Honolulu

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Márc. 20, 2012 2:47 pm

Miután nem kellett fizikai erőszakot alkalmaznom, hogy lekoptassam a hasonmást kedvesemről, mert megoldotta ő maga is és felszívodott….szó szerint, már kezdtem vidámabban érezni magam és ezen sokat segített, hogy végre foghattam a kezét és egy forró csókot is váltottunk, míg a parton összecsődült a társaság.
~ Annak itt vagyunk mi, nem kell konkurencia! ~ bököm oldalba vigyorogva Seant.
Mikor tanúja leszek Greg átalakító és házépítő mutatványának, csak leesett állal nézem, hiszen ilyet még mutánsként is ritkán lát az ember, és gondolom Greg sem sokszor élheti ki ilyen monumentális vágyait, de a végeredmény kellően tájba illő és nagyon praktikusnak tűnik, így azonnal kedvem támad belülről is megcsodálni, amihez Sean gondolatait meghallva, neki is kedve van, így hát a függőhídon áthaladva megkukkantjuk a központi helyiséget, ahol megtudjuk, melyik bungaló a miénk, aztán kéz a kézben elsétálunk, hogy kipróbáljuk mennyire is csinálta kényelmesre z építőmester.
~ Azért remélem, nem csak aludni szeretnél benne! ~ meresztek rá nagy ártatlan szemeket odafelé haladva.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Darren Black on Kedd Márc. 20, 2012 10:30 pm

Magamban jót mosolyogtam azon, ahogy Ratna a hasonmásával viaskodott. Úgy éreztem magam, mint valami plüssállatka, amin két iker veszekszik... Mindazonáltal meg kell mondjam, amikor az ál-Ratna eltűnt, nem voltam nagyon csalódott. Jó, értem én, persze, tényleg olyan volt, mint egy javított kiadás... De én az eredetibe szerettem bele. Attól meg, hogy a borostás vzimentő-utánzat is felszívódott, egészen jó kedvem kerekedett. Ő lett volna hát Ratna férfiideálja? Tulajdonképpen úgy nézett ki, mintha fogtak volna engem, és... Hát, nos, mindent az ellenkezőjére változtattak volna rajtam. Annyira azért nem volt szívderítő gondolat.
Először csak ámulva nézem, ahogy a gép átalakul.
- Te Greg, nagyon remélem, hogy vissza tudod csinálni pont olyanra, mert ha nem, inkább gyalog megyek haza...
Aztán eszembe villant a szörnyű tény... Virgil a gépen volt! És ha párna vagy vécédeszka lett szegény kis világlátott virágomból?
Szinte futva tettem meg az utat a szobánkig, de ott megnyugodhattam: Virgil sértetlenül állt egy polcon. Mikor kicsit megcirógattam a virágot, körülnéztem. Azért nem rossz kis kégli. Mi tagadás, New Yorkban laktam sokkal rosszabb helyen is, nem is beszélve arról, itt milyen remek szobatársat kaptam...
Ratna kérdésére enyhén felvontam a szemöldökömet, és lehuppantam az ágy szélére. Hoppá. Ez érdekes. Eddig egyszerűen nem volt időnk ilyesmivel foglalkozni, de most, egyhetes nyaralás, közös szoba, közös ágy...
- Ratna - kezdtem lassan - Szerintem Greg úgy gondolta, hogy egy ágyban fogunk aludni.
Majd, halált megvető bátorsággal hozzátettem:
- Egyébiránt én is így gondoltam... De természetesen alvás alatt én alvást értek, félre ne érts!
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Gregory S. Severald on Hétf. Márc. 26, 2012 1:39 am

10000 csillagos éjszaka.


Szobák el illetve berendezése.

Nick:

Haumea, csak finoman, nőiesen billegeti, forgatja ide-oda fejét tekintete közben végig a tiedbe fúródik majd mint egy dugóhúzó úgy húz magához. A jól ismert cuppanó hang sem marad el. Tény és való, hogy nem éppen a dugó kihúzásakor keletkező vákuum helyére beáramló levegő vicces hangja, hanem két ajak váltja ki, de a hatása ugyan olyan mámorító és szintén finom. Ha nem vigyázol könnyen orra eshettek, amikor földtől elemelt lábát a derekadra fonja és szinte teljes súlyával rád nehezedik. Aztán ad pár levegővételnyi időt hogy be tudj mutatkozni. Ipohoz sétál és úgy fest gondolatban cseverésznek míg te felderíted a szállást. A partra érve Haumera egy új öltözékben, a hőn áhított tradicionális kókuszmelltartóban és alig térdig érő fűszoknyában vár rád. Ölelése és csókja forró, szinte leszárítja rólad a vizet. Ha annyira nem is, de úgy érzed.


Nickék mellett elhaladva megtorpanok. Egy ideig várom de csak nem úgy tűnik, hogy a dolognak vége akarna szakadni így nem is várom meg.
-Ha gondolod… adhatok az ágyhoz egy függönyt… Úgy látom kelleni fog. Majd szólj melyik a te… ti ágyatok.
Nem akartam tovább zavarni így válasz nélkül odébb álltam. A szállásra menet felmerült bennem, hogy ez lassan inkább bordélyház, mint sem nyaraló… Na és? Úgy az igazi! Mindig is el akartam tölteni egyben legalább egy hetet. Már csak alig 100 méter választott el az ágyikótól és már 50 Ipotól amikor Darrenbe botlottam. Kérdésére elmosolyogtam és készségesen feleltem.
-Hát persze, ho…
Illetve próbáltam. Elviharzott… Megvakartam fejem és vállat vontam. Sietős tempót diktáltam, hogy végre elérjem a célomat. Így is lett…

Alig egy fél órával később…

Kiléptem a szobámból, tapsoltam kettőt mire az egész épületen felgyulladtak a hangulatos fények. Elsétáltam a konyhába, kipakoltam az étkező asztalra néhány fémtömböt. Nagyjából egyenlő távolságra. Tettem egy lassú kört az étkező asztal körül és mindegyikre ráböktem mire különféle finomságok kerekedtek belőle. Vettem egy nagy levegőt…
-VÁJÚ HÓ! ÉTEK VAN!
Több sem kellett Ipo is elő… botorkált a szobából lassan felsétált és óvatosan helyet foglalt egy széken, a balomon. Jómagam úgy éreztem nyugodtan ülhetek az asztalfőre. Haumea számára is volt egy szék így kényelmesen oda fért ő is az asztalhoz. Mikor már mindenki helyet foglalt akkor tűnt fel hogy egy székkel több van. Gazdája hamarosan meg is jelent Raimund személyében. Nagyot köszönt és helyet foglalt.


-Nos, most, hogy mindenki itt van…
Kezdek bele mondandómba és felállok a helyemről. Kezembe veszem a vörösborral töltött poharamat, amiből mindenki előtt van egy.
-Örülök, hogy ilyen sokan el tudtunk jönni, érezzük jól magunkat, együnk igyunk du…. duruzsoljunk szép lá…számokat! Éljen Hawaii!
Kicsit megemeltem és belekortyoltam.
-Együnk!
Széttárom a kezem aztán helyet foglalok és én is nekilátok az étel elpusztításának.

// Innentől kezdve szabad a vásár, nincs sorrend sem pedig körökre osztás, a következő mesélői reag majd… valamikor jön addig szabad a pálya. Aki igényli annak írok szívesen a hozzá szegődött NJK-kal. De ha gondoljátok ti is alakíthatjátok, hogy mit tesznek. //


A hozzászólást Gregory S. Severald összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Márc. 26, 2012 5:35 pm-kor.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Ingrid Kikki Mora on Hétf. Márc. 26, 2012 3:12 pm

Igazándiból nem nagyon tudtam eldönteni, hogy örülnöm kellene-e ennek az utazásnak vagy nem. A legőszintébb válaszom az lehetett volna, hogy: talán… Egy nagyon erős talán. Persze, természetesen örültem, hogy kaptam egy kis kimenőt (a gyerekek, a kis huncutságaik és az a folytonos készenlét, ami a mutáns csöppségeknél elengedhetetlen, eléggé fárasztó egy idő után) – na de ide?! A világtól teljesen elzárva, kiűzni egy szigetre, ahol a legtöbb férfi még azt sem tudja, mi az a hosszú ujjú póló? A kabátról és a sapkáról, már nem is beszélve. Persze hiába próbáltam meggyőzni azt a drága igazgatónkat, hogy ez annyira nem jó ötlet, hiszen… hiszen ismer. Jobban szét lesznek rombolva az idegeim, mint ahogy eljöttem… Nem is tudom, hogy gondolta ezt.

