Gyengélkedő, laboratórium

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Cerebro on Kedd Júl. 05, 2011 1:33 am

avatar
Cerebro
Admin

Hozzászólások száma : 539
Hírnév : 7
Tartózkodási hely : Xavier Birtok

http://postoutsiders.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Electro on Hétf. Aug. 15, 2011 4:23 pm

//Előzmény: Brooklyni utcák//

Arra tértem magamhoz, hogy fázom és valami hideg és kemény dolgon fekszem. Bizonytalanul nyitottam ki a szememet és néztem körbe. Jó időbe telt, amíg fókuszálni tudtam. Ekkor láttam meg, hogy a gyengélkedőben vagyunk. Első reakcióm volt, hogy a fölém hajoló Ingridet megkérdezzem:
- Ta... tanya? Ő... ő jól van? Nincs baja? - Hangom gyengén, mégis aggódóan csengett. Bűntudatot éreztem, hogy nem tudtam megvédeni, hogy kevés voltam ehhez. És ezáltal az önbecsülésem, az egóm is hatalmas károkat szenvedett. Világéletemben azt hittem, hogy erős vagyok a képességem miatt. De kiderült, hogy vannak még nálam is erősebbek. És nem feltétlen a jó oldalon állnak. Elég volt egy kis gikszer és máris legyűrtek. Ez pedig egyáltalán nem tetszett. Elhatároztam, hogy még többet fogok edzeni, ha innen kijutok. Hogy még pontosabban tudjak célozni a célpontokra. Hirtelen felszisszentem, amikor valami csípni, marni kezdte a mellkasomat. Képtelen voltam felülni, ahhoz még túl gyenge voltam. Miután Ingrid befejezte a lekezelésemet és bekötötte a mellkasomat, megkérdezte:
- Miért nem kérdezed meg tőle te magad? - Paskolta meg gyengéden kezemet, azzal ellépett utat engedve, hogy más is odaléphessen hozzám a vizsgálóasztalhoz.avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Tanya Berghart on Hétf. Aug. 15, 2011 6:46 pm

Igazából miután behozták Electrot az egyik asztalon ültem. Próbáltak kiküldeni, de nem nagyon ment nekik. A kezemben maradt pár tüske, egy idő után az egyiket kezdtem el nézegetni, és hiába vették el az egyiket tőlem, volt másik. Persze a hozzá is értem végéhez egyszer. Az úgy nem volt valami túl jó. Amíg bágyadtan ültem legalább a fejemben rendeződött pár dolog. Már egyre kevesebbet mantráztam hogy: zúúú zúzú zzúúúú.... mint a zaj az éterben magamat elszórakoztatva. Talán így visszagondolva nem is olyan szórakoztató a dolog, dehát...

Csöndesen felemelve a kezemet intettem Electronak ahogy a dokinő ellépett tőle. Igazából ég nem teljesen voltam magamnál, és fogalmam sem volt mit mondhatnék. Bár lehet hogy normális fejjel sem tudtam volna igazán. Azt hiszem nem vagyok az a bőbeszédű fajta, de ha én csak most jöttem rá, azért valószínűleg ezt mások előbb észre vették.
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Electro on Hétf. Aug. 15, 2011 9:58 pm

- Tanya? - Kérdeztem bizonytalanul, majd megpróbáltam felülni. Nehézkesen ment, mert fájt a mellkasom és az oldalam közben. Tekintetemmel megkerestem a lányt, majd miután nyugtáztam, hogy rajta nyoma sincs karcolásnak, megnyugodva zuhantam vissza az asztal hideg fémlapjára. Erőlködtem, hogy újra felüljek, de nem sikerült. Még félig sem jutottam, amikor ismét fekvő helyzetben találtam magamat. Bár Tanya nem a szavak emberek, mégis azt vártam, legalább megköszöni vagy valami.
- Ingrid, milyen súlyos? Megmaradok? - Kérdeztem tettetett közönnyel, nevetésnek álcázott köhögésem azonban könnyedén elárulta nem vagyok túl jól. A külvilágot valami fura, tompa megvilágításban érzékeltem, mintha valamilyen szer hatása alatt lennék. A végtagjaim nem akartak engedelmeskedni az akaratomnak. Alig bírtam mozgatni őket, s ha mégis, az komoly erőfeszítésembe került. Ingrid tanácstalanul nézett rám.

- Electro, őszinte leszek veled. Még életemben nem találkoztam ilyesmivel. A toxikológiai eredményekre várnunk kell, Cerebro már elemzi az összetevőket. Valamilyen idegméregre gyanakszom, de pontosabbat nem tudok mondani egyenlőre. Ha szerencsénk van, kiürülve a szervezetedből nem lesz maradandó károsodásod. - Hallgat el a végén. ~Fasza! Már csak ez hiányzott nekem. Amíg lábadozok tutira ágyhoz leszek kötve!~ Gondoltam kétségbeesetten. - Minden esetre jó hír, hogy az adrenalin lassítja vagy csökkenti a hatását. - Fűzi még hozzá biztatásul. ~De mégis, mit csináljak, hogy az adrenalin dolgozzon bennem?~ Kérdezem magamtól, de elég ránéznem a doktornőre, egyből elértem a célzását. Egy kis vízszintes irányú mozgásra gondolt, ez nyilvánvaló abból a kaján és szemérmetlen vigyorból, ami kiült az arcára. Alap esetben nem is zavarna, de én jelenleg legnagyobb meglepődésemre nem éreztem ingerenciát arra, hogy vele ilyesmit tegyek.

