The Herculoids

4 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Sean Darrow on Hétf. Okt. 31, 2011 8:33 pm

-Ó ne....
Az események sodrásában hirtelen nem is tudja mi zavarja a legjobban. Remek jelölt lenne az, hogy a barátnője felszívódott, az sem kellemes, hogy valaki az ő gépét hackeli, és persze előkelő helyet foglal a listán az is, hogy szóba állt egy mutánssal Bronx-ban! Mindegyik elég gáz, de a legrosszabb ebben a pillanatban talán mégis csak az, hogy bár már a taxija is a saroknál tart, és a nő tanácsa is megszívlelendő - törődj a magad dolgával - valahogy mégsem képes logikusan gondolkodni, és helyesen cselekedni, vagyis eltűnni innen, mielőtt még kitörne a balhé.
-Hé Sündisznó!! -Ordítja a férfi felé, végleg elhatározva, hogy nem szökik meg...legalábbis még nem. - Láttam mit műveltél! ne akard rá kenni! Most véged van!
Ő maga is tisztában van vele, hogy ez elég gyenge próbálkozás, és a valódi terve az, hogy húzza az időt még 10 másodpercig, amíg megérkezik a taxi, hogy aztán elhúzhassanak innen.
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Kara Shawn on Kedd Nov. 01, 2011 10:18 am

Önelégült vigyorral az arcomon indultam, látva a fiú arcberendezését, rövidke mutatványom után. Azonban mindez nem tart sokáig és szembetalálom magam rémálmaim főszereplőjével. Sötét utca, nagydarab fickó… kell ennél több, hogy az iménti vigyorom negatívba menjen le?
A férfival szemtől szemben állva, azon voltam, hogy megőrizzem a hidegvérem, ám mindez aligha ment, talán hangomon is hallatszott kissé, hogy elcsuklani készül, de nem futottam el. Már csak azért sem mert gondolatban ahogy lejátszottam, az is lezajlott lelki szemeim előtt, ahogy avval a lánccal utánamcsap.
- Épp azon lennék… - mutattam arra, amerre épp szerettem volna továbbhaladni, ám ő az utamba állt, továbbá próbáltam nem reagálni a többi rám utaló jelzőre,már csak azért sem mert nagy meglepetésemre az iménti srác közbeavatkozott. Ostoba! Miért nem képes megfogadni, amit mondanak neki? És egyáltalán mit akar evvel elérni? Nem értettem és azt hiszem nem is igazán akartam.
avatar
Kara Shawn
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 367
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Kedd Nov. 01, 2011 10:38 pm

~°~ Sean ~°~
Látszik, hogy eleinte rád se hederít a fickó. Egészen addig, míg be nem szólsz neki. Akkor azért odamorran, csak hogy jelezze, kinek nagyobb...a bicepsze. És a hangja persze.
- Mit pofázol? Na kuss, és takarodj! Vagy mutánsrajongó vagy?
Ahogy megemelte a hangját, látszik, hogy odabent is felhördülnek néhányan. Igen, sajnos az ablakok nyitva voltak. Némi bátor harci kiáltás kíséretében, és persze artikulálatlan üvöltözéssel hallani, ahogy dübög fel a lépcsőn pár alak.
- Neked is kell egy verés, vagy befogod és eltakarodsz?


~°~ Kara ~°~
Bármily meglepő, úgy tűnik, hogy egyetlen pártfogódat pont annak a srácnak a képében leled meg, akivel nemrégiben még arcoskodtatok egymással. Talán tényleg nem a beszólás a fő profilja. Annyira úgysem tűnt gyakorlottnak benne.
- Mi van?! Még visszapofázol? Na, majd megtanulod, hol a helyed!
Leakasztja az oldaláról a sufniláncot, és szépen ketté hajtva maga mellett lelőgatja. Finoman meg is pörgeti. Majdnem olyan finoman, mintha lovat hágna éppen.
- Megnézzük, milyen színű az a korcs véred!
Ha a bentiek részegek voltak, ő talán valami mást szedett. Egy, mert nagyon bátor, kettő, mert nagyon nem kifinomult a stílusa.
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Kara Shawn on Szer. Nov. 02, 2011 11:46 am

Szemtől szemben álltam álmaim rémalakjával. Mindig is rettegve gondoltam arra, hogy mutánslétem miatt kerülök szembe egy a fajtánkat nem túlzottan kedvelő és harcművészetekben is jártas félelmetes alakkal. Most pedig mindez valós alakot öltött. Egyből kitisztult a fejem, bár még nehezemre esett bármi értelmes kiutat találnom ebből a helyzetből. No meg immár másodmagammal voltam gondban. Miért is nem maradt nyugton és húzott el innen? Most még fájjon a fejem miatta is…
- Tűnj innen! – néztem a fiúra parancsolóan, majd az erejét fitogtató alakra emeltem tekintetem és megpróbáltam félelmeim ellenére a legmagabiztosabb formámat hozni. Néha már önmagában sokat segíthet a helyzeten.
- Bizony van a korcs fajtámnak egy olyan képessége is, miszerint beszélni is megtanultunk… - ejtettem ki szavaim lassan, hogy biztosan megértse, közben pedig óvatosan hátráltam egy lépést, szemem immár a láncon tartva.
Mindenekelőtt szavakkal szerettem volna meggyőzni, hogy szabadon távozhassak, ám láthatóan nem fog menni, bármennyire is szeretném.
- Ha elengedsz már itt sem vagyok… - néztem rá felvonva a szemöldököm – de megmutathatom még mit tudok, ha nem tetszik az ajánlatom – bár rettentően féltem, hogy nem úgy fog elsülni, ahogy én azt szeretném, hiszen még nem voltam ura képességemnek. Elmém kiterjesztettem a lánc felé, majd egy nagyobb rántással elveszem tőle, azt ha sikerül…
avatar
Kara Shawn
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 367
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Sean Darrow on Vas. Nov. 06, 2011 3:27 am