Az első pár napban úgy hittem az lesz a lehető legjobb, ha a szobámban maradok. Igen, tökéletes terven tűnt addig, amíg el nem fogyott az összes víz a szobámban, amit felhozattam magamnak... Nem beszélve a fülledt levegőről. A hőséget 48 óránál tovább szinte lehetetlen kibírni. Még akkor is, ha a szállodai szoba ventilátorokkal és légkondicionálóval van felszerelve. Így hát nem tehettem mást, hatalmas nagy szalmakalapban, térdig érő, könnyed ruhában és napszemüveggel felszerelkezve elkezdtem járni Oahu szigetét. És bár akadt néhány kínos eset… ezeket leszámítva mondhatjuk, hogy az a négy nap, amit itt töltöttem, valami csodálatos volt. Sőt, miután rátaláltam Hanauma-öbölhöz hasonló kis tengerpartra, egyenesen remekké vált. Már kezdtem elhinni, hogy a vezetőség ezt tényleg pihenésnek szánta és nem büntetésnek.

A tengerpart tényleg mindentől távol esett, egy volt azon kevés helyek közül, amiket még a turisták kedvéért nem építettek be. Érződött az-az ősi kultúra, ami az egész szigetet körüllengte és minden egyes levegővétellel nyugodtabbá vált az ember, ahogy hallgatta a csendet megtörő hullámveréseket. Szinte az egész napomat itt töltöttem és jógáztam. Már szinte el is felejtettem milyen régen nem hódoltam ennek az élvezetnek. Ám a testem emlékezett minden egyes mozdulatra és bár az elején remegve ment minden, ahogy teltek a napok, egyre inkább visszatért a régi folyamatosság és lassúság a mozdulatokba. Az izmom nem remegett, nem izzadtam. Csak átengedtem magamat a csendnek és az elmémet lecsendesítő ászanáknak… A gyerekek tényleg minden energiát elvesznek…

Talán az ötödik napon történt, mikor meghallottam a gép robaját. Jól ismert hang volt, így azonnal fellestem, vajon honnan jöhet a jármű. Bár a képzeletemben már különféle megszállások és repülőgép szerencsétlenségek is megjelentek, nagyon jól tudtam, hogy ez valami más… Valami, amit már hallottam az iskolában, valami, amit lehetetlennek tartottam a mostani helyzetben. Mégsem tudtam mással magyarázni. Elgondolkozó tekintettel hagyom abba a varjúállást és mielőtt még talpamat a földre helyezném, a levegőbe nyújtom és megtartom pár másodpercig… Miután úgy érzem itt az ideje meglesni a zaj forrását, felállok, megrázom a copfba kötött hajamat és veszek pár mély levegőt az indulás előtt. Felveszem a földről a szőnyegemet, belebújok a papucsba, majd elindulok a vegetáción keresztül. Az apró kis partot szinte mindenhonnan fák és bokrok veszik körül, így az átjutás egyenlő a lehetetlennel… mármint annak, aki nem próbálta már többször. És igen, makacsul megdolgoztam azért a kicsike ösvényért…

Mikor meglátom az épülő ház együttest, az eltűnő gépből, egyedül csak pislogni van energiám. Sőt, még akkor is ennyire le vagyok fagyva, mikor a gyerekek elindulnak a szállások felé… Nem értem, komolyan mondom nem értem! Ez egyszerűen lehetetlen, irracionális, felettébb ijesztő és természetfeletti… Vagy már tényleg kezdett az agyamra menni a sok munka? Ugyan már, másnak sokkal megerőltetőbb feladatai vannak, az képtelenség, hogy ennyitől kiboruljak… Nem láthatok rémeket! Ujjaim kifehérednek, miközben a törülközőmet szorongatom és döbbenten nézem a levelek közül az ismerős alakokat. De mikor jobban elkezdek kutakodni az emlékeim között, valami nagyon halványan dereng egy utazásról… Na ne! Ahogy a távolodó diákokat nézem… Ratna, Sarah, Nick, Sean, Greg, Vidám Bagoly, Christopher és egy számomra idegen fiú, akit eddig nem láttam az Intézetben… Talán Ratna mellett párszor…

És természetesen Logan, a kísérőtanár… Még látom, ahogy nem messze befordul a fák közé... Rendben… mély levegő… Belégzés, kifújás, belégzés, kifújás… Lassan kimerészkedem a rejtekhelyemről és bizonytalanul elindulok a híd felé, de félúton megállok. Nem tudom melyik lenne a helyes megoldás. Jó messzire elkerülni őket és ha talán meglátnának, egy szikla mögé vetődnöm?... Rendben, ez ötletnek nem is olyan rossz, de képes leszek ezt kivitelezni? A gyorsulás a homokos tengerparton, papucsban eléggé szánalomra méltó.

A másik, ami az eszembe jut, hogy mégis oda kéne menni… Ki tudja. Imádom mindegyik kicsikét, még akkor is ha rossz fát tesznek a tűzre… Hiába, gyerekek, legyenek akármekkorák is, a szememben mindig azok maradnak…

Miközben ezen töprengek, teszek két lépést előre… Aztán hármat vissza… Mindig is utáltam a tanácstalanságot. A lehető legrosszabb dolog a világon. Végül sóhajtok egyet és határozott léptekkel elindulok a házak felé. Itt az ideje megnézni, vajon Logan elbír-e a csipetcsapattal.
avatar
Ingrid Kikki Mora
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 38
Hírnév : 5

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Ratna Nayar on Kedd Márc. 27, 2012 10:05 pm

-Igen? -kérdeztem vissza amikor meghallottam a nevemet, olyan baljóslatúan elnyújtva.
Amikor meghallottam a további magyarázkodást, értetlenül felvontam az egyik szemöldököm. Most mi van? Miért akar Greg Darrennel aludni? Aztán ahogy Darren is közölte a véleményét, elkerekedett szemekkel fordultam felé.
-Hogy miii?! De... de... na várj... Miért akarsz te Greggel aludni, a szobabeosztás szerint Ipo... –magyaráztam értetlenül, amikor leesett, hogy mennyire félreértelmeztem a szobatársam szavait és a királyi többesnél nem Greg, hanem én vagyok a másik személy. Hoppá.
-Jajj, bocsi, ne haragudj… -vörösödtem el, ahogy a tenyerembe temettem az arcom- Úgy tűnik még nem hevertem ki a repülést…
Miután a pakolással végeztem, eltettem a bőröndöt, még egyszer körülnéztem az immár berendezett szobában, aztán kikémleltem az ajtón. Látszólag elég kihaltnak tűnt minden, ezek szerint még nincs vacsi, így hát visszabattyogtam és én is lehuppantam az ágy szélére.
-Aha… szóval együtt alszunk. Izé, aludhatok én az ágy bal oldalán? A fal mellett? Meg… nyugtass meg, hogy nem horkolsz alvás közben, mert akkor nem tudom mi lesz. Te alszol én meg bámulom a plafont…
Majd azzal a lendülettel hátra is dőltem az ágyon. Bár már jó pár perc eltelt a megrázó repülés óta, még mindig úgy éreztem magam, mint ha még mindig repülnénk… Bár a plafont nézni határozottan megnyugtatóbb érzés volt, mint a felhőket… Ráadásul szemmagasság vonalában…
Amikor aztán meghallottam Greg kiáltását, hogy vacsi, erőt vettem magamon, feltápászkodtam, majd Darrennel együtt átsétáltunk az étkezőbe. Őszintén, nem igazán volt étvágyam, de amikor megláttam, milyen terülj-terülj-asztalkámmal készült a kapitányunk, no meg eszembe jutott, hogy gyakorlatilag egész nap szinte semmit sem ettem, sietve befoglaltam a legközelebbi széket. Amíg Greg nem kezdett tósztot mondani, fel sem tűnt, hogy már egy pohár bor vár mindenkit… Vagyis csak gondoltam, hogy vörösbor, így inkább óvatosan megszagoltam. Hát… azt hiszem, ez tényleg bor, így aztán egy laza mozdulattal odatoltam Darren elé, úgy rémlik, ő szereti az ilyen izéket, én meg nekiláttam, hogy telepakoljam a tányéromat...
avatar
Ratna Nayar
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 723
Hírnév : 67
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Csüt. Márc. 29, 2012 10:13 am

