Fordham Egyetem

14 / 16 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Kedd Ápr. 02, 2013 7:14 pm

Sean egyenlőre rád sem hederít, hisz remekül elszórakozik azzal, hogy elsöprő túlerő szerepében tetszeleg a tízszer több emberrel támadó behatolók utolsó áriájában. Pontosabban, valószínű, hogy jól szórakozik, hisz mániákus, már már rémisztő röhögése még a puskalövéseken túl is tisztán hallható.
A folyosó végén újra megtalálod az ajtót, és a lépcsőt is, ahova egyszer ma(?) már eljutottál, ezúttal viszont úgy tűnik senki sem robog lefelé. Mondjuk ez annak is köszönhető, hogy legalább hat holttest hever itt szerteszét, mindkét oldal képviselői közül, a lépcsőfokokról pedig szó szerint patakokban folyik le a sűrű, bíborvörös vér.
A lépcsőházban tehát fegyver van dögivel ezúttal is, az életedre viszont itt nem akar törni senki. Megpróbálhatsz felmenni a földszintre, vagy akár tovább is mehetsz a végtelen sötétségbe nyúló folyosón, illetve ott van még mindig az a szoba, ahol pórul jártál a gázzal. Utóbbi nem ajánlott, hisz most sem gátolhatja meg sokáig a páncélosokat, hogy újra bekapcsolják a gázt...vagy azok a gázmaszkosok voltak...? Valami itt nagyon nem stimmel, azon túl sem, hogy térdig gázolsz a holttestekben.
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Kedd Ápr. 02, 2013 8:12 pm

Még futás közben is futkos a hátamon a hideg, ahogy meghallom a fiú gúnyos és őrült nevetését, és csak remélni merem, hogy nem engem látott meg, és ennek köszönhető.
Pár perc után kibontakozik a sötétből ugyan az a lépcsőház, amiben már egyszer jártam és ez megint csak megtöri a lendületemet, mert kezd nekem gyanús lenni ez az egész.
Mintha körbe-körbe járnék, és mindig ugyan oda lyukadnék ki, aztán kezdődik előröl az egész, mint egy őrült mókuskerék.
Mondjuk most van különbség, hiszen a lépcsőn halottak hevernek össze-vissza, maszkosok és páncélosok vegyesen, de ami a legmegdöbbentőbb, hogy a lépcsőn sűrű vér folyik lefelé, mint egy futurisztikus zombifilm csúcsjelenetében.
Megint előttem a választás, hogy merre tovább, bár most nem akadályozza meg látszólag semmi, hogy felfelé menjek, hiszen nem hallom, hogy közeledne onnan valami, de mégis olyan érzésem van, hogy ha megpróbálnám, úgy sem sikerülne. Talán kisodorná a lábam a vérfolyam, vagy életre kelnének a holtak és nem engednének. Szóval kellemes rémképek peregtek le pillanatok alatt a fejemben.
De nem állhattam ott míg utol nem ér valaki, választanom kellett és én a felfelé vezető utat választottam. A fegyverek megint csak csábítóak voltak, de én nem akartam gyilkolni, csak ki akartam innen jutni. Hallgatóztam, de semmit nem hallottam Sean hátborzongató röhögésén kívül. Talán most mégis sikerül, legalábbis erről igyekeztem meggyőzni magam, ahogy felfelé indultam, undorral lépkedve a vörös lében.


avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Szer. Ápr. 03, 2013 4:41 pm

Odalentről úgy néz ki senki sem akar követni téged - vagy csak mindenkit lelőtt Sean - és egyenlőre szabad az út a bokáig érő vérben, az ég tudja merre. A lépcső egyébként látszólag valóban addig nyúlik fel. Vagy fél tucat kört meg kell tenned, mire újra újra találkozol egy ajtóval, és azt is nagyon kell figyelnek, ugyanis a félemeleti fordulóban, ahol felbukkan nincs világítás, igaz lépcső sem vezet tovább fel, szóval túlmenni sem fog rajta.
Az ajtón kívül a folyosón - ami kísértetiesen emlékszik a lent lévő folyosóra, ahonnan jöttél - két gázmaszkos katona álldogál fegyverrel a kézben néhány lemészárolt tisztogató hullája felett. Természetesen közülük is ott hever egy rakás a padlón, szitává lőve, felgyújtva, és darabokra téve, vagy röviden, testükön viselve a tisztogatók vendégszeretetének a nyomait. Közben valakinek a lépteit hallod odalentről. Úgy tűnik az alsó szinten elfogytak a célpontok...
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Szer. Ápr. 03, 2013 8:18 pm

