Concorde tér

Go down

Concorde tér

Témanyitás by Cerebro on Kedd Feb. 07, 2012 10:06 pm

A Concorde tér egy fontos csomópont Párizs északi felén közel a Szajnához. Jobb oldalt a Tuileriák kertje (Les Tuileries), baloldalt pedig a híres sugárút, a Champs-Élysées.
A Concorde tér egykor forradalmi vérfűrdők színhelye volt. Ma az amerikai nagykövetség és a Crillon luxusszálló áll itt és csodás kilátás tárul a Champs-Élysées-re az Arc de Triomphe felé.

A tér gyakran ad helyet a különböző nyilvános mutáns tömegmegmozdulásoknak!_________________
avatar
Cerebro
Admin

Hozzászólások száma : 539
Hírnév : 7
Tartózkodási hely : Xavier Birtok

http://postoutsiders.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Hétf. Júl. 23, 2012 2:30 pm

// Kezdő a többieknek //

Bevallom kissé nyűgös voltam, aminek jelen pillanatban több oka is volt. Egyrészt, mert nem rajongok a repülős utazásokért, nem szeretek sokáig egy helyben ücsörögni, és pláne nem szeretem, ha idióta szófosó alakok ülnek a közelemben, akiket sehogy nem képes levakarni magáról az ember. És sajnos ilyen körülmények között még a wc-n sem gubbaszthat órákat az ember, hogy mindezt elkerülje. Másrészről pedig annyi év után ismét Párizsba jövök. Pedig mióta is már? Idejét sem tudom, de nem a legjobb szájízzel jövök most sem vissza. Sajnos túl sok választásom nem volt. A helyiek segítséget kértek, és mivel az aktámban benne van, hogy innen helyeztek át,naná, hogy a főnök egyből megtalált. De persze azt csak később volt hajlandó megemlíteni, hogy valamiért név szerint konkrétan engem kértek a párizsi őrsről. Fogalmam sem volt, hogy mi folyik a háttérben, de most mégis itt vagyok. Párizs sosem épp arról volt híres, hogy az a csendes város lenne, főleg, hogy az utóbbi időben igencsak megszaporodtak a tüntetések, és a mutánsok és emberek közti összecsapások. Előre annyi információt árultak el nekem még new yorkban, hogy egy nagyobb összetűzéssel kapcsolatban kérik a segítséget, de az ügy állítólag sokkal bonyolultabb, mint ahogy az elsőre tűnik. Az addig rendben is volt, hogy szaglászni kell, de sokkal jobban zavart, hogy ki után, hogy mit keresek pontosan, mert közelebb nem kerültem az ügyhöz. A megérkezésem után annyi plusz eligazítást kaptam, hogy Concorde tér, és ott majd megkapom a tényleges információkat. Itt voltam. És bevallom nem villanyozott fel az, amivel szembe találtam magam. Tömeg, tömeg tömeg, ami folyamatosan gyarapodott, a túloldalon már ott állt a francia rendőr kordon, felfegyverezve, készenléti szerelésben, és a kordodon túl mintha valami pódium féle lett volna,kicsit olyan érzésem volt, hogy mintha itt most vagy szónokolni fog valaki, vagy valami nyilatkozat tétel lesz, oldalt tömörültek a riportere és tévések, de őket is szemmel tartották.
~Ha itt nagyobb tömeg gyűlik össze, köztük mutánsokkal, akkor ez kevés lesz ide fiúk.~gondoltam, és egyelőre megpróbáltam a tömeg vonzásán kívül kerülni, de a téren egyre több alak gyülekezett, transzparensek, táblák, és ki tudja, hogy még milyen egyéb rejtett készletekkel felvértezve. Nem igazán tudtam, hogy így hogyan fognak engem megtalálni, talán az lenne a legjobb ha elhúznám innen a csíkot, amúgy is kissé feszélyezett ez az egész, de hiába, nem tehettem meg. Dolgoztam, hivatalosan is, és akármennyire nem füllött a fogam ehhez a melóhoz, itt kellett maradnom. De nem voltam tétlen, megindultam a rendőrkordon felé, hátha onnan kapok végre valami visszajelzést, hogy miért is vagyok itt, és hogy mi a szarba rángattak bele megint ezek a franciák....
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Blaster on Hétf. Júl. 23, 2012 4:19 pm

Az egyik haver úgy döntött hogy felkerekedik, és eljön Párizsba és meglepő avagy nem engem is hívott. Mondjuk valahol annyi kedvem volt hozzá mint egy hangya t... bokája. Másrészről meg egész jó bulinak tűnt, főleg hogy valami olyasmiről is szóvolt hogy lesz valami jó kis koncert a héten. Jó drága világ körüli turnés banzáj. De hát van amire azt kell mondani, hogy csak egyszer élünk... míg másra meg nem. Lehet hogy a következő hónapban fogyni fogok pár kilót... de legalább a süteményeket mellőznöm kell.
De ha már itt voltam gondoltam körülnézelődöm kicsit. A haverék meg ki voltak ütve, úgyhogy gondoltam nem várok rájuk. A szállásra visszatalálok, minden klappol.
A lényeg a lényegben viszont azt hiszem az volt hogy valószínűleg eltévedtem. Vagy inkább a rögtönzött úttorlasz emberekből nem volt jelölve a térképen. A fene... Leengedtem magam mellé a térképet és körülnéztem. Valami azt súgta... és valószínűleg a rendőrök.... bár lehet hogy csak egy délutáni rockkoncertre gyűltek össze az itteniek... bár ebben valahogy erősen kételkedtem.
avatar
Blaster
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 65
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Parázsléptű on Hétf. Júl. 23, 2012 5:06 pm

