen mutáns: Fúria.
- A harcművészeti készségek konvertálása megtörtént. A szimuláció elindítható.
Ujjamat az indítógombra téve beleszóltam a mikrofonba:
- Készen állsz, Sarah?
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Aug. 21, 2011 10:44 pm

Huhh! Mikor végre Adam engedett a kitartó könyörgésemnek és végre beindította Cerebrót, kicsit meghökkentett a felépített környezet. Rengeteg ismeretlen és baromi veszélyesnek látszó fegyver volt a terepen, és sok, igen sok búvóhely egy kisméretű ember számára. Lehet, hogy Varangyot legyőztem a szimulációban, de ez biztos nem lesz sétagalopp. Még egyszer végig söpört tekintetem a jócskán szabdalt tájon, aztán harcra készen megfeszítettem izmaimat és bólintottam.
- Igen, készen állok Adam. - válaszoltam is kicsit halkabban, mint szerettem volna, hiszen most fogtam fel igazán, hogy egy harcedzett katonával fogok megmérkőzni, még, ha az az én szintemre le is lett korlátozva, én viszont csak az utcán szerzett tapasztalatomra támaszkodhatok. Kicsit megnyugtatott azért a tény, hogy Cerebro mindent az ellenőrzése alatt tart, így komoly bajom nem eshet.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Vas. Aug. 21, 2011 11:04 pm

A folyamatot elindító gomb után azonnal materializálódik a semmiből Előőrs holografikus alakja. Jellegzetes uniformisát viseli és ez alkalommal egy katonai sisakot, valamiféle különleges optikával a szemén valamint egy gázmaszkra emlékeztető egységgel. Ezen kívül a teljesen szokványos X egyenruha, leszámítva a derekán keresztbe csatolt fegyverörvet, amiből egy pisztoly markolata lóg ki, jelentősen visszahőköltetve a lányt.
Amint megjelenik a pályán szalutál egyet és a katonai harcművészek alapállásába helyezkedik. Lassan, balra indulva körözni kezd a lány körül, aki ha nem veszi fel a mozgása ritmusát, máris kiszolgáltatja az oldalát egy gyors rúgáshoz. Amennyiben felveszi akkor Előőrs kivár, kifejezetten visszatámadásra törekszik, minden idegszálával a lány mozgására figyel, hogy mindenfajta támadást blokkolhasson és megkontrázhasson. Fúria helyzetét nehezíti, hogy az egyenruha miatt csak a férfi sisakja alatt a nyaka támadható a készségeivel.


A hozzászólást Adam Windsor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 22, 2011 3:20 pm-kor.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Sarah Wilchok on Hétf. Aug. 22, 2011 11:32 am

Kicsit elveszettnek éreztem magam ebben a környezetben, hiszen a kezemen kívül, teljesen fegyvertelen voltam, ellenfelem oldalán pedig ott fityegett egy pisztoly is, de legalább egyelőre nem azt kívánta használni, hanem a közelharcot részesítette előnyben. Figyelmesen kőrözni kezdett körülöttem, amit követnem kellett, ha nem akartam megkockáztatni egy váratlan támadást. Míg folyamatosan a férfi felé fordultam, közben úgy igyekeztem irányítani a mozgásunkat, hogy egy félig romos épület falai felé közeledjünk, ami előtt egy dárda szerű valami hevert a földön. A falak a hátam védelmére jól jöttek volna, nem keringhetett volna körülöttem szabadon és csak elölről támadhatott volna, ezzel erősen lecsökkentve a lehetőségeit, a fémrúd, pedig, akár mi is lehetett, de legalább botként forgatva kellő távolságban tudtam volna tartani, persze, ha nem kezd el lövöldözni, mert akkor jobb lesz a romok közt fedezéket keresni. Fél szemmel már az ugrásnyi távolságra lévő rudat mértem fel, nem tévesztve közben szem elől a férfi mozgását sem.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Adam Windsor on Hétf. Aug. 22, 2011 5:08 pm

Előőrs próbálja magában értelmezni Fúria kiváró reakcióját. Felméri a terepet és a nehézségeket, valamint a falmaradványokat és inaktív automata fegyvereket. Végül mielőtt köztük komolyabb magasságú fedezék lehetne támadásra szánja el magát. Egyik pillanatról a másikra ront előre, minden átmenet nélkül a térdig érő téglatöredékeken lendületet véve egy pörgő rúgást kísérel meg a lány felé, ha az ki is táncolja esetleg, akkor két talpra érkezve előtte megpróbál majd felső testét előre dobva rámarkolni a lányra és maga felé rántva belharcba kényszeríteni, ha tudja akkor a nyakát elkapva fojtásba vinni. Erre mint képzett katonának elég jók az esélyei az értékelések szerint, így a mutáns hatalmas lendülettel kirobbanva megindítja az akciósort Fúria felé.
avatar
Adam Windsor
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 477
Hírnév : 29
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Harci Terem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 14 oldal Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.