La Fayette áruház

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: La Fayette áruház

Témanyitás by Lynn Harlow on Kedd Márc. 06, 2012 9:52 am

-Édes, a kultúrtörténeti ambícióid egyszerűen lehengerlőek, de talán az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem vennének észre minket - suttogtam, mialatt kapkodva öltöztem. - Majd azt hiszik, hogy néhány színész szórakozott munkaidő után, vagy pár kamasz belógott. Úgysem tudják senkire sem rábizonyítani, meg csak nem fújják fel annyira.
Ahogy rám emelte azokat a bánatos, kérlelő szemeit hirtelen rám zuhant a meghatottság, az imádat és a minden erőmet elszívó ellágyulás. Magamhoz húztam, átöleltem, vigasztalóan simogattam, és közben megnyugtató szavakat dörmögtem a fülébe, miután elég puszit nyomtam az arcára.
-Semmi baj, kicsim, mindjárt megetetlek, csak innen kerüljünk ki. Annyit ehetsz, amennyit csak akarsz, de itt legfeljebb gipsz csontot és gumi steaket tudnék keríteni neked. Csak ne nézz így rám, minden rendben lesz. Megígérem. Megtömjük a pocakodat. Valami nagyon finomat fogsz enni. Jó?
Még épp hogy megfordulhatott a fejemben, hogy milyen anya eszek így, ha Szellem, felnőtt férfiként így le tud fegyverezni egy bánatos nézéssel, mi lesz, ha Alistair a pici gyerek ugyanezt fogja bevetni? Nem vehetem meg neki a világ összes cukorkáját csak, mert kéri.
A közeledő lépteket én is meghallottam, meg is rémültem, úgyhogy, mint a szél húztam még fel a pulcsimat, aztán már kapaszkodtam is Szellem nyakába, amikor a magasba emelt. Eddigre már egészen megszoktam, hogy legalább annyiszor és olyan lelkesen szokott az ölébe kapdosni, mint én Alistairt. Azért még mindig imádtam, most is mosolyogva adtam neki eszkimó puszit, ahogy eltűntünk.
~Ja, igazad van, várhattak volna még egy kicsit, mielőtt ránk törnek, de hát ők csak a munkájukat végzik... Micsoda?!... Nem, nem viccelheted meg őket, más se kellene. Hát képes lennél tiszta lelkiismerettel keresztbetenni nekik, miközben csak a színházat próbálják megvédeni? Szégyelld magad! Szerencsétlenek a belüket kidolgozzák itt, erre jön két ember, akik nem csak hogy megszegik a szabályokat, sőt a törvényt is, de még nekik álljon feljebb? Nem! Elfogadhatatlan! Verd ki a fejedből!~
Sajnos néhány másodperc múlva azért eszembe jutott, mi mindenre lehetne képes Szellem ebben az alakban.
~Mond csak - kérdeztem szégyenlős mosollyal, ami egyre jobban alakult át vidám vigyorrá -, pontosan mivel akartad őket megviccelni?
avatar
Lynn Harlow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 814
Hírnév : 83

