Steinway Ház

Go down

Steinway Ház

Témanyitás by Cerebro on Kedd Júl. 05, 2011 5:41 pm

Egy történelmi épület Queens Astoria dombjain, amit 1858-ban építettet és lakott William Steinway. Korábban emlékházként akarták felújítani, de az olasz stílusú villa végül gazdátlan maradt. Egyes pletykák szerint az emberellenes mutáns csoportosulások kedvelt találkozóhelye. Embereknek távol maradni erősen javallott.

avatar
Cerebro
Admin

Hozzászólások száma : 539
Hírnév : 7
Tartózkodási hely : Xavier Birtok

http://postoutsiders.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Steinway Ház

Témanyitás by Erik Magnus Lensherr on Szer. Júl. 20, 2011 2:58 pm

Egy épület a sok közül Queens utcáin, melyről az emberek még nem tudják kihez tartozik. Új szomszéd, kit meg kell látogatni, vagy egy újabb magába roskadt öregember, kit nem érdemes zaklatni. Magneto reméli, hogy ez utóbbi verziót fogja hinni a kertváros lakossága, és nem fogják zargatni munkássága közben.
Az épület alatt felfedezett egy régi csatorna rendszert, mely talán még William Steinway idején húzódott a városka alatt, menekülés szempontjából, esetleg más ok miatt, mindenesetre Erik hasznára válhat, jövőbeli, esetleges tervei megvalósítására, úgy, hogy senki ne jöjjön rá cselszövéseire.Amennyire tudta, és erejéből tellett rendbe hozta a csatorna rendszert, épp annyira, hogy járhatóvá tegye, az új híveket még sem fogadhatja az ajtóban, egy meleg csésze teával.
A házat is egy maga tette használhatóvá, bár nagytakarítást nem végzett rajta, csupán a szobájában csinált némi felújítást.Szerencsére volt egy kis félretett vagyona a vagyonmegőrzőben, amiből mindezt finanszírozni tudta, mindenesetre a ház többi része korántsem ilyen hangulatos.Az épület magányos csendjét lépések zaja üti fel, ahogy Erik gin-zeng teájával a dohányzó asztal felé veszi az irányt. A háttérből a gramofonján Mozart szól, kellemes melódia, mely kicsit ellazítja a megfáradt vezetőt.
Fülében még mindig Mr. Seymour szavai visszhangoznak, néhol dühíti őt, néhol pedig elgondolkozik rajtuk. Mindenesetre tagadja magában azt a rágalmat, hogy az ő és a testvériség tevékenysége idézte volna elő a mutánsüldözést. Az már akkor felszínen volt, mikor ő még gyerek volt.
Sok dolog motoszkál az Agg férfi fejében, kérdések, melyekre biztosan előbb utóbb válaszokat kaphat. Legszívesebben elmenne öreg barátja sírjához, de az X-men nem látja őt szívesen a birtokon, harcolni pedig még gyenge, sőt nem is akar küzdelmekbe bocsátkozni, csupán tiszteletét szeretné tenni régi jó barátja előtt.
- Drága Charles barátom. Miért nem hallgattál rám. - Mondta alig hallhatóan fejét rázva, majd egy jó nagy kortyot ivott teájából.
Épp azon elmélkedett, hogy lepihen az egyik ablak melletti székébe, mikor megszólalt a csengő. Furcsa, régies zenebonára Magneto úgy emelte fel fejét, mintha robbanást halott volna, bizony meglepő számára a vendég fogalma.
Miután újra megszólalt a "Bimm-bamm-ot" kiáltó kapucsengő, fintorogva vette tudomásul, hogy ki kell mennie megnézni ki jött látogatóba. Letette az asztalra csészéjét, vitrinéből elemelte a sisakját, és úgy ment ajtót nyitni.
Persze először belenézett a kukucskálóba, hogyha rendőrök, vagy az X-men jött látogatóba, felkészüljön a csatára, vagy inkább a menekülésre a pincén át.
Meglepő arccal konstatálta, hogy ki áll türelmetlenül ajtaja előtt. Egy régi ismerős.Elégedett mosollyal az arcán nyitott ajtót, s bár csak résnyire, hogy jól lássák egymást, de más ne láthassa a történteket.
- Üdvözöllek Pyro, mi járatban egy idős, nyugdíjas öregember kis kuckójában? - Kérdezte Erik mosolyogva, mintha meg sem történtek volna a fél évvel ezelőtti támadások az Alkatraz-nal, és nem is a bűntársával állna szemben.