Elkezdek felmászni a lépcsőn, elfehéredő kezekkel szorítva a korlátot, nehogy megcsússzak, vagy valami, mert akkor biztosan nem fogom kibírni, hogy már régen megemésztett három nappal ezelőtti vacsorámat is visszaadja, az anyatermészet körforgásának.
Mire elérem a következő emeletet, kellőképpen el is szédülök, annyit forgolódom, valahogy nem emlékeztem rá, hogy az Egyetemen, ilyen lépcsőház is van, de az is lehet, hogy csak nem derítettem fel minden zugát.
A lépcső végére érve elkeseredetten állapítom meg, hogy nem a kijáratot találtam meg, hanem egy, a lentihez kísértetiesen hasonlító másik folyosót, ismerős ajtókkal.
Csak pár dolog nem stimmel! A két marcona gázmaszkos silbak és a körülöttük heverő hullák, bár azokból lent is volt bőven.
~ Kezd ebből az egészből elegem lenni! Olyan ez a hely, mint valami elcseszett labirintus, vagy valami ismétlődő képkocka, amiből nem tudok kikeveredni! ~ forgatom meg a szemem most már nem csak fáradtan és feszülten, hanem mérgesen is.
Ekkor hallom meg a lentről érkező lépések zaját, ami nem jó hír, hiszen megint két tűz közé szorultam.
Teljesen tanácstalan vagyok. Fegyver nincs nálam, habár valószínűleg nem is használnám, maximum bunkósbotnak, de lehet, hogy annak most jól jönne.
Hirtelen ötlettől vezérelve kirobbantam a folyosóra és a maszkosok képébe ordítottam.
- Ott jönnek! Egy csomó Tisztogató most jön fel a lépcsőn! – mutogattam vadul lefelé, ahonnan tényleg jól kivehetők voltak a dobbanások.

avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Szer. Ápr. 03, 2013 9:25 pm

A maszkosok feléd fordulnak, aztán a szokott hidegvérrel hallgatják végig segítőkész kiáltásod, és hálájuk jeléül megindulnak feléd, hogy a puskájuk tusával verjenek eszméletlenre, miközben természetesen egy szót sem szólnak hozzád, hisz nem azért tartják őket, hogy csevegjenek. Most valahogy sokkal félelmetesebb ellenfélnek tűnnek, mint a kissé esetlen, jóformán célzás nélkül lövöldöző katonák az étteremben, és ha a fejed nem is találják el,a mennyiben megpróbálsz kitérni előlük, azért a vállad és a karod nem ússza meg sérülés nélkül. Pár percnyi dulakodás után aztán megunják, és immár tüzet nyitnak rád, elvégre holtan csak nem fogsz ennyit ficánkolni...
Bárki is közelített felétek a lépcsőn, egyenlőre nem túl sürgős neki ideérni, és a folyosón már a hangját sem hallani közeledtének.
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Szer. Ápr. 03, 2013 11:17 pm

Már igazán hozzászokhattam volna, hogy ez nem az én napom, de hát azt mondják a remény hal meg utoljára, így egy próbát még megért, főleg, hogy nem sok választásom volt.
Ahogy megláttam, hogy felemelik a kezükben tartott puskákat, mint egy bunkót, már tudtam, hogy vesztettem, így gyorsan hátrálni kezdtem, meg ide-oda hajolgatni, hogy ne találjanak el.
Persze mivel ketten voltak ez elég nehéz ügy volt és nem is sikerült valami fényesen, mert jó pár kemény csapás eltalált, hol a vállamon, hol a kezemen, hol az oldalamon, de olyan nem, ami a földre küldött volna.
Ez azért szerencse volt, mert mikor megfordították a fegyvereiket, hogy most már arra használják, amire kitalálták, volt időm reagálni rá, bár az, hogy hogyan kerülöm el a golyókat, még rejtély volt számomra is. A folyosón túl sok fedezék nem volt, így csak a szobában reménykedhettem, ahová úgy rontottam be, hogyha pechemre zárva van, biztos tokostól viszem be az ajtót.
Viszont egyelőre a lépcsőn felfelé tartó valaki sem bukkant fel, így nem tudhatom, hogy jó vagy rossz lesz, ha mégis felér valaha.

avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Szer. Ápr. 03, 2013 11:24 pm

A szoba, ahova Sebi kerül szintén sötét, mint eddig az összes, ahova berontott, itt viszont egy sovány, kopasz gyermek is ül egy székhez bilincselve, ki felemás tekintetét azonnal az érkezőre emeli. Arcáról szinte üvölt, hogy neki már miden mindegy, csak hagyják már békén, vagy lőjék le, de nem akarja, hogy folytatódjon ez a rémálom. A következő pillanatban elsül egy fegyver, kétszer egymás után, a két maszkos vére pedig az ajtó ablakára fröccsen.
-Tess? Minden rendben? Nem hiszem, hogy erre jött, ez a két mamlasz tuti kinyírta volna. Mindegy, azért tovább megyek, legfeljebb kicsinálok még egy párat. Vigyázz magadra. Én is téged.
Sean tovább halad az ajtó előtt, aztán lépteinek hangjai elhalnak, és magadra maradsz a megbilincselt fiúval, ki azóta is némán figyel téged, egy kőszobor rugalmasságával. Nem sokkal később újabb lövések dördülnek a távolban, aztán pedig semmi, csak a nyomasztó, végtelen csönd.
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Csüt. Ápr. 04, 2013 10:59 am

Ahogy beértem az ajtón megtorpantam, hiszen alig láttam valamit és nem akartam belefutni valami ismeretlen dologba, ha már ilyen gyorsan kellett cselekednem a maszkosok miatt.
Mikor a szemem aránylag hozzászokott a benti gyér fényviszonyokhoz, észrevettem, hogy nem vagyok egyedül, de azt is leszűrtem gyorsan, hogy nem lehet rám nézve veszélyes a dolog, hiszen a kiskrapek, aki a széken ült eléggé elveszettnek és kétségbeesettnek nézett ki, meg aztán le is volt bilincselve, így azonban inkább kifelé füleltem, hogy vajon jönnek-e utánam, vagy mi lesz.
Ijedten ugrottam egyet, ahogy a csöndbe belevágott az éles fegyverdörrenés, és az ajtó ablakára gyanús folyadék fröccsent.
Aztán meghallottam Sean hangját, aki azzal a szőke amazonnal beszélgetett gondolom rádión, ami semmivel nem növelte a biztonságérzetemet, csak mikor fel is fogtam, hogy miről beszél.
Egy halk sóhaj hagyta el az ajkaimat, ahogy kifújtam magamból a feszültséget, miután egyre halkabban hallatszottak a léptei.
Most már a fiúra koncentráltam, bár még mindig összerezzentem a távoli lövésekre, de most már győzött a kíváncsiság.
- Te ki vagy? És miért kötöztek le? – léptem közelebb a néma alakhoz, de azért a rossz tapasztalatok arra késztettek, hogy ne bízzak meg senkiben elsőre, így még nem igyekeztem kiszabadítani, amíg nem tudok róla többet.

avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Csüt. Ápr. 04, 2013 7:55 pm

A székhez bilincselt fiú olyan hosszan, és behatóan tanulmányoz téged, mintha egy másik bolygóról érkezett volna, és most látna életében először emberi lényt, aki amennyire tudhatja leharapja a fejét, ha hirtelen mozdulatot lát, vagy a fene tudja, miért nem szólal meg, és csinál úgy továbbra is, mint egy túl lelkes dráma tagozatos diák, akinek egy éve azt mondták játsszon el egy fát, és nem szóltak neki azóta sem, hogy abba hagyhatja.
-Jason... - feleli aztán bátortalanul, alig, vagy szinte egyáltalán nem mozgó ajkakkal.
-Mutáns vagyok...bántottak...
Többet egyenlőre nem mond, csak tovább bámulja új szobatársát, akiben a jelek szerint ő sem bízik meg egy cseppet sem, igaz az ő helyzete annyival rosszabb, hogy még tehetetlen is.
A folyosón közben továbbra is csend honol. Ha folytatódik is az ostrom, akkor messze innen, hisz immár a lövések hangja sem ér el idáig.
-Te...?


