Socrates Szoborpark

2 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Alexis on Pént. Szept. 30, 2011 6:19 pm

II Mike, alias Papírfiú II

*Szemöldökét felvonva figyeli Mike mesterkedését a cigaretta papírral.*
~ Még hogy a dohányra nem hat... Ez hamarabb is az eszedbe juthatott volna, Einstein. ~
- Ó igen, nagyon köszi. Szóval a családodnak semmi gondja nincs az egésszel? Akkor szerencsés helyre születtél, de mi volt a barátokkal, iskolatársakkal, szerelmekkel? Abból, hogy azt mondod nehezen beszélsz erről, gondolom nem vette mindenki olyan lazán a dolgot, mint a szüleid. - *Tesz néhány bizonytalan lépést a távolabbi szökőkút irányába. Ha Mike elkezd mellette menni, akkor sétál tovább, különben ő is marad. Egy zselés tincset visszaigazít a füle mögé, akár két percig is ott maradhat, ha a szél nem támad fel addig. Pocsékul érzi magát, egy pillanatra felvillan benne, hogy esetleg ugratni Papírfiút, de olyan szintre azért nem süllyedne, hogy udvari bolondot csináljon belőle.*
avatar
Alexis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 116
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Mike Hanscom on Pént. Szept. 30, 2011 6:37 pm

II Alexis II

Egész jól működöm, mint akaratlan nyomkövető, így komolyabb akadály nélkül veszem a jelet, és magam se veszem észre, mikor elindulok vele a kitűzött cél felé.
A haverok is Papírfiúként ismernek… szerintem nem áll messze tőlük, hogy leessen nekik néhány trükköm, és beazonosítsanak, mint mutáns. De az e-bay-en is sok megrendelőm azzal a biztos tudással rendel tőlem, hogy tudja: egyedi amit kap, mert a mutációk ismétlődése nem egy teljesen megszokott jelenség. Más nem tud ilyet – összegzem a mondanivalóm, miközben elvagyok azzal, hogy a cipőm orrát nézem séta közben. Ennek több oka is van: tényleg nem vagyok annyira jó mutáns génekről beszélgetésben, hogy teljes nyitottsággal, példának okáért nyílt szemkontaktussal beszélgessek róla valakivel. Másrészt a képességem sem áll még azon a szinten, hogy csak úgy megtartsam papírtáskámmal a lapokat, amiket az előadásom során termeltem.
Eddig nem volt túl sok bajom belőle. A személyazonosságom nem nyílt, nem regisztráltattam magam, mint mutáns… de kezdem úgy érezni: semmi értelme szégyellni. Ennek áldoztam ezt az előadást is.

_________________
Papírfiú(cska)
Néha magam alá gyűrődöm.
avatar
Mike Hanscom
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 190
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Alexis on Vas. Okt. 23, 2011 12:42 pm

// Mikenak, megkésve bár, de... //

- Ennél azért több kell, hogy változtass a világon, ha pedig csak személyes virtuskodás volt részedről, hogy önmagad meggyőzd, akkor találhattál volna okosabb formát is a dolognak. Azt mondod nem kell szégyenkezni miatta, és ebben igazat is adok, de szerintem nem ez a lényeg. A szégyen csak egy külső erő, amit a társadalom kényszerít rád. Legyőzni magunkban a szégyenérzetet deviancia, de ha a túlélésünk múlik rajta, akkor ez nem lehet akadály. Senki sem tekinti magát szívesen olyan társadalom részének, amelyben nem lát boldogulási lehetőséget. Három út áll így előtted. Az egyik, hogy kivonod magad a társadalomból, és olyan messzire rejtőzöl, amilyen messze csak tudsz - persze mindezt átvitt értelemben is veheted. Nem kell fizikailag elbújni ahhoz, hogy egész életedben álarcok mögé kényszerülj. A másik lehetőség, hogy nyíltan vállalod a deviáns tulajdonságaid, és reménykedhetsz benne, hogy elég erős az akaratod ahhoz, hogy másokat a magad képére formálj. Talán te is elfogadod, hogy egy fecske nem csinál nyarat; olyan nagy az ellenállás a társadalom felől, hogy még a legerősebb jellemet is felőrölné ez a harc. Persze ha elegen összeállnak... A harmadik út pedig a totális szembefordulás a jelenlegi körülményekkel, amely egyenesen a háborúhoz vezet. Ez egyszer és mindenkorra, radikálisan átalakítja a normákat, akár teljesen meg is fordítva azokat. Nem csoda, hogy sok mutáns, aki annyi év után revansot akar venni az elnyomásért, ezt preferálja, nem elégedne meg a "normális élettel". -
~ A "nevemből" kitalálhatja, hogy én mit tartok üdvösnek, de ez most nem számít. Illetve talán csak ez számít, ha jobban megnézem. ~
*Egy kis hatásszünetet tart, hogy elválassza egymástól a két gondolatmenetet, majd rátér arra, amire a mondandója elején utalt.* - A lényeg tehát nem a szégyen, az pusztán egy életvezetési döntéssel megoldható. Az, amit még egy mindent megváltoztató háborúval sem tudsz elhallgattatni, az a lelkiismeret. A hang, ami figyelmeztet, ha nem vagy önmagad; ha úgy viselkedsz, ami ellentétes a lényeddel. A legtöbb mutánsnál ez a korlátja annak, hogy elérje a benne rejlő lehetőségek csúcsát, egyszerűen nem mutánsként, hanem továbbra is emberként tekintenek magukra valahol a tudatuk mélyén. -
avatar
Alexis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 116
Hírnév : 2