- Üdvözlöm Mr Lensherr. Hallottam, hogy kijött a nyugdíjas otthonból, és pletykálták, hogy egy öreg úr megvette a már évek óta lakatlan Steinway házat. Gondoltam megnézem ki az új lakó, és úgy látom jól tettem. Mosolygott a fiú is, szemeikben a régi tűz gyúlt új lángra, ahogy egymásra néztek, Magneto valahol sejtette, hogy John fel fogja majd keresni őt, de nem hitte volna, hogy ilyen hamar. Szinte szó nélkül nyitott ajtót a tinédzser számára, majd mielőtt bezárta volna azt, jól szétnézett a kis utcában.
- Egyedül jöttél, nem követett senki? - Kérdezte komor arcot vágva, miután maga is beljebb lépett a házba, és bezárta maga mögött az ajtót.


Folyt. Köv.

avatar
Erik Magnus Lensherr
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 71
Hírnév : 1
Tartózkodási hely : Testvériség bázisa

Vissza az elejére Go down

Re: Steinway Ház

Témanyitás by Erik Magnus Lensherr on Pént. Szept. 23, 2011 11:11 pm

Más idősík

Magneto magányos óráit komolyzene hallgatásával töltötte, miközben kedvenc olvasmányait lapozgatta. A szobában Viktor nézte a televíziót, miközben minőségi skót whiskyt kortyolgatott. Látszott rajta, hogy ideges, talán unatkozik, Erik viszont érzi testőre nyugtalanságát.
- Nem elég nekem eltűrnöm a TV hangos bömbölését Kardfogú? Tudom mi bántja a lelked, ugyanaz ami Pyrot zavarja. Lesz alkalmad a bosszúra. - Mondta komor arccal lapozva egyet könyvében. Viktor látszólag megnyugodott, de ugyanaz a méreg ette lelkét, mi másodpercekkel előtt.
Már éppen a pohárban lévő utolsó kortyot tudta le a férfi, mire kopogás csapta meg az amúgy sem csendes szobát.
- Gyere be Pyro. - Kiáltott Magneto, de a biztonság kedvéért Viktor állva várta a jövevény érkezését. Valóban a fiú állt az ajtóban, arcáról pedig lerí, hogy nem jó hírt hozott.

- Nincs meg a keresett Mutáns Mr. Lensherr. Lehetetlen rátalálni. - Mondta szinte lesütött szemekkel, majd várta vezetője reakcióját. Eközben Viktor gúnyos mosollyal az arcán ült vissza a helyére, mulattatta társa eredménytelensége.
- Semmi gond John. Reméljük hamarosan előkerül. Szükség lesz rá a tervünkhöz. - Válaszolt rideg komorsággal, majd egy új oldalt kezdett meg könyvében, hagyva, hogy Pyro tegye amit szeretne.
avatar
Erik Magnus Lensherr
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 71
Hírnév : 1
Tartózkodási hely : Testvériség bázisa

Vissza az elejére Go down

Re: Steinway Ház

Témanyitás by Szellem on Pént. Szept. 23, 2011 11:32 pm

*Fejcsóválva lebeg be a szobába. Valami nagyon nem tettszik neki.*
~Esik a színvonal...eddig szexi idősebb tesók, meg riporternők kutakodtak utánam, most meg mutáns terrorista vezérek. Majd meghalok a kíváncsiságtól, mit akarhat tőlem.~
-Semmi sem lehetetlen.
*Hátát az egyik félre eső falnak támasztva figyeli mostanra feltehetően cseppet izgatott házigazdáit. Kardfog elvárható fújtatásán, és Pyro mániáján csak jót vigyorog.*
-Magneto, ha nem csalódom. Úgy hallottam, nagyon kíváncsi rám, Jim a földigiliszta még követni is próbált úgy egy órája. Kár érte, remek besúgó volt.
*Ellöki magát a faltól, hogy ki tudja húzni magát, mintha a tábornoka előtt állna.*
-A lényeg, hogy itt vagyok, miről volna szó?
~Bárcsak a sisakját akarná eladni. Jól jönne az a vacak....~