Nem, volt valaki a szobában, aki épp azért, mert tiltott gyümölcs volt számomra, biztosíthatja a túlélésemet. De nem fogom semmire rákényszeríteni. Ha nem akar segíteni nekem, még mindig ott a készséges doktornőci.
- Ingrid, magunkra hagynál minket? - Kérdeztem tőle, majd amikor kiment a teremből nagy nehezen felküzdöttem magamat ülő testhelyzetbe és Tanyára néztem. - Nyugi, nem fognak kihallgatni minket. Hangszigetelt a helyiség. - Kacsintottam, majd egy újabb köhögő hullám után folytattam. - Tanya, szeretném, ha segítenél rajtam. De ez nem kötelező, ha nem akarod nem muszáj. Most azonnal meg kell csókolnod. - Néztem a lányra. Nem is kellett megjátszanom, hogy rosszul vagyok. Tényleg szarul voltam. Így csak reméltem, hogy sikerült felfognia azt, amit Ingrid az imént mondott neki és összekapcsolnia azzal, amit én kértem tőle.
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Tanya Berghart on Hétf. Aug. 15, 2011 11:29 pm

Meglepett amit a dokinő mondott. Amúgy a tüskék amit elszedtek tőlem, azokban még volt méreg, az csak segít, nem? jó persze nem hipp-hopp.
Csak kapkodtam a fejemet kettőjük között.

Figyeltem a hölgyeményt ahogy kitipeg, visszafordulva Electrohoz fogtam fel hogy most tényleg megint egyedül vagyunk. Mármint nem mintha ezzel gond kéne hogy legyen, vagy igen? A fejem megtelt kérdőjelekkel. Na szemekkel pislogtam rá. Minden egyes szava viszont csak újabb érthetetlen kérdőjelet idézett a fejemben és az utolsó már túl sok volt, csak a ,,Megtelt!" táblát felejtettem el kirakni.
- Ááá! - kaptam a fejemhez mindkét kezemmel és a hajamba túrtam. - Én ennyire még nem tudok gondolkozni! - Talán neki erről fogalma sem volt, hogy egy értelmes gondolat összetételéhez is meg kellett dolgoznom? Hoppá újabb kérdőjel! Azt már nagyjából csak a fülemre tudtam volna akasztani. Legszívesebben itt helyben leültem volna a földre.
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Electro on Kedd Aug. 16, 2011 1:29 pm

- Tanya! Mi a baj? Rosszul vagy? - Kérdeztem tőle izgatottan. Már maga az, hogy nem tudtam mi a baja, beindította az adrenalin termelést a szervezetemben és láss csodát, kezdtem jobban érezni magamat. Annyira, hogy most már képesnek éreztem magam arra, hogy akár megpróbáljak lábra állni. Hát ez nem volt tőlem a legjobb ötlet, kellett rájöjjek így utólag. Ugyanis sikeresen összeestem, amikor megpróbálkoztam a dologgal. - Jól vagyok! Jól vagyok! - Próbáltam erősnek látszani a lány előtt, de valójában pocsékul voltam. Ám mintegy mantraként ismételgettem magamban, hogy mindjárt meg fogom ízlelni újra az ajkait. Ettől pedig ismét izgatott lettem és adrenalinnal gazdagabb. Lassan már képessé váltam megmozdítani a kezeimet és a lábaimat az akaratomnak megfelelően. Miután sikerült felállnom, fogalmam sincs hogyan szeltem át a kettőnk közti távolságot ilyen lassúsággal, hogy közben csak egyszer estem össze megint. Amikor már előtte álltam, egyszerűen csak megcsókoltam. Ám most először nem finomkodtam vele. Kezeim a feje két oldalára helyeztem, lehetetlenné téve számára a menekülést, majd végre szenvedélyesen megcsókoltam. Úgy, ahogy mindig is akartam. Igazán, vággyal telve. Alig telt el néhány másodperc, máris éreztem az ereimben száguldozó adrenalin jótékony hatását. A fejem kezdett kitisztulni, a kezeim sem voltak már oly nehezek és irányíthatatlanok, mint előtte. Ám a csókot nem hagytam abba, a kezemmel a tarkóját és a haját simogatva húztam még közelebb magamhoz.

//Ha valami nem volt jó és nem így gondoltad, írj PM-et és javítom! Wink//

avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Tanya Berghart on Kedd Aug. 16, 2011 1:51 pm

A fejemet kezdtem dörzsölni hátha attól beindul valami. Aztán hirtelen mintha mindent kisöpörtek volna a fejemből. A kérdés hogy mi a baj elindított valamit, vagyis pontosan egy tetemes szóáradatot.

