West Village

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: West Village

Témanyitás by Varangy on Kedd Aug. 21, 2012 9:46 pm

Az orvos kezet ráz veletek, majd akkor tovább kísér titeket a gorilla lefelé. Az alagsor önmagában nem mutat valami különösebben érdekfeszítő képet. Alapvetően van néhány tároló helység, egyrészt az udvar karbantartásához szükséges szerszámokkal, másikakban pedig tanfelszerelések, amelyeket ritkán használnak. Illetve megérkeztek a várva várt kazánházhoz is. Jó nagy dög, monstrum a szerkezet, valami özönvíz előtti cucc és persze az egész épületet látja el meleggel, vagyis a korabeli technológiai elveknek megfelelően elég nagy, böszme tragacs, de jól karbantartva. És itt bizony meglátjátok a hírhedett vörös ajtót is. Erős, fémből készült szerkezet, látszik a szegecselése, kifejezetten brutális, vastag alkotmány. Ha rákérdeztek, akkor a fickó egyszerű választ ad:
- Szervízfolyosó van mögötte asszem - recsegi. - Oda csak a karbantartók mehetnek bé, sajnálom.
Kb ennyi volt a bejárás. Ha akartok távozhattok és kiböngészhettek valamit az adatokból a vinyóról, vagy most leteríthetitek az orángutánt és megpróbálhatjátok feltörni az ajtó elektromos és mechanikus zárát. Döntsétek el mit csináltok.
avatar
Varangy
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 123
Hírnév : 10
Tartózkodási hely : utcák, terek, sikátorok

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Aug. 22, 2012 6:42 pm

~ Először nézzük meg, mit mutatnak még meg nekünk, mert lehet, hogy improvizálnunk kell, és nem lesz alkalmunk várni éjjelig. ~ üzenem vissza, majd kedélyesen elbúcsuzok az orvostól, és magára hagyjuk a töprengéseivel, hogy már megint miért nem emlékszik valami fontosra.
Már azon is meglepődök, hogy levisz minket gorilla úr az alagsorba, de hát úgy látszik kiadták neki, hogy mindent mutasson meg, ő meg szó szerint vette.
A legtöbb helyiséget itt raktárnak használják, de aztán megérkezünk a már sokat emlegetett kazánházhoz, ahol egy akkora gépmonstrumba ütközünk, amekkorát én még nem láttam, na meg ilyen régit sem, de láthatóan kiválóan működik még, szépen rendben van tartva.
Aztán megpillantom a híres-nevezetes piros ajtót és önkéntelenül meglököm Sean-t, pedig gondolom ő is ugyan olyan remekül látja.
- És az? – kérdeztem rögtön. – Valami különleges szoba, hiszen olyan szép piros színre van festve az ajtaja! – kíváncsiskodok ártatlan arccal, hátha elszólja magát, vagy valami, de annál azért jobban idomított, így csak egy semmitmondó választ kapunk.
~ A megszerzett adatok max. arra lesznek jók, hogy lebuktassuk őket, ha tényleg van rajtuk valami fontos, de őszintén, én azt kétlem! Ha van valami fontos, az itt van előttünk az ajtó mögött. Lehet, hogy mire visszajönnénk még egy ártatlan kölyök fog itt eltűnni. ~ bizonytalankodom, mert a kísérőnk egyértelműen jelzi, hogy mára ennyi volt, mehetünk vissza. Most itt egyedül vagyunk. Simán kiüthetnénk és megnézhetnénk mi van az ajtó mögött.
~ Mire várjunk? Megpróbálhatnánk most is. Én elbánok ezzel a majommal itt. ~
De nem akarok egymagam dönteni, mert kettőnk közül Sean a megfontoltabb és a higgadtabb, engem lehet most is elvakítanak az érzelmeim, amit tudom, hogy nem szabadna, de türelmetlen vagyok.


avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sean Darrow on Szomb. Aug. 25, 2012 1:32 pm

A körséta további állomásain eljutnak egy böhöm nagy kazánhoz, amit Sean hasonlóan nagy szemekkel méreget.
~Azta, ebbe simán beleférne egy...ó bakkar...~
A továbbiakban nem próbál ilyesmikre gondolni ezen a helyen, hisz már így is egy hajszál választja el attól, hogy kitörjön belőle az őrült bosszúálló mutánsdémon amiről sokan prédikálnak, az pedig nem lenne jó, mert elvileg neki kéne a megfontoltnak lennie itt, és meggátolni Sarah-t abban, hogy őrültséget tegyen, mint például most...
~Kicsim, nyugodj meg! Vagyis...várj...~
Lehunyja mindkét szemét, és koncentrálni kezd, majd ha nem hallja egyetlen szenvedő gyermek gondolatait sem í hírhedt piros ajtó mögül, akkor mosolyogva fordul a lány felé.
~Nem kínoznak senkit, úgyhogy még ráérünk hazamenni, és normálisan végiggondolni ezt az egészet. Azzal nem segítünk senkin, ha megöletjük magunkat, nem igaz Mrs.Whater?~
-Köszönjük a vendéglátást. Akkor, holnap visszatérünk, amint elintéztük a szükséges papírmunkát.
~És még valami, legközelebb én választok magunknak álnevet!~

Na persze, ha hall valami olyasmit, hogy: "úristen, de nagy ez a tű, miért akarják a szemembe nyomni, istenem, neee! Kérlek, segíts rajtam Jézus, Budha, Superman, vagy bárki aki ezt hallja!", akkor abban az esetben kissé máshogy reagál a dologra. Természetesen akkor is nagyon kockázatos vállalkozásnak gondolja csak úgy betörni oda, de...a fenébe is, nincs semmi de!
~Sarah, üsd ki, enyém a zár!~
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Varangy on Hétf. Aug. 27, 2012 10:16 am

Semmi ilyesmit nem hall az ajtó mögül Sean, konkrétan jelenleg abszolút semmit, esélyesen üres, vagy mélyebbre vezet, ahová a képessége már kevés elhatolni. Így úgy vettem ki a posztotokból, hogy gyors kézfogás az orángutánnal és mentek vissza a szállásra.
Sean nyilván kezelésbe veszi a megszerzett vinyót. Találsz rajta adatokat rendesen, de semmi sem egyértelmű. A gyerekek aktáiban többször is visszaköszön az X jelzés a per mögött egy 1 és 5 között változó számmal. Egyesből nagyon kevés van, ötösből rengeteg. Sehol nem írják, mi a jelentése ennek.
Megtalálod a költségvetési számokat is, igen magas összegből gazdálkodnak és ezeknek csak egy igen hangyányi töredéke az egyháztól (református) kapott támogatásuk, a többi anonim számlákról érkezik, te sem tudod lenyomozni azokat, ha akarod sem.
Az alkalmazottak névsora megegyezik a Paddy által elmondottakkal. A tanárok külsősök, egy egyházi iskolából érkeznek kis mellékesért. Nem sok időt töltenek az intézményben, gyakorlatilag biztos, hogy nem tudnak semmit.
Van néhány videofelvétel, ami viszont valószínűleg kiveri a biztosítékot. Gyerekeken végzett orvosi beavatkozásokat láttok (nem dr Folter végzi őket nagyobb részt, néhány esetben csupán, akkor ha a koponya megnyitása szükséges, szakszerűen, gyorsan dolgozik, a másik orvos egy vörös hajú nő, ő részlegesen vagy teljesen távolít el bizonyos szerveket, illetve az agy egy részét adott esetben, nagyobb bőrfelületen végez nyúzást, stb). Ezen beavatkozásokról is vannak orvosi akták, 3/4-ed részt latinul. Googe fordító a barátotok, szóval annyit nagy nehezen sikerül kihüvelyezni, hogy további vizsgálatok céljára tartósítanak egyes szöveteket, illetve, hogy valamiféle vizsgálatok folynak a beavatkozások közben is. A nő neve dr Anne Williams. Ha rákerestek, akkor aktívan praktizáló orvos a városi kórházban, igen komoly tudományos háttérrel, szaktekintélynek számít, neurológus, idegsebész.
Néhányszor találtok üzleti hivatkozásokat, közelebbről meg nem nevezett rakományú szállítási megbízások formájában Közel-Keleti és Észak Afrikai vásárlók részére. A legtöbbet egy bizonyos Mustafa ibn Ilad dandártábornok írta alá, aki úgy néz ki, az algériai szárazföldi hadseregnek valami vezető beosztású katonája. Rákereshettek a neten, ebből nem sok derül ki, a hivatalos pályafutása van fenn, volt frontkatona,de most már vagy 15 éve valami Fejlesztési és Kutatási Osztályt vezet, jó eséllyel igen jól, mert előléptetés, kitüntetés is van dögivel, de minden adat szigorúan bizalmas. Ha megpróbálja Sean feltörni, beletörik a bicskája, ehhez képest a Pentagon rendszerei nyíltak és felhasználóbarátok...
Van alaprajz is az épületről. Eszerint a vörös acélajtó mögött egy kb 30 méter hosszú folyosó van, ami a végén egy nagyobb terembe torkollik, ebből összesen 5 db, cellaszerűen apró szobába lehet eljutni, más kijáratot onnan nem jelöl. A biztonsági kamerák belső hálózatot alkotnak, a megfigyelő terem ezen 5 kis cella egyike. Mindenhol pontosan be vannak jelölve, kivéve a vörös ajtó mögött, ott semmit nem jelöl. Az emeleti szobák, ahol ugye elvileg a beteg gyerekek vannak, itt sárga felkiáltójellel vannak jelölve: "Elkülönítési zóna". Illetve egyet úgy jelöl meg közülük: "Elszállításra váró rakományok raktára".
Elvileg nem lehet bejutni a kamerák figyelmét kijátszva, 180 fokos pásztázást végeznek, úgy vannak kialakítva, hogy ne lehessen a ritmusukat felvéve holttérben mozogni. A kiiktatásukat azonnal észreveszi a konzolteremben ücsörgő biztonsági, erre igen jók az esélyek. Éles behatolást észlelve nem tudhatjátok hogy reagálnának, pl mi lenne a sokat tudó pici gyerekek sorsa. Tessék, lehet ötletelni. Smile
avatar
Varangy
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 123
Hírnév : 10
Tartózkodási hely : utcák, terek, sikátorok