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Sheena Duran on Szer. Nov. 02, 2011 8:47 pm

~ Szellemnek ~

Mikor már legalább a lábamra állni képes voltam, nem húzhattam tovább az időt, mert a Romboló által adott határidő vészesen közeledett. Közben intézkednem kellet az irodám romjainak eltakarításáról és az újjáépítés elkezdéséről, és igyekeznem kellett a felettébb érdeklődő zsarukat is leszerelni, mikor végre felbukkantam. Nehéz ügy volt!
Viszont most már meg kellett tudnom, hogy az én egyetlen, kedvenc bérgyilkosom volt-e akkor az irodámban és csórta el a tojást, és, ha igen, akkor mi is volt vele a szándéka, ugyan is kétesélyes a dolog. Vagy nekem akart segíteni, hogy megtartsam a csecsebecsét, vagy azt akarta, hogy kinyírjon a nagyfiú. Nem igazán tudtam eligazodni rajta! Ezért ma estére, egy kis csevejre várom ide és remélem nem kell vele is megküzdenem azért a nyamvadt tojásért.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Szellem on Szer. Nov. 02, 2011 11:54 pm

Mivel korábban azzal adta meg a nagyon privát, és nagyon lenyomozhatatlan számát kedvenc dorombolós partnerének, hogy nyugodtan hívhatja őt, amikor csak szeretné, úgyis a gép veszi fel, nem lepődött meg rajta, amikor meglátta Sheena üzenetét, már csak azért sem, mert már várta, hogy mikor fog jelentkezni nála a nő. Társa már a parkban várta őt, mikor megjelent, kezében egy hatalmas dobozzal, mely egy jó adag buborékos nejlon zacskó, és hungarocell mellett természetesen a tojást is tartalmazta.
-Szia - szólt a nőhöz, ki szokás szerint most is azonnal észrevette, amint megjelent a semmiből - gondolom ezt szeretnéd.
Ezzel átnyújtja neki a dobozt, minden további teketóriázás nélkül, de Sheena sejtheti kíváncsi arcából, mellyel az övét fürkészi, hogy azért nem bánná, ha mesélne neki valamit lefekvés előtt.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Sheena Duran on Csüt. Nov. 03, 2011 9:00 am

Meglepődve veszem tudomásul, hogy Szellem se szó, se beszéd a kezembe nyom egy dobozt, ami, ha jól sejtem nem mást tartalmaz, mint azt az ominózus tojást.
- Csak így? Minden kérés és kérdés nélkül? – nézek rá kissé csodálkozva a verekedéstől a szivárvány minden színében tündöklő arccal. – Nem hittem volna, hogy csak ilyen könnyen átadod. Habár, igaz, abban sem voltam egészen idáig biztos, hogy te vitted el. – teszem hozzá. – Csak tippeltem a módszert illetően.
Fürkészve nézek azért továbbra is rá.
- Gondolom a lőtéren is te voltál akkor? De hogyan találtál akkor rám? És végül is miért vitted el a tojást? Majdnem megölt az a nagy marha miatta! Vagy esetleg neked is volt rá vevőd már? Akkor meg miért adod ilyen egyszerűen vissza?
Egyszerűen nem fért a fejembe, hogy miért csinálta és, hogy miért így. feszülten vártam a válaszát, hiszen ettől függ, hogy miként válunk el egymástól. Mondjuk, most nem szívesen akasztanám össze vele a bajuszt, hiszen örülök, hogy járni képes vagyok már
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Szellem on Csüt. Nov. 03, 2011 1:41 pm