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Steinway Ház

Témanyitás by Erik Magnus Lensherr on Szomb. Szept. 24, 2011 11:39 am

John még állt az ajtóban, bár különösebben nem haragudott magára, mint rossz hírek hozójára, de valamiért mégsem akart elmozdulni az ajtóból. Mint kiderült jól tette, hiszen Viktor felmordulva dobta el kezében tartott poharát, és szinte átugorva a kanapén közeledett Szellem felé, hiszen a szagát már az Iskolánál érezte, mikor a Testvériség ott járt, így nem volt nehéz összerakni az ismert szagot gazdájával.
- Itt van a fickó. Morogta vicsorogva a falra, mire Erik flegmán felnézett könyvének jelenlegi lapja felett, és mosolyogva tette le maga mellé szemüvegét a dohányzóasztalra.
Pyro, mint akikre rátörték az ajtót, úgy aktiválta a kezére erősített gyújtókat, várva mestere jelzését a támadásra.
Erik nemes egyszerűséggel nyugalomra intette a két hirtelen haragú férfit, és hogy tiszteletet mutasson Szellem iránt, felállt ülőhelyéről, kezeit hátratéve indult meg "betolakodójuk" felé.
- Üdvözletem testvér. Bizony egy ilyen páratlan képességekkel megáldott fiatalemberre sokan kíváncsiak vagyunk. Ha jól sejtem viszont maga is kíváncsi ránk, nem véletlen követett az Xavier tehetséggondozó iskolába. - Mosolygott tovább a vezető, majd az italos asztalhoz ballagott.
- Megkínálhatom valamivel? Kardfog melegen ajánlja Skót whiskyjét, bár én csak a jó teára esküszöm, de kérem udvariatlan vagyok, foglaljon helyet. - Mutat a mellette lévő fotelre, majd int Pyronak, és Viktornak, hogy távozhatnak. Nem igen tetszik nekik a tényállás, de végül fintorogva akadozott lépésekkel elhagyják a szobát, de Szellem biztos lehet benne, hogy az ajtón kívül várakoznak.
- Tudja miért van itt, ne legyen naiv. Ha a Mutánsok testvérisége felkeres valakit azt okkal teszi. - Folytatta a diskurzust, majd visszaült ülőhelyére, amennyiben Szellem is helyet foglal. Ha nem teszi, ő is állva marad.
avatar
Erik Magnus Lensherr
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 71
Hírnév : 1
Tartózkodási hely : Testvériség bázisa

Vissza az elejére Go down

Re: Steinway Ház

Témanyitás by Szellem on Szomb. Szept. 24, 2011 4:45 pm

-Testvér?
~Mi ez, a Ku Klux klán?~
-Igaz ami igaz, kedvelt hobbim halottnak hitt terroristák után leskelődni, de ki kell ábrándítsam, az iskolánál speciel a vak véletlen műve volt, hogy egy időben tartózkodtunk. Ha tudom, hogy egy helyen fog tartózkodni a város mutánsa, lehet inkább bowlingozni mentem volna.
*Tekintete először a bolhazsákra, majd a felkínált helyre vándorol, ám a 30 éve gondosan ápolt paranoiájának köszönhetően csak különböző mérgek, illetve az alfelébe fúródó fémrugók jutnak eszébe a hallottakról.*
-Köszönöm, de szolgálatban sosem iszom...és eddig ültem, úgyhogy ha nem veszi modortalanságnak, inkább állnék.
~Azért vagyok itt, mert érdekelt, mit akar tőlem Darth Vader, Csubakka, és az a kölyök, aki öngyújtóval játszik az ajtóban.....~
-Úgy érti, ha a testvériség megpróbál felkeresni valakit, nem igaz? Persze, másokkal biztos jobban szokott menni a dolog. Gondolom ez az, amiért ennyire meg akart találni, akar magának egy kísértetet...
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Steinway Ház