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sean Darrow on Kedd Aug. 28, 2012 8:12 pm

Amint kiszabadulnak ebből a gótikus várbörtönből, Sean első dolga, hogy egy közeli számítógépes boltban vegyen magának egy PATA-USB átalakítót(rendszeresíteni kéne már egy iylet, állandó kelléknek), hogy aztán a megszerzett merevlemezt rádugja a gépére a hotelszobában, és hozzáláthasson a megszerzett információk átböngészésének. Amint a szeme elé tárul a hatalmas vinyó tartalma, nyel egyet, aztán Sarah-hoz szól, anélkül, hogy tekintetét levenné a monitorról.
-Mit szólnál, ha rendelnénk egy pizzát? Egy jó nagyot...
Hát igen, ha valamit tanultunk a 30-as évekből, az az, hogy csupán egyetlen 3 betűs szervezet van, amivel senki sem mer ujjat húzni Amerikában, és az az IRS(adóhivatal). A számlákból sikerül kideríteni majdnem mindent, amit szeretne, abban viszont nem is reménykedett volna,hogy az épület alaprajza is ott lesz köztük, bár valahol logikus, ugyanis az is kell a számla mellé ugye? Annak viszont jobban örült volna, ha nincs annyi kamera felszerelve, mint egy Orwell-i rémálomban, később pedig rádöbben, hogy ez sajnos még egyike a kevésbé szimpatikus dolgoknak, amiket megtud erről a helyről.
~"Elszállításra váró rakományok raktára". Ó bakker...~
- Te is arra gondolsz, amire én? - Kérdi a lányt, aztán visszafordul az alaprajz felé. Ami a latin szöveget illeti, több dolog is eszébe jut, hogy fordíthatná le gyorsan, és szakszerűen. Az első az, hogy nem ártott volna odafigyelni Latin órán, ám ez aligha konstruktív ötlet, a második, hogy el kéne küldeni Lynn-nek, de végül erről is letesz, hisz sejti miről szólhat a cucc, és nem akarja, hogy a doktornőnek rémálmai legyenek, úgyhogy tényleg marad a Google fordító, és kivételesen nem bánja, hogy csak nagy vonalakban tudja felfogni, mi az istent hablatyol neki ez a robot. Miután végignéz mindent, újra visszatér az alaprajzhoz, de bármennyire is szeretné, az elmúlt pár órában nem került rá egy aranyszínű vonal, "titkos földalatti bejárat, amit senki sem ellenőriz, mert hülyék vagyunk" felirattal, úgyhogy bármilyen ijesztő is, csak egy megoldás maradt:
-A főbejáraton kell bemennünk. Mit gondolsz, el tudjuk annyira maszkírozni magunkat, hogy ne ismerjenek fel másodszorra sem?
Ezután felvázolja, hogy neki mik jutottak eszébe.
-Az nyilvánvaló, hogy több száz gyereket kicsempészni képtelenség észrevétlenül kihozni onnan, és elszállásolni sem nagyon tudjuk őket máshol, úgyhogy az épületet kell elfoglalni. A legjobb az lenne, ha ellenőrnek adnánk ki magunkat, azokkal állítólag úgyis kedvesek, aztán, ha már bent vagyunk, kéne valami, ami eltereli a figyelmüket, mi pedig akkor bejuthatnánk a piros ajtó mögé, onnantól kezdve pedig...nos, te lesokkolsz mindenkit, én szétkürtölöm a netet a biztonsági kamerák felvételeivel, ezt pedig már nem fogják a szőnyeg alá söpörni. Viszont, ahhoz, hogy eddig eljussunk, kell valami, vagy valaki, akire biztosan agresszíven, és azonnal reagálnak...
Nyel egy nagyot, ugyanis sejti, hogy mi lesz Sarah reakciója a terv ezen részére, de aztán mit van mit tenni, belekezd.
-A haverod, akit itt tartottak fogva. Ha ő kezdene el rosszalkodni, tuti nem néznék jó szemmel. Ráadásul, őt 1000%, hogy nem kötnék az X-men-hez, arról nem is beszélve, hogy ha kitudódik, hogy itt garázdálkodik, talán New York-ban is lesz egy kis nyugta...mit gondolsz, rá lehetne venni, hogy bosszút álljon ezeken a mocskokon?
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szer. Aug. 29, 2012 12:15 pm

Nem igazán vagyok meggyőzve, hogy nem most kéne cselekednünk, de Sean most olyan határozott, hogy nem akarok vele vitatkozni, és bár nem szívesen, de vele együtt elhagyom ezt a kegyetlen házat.
~ Remélem nagyon jó dolgokat találsz azon a meghajtón, mert csak az enyhítené a feszültségemet, hogy ott hagytuk a kölyköket és nem csináltunk semmit. ~ küldöm még Sean felé zaklatott gondolataimat, míg kifelé igyekszünk.
Még a szálloda felé beszerez pár kütyüt, aztán a szobába érve máris a gépre veti magát szerelmem és csak sápadozó arcán látom néha, hogy igazán érdekes dolgokat talált, főleg azokat a videófelvételeket elnézve, ahol a gyerekeket műtötték és nem azért mert betegek voltak. Néha alig bírtam ki, hogy ne pattanjak fel és rohanjak vissza, hogy az egész bagázst le ne sokkoljam és nem biztos, hogy nagyon tudtam volna, hol a határ.
A latinul írt dokumentumokat ugyan Sean lefordíttatta a google-val, de hát az elég töredezett fordítás volt, sok mindent nem lehetett kivenni, de azért egy-két dolog érthető volt. Majd elvisszük később Adam-nak és valaki biztos sok mindent ki tud majd hámozni belőle.
Ami meglepett, hogy a műtétel nagy részét egy Anne Williams nevű doktornő végezte, ha orvos volt egyáltalán és nem valami kuruzsló, bár az internet szerint letette a Hippokratészi esküt.
Az is érdekes volt, hogy egy ilyen intézményből vajon milyen rakományt szállítanak a Közel-Keletre és Afrikába valami dandártábornoknak. Megborzongtam már csak a felbukkanó gondolataimra is és az sem sokat segített, hogy a megtalált tervrajz szerint pont azon az emeleten volt egy „Elszállításra váró rakományok raktár” ahol jártunk és be is kukkanthattunk volna.
Az alaprajz viszont jól jött, legalább a kamerák helyét és a piros ajtó mögötti részt is memorizálhattuk, bár Sean szerint lehetetlen volt kikerülni a kamerákat, ezért egy újabb beszivárgási lehetőséget vetett fel.
- Nem! Varangyot nem hívom ide semmi pénzért! Te…..te nem láttad, amit én! – akad el a hangom, de határozottan rázom a fejem. - Nem tartom jó ötletnek édesem, hogy újból egy nappali akciót kockáztassunk meg, hiszen azért könnyen felismerhetnek és akkor vége a dalnak, ráadásul az idő is sürget. Rossz érzésem van azzal a piros ajtóval kapcsolatban. Én azt mondom törjünk be éjszaka, akkor kevesebben vannak és könnyebben bejuthatunk. Még ha észre is vesznek, azokkal akkor is hamarabb elbánunk. Muszáj megtudni mi van az ajtó mögött és lehetőleg minél több bizonyítékot találni, amit akár ott is feltehetsz rögtön a netre, és nem biztos, hogy az összes gyereket el kell hozni, egyelőre elég lenne a mutánsokat, hiszen úgy néz ki velük kísérleteznek. Talán az a lista azokkal a jelölésekkel segít őket kiválasztani. – mutattam a gépre.
- Szerintem, mivel azt mondod kívülről nem lehet megheckelni a gépet, a tűzjelzővel kéne machinálni. Az biztos be van kötve a tűzoltókhoz. Valahogy tüzet kéne csinálni, és szerintem az neked menni fog, aztán ha már nagy a nyüzsgés, beszivárogni és kiiktatni a kameraszobában lévő fickót, majd mehetünk is a piros ajtó mögé.