Bár nagyon hízelgő, hogy bárkivel találkozik, azt várja tőle, hogy abból valami csetepaté lesz, most kivételesen megpróbálja ezt nem felvenni, és inkább csak mosolyog a nőre.
-Próbálom meglátni a bókot abban, hogy azonnal rám gondoltál. Végül is, más nem lett volna képes az orrod előtt ellopni, szóval elismerésnek veszem a szavaid.
Profi bérgyilkoshoz képest rengeteget tud kérdezni ez a nő, még szerencse, hogy a partnere, különben már beindult volna a pavlovi reflex, ami a harmadik kérdőjel után a beszélgetőtársa vérét követeli tőle.
-Gondoltam elbírsz egy ilyen közepes méretű hústoronnyal, viszont ha lövöldözni kezdetek körülötte, ez a vacak úgy tört volna darabokra mint egy...tojás. No nem mintha sok alkalma lett volna rád lőni töltények nélkül....
Több szót nem kíván pazarolni az indítékaira, hisz jól tudja, a nő helyében ő sem hinne a saját fülének, ha egy hozzá hasonló alak azt vázolná fel, hogy csak segíteni akart.
-Nézd, sosem kérném senkitől, hogy bízzon bennem, mert nem állok szóba idiótákkal, de jobb ha tudod, én nem vagyok az ellenséged. Egyébként ki volt az a manus, újabb udvarló? Elég gázos az ízlésed férfiakban....

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Sheena Duran on Csüt. Nov. 03, 2011 3:06 pm

- Mi van? Miért mondod, hogy töltények nélkül? Romboló profi, csak nem egy töltetlen puskával hadonászni? Na, de mindegy is, hiszen végül is nem lőtt le, csak majdnem ronggyá vert. – vonom meg kicsit morcosan a vállam.
A megjegyzéséra, hogy nem az ellenségem, csak bólintottam, hiszen eddig tényleg nem mutatott semmi ez irányba, de egy bérgyilkosnál ugye, ezt soha sem lehet tudni. Nem igazán szoktak nagy barátságok kialakulni érthető módon.
- Ha ott voltál, hallottad, a neve Romboló és szerintem te is hallottál már róla, hiszen elég jó név a szakmában. Volt egy régi ügyünk, amit most vasalt be rajtam. – mosolyodtam azért el a régi emlékek hatására. Annak a végkimenetele azért jobban tetszett. – Ott nekem kedvezett a szerencse, most neki. – húzom el a számat. – Viszont most olyan infókkal látott el, amiért nem sajnálom ezt a kis tyúktojást. – emelem meg a dobozt. – Ígéretet tettem neki, hogy visszakapja, így vissza kellett kapnom és örülök, hogy nem kellett érte még veled is megvívnom érte.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Szellem on Csüt. Nov. 03, 2011 5:16 pm

-Hát persze, sosem járkálna töltények nélkül - ért egyet látszólag, ám sejtelmes mosolyából, és gúnyos hanglejtéséből sejthető, hogy itt még nem ért véget a történet - ahogy az előző pasid sem mászkálna szivar nélkül. Önszántából semmiképpen...
Újra végignéz a nő igencsak megviselt testén, s igyekszik nem kimutatni, de kicsit azért sajnálja, hogy ez történt a társával. Nem menne olyan messzire, hogy azt állítsa, kedveli a nőt, de abban egészen biztos, hogy Sheena egyike azoknak, akikre ha nagyon jó ajánlatot kapna sem őt lőné le, hanem a pancsert, aki fel merte keresni ezzel.
-Romboló...Az anyahajó jobban illett volna rá, de ő tudja. Hallottam amúgy a nevet, de sajnos majdnem annyi bérgyilkost neveznek így, mint mondjuk Szellemnek, ráadásul egy disznó viccért kizártak a bűnöző Facebook-ról, úgyhogy nem állíthatom, hogy az ismerősöm.
Vet egy utolsó pillantást a dobozra, melyben az értékes, és számára fura dísz rejlik.
-Ha gondolod, seperc alatt visszalopom, amint átadta a megbízójának, bár ha velem tartasz, többet keresel majd, mint amennyit egy ilyen bizsuért kapnál.
A szerencse részt inkább nem is kommentálja. Hangosan sosem mondaná ki, de profibbnak tartja annál a társát, hogy holmi négylevelű lóheréken, meg kéményseprőkön múljon a győzelme egy ilyen szituációban.
-Ha legközelebb felbukkan, és nem bírsz vele, hívj csak nyugodtan. Utálnám elveszteni az egyetlen ivócimborámat, aki még nem akar megölni.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Sheena Duran on Csüt. Nov. 03, 2011 5:46 pm