Témanyitás by Erik Magnus Lensherr on Szomb. Szept. 24, 2011 6:10 pm

Magneto kicsit elkomorodik Szellem válaszain, úgy tűnik nem igen veszi komolyan a dolgot, vagy egyáltalán nem érdekli őt a Mutánsok ügye, csak az árral sodródik, egyszerűen azzal törődik ami neki jó. Természetesen ez érthető, de Erik nem kedveli, ha bohócot csinálnak belőle.
- Nézze barátom, ez az ügy megkíván annyi komolyságot, hogy ne csináljon viccet a helyzetből. Mi nem kísértetet keresünk, hanem kémet. Egy olyan valakit, aki anélkül képes beszivárogni egy helyszínre, hogy észre ne vegyék, ami ebben az esetben kudarcba fulladt Kardfog kifinomult szaglószervének köszönhetően. - Magyarázta Erik, miközben odasétált a dohányzóasztalához, és kezébe vette csészéjét, ami még gőzölögve mutatta a külvilág felé, hogy kellemes a hőmérséklete az iváshoz.
- Maga értelmes embernek tűnik, mindemellett okosnak is. Azt hiszi, hogy amit én létrehoztam egyfajta cirkusz, maga pedig a képességét arra használja, hogy mindenhova kíváncsiságból beleskelődjön. Mondja, egy ilyen alaknak, mint maga mi számít igazán? Mit tart fontosnak az életben? - Kérdezte kortyolva egy keveset teájából, miközben apró lépésekkel közelít beszélgető parteréhez.
avatar
Erik Magnus Lensherr
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 71
Hírnév : 1
Tartózkodási hely : Testvériség bázisa

Vissza az elejére Go down

Re: Steinway Ház

Témanyitás by Szellem on Szomb. Szept. 24, 2011 7:32 pm

-Szóval már csak barát? - Kérdi elszomorodva. A beszéd többi részét a komolyságról, és kémkedésről legszívesebben elengedné a füle mellett, ám legnagyobb bánatára Magneto-nak azért egy picit sikerül a lelkébe gázolnia, amikor megemlíti, hogy kardfog észlelte őt az iskolánál.
-Ügyes kis szőrmók az, feltétlenül adjon neki jutalom falatot a nevemben is.
*Ha szavaiból esetleg nem áradt volna eléggé a gúny, hangsúlyával rátett még egy lapáttal, biztos ami biztos.*
-Bár elismerem, az nem volt egyike legfényesebb estéimnek...
~Belehányni a wc-be azért lehet nem kellett volna, de nem minden nap jön rá az ember, hogy van egy 20 éves lánya.~
-Hogy mit tartok fontosnak? Remélem nem ábrándítom ki nagyon, de az álmaim módfelett sekélyesek. Nem vágyom másra, mint szép nőket lefektetni, és mocskosan sok pénzt keresni azzal, hogy megrövidítem az arra szolgálók életét. Na persze, elképzelhető, hogy ennél azért több dologban hiszek, hisz volt már rá példa, hogy nem fogadtam el a melót néhány célpontra...például az ön életére sem törtem még.
*Sejtelmes mosoly rajzolódik ki szellem arcán, ahogy belegondol, milyen sokan ajánlottak egy teherautónyi pénzt ezért az egyetlen emberért, ő pedig válaszra sem méltatta őket, annak ellenére, hogy ebben a kivételes esetben még balesetnek sem kellett volna beállítania a tragédiát.*
-Tartok tőle, nem lennék jó katonája. Hajlamos vagyok megtagadni a parancsot...