A taxi végre megérkezett, és olybá tűnik el sem hajt, sorsukra hagyva őket, ami teljesen érthető reakció lenne ezen a környéken.
-Igazad van, elmegyek, hogy te megverekedhess mind a hússzal. - Feleli megadón Karanak, majd szavait meghazudtolva az ölébe kapja a nőt egy a számára irritálóan ismerős mozdulattal, s amennyiben őt nem robbantja szét ezért, a taxi felé rohanjon a minden valószínűség szerint kapálózó nővel. - Hogyne...
Bevágja a nőt a hátsó ülésre, s egy gyors mozdulattal, mint akit részeg idióták üldözve pattan be ő maga is, a Taxisra pedig még az előtt parancsol rá, hogy ülepe elérné az ülést.
-Tűnjünk innen!!!! - Ordítja, némi rémülettel a hangjában, három másodperccel később pedig hozzáteszi. - Westside lőtér, ott maradt pár cuccom.
Ezek után Kara felé fordul.
-Na jó, nem kedvelsz, és isten a tanúm rá, nekem sem kellett volna sok, hogy azok a barmokhoz csatlakozzak inkább, akik meg akartak lincselni. - Rövid ismeretségük alatt rádöbbent, hogy ha erről a nőről van szó, addig kell beszélni, amíg még lehet, ezért valami eszetlen sebességgel hadarta el az előbbi mondatokat, itt viszont megállt egy kicsit, s lassabbra vette a tempót, hogy érezze, komolyan beszél. - Viszont, elrabolták a barátnőmet, és nem tudom mit tegyek. Én csak egyszerű halandó vagyok, de maga....kérem segítsen, megadok bármit...
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Vas. Nov. 06, 2011 11:14 am

~°~ Sean ~°~ Kara ~°~
A tüskés vállú magabiztosan pörgeti a láncát, egészen addig, amíg az ki nem kerül a kezéből. Persze azért még nem esett kétségbe, másik kezében rugós kés villan. Ujjbegyei pedig kifehérednek, ahogy szorítja. Bár ez nem biztos, hogy látszik ilyen fényviszonyok mellett.
- Ezért megdöglesz te kis...
Nagyjából ekkor robban ki két másik szofisztikált úriember, hasonló öltözékben, bár valószínűleg ittasabban. Lendületük szépen kikeni Kara-t a járda melletti úttestre. Elkezdenek forgolódni, hogy hol a mutáns. Valószínűleg csak a balhéra jöttek, de nem hallottak minden részletet.
- Hé, haver! Hol a r.banc?
- Ott, ti barmok!!
Egyszerre fordulnak az ekkor már Sean kezében lévő Kara felé, majd egymásra néznek. Arcuk lassan újra felveszi értetlen helyett a dühös arckifejezésüket, majd fordulnának vissza a páros felé, akikkel ekkor már csikorgó kerekekkel elindul a taxi.
Mikor Sean ott jár a mondandójában, hogy "én csak egy halandó vagyok, de maga...", a taxis hirtelen hátrafordul annyival, hogy:
- MI?!
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Sean Darrow on Vas. Nov. 06, 2011 6:14 pm

~Ó hogy a süllyedne az egész rohadt városrész a füleket növesztett falaival, és rasszista lakóival együtt!~
-Magát azért fizetem, hogy vezessen, és nem, hogy kritizálja a csajozós dumámat! - Ordítja le a taxist, majd hozzávág egy százast. Ennyiből helikopterrel is mehetnének, de ma ez érdekli a legkevésbé. - Az utat figyelje, még megöl minket. Kösz, hogy elrontotta a játékot...
Igyekszik nagyon dühösnek látszani, hogy elfedje a szégyent, mely abból ered, hogy teljesen elfelejtkezett arról, hogy akadhatnak emberek a városban, akiknek gondot jelent mutánsokat fuvarozni.
-Mintha egy taxiba ülnék egy mutkóval...jézusom... - puffogja tovább a teljes hatás kedvéért.
~Rendben, ha ennek vége bezárkózunk a suliba, és egyszerre átvesszük a teljes tananyagot, akkor csak nem történik semmi más ugye? Ugye?~
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Kara Shawn on Hétf. Nov. 07, 2011 10:04 am