Már igazán kezdtem beilleszkedni ebbe a modern társadalomba és Nick úgy döntött, hogy nem ártana a repülőgéppel is megismerkedni, meg egy olyan várossal, ami híres a régi épületeiről, meg a történelméről. Nagyon igyekezett minél több ismerettel ellátni, hogy ne érezzem idegennek magam 400 év kihagyás után és én ezt nagyon is értékeltem a részéről, habár azzal még mindig gondjaim voltak, hogy kimutassam az érzelmeimet. Hiába kemény iskolám volt és én ebben nőttem fel, nem megy ez egyik napról a másikra.
Így hát Párizsba kötöttünk ki és én, bár félelmetes volt olyan magasban lenni, nagyon is élveztem az utat. Eléggé sokat mászkáltunk a városban, aztán mikor már kezdett elég nagy tömeg lenni Nick úgy döntött menjünk vissza abba a kis motelba ahol megszálltunk.
Fáradtak voltunk és Nick el is aludt, de én nem tudtam aludni, túl sok volt az élmény, így egy idő után elhatároztam, hogy nem ülök itt tétlenül, hanem kicsit kiszellőztetem a fejem és közben nézelődök is, hiszen nem vagyok már gyerek és elég jól tájékozódom, csak nem tévedek el. Azért már csak megszokásból is magamhoz vettem a két sai tőrömet, amit a trikóm alatt a nadrágom hátuljába tűztem.
Céltalanul kóboroltam és nézelődtem, mikor egy térre lyukadtam ki, ahol már nagyon sok ember verődött össze, és nagy táblákat emelgettek a magasba. Úgy gondoltam, valami rendezvényre készülhetnek, így igyekeztem átsurranni közöttük, de végül nem jutottam tovább, mert amerre menni akartam rendőrök zárták el. Mogorván megfordultam, hogy visszamenjek arra, amerről jöttem.
avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Seréna Defender on Hétf. Júl. 23, 2012 8:17 pm

Nem volt könnyű feltörekvő sajtósként ezzel a cápákkal és ragadozókkal teli világban, de nem voltam éppen az fajta valaki, aki könnyen hagyja magát lerázni. Vagy sodródtam az eseményekkel, vagy többnyire egy lépéssel az események előtt igyekeztem járni, hogy azért valami hasznot is húzzak abból, ha már ilyen életet kaptam a sorstól, amilyet. Nem minden helyzetben éltem vissza a lehetőséggel, de ha munkáról volt szó, ami segíthet az előre jutásomba, akkor miért is ne. Így jutottam ahhoz az információhoz, miután hozzáértem Joshua-hoz, hogy ő kapott volna egy feladatot, amit így előre elhappoltam előle. Így kerültem nagy sebbel lobbal a párizsba tartó gépre. Természetesen kénytelen voltam kisebb apróságokat eszközölni, ugyanis a sajtó kártya eredetileg Joshua nevére és adatira lett legyártva, amit gondosan átszerkesztettem, így profi hamisítvány lett belőle, benne az én fotómmal, és adataimmal. Volt egy megérzésem, miszerint nagyon fog szentségelni, hogy se a repjegye, se a kártyája nem lesz ott, ahol hagyta, de majd egy jó tudósítás és cikk után a főnök csak meg fog enyhülni. Vagyis jobban mondva ebben bíztam.
Le volt foglalva egy hotelszoba, amit igazából most nem is akartam egyelőre igénybe venni, sokkal jobban izgatott, hogy már kint legyek a Concorde téren, nehogy véletlenül bármiről is lemaradjak. Már gyülekezett a tömeg, nem igazán láttam át egyelőre, hogy ténylegesen mi is folyik itt, persze tudtam, hogy valami fejes a mutáns üggyel kapcsolatban fog valami tájékoztatót tartani, amire már várható volt, hogy jó pár ember és mutáns meg fog jelenni. Bár azt nem igazán tudtam, hogy a mutánsok mennyire merik majd itt felfedni magukat, hiszen ilyen közelről ilyen nyílt kereszt tűzba még nem igazán keveredtem eddig. Egyszerre volt bennem egy kis félsz és egy jó nagy adag izgalom, ami inkább magával rántott, és felülírta bennem azt, hogy tartottam a dologtól. Tekintetemmel folyamatosan kerestem, hogy a sajtósoknak hova kell menniük, de azért olykor már a tömegben is igyekeztem lehetőleg észrevétlenül fotózgatni is. Többnyire a tüntetéssel volt mindenki elfoglalva, egymásra se nagyon figyeltek az összegyűltek, így ez nem okozott egyelőre különösebb gondot. Ahogy bámészkodtam, elmentem egyszer egy alak mellett, akinek égbe meredő punk haja volt, meglepve méregettem végig, de azért róla is kattant egyet a fényképezőm. Már nagyon éreztem, hogy rá kellene gyújtanom, volt már egy kis nikotin hiányom, de ahogy elő akartam szedni a gyújtót a kabátom zsebéből valaki meglökött, és a gyújtó a lábtenger alatt el is veszett.
-Héééé, nézz már az orrod elé!-nyögtem oda hangosan, bár először rá se néztem arra, aki meglökött, mert még próbáltam volna megtalálni a gyújtómat, de minden hiába.
-Pedig ezt a gyújtómat is szerettem.-mondtam fennhangon, bár nem mintha olyan különleges vagy egyedi darab lett volna az az öngyújtó, és csak ekkor fordultam meg, és láttam, hogy egy japán nővel sikerült összeütköznöm, ugyanis a tömeg egyre jobban mozgolódni kezdett körülöttünk.
avatar
Seréna Defender
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Hétf. Júl. 23, 2012 9:45 pm

