Cinema De Lux

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Rosalia Trevisan on Hétf. Május 06, 2013 6:41 pm

- Nem lehet.-rázom meg a fejem- Mindenhova elér a keze. Ha értesítenénk is, nem jutna el senki fülébe a dolog, nem indulna nyomozás, se semmi. Meg ismét a családom kerülne veszélybe. -sóhajtok és hátra dőlök, rápillantok - De köszönöm a lelkesedésed. És nem, Gio nem egy öregember.. Ő egy fess, fiatalos, komoly férfi, akinek erős módszerei vannak. - sóhajtok ismét, majd rápillantok. - Anyukád? -lepődök meg, majd elképzelem, ahogy egy asszony egy fakanállal a kezében leoltja Giot.. a képen hangosan elnevetem magam. - Valahogy.. nehéz elképzelni, hogy egy olyan embert egy nő megtudna hatni, akármilyen módon. - mosolygom a fiúra. Egész jó kedvem lett tőle. Szinte remélem, hogy a film vége nagyon nagyon nagyon sokára lesz!
avatar
Rosalia Trevisan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 63
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Sebastien Longley on Kedd Május 07, 2013 9:19 am

Az, hogy a rendőrök esetleg a fülük botját sem mozdítják meg, ha valaki kellően zsíros borítékot osztogat a megfelelő helyeken, már nem lep meg, hiszen saját tapasztalatomból is tudom, hogy, hogy működik ez a Kohlerféle rendőrségen.
- Sajnálom, hogy a családoddal tartanak sakkban, tudom, hogy azért mindent megtenne az ember. – bólintok szomorúan, hogy ilyen helyzetbe került ez csinos nő. – És a fiad? Gondolom még kicsi, anyukádékkal van?
Az komolyan meglep, hogy egy, ezek szerint jó kiállású férfi, így tart maga mellett egy nőt, hiszen, ha a pénz nem akadály, akkor bárkit megkapna erőszak nélkül is. Miért van erre szüksége?
Az már azonban kiderült, hogy Gio-nak hívják és ez valamiért rossz érzéseket keltett bennem. Már eleve az olasz hangzású név, de másként is sok volt az ismerős momentum és körülmény.

Az, hogy meglepődik Anya emlegetésén, csak kicsit később esik le, hogy miért és én is elnevetem magam vele együtt.
- Jaj, nem úgy gondoltam, hogy megfegyelmezi, mit egy rossz kölyköt! – kuncogtam még pár perc múlva is. – Hogy is mondjam…….tudod ő elég hatalommal rendelkezik ahhoz, hogy hatással legyen egyes emberekre, még az olyanokra is, mint a te Gio-d. – magyaráztam Rozalia-nak. – Próbáltál már megpattanni tőle egyébként? – kérdeztem kíváncsian.


avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Rosalia Trevisan on Hétf. Jún. 10, 2013 12:37 pm

- Igen.. én is bármit megtennék a fiamért. Négy éves, már majdnem öt. - sóhajtottam. - Barna szemek.. fekete, göndör fürtök. Nagyon hasonlít az apjára. És igen, most a szüleim vigyáznak rá, ők nevelik, járatják iskolába. Habár pénzt ruhára, ételre, iskolára én küldök.. Illetve küldetek Gioval. Ő eleinte nem tudott Francescoról, de egyszer kénytelen voltam elmondani neki. -sóhajtok és visszaemlékszem arra a pillanatra, amikor Gio annyira elkeseredett, hogy majdnem megöletett... Szerencsém volt azon a napon... Aztán Sebastienre pillantok és elmosolyodok.
- Miért, az anyukádnak miféle hatalma van? Pénz? Vagy neki is különleges képességei vannak?- kérdezem. Nem tudom, hogyan képzeljem el azt a nőt. Mint egy határozott, kemény üzletasszonyt, vagy mint egy átlagos embert akinek különleges képessége van. - Amúgy igen. Giotól egészen addig próbáltam megpattanni, amíg egyszer majdnem meghaltam, aztán azóta már csak a testőreimet szekálom, próbálok telefonálni anyáméknak.. Ilyeneket csinálok. - válaszoltam, csintalan kis mosollyal.-
avatar
Rosalia Trevisan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 63
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Sebastien Longley on Kedd Jún. 11, 2013 10:57 am