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Steinway Ház

Témanyitás by Erik Magnus Lensherr on Vas. Szept. 25, 2011 3:44 pm

A beszélgetés fonala sehova nem vezet, Szellem elbohóckodja a dolgot, ami végül már Erik arcára is mosolyt csal.
- Valóban. Maga nem lenne jó katona. Gyerek még. Miért is lett volna problémája az emberekkel, ha nem látják magát ugye? Nem érzi kötelességének, hogy a Testvériség tagja legyen, és együtt küzdjön velünk az elnyomás ellen. - Gondolkozott hangosan Erik, majd mintha már elfogyott volna a tea kis csészéjéből, vagy mintha egyszerűen csak megunta volna annak ízét, letette az asztalra, és ismét Szellemre tekintett.
- Mondja, maga az emberek oldalán áll inkább, vagy fajtársai élete fontosabb a számára. Azt hiszi, hogy a képessége megfogja magát védeni majd azok ellen akiknek magára fáj a foga? Tudja maga, hogy ilyen képesség birtokában, milyen nagy segítség lehetne a seregnek, a Stryker-féle tudóspalántáknak? Ők olyan eszközökkel dolgoznak, hogy elég gyorsan letörlik az arcáról az önelégült vigyort. - Mondta mosolyogva az agg férfi szinte halálos nyugalommal, majd választ nem várva folytatta kis gondolatmenetét.
- Maga is egy mutáns az emberek által létrehozott Mókuskerékben kedves Szellem. Ne higgye, hogy védve van tőlük, mert órákra, esetleg napokra láthatatlanná tud válni, és lebegni tud a falak között. A döntés ön előtt áll, vagy segít társainak, és a testvériségnek, hogy végre sikerüljön feloldani az elnyomást, vagy elbukunk, és maga bujkálhat örök életéig, míg el nem kapják, és kísérleti nyúlként nem végzi egy föld alatti laboratóriumban, vagy egy táborban. Higgye el, semelyik sem kellemes időtöltés. Kérem gondolja át ezt, aludjon egyet rá, és ha megszületett a döntése keressen fel. - Fejezte be mondandóját, és visszaindult ülőhelye felé.
- Még valami. - Fordult meg hirtelen mutatóujját felmutatva. - Higgye el, nem akar az ellenségem lenni, viszont ha elmondja kik akarnak az életemre törni, azt meghálálom. - Tette még hozzá, majd kezével az ajtó felé mutatott, mire az hirtelen kinyílt, ezzel utat engedve Kardfognak és Pyronak, kik szinte harcra készen iramodtak be a szobába.
S mintha Szellem ott sem járt volna, visszaheveredett fotelébe, felvette szemüvegét, és ismét kezei közé vette kedvenc olvasmányát.
- További jó estét Szellem úr. - Köszönt el végül.
avatar
Erik Magnus Lensherr
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 71
Hírnév : 1
Tartózkodási hely : Testvériség bázisa

Vissza az elejére Go down

Re: Steinway Ház

Témanyitás by Szellem on Vas. Szept. 25, 2011 4:28 pm

~Gyerek? GYEREK? Nos...legalább abbahagyta a hízelgést...~
-203 embert öltem meg eddigi karrierem során, mutáns áldozatom viszont nem volt egy sem, már amennyire tudom persze. Ami pedig a rám leselkedő veszélyt illeti, ha arra kerül a sor, jóval többre is képes vagyok, a bujkálásnál.
*Ökölbe szorított kézzel magyaráz, mint akinek ezúttal tényleg súlyosan a lelkébe gázoltak.*
-De tudja, amikor az utcán éltem, mert ez a csodás adottságom ide-oda hajigált a világban, valahogy egy mutáns testvér sem bukkant elő, hogy segítsen rajtam. Az egyetlen, akire számíthattam, és ezért csak ide tartozom hűséggel.
*Hüvelykujjával természetesen maga felé mutat, utolsó mondata elszavalása közben.*
-Velem akar dolgozni? Lehet róla szó! Mondja el, mi a dolgom, és ha tettszik, segítek, de nem leszek az engedelmes kiskatonája.
*Magneto visszahívja a vérebeit, szellem pedig óvatosan a zsebébe nyúl, hogy előhalásszon belőle egy olcsó, használt mobiltelefont.*
-Félek az ellenségeinek listája hosszú, és drága papíros lenne, de egyikük nevét elárulom grátiszban. Emlékszik még az idősebb Worthington-ra? Az ő cégének elég rossz reklám, hogy maga megint....tudja.
*Leteszi a mobiltelefont az asztalra, mely valójában csak sms írásra képes, hála tönkrement mikrofonjának, azonban Szellem beleírta azt a számot, melyre ha üzenet érkezik, az órája kijelzőjén jelenik meg.*
-Ha így megfelel, még értekezünk, ha nem....nos jó világmegváltást.
*Pukedlizik egyet búcsúzásképpen, mielőtt semmivé válna.*
-Őfensége, Csubakka, Fáklya. A viszont látásra.
*Ezek után már színét sem látni. Itt jártának egyetlen bizonyítéka az asztalon hagyott igencsak megviselt mobilkészülék, melynek zöld fénye fáradtan világít az éjszakában.*

//Köszi a játékot. A látszat ellenére azért bíroma bandádat, szóval ha kell segítség, csak szólj Wink //

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Re: Steinway Ház

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.