- Tudod amikor odaát vagyok nagy a zaj és most itt kint csend van. Vagyis többnyire. És bent nehéz gondolkozni, a végén már egyáltalán nem ment és már kint sem megy. Vagyis itt. Azt sem tudom melyik a jobb és bal kezem, mert mi az hogy jobb és bal? És amikor neked mentem akkor még járni sem tudtam... - ekkor hirtelen félbe szakadt minden és csönd lett, vagyis majdnem. Én hallgattam el. Nagyban pislogtam Electrora, aki a földön volt hirtelen.
Leguggoltam mellé és pont akkor szabadkozni kezdett.
- De... de - én is kétszer mondtam, mivel ő is megismételte hogy jól van. - Na... - ezzel megint kifújt minden amit képes voltam kimondani.
Már megint nem értettem semmit. Mért pattog? Ha egyszer lent van most mért áll fel? Mindegy én is felálltam.
Aztán pedig már csak úgy álltam a kezei között mint egy rongybaba. Jó a rongybaba nem áll meg a két lábán hanem össze esik, de nem lényeg. Jelenleg nem túl sok szabad akaratom volt, bárki úgy rángathatott volna ahogy akart. Ha azt mondják menjek a sarokba hát megteszem. Azzal sem ellenkeztem hogy éppen vele csókolózom. Talán épp csak egy ablakon nem ugrottam volna ki az elsőnél magasabbról.
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Electro on Kedd Aug. 16, 2011 2:29 pm


- Szegénykém... engedd, had segítek rajtad. Ne gondolkozz, csak add át magad az érzésnek. Engedd el magad... - Mormoltam a bőrébe, majd belecsókoltam a nyakába. Nem értettem pontosan, hogy hová is kerül, amikor teleportál vagy miről beszél pontosan. Csak azt tudtam, hogyan is kell elfeledtetni vele mindent. A hátunk mögött lévő egyik ágyig terelgettem, miközben nem hagytam neki időt arra, hogy beszélni vagy gondolkodni kezdjen. ~Amúgy sem megy neki a jelek szerint, én csak rásegítek, hogy kikapcsoljon az agya teljesen.~ Magamhoz öleltem, éreztem ahogy feszes és kerek mellei a mellkasomnak nyomódnak. Teljesen mámorban úsztam, szinte megfürödtem az adrenalinban, és éledezni kezdtem csakhamar. A terv pedig már megfogalmazódott bennem. ~A magamévá teszem. Persze csak, ha hagyja.~ Bár jelenleg nem úgy tűnt, mint akinek ellenére van bármi, amit csinálok vele. Lassan az ágyra löktem, de még mindig nem eresztettem el, majd neki nyomtam altestemet, had érezze készen állok bármire. A nyakát és a fülét csókoltam, majd érzékien belesuttogtam.
- Akarlak, itt és most! - Nyögtem fel, és újra megcsókoltam.

//Szólj, ha nem jó és átírom. Wink//
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Tanya Berghart on Kedd Aug. 16, 2011 3:29 pm

- Dee... - nyújtottam el a szót. Úgy éreztem, hogy valamit nagyon elfelejtettem. Hmm... nem fog eszembe jutni. Mindegy. Akár a vállamat is megvonhattam volna. Egy üres papírdarabnak több esze volt jelenleg mint nekem.
Mentem amerre terelt és kész. Üresen és értelem nélkül bámultam kifelé magamból, az ágyon is már csak annyi különbséggel hogy a plafont néztem épp.
- Oké - csengett a hangom ártatlanul és érzelemmentesen. A csókjai és az érintései nem nagyon találtak amúgy viszonzásra, esetleg csak akkor ha szájon csókolt. Azt már mintha ismerném. Így szokták, nem? Bár az sem volt mondható egy szenvedéllyel fűtött viszonzásnak. Szenvedély? Azt sem tudom mi az?
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Electro on Kedd Aug. 16, 2011 4:02 pm


Végre megérintettem azokat a dús kebleket. Igaz, hogy csak ruhán át, de akkor is. Simogattam őket, miközben csókoltam a száját, a nyakát, ahol csak értem. De nem viszonozta túl lelkesen. A kezdeti lelkesedésem pedig gyorsan lelohadt, ahogyan ráébredtem, hogy lehet nem is akarja igazán. ~Ha tényleg akkora kavirc van a fejében, a végén még az is lehet, hogy utólag megbánja a dolgot... Kihasználni pedig nem akarom.~ Azt pedig nem akartam. Döbbentem rá. Sosem voltam egy erőszakoskodó alak vagy ilyesmi, most mégis annak éreztem hirtelen magam. Hogy ráerőszakolom magam erre a zavarodott lányra. Én azt akartam, hogy ő éppen annyira velem akarjon lenni, mint én vele. De fogalmam sem volt, hogy ezt hogy érhetném el nála. És ez nagyon is frusztrált. Teljesen felspanolt voltam és így nem sikerült igazán, megfelelően gondolkoznom és mérlegelnem a dolgokat. Abbahagytam hát, amit eddig csináltam és csak odafeküdtem mellé az ágyon és átöleltem a derekánál fogva kifli pózban, majd magamhoz húztam. Csendben feküdtem mellette, nagyokat lélegezve hajának édes illatából. Aztán, ki tudja hány perc után kérdeztem meg tőle:
- Ezt... te igazából nem is akarsz velem lenni, ugye? - Hangomban nem sikerült lepleznem a csalódottságot. Bántott a dolog, dühített is talán. De ezt a felgyülemlett feszültséget nem akartam a lányon levezetni. ~Azt hiszem ennek Ingrid nagyon fog örülni, ha visszajön....~ Nem, majd valaki más kapja meg tőlem mindezt.
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Tanya Berghart on Kedd Aug. 16, 2011 4:24 pm

Pislogtam a plafon felé ahogy teljesen szabaddá vált a kép. Hogy minden abba maradt csak egyre tudtam gondolni: csönd van, de jó! Lassú mély levegőket vettem kivirult fejjel. Nem mozog körülöttem semmi, nincs zaj, a kép élessége is mindig ugyanolyan. Tökjó!