Most már őszintén érdekelt, hogy ki a fene ez a Gio, akit Rosalia emleget. Túl sok volt az az információ, ami egy olyan emberre utal, aki eléggé nagy hatalommal rendelkezik, de nem a legális világban, hiszen a lányt is jóformán rabszolgaként tartja, ahogy egyre jobban kiveszem a szavaiból.
- Nem nagyon értem én ezt az egészet Rosalia. – néztem rá várakozóan. – Ha ez az ember annyira félt és szeret, hogy maga mellett tart és állandóan testőrök loholnak a nyomodban, akkor miért nem engedi, hogy magad mellett tartsd a fiadat? Kicsoda ő voltaképpen? Elárulod a nevét? Valamiért nekem nagyon ismerős. – jegyeztem meg.
Az, hogy anyámnak milyen hatalma is van……Hmm! Ez igazán jó kérdés, de ha Rosalia abban a körben mozog, mint amit sejtek róla, akkor nem hiszem, hogy nagy traumát fogok neki okozni, de persze nem ugrom egyből nyakig a mélyvízbe.
- Anyán sok embernek parancsol, és talán még több befolyással rendelkezik a városban, akik elég sok mindent megtennének érte. – finomítottam azért kicsit a dolgokon, de ha okos, akkor ebből is érteni fogja mi a dörgés. – Ezért nagyon is áttudom érezni a problémádat, mert kb. olyan helyzetben vagyok sokszor, mint te, attól függetlenül, hogy nekem az anyámról van szó. – vontam meg keserűen a vállamat.
Nagy szemeket meresztek rá, ahogy elmondja, hogy a kísérletei a szökésre kudarcot vallottak és még egy telefonért is meg kell harcolnia.
- Én nagyon szívesen segítek neked ebben, ha gondolod. Telefont biztos, hogy tudok adni neked, de ha kell akár a szökésedet is meg lehet szervezni. – gondolkozok hangosan, mert valamiért nagyon szimpatikus nekem a lány.

avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Rosalia Trevisan on Csüt. Jún. 13, 2013 9:39 pm

- Azt hiszem.. féltékeny. Nem tudom, csak egy állati példát tudok erre felhozni: az oroszlánok. Az oroszlánhímek megölik a rivális hímek kölykeit.. -sóhajtok fel- A teljes neve pedig Georgio Defoe. Honnan ismerős? Bár... alvilági körökben elég ismert, a felszínen kevésbé. - nézek rá furcsálkodóan. Mikor az anyjáról mesél, felsóhajtok. - Ó, szóval az anyád kb majdnem olyan alvilági zsarnok, mint Gio. Telefonom pedig van, de kimenő hívást nem kezdeményezhetek. És mint mondtam már egyszer, a szökés nagyon körülményes és veszélyes lenne a családomra nézve. Inkább maradok a helyemen, török borsot a gorilláim orra alá és próbálom elérni a családom. - mondom és elmerengek. A film már jó ideje megy, de én még a szereplők nevét sem tudom. Most épp valami komikus jelenet van kiforróban, de én nem nevetek. Nehéz ilyen súllyal a vállamon. Kissé fásult tekintettel nézem -inkább bambulok- a vetítő ernyő felé.
- A kis göndör haja... barna őzike szeme.. mekkora lehet vajon..? - kérdeztem költőien magam elé, elmerengve.
avatar
Rosalia Trevisan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 63
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Sebastien Longley on Pént. Jún. 14, 2013 1:41 pm

A példa elég szemléletes volt, de rögtön ki is ment a fejemből, ahogy kimondta annak a férfinak a nevét, aki a családom és az én legnagyobb ellenségem, attól függetlenül, hogy még soha nem tettem neki semmi rosszat és nem is ismertem.
Egy pillanatra végig szaladt rajtam, hogy vajon tényleg véletlen ez az egész találkozás és önkéntelen a terem ajtaja felé pillantottam, de aztán ránézve az elkeseredett lányra el is hessegettem magamtól ezt a gondolatot.
Minden esetre nagyot nyeltem és bánatosan néztem Rosalia-ra, majd mikor anyámat említette, bólogatni kezdtem, hiszen, ahogy gondoltam rájött miről beszélek.
-         Igen ismerem Defoe nevét, bár jobban az apját. A családom ellensége és engem is jó párszor megpróbált már elkapni, hogy ezzel zsarolja meg apámat és anyámat. – sóhajtottam egy nehezet. – Állandó bujkálás és menekülés ezért az életem. Remélem fogalma sincs, hogy most itt ülök veled. – néztem a lányra, bár biztos voltam a válaszában. – A telefonodat meg könnyű kicserélni és akkor tudnál beszélni a fiaddal. – mutattam fel a saját mobilomat.
Mikor a fiáról kezd ábrándozni, finoman megérintem a kezét.
-         Videobeszélgetés? Mi lenne, ha legközelebb is összefutnánk itt és hoznék egy laptopot? – vetettem fel az ötletet. – Szerintem megoldható a dolog, ha megadod az elérhetőségüket. Tudod a Xavierben van egy srác, aki kimondottan menő a számítástechnikában.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Rosalia Trevisan on Vas. Jún. 16, 2013 6:37 pm