Romboló kilétére vonatkozó megjegyzésére csak legyintettem egyet, ha nem ismeri nem én fogok róla kiselőadást tartani, az biztos.
- Én sem gondoltam, hogy örökre a fickó megbízójánál landolna a kicsike – ütögetem meg a dobozt. – Az első adandó alkalommal szándékomban áll visszaszerezni. És nem, nem az értéke miatta, inkább a története miatt. – merengek el egy kicsit. – Tudom, hogy neked talán nem lenne nagy kunszt ezt megtenni, de én szeretnék annak a megbízónak egy újabba borsot törni az orra alá, így azt hiszem max., ha részt akarsz venni benne, a biztosításomat kéne ellátni.
Kicsit meghökkenve nézek a kemény bérgyilkos Szellemre.
- Mi ez az ellágyulás irányomban? – nézek rá mosolyogva. – De rólad még azt is eltudom képzelni, hogy tényleg csak az ivócimborádat félted bennem, ahogy mondod. – legyintek felé. – De minden esetre köszönöm a tojást és, ha indulok vissza szerezni, akkor ígérem szólók. – eresztek meg egy féloldalas mosolyt és elbicegek a motoromig. A tojást óvatosan beteszem az ülés alatti tárolóba, majd felteszem a bukót és bepöccintem a járgányt......azaz csak pöccinteném, mert egy haldokló hördülésen kívül nem produkál mást.
~ Mi van szerelmem? ne csináld ezt velem? Nem hagyhatsz most cserben! ~ De a második indításra sem ugrik be.

/
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Szellem on Csüt. Nov. 03, 2011 6:06 pm

Széles vigyor ül ki az arcára, mikor megtudja, hogy nem kell csalódnia a nőben. Finoman megveregeti a vállát, persze csak óvatosan, hisz tapasztalta, milyen gyors tud lenne ez a vadmacska.
-A bosszúvágy nem olyasmi, amit megengedhetünk magunknak, viszont fenemód szórakoztató tud lenni, szóval benne vagyok a buliban. Törökország úgyis szép helynek hangzik.
~És a múltkoriak után, talán nem ártana, ha dolgoznánk valami olyan helyen is, ahol nem az emberi ürülékben gázolva kell előre haladni.~
-Nem lehetek tapló mindenkivel - jegyzi meg szomorúan - az újságírónővel is elég nehéz. Na de, vigyázz azzal a fickóval, nem szeretnék bosszút állni érted.
Mint rendesen, most is eltűnik a helyszínről, hogy folytathassa a készülődést a ma esti bulira. A kloroform már megvan, már csak valami frappáns jelmez kéne...

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Rozsomák on Csüt. Nov. 03, 2011 6:22 pm

Négy szivar elvesztése komoly fejfájást tud okozni az embernek, ha pont akkor veszi észre a hiányuk, amikor a legnagyobb szüksége lenne rá, de mégsem ez az, amiért időt és energiát nem sajnálva felkutatta ezt a nőt. Biztos volt benne, hogy nem sima magánnyomozó, és azok után, hogy együtt látta a Szellemmel, már kétség sem férhet hozzá a számára, hogy a nő bérgyilkos. Persze, tudja, hogy nem rá vadászik, de őszintén szólva ettől még nem kedveli őt jobban.
-Helló szépségem - szól a nőhöz mély hangját, kezében lóbálva egy kisebb köteg kábelt - enélkül nem mész sehova.
Közelebb érve hozzá alaposan végigméri őt, hosszasan elidőzve a különböző sérüléseket, melyeket őszinte bánatára nem ő okozott, de ami késik, nem múlik ugye.
-Nocsak, miután elszívtad a dohányom, megszomjaztál, és elvetted Kardfog sörét, vagy mi történt veled?
avatar
Rozsomák
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 737
Hírnév : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Sheena Duran on Csüt. Nov. 03, 2011 6:53 pm

A mély hangra felnéztem a motorról és meglepetten láttam a múltkori fogadásom tárgyát és a motoromból hiányzó kábeleket, és mindezt egy személyhez kötve. Rozsomák.
- Mi járatban errefelé? Ennyire bejött a múltkori este, hogy képes voltál utánam futni? De, ha szóltál volna biztos szakítok rád időt, nem kellett volna a kedvenc járművemet ehhez tönkretenned. Ezt nem díjazom. – szálltam le a motorról lassan és levéve a bukót, szorosan fogtam a kezemben.
- Kell a fenének a büdös bagód, megtarthatod magadnak. – intettem nagyvonalúan. – Ez a kis malőr meg hadd legyen az én titkom. – mosolyodom el hidegen. – És most mi lesz? Remélem azért jöttél, hogy összerakd a motoromat, mert egyébként elég morcos leszek
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Rozsomák on Csüt. Nov. 03, 2011 8:00 pm