Igazából nem számítottam rá, hogy valaki hozzám szól. Oldalra döntött fejjel néztem Electrora, és csak néztem rá érdeklődve egy darabig.
- Nem tudom. Jelenleg azt sem tudom mi az hogy elseje... - a hanyadikán van elsejéből is már csak ennyi maradt meg. Közel álltam hozzá hogy megkérdezzem hátha ő tudja. De valahogy nem olyan arcot vágott... Meg magamat is minek fárasszam ezzel. Most a csönd a legjobb és minél kevesebb gondolat.
Szinte mozdulatlanul feküdtem mellette nem is tudom mennyi ideig. Viszont amikor már az ujjaimmal kezdtem játszani valahogy kezdett nehezebbé válni a fejemben lévő eddig könnyű üresség. Na jó, még ez sem volt az igazi, de már kezdett... valami lenni. Az események lassan újra kezdtek pörögni a fejembe onnantól kezdve, hogy... mennyi idő után is? Fogalmam sincs, de nagyon hosszú volt. Meg kellett volna nézzem az órát. Szóval onnantól, hogy újra ki kerültem az itteni világba. Azt mondtam volna pörögni? Inkább csigalassúsággal vánszorogni.
- Húúú... én tényleg fejbe csaptam valakit egy kukafedővel? - ocsúdtam fel nem túl hangosan, de egészen érthetően. Főleg ugye egy ilyen csöndes helyen nem kell kiabálni, főleg ha csak ketten vagytok. Így visszanézve lassan haladtak az emlék képek a fejemben és nagyon sok volt belőlük. Ilyen gyorsan történt volna minden? Sehol nem éreztem félelemnek még nyomát sem, bár még mindig nem voltam benne biztos teljesen hogy annak milyennek is kéne lennie. És onnantól hogy felkerültem a tetőre megint fogalmam sem volt oda lent mi történ amíg le nem mentem. - Hihetetlen... - sóhajtottam magam elé, bár nem voltam benne biztos mire mondom.
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Electro on Kedd Aug. 16, 2011 8:12 pm

Annyira gyönyörű volt, és itt tartottam a karjaim közt. Még, ha mást nem is csinálhattam vele, hát csöndben hajába temettem fejem és illatát próbáltam meg tudatomba vésni, némán, szótlanul. Ám ahogy telt az idő, úgy lettem egyre fáradtabb, kezeim ismét ólom nehezek lettek. Szemeimet sem bírtam már nyitva tartani, s ismét éreztem azt a bódult tompaságot, amit a vizsgálóasztalon feküdve éreztem. Úgy tűnt az adrenalin ismét alacsonyabb szintre süllyedt bennem. Lassan már levegőt sem kaptam. Pislogva, a hátamra fordulva és a számat kinyitva próbáltam minél több oxigént magamba szívni egyre kevesebb sikerrel. Tudtam, hogy ha ilyen ütemben fogy a szervezetemből az oxigén, néhány perc múlva eszméletemet vesztem megint. Hörögve, fuldokolva próbáltam tenni ez ellen, és minél többet lenyelni az életető levegőből.
- Tah... nyah... nem... kah... pok... lev... he... gőt... - Próbáltam segítséget kérni a mellettem lévőtől.
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Tanya Berghart on Szer. Aug. 17, 2011 11:24 am

Egyáltalán nem értettem mit mondott, egyszer csak arra eszméltem hogy beszél. Odafordultam hozzá kifejezéstelen arccal, de amikor megláttam mi a helyzet egyértelműen ijedtség csillant a szemeimben. AZ arcára tettem az egyik kezem, és kicsit magam felé fordítottam az arcát.
- Hé! - kiáltottam rá, bár igazából valószínűleg nem túl sok értelme volt. Az ijedség tette, amennyi eljutott hozzám. Nem akartam hogy baja legyen. Igazából gondolkozni még mindig nem gondolkoztam, talán ezért is pattantam fel olyan gyorsan. Kiszaladtam a gyengélkedőből, hogy megkeressem a doktornőt, akit szerencsésen meg is találtam. Már ő is futva jött vissza a gyengélkedőbe. Még egy pillantást vetettem Electrora mielőtt bezárult volna előttem az ajtó. Nem maradt számomra odabent már semmi más csak egy marék aggodalom. Csüggedten indultam el valamerre, igazából teljesen mindegy volt merre a táv utolsó részében úgy is teleportálással tudtam le a távot.
Remélem nem lesz baja...
//Szál vége. Köszönöm a játékot Smile//
avatar
Tanya Berghart
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 261
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Electro on Szer. Aug. 17, 2011 3:23 pm