Mélyen elmerengek a szavain. Gio az apjára ütött, ezt már sok híresztelésből megtudtam. És valahogy az sem lepett meg, hogy megint egy "újabb" ellenségéről szerzek tudomást. Igazából most én is félhetnék, mi van, ha ez az egész egy csapda és a srác direkt volt itt és mindjárt megöl, vagy ilyesmi. Rátekintek Seb arcára és megerősödik bennem az a gondolat, hogy ez nem így van.Nagyot sóhajtok és elmerengek az ötletén.
- Anyám utálja a technikát, nem nagyon tudja használni az ilyet. A telefon azóta is rossz ötlet a lebukás veszélye miatt. De ez a videóhívás még mindig megér egy próbát. Csak gondolod hallani fognak ebben a nagy ricsajban? - nézek rá kétkedve. Bár mondjuk így is megérné, hogy láthassam Francescot. Eközben kotorászok egy zsepiért a táskámban. Előveszem a rúzsomat és azzal írom rá a címüket. Aztán elbizonytalanodom.
Mi van, ha még is csapda? Mi van, ha velük fognak zsarolni? Még is csak az ellenséggel-illetve fiával- paktálok le éppen...
avatar
Rosalia Trevisan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 63
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Sebastien Longley on Hétf. Jún. 17, 2013 10:58 am

Nem akarok ráakaszkodni Rosalia-ra, csak mivel átérzem a problémáját és a bánatát segíteni szeretnék neki, még akkor is, ha tudom, hogy az egyik legnagyobb ellenségünk „barátnőjéről” van szó. Hiszen ő is fogoly csak, egy aranykalitkában.
- Ha anyukád nem is ért hozzá, valaki biztos tudja kezelni a környezetében, nem egy ördöngősség. – rázom meg a fejem, mert egészen fellelkesülök az ötleten. – Majd közel tartod a mikrofont és akkor biztosan nem lesz zavaró, vagy valami halkabb filmre váltunk jegyet. – hárítom el az egyik problémát rögtön kapásból.
Úgy látom sikerült meggyőznöm, mert elővesz egy zsepit és a rúzsával írni kezd rá, de aztán megtörik a lendülete, mint aki elbizonytalanodik valamiért.
- Mi a baj Rosalia? – nézek rá kedvesen, de aztán az ajtó felé kapom a fejem, mert mintha zajt hallanék onnan.  Ezért aztán gyorsa az egyik székbe vetem magam pár méterrel odébb a lánytól, mert elég hülyén nézne ki, ha előtte ülve kapnának rajta. Talán nem vennék jó néven, még ha nem is tudják ki vagyok.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Rosalia Trevisan on Hétf. Jún. 17, 2013 11:21 am

Már épp nyitnám szóra a számat, mikor zajt hallunk meg: a mozi ajtó nehézkes nyikorgását. Odakapom a fejemet, de addigra Sebastien már be is vetődött a székek mögé. Én felpattanok és megilletődve figyelek az ajtó felé, amin a két gorillám sétál be. Értetlen fejjel nézek rájuk, egyik kezében telefon. Elkezdenek kifelé terelni, hogy a Főnök beszélni szeretne velem. Kezemből kiejtem a zsepit, ha esetleg nem tudnék már vissza jönni. Szerencsére nem vették észre, hogy eldobtam.  Elteszem a rúzsomat és lopva hátra pillantok Sebastien felé, de szerencsétlenségemre az egyik gorilla észre veszi és vissza pillant a székekre.
- Ott hagyott esetleg valamit? - kérdi mogorva hangját. A víz kiver, gyorsan megrázom a fejem.
- Nem, dehogy menjünk, ne várassuk meg Giot mert mind a hármunk fejét letépi! - mondom és megsürgetem a lépteimet kifelé, azonban az a gorilla lelassítva les még egyszer hátra a sötétbe gyanakvóan.
avatar
Rosalia Trevisan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 63
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Sebastien Longley on Hétf. Jún. 17, 2013 11:31 am