Kikerekedett szemekkel néztem immár szembe a késsel, mely hirtelen mozdulattal pattant ki a férfi kezében. Látni a félelmetesen megcsillanó pengét a kezében, szinte leblokkoltam a félelemtől. Ám tovább nem jutottam, hiszen ekkor vágódott ki talán két újabb alak, akik félresöpörtek az útból, én pedig hatalmas zuhanással landoltam a járdaszegélyen. Egyik döbbenetből a másikba estem. Még az sem egészen tudatosult bennem, hogy mi történt, amikor valaki magragadott és gyors iramban indult meg velem. Én pedig csak kapkodtam a fejem és már egy gázt adó taxiban találtam magam. Szörnyen felgyorsultak körülöttem az események és bár az iménti alakok már a múlté lettek, úgy éreztem az este evvel még közel sem ér véget. Pedig én csak a pihe puha ágyikómat akartam.
És ekkor kezdett el a srác mindenfélét összehordani, aminek a fele is sok lett volna mára már, nemhogy az egészet megértsem. Arra ugyan rájöttem, hogy nem csupán jó szándéktól vezérelve mentett meg, hanem merő számításból, hogy majd segítek neki. Már már azon voltam, hogy valami megfelelő mondatszerkezettel küldöm el finoman melegebb éghajlatra, amikor a sofőr meglepett MI?–jét hallottam és nem is kicsit feltűnően bámult vissza rám a visszapillantóból, mintha a következő percben kiderülne, hogy mutáns vagyok, kihajíthasson a járgányból, esetleg visszavigyen a zűrös alakokhoz. A srác szavaira pedig csak a szemem forgattam. Nagyon is ostoba…
- Azt akarta mondani kedves újdonsült barátom, hogy ő maga kis szánalmas halandó míg én istennő vagyok – ejtettem ki szavaim, mint egy fura játékba csöppent domina, közben pedig belebokszoltam a fiú vállába egy erőteljesebbet, de a sofőr felé vigyorogtam, aztán Seanra néztem és hangtalanul artikuláltam egy apró szócskát felé – Idióta – Sőt az is megfordult a fejemben, hogy a sofőrnek elmondom, hogy a fiú elrabolt, elvégre ez történt, de aztán valami oknál fogva nem tettem.
avatar
Kara Shawn
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 367
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Cristopher W. Somerset on Hétf. Nov. 07, 2011 12:19 pm

~°~ Sean ~°~ Kara ~°~
A sofőr úgy tűnik, innentől már nem érdeklődik a beszélgetésetek felől. Valamiért csak a vélhetően mutáns téma ragadta meg a figyelmét. Így viszont az útra koncentrál, és csak szűkszavúan kérdez egyet a párostól.
- Hová lesz a fuvar?
Míg nem válaszoltok neki, időnként rátok néz a visszapillantón keresztül. Közben persze lassít a kezdeti gyors tempóhoz képest. Hiszen azok a gyalogosok, akik elől vélhetően menekültetek, biztosan nem tudták az autó tempóját tartani.
Kara artikulációján és mozgásán még bőven érződik az ital annak ellenére, hogy gondolkodása már valamelyest kitisztult az iménti halálfélelem okán valószínűleg.
Közben Sean telefonja rezeg kettőt.
> Azt hiszem, be tudlak juttatni a helyre, ahova szerintem Sarah is került. De elég komoly tűzerőre lesz szükség, hogy ott egy percnél tovább életben maradjatok.
>A kijutásról nem is beszélve.
_
Természetesen Jacob az, kedvenc, általa telepített chatprogramotokon keresztül. Végülis, kellően egyszerű ahhoz, hogy kevés biztonsági rés legyen rajta. Érezhető is, milyen mértékben ráette magát a telefonodra. Úgy tűnik, hogy a fickó a saját szakterületeden - talán akaratlanul - a halálba készül szekálni a trükkjeivel.
> Viszont legalább tizenkét órára szükségem lesz hozzá.
_
avatar
Cristopher W. Somerset
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1072
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : Xavier Intézet

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Sean Darrow on Hétf. Nov. 07, 2011 4:08 pm

Bár szívesen átadná a mazsolás mogyorós csokoládészeletet, aki annak jár, ki egyetlen órában ezredszer nevezi őt idiótának, telefonja rezgése arra figyelmezteti, hogy a második legunszimpatikusabb ember akit "ismer" újra megkereste őt, vagy esetleg Sarah hívja, hogy az egész csak vicc volt. Természetesen nem lepődik meg rajta, mikor az ilyesfajta jó hír elmarad, s a képernyőn megint csak az a nyomorult chatbox látható.
-Westside Rifle and Pistol lőtér, a hölgyet meg tegye ki ott, ahol szeretné - feleli, miközben újra pötyögni kezd.
>Csak ha észrevesznek, de szerintem te is úgy gondoltad, hogy ez majd az én problémám, úgyhogy megoldom, ne félj.
Kara-ra nem pazarol több időt. Lehet csak a gőg beszél belőle, de pillanatnyilag kevésbé bízik a nőben, mint azokban, akik elrabolták a barátnőjét, ilyen módon pedig csak hátráltatná. Egyébként sem valószínű, hogy egy ilyen ittas nőszemély sok segítségére lenne, ha tényleg olyan veszélyes az a hely.
>12 óra???
>Bocs, kicsit feszült vagyok, elvették mellőlem a legkedvesebb lányt, és kaptam helyette egy hárpiát cserébe. Rendben, addig megpróbálok segítséget szerezni...valahonnan....
Nem hatja meg, ha a nő látja mit ír, hisz majdnem biztos benne, hogy a szemébe is mondott már hasonló kedvességeket, és ami azt illeti ő sem kímélte.
avatar
Sean Darrow
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 608
Hírnév : 24