A hozzászólást Stryker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 04, 2013 8:10 pm-kor.
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Csüt. Ápr. 04, 2013 8:09 pm

Egy idő után már kezd feszélyezni a fiú merő bámulása, mert komolyan úgy érzem, hogy én vagyok az első emberi lény, akit mostanában látott, különben mit stírölne ennyire?
Végre aztán megszólal, bár, ha nem figyelném annyira, biztos nem láttam volna, hogy megmozdul a szája és azt hinném valaki más beszél.
- Ohh! Te is mutáns vagy? – kérdezek vissza, de valahogy nem lepett meg a dolog. – Mit akartak tőled? – faggattam tovább, de mivel már kezdtem megsajnálni, annyira kétségbeesettnek tűnt, így szügyre vettem a bilincseket, majd a környezetünket, hogy vajon ki tudnám-e valamivel nyitni.
- Ne félj tőlem, én is mutáns vagyok. – beszéltem közben hozzá, hogy megnyugtassam. – És engem is bántottak, de megszöktem. – villantottam rá egy feszült mosolyt.
Persze közben a fél fülem a kinti hangokra figyelt, nehogy meglepjenek, de egyelőre csak a csend lett nagyobb, ahogy lassan minden mozgás és lövöldözés hangja elhalt.
- megpróbállak kiszabadítani és akkor együtt léphetünk le innen. – próbáltam lelket önteni Jason-ba. – Engem különben Sebastien-nak hívnak.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Csüt. Ápr. 04, 2013 8:23 pm

-Képesség...erő...hatalom... - Motyogja maga elé a kérdésre, hogy mit akartak tőle, a szavak kimondása után pedig két szemét a fiúra emeli, hogy most először találkozhasson a tekintetük.
-Fegyver...én...mi...pusztít...elpusztítani, minden mutánst.
Aztán újra elcsendesül, a fiú mosolyát pedig nem viszonozza arca egyetlen izmának rándulásával sem. Igazándiból semmi sem képes kiváltani ezt belőle a jelek szerint.
-Sebastian Longley - erősíti meg a kapott információt - Született: Sebastian Boower. Jelenlegi tartózkodási helye: Xavier Gimnázium. Képesség: Hüllő szerű fiziológia. Az eltűnésének bejelentésének időpontja: 2013.03.15. Egy héttel ezelőtt.
Gépies, monoton hangon mondja fel eme sorokat, mint egy robot, akinek szavalnia kell. A végén pislog pár laposat,aztán visszatér a bámuláshoz.
A szobában egyébként nincs semmi szerszám, meg úgy más sem, a széket, és a megbilincselt fiút kivéve. Még a villanyt is a folyosón lehet csak felkapcsolni.
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Csüt. Ápr. 04, 2013 8:34 pm

Amikor megint beszélni kezd, megdermedek a keresgélés közben és merően nézem a még mindig mozdulatlan fiút, akinek gépies, és minden érzelmet nélkülöző hangja megijeszt és már igazából nem is bánom annyira, hogy egyáltalán nem találok semmit, amivel kiszabadíthatnám. Legalábbis ez fut át elsőnek az agyamon, ahogy meghallom, hogy szinte hibátlanul felsorolja a az élettörténetemet., amit igazán kevés ember ismer.
Aztán mellbe vág az utolsó mondata. „Eltűnt? 2013.03.15.” Egy hete itt vagyok már? Édes Istenem! Anyám már biztos tűvé tette az egész várost és gondolom Logan sem repes az örömtől, hogy utánam kajtathat. Ki kell jutnom innen!
Közben a srác tovább mereszti rám a szemeit, amitől most már kilel a hideg. Talán tényleg nem is ember?
- Mi vagy te? Mi a képességed? Valami jövőbe látás, vagy mi? – kérdezem, bár nem tudom kapok-e egyenes választ, vagy megint csak ilyen rendezetlen szavakat.
Azért most már összeszedem magam és elóvakodok az ajtóig, hogy kis hallgatózás után, kinyissam és kilessek rajta.
Ha nincs kinn senki simán elpárologhatnék, de valahogy nincs szívem itt hagyni a Tisztogatók prédájának ezt a kölyköt. Talán ha összetörnénk a széket, kiszabadulhatna?

avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Csüt. Ápr. 04, 2013 9:01 pm

-Én...
Ez után elhallgat, és nem szól egy jó darabig egy szót sem.
-Senki. Halottnak nyilvánítva...
Itt összeráncolja a homlokát, mintha ez a kifejezés eszébe juttatott volna valamit. Hamarosan meg is tudod mit:
-Sebastian Longley. Holtan találták...ma reggel. Logan...Logan?
Most először élettel telik meg a tekintete, és jóformán már kíváncsian tekint Sebi-re.
-Te ismered Logan-t? X-fegyver...megállíthatatlan...a tökéletes katona. Hol..merre...Xavier?
A képességét nem köti az orrodra, mondjuk nem azért, mert titkolózna, csak épp nem figyelt, amikor kérdezted. A széket egyébként meglepően könnyű szétszedni, még el sem kell törni hozzá feltétlenül, hogy kiszedhesd a karfáit, amihez bilincselték a fiút. Persze a karperec ettől még a kezén marad, de legalább veled tarthat, ha szeretnéd.
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Pént. Ápr. 05, 2013 11:07 am

Egyre furább ez a srác, legalábbis, ezek az összefüggéstelen szavak, úgy hangzanak, amikor adatok pörögnek egy gépi agyban és néha kiköpnek valamit, amit fontosnak találnak.
Viszont, amikor a nevem említi és azt, hogy halottnak nyilvánítottak, hát mit ne mondjak, megáll bennem az ütő.
- Mimimi? Mit mondtál? Hogy nyilváníthattak volna halottnak, mikor itt vagyok és tudtommal nagyon is élek. – mutattam magamra döbbenten. – Honnan tudod egyébként is, hiszen itt vagy lekötözve? – hitetlenkedek.
A további kérdései úgy siklanak el a fülem mellett, ahogy az enyém az övé mellett, mert egyrészt még mindig az előbb hallottak hatása alatt állok, másrészt meg már eszem ágában sincs megosztani vele bármit is, hiszen nem tudom bízhatok-e benne. Lehet, hogy csináltak vele valamit, ahogy Ratna-val, vagy csak szimplán csapda az egész.
Ettől függetlenül nem akarom itt hagyni, így a széket megvizsgálva, hamar rájövök, hogy könnyű a karfát leszedni, így Jason hamarosan kiszabadul.
- Gyere, próbáljunk meg kijutni, aztán ráérünk beszélgetni. – intek az ajtó felé, majd megpróbálom halkan kinyitni, hogy megkeressük a kijáratot és végre lelépjünk innen.

avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Vas. Ápr. 07, 2013 12:18 pm

-Mindig ezt csinálják. Hasonmás...holttest....nyilvános helyen...búcsúlevél.
A második kérdésre - hogy ezt mégis honnan tudja - először nem fele semmit, mint aki fontolgatja, hogy a te nyelveden hogy lehetne ezt a legegyszerűbben elmagyarázni, de aztán nem szól, amíg ki nem szabadul. Ekkor esetlenül feltápászkodik, és megragadja a fiú a karját, mielőtt még pofára esne, hisz csont sovány lábai alig bírják megtartani a súlyát.
-Úgysem jutunk ki...sosem jutunk ki... - jelenti ki lemondó sóhaj kíséretében, de aztán követ téged, bárhova is mész.
Az ajtón kilépve két út nyílik meg előttetek(Illetve 3, ha le akartok menni a lépcsőn...): az egyik irányból egy fiatal férfi hangját halljátok, ki elég hevesen magyaráz valamit egy társának, a másikból pedig egy régi, rozsdás gép zúgása szűrődik ki. Ezt leszámítva továbbra is egyedül vagytok a folyosón.
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Vas. Ápr. 07, 2013 12:30 pm