Kilesve a szék takarásából a kintről beszűrődő fényben meglátom, ahogy a két szép szál termetű fickó besétál és egyenesen Rosalia-hoz sétálnak.
Hallom mit beszélnek, de azért egészen lesüllyedek a székben, hogy ha eddig nem vettek észre, akkor az ne is most legyen. Gondolom a szemük még nem szokott hozzá a sötéthez, így talán rejtve maradhatok.
Még egy utolsó pillantást vetve a kifelé menő lányra látom, hogy elejti a zsebkendőt és erre azért elmosolyodom, mert végül csak megtört a jég, de a mozgásom úgy látszik felkeltette az egyik férfi érdeklődését, pedig már azt hittem az ajtónál vannak.
Megmerevedtem ültömben, de ekkor a vetítővászon kivilágosodott és majdnem teljes fénnyel árasztotta el a nézőteret, így ha volt szem biztosan meglátott.
~ A jó piszkos életbe! ~ átkozódtam magamban, de úgy tettem, mintha eddig a filmet néztem volna.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Rosalia Trevisan on Hétf. Jún. 17, 2013 11:40 am

Már azt hittem, megúsztuk a dolgot, mikor a terem világossá válik és meghallom magam mögül az ordítást.
-Állj! Ki maga?! - förmedt rá a fiúra a gorilla. Hiszen elég közel jöttek hozzám, csak észrevették volna, ha ül mögöttem valaki. A kétajtós szekrény elindul vissza Sebastien felé, mire egy rémült, aggodalmas pillantást vetek és megragadom a karját.
- Hagyja már azt a szerencsétlen kölyköt a végén halálra rémíti! - szólítom fel, de a férfi kirántja karját a markomból és mogorván a másiknak lök, aki karomat megfogva tart vissza a többi cselekvéstől. - Hagyja kérem békén, nem csinált semmit!
- Már az is épp elég baj, hogy a felügyeletünk nélkül kettesben volt vele. Tudja, hogy a Főnök mennyire allergiás az ilyesmire. - morogja lefogóm és félőn pillantok rá.
- Csak nem akarjátok neki elmondani?! Hiszen még csak gyerek!
De úgy tűnik, a két kőszívű barbárt nem győzöm meg és oda pillantva egy rémült pillantással jelzem Sebastiennek, ha nem megy el gyorsan, akkor lehet hogy ez a két őrült itt helyben felkoncolja, csak mert beszélgetett velem.
avatar
Rosalia Trevisan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 63
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Sebastien Longley on Hétf. Jún. 17, 2013 2:04 pm

Nem volt szerencsém! Mint már olyan sokszor az életben, most sem! Az egy dolog, hogy észrevett a lány testőre és ami még lényegesebb Defoe egyik embere, aki nagyon remélem, hogy soha az életben nem látta még a képemet, mert már csak az hiányzik, hogy fel is ismerjenek, de még rám is ripakodott.
~ Na Sebastien, most eljátszhatod a leghűebb színészi alakításodat! ~  futott át rajtam, csak az volt a baj, hogy soha nem voltam jó a hazugságokban, ég a leghülyébbek is azonnal kiszúrták.
hallom, hogy szegény Rosalia megpróbálja menteni, ami menthető, de a gorilla túl komolyan veszi a dolgát és nem hagyja eltéríteni magát, csak jön felém fenyegetően.
Első reakcióm az, hogy használom a képességemet, de aztán belém ötlik, hogy ez nem biztos, hogy használ a lánynak, így egyelőre nem olvadok a környezetembe, de azért legvégső esetre megtartom a lehetőséget.
- Hé! – meredek az előttem lecövekelő, barátságtalan hegyomlásra. – Mi a fene baja van magának jóember? Én csak néztem a filmet, amire jegyet vettem és semmi köze hozzá ki vagyok. Tűnjön el előlem, mert hívom a rendőrséget! – kapom elő a telefonomat eljátszva a felháborodott nézőt. – Azért mert fiatal vagyok még ismerem a dörgést ám haver. – teszem még hozzá.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Rosalia Trevisan on Kedd Jún. 18, 2013 12:18 pm

A gorilla azonban nem vette be a játékot. Homlokát ráncolta, valahonnan nagyon ismerős volt neki a fiú, így a sötétben, egyszer-egyszer felvillanó sötétben nem tudta kivenni rendesen az arcát.
- Chh.. És szerinted ki fog ide jönni? - vigyorodik el a férfi és már nyúl is Seb után, én pedig már ordítanék, hogy a fiú meneküljön el, ám a másik szekrény úgy gondolja, nincs szükségem még arra a lelki megpróbáltatásra, hogy végig nézzem, hogy verik ki a fiúból a lelkét is.

- Engedj el, te szemét láda! - taposok, karmolok, rúgok, ám a testőr egyszerűen a vállára kap és arrébb sétál velem.
- Egy pillanat főnök, csak egy kölyök némi problémát okoz, de ..öm..i-igen is, Mr. Defoe. Hogyne, Mr. Defoe, nem, semmi baja nincs, Mr. Defoe... - telefonál másik kézzel ez az ostoba, húgy agyú rohadt kis...