(Ezt a variációt beszéltük meg, úgy, hogy ez fog menni. )
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Varangy on Szer. Aug. 29, 2012 1:42 pm

Akkor tehát összeszedelőzködtök és alkonyattájt indultok is vissza az intézményhez. Negatív meglepetés vár titeket, a kapuban egy teherautó próbál befelé lavírozni a szűk átjárón. Hat férfi ugrál le róla, farmert és bőrdzsekit viselnek, de rendkívül összeszokottan, olajozottan mozognak, automatikusan alakzatba rendeződnek, vigyázz állásba vágják magukat. Az egyik előre siet és szólt vált valakivel, akit most takar előletek a teherautó. Gyors megbeszélés után a tehergépjármű belavíroz végre, egy nő állt mögötte, esélyesen az igazgatónő, bár kicsit messze vagytok ehhez. Odabent a raktérről még gépfegyvereket szednek le a fickók. Kettő beáll a bejárati ajtó két oldalára, kettő a külső kaput biztosítja, a többi járőrözni kezd az udvarban. A nap közbenihez képest változott az összkép, több nagyobb fémhordó is van kikészítve az udvarra valamiért. Szinte minden szinten ég a villany minden szobában, nagy lehet odabent a sürgés-forgás.
A kinti alakok nagyon fegyelmezettek, fegyverük van és odafigyelnek egymásra is. Jól kiképezték őket, ez látszik. Időnként kijön valaki az épületből és iratokkal teli mappákat dob le a hordók mellett egy gödörbe. Időnként kikísérnek egy-egy gyereket, ezt egy puskás ember végzi a kint posztolókhoz hasonló felszerelésben, ha nem mozog elég gyorsan a kicsi, akkor a bordái közé vágja a fegyvere tusát. Feltereli a teherautó rakterébe, majd visszafordul. Várom a pontos nekikezdést. Smile
avatar
Varangy
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 123
Hírnév : 10
Tartózkodási hely : utcák, terek, sikátorok

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sean Darrow on Vas. Szept. 02, 2012 3:05 am

-Telepata, rémlik? - Kérdi, s magára mutat hüvelyujjával. - Mellesleg, fordított helyzetben téged vissza sem tudnálak tartani attól, hogy visszatérj erre a helyre, és szétrúgd a seggüket... - Mély sóhaj, aztán felemeli mindkét tenyerét, mikor látja, mekkora bajba keveri magát szépen gyorsan, ha nem adja be a derekát egy tűszúrásnyi időn belül. - Jól van, egyenlőre ne hívd, ma este még úgyis körül akartam nézni.
Újra a tervrajzokat veszi szemügyre, de természetesen továbbra sem rajzolt egy nyavalyás segítőkész kísértet sem egy rohadt nagy piros X-et, "itt törjetek be" felirattal alatta.
-Hacsak nem ismersz valakit, aki be tud oda teleportálni, akkor sajnos a piros ajtó mögött tudni fogják, hogy jövünk, a kameraszobába csak azon át vezet az út. - Mielőtt még szóba hozná Szellemet, gyorsan fojtatja. - Apámmal már beszéltem...valójában ő hívott. Jobb ha nem tudja, mire készülünk, mert már így is parázik, meg ahogy hallottam megvan épp a saját gondja is...
Vet egy aggodalommal teli pillantást a mobilja felé, de aztán megrázza magát. Egy seregnyi árva gyereket tartanak fogva egy olyan helyen, amiről ilyen idősen ő csak tündérmesékből halott, mint a gonosz varázsló vára, igaz ott nem volt ilyen iszonyú...a lényeg, hogy most nem aggódhat egy felnőtt ex-bérgyilkosért az amazon nejével, amikor ennyi csöppség számít rájuk. Helyette inkább a szekrényhez lép, s előkapja belőle az éjszakai akcióhoz szerzett ruhákat.
-Hoztam neked is, gyere...
Magára kapja a fekete szabadidőnadrágot, fekete pólót, és fekete ujjatlan dzsekit, művét pedig egy fekete símaszkkal koronázza meg, majd dolga végeztével a tükörbe mered, s a fejét csóválja.
-Komolyan, már csak egy dollár feliratú zsák kéne, hogy úgy nézzek ki, mint egy rajzfilmes betörő...neked bezzeg ez is jól áll, pukkadj meg!
Még gyorsan feltölti a viyó adatait egy távoli server-re, aztán a bokájára csatolja a shruikenek fészkét, aztán Sarah-val együtt megindulnak a bérautó felé, hogy szép nyugodtan megfigyeljék a helyet.

-Bakker... - szalad ki a száján, mikor a távolból meglátja mi folyik itt. Először nem érti, mi folyik itt...illetve, hogy miért, de ahogy felbukkan az igazgatónő(?) rögtön a szája elé kapja a kezét, s lelkét a bűntudat kezdi mardosni.
-Az én hibám... - Ismeri be, nem kevés fájdalommal a hangjában. - Máris észrevették, hogy elvittem a vinyót. Na jó...
Telefonját a füléhez emeli, s azonnal tárcsázza Adam-et, hogy beszámoljon neki a helyzetről, mint egy jó katona tenné...legalábbis nagyon reméli, hogy apósa így emlékszik majd erre, nem pedig úgy, hogy felkeltette az éjszaka közepén azért, hogy a körmét rághassa értük hajnalig. Rövid "csevej" után leteszi a készüléket, és Sarah felé fordul.
-Rendben..."B" terv...Adam szerint begyújthatnánk valahogy azokat a hordókat, de szerintem abból nem lenne elég nagy káosz...
Az valamiért meg sem fordul a fejében, hogy a rendőrséget is kihívhatnák, pedig az kéne hogy legyen a természetes első gondolat ebben a helyzetben. Sajnos a múltbeli események után azonban már reflexből nem bízik bennük, és ha a New York-i banda olyan, amilyen, bele sem mer gondolni, milyen lehet a Texas-i változat, abban viszont egészen biztos, hogy testközelből nem szeretné megtapasztalni.
-Esetleg megjátszhatnánk azt, hogy belehajtasz teljes sebességgel a teherautóba...pokolba ezzel, oda ültetik a be a gyerekeket! Na jó, C terv!
És már eszébe is jut az a terv...csak épp nagyon nem tettszik neki...
-Nekihajtok a falnak, mint egy ámokfutó...kis szerencsével nem akarnak majd agyonlőni. Te közben mögéjük tudsz kerülni gyalog, és lesokkolhatod azt a kettőt a kapunál, pláne, ah még segíteni is akarnak nekem. Utána elintézzük mindet egyenként...igaz, hogy heten vannak kettő ellen, de ők nem úgy készültek, hogy ez Fair harc lesz, szóval van esélyünk bőven.
~Remélem működik ebben a vacakban a légzsák.~
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sarah Wilchok on Vas. Szept. 02, 2012 9:22 am

Persze eszembe juthatott volna, hogy már egyszer nagyjából lemoziztam neki, hogy mi történt Varanggyal, éppen ezért nem értettem miért akarná, hogy szegény idejöjjön, vissza, de mielőtt ezen vitázni kezdtünk volna megadta magát és újra beletemetkezett a tervrajzokba, hátha támad valami kevésbé necces ötlete.
Mikor Szellemet kezdte emlegetni, először felcsillantak a szemeim, de aztán ahogy tovább mondta, a hangsúlya miatt jobbnak láttam, ha egyet értek Sean-nal, nem kell belekeverni.
- Megoldjuk magunk is ……valahogy. – bólintottam rá. – Lehet, hogy jobban járunk, ha ott rögtönzünk valamit.
Aztán előveszi a ruhákat és most ezzel meg is lepett, hiszen ezek szerint csak gondolt valami ilyesmire, így rögtön kap is egy forró csókot, mielőtt magamra kapkodom őket.
- Miért te is elmehetnél egy akciófilmbe rosszfiúnak simán! – vigyorgok rá, mert tényleg eléggé humoros, amikor a fejére húzza a sapkát.
- Szerintem kevésbé gyanús, ha inkább összemaszatolod magad valami sötét krémmel, és jobban is látsz benne, mert ebben a 30 fokban, ami itt még most is van, csorogni fog alatta az izzadtság. – mutatom fel a műszálas, vastag maszkot.