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Kara Shawn on Hétf. Nov. 07, 2011 4:22 pm

Figyeltem amint Sean pötyög a telefonján és legalább megértettem mi is volt az ami a kocsmában elterelte a figyelmem. Bár belepillantottam egy másodpercre, azért nem volt célom más magánéletében vájkálni, így inkább kibámultam az ablakon. Arra kaptam fel a fejem, hogy hazamehetek. Természetesen kapva kaptam az alkalmon és bediktáltam a címem a sofőrnek. Arra számítottam volna, hogy azok után amit értem tett, elvárja, hogy segítsek, amibe akár lelkiismeretes ember lévén még bele is mentem volna, ha a továbbiakban nem zárkózik el annyira és nem adja ki az utam lényegében. Én pedig természetesen nem fogom magam rá erőltetni.
No de legalább nem keverem magam ma kivételesen semmibe és mindketten megúszhatjuk egymás kellemetlen társasága nélkül ugyebár…

Westside Pistol & Rifle Range lőtér
avatar
Kara Shawn
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 367
Hírnév : 5
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Gregory S. Severald on Csüt. Nov. 10, 2011 11:09 pm

Kaland vágy és egy kis zsebpénz reményében tértem be ismét az épületbe. Az ajtóban alaposan körbenéztem.
~Sehol egy pom-pom lány. Azt hiszem ma nyugi lesz.
Leghátra mentem ahol a hazárdjátékokat űzik és kerestem egy helyet ahol már elég nagy zseton kupacok gyűltek össze. Egy kis apró meglobogtatásával és egy kis esetlen színjátékkal könnyedén meglehetett téveszteni a már ittas, peckesen ücsörgő társaságot. Két kört elszerencsétlenkedtem, utána beindítottam az üzletet. Szépen, apránként. A nyerő szériát ideje volt egy kicsit megtörni.
-Uraim, ha megbocsájtanak, szívok egy kis friss levegőt.
Azzal felálltam és kisétáltam az épület elé. Falnak dőlve kortyolgattam a magammal hozott italt. Többször is körbe lestem a pompomlányok ügyében de tiszta volt a levegő. Csak néhány izomagyú fajgyűlölő tűnt fel.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Csüt. Nov. 10, 2011 11:56 pm

Volt egy kis elintéznivalóm az egyik helyi club-ban, ami nem is lett volna akkora probléma, csak rendőrként illetve szakadt farmerban oda aligha menetek majd be. Egyelőre halvány lila gőzöm nem volt arról, miként fogok én oda bejutni, de mire odaérek, addigra reméltem, hogy kitalálok. A clubtól pár méterre állítottam le a motoromat, és egy pár röpke percig még ültem rajta és kattogott az agyam, hogy mi a fenét is csináljak. Épp ekkor indult meg a lépcsőn lefelé egy öltönyös alak, majd gyújtott rá egy cigarettára. Tudtam, hogy ez nekem most épp kapóra fog jönni, és ha ezt elszalasztom, akkor aligha fog újabb vendég csak így kisétálni...bár ki tudja...de addig nem volt kedvem itt kuksolni. Leszálltam a motorról, és könnyed léptekkel mentem a férfi felé, miközben azon agyaltam, hogyan is vegyem rá, hogy valahogy bevigyen. A lefizetés nem tudom mennyire nyerő egy ilyen elegáns öltönyben lévő valakinek, aki bizonyára sz*rja a pénzt az ilyesfajta szórakozásra, úgyhogy ez halott ötlet. A jelvényem sem szedhetem elő, mert az eleve bukta.
~BAkker...~semmi épkézláb ötlet, pedig lassan odaérek hozzá. Ekkor pillantottam meg az oldalsó bejáratnál pár kissé alul öltözött lánykát, akik viháncolva jöttek ki szintén cigarettázni. Az ötlet bevillant, bár a fogam nem füllött az egészhez. Odaértem a pasashoz és elővettem a legelbűvölőbb mosolyom, amit eléggé erőltetni kellett, de azért nem állt nekem olyan rosszul. Viszont a rajtam lévő ruha már kevésbé volt megnyerő, feszes de szaggatott farmer, lapos cipő és motoros kabát.
-Hé..-kiáltottam oda az öltönyös pasasnak. Remélem figyel rám, ha nem majd teszek róla.
-Kellene egy kis segítség. Gondolom tudna segíteni, kellene munka...odabent.-böktem a clubhelység felé, és remélem, hogy veszi az adást, és be tud engem ajánlani odabent, vagy legalábbis valameddig be tud vinni. A többit majd ráérek menet közben kitalálni, és majdcsak alkotok valami frappánsat. És titokban persze imádkoztam, hogy nehogy valami tollas semmi minit húzzanak rám, mert akkor igencsak morcos leszek....
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Gregory S. Severald on Pént. Nov. 11, 2011 12:23 am

Míg az ital el nem fogyott néhány bent látott táncoslány jött ki rontani a friss levegőmet a bűzpálcájukkal. Képesek belerondítani amikor tényleg friss levegőre vágyom. Egy vállrándítással túltettem maga ma megrázkódtatáson. Ekkor még nem sejtettem, hogy az igazi még csak a most jön. Méghozzá elég szemrevaló köntösben.
-Hm?
Kérdezek vissza hasonlóan kulturált módon. Miután meghallgattam mi a panasza végig néztem rajta.
-Hát ha ennyire akarsz engem megdolgozhatsz...
Pár másodperc komoly arckifejezést lassan felváltotta egy félmosoly és a bejárat felé biccentettem.
-Viccet félretéve a csapos talán tud adni valami jó melót.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Pént. Nov. 11, 2011 12:50 am