Önelégült mosoly jelenik meg az arcán, hallva a nő szavait.
-Sajnos nem adtad meg számod cicám, igaz nem is kértem el.
Szép lassan a járgányhoz sétál, hogy felnyithassa azt, hozzáférve az elektronikához. Valamilyen furcsa véletlen folytán sorra mennek tönkre a motorjai, ezért 100 év alatt mondhatni szerzett egy kis gyakorlatot az ilyen csecsebecsék megjavításából. Néhány másodperc, és a kábel megint a helyén van.
-Nagyvonalú lennél, ha nálad lenne még - jegyzi meg halkan, még mindig az elektronikába mélyedve - de mivel volt szerencsém látni, kivel találkoztál az előbb, erősen kétlem, hogy te loptad el végül.
A szervizelés végeztével felkel a motorról, majd egyenesen Sheena szemébe néz.
-Ó, azt mégsem akarhatom, hogy morcos légy. De amúgy félig igazad van, azért jöttem, hogy összerakjam a motorodat. - Jellegzetes hangot adva ugranak elő a karmai. - És hogy téged szétszedjelek!
avatar
Rozsomák
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 737
Hírnév : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Sheena Duran on Csüt. Nov. 03, 2011 8:31 pm

- Nem szeretem, ha cicának szólítanak! – sziszegem villámló szemekkel. – Ezt csak egy embernek hagytam, de ő rá is szolgált, ezt jó, ha észben tartod.
Kíváncsian néztem, ahogy szakszerűen és hozzáértően látott a motor hiányzó alkatrészeinek összeszereléséhez, amit nem sokkal ezelőtt maga tulajdonított el, és ez kicsit aggasztott.
- Kivel is láttál itt? – vonom fel a szemöldököm. – És miért is leskelődsz utánam?
Kérdéseim még a levegőben lógnak, mikor végez a szereléssel és megáll velem szemben.
Nem szeretem, ha valaki, akit nem ismerek, sőt nem is volt jó tapasztalatom vele, ennyire közel jön hozzám, így pár lépést teszek hátra elővigyázatosságból is. Aztán egy nagyobbat ugrok hátra, ahogy meghallom a jellegzetes hangot, melyet már volt szerencsém megismerni, a karmainak suhogását.
- Huhh! – kúszik hideg mosoly az arcomra és figyelmesen követem a mozgását. – És miért is részesítenél ilyen elbánásban Farkas koma! Csak nem léptem valamelyik barátod tyúkszemére? Vagy most miért lettél ilyen morci hirtelen? A kocsmában még egészen jól összemelegedtünk. – kuncogok egy cseppet sem mutatva, hogy nem állok épp a helyzet magaslatán a Rombolóval pár napja vívott csata után
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Rozsomák on Csüt. Nov. 03, 2011 9:47 pm

-Mi lenne, ha inkább kiérdemelném én is? - Kérdi kaján vigyorral az arcán. - Biztos vagyok benne, hogy meg tudunk egyezni.
Az újabb kérdések hatására csak még jobban kezd vigyorogni, már ha ez egyáltalán lehetséges. Természetesen tudja, hogy Sheena csak időt akart nyerni az első kérdéssel, hacsak nem találkozott minden gyanús alakkal a városban az elmúlt 15 percben, ami valljuk be, nem volna elképzelhetetlen, de történetesen látta őket, még azt is, akit kevesen szoktak.
-Én csak Doris-nak hívom, de hallgat a Szellemre is. Téged meg azért követlek, hogy lássam miben sántikálsz, és bámulhassam a formás hátsódat. Főleg az utóbbi miatt...
Látva a nő reakcióját három régi ismerősére, közelebb lép hozzá, bár a nő minden bizonnyal tovább hátrál majd, így a köztük lévő távolság legfeljebb nőni fog, csökkenni semmiképpen.
-Több okom is lenne rá, például, hogy utálom, ha farkasnak szólítanak, és annak sem örülök, ha bérgyilkosok rohangásznak ebben a városban, bár azt be kell vallanom, a színvonal sokat emelkedett az utóbbi évtizedekben...
Bár a nő nagyon igyekszik, hogy elfedje sérüléseit, egy hozzá hasonló érzékekkel megáldott mutáns elől ez nemhogy nehéz feladat, de egyenesen lehetetlen is.
-Mi baj, meghúztad a vállad tenisz közben?
avatar
Rozsomák
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 737
Hírnév : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Sheena Duran on Csüt. Nov. 03, 2011 10:03 pm