Vissza az elejére Go down

Re: La Fayette áruház

Témanyitás by Szellem on Kedd Márc. 06, 2012 9:19 pm

-Azzal egy pöttyet elkéstünk szerelmem - jelenti ki, inkább izgatottan, mint aggódva - egyébként meg, a színészek csak nem bujkálnának előlük, legfeljebb addig, amíg felöltöznek.
Egészen elvörösödik, ahogy az anyáskodó Lynn babusgatni kezdi őt, mint egy kisbabát, de ezen kívül reagál semmit a dologra, hisz az igazat megvallva már hozzászokott a dologhoz, és kimondottan aranyosnak tartja menyasszonyát ilyenkor, majdnem annyira, mint amikor azt játssza, hogy leszidja őt valamilyen gonosz viccért, percekig magyaráz, hogy ilyesmire miért nem szabad még gondolni sem, majd kis idő múltán kuncogni kezd a hallottakon, végül pedig szívderítő nevetésben tör ki.
~Arra gondoltam, hogy mutathatnánk nekik egy átlátszó kísértetet...aminek mondjuk vízből van a teste. A teljes hatás kedvéért a zseblámpájukat is tönkreteszem, hogy csak egy pillanatra láthassák a szexi rémet, esetleg belebújhatok valamelyik lovagi páncélba is, aztán feles ugrok benne, és eltűnök belőle. Tuti megfilmesítenék, főleg, ha lennének itt kamerák is, hogy bizonyítani lehessen a történteket.~
Közben mivel a nyilvánvaló búvóhelyeket épp átkutatják a fiúk, Szellem és Lynn olyan helyen kerülnek elő, aminél feltűnőbbet keresve sem találhatott volna: a színpadon! Azonban, mivel üres az egész épület, a padlást kivéve, így itt sem veszik észre őket.
-Esetleg, nyithatnánk egy dallal. Az éneklő kísértetek - itt nyom egy cuppanós puszit bűntársa ajkaira - ironikus lenne, ha az ebből készül musicalt is eljátszanák itt...
~Szoktak itt olyat, ugye?~
-Mi a véleményed? - Kérdi, még mindig nagyon közel állva hozzá, tekintetét belefúrva abba a gyönyörű mogyoróbarna szempárba - Legyünk nagyon-nagyon rosszak? - Természetesen unfair dolog azon a mély, duruzsoló hangján beszélni hozzá, aminek a nő úgysem tud ellenállni, főleg, ha még a derekát is átkarolja egyik kezével, a másikkal pedig a tarkóját támasztja meg, de a fair play sosem volt Szellem műfaja, és ha minden igaz, a hely szelleméhez sem illik. Vagy az egy másik épület lenne?

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: La Fayette áruház

Témanyitás by Lynn Harlow on Csüt. Márc. 08, 2012 11:25 am

~Ha Alistair nagyobb lesz, és már jobban megérti, erről hallgatunk előtte, oké? Kivéve, ha még nagyobb lesz, és még jobban megérti, akkor viszont teljes részleteiben!~
Kicsusszantam Szellem ölelő karjaiból, hogy bevessem magam. Ha minden igaz, ő a hangulatvilágításról gondoskodott, párszor pedig talán saját füstalakját is megmutatta. Én elnyomott kuncogással osontam közelebb az őrökhöz. Vízalakban eléjük másztam, miközben egy másodpercre sem hagytam abba a hátborzongató halálhörgést, sőt még a kezeimet is feléjük nyújtottam, mintha valami agyra éhez zombi lennék. Aztán mikor kihunytak a fények Szellem jóvoltából, suttogva hörögtem:
-Je suis ton papa!
Sok mindent kezdtek el ijedt hangon hablatyolni, ami már túl sok és összetett volt az én szerény francia tudásomnak (bár ezt a mondatot sok olyan nyelven tudtam, amiket egyébként nem beszéltem). A lényeg, hogy a káromkodáson és az rettegő ,,Úristen!"-ken túl semmit nem értettem, bár ezen a ponton azért elmerengtem, hogy milyen furcsa területeit értem meg egy lényegében ismeretlen nyelvnek.
Egyenesen a felsőbb szintre vezető lépcső felé kezdtek hátrálni teljesen vakon. Ez nagyon is kapóra jött. Lábaikat kerülgetve folydogáltam én is felfelé, majd mikor a legfelső fokra értem, megtorpantam, és halk, lágy hangon kezdtem szavalni egyik kedvenc horror filmemből:

When I was going up the stairs
I met a man who wasn't there.
He wasn't there again today.
I wish, I wish he'd go away!...