Ez a pasas tényleg nem lát a szemétől vagy ekkora idióta. Kissé furcsán kúszik feljebb az egyik szemöldököm, és még éppen hogy modoráltam magam hogy ne nyomjak el egy fintort és be ne törjem a srác orrát.
~Megdolgozni? Téged????~ejj de nagyot kellett nyelnem. De most az volt a fontos, hogy bejussak, és ehhez most jó pofit kell vágnom. Elég nehéz megjátszani a buta tyúkot mínusz IQ-val, de ide másképp nem fogok tudni bemenni. Úgyhogy....
-Esetleg van bennfentes ismerősöd odabent?...cserébe úgy megdolgozlak, hogy azt ígérem, nem fogod elfelejteni!-kezdtem benyalni a srácnak abban a macázós stílusban, de lévén, hogy nekem az annyira nem fekszik, így kissé furcsán csengtek a szavaim, legalábbis mint valami dominának...
kissé jobban előrébb csúsztattam a jobb lábam és a kezem a csípőmre tettem, és a fejem kissé félrebiccentve igyekeztem a legmegnyerőbb oldalamat előadni. Ha más nem is a feltűnően vörös kiengedett hajam mindenképp az előnyömre szolgált, elég feltűnő volt és volt benne valami megszelidíthetetlen vadság...minden szaggatott farmer ellenére ezt azért szokták bírni a pasik. Még ha nem is én vagyok a tip top kirakatból kilépett Barbie.
-Nos én lovagom...be tudnál ajánlani?-kérdeztem ismét várakozóan, nem tudom mi minden kellene még, bár ha a jelvényemet tolnám az orra elé, sokkal könnyebben menne, és mennyi felesleges erőlködést megspórolnék...de sajnos most nem lehet.
~Mennyire gáz....de ki kell ürítenem az agyam...~biztatom magam, bár egyelőre nem úgy tűnik, hogy akár egy lépéssel is bentebb lennék.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Gregory S. Severald on Pént. Nov. 11, 2011 3:24 pm

~Prostihoz képest egész csinos.
Az üres poharamra pillantottam és körkörös csuklómozdulattal megforgattam benne a jeget. Majd ismét végig futtattam a szememet az árun. Rövid mérlegelés után döntöttem. Annak ellenére hogy senkit nem ismerek itt, és legutóbb 5 súlyosan sérült embert hagytam magam után biccentek a bejárat felé.
-Gyere, ha ügyeske vagyunk talán adnak érted valamit...
Ritmusos erősödő kopogás jelezte a pultosnak, hogy közeledünk. A pulthoz érve felkönyököltem rá és a pult fölé hajoltam. Amikor az közel ért fejemmel a lány irányába biccentettem.
-Mennyit érne táncosként?
Kifordulok az útból, hogy jól láthassa és hátam mögött könyöklök a pulton.
'-Tud egyáltalán táncolni?
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Vas. Nov. 13, 2011 1:06 pm

Bele sem akarok gondolni, hogy az arckifejezéséből ítélve most miket is gondolhat ez az alak...de van egy sejtésem, és bevallom nem vagyok tőle túlzottan elragadtatva. Elindulok utána, de a szavai...ha nem ebben a helyzetben lennék, akkor esküszöm olyat tennék vele, amit magam is megbánnék..vagy talán mégsem.
~..Adnak érted valamit? Minek néz ez a barom, valami árucikknek???~olyan szinten forrongok magamban, hogy ha nem lennék képes kontrollálni magam biztos nemcsak a hajam lenne ilyen feltűnően vörös...
~Megjegyzem az arcod ne félj...és hosszú még az este, hogy rád is maradjon időm...~épphogy nem kezdek el fújtatni, de amint beérünk a club-ba a tekintetem reflexesen jár körbe, a hely, az emberek, az arcok, keresem az én emberemet, de egyelőre nem igazán látom, bár kérdés, hogy a nagy kutyák vegyülnek e pórnéppel...és ha jól tudom elég nagy pókeres az illető...van még időm kideríteni.
Pillanatnyi pártfogóm épp eladni készül a pultnál, ha jól hallom, márpedig jól hallom mert csak pár lépésre vagyok tőlük. Bájosan mosolygok, amint a pultos végig mér, de a kérdés elég nagy szöge üt a fejemben.
~Táncolni....bakkerkulcs...~ebbe eddig jobban még bele sem gondoltam, de az istenit nőből vagyok, csak vannak bennem legalább valamilyen ösztönök...vagyis nagyon reméltem...
Aztán a tétovázást elkerülve úgy tűnik a tettek mezejére kell lépnem. Odamentem a pulthoz, elegem volt, hogy úgy kezelnek mint egy darab húst a piacon.
-Úgy látom kevés a táncos lány is, és a női felszolgálói is elég alacsony számban vannak jelen, ami minden bizonnyal nincs túlzottan a férfi vendégek ínyére.-és ekkor bújtam ki a dzsekimből, mely alatt bár egy egyszerű fehér ujjatlan trikó volt, ami kellően feszült ott ahol kellett. Persze alapjáraton soha nem ez volt vele a célom, de itt más módja nincs, hogy maradhassak.
-De ha ez még nem lenne elég...-kezdek bele-...akkor van egy kis krupié múltam, a referenciát bármelyik Bronx-i póker club-ból elkérheti.-és nézek farkasszemet a pultossal, aki még mindig kellően különösen méreget...remélhetőleg eléggé el tudom adni magam, és ha belegondolok túl nagy hazugságot se mondtam, egyrészt mert értek a pókerhez, kettő, pedig bronxban valóban be kellett épülni olykor...
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Gregory S. Severald on Vas. Nov. 13, 2011 2:08 pm