Ha nem most férceltek volna össze az elmúlt napokban, talán még szórakoztatna is a találkozás. Igaz nem hiszem, hogy a Loganról megtudottak alapján felvehetném vele a kesztyűt, de egy kis fogócskában benne lennék. Így viszont, nem olyan felhőtlen a kedvem, mint amennyire ezt igyekszem mutatni. Természetesen van nálam fegyver, és lehet, hogy pár másodpercig fel is tartaná, de ez most nem elég. Lehet, hogy most visszasírom Szellemet, habár most nem a puskából kell kilopni a töltényeket, és nem hiszem, hogy Logan karmait is el tudja úgy lopni, hogy a hozzátartozó személy ne kifogásolja.
- Ó! Akkor nekem is lenne okom, hogy megnyúvasszalak, mert cicámnak szólítottál, ha már csak ezen múlik. – vágok közbe kajánul.
Annak aztán meg végképp nem örülök, hogy nem tudom elfedni előle, hogy sérüléseim vannak.
- Nem! Épp a „hogyan lopjunk szivart karmos ellenfelünktől” műsort gyakoroltam, és így húztam meg. – feszülnek meg az izmaim, ahogy egyre jobban közeledik felém.
Szemem kutatva néz körbe, hogy merre tudnék elmenekülni, mert ilyen állapotban felvenni vele a kesztyűt kész öngyilkosság, de ha muszáj a nevemhez méltóan fogok harcolni. Kezem dobásra készen tartja a sisakot, hogyha kell hozzávághassam.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Rozsomák on Pént. Nov. 04, 2011 4:29 am

Szinte már megsajnálja a sebesült nőt, ahogy látja, hogy szegény ide oda néz, s görcsösen kapaszkodik a bukósisakba, mint utolsó mentsvárába arra az esetre, ha ő itt és most lerohanná.Ennyire lestrapáltan nem volna semmi kihívás abban, ha egymásnak esnének, és bár alapvetően nem szórakozni jött, még sem érezné helyesnek, ha visszaélne ellenfele jelenlegi gyengeségével, lesz még alkalom elintézni őt, ennyi kék zöld folttal dolgozni sem fog a vadmacska.
-Neked kell ok, hogy megnyúvassz valakit? - Kérdi tettetett ámulattal. - Lehet mégsem vagy annyira vérszomjas, mint gondoltam volna.
A magyarázaton jót derül. Ha nem lett volna az az apró malőr a múltkor még egész szimpatikusnak gondolná a csajt, és ha jobban belegondol, kicsit még így is hajlik afelé.
-Látom feszült vagy cicám - suttogja a nő elé érve, s karmait is visszahúzza végre, szépen lassan - mi lenne, ha beszélgetnénk valami nyugodtabb helyen? Ahogy látom, úgysem vagy abban az állapotban, hogy az én szabályaim szerint játszunk.
Kezével finoman megérinti a nő bukósisakot szorító kezét, s egy egy gyengéd mozdulattal lejjebb tolja azt.
-Mit szólsz? Mesélhetnél a barátaidról - még mindig lágyan, de határozottan fogja meg a nő vállát, ezzel egyrészt meggátolva, hogy elszaladjon, másrészt viszont cirógatni kezdi azt, mintha csak a fájdalmán akarna enyhíteni - és talán én is ismerek pár érdekes sztorit. Na, mi legyen?
avatar
Rozsomák
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 737
Hírnév : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Sheena Duran on Pént. Nov. 04, 2011 9:41 am

- Képzeld igen! Még, ha az az ok nagyon pórias is, mint a pénz, de akkor is ok! – biccentem meg a fejem, végül megállva, mert már unom, hogy hátrálok karmos barátom elől.
Ha verekedni akar, akkor essünk túl rajta, minél előbb!
- Talán nincs okom feszültnek lenni, mikor éjnek évadján megberhálod a motoromat és kifent karmokkal támadsz nekem? – kérdezem fojtott hangon, de ekkor hallom, hogy visszahúzza azokat az éles szerszámokat. – Beszélgetni? Tulajdonképpen mit akarsz tőlem Rozsomák? Most csak informálódni? Aztán megvárod míg felgyógyulok, hogy utána édesebb legyen a zsákmány, ha hosszabb üldözés után kapod el? Most nem fűlik a fogad egy egyszerű mészárláshoz? – vágom az arcába, most már egészen közelről, nem törődve a következményekkel.
Mikor keményen megfogja a vállam még jobban megmerevedek, habár a sisak dobálásáról leteszek, hiszen mit is érnék el vele, de kezem önkéntelen indul a pisztoly felé.
- Áááá! Szóval sztorizgatni fogunk! És hová és hogyan tervezted ezt az esti csevejt? – próbálok elhúzódni a kedveskedő cirógatás elől. – Kettesben, egy jó kis elhagyatott helyen?
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Rozsomák on Szomb. Nov. 05, 2011 10:27 pm