// Blaster, Parázs, Seréna //

Rossz érzésem volt, de nem akartam előre tarkítani a már így sem rózsás helyzetet. Megpróbáltam áttörni a tömegen, de az indulatok kezdtek felmorajlani a tömegből, bár egyelőre még mindig nem voltam tisztában a miértekkel. Elértem a rendőrkordont, előttük még volt egy kis szabad hely, ugyanis a tömeg egyelőre őket még nem vette célba, de ahogy sejtettem, ami késik az nem múlik, főleg nem egy ilyen volumenű dolognál. A mozgolódásból ítélve nem igazán örültek a megjelenésemnek, épp ezért jobbnak láttam, ha szabaddá, és láthatóvá teszem a kezeimet, így finoman felemelve közelítettem a rendőrök felé. A francia nyelvtudásom szerencsére még nem kopott meg, így már előre jeleztem nekik, hogy rendőr vagyok, a new yorki-aktól küldtek. Nem mintha nagyon reagáltak volna. Ám még mielőtt bármi balul sült volna el, egy alak rohant ki elém. Nem nézett ki rendőrnek, egy középkorú, egész jó képű pasas, fekete öltönyben.
-Roxanne De'Loise, ha nem tévedek.
-A többiekhez képest, úgy látom, jobban informált.
-Jöjjön.-nem volt egy beszédes alak, de én sem épp itt akartam leállni vele bájcsevegni. Elindultam utána, megkerültük a rendőrkordont, és csak biccentett pár alaknak, majd átengedtek néhány ellenőrzésen, míg végül a tér és a pódium mögött egy másik utcába vezetett el, ahol ugyancsak fegyveresek álltak, és ott volt egy sötét limuzin is.
-Most már tényleg érdekelne, hogy mi a francért rángattak ide.-álltam meg, és mondtam az alaknak.
-Elnézést, de itt biztonságosabb. Kevin Le'Fevre vagyok, a párizsi nemzetbiztonságiaktól.-mutatkozott be.
-Valahogy sejtettem.-csak ennyit fűztem hozzá.
-Sajnálom, már a reptérre ki kellett volna mennünk önért, de időközben, mint látja a helyzet egyre fokozódik odakint.-mondta.
-És, ugyan mire készülnek?Nyári fesztivál lesz, vagy a tűzijátékra gyűlnek ennyien?-persze ez csak szarkazmus volt a részemről, ennyire nem voltam hülye, hogy ne tudjam mi folyik itt. Csak azt nem tudtam nekem mi közöm hozzá.
-Mondták, hogy önnel nem lesz egyszerű.-mosolygott el Kevin, de ahogy rá néztem, egyből visszanyelte a vigyorát.- Mint gondolom tudja, Párizsban sajnos sok összetűzés van az emberek és a mutánsok között. Próbáljuk kezelni a dolgot, de valahogy...mindig kicsúszik az irányításunk alól. A szenátor hiába küzd a helyzet ellen, a mutánsok között van egy szervezet, aki miatt nem sikerül orvosolnunk a dolgot.-kezd bele, végre a lényegbe.
-És az én dolgom az lenne, hogy felkavarjam még jobban az álló vizet.-szólok közbe.
-Nem egészen, de közel jár a dologhoz. A mi dolgunk egyelőre biztosítani a szenátor biztonságát, ugyanis újabb bejelentésre készül, de ez sem egészen ilyen egyszerű. Kellett egy nagyon jó hasonmás, akiről nem mondják meg, hogy nem az igazi szenátor. A beszéd lényege, hogy kiugrasszuk a szervezetet, miközben önnek az lenne a dolga, hogy felkutassa őt-nyújtott át egy aktát, melyben egy nő fotója volt, és benne minden adat, amit eddig össze tudtak róla szedni.
-Hát ez nem valami sok.-jegyzem meg átfutva az adatokat.
-Ő a szervezet feje, de nem jutunk egyről a kettőre.
-Nem vagyok meglepve.-teszem hozzá, ami szemmel láthatóan nem esik jól a pasasnak, de nem igazán érdekel, nem jópofizni hívtak ide.
-Itt lesz ma?-kérdezem meg minden átmenet nélkül.
-Minden bizonnyal. A sajtótájékoztató célja pont ez volt.-közli ő is egyszerűen.
-Rendben. Egy kitételem van.
-És mi lenne az?
-Az, hogy hagynak a saját módszereimmel dolgozni, hogy a francia rendőrség, nemzetbiztonság és az egész pereputty nem avatkozik bele a munkámba. Még mindig nem egészen világos, hogy miért pont én, de ám legyen.-közöltem vele a kérésemet, volt egy olyan érzésem, hogy még mindig nem árult el nekem mindent, amiről tudnom kellene, de nem faggatóztam, gondoltam úgyis előbb utóbb kibukik a dolog.
Beleegyeztek, azzal elindultam ismét kifelé, vissza a tömegbe, és figyeltem, mos már mindenkire egyenként. Nem volt könnyű, a tömegben egyre több ember és mutáns gyűlt össze, nem lehetett megmondani, hogy ki kicsoda, miközben a tömegben észrevettem valakit. Igyekeztem átvergődni, de csak nagyon nehezen sikerült. Egy pillanatig eltűnt a szemem elől, majd ismét megláttam. Ahogy kipréseltem magam két alak közül, nyúltam a hosszú ruhás, punk sérós alak ( Blaster) karja után, és ragadtam meg erősen, és igyekeztem elérni, hogy felém forduljon.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Blaster on Hétf. Júl. 23, 2012 10:07 pm

A susmogásból és a hőbörgésből ami csak úgy alapjáraton uralta a tömeget egy kukkot sem értettem. Emellett voltak olyan szívesek többen is arrébb lökni. Remek...
Elhúztam egy fintort és már épp körülnéztem és azon voltam, hogy elindulok, mikor arra kellett ocsúdnom ,hogy ez bizony bajos lesz. A tömeg ugyanis túl hamar gyűlt amíg én nézelődtem. Szépen a tömeg és a köztem lévő teret nem hogy betöltötték az emberek de már engem is körbevettek. A fejemet fogtam. Reméltem hogy egyszer csak nem jut eszébe a tömegnek csordamódjára elindulni, ezzel eltaposva maga előtt mindent és a lemaradókat. Jó nem mondom... egy koncerten is szokott lenni ilyen jelenség, naná, bőven... De valami azt súgta hogy itt nem várhatok másra mint órák hosszáig tartó, nem mellesleg érthetetlen hablatyra. Jobbára meg is indultam a megfelelőnek vélt irányba kifelé. Erre nem voltam kíváncsi. Inkább keresek egy kocsmát, iszok egy sört aztán ezzel meg törődjenek az itteni népek akik értenek is valamit belőle, ha egyáltalán érdekli őket.
Az erős rántásra viszont kissé összeráncolt homlokkal szinte azonnal megfordultam egy kevésbé jól artikulált ,,Mi van?"-nal. Mellesleg utólagosan is gratulálhattam magamnak. Egy úgy sem érti valószínűleg, kettő a hangsúlyt meg igen, és nem hinném hogy tetszene neki, bárki is az illető... három, ha mégis... Utólag azért próbáltam egy nem akarlak bántani szóval nincs miért bántanod kifejezést az arcomra ölteni hátha beválik, de nem tettem fel mindent erre a lapra.
avatar
Blaster
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 65
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Parázsléptű on Hétf. Júl. 23, 2012 10:44 pm