Míg a teríték magát kínálgatja ellesek a póker asztalig. A pult fölött az oszlopok közt egész jó rá látás nyílik. A pultos figyelme rácuppan a lány adottságaira ahogy az enyém az egyik üvegre a pult fölött. A lány tettei arról árulkodnak, hogy megértette a neki szánt szerepet.
-Azért az üvegért tiéd a csaj. Normál bérhez van szokva, azalatt nem dolgozik. De megéri a pénzét.
Ecsetelem lassú kimért hangon. A pultos bizonytalanul ingatja a fejét miközben szemei az istenek völgyében legelésznek. Eléggé kéjenc figurának látszik az én szememben.
'-Nem is tudom...
-Pedig jót tenne az üzletnek.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Hétf. Nov. 14, 2011 1:42 am

Legszívesebben most összeütném ennek a két marhának a fejét, de úgy, hogy aztán kő keményen fájjon is...gondolatban olyan jól elképzeltem, és ez volt az ami kényszerített, hogy tovább tartsam a fejemen azt az elragadó mosolyt, amit úgy odaragasztottam, hogy azt sem fogom tudni, hogyan törlöm le a végén...undorító...
Nem vagyok elragadtatva, hogy idáig süllyedtem, és ahogy ez a pofa méreget a pult mögül csak ront a helyzeten. De jobb híjján...csak tudjam eztán ezt valahogy elfelejteni.
Úgy fest a másikból is van némi hasznom, kicsit fényez, és úgy fest a pultos végre kezdi magát rászánni, hogy "felvegyen".
~Ez a pofátlan kis s*ggdugasz egy üvegért képes lenne eladni...~puffogok magamban, de persze mindez kívülről egy cseppet sem látszik.
Majd úgy döntöttem elég, felkaptam vissza a dzsekimet.
-Elég volt a jóból...későbbre is kell valami...-és úgy tűnik ez már hatásos volt.
-Cindy.-ordította el magát, mire egy kissé alul öltözött angyal loknis szőkeség lépkedett oda hozzánk.
-Vidd hátra, adj neki valami normális ruhát, ma van a próbaideje, megnézzük, hogy muzsikál a kicsike, aztán meglátjuk...-mondta a pultos, majd azzal a szőke elindult, és én meg utána. Úgy néz ki ma estére sikerült, a többit meg majd menet közben kitalálom.
Hátramentünk egy egyszerű folyosón az öltözőkig, mivel ugye nem egészen egy sztriptízbárról van szó, hanem egy igényesebb clubról, így azért volt a lányokon ruha, de az elég kihívó volt, még ha nem is mutatott meg mindent.A szöszi elég csacsogós volt, de bevallom őszintén nem igazán érdekelt amit mondott, nem is nagyon figyeltem oda rá, egyrészt, mert már gondolatban odakint voltam, valamint túlzottan megrökönyödtem azon a ruhán amit a kezembe nyomott.
-Remek...-csak ennyivel tudtam konstatálni a dolgot.

Úgy 20 perccel később...

Mit ne mondjak elég sz*rul érzem magam ilyen szerelésben. Enyhén szólva is elég kihívó és szembetűnő a dekoltázsom, amihez kaptam egy csinos nyakkendő formájú nyakláncot,és egy érdekesen vágott szoknyát, mely bár hosszú volt, de két oldalt volt felvágva úgy majdnem combközépig.
~Mint valami elcseszett Xéna...röhejes...~ Persze megvillant oldalt egy szintén fekete combfix, amihez alapesetben nem ragaszkodtam volna, egy oka volt, amiért felvettem, mert így tudtam hova tenni a fegyverem...bár azt hadd ne mondjam, hogy így az kábé hova került... És persze az elmaradhatatlan magassarkú...istenem, hogy ez így mennyire nem én vagyok...Mégis muszáj volt felvenni ismételten az a bájos mosolyt. Egy nagy szerencsém volt, hogy nem kellett táncolni...mára ugyanis a nagy szám miatt két dolgom volt, egy rávenni a gazdag öltönyösek a minél több italfogyasztásra, majd később átballagni a pókerterembe és osztani...
Odamentem először tehát a pulthoz ahol korábbi "mentoromat" és a szatírt hagytam. Miért is nem lepődtem meg a pultos reakcióján.....tekintetem viszont kérdőn és enyhén cinikusan újdonsült partneremre vetődött...
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Gregory S. Severald on Hétf. Nov. 14, 2011 3:47 pm