Most, hogy végre mindenki megállapodott, nekem is jut egy kis pihenés. Úgy tűnik, felmosórongy hajú hódolóm sem akar már mindenáron elcsábítani. Persze meg lehet érteni Nick ijedelmeit is, azonban nem hinném, hogy minden homoszexuális erőszaktevő is lenne egyben. Ez a példány éppen a kezelhető emberek közé tartozik, csak éppen igen kicsavart viselkedésformákat tud magáénak.

Feltérképezve a szállást, illetve felmérve Nick újdonsült ágyasát én magam kerítek gyorsan függönyt az ágyuk köré. Feltételezek részéről annyi szociális érzékenységet, hogy a hangerőt kulturált szinten tartsák, így ezzel nem kell bajlódnunk.

Evés és ivás után aztán végre van időm valódi pihenésnek szentelni az időmet. Az éjszakai parton sétálva, csillagok által kísérve lépdelek be egészen a víz széléig. Mivel mindenkinek akadt valaki más, aki elvonja a figyelmét a körülötte zajló eseményekről, így nem aggódom. Valószínűleg észrevétlenül sikerült távoznom a társaságból. Legalábbis a társaság tagjai számára biztosan.

Csendben üldögélek a homokban, miközben kezemben már ott az olyannyira hasznos és általam igencsak kedvelt palackozott narancslevem. Italomat kortyolgatva nézem a tengert, miközben egészen határozott módon sikerül ráhangolódni a valódi pihenésre. Üres fej, sima arc. Érzékszerveim nyitottak a világ ingereire, én azonban nem kezdek semmit az általuk kiváltott ingerületekkel, csupán élvezem őket.

~ Van még itt valaki.
Ennyi kellett mindössze, hogy valami ismét megzavarja pihenésemet. Úgy tűnik, itt nem olyan egyszerű üresen tartanom fejemet. Persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy amint elcsendesedtek gondolataim, azonnal betódult minden információ közvetlen környezetemről. Ezt követte a közvetett környezetem nagy vonalakban, majd kevésbé vázlatosan, végül részletekbe menően.
Lehunytam másik szememet. Visszatérek a pihenéshez. Úgy tűnik, ezúttal már sikerül valami különös, meditatív ürességbe süppedni.
Csendesen nézem a hullámokat, hallgatom a tenger zúgását, a közelben tovaröppenő denevérek szárnyának suhogását. Városban erre esélyem se lenne, itt viszont úgy tűnik, egy kis ideig létezhetek gondolatok nélkül.
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Darren Black on Csüt. Márc. 29, 2012 10:08 pm

Egyre szélesebben vigyorogtam, ahogy Ratna magyarázkodott, majd nem bírtam tovább, és elnevettem magam.
- Jó ég, Ratna... Nos, biztosíthatlak róla, hogy bárki bármit is állítsunk a hátunk mögött, a barátságunk Greggel tökéletesen ártatlan. Sem most, sem a jövőben nem kívánok vele aludni. Ezt a kétes privilégiumot szeretném neked fenntartani...
Én is elnyúltam az ágyon. Kényelmes volt, és jó volt belegondolni, hogy Ratna mellett fogok aludni, nos... Még ha valóban csak aludni is fogunk.
Bár efelől nem voltak biztosnak mondható információim, mégis úgy gondoltam, én vagyok az első férfi Ratna életében. Ennek megfelelően semmit sem akartam sürgetni vagy erőltetni. Ha egy hétig csak aludni fogunk ebben az ágyban... Nem, ennyire nem vagyok jófiú. Majd meglátjuk, mi lesz.
- Amennyire tudom, nem horkolok - mondtam még mindig mosolyogva - És az alvóoldal kiválasztása női előjog.
Talán most rátérhettem volna a kényesebb témákra is, de ekkor Greg, az időzítés nagy mestere és a párkapcsolatok hű barátja vacsorához hívott minket. Remek...
Na de ne csüggedjünk! Más szerint is fura szó ez a csüggedni? Na mindegy...
- Mit szólnál egy csillagfényes sétához kettesben a parton a vacsora után? - kérdeztem Ratnát már az étkező felé menet.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Rozsomák on Pént. Márc. 30, 2012 6:52 pm

Ha volt is kételye terve helyességét illetően, az mind elszállt, amikor Ipo jóvoltából megjelent előtte halott szerelme a parton. Nagy gyerekek már, egyedül is bajba tudják keverni magukat, így rá aztán semmi szükség nem lesz, arról nem is beszélve, hogy inkább itt okozzanak zűrt, mint otthon, de főleg: lehetőleg addig csinálják, amíg ő távol van. Csomagjával a hátán a part felé indul, és addig sétál a végtelen víztükör mellett, amíg rá nem talál az egyik strandra. Ott az első bár felé veszi az útját, s egy laza mozdulattal a pult mögé hajítja a hálózsákját rejtő csomagot, aztán pedig lecsap egy százast a kocsmárosnak.
-Tölts ki mindent, amid csak van, a következő pár napot ezen a széken üldögélve fogom eltölteni! - Jelenti ki határozottan, s helyet is foglal azon a bizonyos bárszéken. Mire kettőt pislantana, már ott pihen előtte első koktélja, majd mire a többi vendég felocsúdik a meglepetéstől, már 4 üres pohár ásít a férfi előtt. - Bemmmelegítésnek nemmmm is rossz, de most adj valami normális pijjját. - Szólítja fel a fiút, tőle szokatlanul derűs hangulatban, ilyen elenyésző mennyiségű alkohol után. Úgy tűnik a fáradtság, és a hőség megtették a hatásukat. A pultra könyökölve várja következő adagját, s mire lehajtja a következő pohár tartalmát, már szinte nem is emlékszik arra a hordányi vásott kölyökre, akikkel ide utazott. Utolsó iskolával kapcsolatos gondolata Greg körül forog.
-Csodálatos gyerek...jó pilóta lehetne, csak párszor fejbe kéne verni valami nehézzel, hogy megtanuljon viselkedni...bár nem, attól lehet csak még hülyébb lenne...ááááá....a nevelést meghagyom a ped...peddde poda...tanároknak! Huhh, ez marha jó, mi a fenét raktál bele? - Kérdi, de szívószála szürcsölése elnyomja a férfi hangját, aki válaszolhatna a kérdésre.
-Nnna, mindegy! Igyunk a békére, ki tart velem? - Magasba emeli poharát, ám felhívására senki sem felel, inkább érthető módon azok is másfelé néznek, akik eddig rá figyeltek. - Gyáva kutyák, akkor majd én iszom helyettetek is!
avatar
Rozsomák
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 737
Hírnév : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Gregory S. Severald on Pént. Márc. 30, 2012 9:25 pm