-Hmm...
Hirtelen elképzeli, ahogy az előtte álló nő egy köteg pénzért lemészárol néhány ártatlan iskolásfiút, és egyszerre nagyon csodálkozik magán, amiért valaha(tegnapelőtt) még egészen tettszett neki ez a nő, igaz nem volt a szájpadlására írva, hogy bűnöző, így nem tudta kitapogatni a nyelvével.
-Ha neked támadtam volna, már nem így néznél ki - ekkor azonban jobban szemügyre veszi a hölgyet, és mivel ránézésre jobb az ízlése annál, hogy a Szellem miatt sminkelje így ki magát, hirtelen rádöbben, hogy lehet az előbb elhamarkodottan ítélkezett - na jó, lehet nem sokkal rosszabbul.
Hangosan röhög fel a nő következő felvetésén, a széllel pedig messze száll a hangja az üres téren.
-Már nem azért, de tisztában vagy vele, hogy amilyen kulturálatlan ez az ország, itt még nappal sincs valami sok ember.Kettesben vagyunk, egy elhagyatott helyen, bárhová is megyünk innen, a helyzeted csak jobb lehet.
Fejét kicsit oldalra döntve fürkészni kezdi a vadmacska arcát.
-És neked mi okod van rá, hogy ennyire félj tőlem? Gondolod megölnék valakit pár szivarért?
avatar
Rozsomák
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 737
Hírnév : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Sheena Duran on Szomb. Nov. 05, 2011 10:43 pm

Kicsit elvörösödöm a kinézetemet illető kritikáját hallva, hiszen épp elég volt nekem lenyelni, hogy Romboló legyőzött, és most ez ismét kínosan az eszembe idézte a dolgot.
- Lehet, hogy igazad van, akkor meg teljesen jó helyet választottál. – bólintok megadóan, majd a következő kérdésére kicsit értetlenül nézek rá, és felhívásként megrántom a vállam, amit épp fogva tart. – Hát lássuk csak. – nézek gondolkodást színlelve felfelé. – Először elrontod a motoromat, hogy ne tudjak elmenni, aztán kifent karmokkal megfenyegetsz, hogy megnyúzol, most rajtam tartod a mancsod, hogy nem tudjak elmenni……hát …igazán nem is tudom, miért is gondolom, hogy bántani akarsz. Biztos csak paranoiás vagyok, hogy ilyet képzeltem. – sziszegem miközben villámsebesen rántom fel a lábam, a nők ösztönös védekező mozdulatával, majd a pisztolyért nyúlok, még ha tudom, hogy talán életemben utoljára. De már nagyon elegem van, hogy mindenki bokszzsáknak néz mostanában. Nagyon frusztráló tud lenni!
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Rozsomák on Szomb. Nov. 05, 2011 11:01 pm

Vigyorogva hallgatja végig a nő gondolatmenetét, s mikor végre megállapítja magáról, hogy üldözési mániája van, Logan nem győz elég serényen bólogatni.
-Örülök, hogy egyre gondoltunk, és most, ha megbocsátasz...
Bal keze már lendül is, hogy elkapja a térdet, amit gyakorlatilag nem is lát. Múltkor már tapasztalta, milyen egészségtelen dolgokra képes vetemedni ez a nőszemély, ha a családi ékszerekről van szó, és bár a legrosszabb esetben is visszanőne, azért az a bizonyos sérülés még mindig a legfájdalmasabb dolog a világon, azok után is, hogy korábban már felgyújtották például. Ami a pisztolyt illeti, az okoz számára némi meglepetést, de középső karmát megvillantva, mintegy beintve is a nőnek egyszerre, egy suhintással vágja ketté az apró szerszámot, mellyel állandóan az idegeire mennek az emberek.
-Bocs cica, de én nem az egér vagyok, hogy ez beváljon ellenem. - Felei, majd karmát visszarántva nyakon ragadja a nőt, fokozatosan egyre jobban szorítva őt, kemény ujjaival. - Sztorizhatunk így is, legalább nem téved olyan helyre a nyelved, ahová nem kéne. És most mesélj, mit tervez a Szellem?
avatar
Rozsomák
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 737
Hírnév : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Sheena Duran on Szomb. Nov. 05, 2011 11:14 pm