- Engedj már el! Hagyják békén őt, nem csinált semmit! - kapálózok a monstrum hátán, s közben figyelek befelé a sötétségbe, hogy mi történik, de egyre messzebb kerülök az ajtótól. Jaj Istenem, szegény Sebastien... Hogy keverhettem ilyenbe..
- Ho-hogy hozzuk őt is? -néz vissza a terem felé az óriás - Már is szólok neki, Mr. Defoe.. - azzal lerak engem, majd mérgesen rámnéz - El ne menj, különben a kis patkányod végzi rosszul... - azzal vissza megy a terembe, hogy szóljon a másik gorillának, hogy Sebastien is velünk jön.. De hova?
avatar
Rosalia Trevisan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 63
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Sebastien Longley on Kedd Jún. 18, 2013 3:44 pm

Úgy látszik azonban, egyáltalán nem hatottam meg a fickót, nagyon is hozzá volt szokva, hogy a hírnevük és Defoe kapcsolatai miatt senki nem áll az útjukba soha.
Én viszont nagy dilemmába kerültem, hiszen egy pillanatomba került volna láthatatlanná válnom számára, de akkor valószínűleg nagy bajba sodrom Rosalia-t, amit nem nagyon szerettem volna, mert volt nélküle is elég problémája, ráadásul akkor valószínűleg még jobban megszigorították volna az őrzését, vagy ki tudja mit tett volna vele az az állat Defoe.
Hallom a lány hangját, de egyre távolabbról. Gondolom a másik vadbarom már kicipelte innen, nehogy lássa mit akarnak tenni velem, de most már a gorillára koncentrálok és kisiklom a székből, el a keze mellett, mellyel már meg akart ragadni, és elhátrálok a közeléből, legalábbis megpróbálom még mindig menteni a menthetőt.
- Hagyjon békén maga állta! Már egy nyugodt mozira sem ülhet be az ember, anélkül, hogy zaklatnék! – játszom még mindig a felháborodott nézőt.
Ha továbbra is közeledik felém, igyekszem elkerülni, mint az egér a macskát, aztán megpróbálok a kijárat felé slisszolni, ahol persze nem számolok a visszafelé induló másik testőrrel és szó szerint belerohanok, nagyot nyekkenve lepattanva róla.
- Ááááá! Hogy miért nőttél ilyen rohadt nagyra! – szisszentem fel, aztán a fülemhez emeltem a telefont. – Anya! Azt hiszem nem ártana egy kis segítség………
És még folytattam, ha maradt rá időm, hogy éppen hol vagyok, miközben igyekeztem a székek között egérutat nyerni, ha nem volt a fickó elég gyors.
- Hívtam segítséget! – fenyegettem meg a két hegyomlást, de azt nem közöltem velük, mire gondoltam, reméltem, hogy a rendőrségre tippelnek.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Rosalia Trevisan on Kedd Jún. 18, 2013 7:31 pm

Tekintve, hogy a két medvedisznóembert a legkevésbé sem érdeklik a rendőrök, így fogják a fiút és a grabancánál fogva felkapják, hogy hozzák kifelé. Az a férfi, aki eddig kihozott, most ismét elkapja a kezem és elindulunk kifelé a fekete Alfaromeokhoz. Én aggódó pillantásokat vetek Sebantienre, akit hátulra ültetnek, engem előre az anyós ülésre. Az egyik gorilla beszáll Seb mellé, a másik a volán mögé és elindulunk.
- Hova megyünk...? - kérdem elhűlten. Csak nem ismerte fel egyikük se! Mondjuk a volán mögötti elég sokszor néz hátra a tükörből.
- A város másik felére, amíg Gio az ügyeit intézi. - feleli a hátul ülő és a kocsi lassan elindul. Azt hiszem, a szívem akkor dübörgött utoljára ennyire, amikor egyedül találtam magam egy hotelszobában, úgy, hogy nem emlékeztem semmire... Aggódva pillantottam hátra Sebre, mire a hátul ülő rám morgott. Előre fordultam és úgy éreztem, forog velem a világ. Gio egészen tutira biztos, hogy felfogja ismerni..Mit fog vele tenni..? Uramisten, bele gondolni sem merek.. Hirtelen felötlik bennem a sok vér és tűz képe, amit Defoe után szoktam látni. Szinte a gyomrom is felfordult.