-Kaja után buli a parton!
A falatok jó részét a könnyebb fogyasztás érdekében jól nyakon öntöttem vörösborral. Ha nem akart lemenni akkor is bőségesen meglocsoltam. Aztán meg csak úgy két falat közt is kell 1 korty. Az egyik korty majdnem visszajött amikor megláttam a tanárnőt. Révén szám tele volt csak integettem neki majd az asztal egyik részére mutattam ahol két iskola társam kicsit távolabb került egymástól és a köztük lévő helyne egy szék emelkedett a tanárnő részére. Közben a falatot is lenyeltem.
-Jó estét tanárnő! Nem gondoltam hogy ilyen hamar összefutunk, foglaljon helyet kérem és lakjon jól szerény társaságunk körében.
A szék előtt egy tányér, evőeszközök és egy pohár bor nőt ki az asztalból. Saját poharamba tetemes mennyiségű bort voltam képes tölteni egy-egy alkalommal amit utána el is kortyolgattam a magam tempójában. Van aki szerint ez már vedelés, pedig szentül meg vagyok róla győződve, hogy nem az. pedig masszív alkoholisták is vélekedtek már így a dologról. De biztosan csak részegek voltak.
Az étvágyamra nem volt panasz, úgy tűnt a többieknek is kedvére való az étel. Szolid, 120 as tempóban lapátoltam be a húst hússal és borral. Ez a tempó aztán mérséklődött és egy lassabb tempóra váltottam. Mikor a többség kidőlt, Ipo is elunta a várakozást és elvonult a házikóba, hogy kiheverje a vacsorát köbe néztem teli szájjal. Meglepődve konstatáltam, hogy sehol senki... Szemeim mondhatni felcsillantak... Az evőeszközök az asztalon csendültek kezembe kaptam egy pulykacombot, magam elé emeltem a krumplis tálat és kivetkőzve elegáns viselkedésemből nekiláttam, az igazi zabálásnak. Eddig csak elegánsan, az etikettet lehető legtöbb szempontból betartó módon ettem. Most, hogy nincs itt senki... ZABA van! Nehézmunak volt, de jóllaktam mint a déli busz.
~Ez még egy két óráig kitart...
-Böfff
~Legyen 4...
Az asztalra böktem mire az azon heverő maradék és minden egy kis tömbbé alakult. Ugyanolyanná mint amikből a vacsora készült. Elindultam a part felé, kezemben húztam egy vékony fekete szálat ami az egyik tartópillérből állt ki. Megmozdítottam a lábam mire a part lesimult, a lábnyomok eltűntek. Nem sokkal később néhány hangfal formálódott a földből egy rögtönzött keverő pult amibe bele dugtam a fekete szálat ezzel áram alá helyezve. Felvettem a mikrofont, megkocogtattam. Szóltak a hangfalak, innentől kezdve nem volt sok dolgom. A homokból kicsit kiemelkedett egy szilárdabb színpad amit a 4 egyenként 3 méteres hangfalak fogták közre 4 oldalról. A színpad egy 5x5 méteres terület volt. A pultnál lévő laptopon megnyitottam a zene mappát, volt ott minden, az Ómagyar Mária Siralomtól kezdve a kazak himnuszon keresztül a Budhisták templomi albumáig minden... Két kattintás és már fel is zendült valami lágy zene. Innentől át adtam a terepet azoknak akiknek van saját kedvencük és be szeretnék rakni lejátszásra.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Ratna Nayar on Vas. Ápr. 01, 2012 2:50 am

-Séta? Óóó, nagyszerű ötlet! Úgy is fel akartam térképezni a környéket… igaz, már besötétedett, de biztos úgy is szép lesz a környék. –feleltem Darrennek még az étkező felé menet.
Amikor aztán már mindenki az asztal körül sorakozott és elkezdte megpakolni a tányérját, én se vártam tétlenül. Ahogy végignéztem a többieken, kinek milyen az ízlése ételek terén, magamban sikerült megállapítanom, hogy jó eséllyel én vagyok a zöldség- és gyümölcsfélék legnagyobb kártevője a társaságban. Miután egy olyan mennyiségű vacsira valót összeválogattam, amitől egy valamire való férfi valószínűleg fél napon belül éhen halt volna, neki is kezdtem, ám valami nem stimmelt… Olyan íztelen volt az egész…
-Egy pillanat és jövök. –szóltam Darrennek, majd Greg felé fordultam- Gredzsi, a fűszereket merre találom? A konyhaszekrényben?
Naná… le is rohamoztam, majd néhány pillanaton belül egy kis dobozzal meg egy pohár joghurttal tértem vissza. Gyorsan átnéztem, miből élünk, aztán nekiláttam, hogy valami ízt is adjak az ételnek… Ha már amerikai testvéreink ennyire félnek a fűszerektől. Pedig jók azok. Egy kis só, bors, a joghurtba meg, némi kurkuma, gyömbér, na meg egy „kis” chili, aztán az egész a színes kis zöldségkeverékre a tányéromon, nyami.
-Apanē bhōjana kā ānanda lēṁ! –kívántam jó étvágyat a többieknek, majd én is nekiláttam az evésnek.
Jó pár perccel később pedig, ahogy újra körbejárattam a szemem a tisztelt társaságon, megint olyan érzésem volt, hogy valami nem stimmel.
~Cris vajon hova tűnhetett? No meg Raimund…
Aztán a következő körben már Sarahnak és Seannak is nyoma veszett, mire pedig észbe kaptam, rajtunk kívül szinte csak Greg maradt a teremben. Mi van itt?! Csak nem az utolsó mosogat? Mert azt most inkább kihagynám, ha lehet…
-No, én végeztem. Ha te is jól laktál, akkor mehetünk sétálni. –feleltem vidáman, majd még ittam egy pohár gyümölcslevet és felpattantam a helyemről, irány a part!
Ott aztán mint valami rossz óvodás, egyből a víz felé vettem az irányt… Egy pár percig csak álltam a parton, hol a csillagos eget bámulva, hol a holdfényben megcsillanó vízfelszínt, amíg a hirtelen nagy hangerejű zeneszó meg nem csapta a fülemet.
-Hm… ez nem a Sway című szám? Ezt annyira szeretem, olyan jó dallama van… (Igen, csakis Kikki néni kedvéért linkeltem pont ezt a verziót, hátha így előbb kedvet kap a tánchoz Wink )
-Jut eszembe, Darren, ugye szeretsz táncolni? –kérdezem vidáman (- az még véletlenül se merül fel, hogy tud-e egyáltalán…), majd karon ragadom, és már húzom is magam után a táncparkett felé.
Már csak néhány méternyire vagyunk, amikor azonban az egyik közeli bárban kiszúrok egy ismerős alakot… Amilyen lendülettel indultam meg az előbb, most olyan hirtelen torpanok meg, ahogy próbálok fókuszálni a sötétben, majd csodálkozva pislogok a távolba.
-Te, az nem Logan ott? –motyogom magam elé egy rosszalló fejcsóválás kíséretében- Egy perc és visszajövök, el ne tűnj addig nekem, ilyen sötétben úgy se találnálak meg egyhamar… -fordulok Darren felé, majd sietés lépekkel a közeli bár felé veszem az irányt.
-Ki helyett akarsz te inni? –kérdezem szigorú tekintettel, csípőre tett kézzel, ahogy a másik kezemmel óvatosan megkocogtatom a vállát.
Mielőtt még sok mindent reagálhatna, felmászok a szomszédos bárszékre, majd egy laza mozdulattal a túlsó oldalamra, jó egy méternyire tolom az összes poharat előle, amiben még van bármilyen folyadék.
-Logan, ezt komolyan gondoltad? Te vagy a rangidős a „csapatban”, a felügyelő tanár, ehelyett elvonulsz, és itt vedelsz?! Ezzel mégis milyen példát akarsz mutatni a fiatalabbaknak? Ne legyél már ennyire antiszociális… –fogom meg és nyomom össze azt a cuki rózsaszín szívószálat úgy, hogy azon ne bírjon keresztülhaladni a poharában levő folyadék.
-No gyere szépen, szinte mindenki ott van a parton, épp most buherált Gredzsi egy kis zenét, megy a tánc… Képzeld, Ingrid Kikki Mora tanárnő is itt van, vacsi közben köszönt be… Ha nem húztad volna el a csíkot még vacsora előtt, akkor te is tudnád. Vagy már is tudtad, hogy pont ide jött nyaralni? Légy úriember és kérd fel táncolni, gyerünk… -noszogatom kedvenc felügyelőtanáromat lelkesen.
avatar
Ratna Nayar
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 723
Hírnév : 67
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Rozsomák on Vas. Ápr. 01, 2012 3:21 am