Az utolsó szót nagyon elnyújtottam, mire rémült kiáltással emelték felém a fegyverüket. Egyikük nagy félelmében még el is sütötte, de a golyó persze akadálytalanul haladt át rajtam semmiféle kárt sem okozva.
Úgy véltem, mehetünk tovább a következő film-idézethez:

-Yo no quiero morir!...
avatar
Lynn Harlow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 814
Hírnév : 83

Vissza az elejére Go down

Re: La Fayette áruház

Témanyitás by Szellem on Csüt. Márc. 08, 2012 8:08 pm

~Azt hiszem túlélem, ha lesz még egy kalandunk, amiről nem mesélhetek neki. Most, hogy jobban belegondolok, történt velünk olyan, amit elmesélhetünk neki?~
Előre engedi a folyadéktestű kísértetasszonyt, ő maga pedig láthatatlanul az őrök felé lebeg. Zseblámpáik elemeinek ellopását úgy időzíti, hogy épp csak egy pillanatra láthassák, ki támad rájuk, és közli velük hogy....
~Én vagyok az apád!? Nem elég, hogy gyönyörű, és diplomája van, még a Csillagok Háborúját is látta? Apám agyon fog ütni, amiért nem vettem el korábban...~
A biztonságiak természetesen úgy reagálnak Lynn bemutatójára, mint általában a franciák bármire, ezért aztán nyomban megfutamodnak előle, a lépcső felé véve az irányt, jól demonstrálva, hogy mennyire nem gondolták ezt végig. Nehéz lenne megmondani, hogy mi verte jobban a biztosítékot, a hirtelen jött sötétség, a szexi szellem, akin átmennek a golyók, vagy a semmiből előbukkanó lovagi páncél, ami morcosan vette ki kezükből a fegyvert, miután rá merészeltek lőni túlvilági kedvesére, esetleg az, hogy amikor a bátrabbik fejbe rúgta a páncélt, annak sisakja lerepült a helyéről, felfedve, hogy az öltözék üreges, minden esetre teljesen eluralkodott rajtuk a pánik, s mire kettőt pislanthatna a mutáns duó, üldözőik már a padláson kuporognak, a napfelkeltére várva.
-Hmm...gyakrabban kéne ide látogatnunk. Otthon már nem dőlnek be ilyen könnyen. - Mosolyogva méri végig bűntársát, majd közelebb lép hozzá, s ha végre visszaváltozik emberré, átöleli őt. - Most megkapták, amiért ránk mertek törni. - Jelenti ki büszkén, s nyom egy cuppanós puszit kedvese arcára. - Lassan viszont lehet indulnunk kéne, Alistair eleget szórakozott már Ratna-val. Sokáig ott hagyjuk, nem akar majd hazajönni tőle...Az a sok plüssnyúl meg csoki...én sem szívesen tűnök el onnan!

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: La Fayette áruház

Témanyitás by Lynn Harlow on Csüt. Márc. 15, 2012 9:49 am

Az őrök, szegények, besokalltak a kísértet inváziótól, és mint az erős, bátor védelmezőkhöz illik, erejük teljében, bátran a padlásra rohantak, hogy életüket védelmezzék némely vacogás és pityergés formájában. Szégyenkezve fogadtam el, hogy a jókedv legalább olyan mértékben jelen volt bennem, mint a sajnálat irántuk. Micsoda krampusz vagyok!
Az őket lefegyverző lovagi páncél fejetlenül állt ott, ahol hagyták, én pedig mosolyogva, emberi alakomban simogattam meg a karját abban a hitben, hogy még mindig van benne egy bizonyos láthatatlan illető. Őt ugye ilyenkor nem érinthettem meg, úgyhogy maradnom kellett átmeneti lakhelyénél.
-Szép volt - dicsértem meg. - És nem is bántottad őket, olyan ügyes vagy!
Ekkor azonban hátulról átölelt az igazi Szellem teljes emberi valójában.
-Jézusom, miért kell a frászt hoznod rám? - rémüldöztem. - Azt hittem egy oldalon állunk.
Gyomra panaszos korgását nem hagyhattam figyelmen kívül, meg az előbbi gyászos megjegyzését sem, hogy hiszen még nem is ettünk. Csak nem maradhat éhen. Viszont igaza volt, lassan ideje volt visszamennünk Alistairért, már nagyon hiányzott a kicsi, és nem akartam visszaélni Ratna kedvességével sem.
-Jól van, induljunk haza - bólintottam, és hozzásimultam, hogy magával vihessen. - De azért juttatnunk kell valamit abba az éhes pocakba!
Ha engedi, hogy irányítsam út közben, hamarosan egy metró aluljáró büféje előtt állhatunk, hogy hot dogot majszolva feledjük az éhezés borzalmait.
-Ha nem vagy kísérletezőkedvű - motyogtam teleszájjal -, ez a legjobb. A hot dogot mindenhol ugyanúgy csinálják, és sosem lehet megunni.
Mire ő befalt hármat, én szinte már végeztem is eggyel, de az utolsó falatot átengedtem neki, egyrészt, mert én már úgyis tele voltam, másrészt, hogy gyorsabban hazaérjünk a kisfiunkhoz.
~Remélem, jól megvoltak Ratnával!~
avatar
Lynn Harlow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 814
Hírnév : 83

