Nia Morton

Go down

Nia Morton

Témanyitás by Nia Morton on Vas. Feb. 12, 2012 6:10 pm

Név: Nia Morton - Raven
Faj: Ember
Kor: 22
Születési hely: London - Anglia

Külső:
-Ha találkoznál egy vak emberrel, hogyan írnád le magad?
-Nagyjából 169-170 cm magas, átlagos testalkatú lány, vékony, nőies alakúnak tartom magam. Mindig csillogó, sötétzöld szemeimhez vállig érő, pirosas vörösre festett haj tartozik. Alsó ajkamban jobb oldalt egy ezüst piercing található. Mellkasomon jobb- és baloldalt egy-egy skorpió tetoválás van, illetve hátamon egy farkas található.
-Hmm, elég extrém, de nagyon szimpatikus lennél, ha férfi lennék.
-Miért? Te ki is vagy egyáltalán?
-A usered, te okos!
-Jah, bocsi.

Különleges ismertetőjel:
Már messziről megismerhetsz vörös hajamról, piercingjeimről és tetoválásaimról. Rám jellemző még a sokszor egyedi öltözködése.

Jellem:
-Hogyan jellemeznéd magad?
-Ne már! Most miért én írjam a karilapomat? Ez a te dolgod lenne...
-Tudom, de én lusta vagyok. Szóval? Halljam!
-Pfff... Általában vidám, mosolygós, mindig pozitív, éjjel-nappal tele vagyok energiával és mindig készen állok valami új kalandra. (És nem tartom magam beképzeltnek... Smile ) Amilyen vadóc, kalandos, kiismerhetetlen természetű vagyok, olyan makacs, önfejű és kötözködős. Ha valamit elhatározok, ha valamit a fejembe veszek, azt véghez is viszem, senki nem állhat olyankor az utamba- legalábbis szerintem. Kitűnő barát, hűséges, segítőkész vagyok és tudom tartani a számat is, ha kell. Azonban az idegenekkel szemben iszonyatosan bizalmatlan vagyok, de kíváncsiságom folyamatosan hajt és így könnyen bajba is sodrom magam.

Amennyire oda vagyok az extrém és új dolgokért, éppen annyira érdeklődő a mutánsok felé is. Tehát teljes mértékben mutánsbarát vagyok.

Előtörténet:
-Na és erről mit mondjak?
-Hát csak pár szót az életedről.
-Na jó, rendben van, az talán menni fog. Hol is kezdjem? ... Egykének születtem London külvárosában egy elég kicsi, kétszobás lakásban. Apám Robert Morton, rock zenész, énekel és dobol egy 4 fős bandában. Nem túl ismertek, de akik hallották már őket, azok nem panaszkodtak. Anyámat nem ismertem sosem. Apám sosem beszélt róla, én egy idő után nem kérdezősködtem, mert rájöttem, hogy fölösleges. Talán nem volt felkészülve a gyereknevelésre. Bár szerintem arra apám sem igazán volt felkészülve...
-Szóval nem volt egy fényes gyermekkorod.
-Azért azt nem mondanám. Apu ugyan nem egy minta apa, de szívből szereti a gyerekeket és nekem is mindent megpróbált megadni. Később már nem csak az apám volt, hanem egy jó haver is, akire mindig számíthattam. Szegénykém annyira jól nem keresett, de amennyit csak lehetett az iskoláztatásomra költött, meg úgy általában rám. Pedig igazán szükségünk lett volna egy normális lakásra. Két szoba, egy konyha és egy fürdőszoba, pont elégnek tűnik, de igazából egy kuplerájra emlékeztette a látogatókat. Ez azért is lehetett így, mert apu sokszor volt turnézni, én meg a rock-apus nevelés miatt icipicit fiúsabbá váltam.
-Nem mondható átlagosnak az életed első szakasza, de azért úgy látom szeretted.
-Aham, elég különcke vagyok így is, úgy is.
-És mi történt később?
-Szépen éldegéltünk, semmi változatosság hosszú éveken keresztül. Néha elmentem apuékkal túrnézni, megismertem az alkoholt és a cigarettát is. Nem vagyok nagy fanatikusa ezeknek, de előfordul, hogy rágyújtok, ha úgy adja a helyzet. Inni csak bulikban szoktam, de mértékkel ott is.
Na szóval, a sok boldog, ám változatlan év után elérkezett, hogy egyetemet kellett választanom. Esetleg munkát, de én inkább az egyetemre szavaztam. Nem voltam rossz tanuló, így megkockáztattam, hogy jelentkezek egy new yorki egyetemre. Nagy meglepetésemre fel is vettek, ráadásul sikerült elintéznem, hogy az első hónapokban kapjak némi pénzügyi segítséget, amíg nem találok valami munkát és nem tudom magam eltartani rendesen. Ekkor már 19 éves voltam, simán dolgozhattam, ugyanis apu nem sokat tudott volna adni.
-És mi lett ezután? Szétváltatok végleg vagy haza tudtál járni azért?
-Nem szeretek erről beszélni, de hát mindegy. Örökre elváltunk egymástól. Mielőtt elérkezett volna az első hazautazásom időpontja, apám autóbalesetben meghalt. Annyira megrázott a dolog, hogy hetekre bezárkóztam az albérletembe és nem is mentem haza többet. Egy londoni nagyon jó barátnőmet megkértem, hogy küldje el a cuccaimat ide és így végleg itt maradtam Amerikában.
-És hogy tartod el magad? Ilyen fiatalon nagyon nehéz lehet egyedül maradni.
-Hát tényleg nem könnyű. Amint összeszedtem magam egy.két barátnőmmel összedobtuk azt a kevés kis pénzünket és belevágtunk egy tetoválószalon létrehozásában. Én addig, amíg nem hozott be pénzt ez, az apumtól örökölt lóvából éltem. Szóval először megvettük a cuccokat hozzá és otthon nyomtuk, most, így közel három év után már hozott be annyit, hogy vegyek magamnak egy normális lakást -kicsi, egy szobával, de komfortos és egy személynek pont elég - és ott folytassuk. Aztán ha továbbra is jól megy, simán összehozhatunk egy kis szalont.
-Más valami, amit elmondanál magadról?
-Ja, hát persze. Otthagytam két év után a sulit és perpill csak a tetoválással foglalkozom, na meg ha eszembejut, átugrok egy közeli kutyamenhelyre, hogy segítsek a kutyák rendben tartásában. Ugyanis imádom a kutyákat!

Foglalkozás: Tetováló-művész

Szakértelem: Tetoválással és piercingekkel látom az embereket. Tudok dobolni és állítólag jó a hangom, de ezeket nem kamatoztatom inkább sehol. Emellett egész jó vagyok az akrobatikában és a gördeszkázásban. Smile

Eszközök, felszerelések: Ha csak tehetem magamnál hordom a pénztárcám, benne minden fontos irattal. A napszemüveg sosem maradhat el és persze a mobiltelefon sem és van egy kabala dobókozkám, amit még apámtól csórtam.
avatar
Nia Morton
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 1
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Nia Morton

Témanyitás by Cerebro on Vas. Feb. 12, 2012 6:40 pm

Előtörténet - mintajátékként is - elfogadva, jó játékot!

_________________
avatar
Cerebro
Admin

Hozzászólások száma : 539
Hírnév : 7
Tartózkodási hely : Xavier Birtok

http://postoutsiders.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.