Hirtelen nagyon sok ember lett a téren és én az apró termetemmel, alig bírtam helyet csinálni magamnak, már az is felmerült bennem, mikor majdnem eltapostak, hogy megpörkölöm a seggüket.
Tanácstalanul nézelődtem, de sokat nem láttam, mert mindenfelé eltakarták előlem a kilátást, és ráadásul egy kukkot sem értettem abból, hogy mi is folyik itt, hiába beszéltek egyfolytában körülöttem, hiszen nem tudtam a nyelvükön.
Igyekeztem erőteljesen ellökdösni magamtól az embereket, mert nagyon zavart, hogy ennyire közel vannak hozzám, de így sem tudtam elkerülni, hogy egy nagyobb taszítás következtében ne menjek neki egy nőnek és lökjek ki a kezéből valamit, ami aztán a szavaiból kiderült, hogy az öngyújtója volt. Hé, értem amit mond! Ennek most nagyon megörültem, hiszen talán tudja, hogy mi folyik itt és hogyan találok vissza a motelba.
- Ne haragudj! - hajoltam meg enyhén felé, hogy kifejezzem sajnálatomat a dolog miatt. - Én egyfolytában próbálom elkerülni, hogy nekimenjek valakinek, de ez a sok ember úgy viselkedik, mint egy marhacsorda, és néha már attól félek, hogy összenyomnak. - magyarázom meg a viselkedésemet. - Sajnos nem dohányzom, így nincs nálam ilyen gyújtó. - nézek savanyúan a lábak között egyre távolabb kerülő szerkezetre. - De, ha megmondod merre keveredhetem ki és hogy hol laksz, akkor viszek neked egyet, ígérem.
Akár mennyire is örültem, hogy olyan emberrel találkoztam, aki beszéli a nyelvet, azért nem kerülte el a figyelmem, hogy a tömeg erőteljesen mozgolódni kezdett, ráadásul nem messze tőlünk, valami inzultus is készült, ha jól láttam, mert egy feltűnő hajzatú lányt kapott el egy másik, egy vörös hajó eléggé durván.
~ Lehet, hogy tolvajt fogtak? ~ merült fel bennem a lehetőség.
avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Seréna Defender on Szer. Júl. 25, 2012 7:19 pm

~Pedig ezt a gyújtómat szerettem~gondoltam kissé csalódottan, hiszen tudtam, hogy ez már aligha fog előkerülni a lábtenger alól. Meglepődve fordultam a nő felé, és ez valószínűleg az arcomra is kiült, mikor angolul szólalt meg. Persze, tudom, hogy ez világnyelv, meg minden, és hogy azért Párizs sem éppen a világ vége, de eddig a francia hablatyon kívül mást nem hallottam, és tessék, az isteni szikra.
-Ó, semmi gond! Csak már küszködök a nikotinhiánnyal.-emelem fel a kezem, és mutatom az ujjaim között összefogott fehér rudacskát.
-De talán jobb lenne egy kevésbé zsúfolt helyen kiviteleznem mindezt.-mondom, miközben megint löknek rajtam egyet.
Csak felnevetek azon, amit a nő mond nekem, hogy vesz egyet és elhozza, ugyanis ilyet még soha nem hallottam, maximum pasitól, aki fel akart volna szedni, de jelen esetben, kétlem, hogy ez a helyzet állna fent.
-Ne haragudj, csak furcsa, hogy valaki felajánl ilyesmit. Nem vagy idevalósi te sem, ahogy elnézlek.-biccentettem félre kicsit a fejem, ahogy ismét végig futtattam rajta a tekintetemet.
-Tudod, mit, gyere, van még egy kis dolgom, és ott remélhetőleg nem lesz ekkora tömeg.-azzal megragadtam a nő csuklóját, és elindultam áttörni magunkat a tömegen, már ha ebben ő is partner volt. Fél úton tűnt fel nekem is a nem sokkal odébb kialakult kis vita, amire mindenki odafigyelt. Naná, hogy nekem közelebbről meg kellett néznem, hogy mi folyik itt, pedig a sajtó részleg azért kissé még odébb volt.
-Már ilyen korán esemény van?-motyogom magam elé, miközben még mindig tartom Parázs kezét, és igyekszem kikukucskálni az emberek válla felett, hogy mi is történik.
avatar
Seréna Defender
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Pént. Júl. 27, 2012 9:49 pm

Miután a nő, akit megragadtam, ugyancsak angolul szólalt meg, és mikor megláttam az arcát, már tudtam, hogy hatalmas baklövést követtem el. Ám az ujjaim még mindig erős bilincsként fonódtak a csuklójára. Egy hosszú percig csak bámultam az arcot, tényleg azt hittem, pont úgy festett, mint az a nő, akit már jó ideje kerestem, akinek igen hosszú rablási listája volt már az őrsön, de sosem sikerült eddig elkapni, mert valahogy mindig előttünk járt egy lépéssel. Mintha kopp ugyanazt az arcot látnám, amit az aktában, de valahogy mégsem. Most az egyszer kicsit elbizonytalanodtam, de végül engedett a szorításom, és elengedtem a nőt.
-Elnézést, azt hittem, hogy...valaki más.-szólaltam meg ugyanazon a nyelven mint ő. Az arcára volt írva, hogy egyrészt meglepődött, másrészt pedig furcsállta, hogy nem franciául szólok hozzá. Elengedtem, de úgy éreztem szemmel kellene tartanom, és csak ekkor vettem észre, hogy néhányan körénk gyűltek, és bámultak minket. Szerencse, hogy a jelvényem most nem a nyakamban lógott, mert akkor itt a tömeg közepén lincseltek volna meg, főleg, hogy úgy nyúltam a nő után, ahogy, és ő úgy reagált ahogy. Még mielőtt kiéleződött volna a helyzet körülöttünk, hirtelen a mikrofon recsegő hangja törte meg a tömeg morajlását.
-Tisztelt összegyűltek, engedjék meg, hogy bemutassam szenátorunkat, és kezdetét vegye a nemzeti összefogásért, az ember és mutáns kapcsolat javítása ügyében szervezett sajtó tájékoztató.-persze minden francia nyelven volt, majd ezután a pódiumra lépett az ál szenátor, akit korábban mutattak nekem a nemzetvédelmisek, és egyszerre volt újjongás és fújjogás, alig lehetett megkülönböztetni melyik irányból mit hallottunk. A beépített hasomás olyan szöveget kezdett el mondani, amitől az én fülem is ketté állt.
-Hogy ezek mekkora barmok!-csúszott ki a számon hangosan, ahogyan hallottam, miként beszél egy szenátornak kiadott alak a mutáns ügyről. Tulajdonképpen azon volt a hangsúly, hogy a mutánsokat "kezelni kell", mert lényegében ők azok, akik miatt bomlik a rend Párizsban, hogy amolyan hulljon a férgese elvet kellene bevezetni, de persze sokkal diplomatikusabban fogalmazták meg az egész körítést. Ha nem lettem volna magam is mutáns, akkor is felháborítónak tartanék egy ilyen nyilatkozatot, nem is tudom, hogy ezzel mit is akartak elérni. Persze addig rendben volt, hogy azt az alakot, akit keresnek csak ilyen módon lehet kiugrasztani a bokorból, de ezzel sokkal többet kockáztatnak egy egyszerű mindennapos tüntetésnél. A kezem önkéntelenül ökölbe szorult, ahogy tovább hallgattam ezt az eszement hazudozást. Legszívesebben most olyan szívesen megütnék valakit...és úgy tűt nem én voltam az egyetlen, de más eljutott addig, hogy ezt gyakorlatban is kivitelezte. Ordibált valamit hangosan, és tőlünk alig ár embernyire kezdetét is vette egy kisebb verekedés, ami mint egy körgyűrű kezdett hullámban tovább terjedni, egyre közelebb érve hozzánk, és a körülöttünk lévőkhöz (Parázs, Seréna) is.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Blaster on Pént. Júl. 27, 2012 10:06 pm