Én nem vagyok a lassúságomról híres, sőt…,de ezek a reflexek komolyan meglepnek, amivel Logan elhárítja a nemtelen támadást. A pisztoly elvesztése viszont majdnem könnyeket csal a szemembe. Szerettem azt a fegyvert. Mikor a következő pillanatban acélbilincsként szorítva ragadja meg a nyakamat, hirtelen nagyon kevésnek tűnik itt a levegő.
Elejtem a bukót és mindkét kezemmel próbálom meglazítani ujjainak szorítását, hogy ha beszélni nem is, de legalább levegőt venni tudjak.
- Ne….m…tu…dok ….sem…mit. – nyögöm levegő hiánnyal küszködve, és most tényleg nem jut az eszembe semmi, mármint nem Szellemről, hanem arról, hogy hogyan is szabaduljak a kezei közül.
Nem tudom, mit akar Szellemtől, vagy bérgyilkos barátom mivel vívta ki, a szivarok eltulajdonításán kívül, Rozsomák ellenszenvét, de az biztos, hogy nem én leszek, aki bármit is elárul róla, még ha lenne is mit. Mondjuk meghalni sem szívesen halnék meg miatta, az tény, de egyelőre nem hiszem, hogy csak miatta bőszült fel ez a karmos itt előttem.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Rozsomák on Szomb. Nov. 05, 2011 11:36 pm

Őszintén sajnálja a cicát, kit most a markában szorongat. Nyilvánvaló, hogy remek a nyelvérzéke, és gyorsabb is lenne, mint ő a 130 kilójával, de a sérüléseinek köszönhetően, ma esélye sem volt. Mázli, hogy ebben a szakmában az győz, aki mer, és nem az aki fair.
-Feltűnt, hogy mindenki ezzel kezdi? Komolyan, egy bérgyilkostól többet vártam volna kezdésnek.
Fellöki a fuldokló nőt, de legalább a nyakát elengedi. Levegő nélkül sajnos beszélni sem tud, és azt ugyan nem várja tőle, hogy ennyitől megeredjen a nyelve, azt már megmutatta neki, hogy elszaladni sem tud előle, harcolnia pedig nem érdemes, ezért jöhet a következő lépcső.
-Nem is állítottam, hogy a bizalmasa lennél. Fogadni mernék, még a valódi nevét sem tudod a jó öreg Doris-nak, azt viszont biztosan, mire készül. Miért vert tábort az összes nagyváros közül pont ebben, azok után, hogy évtizedeken át sosem vállalt egynél többször munkát ugyanabban az országban, ugyanabban az évben?
~Azt nem veszem be, hogy a kölyök miatt, eddig sem érdekelte, most sem fogja eljátszani a mintaapukát.~
avatar
Rozsomák
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 737
Hírnév : 46

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Sheena Duran on Vas. Nov. 06, 2011 11:02 am

A lendülettel, amivel fellökött és egyben a nyakamat is elengedte végre, hanyatt estem, de egy könnyednek szánt, de a légszomj miatt, most kicsit sutára sikerült gördüléssel féltérdre érkeztem, és sérült bokámba ismét belenyillalt a fájdalom. Megtapogattam a nyakamat és biztos voltam benne, hogy holnap egy sálat kell kötnöm a nyakamba, mert mind az öt ujjnyoma látszani fog, és nem akarok kellemetlen kérdésekre válaszolni miatta.
~ Doris??? Tehát Szellem barátom legális neve Doris? Hát ezt tényleg nem tudtam! ~
Mikor meghallottam, hogy milyen kérdésekre akar tőlem Rozsomák válaszokat, önkéntelenül is halk nevetésben törtem ki, és mivel képtelen lettem volna ma, ilyen állapotban elszabadulni tőle, ezért nem sok jót jósoltam magamnak, hiszen nem valószínű, hogy a „nem tudom” újból kielégítené.
- Talán megtetszett neki ez a szép város, vagy már öregszik és letelepedni vágyik….ki tudja, mi jár annak az embernek a fejében! – válaszoltam aztán, mikor végre abba tudtam hagyni a nevetést.
avatar
Sheena Duran
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1190
Hírnév : 13

Vissza az elejére Go down

Re: Socrates Szoborpark

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 12 oldal Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.