Vissza az elejére Go down

Re: La Fayette áruház

Témanyitás by Szellem on Szomb. Márc. 17, 2012 3:35 am

-Szép volt, te szexi vízi szellem.
Attól, ahogy Lynn frászt kap, ő maga is megijed, az egyetlen dolog, ami megakadályozza benne, hogy dobjon egy hátra szaltót az, hogy szorosan ölelgeti már kedvesét, így a mutatvány elmarad, épp csak összerezzen.
-Bocs, de már nagyon kényelmetlen volt az a páncél - mentegetőzik, s kezei közben saját életet élnek. Két tenyere végigsimítja a foglyul ejtett orvos formás hasát, sőt, ha sikerrel járnak, még pulcsi alá is bemerészkednek. - És egyébként is, sosem tudom megállni, hogy ne molesztáljalak - búgja a nő fülébe - de azt hiszem, ezt már tapasztaltad.
Sajnos a saját gyomra végül közbe szól, így aztán maguk mögött hagyják a színházat, hogy a sokkal szimpatikusabb - vagy legalábbis kevésbé őrzött - metró aluljáróban kössenek ki.
-Tudod, te remek titkos ügynök lennél - állapítja meg a hot-dog elpusztítása közben - az első szabályt már most is tudod: Kerüld a helyi konyhát! - A második adagért nyúl, és közben felidézi magában a régmúlt ízeit, azokból az időkből, amikor még mert kísérletezni idegen országokban. - Én sajnos csak Indiában jöttem rá erre...
Élvezettel falja be a megmaradt kiskatonáját, de még Lynn utolsó hírmondójára is jut hely a gyomrában, mely végre elhallgat, ő meg elégedetten dől hátra a székében, a vele szemben ülő nőt bámulva, kinek látványával -ez már egyre biztosabb -sosem lesz képes betelni.
~Mondjuk, mostanában kezdem gyanítani, hogy nem csak álmodom, kezdetnek ez is megteszi ugye?~
-Szóval, mit mondasz te színházak réme? Menjünk el végre a gyerekért? - Kérdi, nevetve természetesen. - Ideje belehúznunk, mert hetek kérdése, és elfogy a cucc, amit nála hagytál.
Ha Lynn igent mond, kézen fogja őt, és egy félreeső sötét sarokba sétálnak, hogy onnan tűnjenek el. Ahogy hazafelé szállnak még egyszer utoljára láthatják a talpuk alatt a szerelmesek városának ezernyi ragyogó fényét, s a távolban úgy tűnik, mintha a város csak egy hatalmas tó lenne, melyen tükröződik a csillagos égbolt. Az az égbolt, melynek ragyogását pont ezek a fények miatt nem láthatják, egészen addig, míg a tenger fölé nem érnek.
~Tudod, egy ideje már megvan ez a képességem, de amíg nem voltunk együtt, eszembe sem jutott, hogy ilyesmire is lehet használni. Mondjuk a szobrok tetején is poén üldögélni, de ez...majdnem olyan gyönyörű, mint te vagy.

//Köszönöm a játékot ♥//

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: La Fayette áruház

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.