Mire beesteledik, három másik százast is lecsap a pultra, amit vendéglátója számtalanszor letakarított az elmúlt órák folyamán. Ha Logan azt tűzte ki küldetéséül, hogy a szigetlakók egészsége védelmében elpusztítson minden alkoholt, amit csak a strandon lehet kapni, akkor nagyon jó úton jár, napok kérdése, és egy csepp sem marad a bárban. Ahogy a vér/alkohol szintje alulról kezdi súrolni a halálos adag háromszorosát, a kedve is egyre vidámabb lesz, s néha még éneklésbe is fog, ehhez a művelethez azonban már mind a két kezével kapaszkodnia kell....abban a homályos valamiben előtte...ami össze vissza mozog, de legalább megtartja az italát. Még szerencse, hogy szívószálat használ, mert megfogni már bonyolult lenne. Csak azt nem érti, miért nem jön a nedű. Vöröslő fejjel szívja egyre erősebben, de hiába, valami eldugult ott. A homályos világ mintha kezdene kitisztulni, és ezzel az is világossá válik, hogy a hirtelen aszályhoz a kéznek is lehet valami köze a szívószálon. Követi a vékony kacsót, hogy megtudhassa, ki az a bátor, s amikor a nő arca végre abbahagyja a forgást egy másodpercre, felkiált.
-Ratna! - Lepattan a bárszékről, s egy hatalmas medveölelésben részesíti a lányt, ki szerencsére még mindig ül, és ezért valamelyest megtudja támasztani a korlátozott egyensúlyérzékkel rendelkező nehézsúlyú piást. - Végre egy kedves arc a sok savanyú kép között!
Hatalmas puszit nyom...valahova...nem látja, hova és nem is emlékszik rá később, úgyhogy az ő szemszögéből lényegtelen, akár lehetett az asztal is, bár ahhoz túl puha volt...
-Tánc? - Kérdi, még mindig pityókás hangon. - Hát... ha tsak tánnnncolni akkkkarsz, felllőlllem mehet...
Lerántja a lányt a székről, s még mindig magához szorítva őt érdekes mozgásba kezdenek. A lábán már nagyjából meg tud állni, ám egyenes vonalban mozogni az sajnos még mindig elképzelhetetlenül nagy kihívás a számára, így csak dülöngélnek össze-vissza, párszor veszélyesen közel botorkálva az úszómedencéhez.
-Te Ratna, mondtam már, hogy én téged nagyon szeretlek? - Kérdi, szélesen vigyorogva, aztán megpörgeti a lányt, s megint magához rántja. - De elárulnád mi a fészkes fenét művelünk most itt? - Hangja ekkor már nélkülöz mint alkoholmámort, s csak a jó öreg, cinikus, aktívan agresszív morgás hallható ki belőle, amiért annyira szereti őt mindenki széles-e világon. - És miért néz rám úgy Darren, mintha meg akarna ölni?
avatar
Rozsomák
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 737
Hírnév : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Ratna Nayar on Vas. Ápr. 01, 2012 3:48 am

Csak mondtam és mondtam, azt viszont csak jó pár pillanattal később vettem észre, hogy a szavaim 99,9%-a valószínűleg el se jutott a férfi agyáig.
~Jajj basszuskulcs, arról nem volt szó, hogy Logan ilyen részeg is tud lenni... Nem úgy van, hogy gyorsan regenerálódik és emiatt lehetetlen leitatni Basszus-basszus-basszus... ha ezt tudom, inkább Gredzsit küldöm ide... Vagyis nem, az se jó, még ő is itt ragadt volna vedelni... Darren? Hát... amennyire ismerem, sanszos, hogy ő is... Sean! Megvan, Seant kellett volna ideküldeni! ~kavarokrak szélsebesen a gondolatok a fejemben, ahogy meghallom Logan üdvözlését, meg próbálok egyensúlyozni, hogy ne nyúljunk el mind a ketten a földön mint a döglött béka...
Mondjuk azt nem értem, hogy mért kezdi el a pultost puszilgatni miközben engem ölelget, na mindegy, biztos összespanoltak az elmúlt pár órában.
-Ühüm, tánc. -felelem kimérten, miközben magamban még mindig parázok ezerrel, hogy mikor múlik már el annak a fránya alkoholnak a hatása, de mielőtt még bármi okosat kitalálhatnék, hogy hogyan tovább, már arra eszmélek, hogy nem a széken ülök hanem épp Logannel táncolok, yay!
Vagyis az ő szemszögéből lehet így tűnt, ilyen szegényes mozgáskultúrával én is ráfognám, hogy ez tánc, de valójában én ezt még csúfolni se csúfolnám annak... Inkább csak arra koncentráltam, hogy továbbra se essünk el, bár amikor karnyújtásnyira értünk a medencéhez, nagy volt a kísértés, hogy ne lökjem bele bosszúból a férfit. Már csak azért is, amiért jogtalanul, "bünti" címszóval kitúrt a helyemről a repülőn idefelé, és arra kényszerített, hogy a másodpilóta székéből nézzem végig az utat. Pedig tudja, hogy rettegek a repüléstől...
-Hátizé... nem emlékszem, de szerintem még neeeeeeeeeeeeem. -feleltem, nem számítva a pörgetésre, amikor végre feloszlik a köd Logan agyáról és hang alapján úgy tűnik, újra a régi.
A szemébe néztem, és jé, tényleg mint ha tisztább lenne odabent a vétel.
-Hogy Darren? -néztem felé- Megígértem neki, hogy táncolok vele, de gondoltam te se maradj ki a buliból, ne savanyodj itt egyedül. Szerintem csak azért morcos mert így húzod az időt... Egy rakás kommandóstól nem ijedsz meg, de Kikki nénit meg nem mered felkérni táncolni? Ez aztán a szégyen. Na gyere, menjünk! -ragadom karon Logant, majd már vonszolom is magam után, vissza a xavieres csipetcsapathoz a táncparkett felé.
Amennyiben esetleg ellenállást tanusítana, akkor a képességemet is bevetem, hogy kezelhetőbben viselkedjen, szóval jobban jár ha önszántából tart velem Very Happy
Ha ez megvan, akkor egy újabb lépéssel közelebb kerültem ahhoz az életcélhoz, hogy "szoktassuk-le-Logant-a-káros-szokásairól". Utána pedig jöhet a következő, a "segítsünk-Kikki-néninek-szembeszállni-a-félelmeivel" című projekt.
avatar
Ratna Nayar
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 723
Hírnév : 67
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Sarah Wilchok on Hétf. Ápr. 02, 2012 10:16 am

Alig helyezkedünk el és lakjuk be a szobánkat, kipróbálva, hogy mennyire kényelmes is a kétszemélyes ágy, mikor megszólal Greg hangja és evészetre tesz felhívást. Csak most érzem, hogy milyen régen is tömtem meg a hasamat, és az már a gondolatra is megkordul.
A mellettem heverő Sean-ra néztem és hirtelen ötlettől vezérelve nevetve lelöktem az ágyról.
- Hékás! nem hallod? Zaba van, menjünk mielőtt ez a farkasfalka mindent elhappol előlünk. - huppantam utána és a tréfáért kapott egy bocsánatkérő csókot.
Mint számítottam rá, már mindenki az asztalnál élvezkedett mikor mi is letelepedtünk, de szerencsére bőségesen volt terülj-terülj asztalkám, így nem maradtunk le semmiről. Mikor már egy falat sem ment le a torkomon, elégedetten dőltem hátra és néztem körül a csicsergő társaságon. Nagyon jól éreztem magam és reméltem, hogy ez még csak a kezdet, hiszen még most érkeztünk csak. Mivel nem akartam ilyen korán vissza menni a szobába, na meg ezt a rengeteg kaját is le kellett dolgozni, ha Sean is végzett, megfogtam a kezét és a fülébe suttogtam.
- Elmehetnénk felfedezni a partot, nem gondolod? Olyan szép este van, és nekem olyan romantikus hangulatom. - vigyorogtam a fiúra, majd ha nem ellenkezik, magam után húzom és angolosan távozunk.
Mielőtt kiérnénk a partra legnagyobb meglepetésemre Kikki tanárnőbe botlunk, aki ha jól emlékszem nem velünk utazott, de abban a káoszban még ez is előfordulhatott, így aztán csak vidáman üdvözöltük és tovább szaladtunk, hogy mielőbb kissé nyugalmasabb helyre érjünk, ahol már csak magunk lehetünk a lágyan suttogó tengerrel és békésen ránk ragyogó holddal.
- Milyen békés itt minden! - ülök le a meleg homokba és hallgatom a sziget neszeit, de persze nem sokáig, mert hirtelen zene csendül fel, és ez sejtésem szerint csak Greg műve lehet.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Rozsomák on Hétf. Ápr. 02, 2012 8:53 pm