Azt hiszem ilyen lehet az, amikor az ember belefullad a vízbe. A tüdődben egyre kevesebb oxigén lesz, míg te egyre sápadtabb. Lassan összefolyt a világ a szemem előtt, de próbáltam küzdeni ellene. Azonban a túlélésemet biztosító adrenalin nélkül ez jelenleg lehetetlennek bizonyult. Egy eszelős hangot hallottam, amint a nevemet kiáltja, majd újra hozzám beszél. Eközben valami furcsa nyomást éreztem a mellkasomon.
- Electro, a fenébe is! Meg ne merészelj halni nekem, hallod?! Mi még nem végeztünk egymással! - Kiabálta. Lassan nyitottam ki a szememet, majd fuldokolva, köhögve szívtam magamba az éltető levegőt. Életben voltam, bár nagyon gyengének éreztem magamat. A homályos foltokból lassan kivettem Ingrid festett szőke haját és arcát. - Ezt mégis hogyan képzelted? - Förmedt rám. - Meg is halhattál volna, tudod?! Ha az a diáklány nem talál meg időben? Egyáltalán mit reméltél tőle? Perceken múlt az életed! Nem mész innen sehová, amíg meg nem gyógyulsz, addig pedig folyamatosa orvosi felügyelet alatt tartalak. - Szólt, majd még hozzáfűzte. - Ugye tudod, hogy jelentenem kellene ezt a kis dolgot azzal a lánnyal? - Kérdezte, ám meglátva rémült arcomat gyorsan hozzátette. - Ám, ha kárpótolnál valamivel... hmm... nem is tudom, talán szemet hunynék a dolog felett. - Nézett rám kacéran. Tudta jól, hogy sarokba szorított ezzel a dologgal. Mivel hang még nem jött ki a torkomon és kissé még fájt a lélegzés is, némán bólintottam, majd a szemeimet lehunyva pihenni próbáltam.

//Én is köszönöm a játékot, a másik szálon folytassuk szerintem. A többit meg majd PM-ben. Wink

SZABAD HELYSZÍN//
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Electro on Pént. Szept. 09, 2011 8:59 pm

//Előzmény: The Herculoids//

Az út során igencsak szótlannak mutatkoztam, hiszen amellett hogy az üldözőink lerázásával törődtem, azon gondolkoztam hová is tehetném a kölyköt, amíg Ciklonnal váltok néhány szót. A kölyök első blikkre iskolás korúnak tűnt, talán még érdemes lenne fel is venni. Ha már önerőből ilyen ügyesen kitapasztalta a képességét, bizonyára gondos kezek alatt tökélyre fejlesztené ezt a hajtogatós műsorszámot. ~Én ugyan kevés fantáziást szoktam látni az elsődlegesen harcban fel nem használható képességekben, de talán ezúttal újra kellene gondolni az eddigi leíró stratégiámat.~ A birtokra már igencsak késő este értünk, de nem aggódtam túlságosan. Akinek járőröznie kell úgyis tisztában van azzal, hogy kint voltam. A többi jármű mellé parkoltam a sajátomat a garázsba, majd a kölyökhöz fordultam.
- Gyere, először megnézetjük megnézetjük magunkat Ingriddel, aztán lejelentkezünk Ciklonnál, ő a suliban az igazgatónő. Jah... bocs, még be sem mutatkoztam... Electro vagyok. - Nyújtottam jobb kezemet a srácnak, majd amikor elfogadta a lift felé tereltem. Az alagsorba érve aztán ügyeltem arra, hogy mindig mellettem legyen és a legrövidebb - diákok által is használt útvonalon a gyengélkedő felé vettem az irányt.
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Mike Hanscom on Hétf. Szept. 12, 2011 10:22 pm

//a kari elvileg már járt a suliban, nekem pedig úgy volt ihletem hozzá, hogy ezt ki is használtam. ne haragudj, hogy nem egyeztettem erről, és remélem, hogy nem probléma. kicsit későn jutott eszembe. változtassak rajta?//

Elég passzívvá alakul a szerepköröm az által, hogy csak ülök és energialabda mögött izgulok az üldözőinken. Persze az egész már megint teljesen felesleges paráznom: a srác, akinek a nevét később megtudom, lehagyja őket. Majd határozottan közli, hogy újra fogom látni az iskolát. A dolog nem dob fel, bár elismerésem, végre akkor sikerült találkoznom egy olyan mutánssal, aki X, és kicsit is helyén kezeli a dolgokat. Mondjuk egy ilyen után kapásból hazafutni… végülis OK, persze, mi mást csináljunk? Hm… például egy meki. Éhes vagyok.
A gondolataimmal egyedül maradnék, és nem osztanám meg inkább Electroval, viszont az éhséggel párosulva már hármasban vagyok... Ettől függetlenül nincs kivel megosztanom enyhe hőfokon parázsló bizalmatlanságom. Főleg, mert elvileg most a srác segít, és nem fordítva, így igazán nem illene még be is szólnom.
- Papírfiú – nyújtom én is a kezem, ő pedig nyer egy jó pontot, mert nem a civil neve érdekelt. – A gyógyítok is mutáns? Örülnék, ha megismerkedhetnék egy fajtánkbeli orvosnővel, több lenne a bizalmam felé, mint úgy egyébként a civil egészségügyhöz – mosolygok, és ez a mosoly a tök őszinte fajtából való. Lépteim követik a srácét, igyekszem felzárkózni és nem mögötte haladni – ez amolyan elvi kérdés. – Hé, ez egyébként nem titkos? Vagy ti vállaljátok, hogy ilyen dolgokat építettetek ki a Xavier intézet alá?