~Soha nem érhetünk oda!~ gondoltam és hirtelen oda nyúlva elrántottam a kormányt. A testőröm felordított, ijedtében a fék helyett a gázra lépett. Úgy neki csapódtunk egy oszlopnak, hogy az kidőlt, a légzsákok kinyíltak, a kocsi motorja, amit az oszlop kettészelt, füstölögni kezdett...
avatar
Rosalia Trevisan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 63
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Sebastien Longley on Kedd Jún. 18, 2013 8:22 pm

Hiába a sok trükközés az egyetlen kijáratot elállták, így hamar csapdába kerülök, meg aztán tényleg nem akarok bajt, úgy voltam vele, egy alkalmas pillanatban majd eltűnök, csak valahogy Rosalia tudomására kéne hoznom, hogy mi a képességem, hogy ki tudja majd magyarázni magát és ne érje váratlanul……na meg ne higgye azt, hogy cserben hagytam.
Nem éppen finoman ragadnak meg és lökdösnek a kocsihoz, de láttam, hogy a lánnyal sem bántak sokkal finomabban, így egyelőre nem csináltam semmit, beszélni meg nem tudtam vele, hiszen őt előre ültettek engem meg hátra és az egyik izomagy telepedett mellém.
~ Püff neki! Valahogy tudatnom kéne Rosalia-val, hogy Defoe-hoz biztos nem fogok elkocsikázni. De most már sürgősen meg kell pattannom. ~ zakatoltak bennem a gondolatok.
Ám ekkor a lány, akinek láttam a szemében a kiülő pánikot, hirtelen a kormányhoz kapott………..és BAMM! Telibe kaptunk egy oszlopot.
Nekem szerencsém volt, csak nekiestem az előttem lévő ülésnek és visszapattantam róla, de a vezető kicsit elkábult, ahogy a képébe robbant a légzsák, ekkor hirtelen döntöttem és kihasználva a zűrzavart átalakultam, majd a mellettem ülő gorilla fejét az oldalablaknak csaptam, hogy ha eddig nem alélt volna el, akkor most tegye azt.
Ha sikerült kipattantam a kocsiból és előre rohantam Rosalia-hoz, remélve,hogy nem esett baja, de mivel nem láthatott ezért, ha még nem nyitotta ki az ajtót, akkor én tettem azt, majd megérintve suttogva hadarni kezdtem, persze csak, ha nem esett baja.
-          Ne ijedj meg én vagyok Sebi! Majd mindent megmagyarázok, most csak annyi, hogy mutáns vagyok, de ezt gondolom sejtetted a suliból. Muszáj lelépnem, nem lesz baj? – kérdeztem aggódva.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Rosalia Trevisan on Szer. Jún. 19, 2013 9:43 am

Igazából bele sem gondoltam, mi lesz ezután. Csak csináltam, ami eszembe jut. Az ütközéstől előrelendültem, majd a légzsák nagy erővel hátra lökött. Habár az ülésfejtámláját puhának szánták, egy bizonyos erősségű lökés után már az is keménynek hat. Zúgott a fejem, kavargott a gyomrom. Kinyitottam az ajtót, majd kiszálltam, de a szédüléstől és a hányingertől rögtön le is térdeltem, a kocsi oldalának dőltem. Éreztem, hogy valami hozzám ér, de nem láttam semmit, csak Sebi hangját hallottam.
- Fuss... -ennyit nyögtem csak halkan, aztán a térdeimre támaszkodtam, hogy az öklendezést visszafojtsam. Azt hiszem, kaptam egy rendes agyrázkódást. Közben már a két gorilla is magához térni látszott, az egyik már is hívta Giot, a másik körbe nézett Seb után, aztán oda jött hozzám, megnézte, hogy van-e valamilyen sebem. Igazából jó hangosan elküldjem melegebb éghajlatra és felkelve arrébb tántorogtam tőle. Bűzlött az izzadságtól, de már attól hányingert kaptam, hogy ránéztem. Nagyot sóhajtottam
~Gio ki fog nyírni..~
avatar
Rosalia Trevisan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 63
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Sebastien Longley on Szer. Jún. 19, 2013 5:02 pm

Megijedtem, mikor Rosalia szabályosan kizuhan a járdára és a térdén és a kezén támaszkodva, holtsápadtan zihált. Hallottam, hogy azt mondja fussak, de nem tudtam volna így itt hagyni. Mi van, ha súlyos baja esett…….miattam!
Láttam, hogy az egyik testőr már felénk is indult, hiszen ezekben a hegyomlásokban nehéz lett volna nagyobb kárt tenni, a fejükben meg pláne, mert abban kevés minden volt, de arra elég, hogy teljesítsék a kapott parancsot, igaz csak ennyire telt tőlük.
Viszont tudtam, hogy nem láthatnak, ahogyan más sem. Csak Rosalia sejthette, hogy ott állok mellette, míg a fickó ellenőrizte, hogy nem esett-e nagyobb baja.
- Nem megyek el, míg ki nem mondod, hogy jól vagy és, hogy nem esik bajod. – suttogtam a fülébe, ismét megérintve, hogy tudja még ott vagyok. – Nem tudom mit tegyek. Nem akarom, hogy miattam bajba kerülj Defoe-nál. – folytattam kétségbeesetten, míg a testőr a társához ment, hogy megkérdezze mit mondott a főnökük.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Rosalia Trevisan on Pént. Jún. 21, 2013 2:06 pm

