Segítség: Karakterbazár

Go down

Segítség: Karakterbazár

Témanyitás by Cerebro on Pént. Feb. 03, 2012 2:23 pm

A Karakterbazár egy olyan újszerű kezdeményezés, amely minden fRPG-kedvelő játékos érdeklődését felkeltheti.

Annak ellenére, hogy az oldal készítői érthetően kidolgozták a rendszer működését, nem tekinthetünk el attól, hogy néhány szóban kiegészítsük a Karakterbazár felhasználási feltételeit.

Like a Star @ heaven Elsősorban arra gondolok, hogy bár a hirdető játékos köteles elfogadni és betartani a KB-fórum szabályzatát, tekintettel kell lennie ezen fórum szabályzatára is.
Így, ha valaki konkrét ötlettel rendelkezik egy karaktert illetően, akkor szabadon regisztrálhat a KB-fórumon, és a felvázolt adatlapot kitöltve várhatja játékostársa jelentkezését.
Természetesen bármelyik játékos megteheti, hogy saját ötletét ott veti képernyőre, saját elképzelése szerint keres magának testhezálló pajtást, DE a hirdetésnek minden tekintetben igazodnia kell az itteni játék által megkövetelt igényeknek! (Értelemszerűen senki ne keressen magának vámpírt, vérfarkast stb., mert itt nem lesz beengedve.)

Like a Star @ heaven A második fontos megjegyzés, ami a hirdetést illeti: ha valakinek nem kedvére való a hirdetés létrehozása, az élhet azzal a lehetőséggel, hogy Cerebronak vagy őrszemeinek címez egy PM-et, amiben a bemásolt és pontosan kitöltött hirdetési adatlapot megküldi. A címzettek gondoskodnak arról, hogy a hirdetés a megfelelő helyen elhelyezésre kerüljön, és hogy a kapcsolatfelvétel gördülékenyen történjen.

Like a Star @ heaven Amennyiben valaki homályos pontot vél felfedezni a rendszerben, az ne legyen rest PM-ben kérdéseket intézni a Staffhoz. Előbb-utóbb minden ilyen homályra fényt derítünk.

_________________
avatar
Cerebro
Admin

Hozzászólások száma : 539
Hírnév : 7
Tartózkodási hely : Xavier Birtok

http://postoutsiders.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.