Aztán persze erre mondják, hogy „ember tervez, Isten végez”, mert olyan kellemetlen meglepetés fogad minket, hogy erre igazán nem lehetett volna felkészülni.
Nem kell hozzá Sean beismerése, hogy tudjam, felfedezték az ottani kis kutakodásunkat és most igyekeznek minden nyomot eltűntetni, köztük a……….
- Ez nem lehet igaz! Mit művelnek azokkal a szegész kölykökkel? – ugrottam volna ki a kocsiból, de Sean szavai még időben zökkentettek vissza a valóság kegyetlen talajára, hogy ne menjek fejjel a falnak, mert azzal nem mennénk sokra, ha mi is az áldozatok listáját gyarapítanánk, akiket soha nem találnak majd meg.
Kicsit meglepődve hallgatom, ahogy Adam-mal cseverészik, mert nem is tudtam, hogy ilyen jóban vannak, de most nem is ez a lényeg, hanem, amit tennünk kell.
Az első terv, amit felvázol, hogy belehajtsak az autóba, tetszik, de igaza van, veszélybe sodornánk a srácokat, a második viszont nekem nem tetszik, hiszen Sean-nak nincs olyan védelme, mint nekem és könnyen összetörheti magát.
Az is igaz viszont, hogy, ha én teszem meg, nem tudja lekapcsolni az őröket a kapunál.
- Nem tetszik, de nem látok más megoldást, muszáj kiktatnunk valahogy ezeket a fegyvereseket, de utána, ha már látod az igazgatónőt, nem tudnád a befolyásod alá vonni? Ő leállíthatná az egészet? De, ha nem is tudod megtenni, mindenképpen el kell kapnunk, hogy bejussunk a piros szobába, hogy a kamerás beengedjen oda és ne hívjon erősítést. – jut eszembe még az utolsó pillanatban.
Aztán eszembe jut egy megoldás, amivel legalább Sean életét megóvhatom és egy pár másodpercre megfogom a kezét, miközben átadom neki is a képességemet, hogy az megvédje az ütközéstől.
- Most már nyugodtabb vagyok, használd egészséggel. - búcsúztam tőle egy csókkal.
Minden esetre valamit tennünk kell mielőtt késő lenne, így kiszállok a kocsiból és beleolvadok a sötétbe, hogy ha Sean akcióba kezd, azonnal cselekedni tudjak.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Varangy on Kedd Szept. 04, 2012 7:24 pm

Sean bepattan a kocsiba és teli gázzal belerombol a falba. A légzsák azonnal a képedbe vágódik, az öv pedig éppen úgy érzed, hogy kettőbe akar tépni, még így, Sarah spóráinak testedbe ültetése mellett is. Eleredt az orrod vére, nagyobb bajod nem lett szerencsére, azon kívül, hogy hányingered van, émelyegsz és némileg szédülsz, de ez jó eséllyel átmeneti tünet.
Az ajtóban posztoló két fegyveres meglepetten kapja az ütközés felé a fejét, majd összenéznek. Az egyik biccent a társának, aki a hátára veti a gépfegyvert és a kocsihoz szalad. Idegen, furcsa akcentussal beszél, mintha mélyen, torokban képezné a szavakat:
- Hurahm! Hurahm! Nhem ehett bhaja? - érdeklődik. Még jelenlegi állapotodban is jobban beszéled az angolt nála, ez biztos. Mivel lényegében az ajtónak támaszkodik fel tudod mérni valamelyest a kocsi belső, az ütközés után is még működő világítása mellett. Olajbarna bőr, göndör, olajosan csillogó fekete haj, ápolt pofaszakáll, sötét szemek. Jellegzetesen arabos vonások. Közben látod, hogy Sarah megkezdte a magánakcióját, ha pár mondatig szóval tartod az ipsét, akkor meglepheti a lány.
Sarah te könnyedén a másik férfi mögé tudsz lopózni, hiszen a baleset leköti azért az ő figyelmét is. Érintésed nyomán, mivel mindent beleadsz, úgy csuklik össze, mint egy rongybaba. A halvány fényben te is meg tudod nézni egy pillanatra. Kávébarna bőr, sötét szemek, erős szakáll. Arabos rassznak tűnik, főleg mióta élőben is láttál olyat Kalifa személyében.
Ha Sea szóval tudja tartani 5 mondaton át a másik őrt, akkor Sarah a mit sem sejtő férfi mögé lép és szintén mélyálomba küldi. Mindkettő könnyű géppisztollyal, késsel és két kézi gránáttal volt felszerelve, meg egy-egy katonai oldalfegyverrel. Se irat, se pénz, se mobil nincs náluk és semmilyen ékszer, amiről azonosítani lehetne őket.
Ha innentől irány befelé, akkor arra két út van.
1. A kapu: amint egyikőtök belép, azonnal rövid sorozat vágódik le a bőréről és taszítja hátba. A kapu felett biztonsági kamerák nincsenek, ötletek sincs, hogy vették észre, de észrevették. Profik. Nem próbálkoznak a külső kapu lezárásával, helyette a két őr az épület előtt fedezékbe húzódott és őrzik a bejáratot, előre hatalmas nyílt térség, amin keresztül kell vágni. Gránátokra számítanotok kell és azok ellen kevés a páncélbőr.
2. A falon átmászva: minden csendes, amíg meg nem közelítitek valamelyik bejáratot. A másik két őr akik járőröztek odarohantak, így ugyanúgy elállják az utat, mondjuk itt egy gránát legalább nem robbantja fel a gyerekekkel teli kocsit véletlenül, de ettől nem könnyebb közelebb jutni.
Ezek az alakok nem ma kezdték. Teljesen eltűnnek a fedezékük mögött, ha közeledtek, az egyik a feje felett felnyújtott gépfegyverrel vaktában de széles ívben kaszálva lődöz, így adva fedezettüzet a társának, amíg az feláll gránátot dobni. Kis zsebtükröt emelve figyelik a mozgást, mint egy rögtönzött periszkóppal, sosem dugják ki a fejüket. Bőven van lőszerük, nem takarékoskodnak. Valahogy törjetek át valamelyik őrposzton...
avatar
Varangy
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 123
Hírnév : 10
Tartózkodási hely : utcák, terek, sikátorok

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sean Darrow on Csüt. Szept. 06, 2012 9:22 pm

Miután Sarah kiszáll az autóból, Sean ujjai görcsösen a kormánykereket kezdik markolászni, miközben szaporán veszi a levegőt. Másodpercekbe telik csak, mire lenyugszik annyira, hogy végre elengedje azt, és kiengedje a kéziféket, átváltson egyesbe, ellenőrizze a benzinmutató állását, beállítja az ülést, és ellenőrzi a tükröt, és persze bekapcsolja a biztonsági övet is, majd még egyszer felsandít a visszapillantó tükörre...
-Basszus!
Így is elég kétséges, hogy nem fogják csípőből agyon lőni, biztos ami biztos, miután falnak megy, ha viszont még símaszkot is visel, mikor benéznek a kocsiba, akkor meg is érdemli, szóval szép lassan lehúzza magáról, aztán újabb mély levegő, és gázt ad. Eleve volt benne mindig egy kis félsz, ha túllépte a sebességhatárt, most pedig, hogy holtbiztos abban, karambolozni fog, a szíve majd kiugrik a helyéről. Szerencsére az egész gyorsan lezajlik a számára, s mire kettőt pislogna, már ott is áll az ablaka előtt egyik ellensége.
-Hol...hol vagyok....mi történt? - Pislog rémülten, és próbálja megjátszani a holdkórost, amennyire csak tudja. - Istenem...segítsen! Nem érzem a lábam! Könyörgöm! Ne hagyjon itt! Úr isten, annyira fáj!!!
~Sarah, gyere már! Tudod jól, milyen borzalmas színész vagyok, és nem hiszem, hogy sokáig tudok alapozni ennek a gyerekrablónak az emberségére...ráadásul picit bűntudatom is van ezért.~
-Kérem én...te jó ég...a feleségem..itt ült mellettem az előbb! - Kiált fel, és rémülten mered a szélvédőre, ami természetesen apró darabokra tört az ütközéstől, mint minden új fajta biztonsági üveg. - Te jó ég, ugye nem...csak nem? - Majd ha az őr ájultan bukik előre. - Á, ne aggódjon, itt áll a háta mögött, és épp lesokkolja magát...Persze, aludj el, mikor hozzád beszélek, bunkó.
Most, hogy kettőt sikerült kipipálni, valamivel derűlátóbban látja a helyzetet, miközben kiszabadítja magát. A terv hátulütője, hogy kissé sajog mindene, és enyhén szédül is, de remélhetőleg ez hamar el fog múlni, addig pedig pihenésképp törli az őr aznapi emlékeit, majd visszahúzza a maszkot a fejére.
~Hmmm...ketten együtt rosszabbak vagyunk mint az alkohol.~
~Nálad minden oké? Remek, másszunk át a falon, a kocsi jó lesz állványnak, ha másra nem is...~
Mielőtt azonban behatolna, a fegyvereshez hajol, hogy átnézze mi van nála. Neki már nem kell a puska, úgyhogy elkobozza azt, és minden tartalék lőszert is. Mikor végre a kezében tarja a gépfegyvert, egy pillanatra megcsodálja azt, s szemei úgy csillognak, ahogy az odabent fogva tartott lurkóké fog majd, ha kihozzák őket innen, és először kaphatnak majd kézhez valami nagyon szép játékot...
~Majd Greg gyárt nekik néhány Logan akciófigurát, vagy ilyesmi...~
A gránátokat nem tervezi használni ugyan, de azt is átveszi megőrzésre, biztos ami biztos. Immár felfegyverkezve vágnak neki, és meg sem állnak egészen addig, amíg el nem kezdenek lőni rájuk.
~Francba, ezt én akartam csinálni velük!~
Ugyanezt gondolja a tükörről is, hisz neki sem ártott volna hozni magával egyet, még szerencse, hogy ott van a telepátia, így amikor valaki már szinte látja maga előtt, ahogy ők ketten cafatokra robbannak, ő felnéz, aztán óvatosan a gránát felé nyújtja a kezét, koncentrál, és magasan a két bitang főlé röpteti az eszközt, hogy az ne nyírjon ki senkit, még véletlenül se, de azért fedezékbe húzódjanak.
~Na jó, én fedezlek, te szaladj oda, és küld el őket aludni!~
Ha sikerült a gránátos trükk, ha nem, fellebegteti a gépfegyvert, és vaktában lead pár sorozatot nagyjából az ellenségek felé, reménykedve, hogy nem talál el senkit valami fontos helyen. Ha erre meglapulnak, feláll, hogy valamivel biztosabb kézzel folytassa az ellenség sakkban tartását, amíg kedvese oda rohan.