Nagyon érdekel a válasza, már, ha tud válaszolni rá egyáltalán és megdöbbenve hallgatom, amikor elmondja, bár azt, hogy ezt honnan veszi, nem magyarázza el, de elég hihetően hangzik a dolog és el is tudom képzelni erről a társaságról, hiszen elég profinak tűntek.
Igaz, az, hogy hogyan keveredtek bele ezek után a Tisztogatók, vagy eleve összedolgoztak csak később kaptak össze valamin, azt csak a jó Isten tudja, de nekem mindegy, egyik kutya, másik eb, így mindkettőtől szabadulnom kell.
Kicsit megtámogatom Jason-t, mikor alig bír megállni a lábán és a pesszimista megjegyzésére megcsóválom a fejem.
- Lehet, de akkor sem fogom ölbe tett kézzel várni, hogy kinyírjanak, vagy ilyen legyek, mint te.
Kinyitva az ajtót ismét belehallgatózom a viszonylagos csendbe, hiszen szeretnék rájönni, merre is kéne elindulnom. Bár ide jártam suliba, ezek a szintek, nem tűnnek ismerősnek.
Mikor beazonosítom, hogy egyik oldalról hangok hallatszanak, talán két férfié, a másik irányból valami gép zúg, akkor visszamegyek és felkapom az egyik székkarfát, a másikat meg Jason kezébe nyomom.
- Véleményem szerint a gép hang esetleg kazán vagy más ilyesmi lehet és nem hiszem, hogy arra lenne a kijárat, inkább arra tippelek, hogy a hangok felől, talán őrök lehetnek. Meg kell próbálnunk kijutni. Halkan menjünk és váratlanul támadjunk, üss, amekkorát csak bírsz, ha a közelükbe kerülsz. – magyarázom suttogva a fiúnak, majd megindulok lopakodva a hangok felé.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Vas. Ápr. 07, 2013 12:56 pm

Arra, hogy nem várja meg, amíg olyan lesz, mint ő, Jason még jobban lehajtja a fejét, és a szokásos kifejezéstelen arccal mered a padlóra. A fiú tervével nem ellenkezik, viszont amikor Sebi elereszti őt, és a kezébe nyomja a fadarabot, először billeg egy kicsit, majd azt használja mankónak, hogy ne dőljön el azonnal. Aztán persze követ téged, de ha csak nem meztelencsigák ellen vonulsz hadba, tőle sok segítségre nem számíthatsz.

A folyosó fordulójában ha megállsz hallgatózni, láthatod, hogy két tisztogató áll neked háttal. Az egyikük hangja nagyon ismerős, akárcsak a helyzet, amibe került miattad:
-Az ég szerelmére! Nem vagyok mutáns! Csak azért jártam abba a hülye suliba, hogy megússzam a börtönt, nézd!
Előkapja a kését, aztán feljebb húzza az alkarján a páncélt, felfedve némi bőrt, amihez odanyomja a pengét. Felszisszen fájdalmában, mikor a csuklója megperzselődik.
-Szép trükk, de én sem ma kezdtem. Már nem dőlök be ennek a hülyeségnek...
-Ettől féltem... - Szól Sean, aztán szemen szúrja a fickót, mielőtt tovább akadékoskodhatna.
-Tess, találtam még egy áldozatot. Az egyik rohadék leszúrta. A mutánskákról van valami hír?
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Vas. Ápr. 07, 2013 1:38 pm

Bár elláttam tanáccsal a fiút, nem gondoltam komolyan, hogy tényleg hasznát is veszem, annak is örülhetek, hogy ha el tud vánszorogni velem a kijáratig, de hát nem hagyhattam itt.
Mikor a hangokat már elég közelről hallom és kilesek a sarok mögül, legnagyobb bánatomra megint Sean-ba botlok, aki most ráadásul egy társával beszélget, így nem gondolom, hogy sima lesz átjutni rajtuk. Már éppen azon gondolkozom, hogy egy vehemens támadással megpróbálom őket lerohanni, hátha meglepem őket annyira, hogy lesz időm mindkettőt lecsapni, mikor eljutnak a fülemhez a szavaik.
Mikor Sean leszúrja a másikat, megdöbbenésemben halkan felszisszenek, mert bár valahol ez jó hírnek számítana, de az általam ismert Sean, talán soha nem tenne ilyet.
Így aztán fogalmam sincs most, hogy hányadán állok vele, hiszen még a szőke amazonjának is úgy hazudik ezek után, mint a vízfolyás. Valami itt nagyon nem stimmel!
Minden esetre meglapulok most a sarok mögött és néha-néha kipillantva várom, hogy hátha elmegy. Ha nem akkor kis idő múlva oda suttogom Jason-nak.
- Mond lennél csali? Megmutatod maga Sean-nak és idecsalod, én meg ahogy kibukkan a sarok mögül leütöm. – magyarázom a tervem, amibe remélem belemegy, mert fordítva nem hiszem, hogy működne a dolog.
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Vas. Ápr. 07, 2013 2:11 pm