Elégedett moly húzódik a számra az üzlet sikeres lebonyolítása végén. Bátorítóan a lány vállára tettem a kezem. Egy pár másodperces szünet áll be míg feldolgozom az infókat. Aztán finoman megveregetem egy kicsit sejtelmesebb moly kíséretében.
~Nocsak...
-Aztán ügyesen... és nem nagy felfordulást csinálni... Az üveget majd oda kérem.
Szólok a pultoshoz és a póker asztalhoz mutatok ahol feltűnően kezdenek idegesek lenni a társaim. Így hát sietősebb tempóra kapcsoltam s hosszú egyenletes léptekkel suhantam vissza az asztalhoz.
-Elnézést, nyélbe kellett ütnöm egy üzletet... Folytassuk.
Lassan haladt a parti, egy kicsit hagytam őket, hogy felbátorodjanak és többeket merjenek tenni. Közben az ital is megérkezett amiből végső engeszteléskép a vendégeim voltak egy-két körre. Szemem sarkából kiszúrtam az új pincérnőt és egy halk füttyentés után felé biccentettem ,hogy társaim is szemügyre vehessék munkám érett almáját.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Hétf. Nov. 14, 2011 8:18 pm

Elég kényelmetlenül éreztem magam...minden szempontból, de ha dolgozik az ember, akkor sok mindent le kell nyelnie az ügy érdekében. Miközben megindultam a pókerterem felé, azon csodálkoztam, hogy milyen jól bírok menni a magassarkúba, ahhoz képest, hogy ez az a darab, ami többet közt hiányzik az én ruhatáramból. Mielőtt eltűntem volna én is a teremben tekintetem gyorsan végig pásztázta a club helységet az után a személy után, akit kerestem, de nem találtam. Majd beléptem a pókerterembe, ahol azért hiába a felcsillanó szemek és megtévesztő mosolyok, azért a levegőben kézzel lehetett tapintani a feszültséget. Az akkori krupié felállt, és én ültem le a helyére.
-Egy kis társaság váltás, nehogy az urak túlzottan unatkozzanak.-mondtam, miközben tekintetem szinte átlőtte "mentorom" pillantását, valahogy nem épp a hála az, ami sugárzott belőlem...szerencsétlen, azt sem tudja, hogy kígyót melenget a keblén...
Megjelenésem láthatóan felvillanyozta az öltönyös urak az az asztalnál, volt aki le sem bírta venni a szemeit a dekoltázsomról, volt aki egy két röpke bókot engedett meg,amire csak egy mosollyal válaszoltam. Közben kezeim szinte maguktól kezdték el profi módon keverni a kártyákat, még egy-két látványelemet is vittem bele, nah igen, ha a sötét bronx-i szórakozóhelyeken tölti az ember a legtöbb idejét, akkor elles és megtanul ott azt az.
-Felkészültek az urak?-tettem fel a kérdést, és kíváncsian kúszott feljebb a szemöldököm, és megintcsak Gregnek szólt az a cinikus, talán kissé kárörvendő pillantásom, amit meg is rebegtettem felé, ugyanis nem néztem ki belőle, hogy egy ilyen asztaltársaság mellett ő labdába rúghatna, ahhoz túl pancsernek tűnt....És ahogy végig mértem a társaságot, a nagy emberek még meg sem érkeztek, minden bizonnyal ők későbbi partykra szoktak beülni, itt többségben a kishalak vannak, 1-2 olyan alakot láttam csak, aki megkockáztatja, hogy beül a nagyok ellen játszani, de annak még nem jött el az ideje. Osztottam, közben behúztam a téteket aki megadta...vártam, hogy vajon az én szépfiúm megadja e vagy ismét bénázni fog, ilyen asztal mellett még nem fordult meg a fejemben, hogy adott esetben segítsek neki, hiszen akár észrevétlenül meg is tehetném...de egyelőre eszem ágában sincs.
-Szerencsés keze van a szép hölgynek...-jegyzi meg az egyik. Ilyenkor szokásos volt bármilyen apró cseprő megjegyzés, ezzel is terelik a többi vetélytárs figyelmét. Én csak vártam és tettem a dolgom...egyelőre...és érdeklődve figyeltem a kis pancserom játékát.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Gregory S. Severald on Hétf. Nov. 14, 2011 8:48 pm

A csere kissé meglepő volt. Szolis mosollyal nyugtázom a viszont látást.
~Valahogy a másik gönc jobban állt rajta...
Míg ez a gondolat foszlány átsuhant az agyamon a nyálukat csorgató partnereimen végig futtattam a tekintetem ami csak a keveredő paklinál állt meg. Külső szemlélőnek úgy tűnhet, hogy én is a kebel csodát bámulom de a kártyák elkeveredése jobban lefoglalt. Még egyszer végig néztem az ittas társaságon. Teljesen kiestek a ritmusból. Az öröm és a bánat jelei észrevehetőek voltak. Ezekből az önkívületi hibákból olvasva könnyedén olvasni lehetett az emberekben. Ahogy telt múlt az idő úgy szépen sorjában hullott a férgese míg nem hárman maradtunk az asztalnál. Közben erősen kínálgattam az italt amit a hölgyért kaptam. Elég jól el is fogyott. Amikor lekerült a két lap rátettem a kezemet és gyorsan oda szóltam ellenfelemhez.
-Egy All in vaktában? Döntsön a szerencse.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Hétf. Nov. 14, 2011 10:37 pm