Nos miután jól megnéztem magamnak a nő arcát, mellesleg csupán csak a meglepődésem okán, utána vettem csak észre a jelvényét. Akkor jól gondoltam hogy nem kéne ugrálni, meg amúgy is.
- Ja.. jó... semmi gáz - feleltem - csak csöppet megijedtem.
Az ő tekintetét követve pillantottam én is a tömegre körülöttünk. Felvontam a szemöldököm. Ezek most azt hiszik kutyaviadalra jöttek? Mert körülbelül úgy néztek ránk. Vagy inkább ők lettek volna viadalon indulók? Minden esetre nem akartam megtudni.
A nagy hangoskodás persze az én figyelmemet sem kerülte el. Én viszont azért néztem értetlen üveges szemekkel amerre úgy sem láttam semmit, vagyis a pódium felé, mert nekem halvány lila dunsztom sem volt mi folyik itt. Végül ismét körül néztem, és próbáltam feltűnés mentesen az előbb zsernyák felé araszolni.
- Bocsi... de esetleg meg tudnád mondani, hogy mi van? - szegeztem neki a kérdést. Bár lehet bizonyos esetben cseppet sem vigasztalna hogy itt miért tört ki a pokol, ha megtörténik.
- Basszus - fakadtam ki amikor a bajsejtelmem beigazolódni látszott. HA túl élem így legyen ötösöm a lottón, legalább. Egy ilyen után megérdemelném, nem?
avatar
Blaster
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 65
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Parázsléptű on Szomb. Júl. 28, 2012 1:40 pm

- Nikotin hiány? – ismétlem kissé értetlenül a szavakat, de aztán ahogy felmutatja az a kis fehér rudat már beugrik, hogy ezt cigerettának hívják és biztos arra gondol, hogy most nem tudja meggyújtani.
- Hát, ha sikerülne innen kikeveredni, talán még segíteni is tudok ebben. – jegyeztem meg, hiszen mire való a képességem, ha nem tudok egy ilyet meggyújtani.
Persze nem akarom nagy nyilvánosság előtt, meg megtudom oldani, hogy ne lásson senki semmit, de nem ebben a nagy tömegben, ami már lassan megfojt, és láttam, hogy ő sem örül ennek.
- Nem, nem vagyok idevalósi! Egyáltalán nem! – teszem hozzá, bár nem tudhatja, hogy ez mennyire igaz rám. Több évszázad választ el ettől a helytől, ha szigorúan nézzük.
- Örülnék neki, ha kivezetsz innen, mert kezdünk nagyon sokan lenni. – nézek körül, de csak embereket látok magam körül, egy hangyányi tájékozódási pontot sem és ez már nagyon idegesít és feszülttét tesz egyre jobban.
Mikor megfogja a csuklómat, először önkéntelenül is kirántanám, de aztán visszafogom magam és hagyom, hogy elkezdjen húzni maga után, remélve, hogy ő legalább tudja hová mehetünk, hogy megszabaduljunk a tömegtől.
A két nő körül kialakult feszültség, rögtön egy kört alkotott körülöttük, mert valahogy mindenki arra számított, hogy a nézeteltérés berobban és verekedés lesz belőle, de ehelyett valahonnan elölről megszólalt egy mikrofon és egy pár percre elterelődött a figyelem.
Nekem semmit nem mondtak a szavak, hiszen nem értettem, viszont az egyre növekvő izgatottságot az emberek körül, igen is megéreztem.
Tapasztalatból tudtam, hogy már csak egy szikra kell és felbolydul a tömeg, aztán már csak a szerencsén és az ügyességen múlik, hogy ki, hogyan ússza meg.
- Azt hiszem gyorsabban kéne eltűnnünk, mint tervezted. – szóltam oda ismeretlen segítőmnek. – Itt rövidesen elszabadulnak az indulatok.
De azt hiszem már késő volt, mert tényleg kitört a verekedés. Igaz nem ott ahol mindenki várta, és nem a két nő ugrott egymásnak, hanem tőlünk kicsit távolabb kezdődött, de azonnal úgy terjedt tovább, mint a futótűz és máris benne voltunk a közepében.
- Most én ragadtam meg a mellettem álló lány kezét és a fülébe ordítottam.
- Gyere, ha nem akarod, hogy eltapossanak, ki kell jutnunk innen! – rántottam magammal és már mindegy volt melyik irányba, csak vágjunk át a verekedőkön. Ehhez persze kézzel-lábbal, de rá kellett segítenem és nem tartottam kizártnak, hogy másként is utat nyitok magunknak, ha kell. Utáltam ezeket a barom módjára viselkedő embereket! Kilelt tőlük a hideg!avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Seréna Defender on Vas. Júl. 29, 2012 11:18 pm