_________________
Papírfiú(cska)
Néha magam alá gyűrődöm.
avatar
Mike Hanscom
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 190
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Electro on Szer. Szept. 14, 2011 12:02 am

//No para, ahogy szeretnéd! Wink Nem kell módosítani, tudtam vele mit kezdeni. Wink//

A papírfiú megnevezésen elnevettem magam.
- Maradjunk az Origamifiúnál, rendben? És igen, Ingrid is mutáns. Ahogy itt mindenki az. Ez talán az egyetlen hely, ahol a mutánsok biztonságban vannak manapság. - Mosolygok én is, majd ráfagy az arcomra a mosoly amikor érzékeny pontra tapintott rá. - Haver, hogy te mindig bele tudsz trafálni a kérdéseiddel a dolgok kellős közepébe! Majd, ha már Ingrid elintézett és kajoltunk valamit, válaszolok erre is. Rendben? - Kérdezem, majd betessékelem a gyengélkedőbe. Odabent egyenlőre nincs senki, hiszen éjszaka van, de előkapom a hiper-szuper x-menes telómat és tárcsázom a nő számát.
- Ingrid édesem, szükségem van a segítségedre. Meglőttek, az alagsori gyengélkedőben várlak. - Búgtam, majd letettem a telefont.

- A nő totál odavan értem. - Magyaráztam az előbbit Origamifiúnak, majd az egyik priccsre leülve vártam a csodát Ingridet. Aki hamarosan be is viharzott elég hiányos öltözékben. Szegényem nyilván azt hitte, hogy éjszakai légyottra hívtam el. ~Majd kárpótolnom kell ezért azt hiszem.~ Gondoltam vigyorogva, miközben az átlátszó szatén hálóköntösben és fehérneműcsodában érkező nőt néztem. Amaz is észrevette Papírfiút, majd rákvörös arccal igyekezett köntösének kötőjével összekötni magán a hálóinget.
- Mi a...? Én... nem... te... jaj... Electro... - Habogott még mindig vörösen, majd megköszörülte a torkát és kissé önmagához talán mélyebb hangon megkérdezte. - Örvendek, Ingrid vagyok. - Mutatkozott be az ismeretlennek, majd felém fordult. - Miért is hívtál pontosan ide? -Sértettséget éreztem ki a hangjából, hát lehámoztam magamról lassan a kabátot és a pólót is. A vállamon egy jókora, alvadó vértől sem mentes, golyó ütötte seb tátongott.

- Ezért hívtalak, kezdenél vele valamit? Kérlek. - Tettem hozzá. Ilyen állapotban nem biztos, hogy szerencsés felhúzni. A nő néhány percig vizsgálgatta a sebemet, kitisztította sebfertőtlenítővel, majd kezét a sebre téve begyógyította azt maradéktalanul. Csupán egy rózsaszín, frissebb bőrre emlékeztető csík jelezte a golyó ütötte seb helyét. Mikor elkészült vele, megvizsgáltam a kezemet és óvatosan megmozdítottam. Eddig is fájt, ám most kevésbé éreztem ilyet a mozgatása közben. - Kösz Ingrid. Origamifiút is meg kellene nézned. Kölyök, megsérültél valahol konkrétan? Elvégre vaktában röpködtek a golyók... - Emlékeztettem az esti kis paravánépítő mutatványának eredményére.
avatar
Electro
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 132
Hírnév : 3

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Szellem on Vas. Szept. 25, 2011 12:42 am

//Bocsi, nem vettem észre, hogy rám vártatok Embarassed //

*Az épület láttán rossz előérzete támad. Valahogy az az érzése, hogy egy maga fajta rosszarcú egyént itt nem látnának szívesen, ugyanakkor amikor jobban belegondol, ez remek alkalomnak tűnik arra, hogy jobban szemügyre vegye az épületet, ezúttal mint az egyik bentlakó vendége. Követi bajtársait a gyengélkedőbe, ott azonban csak akkor ölt alakot, amikor már a nővérke is felbukkant.*
-Ne ijedjen meg kedves, de én is itt vagyok.
*A lehető leglágyabb, és bizalomgerjesztőbb hangját használta, abban a reményben, hogy ez elég lesz ahhoz, hogy a szemrevaló orvos ne verje fel az egész iskolát.*
-Ti ketten aztán tudtok partyzni. Ha netán a jövőben érdekelne titeket egy fizetős buli - előkap a zsebéből egy tollat, mellyel villámgyorsan felfirkant egy email címet az egyik szobában heverő papírra - itt el tudtok érni.
*Miközben a zsebében kotorászott, ujjai akaratlanul is rátaláltak dohányos dobozkájára, melynek puszta érintése elég volt ahhoz, hogy rádöbbenjen mi kell neki.*
-Ha most megbocsájtotok, ennyi izgalom után muszáj rágyújtanom. Ha keresnétek, valahol kint leszek...
*Megfordul a fejében, hogy kivételesen a lábait használva jusson el céljához, ám gyorsan rádöbben, hogy ez nem volna praktikus megoldás, tekintve, hogy a hely akkor is kész labirintusnak tűnt, amikor az alagsorról még nem is tudott, ezért aztán marad a klasszikus megoldásnál, és kámforrá válik.*

//Köszi a játékot Smile Majd lehet még visszanézek, addig folytassátok nyugodtan nélkülem. //

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Mike Hanscom on Hétf. Szept. 26, 2011 3:48 pm

Hogy az egyetlen hely? – Nem hangosan jár a szám, csak magamban dumálok. Azokra a pletykákra gondolok, amik szerint vannak még biztosabb és szabadabb közösségek. Vagy ha több nem is: egy biztosan.