Láthatóan lankadnak a figyelmek, de azért mégis mindenki igyekszik megtartani a maga saját pókerarcát. Átmeneti mentoromat figyeltem, majd érdekesen pillantottam oda, mikor meg se nézve a lapjait ajánlotta fel az all int. Vissza kellett tartanom, ugyanis majdnem teli szájjal vigyorodtam el, de csak megrándult egy kis izom, amint visszanyeltem mosolyomat.
~Talán mégsem annyira unalmas és hülye mint gondoltam...vagy túlságosan is az...mégis érdekes.~gondoltam.
Érdeklődve méregettem a másik két arcot, akik sokáig hezitáltak, végül mint a kettő betolta a zsetonjait.
-Ön túlzottan is merész. Nem fél, hogy ebbe a nagyképűségbe beletörik egyszer csúnyán a bicskája, monsieur?!-tette fel a kérdést a Greghez közelebb ülő alak, aki mindeközben még csak rá sem nézett a másik férfire. Vagy jobb lapjai voltak, vagy nagyon jól blöffölt. Kérdés, hogy Gregnél milyen lapok vannak...Egyre jobban érdekel, hogy vajon hogyan is tovább.
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Gregory S. Severald on Kedd Nov. 15, 2011 2:43 pm

A zsetonok középen, a lapok az asztalon. Hátradőlve a széken még mindig lefordított lapokkal várom a leosztást. Kissé szokatlan, tán bunkó húzás hogy nem fordítom fel a lapokat. Tettemet egyszerű indokkal magyarázom.
-Ezek már itt vannak, nem változtat semmin, ha látjuk.
Egy kézmozdulattal jeleztem, hogy jöhet a leosztás. Elég szegényesre sikerült. Egyiküknek 2 párja volt. Egy a kezében egy pedig az asztalon kettesekből. Másiknak szintén 2 párja volt, az asztalon a kettes pár és a kezében lévő 5-ösnek is meg volt a párja. Rajtam volt a sor hogy terítsek. AZ első lapot lassan felhúztam és bedobtam középre. Egy kettes. A másik lapot is lassan végig húztam magam felé. Ezt is egy könnyed csuklómozdulattal a többi közé dobtam. Egy újabb kettes.
-Nos uraim... Egy élmény volt.
Egy szolid meghajlást követően összeszedtem a zsetonokat és még mielőtt a váltóhoz sétáltam volna Roxanne-hoz fordultam.
-Hoznál egy pohár whisky-t?
Biccentettem a váltóhoz majd oda slattyogtam és a zseton egy jó részét visszaváltottam dollárba.
~Zsebpénz letudva.
Míg az italt vártam egy adag zsetonnal babráltam és egy megfelelő asztal után kutakodtam.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Roxanne De'Loise on Szer. Nov. 16, 2011 11:16 am

Érdekes volt figyelemmel kísérni az arcokat az asztal körül, ahogy reményteli feszültséggel ült mindenki, várva a végét az egésznek. Ez alól persze miért is nem lepődtem meg, de egyedül Greg volt kivétel, aki higgadt nyugalommal, szinte majdhogynem belenevetve a többiek arcába várt. Tudta, hogy mit csinál,s ezt bizonyította, mikor végre felfedte a lapjait. Elég bosszús arcokat és hangulatot hagyott maga után, ahogy megkapta a zsetonjait. Nem biztos, hogy ennek itt és most volt vége.
Felkaptam a fejem, mikor hozzám szólt. Majdnem vissza kérdeztem, hogy "mi a francot akarsz?", de aztán leesett, hogy jelenleg milyen minősítésben is vagyok itt, így mosolyt erőltetve magamra álltam fel elnézést kérve az uraktól, és indultam meg a pult felé.
-Whiskey-t, a legrosszabb és legerősebb fajtából...-mondom mosolyogva a pult mögötti behemótnak, aki kissé furcsán néz rám.
-Az úrnak kissé furcsa ízlése van.-rántottam meg a vállam, mire a pultos is hasonlóképpen tett,s töltötte ki nem épp a legjobb italt.
Mosolyogva indultam meg Greg felé, aki ha jól láttam egy sarok boxban talált magának helyet, ami bár kissé eldugottnak tűnik, de mégis a termet viszont innen lehet a legjobban belátni.
~Én se választhattam volna jobbat.~Ez viszont öröm volt, hiszen megfigyelőpontnak ideális, ugyanis a várva várt emberemet még mindig nem láttam sehol.
Odalépkedtem mellé, majd letettem elé a pohár italt, és leültem vele szemben. Egy ideig méregettem, kíváncsi voltam a reakciójára, de közben néha a termet is szemmel tartottam.
-Gratulálok a nyereményhez.-kezdek bele.-Gondolom jó helye lesz annak a pénznek.-folytatom.-Érdekes volt látni azt a kettes pókert, már csak azért is, mert -hajolok kissé közelebb- furcsa módon a nálam lévő pakliban is akadt még egy kettes...-közlöm vele a tényeket, és kíváncsian húzom fel a szemöldökömet, és függesztem rá a tekintetem. Szándékosan nem akartam hangosan elárulni neki, de én is kíváncsi voltam, hogy hozta ezt össze ennyire észrevétlenül...
avatar
Roxanne De'Loise
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 296
Hírnév : 11

Vissza az elejére Go down

Re: The Herculoids

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

4 / 13 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.