A hozzászólást Sean Darrow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 07, 2012 5:24 pm-kor.
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sarah Wilchok on Pént. Szept. 07, 2012 8:51 am

Aggódva hagyom ott Sean-t, hogy belekezdjen az elterelő műveletbe, mert tudom milyen nehéz megszokni, hogy aránylag sérthetetlen vagy, viszont azt is tudom, hogy attól még a legtöbb sérülés fáj, ezt nem lehet elkerülni, még ha nem is esik nagy baja.
Megbújok a sötétben és mikor meghallom a csattanás azért összerezzenek, de már lopakodom is az egyedül maradt őr mögé, akit most leköt a „baleset” és a társa figyelése, így nem okoz gondot, hogy megragadva a nyakát és használva a képességemet, egy hang nélkül küldjem mély szendergésbe. Most már közelről is szemügyre vehetem és meglepődve látom, hogy a vonásai és a bőrszíne is mennyire hasonlít legújabb tanárunkéra Kalifáéra, így nem nehéz beazonosítani, hogy valószínűleg arab.
Sean még közben sikeresen köti le a másik őrt, de kétségbeesett üzenete azért a nem épen vidám helyzet ellenére mosolygásra késztet, és gyorsan ezt a fickót is lesokkolom. Az azonban itt másr feltűnik, hogy ez is arab, ami egyszer elmegy véletlennek, de kétszer, az már erősen gyanús.
Most azonban nincs idő ezt megvitatni, Sean gyorsan lefegyverzi az emberünket, én is visszamegyek az elsőhöz és az ő géppisztolyát, kézifegyverét és gránátjait is elhozom, hogy egyrészt nehogy más kaparintsa meg, másrészt talán még hasznát vesszük.
- Jól vagy édes? – lehelek egy futó csókot a szájára, mikor kikászálódik az autóból Sean. – És most? – lehelem az épület felé mutatva, de aztán már hallom is a fejemben felcsendülő hangját.
~ Jól van, oké, akkor mászunk, én remekül vagyok. ~
Azonban nem jutunk messzire, mert pár lépés után, máris golyózáporban találjuk magunkat, ezért gyorsan mi is fedezékbe vonulunk, bár bennem nem sok kárt okozhatnak, de azért nem szeretem, ha eltalálnak, így gyorsan ki kell találni valamit.
Az biztos, hogy legalább ketten pufogtatnak ránk. Sean is közben törheti a fejét és a magasban eldurranó gránát hangja közben már a tervet is meghallom.
~ Hát jelen helyzetben én sem tudnék jobbat kiötleni. Megyek, de vigyázz magadra. ~
Megvárom, míg újabb gránát robban a magasban és kedvesem sortűz alá vonja a fedezékben lapulókat, bár sejtem, hogy még így sem lesz sétagalopp, nekivágok teljes erőmből rohanva, hogy még a lendület és a meglepetés is a javamra döntse a mérleget.
Azért persze nem úszom meg pár kóborló golyó nélkül, ami kellemetlen, de legalább kellő motiváció, hogy az első egyenruhás nyakába ugorva, azonnal alapos sokkolásban részesítsem, aztán megyek tovább, remélve, hogy a másikat is hasonló jóban részesíthetem.


avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Varangy on Kedd Okt. 23, 2012 4:33 pm

Nos az akciózás döbbenetesen jó eredménnyel jár első látásra. Az elhajított gránát a magasba száll Sean akarata szerint, majd az emelet magasságában detonál is, szilánkokra zúzva az ablakokat a légnyomásával. A két fegyveresre törmelékeső zúdul, természetesen mindkettő hevesen hasra vágódik, így szabad az út Sarahnak, aki villámgyorsan indul meg feléjük, miközben Sean aktívan tüzel a fedezék felé, hogy a szilánkeső megszűnésével is ott tartsa a két bitangot. Minden mesésen alakul...
Amíg kb 6 méterre a két alak rejtekhelyétől Sarah hirtelen el nem vágódik a talajon. Ő sem igazán érti elsőre, hogy mi történt, annyira hirtelen jött, csak egy ütést érez a fején, meg egy ellenállhatatlan erőt, ami a hátára löki. Vér csöpög a szemedbe, amint felkelni próbálsz, ösztönösen végigsimítod az arcodat és a halántékodnál megérzed az apró sebet. A mutáns erővel megerősített bőrödet is átvitte a lőszer! Szerencsére addigra bőven vesztett annyit az erejéből, hogy a koponyacsonttal ne bírjon el, de nem vízipisztollyal lőttek rád az tuti, ráadásul cikkcakkban, kiszámíthatatlanul futottál. Nem kell sokat matekozni: orvlövész! Valamiféle precíziós puskával.
Most jön a kérdés, menyit tanultatok Fagypont óráján. Sarah nyílt, de a bőre miatt nagyjából védett célpontként ül egyelőre a füvön, Seannek vagy tárat kell cserélnie, vagy mindent feledve hozzá rohan, de rajta a növényi spórák jóval kisebb védelmet generálnak. Mindenesetre a fickó a távcsövessel nagyon veszélyes lehet, ráadásul a tárcserére szoruló gépfegyver már nem tarthatja sakkban éppen a két őrt sem.
avatar
Varangy
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 123
Hírnév : 10
Tartózkodási hely : utcák, terek, sikátorok

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sarah Wilchok on Csüt. Okt. 25, 2012 2:36 pm

A terv elsőnek úgy néz ki, hogy beválik és én nagy tempót diktálva, cikkcakkban rohanok a fegyveresek felé, míg ők fedezékbe vágják magukat a repeszek és törmelékek elől, na meg Sean golyózápora is maradásra ösztönzi őket.
Már-már úgy érzem, hogy mindjárt letámadhatom őket és akkor egy problémát legalább letudunk, mikor úgy érzem, hogy sikerült lefejelnem egy kamiont, ami láthatatlanul jött szembe velem. Úgy vágódok hátra, mintha letaglóztak volna és a halántékomhoz nyúlva, ahol égető fájdalmat érzek, meglátom a véres ujjaimat.
~ Mi a rosseb? ~ meredek a vérre megrökönyödve, hiszen ahhoz, hogy engem a páncélbőrön keresztül megsebezzenek, vagy nagyon közel kellett volna lenni, vagy nagyon erős tűzerővel kell rendelkezni! Az előttem lévő fickók biztos nem lőttek és így a második variáció marad. Mindezek mellé, még nem is nyíl egyenesen és nem is sétáltam. Ez viszont aggasztó! Valahol lapul egy orvlövész, aki nagyon is jól végzi a dolgát.
Egyben biztos voltam, hogy nagyon is csábító célpontot nyújtok a nyílt terepen, ráadásul az előttem lévő két fegyveres is rögtön magához tér a meglepődésből.
Abban azért nagyon reménykedtem, hogy Sean nem kezd értem rohanni, mert akkor már nem csak magam miatt aggódhatok, hiszen engem még mindig jobban megvéd a bőröm, mint őt.
~ Sean, maradj a helyeden, jól vagyok! ~ üzentem neki azonnal, ahogy ezt átgondoltam. ~ inkább abban segíts, hogy lent tartod az előttem lévőket a földön, vagy kiszúrod nekem az orvlövész, hogy tudjam merről számíthatok rá. ~
Nekem nem sok választásom maradt, csak a meglepődés és a gyorsaság. Talán elhiszi, hogy súlyosan megsebesültem s nem számít rá, hogy még mozogni tudok.
Egy pár másodpercig feküdtem, mint aki tényleg sebesült, aztán hirtelen pattantam fel és két lépés után egy tigris bukfenccel landoljak a fegyveresek között. Már nem volt sok időm.
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sean Darrow on Csüt. Okt. 25, 2012 4:34 pm