Újra megpörgeti a lányt, aztán közelebb húzza magához, s csak azért nem követi lépéseivel a lágy zene ritmusát, mert mostanra végre rádöbben, hogy nem is játszik senki, semmiféle zenét, de még csak hangszer sincs a közelben sehol, mindössze néhány vendég sutyorog rosszallóan, ahogyan őket nézi.
-Itt van Kikki? - Kérdi érdeklődve, aztán az egyik asztalról út közben lekap egy Wiskey-s üveget, s a benne lévő jó fél liter piát egy húzásra megissza, de legalábbis megpróbálja, Ratna-t ismerve úgysem jut el a végéig. - Ki az a kikki? - kérdi, ezzel remekül demonstrálva, hogy ő bizony oszlopos tagja az iskolai értekezleteknek, és soha nem hagyna ki egyetlen megbeszélést sem, a világ összes kocsmatúrájáért sem. Az alkoholtól újra jó kedvre derül, és pár rúgással közelebb tereli az asztalokat, majd amikor már elég áll egymás mellett, és dalra fakad. A teljes hatás kedvéért természetesen az asztalra is felugrik, s a szereplőt utánozva lerugdos mindent, ami még véletlenül állva maradt. Mivel a klippben is úgy volt, természetesen a valóságban sem engedi el szegény lány kezét, csak a legvégén, amikor balga módon rálép a műanyag asztalra is, és az ripityára törik a 130 kilója alatt. Pár másodpercnyi fejkörzés után a romok közt felpattan a seggéről, és leporolja magát, kisöpörve pár élesebb szilánkot, ami elég csúnyán belé állt.
-Na látod, ezért veszélyes dolog az alkohol. - Jegyzi meg, mutatóujját rázva Ratna arca előtt. - Szóval, ez a Kikki...hirtelen úgy érzem, feltétlenül meg kell ismernem. Mutasd, merre bujkál? - Kilométeres mosoly jelenik meg az arcán, mintha Sean látott volna meg egy Alienware Laptopot. - Mutasd az utat hercegnő!
avatar
Rozsomák
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 737
Hírnév : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Ingrid Kikki Mora on Hétf. Ápr. 02, 2012 11:21 pm

Ahogy meglátom az esti homályban a két fiatal körvonalát, sietve körülnézek, megfordulok, végül teszek egy lépést, hogy elinduljak az ellenkező irányba, mint aki itt sem volt és nem is lesz soha. Csak egy pillanatnyi véletlen kivetülés, esetleg egy…

- Sziasztok, gyerekek! – fordulok vissza egy kedves mosoly kíséretében Sarah és Sean felé, mikor észrevesznek. De mielőtt bármit kérdezhetnék tőlük, elviharzanak a part felé. Nézem a távolodó szerelmespárt és a szívem kissé megnyugszik. Ki tudja, talán nem lenne igazi kikapcsolódás, ha nem lennének körülöttem a diákok. Imádom őket. A legkisebbtől a legnagyobbakig, egyszerűen kivétel nélkül…

- Ó, Gregory! – torpanok meg, aztán továbbvándorol a tekintetem a még falatozó seregen. Csak egy udvarias mosollyal köszönöm meg a helyet, leülök, azonban nem kezdek el enni. Ahhoz túlságosan bennem van még a meglepetés okozta görcs. – Gondolom, nincs közöd a terülj-terülj asztalkámhoz – felelem. Hihetetlen, hogy ez a fiú mikre nem képes. A kezembe vett villával azért a tálcán lévő finomságok egyike felé célzok, csakhogy ne sértsek meg senkit. Félúton mégis megfagy a mozdulat és magam mellé ejtve az evőeszközt, ismét körülnézek. – Én se hittem volna, hogy itt találkozunk. Teljesen kiment a fejemből az utazási tervetek! Ó, pedig mennyi ideig rágtuk magunkat rajta… - És igen, akkor esik le, hogy talán a kedves igazgatónk nem véletlenül választotta számomra ezt az Isten háta mögötti helyet. Talán Logan felelősségtudatában nem bízik annyira? … Vajon miért nem lepődöm meg ezen? Visszafogott kíváncsisággal érdeklődöm a kisdiákok felől. Hogy utaztak, mit akarnak meglátogatni, van-e kész tervük az elkövetkezendő napokra… És persze nem bírom ki, anélkül, hogy legalább pár tenger gyümölcsét meg ne kóstoljak…

Kezdenek szállingózni a többiek. A villámlátogatás közben megállapítom, hogy senki sem gyilkolta le a társát és vérre menő veszekedés sem újult ki, így letudva tanári kötelességemet (megkérdezve, azért mindenkit, hogy van-e mindenük, nincs-e valami problémájuk), azt hiszem ideje visszavonulni. Utolsóként elhagyva az étkezőt fejcsóválva és sejtelmes mosollyal az arcomon nézem a partra igyekvőket. Miközben lassan haladok a hídon, az esti szellő a víz sós illatát hozza felém. Mélyen beszívom a tüdőmbe a hűvös levegőt és egy pillanatra megtorpanok. Behunyom a szememet és a hirtelen körülvevő csendet örömmel fogadom. A hajamat kiengedem, a tövénél kissé megmasszírozom és élvezem, ahogy beszökik alá a levegő.

Ezt gyönyörű pillanatot választja Mr. Severald, hogy bekapcsolhassa a zenét. Mintha álomból ébrednék, aprót rázok a fejemen, majd továbbhaladok. Boldogság jár át, miközben figyelem a zenére andalgó vagy a táncparkett körül beszélgető gyerekeket, de nem zavarom meg a társaságot. Pár percig bizonytalanul álldogálok, mellkasom előtt néha-néha összekulcsolom a kezemet… majd elindulok az erdő, sötét sűrűje felé. Ratna-t az előbb arrafelé láttam eltűnni, amerre korábban Logan-nek is nyoma veszett, bizonyára mindjárt visszahozza. Így nekem már nincs több dolgom, mint felvenni a szőnyegemet és a törülközőmet a part közeli bokor alól, majd eltenni magamat holnapra. A kötelességemet teljesítettem, a felügyelőtanár nemsokára megérkezik, semmi baj nem történt. Ideje menni… No, persze azt már most tudom, hogy nem fogom kibírni, hogy rájuk ne nézzek holnap.
avatar
Ingrid Kikki Mora
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 38
Hírnév : 5

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Gregory S. Severald on Hétf. Ápr. 02, 2012 11:58 pm