Jason cseppet sem magabiztos a túlélési esélyeit illetően ebben a csalis tervben, de aztán végül teszi amit mondasz neki, mert belátja, hogy veled sem bírna el könnyebben, mint a másikkal, szóval lassan, szánalmasan megindul kifelé, a biztonságot jelentő fal rajtekéből.
-Nyugi, tudok magamra vigy...mi a... - Hökken meg Sean, amikor feltűnik neki a vánszorgó gyerek - Srácok, az agyasgyík kiszökött. Erősítést? Most vicceltek?
Felemeli a pisztolyát, majd egy rövid sípolás után olyat lő a kölyökbe, hogy a fal adja a másikat. Jason eszméletlenül terül el a földön.
-Elintézve. Megnézem, itt ólálkodik-e a másik. Az már úgy mozog, mintha élne, szóval ha mégis leküldenétek valakit, örülnék neki.
Körbenéz a hullákon, aztán még hozzáteszi:
-Rendet csinálni sincs kedvem egyedül...
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Vas. Ápr. 07, 2013 2:39 pm

Szegény Jason! A szemeiben láttam a félelmet, ahogy megkértem, hogy vállalja a csali szerepét, és nagyon is sajnáltam, de nem tehettem mást, hiszen ha én állok ki, akkor szinte biztos voltam benne, hogy nem tudja leütni Sean-t, képtelen lenne rá.
Viszont még jobban megrémültem, amikor láttam, hogy alig bukkant ki a sarok mögül, szinte azonnal eldördül a lövés hangja és a fiú összecsukott, mint egy halom rongy.
Az öklömet tömtem hirtelen a számba, hogy fel ne kiáltsak megdöbbenésemben, mert én arra számítottam, hogy Sean ide jön hozzá, hogy kérdőre vonja, nem, hogy lelövi!
~ Uram Isten! Uram isten! ~ mondogattam magamban. ~ Megöltem egy ártatlan kisfiút! ~ meredtem még mindig lemerevedve a mozdulatlan testre, nem törődve a közeledő léptekkel.
El sem jutottak a fülemig a kimondott szavak, mert teljesen leblokkoltam.
Ha Sean felbukkant a sarok mögött, akkor rémülten pillantottam rá, de aztán elkapott a düh és a kezemben lévő székdarabbal lendületesen csaptam felé.
- Te szemét állat! Miért kellett lelőni?
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Vas. Ápr. 07, 2013 7:18 pm

Sean meglepődik ugyan a támadástól, ez viszont csak azt jelenti, hogy reflexből kapja maga elé a kezét, hogy azon törjön ketté a bot - fel is szisszen fájdalmáéban, s csak hunyorogva néz a továbbiakban, nehogy a szemébe szikra repüljön - illetve reflexből rúg bele egy hatalmasat Sebi lábába, ami a páncéljának köszönhetően olyan, mintha egy ló rúgná fel szegény fiút.
-Ne bomolj, életképesebb lesz a kölyök, mint te, ha még sokat pattogsz itt - veti oda, kissé lekezelően, és még a fegyverét is lustán szegezi a srácra.
-Azt mondták, élve fogjam el, úgyhogy életben van. Rólad viszont senki sem mondott ilyet, és egyébként is, előfordulnak balesetek. A lényeg, hogy légy jó fiú, mert ilyen közelről a kábító hullám is....hát elég randa látvány amit művel na.
Jason felnyög, mire Sean ingerülten rúg bele egyet a földön.
-Te meg ne nyavalyogj már.
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Vas. Ápr. 07, 2013 7:50 pm