Azonban a fiú nem hallgatott rám.
- Semmi baj, csak bevertem a fejemet... -pillantok oda, ahol megérintett. - Defoe meg nem fog bántani... Gio nem tudna..legalább is amíg nem derül ki, hogy ki vagy. Kérlek.. Ne kockáztass, menj. Megleszek. - mondtam halkan és bátorítóan bólintottam. Közben kissé esetlenül felkeltem és megnéztem a kocsi maradékát. Hát így elnézegetve egészen boldog voltam, hogy nem történt nagyobb baj. Felpillantottam az enyhén ferdén álló oszlopra és megborzongtam. Ha az kidől, plusz kár, plusz fejmosás, plusz szoba fogság, plusz mittom én még micsoda... Gio tuti kitalál valami olyan dolgot, amivel az orrom alá dörgölhet...

- TE ÖN ÉS KÖZVESZÉLYES KIS.... - ordít rám az egyik testőr, miután letette a telefont. Kis fintorra hátat fordítok nekik és inkább leülök az oszlop tövébe, hátha ülve nem szédelgek ennyire.
avatar
Rosalia Trevisan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 63
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Sebastien Longley on Pént. Jún. 21, 2013 4:17 pm

Kicsit megnyugszom, mikor Rosalia azt mondja, hogy nincs nagyobb baja, bár ennek ellentmondani látszik sápadt arca. De miközben ecseteli, hogy Defoe nem fogja bántani, ha nem tudja meg ki vagyok, támad egy ötletem, amivel megerősíthetném, hogy neki nincs köze az előbb történtekhez és így nem is kérhetik rajta számon, csak ezen a két vadmarhán.
Elhatározásomat még meg is erősíti, mikor az egyik izomagy liluló fejjel elkezd ordítozni a lánnyal, aki legnagyobb aggodalmamra lecsüccsen a majdnem kidöntött oszlop mellé.
-         Ne félj, megpróbálom elrendezni a dolgot, hogy téged ne gyanúsíthassanak semmivel. – súgom még oda és megsimítom a karját.
Oda szaladok  fickóhoz és kikapva a kezéből a telefont, a másik testőrhöz vágom, majd a füléhez hajolva most én ordítok bele.
-         Nem kellett volna szarakodnotok velem! Nem a csaj volt, én rántottam el a kormányt, ő csak meg akarta menteni a ványadt seggeteket! Én egy hatalmas mutáns vagyok és megbánjátok, hogy kikezdtetek velem!
Reméltem, hogy hatásos lesz a dolog és azt hiszik egy őrülttel akadtak össze, így talán elterelhetem a gyanút Rosalia-ról.
-         Hihihi! Mind meg fogtok halni, ha nem tűntök el! – játszottam tovább, de már a másik gorilla fülébe röhögve, miközben levert a víz, hogy minden sikerüljön.

 
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Rosalia Trevisan on Pént. Jún. 21, 2013 7:18 pm

Mire felpillantok, elszabadul a káosz. A két testőröm megrettenve kap fegyver után s lődözgetnek a levegőbe. Az utcán sétálók felsikoltanak, én is összehúzom magamat, fejemre húzom a kezemet. Nem telik bele két percbe, hogy a rendőrség is megjelenjen, ám ettől a két testőr nem hogy megnyugodna, hanem folytatja a lövöldözést, csak most már rendes célpontjuk is van. Riadtan bújok be az oszlop mögé, amíg el nem ül a fegyver ropogás. Akkor aztán kipillantok búvóhelyemről.
- Sebastien..? - kérdem halkan és figyelem, ahogy a rendőrök a két lelőtt testőrt vizsgálják, meghaltak-e, mentő kell-e vagy hullaszállító? Ahogy látom szétfolyni a vért, keserűen elhúzom a számat.. Felfordul a gyomrom, mire ismét elfordulva próbálom vissza fogni azt, hogy végül is a reggelim megjelenjen. Az egyik rendőr oda lép hozzám és megkérdi, hogy jól vagyok-e, felvenné a vallomásom, satöbbi...
Hamarosan már hallom a mentő autó hangját, ahogy közeledik.
avatar
Rosalia Trevisan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 63
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Sebastien Longley on Pént. Jún. 21, 2013 8:23 pm