Elég furának tűnt ezt a lány, a cigire is kicsit úgy nézett, mintha még legalább sose látott volna, de inkább jobbnak láttam, ha nem kérdezősködök, nehogy esetleg megsértsem valamivel, ami pedig gyakran előfordul velem, akaratomon kívül, pedig csak kérdezek és kérdezek, és észre sem veszem, hogy mennyire vájkálok ezzel már mások életében. Nekem már szinte fel sem tűnik. Épp ezért meglepő, hogy most nem teszem. Magam sem tudom miért. Ha nem mondja is azt hiszem szemet szúrt volna, hogy egyáltalán nem tartozik ebbe a csőcselékbe, de még azt is megkérdőjelezném, hogy színtiszta amerikai. Bár manapság ki tudja, már annyi mindenen nem lehet meglepődni.
-Ne aggódj.-kacsintok rá, és húztam volna tovább, alapesetben a sajtótájékoztató felé szerettem volna venni az utat, ott minden bizonnyal más körülmények uralkodnak, mint itt a felgyűlt tömeg kellős közepén, de sajnos a tervezett célt már nem értük el.
Lábujjhegyre állva próbáltam meg kilesni a magas vállak felett, hogy lássam az eseményeket, és ekkor pillantottam meg a két nőt. Az egyik már nekem is ismerősnek tűnt, majd elővettem a gépemet, visszaléptettem a képeket, és bingó! A csak ugyanaz volt, akit korábban gyorsan lekaptam egy kép erejéig, pedig teljesen véletlen volt.
~Valamit fogtam volna, még így teljesen véletlenül is?!~gondoltam, és már tényleg érdeklődve kezdtem el figyelni. A vöröshajú nő is ismerősnek tűnt, bár egyelőre még nem igazán tudtam beazonosítani, de tudtam, hogy már láttam valahol. És biztos, hogy nem itt Párizsban. A mikrofon hangja az én figyelmemet is elterelte, bár beszéltem néhány nyelven de csak a negyedét értettem annak, amit mondtak. A szavak viszont, amiket elkaptam nem adtak túl sok jóra okot. Össze is ráncoltam a szemöldökömet, mikor a mellettem álló nő megszólalt. Erre figyeltem fel ismét, és szakítottam el a figyelmemet a pódiumról.
-Azt hiszem igazad van.-fordulok körbe, és tényleg mintha egyre rosszabb lenne a helyzet. És a kialakult verekedés csak tovább ront rajta.
-Basszus.-csúszott ki a számon, s valóban bennem is vibrálni kezdett az S.O.S vészcsiling. Mire észbe kaptam, már ő kezdett el húzni maga után, csak azt érzékeltem, hogy nekiütközöm jó pár embernek.
avatar
Seréna Defender
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Kedd Júl. 31, 2012 6:11 pm

Mereven figyeltem, mikor Blaster kérdése elterelte egy kissé a figyelmem.
Először nem is tudtam, hogy érdemes e neki bármit is mondanom, nem tudom, valamiért olyan furcsa érzés kerített hatalmába, amolyan zsaruszaglás...de lehet, hogy csak paranoiás voltam.
-Ami azt illeti...-kezdtem bele vontatottan, majd végül úgy döntöttem miért ne tudhatná mibe csöppent bele.
-A helyzet az, hogy a francia kormány épp azt ecseteli, hogy eszük ágában sincs hagyni, hogy a mutánsok itt teret kapjanak, és ez még csak a cenzúrázott változata a beszédnek, amit jelenleg épp a szenátor tesz meg.-mondtam Blasternek, miközben figyeltem a reakcióját. Tulajdonképpen engem baromira bosszantott az, amit hallottam, de nem csupán azért mert én is csak egy voltam a mutánsok közül, hanem, hogy kicsit úgy érzem, hogy azzal a szöveggel, amit a francia nemzetbiztonságiak lelöktek nekem, szerintem egy rohadt nagy kamu volt. Valami nem stimmelt az egésszel, arra viszont meg mertem volna esküdni. Összeráncoltam a homlokomat.
-Azt hiszem másoknak sem éppen tetszik az, amit hallottak.-jegyzem meg, miközben igyekszem szemmel tartani az eseményeket, amik szinte pillanatok alatt gyorsultak fel.
-Jobb lesz elhúzni innen a csíkot.-mondom Blasternek.-Ha félted a segged, akkor gyere.-lököm még oda neki féloldalról, és közben már meg is indultam volna, hogy kikerüljük a verekedést, de mellettem már két személy ugrott egymásnak hangos francia káromkodás közepette, és már záporoztak is az ütések. Nem tudtam, hogy lenne a legjobb kitörni innen, hiszen ha a túl oldalon a rendőr kordon is megindul, akkor elég szar helyzetben leszünk. Így nekiveselkedtem, és vállal lökni kezdtem aki az utamba került, hogy el tudjunk szakadni innen, már amennyire sikerült. Csak egyszer néztem hátra, hogy Blaster követ e, vagy inkább úgy döntött ott marad, ahol eddig volt, ugyanis ha maradt, akkor körülötte mindenki verekedésbe kezdett, és ő mindennek a közepén maradt volna. Végül beleütköztem valami hatalmasba, mire felnéztem, már egy átalakulni készülő mutánsba botlottam, akinek a teste kezdett nyúlni, és a tömeg fölé magasodni, és csápokat kezdett növeszteni a karjai helyett, és azon túl is.
-Ez gáz...kezdik felfedni magukat a mutánsok is.-motyogtam magam elé, és tudtam, hogy a neheze csak most kezdődik, ugyanis valóban itt ott helyenként valóban kezdték felfedni magukat a különböző mutánsok, alakváltók, energia mutánsok, és megannyi féle közülünk. Seréna és Parázs körül is már jó pár mutáns kezdte megmutatni valódi kilétét, volt, aki egy karnyújtásnyira aktiválta a képességét tőlük.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Blaster on Kedd Júl. 31, 2012 7:31 pm