Hirtelen nem tudtam, hogy a zene vagy csak a csábítóan romantikus, csillagokkal és a hatalmas óceánnal szegélyezett part húzta így szét a társaságot. Szinte mindenki egyből a part valamelyik csöndes szakaszát vette célba élete párjával. Úgy festett egyedül az én lábam kezdett el mozogni a felzendülő ritmusra. Eleinte csak az alap ritmust doboltam aztán a vágy lassanként elárasztotta a testem és ellenállhatatlan késztetést éreztem arra, hogy egész testemmel belevessem magam a zene mámorába. Fordultam kettőt és meg is találtam a tökéletes, na jó az egyetlen lehetséges tánc partneremet. Aki gyanútlanul közeledett. Kivártam a megfelelő ütemet és oda szóltam.
-Tanárnő!
Nyúltam a keze után és gyors mozdulattal magam felé húztam, perdítettem rajta kettőt és másik kezemmel elkaptam. Ha jól számoltam akkor most egy lábbal támasztja alá magát, másik a levegőben és körülbelül vízszintesen fekszik a bal kezemben. Felhúzom függőlegesbe és felteszem a nagy kérdést amire csak igenlő választ karok hallani.
-Felkérhetem egy táncra?
Emeltem picivel fejmagasság fölé picivel, szabadon lévő jobb kezemet míg másik a derekán pihent. Aztán ha benne van egy kis tangós kettőt-hármat előre aztán fogás váltás és vissza. Majd ezután ahogy alakul a ritmusra. Aztán ahogy kicsit belassul a dolog kettéválunk és így folytatom a táncot. Remélem a tanárnő nem hagyja, hogy egyedül táncoljam végig ezt a számot.
-Tanárnőnek arany lába van!
Ejtek meg felé még egy kacsintást, növeljük kicsit az EGO-ját nehogy már az abszolút nullát is alulról karcolgassa csak.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Ratna Nayar on Kedd Ápr. 03, 2012 12:47 am

Amikor Logan táncra perdül velem, első reakcióm, hogy megpróbálok kiszabadulni. Szeretem én a táncot, csak nem ilyen körülmények között, na...
-Logan, az istenekre, fejezd már be! -korholom halkan, de türelmetlenül, s miután sokadszor is megismétlem, úgy tűnik a ködös agyán keresztül a tudatáig is eljut.
Felcsillan a remény, hogy végre tudja, miről van szó, de úgy tűnik tévedtem. Csak úgy csinált... Jól tippelt, nem hagyom, hogy bevedelje a whisky-t, azt hiszem eleget ivott már mára. Az üveg megy szépen vissza a pultra, tőle minél messzebb.
-Na neee... Ezt te sem mondod komolyan... -temetem az arcom a kezembe- Most tényleg nem tudod, kiről van szó? Hát Ingrid Kikki Mora... A suli egyik legújabb tanára... irodalom, nyelvtan... így se rémlik? Na jó, inkább ne válaszolj...
Nem is válaszol, helyette inkább dalra zendít, yay. Eszem megáll, komolyan, elmúlt 150, de rosszabb mint egy gyerek. Ráadásul nem elég, hogy dalra zendít, már az asztalon-táncolós stádiumba itta magát és vandálkodik is. Ha már nem akarja elengedni a kezem, én meg nem bírom kiszabadítani magam, megpróbálom leráncigálni onnan, de kb. olyasmi hatékonysággal megy a dolog mint... na jó, maradjunk annyiban, hogy elég rosszul ment.
Aztán reccs, Logan meg akkorát esik mint az ólajtó.
-Tudom, ezért sem szeretem... sem azt, amikor isztok. -jegyzem meg szomorkásan, ahogy félretolom a kezét, majd 1-2 szilánkot én is kioperálok belőle, amihez ő nem fért hozzá.
-Na gyere, inkább menjünk, mielőtt teljesen leamortizálod a helyet. -ragadtam karon Logan, nehogy elszökjön út közben, aztán elindultunk vissza a táncparkett felé, ahol addigra már Greg is próbálta táncra kérni a tanárnőt.
-Nézd csak, látod ott azt a fiatal, szőke nőt Gredzsi mellett? Ő az, Kikki néni. -biccentek feléjük, majd már megyünk is, még közelebb, egészen addig, amíg oda nem érünk.
-Jó estét ismét tanárnő! Micsoda meglepetés, nem is tudtam, hogy szeret táncolni. Logan? Én akkor most megyek is, megkeresem Darrent. Aztán nem elszökni és megint vedelni, értve vagyok? -rázom meg ezúttal én a mutatóujjamat az orra előtt, úgy, ahogy az előbb ő.
Azért még távozás közben, ha már az ilyen retro zenéket szereti Logan, átváltok egy következő számra a laptopon, hátha megint táncolhatnékja támad és már itt se vagyok, spuri vissza Darrenhez. Wink
avatar
Ratna Nayar
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 723
Hírnév : 67
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Darren Black on Kedd Ápr. 03, 2012 1:39 pm

Amikor Greg szólt, hogy lesz ez a kis nyaralás, sejtettem, hogy ez azért nem lesz olyan nagyon egyszerű dolog, mint amilyennek elsőre tűnt. Eleve, ha tudtam volna, hogy Greg vezet, inkább úszok... De az még csak a kezdet volt.
Ratna vacsorája nem volt valami bőséges, de ő tudja... Én sem ettem azért tele magam. Greg pedig, az időzítés mindenkori mestere nagyjából kettő perccel az én csillagfényes, romantikus parti séta-ötletem hangoztatása után jelentette be a bulit a parton. Elgondolkodtam, vajon nem direkt csinálja-e...
Mi azért elindultunk, sőt, még táncra is majdnem sor került, de akkor Ratna felfedezte Logant a kedvenc helyén, egy kocsmában. A fejemen fogtam. Esetleg van férfi a szigeten, akinél jobban érdeklem?
De azt már nem tudtam nevetés nélkül megállni, amit végül Logan művelt szegénykémmel. Persze azért a karmos fickó kapott tőlem egy megrovó pillantást... Csak a miheztartás végett. Majd ha Ratna elalszik, iszunk, addig tartsd kordában az alkoholizmusodat, üzentem neki a szememmel. Mivel az övéi jobbára kétfelé néztek, nem igazán hittem, hogy meg is értette mindezt.
Végül épp Ratna segítségére akartam sietni, mikor Logannek sikerült leamortizálnia magát is és a berendezést is. A tulaj persze engem talált meg, hogy márpedig valaki fizetni fog, és mire megszabadultam tőle, Ratnáékat elnyelte az éjszaka. Mélyet sóhajtottam, és elindultam visszafelé a parton. A két táncoslábú alighanem valahol a zene közelében lesz... Bár nem biztos, hogy Logan alatt nem fog leszakadni a színpad, amit Greg odarittyentett...
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Ratna Nayar on Kedd Ápr. 03, 2012 2:23 pm

...akinek időközben nyoma veszett. Legalábbis, ahol egyedül hagytam azzal, hogy mindjárt jövök, ott nem volt. Pedig pár percnél tényleg nem tartott tovább az egész, és még direkt meg is kértem, hogy ne tűnjön el addig...
Hát, most már mindegy, mást nem akkor megtanultam, hogy legközelebb nem kell elkóricálnom egyedül, pláne sötétben. Egy darabig csak aggódva nézelődtem, már amennyire a sötétben ki tudtam venni, hogy ki kicsoda... Aztán jobb híján a táncos bagázstól nem messze, a vízpart mellett leültem az egyik nagyobb kőre, aztán vártam. Ha most elindulok keresgélni, tuti elkerülnénk egymást, milyen szerencsém van, így hát kivételesen jobbnak láttam egy helyben maradni. Ha meg így is elkerüljük egymást, akkor visszavonulok aludni... Addig meg? Hallgattam a háttérből kiszűrődő zenét, meg néztem a hullámokat, amíg a lelkiismeretfurdalásommal küszködtem.
avatar
Ratna Nayar
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 723
Hírnév : 67
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Darren Black on Kedd Ápr. 03, 2012 2:55 pm

Fene ebbe a sötétbe! Nem látok semmit... Jó, hát ezért hívják sötétnek, értem én, de a "csillagfényes" szóban meg ott a "fény", és én mégse látok... Pedig csillagok, azok vannak bőven.
Végül feladtam. Megálltam, lehunytam a szemem, majd újra kinyitottam. Még szerencse, hogy a valószínűségi vonalak világítanak a sötétben... Hamar meg is találtam azt, amelyik Ratnához vezetett. Még ahhoz sem volt kedvem, hogy a sétára pocsékoljam az időt, így a levegőbe szökkentem, és némi erővonalas rásegítéssel félig repülve, félig ugorva mellette termettem. Szinte zajtalanul értem földet a homokos talajon.
- Szia ismét - köszöntem kedvesen - Bocs, nekem kellett kifizetnem Logan vandálkodását, elkapott a pultos... Mizujs?
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Ratna Nayar on Kedd Ápr. 03, 2012 3:28 pm