Azt hiszem, kicsit elszámítottam magam, mert a gorillák, ahelyett, hogy összecsinálták volna magukat, pisztolyt rántottak és vaktában lövöldözni kezdtek. Nem elég, hogy alig bírtam elugrani az útból, még attól is rettegtem, hogy véletlenül eltalálnak valakit és ebben én leszek a hibás.
Szerencsére, vagy szerencsétlenségre akkorra megjelennek a zsaruk és mivel a testőröknek teljesen elgurul eddigre a gyógyszere, most rájuk kezdenek lövöldözni.
Pár perc múlva olyan a hely mint egy csatatér, és én a kocsi mögött keresek menedéket, miközben le nem veszem a szemem Rosalia-ról, hogy nem esik-e baja, nem mintha sokat tudnék tenni, hiszen nem vagyok golyóálló………sajnos.
Ahogy elhallgatnak a fegyverek, azonnal a lányhoz rohanok, aki épp a nevemet suttogja.
-         Itt vagyok Rosalia.- szólalok meg szintén halkan. – Nem akartam……..nem akartam bajt. – remeg meg a hangom, mert azért nem vagyok harcedzett veterán az ilyenekben. – Találj ki valamit, hogy védve legyél. – suttogom gyorsan még mielőtt jönnek a rendőrök. – Ha kell kenj rám mindent, egy ismeretlen mozis srácra.
 
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Rosalia Trevisan on Kedd Jún. 25, 2013 1:23 pm

- Tudom. - válaszolom halkan Sebastiennek. Örülök, hogy nem esett baja, habár én se akartam, hogy ide vezessen a dolog. Amikor a rendőrök ide értek, hogy kikérdezzenek, már majdnem meg volt, hogy mit fogok mondani.Végül azt mondom, hogy ez a két ismeretlen férfi engem és egy ismeretlen fiút kirángatott a moziból, be tuszkolt ebbe az autóba és elindultak velünk, kitudja hova. Én pánikba estem, elrántottam a kormányt. Ütköztünk az oszloppal. Az idegen fiú kiszállt és elmenekült, semmi baja nem lett. Végül a két férfi, akik elakartak minket rabolni, telefonáltak egyet, majd össze-vissza kezdtek lövöldözni. A rendőrök mindent feljegyeznek, majd a megérkező mentősök ellátnak engem is. Azt mondták, hogy az agyrázkódás veszélyes, és bent tartanak egy 72 órás megfigyelésen, hogy nincs-e agyvérzésem. Bólintottam és lassan beszálltam a mentőkocsiba. Még egyszer kipillantottam és halkan megszólaltam, hátha Sebastien meghallja, ha még itt van:
- Jövőhéten újra találkozunk a moziban.
- Kisasszony? - kérdezett vissza az egyik mentős.
- Semmi, csak elmerengtem egy pillanatra... - fordulok be, és ülök le a mentőben.


//Köszönöm a játékot, majd még úgy is találkozunk Razz//
avatar
Rosalia Trevisan
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 63
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Sebastien Longley on Kedd Jún. 25, 2013 2:38 pm

Feszültségem egy pillanatig sem enged, de legalább azt látom, hogy Rosalia annak ellenére, hogy nem néz ki túl jól, eléggé jól félre tudja vezetni a rendőröket és még engem sem kever bele. Elismerően mosolyodom el, ahogy ott állok szinte láthatatlanul és hallgatom a történetet, amit mesél.
Úgy néz ki, hogy be is veszik a dolgot, majd még azt is megvárom, míg a lányt megvizsgálják és igazán csak akkor nyugszom meg, mikor tényleg kiderül, csak agyrázkódása van és pár napig bent tartják. Most már jó kezekben lesz!
Már elmenőben vagyok, mikor meghallom halk szavait.
- Igen. – suttogom vissza, és remélem még meghallja, azzal sietősebbre fogva lépteimet egy sikátorba sietek, ahol mikor meggyőződöm róla, hogy senki nem lát, visszaváltozom.
~ Hjahh! Ez kemény volt Sebastien! ~ mondom magamnak egy sóhajjal, hiszen megint egy mozgalmas városlátogatáson estem túl. Úgy látszik ez már hozzátartozik az életemhez.
 
//Én is köszönöm, nagy-nagyon élveztem, és remélem minél hamarabb találkozunk újból. Very Happy//
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Cinema De Lux

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

6 / 6 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.