Teljesen ledöbbentem. Nem akartam kiadni csak úgy magam ilyen kérdésben bárkinek. de lehet már így is késő volt. Az arckifejezésem valószínűleg sok mindent elárult arról, hogy mit gondolok erről a témáról, csak jól kellett értelmezni. Néztem magam elé lesújtottan, majd elnéztem a pódium felé az emberek feje között, természetesen ezúttal is sikertelenül. Talán ha nagyon akarom eladhatom a dolgot annak ha bárki kérdezi, hogy azon döbbentem meg mibe keveredtem, mert hogy én semmi esetre sem akartam ilyenbe belekeveredni, és amúgy is mamit akarom...
- Gondolod? - kérdeztem meg szarkasztikusan, amolyan ,,nem mondod?" felhanggal. - Okééé, én benne vagyok - kaptam az alkalmon, és már ugrottam is utána. Legalább annyi szerencsém van ezzel az egésszel, hogy van aki kivezet belőle. Volt hogy egy egy pillanatra oda pillantottam a történésekre, de igyekeztem a megmentőm mögött maradni. Talán jobb lett volna ha innentől nem csak félszemmel figyelem őt.
Ami azt illeti kicsit sikerült a hátának is ütköznöm, pedig azért nem mondanám hogy pár pogóban már ne vettem volna részt. De egy tisztességes pogó, és wall of death ehhez képest kezdett kismiska lenni, hogy itt tényleg élesre ment minden.
- Ó hogy az a... - néztem föl az egyre magasodó mutánsra. Csak el ne taposs minket, ezen mantráztam, mi nem tettünk ellenesd semmit, légyszi....
avatar
Blaster
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 65
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Parázsléptű on Szer. Aug. 01, 2012 10:42 am

Sokat ugyan nem láttam a történésekből, csak szinte a bőrömön keresztül érzékeltem a növekvő feszültséget, de legalább a magam után húzott lány nem nehezítette meg a dolgomat, sőt mikor látta, hogy bizony itt hamarosan elszabadulnak az indulatok, akkor még segített is utat törni magunknak.
Mikor láttam, hogy a tömegben lévő mutánsok a hangulatnak engedve egyre többen alakulnak át, én is varázsoltam egy kis tüzet a kezemre, hogy könnyebben vágjak utat, de éppen csak annyira, hogy akihez közel értem ijedten vagy fájdalmas képpel ugrott arrébb.
Nem értettem mi folyik itt és mit mondott a szónokló férfi, de biztosan valami olyat, ami nem tetszett a mutánsoknak, mert egyre nagyobb lett a felháborodás és egyre többen vállalták fel nyíltan a képességeiket, főleg a veszélyesebbek, ahogy láttam.
Itt és most nem akartam belekeveredni semmibe, hiszen nem a saját területemen voltam és amúgy is a lelkünkre lett kötve, hogy ne keltsünk feltűnést. Szerintem Nick nem örülne neki, ha most bekasztliznának.
Így aztán rendületlenül csörtettem előre azzal a tervvel, hogy egyszer csak kilyukadok valahol, de csak nem akartak elfogyni az emberek.
Aztán, mintha ritkult volna az emberáradat, de ekkor meg szinte belerohantam a már látott erőszakosabb nőbe és a mögötte loholó előző áldozatába, és talán még meg is pörköltem kissé.
- Ne állj az utamba! – kiáltottam és igyekeztem eltolni, hogy mehessek tovább.
avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Seréna Defender on Kedd Aug. 28, 2012 3:30 pm

Nem, határozottan nem tetszett volna a hirtelen kialakult szituáció, hiszen pár métert kellett volna csak rohannunk, hogy végre elérjünk, egy általam biztonságosnak hitt zónát, ahol a riporterek vártak, hogy interjút készíthessenek azzal az alakkal, aki éppen szónokolt a pódiumon. Körülöttünk egyre zajosabb és zabosabb kezdett lenni a tömeg, és mikor először felfigyeltem a balhéra, még meg sem fordult a fejemben, hogy ebből én még hasznot is húzhatok, de végül meg kellett állnom egy pillanatra, ahogy hozzáértem egy alakhoz, és hirtelen megjelent előttem a kép, hogy márpedig itt hamarosan valami nagyot fog szólni. Mintha egy pillanat erejéig megrészegedtem volna, és a belső figyelmeztető hang vadul kezdett el bennem kalapálni, hogy jobb lenne minél hamarabb elhúzni a csíkot, mert itt még igencsak hatalmas gondok lesznek, de ekkor bevillant valami, ahogy lenéztem. Ott lógott a nyakamban a meghamisított riporteri igazolványom, és akkor megjött a világosság. Gyorsan eldugtam a pólóm alá, hogy véletlenül se legyek gyanús, viszont volt nálam egy kisebb, sokkal praktikusabb masina, amivel készíthettem fotókat, vagy adott esetben videót is.
~Ha már ekkora zűrzavar van kialakulóban, miért ne készítenék erről élő felvételt, exkluzívan, egyenesen a csetepaté kellős közepén?!Néha azért te is tudod használni az eszed Seréna!~fordult meg bennem a gondolat, ami már nem csak gondolat volt többé, hanem a gyakorlatban is igyekeztem mindezt megvalósítani. Persze próbáltam a másik nő mellett maradni, egészen addig, amíg ő tudta törni az utat, de végül ahogy kamerázni kezdtem, azt hiszem kezdtem tőle kissé lemaradozni. Igyekeztem ráközelíteni az egyes átváltozó mutánsokra, próbáltam viszonylag olyan helyen megállni, ahol nem fognak elsodorni. Tulajdonképpen a hév kezdett el elsodorni magával, ahogy videóztam a forrongó helyzetet.
-Ez az, ilyen felvétele, tuti egyik baromnak sem lesz!-motyogtam halkan magam elé, miközben olyan dolgokat láttam testközelből, amit egy szürke hétköznapokon aligha. Ahogy körbefordultam, hirtelen azt vettem észre, hogy a nő, akivel eddig rohantam már nem volt a közelemben. Próbáltam keresni, hogy merre lehet, de ilyen élőlény rengetegben ez olyan volt mint tű a szénakazalban...pech.
avatar
Seréna Defender
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 20
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Szer. Aug. 29, 2012 1:39 pm