Olyan jól sikerült elkalandozni a gondolataimmal, hogy észre se vettem, hogy Darren időközben előkerült, így amikor egyszer csak meghallottam a hangját magam mellett, ijedten rezzentem össze.
-Darren? Szia! -fordultam felé vidáman- Húha... Nem is vettem észre, hogy jössz. Hát... sok minden nem történt azon kívül, hogy még mindig nem rajongok a részegekért, el nem bírom képzelni, hogy mi lehet abban jó, ha az ember ilyen szinte leissza magát. -jegyeztem meg cinikusan, még mázli, hogy Logannél ivás után 5 perccel általában elmúlik ez az állapot.
-Ne haragudj... -keltem fel a kőről, hogy odalépjek hozzá és megöleljem Darrent- Nem kellett volna csak úgy elsietnem, nem volt valami nyerő ötlet... És veled mi újság? Még nem válaszoltál az előző kérdésemre sem, hogy szeretsz-e táncolni... Vagy inkább maradjunk az eredeti tervnél és sétáljunk?
avatar
Ratna Nayar
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 723
Hírnév : 67
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Darren Black on Kedd Ápr. 03, 2012 3:34 pm

Átfogtam Ratna derekát, és bár valami gyors zene ment éppen, én egy-két rántással a valószínűségi vonalakon elintéztem, hogy ez megváltozzon. Bocs, srácok... De most lassúzni támadt kedvem.
- Nem haragszom - mondtam mosolyogva, és elkezdtem lassan keringeni Ratnával a zene ütemére - Veled szeretek táncolni.
Ez valóban igaz is volt. Nem voltam valami nagy táncos, sőt, gyanítottam, hogy némely tánclépésemet még Virgil is ügyesebben végre tudná hajtani, de az a pasi, aki a barátnőjével nem szeret táncolni, vagy idióta, vagy homokos.
- Logan nagy fiú. Tud vigyázni magára. Bízd rá a dolgait.
Továbbra is mosolyogtam, de most komolyan beszéltem. Nem a féltékenység beszélt belőlem, vagyis dehogynem, de nem csak az... Talán Rozsomák tényleg tudja, mi a jó neki. Amennyire láttam, nem lesz agresszív a piától, magában meg elég nehezen tudna kárt tenni...
Valaki önkényesen elkapcsolta a zenémet. Mérges fintort vágtam, és újra felcsendült a lassú dallam. Aztán Ratnára mosolyogtam és megcsókoltam.
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Ratna Nayar on Kedd Ápr. 03, 2012 5:02 pm

Amikor úgy tűnt, hogy a két lehetséges esti program közül a tánc lesz a befutó, gyorsan ki is bújtam a papucsomból. Részben, mert pár lépés után valószínűleg úgy is tele ment volna homokkal, másrész mert jó érzés mezítláb lépkedni a meleg homokon. No meg Indiában a legtöbb táncot amúgy is lábbeli nélkül táncolják...
Már épp azt hittem, hogy az éppen aktuális, gyors számra fogunk mi is táncolni, de épp akkor váltott a lejátszó egy lassabbra. Hát, végülis ez is jó.
-Akkor megnyugodtam. -feleltem, ahogy újra közelebb léptem- Csak néha vannak ezek a kis hangulatváltozásaid, és nem tudom, hogy miért, vagy hogy kéne reagálnom rá...
Amikor újra szóba került Logan, csak sóhajtottam egyet.
-Rendben, megpróbálom. -persze annak is voltam már szemtanúja nem egyszer, hogy nem tudott vigyázni magára, bár gondolom csak mindig sikerült kifogni a 100-ból azt az 1-1 esetet.
Már épp kezdtem megszokni a tánc lassú ritmusát, ám ahogy átváltottak egy másik számra, megtorpantam és Darrenre néztem... mire folytatodott az előző szám.
-Ez te voltál? -kérdeztem csodálkozva, felvont szemöldökkel, ahogy a többiek felé sandítottam, de ahogy megláttam azt a mosolyt, rájöttem, hogy költői kérdés volt...
-Ez cseles húzás volt. Kíváncsi vagyok, a többieknek mikor esik le. Már ha rájönnek egyáltalán... -jegyeztem meg kuncogva a csók után, néhány tánclépéssel később- Holnapra egyébként van már valami ötleted?
avatar
Ratna Nayar
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 723
Hírnév : 67
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Rozsomák on Kedd Ápr. 03, 2012 7:56 pm

-Rendben! - feleli kicsit talán túl lelkesen is, a következő pillanatban pedig faképnél hagyja Ratna-t, és futólépésben indul meg a szőkeség irányába, kinek édes illata már messziről becserkészte őt. Gyorsan, de mégis nesztelenül halad felé, ahogy egy ragadozó cserkészi be a kiszemelt prédát, s miközben egyre közelebb kerül a táncoló pároshoz, egy percig sem veszi le a szemét a célpontról. A kifüggesztett hangulatvilágítástól kölcsönvett hosszú árnyékából fedezhetik csak fel érkezését, és persze abból, ahogy megkocogtatja Greg vállát, mielőtt egy torokköszörülést követően hozzá szólna.
-Elrabolhatnám a hölgyet egy táncra? - Kérdi nyájasnak szánt hangon, ám a valóság az, hogy aki csak hallotta, megdöbbenhet rajta, hogy egyáltalán feltette ezt a kérdést, ahelyett, hogy csak kloroformmal átitatott rongyot tartott volna szegény Kikki szája elé, hogy aztán egy zsákba tuszkolhassa eszméletlen testét. Ha ennek ellenére a nő igent mond - vagy legalább nem menekül el sikítva - akkor Logan felveszi az alap tartást, ami inkább valami kung-fu védelmi állásra emlékeztet, mint bevezetésre egy tánclépéshez, ám az igazság sosem derül ki, mert a lejátszó épp most vált egy lassú számra. Normális esetben ezt már ő maga is túlzásnak érezné, de Ratna nagyon meggyőzően érvelt amellett, hogy miért kell megismernie a tanárnőt, ezért vállat von, és óvatosan, mintha porcelánból lenne átkarolja a nő vállát - vagy legalábbis megpróbálja - másik kezével pedig apró kacsóját tartja meg, és hozzákezd a ritmus követéséhez.
-Örvendek, a nevem Logan, nem hiszem, hogy találkoztunk volna már.
avatar
Rozsomák
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 737
Hírnév : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Darren Black on Kedd Ápr. 03, 2012 10:10 pm

Elgondolkodtam Ratna szavain. Hangulatváltásaim? Mármint azokra a kis semmiségekre gondol, amikor az egyik pillanatban még pörgök, mint a búgócsiga, a másikban pedig leülök és úgy maradok? Nos... Hát igen.
- Mindig is ilyen voltam - mondtam csendesen, szinte oda sem figyelve váltva át ismét a nekem tetsző lassú számra - Majd igyekszem nem túl furán viselkedni...
Lehetne ennél tökéletesebb? Ratna, ahogy itt táncol velem, gyönyörű, mint mindig, Hawaii, barátokkal körülvéve... Jó, Logan épp emberrablónak tűnik, legalábbis amekkora elánnal lekérte azt a szőke nőt... De nem akar megölni senki, távol vagyunk a nagyvárostól és egy hétig nincs más dolgom, mint Ratnával foglalkozni...
- Holnapra? Hm... Úszhatnánk egyet. Aztán... Együtt lehetnénk. És egy kicsit együtt is lehetnénk...
avatar
Darren Black
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 437
Hírnév : 28

Vissza az elejére Go down

Re: Honolulu

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.