Hogy Origamifiú? – illetődök meg. Majd forgatom egy kicsit a számban a nevet. – Ha neked így tetszik, felőlem… – vonom meg a vállam. Egyáltalán eszembe se jutott eddig, hogy mással kéne próbálkoznom, mint a Papírfiú. Igazán. Ez a szüleim adta becenév, így hívtak a barátaim is… De be kell látnom, az Origami se rossz, bár egyelőre idegenkedem tőle, nem érzem magaménak.
Persze ezek a gondolatok igencsak háttérbe szorulnak, hiszen most az iskola egy olyan területét látom, amelyikhez korábban nem volt szerencsém. Minden dugig van high-tech kütyükkel, minden posztmodern… na jó, valójában nem, de akkor is minden végtelenül tuningolt és karbantartott. Oké, igazából csak utóbbi. Szóval… azt kell mondjam, igazán nehezen találok szavakat a helységre. És nem csak a helységre, Electro mobiljával is ez a helyzet. Minden olyan. Hm. Pazar? Nem, inkább azt mondanám: sznob. Idegen. Ez tiszta mű!

Nem úgy, mint Ingrid, aki teljesen valódinak tűnik, pedig egy ilyen helyen már lassan vártam, hogy holokivetítős robotnő fog megjelenni előttünk. Pontosabban: igazán úgy éreztem, mintha csak ő és Electro kéne, hogy a teremben legyen. Néha elég lassan tudnak leesni a szexuális utalások, de ezúttal még nekem is nyilvánvaló volt a helyzet. Oké, az Electro által gyűjteni kezdett plusszpontok kezdtek visszaesni nullára.

Elvileg semmi bajom – gondolom végig újra a klubban történteket, de aztán elbizonytalanodom. Nem létezik, hogy ilyen mázlis voltam. – Nem tudsz kézrátétellel úgy un bloc végigellenőrizni? – Kérdésemmel Ingridet céloztam, de kicsit túl sok élként villanó elvárást sikerült hozzávegyítenem, így Electrora nézek, hogy segítsen, ha esetleg Ingridbe elindulna egy sértődési folyamat.

_________________
Papírfiú(cska)
Néha magam alá gyűrődöm.
avatar
Mike Hanscom
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 190
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Sean Darrow on Pént. Szept. 30, 2011 11:02 pm

//Bocsánat, de lesérültem =) //
~ Sarah ~

*Lassan nyitja fel a szemeit. Először csak résnyire, mielőtt újból bezáródna. Pár perccel később újra próbálkozik, és ekkor már egész szépen halad, nagyjából félútig, ott azonban a teste úgy dönt, még nem jött el az idő az ébredésre. A harmadik próbálkozásról jobb szót sem ejteni, ellenben negyedszerre már végre sikerrel jár.*
-Mi...hol...ki...mi....
~Jól van Sean, ha egyszer vissza kerülsz az ősidőkbe, ez a szóvirág még jól fog jönni, addig azonban mi lenne, ha összeraknál egy értelmes mondatot.~
*Megpróbál felülni az ágyban, ám még akkor sem jár sok sikerrel, ha ebben esetleg senki sem gátolja meg. Szemeivel a szobát kezdi pásztázni, és amikor végre nagy nehezen ráakad az egyébként nagyon is szem előtt lévő Sarah-ra, elmosolyodik.*
-Szia....
*Mély levegőt vesz, majd szinte préseli magából a szavakat.*
-Ez ugye nem a Hilton? Utálnék mosogatni....
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Sarah Wilchok on Pént. Szept. 30, 2011 11:18 pm

Miután becipeltem Seant a gyengélkedőbe és felfektettem az egyik vizsgáló asztalra, tanácstalanul toporogtam, hogy mit is csináljak.
Ha ide hívom Ingridet, akkor az egész intézet megtudja, hogy mi történt, mivel gondolom jelenteni fogja az igazgatónőnek, vagy ami rosszabb Adamnek.
~ Habár Adam így is úgy is meg fogja tudni! ~ kesergek magamban. ~ Sarah, de nagy h@lye voltál! ~ szidom magamat továbbra is.
Aztán míg ezen hezitálok Sean úgy dönt elég volt a lustálkodásból és nyitogatni kezdi a szemeit, kisebb elhaló nyöszörgéssel vegyítve, de csak sokadik próbálkozásra költözik értelem is a tekintetébe. Izgatottan és bűntudattól terhelten várom, hogy mi lesz az első reakciója, aztán megkönnyebbült sóhajt hallatva vigyorgok rá.
- Szia! Üdv az élők soraiban! Nagyon örülök, hogy megmaradsz! És ne félj itt nem kell mosogatni! - veregetem meg óvatosan a kezét. - És kérlek ne haragudj rám! - nézek rá kérlelőn kisebb szünet után.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Sean Darrow on Pént. Szept. 30, 2011 11:33 pm