Sean imádja, amikor egy terv pontosan úgy megy végre, ahogy azt elképzelte. Talán egy nap a valóságban is megtapasztalhatja, milyen az. Ma viszont semmiképpen, hisz a lőszere kifogy a tárból, ráadásul a látvány, ahogy Sarah vérző fejjel esik össze, több mint letaglózó. Össze szorult gyomorral figyeli, majd veti magát fedezékbe, mielőtt őt is eltalálnák, közben pedig ezernyi gondolat fut végig a fejében. Szerencsére aztán meghallja a hangot, ami segít neki összeszedni magát, és hamarosan válaszol is.
~Tarts ki!~
Mialatt előkotorja a másik tárat, amit elkobzott, a körülötte heverő virágcserepekre, és egyéb hatalmas kerti edényekre és kaspókra kezd koncentrálni, hogy azokat hármasával hajigálja a telikénézis segítségével arra a két pancserre, akiknek biztos nem lenne most sem jobb dolga, mint kedvesére lőni. Az orvlövésszel sajnos még nem nagyon tud foglalkozni, hisz nem látta, honnan lőtt, és ha látta is volna, mit tehetne? Lője le?
~Sose maradj egy helyben!~
Ha Sarah terve sikerül, és le is sokkolja a két rosszarcút, netalán rá is lőnek még egyszer, ő pedig látja, honnan, akkor az újratöltött puskával a lövészre ad le egy rövid sorozatot - kivéve, ha valami panelház ablakából lő, azt nem kockáztatja meg - ha pedig sikerült rávennie, hogy egy kicsit nyugton maradjon, az összes hordót közéjük repít, és be is gyújtja őket, hogy a füst egyfajta büdös falat képezve eltakarja őket a lesipuskás elől.
~Biztos jól vagy?~
~Nem megöletni magunkat nehezebb, mint hittem volna...~
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Varangy on Csüt. Okt. 25, 2012 10:09 pm

Az élet nehéz, ezt megtapasztalja a két ifjú hősjelölt most rendesen. Sarah sikeresen vetődik be ugyan a fedezék mögött lapuló fegyveresekhez, de nem tudhatja, oda rálát-e a lövész. Mint kiderül, nem. Ellenben Sean, amint megemeli a fejét, már dörren is a precíziós puska, a srác nehézkesen törölgeti fedezéke forgácsait a képéből. Valamelyik első emeleti ablakban fekszik a puskás számításaid szerint, ahol az "elmebetegek" vannak. Pontosan nem tudod melyik is a nyertes.
Sarahnak rá kell jönnie, ezek a fickók tényleg nem kispályások. Akinek nekiugrott, az a felső testén keresztbe fordított puskával igyekszik távol tartani a lányt, semmit sem bíz a véletlenre, nem nagyon akarja hagyni magát megérinteni. A társa viszont kést ránt és hátulról többször is az arcodba szúr, szintén villámgyorsan, igyekszik elkerülni a fizikai kontaktust. Minden döféssel egyre közelebb jár a szemedhez, ami védtelen, ráadásul egyszer a füledbe döf. Éles fájdalom hatol a koponyádba, valószínűleg a részlegesen védett hallószervben elfordult a penge, de esélyesen a jobb dobhártyád átszakadt. Ezek nagyon veszélyesek! Egy pillanatra sem lepődtek meg sebezhetetlen mivoltodon. Látod, hogy semmi fém sincs rajtuk, többféle gránát is van az övükön és műanyagpuskával szerelték fel őket. Felkészültek a mágneses erőre, a különös érzékszervekre és... a sebezhetetlen mutánsokra is. Bárkik ezek az alakok, hát az tuti, hogy vérprofik, ráadásul kőkemény kiképzést kaptak mutánsellenes taktikákra. Olyan komolyat, amit te eddig max a Xavier hivatalos információs bázisára támaszkodva tudnál elképzelni, de ahhoz tutira nem fértek hozzá. Valaki nagy titokban brutális mennyiségű információt gyűjtött össze és nagyon kemény alakokat képez ki... ellenetek. Ennek a fele sem tréfa!
Az mindkettőtöknek nyilvánvaló, ha az épület túloldalán lévő haverjaik is ideérnek, nektek annyi. Le kell szerelnetek ezeket az alakokat. De hogyan? Sarah nem fér hozzá a puskájával őt távol tartó alakhoz, a mögötted álló meg előbb-utóbb a szemeden át az agyadba fogja tolni a pengéjét. Sean, ha csak kidugja a fejét, a mesterlövész azonnal lőni fog. Mit cselekszetek?
avatar
Varangy
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 123
Hírnév : 10
Tartózkodási hely : utcák, terek, sikátorok

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sean Darrow on Csüt. Okt. 25, 2012 11:03 pm

~AZ ANYÁD!~ Gondolja Sean, a föld, és éles agyagdarabkák sűrű köpködése közben. Mémi vér is kerül a padlóra, hisz nehéz megúszni, hogy helyenként ne vágja fel a száját, de szerencsére semmi komoly, legalábbis még mindig jobb a helyzet, mintha a fejébe talált volna az a puska, mint Sarah-nak.
~Na jó, ez kezd nagyon nem tetszeni, még szerencse, hogy 3 év Counter-Stike után nem tudom sajnálni az orvlövészeket, bármilyen unfair szemétséget vetek be ellenük.~
Márpedig pontosan erre készül. Némi koncentráció, és a puskája magasan a levegőbe emelkedik, hogy szép lassan becélozza az ablakot, de természetesen közben is mozgatja ide oda fekvő helyzetből, nehogy a manus arra kezdjen lövöldözni. Reménykedik benne, hogy ez a három másodperc elég volt ahhoz, hogy a fickó felfogja, jobban jár, ha hasal, mert ez után elsüti a puskát, és nem örülne, ha most válna gyilkossá, mondjuk erre max akkor van esély, ha a palatető élő személynek számít, az utolsó pillanatban ugyanis felemeli a puska csövét, biztos ami biztos. Ezt követően felpattan, közelebb szalad a dulakodókhoz, és másik ezével már távolról kikapja a fickó kezéből a kést, hogy aztán a másik vállába repítse azt, hogy ne ugráljon annyit a rohadt puskájával.
~Most kapd el!~ Szól Sarah-nak, aztán telekinetikusan előrébb löki a kését vesztett fazont, hogy végre lesokkolhassa, ő maga pedig folytatja az orvlövész zaklatását a tetőn, távirányítású puskájával.
~Mennyivel könnyebb lenne, ha én is tojnék az életükre. Egy mozdulat, és kibiztosítom a rohadék összes gránátját a ruháján. Na ja...fater biztos büszke lenne...~
~Húzz bele, ha mind ránk jön egyszerre, azzal már nem bírunk el.~


A hozzászólást Sean Darrow összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 26, 2012 11:05 pm-kor.
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sarah Wilchok on Pént. Okt. 26, 2012 11:39 am

Minden pillanatban várom, hogy megint eltalál a nagy erejű puska és nem vagyok benne biztos, hogy akkor is biztosan fel tudok majd állni, de nem habozhatok, mert akkor még nagyobb bajban leszek, leszünk.
Hallom a durranást is, de mivel nem érzek semmit, így sejtem, hogy most nem én voltam a célpont, viszont most meg Sean-ért aggódhatok, remélem vigyázz magára.
Azonban a meglepetés ereje elmarad, hiszen ahogy behuppanok a két fegyveres rejtekébe és megpróbálom elérni az egyik puskást, az azonnal keresztbe fordítja a fegyverét és azzal tart távol magától, méghozzá olyan ügyesen, hogy tényleg nem érem el.
Amíg mi kétségbeesetten huzakodunk, addig a másik viszont nagyon is elér engem a késével és láthatóan a szememet igyekszik célba venni, ami egyet jelent, hogy tudatosan készültek a fogadásunkra, vagyis tapasztaltak olyan mutánsok ellen, mint amilyen én is vagyok. Ez minden mozdulatukon látszik és ez nagy baj! Nagyon nagy baj!
Hirtelen felkiáltok, ahogy az éles penge a fülembe szúr és komolyan megsebez, de egyúttal olyan düh és harag önt el a fájdalommal együtt, hogy ez megsokszorozza az elszántságomat.
Kezdem belátni, hogy ezeket a fiúkat nehéz lesz legyűrni, nem hatódnak meg némi mutáns képességtől és ki is képezték rá őket, még a mellé, hogy gondolom a katonai pályát sem most kezdték. Azt is tudom, hogy már nincs sok idő, hiszen bármikor erősítést is kaphatnak, ezért ki kell találnunk valamit, hogy hatástalanítsuk őket.
Mivel a képességemet nem tudtam használni, ezért váratlan dologra határoztam el magam. Már nem nyomtam a puskát, hogy hozzáférjek a férfihoz, hanem egy hirtelen mozdulattal magam felé rántottam nagy erővel, teljes testsúlyomat bevetve, hiszen hanyatt vágtam magam, rántva magammal a kommandóst is, ha nem ereszti el időben a fegyverét. Azt is vártam ettől, hogy ha elveszíti az egyensúlyát, akkor még a társát is letarolja, de minimum beleszalad a vagdalkozó késébe, hiszen én kikerülök a hatóköréből. Aztán, ha nem ugranak el időben, most már a lábukba tudok kapaszkodni és akkor már nem ússzák meg áramütés nélkül.
Már a mozdulatom közben ér Sean kiáltása, de már nem tudok foglalkozni vele, csak miután jól vagy rosszul sül el az egész.
~ Igyekszem édes, igyekszem! ~ lihegem utána.


avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Varangy on Szomb. Okt. 27, 2012 9:40 am

A fegyver a magasba repül, mire jó eséllyel, a képzettségüket figyelembe véve, az orvlövész azonnal lehasal, főképp, miután egy rövid sorozat vágódik az építmény tetejébe. Sean megindul, de addigra Sarah akcióba lendül.
A puskás embert sikerül meglepned és magad felé rántanod, de a fekvő fickó súlya azért elég nagy és ráadásul hamar eszmél, minden erejével visszafelé rántja a mordályt. Van gyakorlatod, hagyod magad, így egyszerűen magára húz, ahol már engeded is ki a tüskéidet. Az ipse hangot sem ad, néma üvöltésre nyílik a szája, orrából vérpatak indul, harcképtelenül csuklik vissza teljesen a talajra.
A késes ürge kezéből kirepül a gyilok, a telepatikus lökésre meg is indul, de jól irányítja a testét, a lány kezén kívüli körbe zuhan el. Felnézve látja, hogy elfogytak az esélyei, de azért ő is megemeli a fegyverét Sean felé. Fejre céloz és őt annyira nem védik a spórák, mint Saraht. Persze van időtök még a lövés előtt eltakarítani a fickót, de sajnos mindketten rá is figyeltek ez alatt. Amíg az édes ájulás magába rántja Sarah karjai között vagy talpa alatt, addig az előzőleg kiütött gyenge, de határozott hangon szólal meg:
- Ja kerim... Ja rahim... Ja fetah... Allah akhbar...
És ezzel kirántja a biztosító szeget az övén lógó kézigránátból, szemében fanatikus tűz izzik, a gyűlölet és az áhítat maszkjává válik szinte az arca. Nos a katonai kézigránátokat 6 és 10 másodperc között késleltetik, míg eldurran, ha nem kerül bele vissza a biztosító szeg. Ennyi időtök van bármit is csinálni, utána a két őr testét és az egész rothadt bejárati kaput tűzgolyóvá fogja változtatni a két fegyveres övén függő összesen 12 kézigránát. Baromi nagy tűzijáték, ha senki nem akadályozza meg! A fickó remegő kezében ott a pisztolya, ha szükséges igyekszik védeni magát és öngyilkos bombáját, szabad keze a gránáton, telekinetikus erővel nem lehet visszatolni a biztosító szeget. Alkalmazkodott hozzátok és kész a maga és a társa életét adni két mutáns halálért cserébe, gondolkodás nélkül. Ti jöttök.
avatar
Varangy
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 123
Hírnév : 10
Tartózkodási hely : utcák, terek, sikátorok

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sean Darrow on Szomb. Okt. 27, 2012 12:28 pm

Bár Sean általában mentes az előítéletektől...á, kit akarok átverni, Kaliforniában nőtt fel, szóval ha meghall egy arab szöveget, amiben ráadásul még az is szerepel, hogy Allah, az számára csak egyet jelenthet:
~EZ FEL FOGJA MAGÁT ROBBANTANI!~
Sajnos azonban, ha nem szeretné, hogy az épületben valaki véletlenül meghaljon ez a két elme roggyant miatt neki is drasztikus lépésre kell szánnia magát, és már rohan is feléjük, hogy növelje a "térerejét". A csúzli nem hatja meg, egy laza csuklómozdulattal arrébb üti a fickó kezével együtt, ugyanis fagypont képzésének hála mostanra már eljutott odáig, hogy ha fegyvert fognak rá, és látja, az többé nem félelmetes, inkább csak irritáló. Nincs messze, így két másodpercébe kerül csak, hogy Sarah mellé érjen, és két kézzel a robbantgatós fickóra mutasson, mire annak gránátjai, amiket nem fog elrepülnek a francba, messzire tőle, és persze a teherautótól is, ahol nyugodtan robbantgatnak, legfeljebb a szomszédok bánják majd a zajt - mondjuk akit a géppuskatűz nem zavart, az meg igen, az menjen fülészetre - majd szigorúan a szemeibe néz.
-Vedd le onnan a kezed! Nem akarsz megdögleni!
~Gyerünk, csináld! Ennyire voltam tőle, hogy inkább a gránátokkal együtt hajítsalak messzire, hogy felrobbanhass, ha ennyire szeretnél! Kérlek, ne kelljen megbánnom!~
-Vége van, a harc véget ért, megpihenhetsz!
Közben pedig reménykedik, hogy Sarah visszadugja a megmaradt gránát szelepét, mielőtt baj lenne.
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sarah Wilchok on Szomb. Okt. 27, 2012 2:36 pm

A rántásnak ellenáll a fickó, de meggondolatlanul visszafelé rántja a fegyverét ezzel szabályosan rásegít nekem, hogy felé lendüljek, és ez már nekem elég is, hogy megragadjam és belemélyesszem a tüskéimet. Nem akarom sokáig húzni a dolgot, így beleadok apait-anyait, így pillanatok alatt földet fog a pasas.
A figyelmem azonnal a másik felé fordul, mert szinte számítottam rá, hogy a kés belém csapódik azonnal, de Sean megmentette a helyzetet és kiütötte a kezéből a pengét, de arra már nem tudta rávenni, hogy a karjaimba zuhanjon. Viszont még így is gyilkolni akart! Ráemelte a pisztolyát Sean-ra. SEAN-ra! Szinte még az emeléssel egy időben rúgtam el magam a földtől és, mint egy vadmacska ugrottam neki, hiszen most nem figyelt rám, és ez hiba volt. Nagy hiba! Ő is megkapta a maga adagját az idegméregből, talán még kicsivel többet is, mint kellett volna.
Ekkor hallottam meg a hangot és rémülten kaptam a fejem az előbb legyűrt arab felé, aki most pisztollyal a kezében, őrült lánggal lobogó tekintettel húzta ki az egyik kézigránát biztosítóját, abból a tucatból, ami az övén fityegett.
~ Uram Jézus! ~ hűltem el a látványra, hiszen, ha ennek a kettőnek itt felrobbannak a gránátjai, még az iskola fele is romba dől. ~ SEAN! ~ sikoltotta a tudatom, miközben a férfi felé mozdultam, nem foglalkozva a kezében tartott pisztollyal, hiszen azzal nem árthat nekem.
De kedvesem megelőzött és elütve a fegyvert az útból a többi gránáttal foglalkozott, miközben láttam, hogy iszonyúan erőlködve, szinte a tekintetével döfi át a férfit.
Még én is ledöbbentem a fejembe robbanó parancstól, amit ugyan nem nekem címzett, de olyan erős volt, hogy a köztünk feszülő kapocs révén én is hallottam.
Aztán észbe kapva kapcsoltam és, ha elengedte a gránátot nem szórakozva a biztosítóval, megragadtam és elhajítottam a kerítés felé, egy szabad területre, remélve, hogy ott nem okoz kárt, aztán akkorát csaptam a katona fejére, hogy a kezem is belesajdult.

avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Varangy on Kedd Okt. 30, 2012 5:43 pm

Szép akciósorozatot mutattok be. A fegyveres tekintete megtörik ahogy Sean elméjének ereje alatt megroppan a tudata, így Sarah könnyűszerrel hajíthatja el a gránátot. Amiket a fiú reptetett meg, azok a közelben puffannak és kész, kibiztosítás nélkül veszélytelenek. A lány által a semmibe vágott viszont a kerítés melletti pózna alját tépi darabokra, hogy az alkotmány az utcára is zuhan egyből. Kintről sikoltozás hallatszik, vagy eltalált valakit a ledőlő telefonpózna, vagy (ami valószínűbb) valaki halálra rémült a detonáció hangjára. Mindenesetre itt hamarosan riasztva lesznek a zsaruk. Már csak az a kérdés, milyen fából faragták a Texasi fakabátokat? Vajon furcsa lesz nekik a kézigránátos biztonsági, vagy mivel mutánsok vagytok nem is lehet kérdés a "ki itt a bűnös?" Nos Dél szívében vagyunk, ahol a mai napig hősként ünneplik a legkegyetlenebb rabszolgavadászokat és konföderációs lobogó alatt, winchesterrel alszik a lakosság háromnegyede. Még a szimpla bevándorlókat is utálják... Én sietnék a helyetekben skacok...
Mellesleg ennek azért vannak objektív akadályai. Bejutva az épületbe áll a bál. Az alsó szint nagyobb részét most könnygáz lepi el, azonnal marja a szemeteket, torkotokat, fáj a lélegzetvétel, koncentrálni alig lehet, fulladtok és nyöszörgtök. A benti puskás embereket ez a legkevésbé sem zavarja, infravizort és gázmaszkot hordanak. A lépcsősor teteje felől valahonnan visszaért a mesterlövész is, aki természetesen azonnal boldogít titeket. Két fedezék mögül két-két ember szórja az áldást gépfegyverből, amíg a társuk tölt, hogy esélyetek se legyen kimozdulni. Ha kimozdultok onnan fénygránátot vágnak ki, ez rájuk a visor miatt hatástalan, de titeket azonnal, hosszú percekre tökéletesen elvakít majd. Sem a visor, sem a maszkok nem letéphetőek telekinetikusan, erősen rögzítettek és nincs olyan erőd még Sean, hogy el tud szakítani a szíjukat. A fegyverek markolatára szíjat erősítettek, amin keresztüldugták a csuklójukat, nem lehet elvenni tőlük teljesen, csak 1-2 másodpercre. Szükség esetén egy hangbombát is bevetnek, ami őrjítően éles, magas frekvenciájú, erős fájdalomkeltésre is alkalmas hangot bocsájt ki, de ezt csak akkor, ha meg tudjátok rohamozni valamelyik fedezéket. Ami nem könnyű, hisz bármilyen próbálkozásnál azonnal tüzel a mesterlövész. Ehhez jön a fojtogató könnygáz és a zsaruk miatt súlyosan szorító idő. Sok sikert!
avatar
Varangy
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 123
Hírnév : 10
Tartózkodási hely : utcák, terek, sikátorok

