Tess D. Thorne

Go down

Tess D. Thorne

Témanyitás by Tess D. Thorne on Csüt. Ápr. 26, 2012 11:49 pm

ADATOK

NÉV: Dr. Tess Dylan Thorne
faj: Ember
kor: 28
születési hely: Manhattan, New York

jellem: Tess eléggé magának való teremtés. Szereti a megszokott környezetét, ugyan akkor az új dolgokat sem veti meg. Nem egy nyitott könyv senki számára, még legjobb barátnője, Selena sem tud mindig kiigazodni a lány viselkedésén. Fél a kihasználtságtól és nem könnyen tud megbízni az emberekben, hiszen a látszat néha csal. Eléggé tartózkodó típus, és nem szeret gyorsan megismerni senkit. Ő inkább a lassabb dolgokat kedveli, amik biztonságosak.
személyazonosság: Nyílt

KÜLSŐ: Százhetven centis testmagasság, kecses, izmos, ám nőies idomok jellemzik a lányt felépítését. Aranyszőke haja mindig körülöleli szív alakú arcát. Szürkészöld szemét tökéletesen kiemeli sápadt bőrszíne. Tess körül mindig szantálfa illat kering. Öltözete mindig kifinomult, ám még is divatos, és sosem öltözik túl. Természetéből adódóan nagyon ad a külsejére, de emiatt sose tölt sok időt a tükör előtt szöszmötölve. Vékony ajkait mindig halvány rózsaszínre rúzsozza.

KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL: Egy anyajegy a jobb kezének a gyűrűs ujján, ami egy félholdba hulló esőcseppet ábrázol.

KÉPESSÉG: Nincs.

~°~


ELŐTÖRTÉNET:
Hangos gyereksírás hallatszott a Manhattan-i kórház szülészosztályán 1983-ban, egy júliusi napon.
- Gratulálok anyuka, gyönyörű kislánya született.- Szólalt meg a szülészorvos, majd a gyermeket egy ápoló kezébe adta és az édesanyával kezdett foglalkozni.
- Tess.- Mosolygott izzadságban úszva Dylan, a kislány édesanyja.
- Pihenj drágám, addig én megnézem a kicsit.- Nézett feleségére, William. Szemeiben a szerelem lángjai ott tolongtak felesége iránt és nem csak azért, mert egy kislánnyal áldotta meg.


Itt kezdődött el Tess élete. Az első pillanattól kezdve a szülei gyöngyszeme lett. Óvták és védték, minden veszélytől és minden bajtól. Szerették a lányukat. Tess pedig boldogan és rendesen fejlődött, növekedett a szülei biztonságos kezei között. Miután az érettségiét is megszerezte főiskolára kezdett járni, ahol ókori görögöt és pszichológiát tanult. Szülei büszkék voltak, hogy lányuk milyen sok mindent elért az életben ám azt még nemtudták, hogy lányuk boldogsága sem tart örökké, ahogy az övék sem. A sors fordulandó és olykor nagyon igazságtalan.

Egy esős nap volt. Tess a házuk hatalmas konyhaasztalánál üldögélt és éppen a szavakat tanulta a közelgő ókori görög dolgozatra, mikor kopogtattak az ajtón. A lány nagyot sóhajtott, - hogy végre van valami oka annak, hogy abba hagyja a tanulást - felállt és elindult az ajtó felé. Reménykedett benne, hogy a szülei azok, akiket már nagyon várt haza a munkahelyükről, mivel a főiskola mellett nemigen találkoztak napközben, csak a késői órákban. Az ajtó kitárult, de a szülei arca helyett, egy magas szikár férfi arca került elé.
- Tess Dylan Thorne?- Vonta fel szemöldökét a magas férfi és Tess szíve mentem összeszorult. Bólintott, majd alsó ajkát rágcsálva és kezeit morzsolgatva várta, hogy a rendőr mit fog mondani.
~ Biztos csak elakadtak és most azt fogja közölni, hogy megbüntették őket mert rossz helyen stoppoltak.~
A lány ezekkel a gondolatokkal próbálta lenyugtatni egyre gyorsabban zakatoló szívverését és egyre gyorsabb pulzusát.
- Igen én vagyok.- Hangozz a lány erőtlen, remegő hangja. A rendőr ránézett, majd mély levegőt vett és így szólt:
- Velem tudna jönni? Azonosítania kellene két személyt, akik tegnap este autóbalesetet szenvedtek.
- Persze.- Válaszolta riadtan, majd a táskáját vállára téve elindult a rendőr után. Beszállt a kocsiba, és idegesen és remegve várta, hogy megérkezzenek a kórházba.

A hullaházba érve a lány szíve és gyomra összeszorult, még a kezdetinél is jobban. Amikor a férfi egy asztalhoz lépet és lehúzta az élettelen testről a takarót megpillantotta édesanyját.
- Ne..- Nyögte a lány és szemeibe könnyek gyűltek. Idegesen és remegő kezekkel lépett a másik lefedett személyhez és lehúzta az arcáról a leplet. Az édesapja nyugodt arca nézett rá.
- Felismerte őket?- Kérdezte a férfi, aki még mindig komoly arccal nézett a lányra, ám szemébe a szomorúság és az együttérzés szikrája csillogott.
- A szüleim.- Zokogta Tess és könnyeit nem tudta tovább magában tartani. Hagyta, hadd folyjanak le arcán, ezzel is könnyítve szíve fájdalmát.
- Fogadja őszinte részvétemet.