Megpróbáltam kikeveredni a tömegből, de ez kezdett lehetetlen küldetésnek bizonyulni. Tulajdonképpen eszembe jutott, hogy mi lenne ha belelőnék a tömegbe, hátha oszolni kezdenének, de volt egy olyan érzésem, hogy ebből inkább még nagyobb gondot okoznék, főleg, hogy akkor a távolabb álló rendőr kordon is megindulna felénk, akik most egyelőre még csak amolyan biztosító pozícióban álltak sorfalat. De ez volt a kérdés, hogy vajon még meddig?!Ugyanis ha ők is megindulnak, meg a tömeg is, akkor igencsak kereszttűzbe fogunk keveredni, abból meg pláne nem fog semmi jó kisülni, egyik oldalról sem. Ki tudja ezek a párizsiak mivel vannak felfegyverkezve a mutánsok ellen.
Alapjáraton nem éppen ez lett volna a dolgom, amit teszek, hogy egyrészt vigyázok valakire, másrészt meg próbálok kikerülni egy tébolydát, ám mindeközben mégis reménykedtem benne, hogy az is felfedi magát, akit nekem kellene megtalálnom.
~Na, gyerünk, mi lesz már, bújj elő.~mondogattam magamban, miközben igyekeztem utat törni magunknak. Épp mellettünk változott át egy alakváltó mutáns is, emberi alakját ledobva egy félig macskaszerű, de emberi vonásokat is megőrző mutánssá vált, miközben a hátunk mögött is felmagasodott az iménti mutáns, kinek árnyéka a tömeg egy részére vetült.
-Jó nagyra nőttél fiam, mondta már anyád?-motyogtam magam elé, ahogy hátranéztem a hatalmas lényre. Ekkor vettem észre, hogy Blaster sincs elragadtatva a történtektől, nem voltam jó benne, de megpróbáltam megnyugtatni.
-Nyugi, nem lesz gond, megoldjuk!~Remélem~de ezt már csak gondolatban fűztem hozzá, nem akartam, hogy ő is még jobban kétségbe essen.
Mikor megálltam körülnézni éreztem, hogy belém ütközik, majd újra megindultunk. A nagy rohanás közepette nekimentem valakinek (Seréna), akinek minden bizonnyal kiverhettem valamit a kezéből, mert egy tompa puffanást is hallottam, de nem volt időnk nagyon a nézelődésre, mert volt olyan mutáns, aki átalakult, és nem nézte éppen ki áll mellette, őrjöngésbe kezdett. Gyorsítottam a lépteimen, már amennyire ez fizikailag lehetséges volt, és ekkor jött belém nagy erőkkel valaki, és éreztem, ahogy megperzselődik a karom.
-Hogy a rohadt...-kezdem bele nagy hévvel, és ekkor találkozott össze a tekintetem egy japán nőével (Parázs). Nem kellett nagy tudomány, hogy rájöjjek, nem egy öngyújtóval égetgeti itt meg a népet ez a nő, ahogy lenéztem a kezére egyértelművé vált, hogy ő is mutáns. Gyanakodva méregettem, nem tudtam, hogy ellenség, vagy csak ugyanolyan menekülő mint mi. Ám még mielőtt bárit is léphetett volna bármelyikünk a zajongást lövések hangja törte meg, és a távolból hallatszott, ahogy mutánsok kezdenek el ordítozni, kiabálni, majd megindulnak a rendőrök is.
-B*ssza meg!-csúszott ki a számon, és éreztem, hogy a baj csak egyre jobban fokozódik.
~Csak utazzak haza, ezt még nagyon le fogom verni valakin!~dühöngtem magamban, de lépnünk kellett, nem volt sok időm ábrándozni...
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Blaster on Szer. Szept. 05, 2012 1:18 pm

Hirtelen arra eszméltem, hogy remegnek a lábaim, viszont csodával határos módon még tartottak engem. Tökös csaj vagyok én, mármint nem szó szerint, de ez azt hiszem kezdett túl sok lenni. Még nem esett semmi bajom, de a hangsúly pont a mégen volt. Azt hiszem pont valami hasonló helyzettől tartottam egész életemben.
- Szerintem nem kéne... hergelni... - jegyeztem meg még halkabban mint a megmentőm. - Ha csak nem bóknak szántad - és ha az előző megjegyzésemet hallotta is ennek már vajmi kevés esélye volt, hogy rajtam kívül bárki tudhatta mi bajom. Legalábbis szerintem.
És azt talán mondanom sem kell pluszba, hogy a pattanásig feszült helyzet azért nekem is kiélezte az idegeimet. Mind két kézfejem megfeszült, hogy a tenyereim nyitva legyenek, de ezen kívül semmi más utaló mozdulatot nem tettem, azt hiszem. Nem állt szándékomban lövöldözésbe kezdeni, de biztos ami biztos.
Egy pillanatra körbe tekintettem, de szinte felugrottam a mellettem elhangzó kiáltozásra.
- Mi az? - kaptam oda szinte reflexből. Igazából az lett volna helyes kérdés hogy mi van már megint? Vagy az hogy mi jöhet még? De csak ennyi jött ki belőlem.
Valószínűsítettem, hogy csak a szerencsén múlt hogy igazából még semmit nem kaptam az eseményekből közvetlenül, a rémületen kívül, amitől lehet más simán szívrohamot kapott volna. És hogy én mért nem kaptam, természetesen meg volt a magyarázata, de nekem erről fogalmam sincs. De valami biológiai oka lehet, amit ugye nem túl sok esélyem volt befolyásolni, így ismét a szerencse részre írható.
avatar
Blaster
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 65
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Parázsléptű on Csüt. Szept. 06, 2012 9:52 am

Nem mondom, hogy nem lepődtem meg, mikor az eddig mögöttem loholó csaj, akinek segítettem utat törni az egyre agresszívabb tömegben, most hirtelen lelassult és, úgy nézett maga köré, mintha valami nagyszerű dolgot vett volna észre, majd a fényképező masinája után kapott és vadul el kezdett kattingatni mindenfelé.
Mivel a téren lévő nép egyre jobban összeszorult, nem nagyon akartam lassítani a tempón, hogy végre kijussunk innen, ezért reméltem, hogy ennek ellenére azért követni fog, de pár perc további lökdösődés után, mikor sikerült nekimennem a vörös hajú nőnek, körbenézve meg kellett állapítanom, hogy bizony elvesztettem valahol, mert most nyomát sem láttam.
Már éppen dühösen arrébb taszítottam volna az előttem álló csajt, mikor meghallottam a lövéseket, és éreztem, ahogy a tömeg erőteljes hullámzásba kezd, mintha tolni kezdték volna egy irányba, de még véletlenül sem arra, amerre én akartam menni, így csak dühösen fújtam egyet és kicsit nagyobb lángokat izzítottam a kezemre, hogy tovább tudjak haladni.
- Mi a fene zajlik itt? - néztem körül dühösen, de csak mindenhol az egyre sűrűbben álló embereket láttam és nagyon kezdtem ott tartani, hogy lángfallal nyissak utat magamnak. - Mindenki megőrült? - toltam el magamtól a nőt és indultam meg oldal irányba.
avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Concorde tér

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.