*Remegő kezével megpróbálja megfogni a lányét, természetesen gyengéden, hisz nagy erő kifejtésére még úgysem képes.*
-Ugyan már - válaszol nevetve, bár ezúttal jó adag nyöszörgés is társul mellé - hiszed vagy sem, messze nem ez volt a legrosszabb első randi, amin részt vettem.
~Mellesleg, nem is jártam olyan rosszul. Itt még mindig nagyobb a túlélési esélyem, mint a koleszban. Ráadásul, úgy emlékszem járt ide egy csaj, aki az első csókjával kómába juttatta a pasiját....tényleg, még ma van???~
-Amúgy, mennyi az idő?
*Újra megpróbál felülni, ezúttal azonban már sikerül neki. Úgy tűnik, a lány tényleg nem akarta bántani, ez olyan megható.*
-Huhh...azért nem semmi a csókod...
*Körbe tekint, hogy ellenőrizze, nincs senki más hallótávon belül, majd miután erről meggyőződött, az előzőnél jóval halkabban szól a lányhoz.*
-Valamit be kell vallanom. Emlékszel a fiúra, aki szerinted emberként egy napot sem bírt volna itt? Hát tévedsz...én lehúztam itt egy évet, de nem vagyok mutáns...
~Reméljük ha mást nem is, legalább azt elérem vele, hogy kevésbé legyen bűntudata.~
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szomb. Okt. 01, 2011 12:01 pm

A megkönnyebbüléstől eltelve hagyom, hogy megfogja a kezem és még egy halvány mosolyt is sikerül kicsiholnom magamból a randijára vonatkozó vicces megjegyzésére.
- Mióta elvesztetted a kapcsolatot a külvilággal kb. másfél-két óra telt el. - adom meg a kért felvilágosítást, miközben Sean már annyira erőre kap, hogy fel is tud ülni.
- Hát....kicsit erősre sikerült! - önti el arcomat ismét a pirosság, ma már másodjára, ami igazán szép teljesítmény tőlem, de a következő bejelentésére abbamarad a segítőkész mozdulat és döbbenten pislogok a fürkésző tekintettel méregető fiúra.
- Hogy mi?...Hogy nem vagy.....mutáns? - nyögöm ki a számomra teljesen hihetetlen szavakat. - Hogy, hogy nem vagy mutáns, hiszen azt mondtad? Az intézet.....? - nem találok szavakat és teljesen le vagyok döbbenve.
~ Egy ember! Hiszen én nem szerethetek egy embert! Ez nem lehet igaz! ~ rogyok le az ágy melletti székre és temetem arcom a kezembe.
Összezavarodtam. Az eddigi életfilozófiám most hatalmas sziklaként nyomasztott. Fogalmam sem volt, mit is kéne csinálnom. Ráadásul ide hoztam az intézetbe! ~ Ó egek! Mi lesz ebből!
- Azt hiszem talán, ezt ......szóval talán nem kéne nagy dobra verni a többiek előtt! - szólalok meg végül és emelem meggyötört tekintetem Seanra.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Sean Darrow on Szomb. Okt. 01, 2011 12:26 pm

-~Bárcsak tudnám mi járhat most a fejében, csak remélni tudom, hogy biztatóbb lenne, mint amit most látok.~
*Lábait ledobja az ágyról, hogy közelebb tudjon húzódni a székre roskadt lányhoz. Hirtelen felszabadult kezével a lány válla felé nyúl, továbbra is csak nagyon óvatosan, bár a reakciójától függően, lehet, hogy pár perc múlva nem is bánná azt, ha kiütné őt újra. *
-Micsodát? - Kérdi, reménykedve, hogy emberi mivoltáról volt most szó. - Tényleg ide jártam egy évig, és nem reklámoztam a dolgot....valójában, még nem mondtam el senkinek korábban.
~Persze, ez nem jelenti azt, hogy nem jöhettek rá. Dr. Grey például mindig olyan furcsám nézett rám, és a Professzort sem hiszem, hogy át tudtam verni....~
-Sajnálom, hogy nem voltam egészen őszinte, de még sosem éreztem ilyen jól magam senkivel....és féltem, hogy egy hagyományos ember nem érdekelne téged....másfelől, tényleg képes vagyok azokra amit elmondtam.
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szomb. Okt. 01, 2011 12:46 pm

Mikor megérint újból megmerevedek kissé, de most nem a tüskék előugrását próbálom visszatartani, hanem a saját érzelmeimmel küszködöm. Hatalmas csata dúl most a lelkemben és eszembe jutottak Adam szavai, hogy lassan változni fognak a fejemben a dolgok és majd egyszer talán már nem érzek az emberek iránt ... minden ember iránt gyűlöletet.
~ Hát most ez volt az a bizonyos mély víz! A lassú változás lehetőségét sutba dobhatom! ~ csaponganak gondolataim nyughatatlanul.
- Az jó! - felelem halkan és felállok, hogy szembe tudjak nézni vele. - Tudod, most nem tudom, hogy örüljek neki, hogy őszinte voltál velem, vagy sírjak! - jutok végül is dűlőre magammal. - Kicsit sokkolt engem is a dolog, amit ha leülsz megpróbálok elmagyarázni.- egy nagyobb sóhaj után folytatom. - Mikor a szüleim megtudták, hogy mutáns vagyok kidobtak otthonról. Sokáig éltem az utcán és gyűlöltem, talán még mindig gyűlölöm az embereket. Adam, Mr. Windsor hozott ide és karolt fel. Igaz, hogy sokat változtam azóta, de nem igen barátkoztam azóta sem ....emberekkel. Szóval már remélem érted egy kicsit, hogy most mit érezhetek! - nézek rá és várom, ezek után mit mond.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Gyengélkedő, laboratórium

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 8 oldal 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.