Tess nemtudta feldolgozni a szülei halálát. Próbálta, minden igyekezetével azon volt, de olyannyira utálta a gondolatot is, hogy mostantól nem fog az édesanyjával reggelente a konyhában ülni az édesapja, és nem intik óva mind a ketten, hogy óvatos legyen a főiskolára menet. Egyetlen egy ember volt, aki tartotta benne a lelket, Paul. A főiskolán ismerkedett meg a fiúval, és ő volt az egyetlen, akinek mindent elmert mondani Selenán kívül. Feltétel nélkül szerette Paul-t, és nem csak mint egy barátot. A lány mást is látott benne, még a szülei halála előtt, de miután bekövetkezett a baleset nem tudott másra gondolni, csak a szülei hiányára. A fiú éjjel-nappal vele volt, hogy vigasztalja, és Tess ezért mérhetetlenül hálás volt. Paul pedig alattomosan kihasználta Tess-t. A lány testestül lelkestül megadta magát a fiúnak, mert tudta, hogy ha más nem, ő még mindig ugyan úgy mellette lesz a bajban és támaszt nyújt neki. Az éjszaka, amit a fiúval töltött kínok között folyt és Tess mindennél nagyobb fájdalmon ment keresztül. Paul nem törődött vele, hogy fájdalmat okoz neki, kihasználta a lányt.

Az éjszaka elmúltával Tess hetekig nem látta a fiút. Hiába hívta, hiába kereste, sehol sem bukkant a nyomára. Mikor azonban nem bírta tovább a fiú kollégiumszobájába indult. Mivel a földszinten lakott, előbb az ablakon akart bekukucskálni, de az résnyire nyitva volt, így meghallotta a bentről kiszűrődő beszédet is. Csendben az ablak alá lopakodott és halkan figyelte, hogy miről beszélgetnek odabent.
- Jól van öreg, nyertél!- Mondta egy mély férfi hang.
- Még szép! A kicsi Tess meghozta nekem a nyereményemet.
- Nem gondoltam volna, hogy sikerülőt is megszabadítanod az ártatlanságától
- Hidd el öregem, az a csaj, egy nyivákoló liba. Egész idő alatt azt kiabálta, hogy jaj ne hagyd abba ez fáj.. Fél óra után már kicsit unalmas volt.- Vigyorgott Paul a másik srácra. Tess szemei megteltek könnyekkel. Amilyen gyorsan csak tudott elindult haza. Egész úton azon járt az agya, hogy kihasználták. Nem volt más, csak egy dolog, amit egyszer alkalmaztak azért, hogy más megnyerjen egy hülye játékot. csalódott volt, megalázott, de a legjobban az fájt neki, hogy kihasználták.

Az évek folyamával ugyan Tess csalódottsága és szülei halála iránt érzett elveszettsége ugyan enyhült, de sose tűnt el. Még mindig ugyan úgy hiányoztak neki a reggelek, és ugyan úgy megalázottnak érezte magát. A lányban minden ott volt. Belül a szívében, de kívül sose mutatta. csak Selena-nak mondta el, bármi bántotta. A diplomája megszerzése után, szexuálpszichológusként kezdett dolgozni, hogy
segíteni tudjon mindazokon, akik valaha átélték azt, amit ő és hogy megelőzze az e fajta rossz tetteket.

~°~


FOGLALKOZÁSA: Szexuálpszichológus

SZAKÉRTELMEI: Pszichológia, annak is inkább a viselkedéssel- és érzelemmel foglalkozó oldala, valamint az ókori görög nyelv, görög irodalom és történelem.

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK: Egy kék Chevrolet.

~°~


MINTAJÁTÉK:

Tess az óra csilingelésére ébredt, mint minden reggel, mikor fel kellet ébrednie. Utált korán kelni, de sajnos kénytelen volt hajnalok hajnalán felébredni, hogy a reggeli csúcsforgalom előtt beérjen a munkahelyére és fogadja a pácienseit. Így hát, kikecmergett a meleg paplan alól, nagyot nyújtózott, majd elindult, hogy letusoljon és rendbe szedje magát. Amint elkészült egy köntösbe tekerte testét és elindult, hogy felöltözzön. Kifinomult, bézs színű kosztümszoknyát és a hozzátartozó kosztümkabátot öltötte fel. Felvette hozzá fekete magassarkú cipőjét, beleakasztott a fülébe két kis gyöngy fülbevalót, majd a haját is megcsinálta és leindult a konyhába, hogy készítsen magának egy kávét.

Pár perccel később már a konyhapult mellett üldögélt és a forró nedűt iszogatta, ami kellemesen felébresztette még testében maradt álmosságából. Miután pár falatot megevett összeszedte a holmiját és elindult a kocsija felé. Amint beszállt a mobilja csörögni kezdett. Előkotorta a táskájából, felvette, majd a kijelzőjére pillantva mosolyogva felvette:
- Szia Lanie!- Üdvözölte barátnőjét.
- Boldog szülinapot!- Kiabálta Selena a telefonba.
- Köszönöm!
- Remélem nincs programod ma estére, mert azt terveztem, hogy megünnepeljük. Elvégre egyszer lesz az ember huszonhét éves, kis anyám.
- Hatig dolgozom, de szerintem utána ráérek. Szóval, nyolckor nálam?
- Ott leszek, és ne késs!- Mondta barátnője, majd letette a telefont. Tess megrázta a fejét barátnője kissé idegesítő viselkedése hallatán,
majd bekapcsolta az övét, beindította a motort és elindult dolgozni.
avatar
Tess D. Thorne
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 84
Hírnév : 6
Tartózkodási hely : Manhattan

Vissza az elejére Go down

Re: Tess D. Thorne

Témanyitás by Szellem on Pént. Ápr. 27, 2012 2:11 am

Előtörténet és mintajáték elfogadva, jó játékot Smile

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.