Amanda Boower

Go down

Amanda Boower

Témanyitás by Amanda Boower on Hétf. Ápr. 23, 2012 8:09 pm

ADATOK

NÉV: Amanda Boower született: Amanda Roven
faj: ember
kor: 39.
születési hely: Chicago


jellem: nagyon temperamentumos és határozott asszony, aki szereti kézben tartani a dolgokat. Férje „munkája” miatt a háztartás és a család irányítása az ő vállát terheli, így ott is helyt kell állnia, ami nem is okoz neki problémát. Okos és talpraesett, egy kis ravaszságért sem kell a szomszédba mennie, ha szüksége van rá. Nagyon szereti a fiát Sebastien-t, akinek hosszú távú távolléte már nagyon megviseli lelkileg. Hűséges természet, aki ha elkötelezi magát valami mellett, akkor nagyon nehéz eltántorítani tőle.
Sosem érdekelte, hogy valaki mutáns-e vagy sem, de mióta megtudta, hogy a fia is az, azóta sokkal jobban nyomon követi a mutánsok helyzetét és ha szükséges és lehetősége van meg is védi az érdekeiket.
KÜLSŐ: nagyon dekoratív megjelenésű nő. Magas (175 cm) és nőies alkata, sok férfinek megakasztja a tekintetét. Hosszú fekete, egyenes szálú haját szereti alakítgatni, hol kiengedve hordja, hol kontyba tűzi, hol begöndöríti, így mindig más arcát mutathatja az embereknek. Szabályos vonású arcát nagy, ragyogó fekete szemek teszik jellegzetessé. Szeret csinosan öltözködni, kiemelni tökéletesbe hajló alakját. Általában kevés sminket használ, csak a szemeit emeli ki, hogy megragadják a tekinteteket.

KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL: nincs

ELŐTÖRTÉNET:
Valahogy mindig is kilógtam a sorból! Akaratos kislány voltam, aki eléggé megnehezítette a szülei dolgát, főleg, hogy mellettem még öt testvéremet, két lány és három fiút kellett kordában tartaniuk. De valahogy átvészelték ezt az időszakot, hiszen volt tapasztalatuk, mivel én voltam a legkisebb a sorban. A legnehezebb időszak az iskolakezdés volt. Nagyon nem szerettem suliba járni, mert kicsi és csenevész voltam és állandóan csúfoltak és belém kötöttek és ilyenkor a nagyobb testvéreimnek kellett megvédeniük. Sokszor mentem sírva haza, és mindig azzal fenyegetőztem, hogy megszököm. Persze soha nem tettem meg, főleg miután felfedeztem magamnak a színjátszó kört. Innentől kezdve megváltozott körülöttem a világ! Mivel imádtam játszani, ezért sokat is olvastam hozzá. Lettek barátaim, akikkel már magam is kivettem a részem az iskolai életből, így szép lassan beilleszkedni is megtanultam és el is fogadtak. A színház lett a mindenem, de aztán főiskolára kerültem és már a sok tanulnivaló mellett nem volt időm annyit játszani. A csúf, csenevész kislányból addigra csinos hölggyé értem, amit természetesen ki is használtam. Sok fiút szédítettem meg, mert valahogy úgy éreztem, hogy vissza kell fizetnem azt a sok megaláztatást, amit gyerekként kaptam.
Aztán megismerkedtem egy komoly fiúval, aki nem törte össze magát, hogy a lábam nyomát csókolgassa, de valahogy mindig ott volt, ahová én is mentem.
Egy idő után egyre jobban kezdett érdekelni, hogy vajon ki is lehet. Az egyik aktuális udvarlómtól megkérdeztem, és ő nagy szemeket meresztve kérdezte tőlem, hogy nem ismerem? Hiszen ő Jeremy Boower, az egyik hírhedt helyi banda fejének a fia. Az apja akkor is börtönben volt.
Így már megkaptam a magyarázatot, hogy miért nem nagyon voltak a suliban haverjai, elég visszahúzódó fiú volt, de engem ez a sötét háttér valahogy egyre jobban vonzott.
Igyekeztem bevetni nála minden női trükköt, hogy magamra vonjam a figyelmét és végre megszólítson. Aztán egy évvége előtti bulin, mikor már mindenki azt tervezgette, hol folytatja tovább az életét, végre megtört a jég és felkért táncolni. Akkor, azon az estén dőlt el az életem.
Nagyon sokat beszélgettünk még azután is, hogy vége lett a bulinak, és rá kellett jönnöm, hogy ő az első, aki nem csak azért akart megismerkedni velem, hogy feltűzhesse az újabb trófeát a falára és én sem azért maradtam vele, mert ő lett volna a következő áldozatom.
Szép lassan megismertük és nagyon megszerettük egymást, amiből végül jó egy év múlva házasság lett.
Közben persze az is kiderült, hogy az én életem párja, nem is olyan szende legény, mint amilyennek először látszódott, hiszen a háttérben csendben átvette az apja helyét a banda élén, és mivel nem volt buta legény pár évvel később már bedolgozta magát a város maffia családjába. Keménykezű vezető volt és nagyon hatékony. Természetesen tisztában voltam a múltjával és a jövőjével is, sőt sokszor adtam neki tanácsokat, amikor esténként megbeszéltük az ügyeket. Nem borzasztott a „munkája”, hiszen tudtam, hogy nem egy véreskezű mészáros, mindig igyekezett a lehető legbékésebben intézni az ügyeit. Na persze, ha úgy nem ment, akkor megvoltak a keményebb módszerek, de sosem volt kegyetlen. Mire megszületett Sebastien, már a város maffia hálózatának egyik alvezére volt. Sokat dolgozott, hogy mi biztonságban lehessünk, de sajnos ez egyre nehezebb feladat volt, mert ahogy nőtt a hatalma, azzal egyenes arányban nőtt az ellenségeink száma.
Jeremy és én is igyekeztünk a fiúnkat távol tartani az apja üzleteitől, ami olyan jól sikerült, hogy Sebastien egy darabig szinte családtagként kezelte a házunkba bejáratos maffiózókat.
Persze eljött az az idő, amikor már elég nagy volt ahhoz, hogy magától is rájöjjön dolgokra, akkor elbeszélgettünk vele, hiszen meg kellett értenie, hogy nagyon kell magára vigyáznia.
Mindent megadtunk neki, amit csak lehetett, magántanárokat, önvédelmi sportedzőket, még külföldön is tanulhatott. De mikor az egyik útról hazafelé, majdnem elrabolták és csak az akkor felbukkanó mutáns képességének köszönhetően úszta meg a dolgot, nehéz döntést kellett hoznunk.
Engem először megrázott a mutáns képessége, na nem azért mert gyűlöltem volna őket, csak, hogy vajon miért Sebastien, hiszen sem az apja, sem én nem voltunk azok, de végül is hálát adtam a Jóistennek, hogy megtörtént, mert megmentette az életét.
Mikor Jeremy elmondta, hogy mit tervez, hogy elküldi egy szem fiúnkat messzire, álnéven, egyedül, hogy így védje meg, akkor életemben először összeomlottam. Sírtam, veszekedtem, érveltem, de be kellett látnom, hogy igaza van.
Mikor az apja elmondta Sebastiennek a dolgot nem akartam ott lenni, de láttam az arcát, mikor kijött a dolgozószobából és úgy éreztem egy darab kitépődött a szívemből.
Az utazás előtti búcsú borzalmasan megviselt, habár igyekeztem erősnek mutatni magam, de Sebastient sem csaphattam be.
Mióta jó fél éve elment nem találtam a helyem. Sokszor ültem a szobájában és simítottam végig a dolgait, hogy legalább így érezzem a közelemben.
Aztán egy hete Jeremy elment egy megbeszélésre a többi vezetővel és nem jött vissza és senki nem tudott róla semmit sem mondani azóta sem. Mintha a föld nyelte volna el. Mindig is tudtam, hogy ez az élet nem egy életbiztosítás, de ez most mégis sokk-ként ért. Megtettem, amit tudtam, hogy a nyomára bukkanjak, mert éreztem, lelkem mélyén tudtam, hogy nem halt meg, nem halhatott meg! De semmire sem jutottam. Igyekeztem fegyelmezni magam és nem összeroskadni a fájdalomban, vinni a napi ügyeket és irányítani az embereket, de éreztem, hogy ez nem fog menni hosszú távon.
Meg kell találnom Sebastient, haza kell hoznom, hogy együtt keressük meg az apját.
Így hát Jeremy helyettesére bíztam az ügyeket, én magam meg elindultam New York-ba, a Fordham Egyetemre, hogy végre magamhoz ölelhessem a fiamat.

~°~


FOGLALKOZÁSA: háztartásbeli, de nagyon élénk társadalmi életet él, jótékonysági esteken és templomi rendezvényeken is részt aktívan vesz.

SZAKÉRTELMEI: nagyon jó kommunikatív képessége van, kiválóan főz és nagyon jól tud pisztollyal bánni, mert ezt nem ártott megtanulni a férje mellett. Szépségét nem habozik bevetni, ha szükségét látja.

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK: kimeríthetetlen bankkártya (sosem szórta a pénzt), gépkocsi, telefon, laptop, ami egy nőz táskában fellelhető, csak pluszban még egy kisméretű pisztoly.
~°~


MINTAJÁTÉK:
Remélem a fenti kis szösszenet tükrében eltekintetek tőle.
avatar
Amanda Boower
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 163
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower

Témanyitás by Szellem on Hétf. Ápr. 23, 2012 8:32 pm

Najóóó Very Happy
Előtörténet elfogadva mintajátékként is, jó játékot az oldalon Smile

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.