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sean Darrow on Csüt. Nov. 01, 2012 12:53 pm

Ő mondjuk úgy gondolta, hogy hatástalanítani kéne a gránátot, de ezt végül nem rója fel neki, hisz pontosan tudja, miért nem akart vele inkább vacakolni, és véletlenül felrobbanni, ha valami nem jön össze. És ez egy olyan nap, amikor semmi sem jön össze...
-Mi a...
Hirtelen felsorolni sem tudja, hányféleképpen szívatja őt meg ez a két megmaradt manus, a seb Sarah fején pedig emlékezteti arra, miért nem jó ötlet ide bemenni, igaz saját magát fej nélkül képzeli el, ha kapna egy olyan találatot.
-Na jó...mi lenne ha... - Kezd bele a magyarázatba, viszont ötlete nem nagyon van, ezért amikor hall egyet, boldogan kapja a fejét Sarah felé.
-Te együtt élsz egy századossal, vagy mi? Jól van, csináljuk így, én pedig itt maradok.
Segít Sarah-nak a terve végrehajtásában, a képességével - itt jól jön, hogy otthon őt használta súlyzónak - aztán megragadja a gépfegyverét, az ajtóba lebegteti, és fedezettüzet biztosít, de csak oda, ahol tudja, hogy már elugrottak onnan az őrök. Töltény szerencsére hever a lábainál bőven a két ájult fazon jóvoltából.
~Reszkess lépcső és fal, most annyi golyót kapsz, hogy csak na.~
Őszintén reménykedik, hogy gyermeteg arca, ami miatt kinézik belőle, hogy ilyen bénán céloz, most sem hagyja őt cserben, és ellenfeleli nem jönnek rá, hogy úgysem nyírná ki őket, ha nem Nagyon-nagyon-nagyon muszáj.
~Na jó, átugrom az ajtó előtt, és támadj....most!~
Újabb fedezettűz, aztán elszalad az ajtó előtt egy másik fedezékbe,hogy rá is lőhessenek egy kicsit, remélhetőleg túl későn.
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Sarah Wilchok on Csüt. Nov. 01, 2012 1:02 pm

Ahogy az általam elhajított gránát hatalmasat robbant és szerencsétlen módon kidöntött egy villanyoszlopot az utcára, sikoltás hallatszott és én ijedten néztem arrafelé, hiszen pont az volt a célom, hogy ne sérüljön meg senki, erre meg ez történik.
- Azt hiszem most már biztosan felkeltettük a figyelmet, valószínű a zsaruk sincsenek messze, sietnünk kell! – szólaltam meg aztán megpróbálva összekapni magam.
- Viszont tuti, hogy már a többi ilyen exkommandósnak és Allah hívőnek is felkeltettük az érdeklődését, így, ha a főbejáraton megyünk be, akkor biztosan várni fognak. – néztem a mondott hely felé. – És már ezzel a kettővel, meg az orvlövésszel is meggyűlt a bajunk. – húzom el a szám keserűen. – Bent meg gondolom még többen vannak. Talán fentről kéne meglepnünk őket. – nézek fel a kitört ablakokra. – Fel tudsz juttatni oda? – kérdezem, bár sejtem a választ, de nem nagyon találok más módot, hogy bejussunk.
Talán én lepődtem meg jobban, amikor nem kezdett el vitatkozni velem, hogy milyen veszélyes, meg tudomis én még micsoda! Igy aztán némi megbeszélés után úgy döntünk ketté válunk, bár most én nem örülök neki, hogy Sean játssza a csalinyúl szerepét.
- Nagyon vigyázz magadra édes! – adok egy forró csókot a szájára, hiszen ki tudja, hogy végződik az akció.
Az első emeleti ablakig lebegtet fel Sean, ahol egy üres hálóterembe lépek be. Az ajtóhoz óvakodom és halkan résnyire nyitva mérem fel a terepet. Egyenesen a lépcsőre látok rá, ahol a mesterlövész fészkelte be magát. Tudtam, hogy meg kell várnom Sean nyitó lépését, hogy a többiek elhelyezkedését is lássam, de mindenképpen az első célpontom az orvlövész lesz, akit ha meg tudok lepni, akkor a puskájával már igen csak sok bosszúságot tudok a lenti fegyvereseknek okozni, hiszen fentről nem számítanak támadásra. A puska használata nem okoz gondot, hiszen eléggé jó lövő vagyok.
Amikor a lövöldözés elkezdődik kicsit feszült leszek, de aztán veszek pár mély lélegzetet és inkább figyelek, hogy merről jönnek a lövések, hiszen egyelőre látni csak az orvlövészt látom. Mikor aztán meghallom a hangját a fejemben, azonnal kisurranok az ajtón. Nagyon nem kell halknak lennem hiszen fülsiketítő a hangzavar, így remélhetőleg észrevétlen közelíthetem meg a lövészt, majd okozhatok neki megrázó élményt. Utána jöhet a lentiek megfélemlítése és ha megy a hatástalanítása is.avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Varangy on Szomb. Nov. 03, 2012 2:55 pm

Na ez a terv nagyon jó! Majdnem mindent figyelembe vettetek, azon az egy tényen kívül, hogy valahogy már befelé is kiszúrtak titeket, de lássuk akkor most az eredményeket.
Sean sikeresen fellebegteti Saraht az emeletre, majd némi kivárás után akkor vaktában megsorozza a benti területet. Simán át tud futni a kapu előtt, mindenki lehúzta a fejét és az orvlövész sem veled van elfoglalva.
Sarah óvatosan kinyitja az ajtót. Könnyedén azonosítja is a lépcsőfordulóban fekvő puskás embert. Határozottan óvakodik felé és majdnem el is éri már, hogy lesokkolja, mikor valami ellenállhatatlan erő taszítja hátba és küldi le a lépcsősoron, egyenesen fejjel előre a gázfelhőbe, ami azonnal marja is a torkod-szemed, de ha kidugod a fejed, akkor lelőnek, ez tuti. Valaki számított rád és egyszerűen hátba lőtt! Valahogyan figyelik a mozgásotok, ez már biztos! Amíg tudsz a gázfelleg takarásában maradni, addig nem vagy célpont, de ez nem jelent túl sok időt. Másodperceket normális esetben, és 2-3 percet ha alkalmazod a Fagyponttól tanult technikádat a Nyugalom Tavával. Nagy bajban vagytok. A lépcső teteje felől viszont erős férfi hang hallatszik meglepően jó angolsággal, bár enyhe idege akcentussal:
- Nagyjából sejtem miért vannak itt Önök ketten. Feltételezem a gyermekekért jöttek - kezdi úgy nagyjából a semmibe, miközben sétál lefelé a lépcsőn. Testpáncélt hord és egy fekete, acélból készült pánt van a fején. Szakállas, bajszos, kávébarna bőrű férfi, a kezébe rohampuskát lóbál, ami gránátvetővel is fel van szerelve. Halálosan nyugodtnak tűnik. - Méltányolom, hogy életben hagyták az embereimet. Hajlandó vagyok Önökkel üzletet kötni - veti fel. - Ha érdekli az ajánlatom magukat, akkor egyikük jöjjön ide tárgyalni. Nem fogok sem én, sem az embereim rálőni, ha más sem próbálkozik semmilyen ostobasággal.
Sean, a férfi gondolataiba lehetetlen belepillantani. Nem olyan, mintha egy mutáns agyán akadnál fenn. Inkább mintha valami külső tényező elleplezné előled a pasast. Szóval nem tudhatod mennyire megbízható. De alapvetően neki áll a zászló amúgy is, nem nagyon van szüksége semmilyen átverésre...
avatar
Varangy
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 123
Hírnév : 10
Tartózkodási hely : utcák, terek, sikátorok

Vissza az elejére Go down

Re: West Village

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.