Az ütés gyönyörű volt, csak a fiú volt sokkal gyorsabb, mint számítottam rá, így a szék karfája a karján tört ripityomra, de legalább fájt neki, ha mást nem is értem el vele.
Viszont nekem is fájt, ami utána jött, mégpedig nagyon! Azt hittem, hogy eltörte a sípcsontomat, ahogy a vasalt bakancsa a lábamba robbant.
Felkiáltottam a fájdalomtól és a földre rogytam szegény Jason mellé és a lábamat szorongatva néztem fel Sean jól ismert arcába, amin most halvány jelét sem véltem felfedezni annak a sok jóindulatnak, ami a suliban jellemezte.
- Rohadj meg! – szaladt ki a számon önkéntelenül is és felé köptem, remélve, hogy el is találom.
Nem érdekelt a szövegelése, mérges és elkeseredett voltam, hogy megint csak befuccsolt a szökési terv és nem valószínű, hogy lesz legközelebb.
Mikor még ráadásul bele is rúg szegény, elesett kölyökbe, a nyelvemet kilövöm a pisztoly irányába, hogy magamhoz rántsam. A szavaiból egyébként is azt vettem ki, hogy nincs veszteni valóm, meg egyébként is halott vagyok már, ha hinni lehet a híreknek.
- Hagyd békén, hiszen nem bántott téged!

avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Hétf. Ápr. 08, 2013 8:01 pm

Perverz élvezettel kuncog fel a szitkozódásodra, és újabb rúgással formálja tovább a hasfaladat, a köpés elől pedig félrehajol, hisz jól látja, mire készülsz, meg figyelmeztették is, mikre vagy képes.
-Ugyan kölyök. Ne szívd mellre - nyugtatgat, aztán eldobja az agyát, amikor a fegyvere kicsúszik a kezéből, és ott marad egy szál pisztoly nélkül, szemben egy veszélyes, általa fél órán keresztül inzultált mutánssal.
-Öhm...oké, te vagy a főnök... - feleli engedelmesen, aztán tisztelettudóan újra előveszi a kését, ami rögtön izzani kezd a kezében, annak ellenére, hogy nem érintkezik emberi bőrrel, a következő pillanatban pedig feléd veti magát, pengével előre, és azt üvölti:
-Meghaaaalsz!!!!!
Ha esetleg kétségeid lennének afelől, mennyire gondolja ezt komolyan: már látja vérben forgó szemei előtt a kitömött fejed a falára illesztve díszként.
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Hétf. Ápr. 08, 2013 8:30 pm

Az újabb rúgása már csak hab a tortán, hiszen még pár törött borda az előző sérülések mellé, mi az nekem! Na, persze ezt jó lenne ilyen könnyen felfogni, de sajnos sokkal fájdalmasabb és én nagyot nyögök, ahogy eltalál.
A maró nyál sajnos nem talál, viszont a fegyvert csak el tudom tőle csaklizni, így gyorsan meg is ragadom azt, igaz csak remélni merem, hogy nem fordítva fogom a kezemben, és dühösen meredek rá, ahogy megadóan felemeli a kezét.
- Mutasd meg a kivezető utat! – nyögöm ki, még mindig levegő után kapkodva, de erre már nem kerül sor, hiszen az egész csak trükk volt a részéről és máris késsel a kezében támad nekem.
Nincs időm gondolkodni, csak a reflexeim működnek és miközben arrébb hengeredek, meghúzom a ravaszt, hogy véget vessek ennek a rémálomnak.
Mikor már fel is fogom, hogy mit teszek, akkor viszont villámgyorsan engedem el a fegyvert és meredek Sean-ra.
- Nem……nem…….akartam….én…..nem… - dadogtam rémülten.

avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Hétf. Ápr. 08, 2013 8:45 pm

Sean korábban jelezte, hogy közelről a bénító löket egész más hatással van a páciensre. Hatásosnak hatásos így is, kivéve, persze, ha feltétlen ragaszkodsz az alany a nyitott koporsós temetéshez, ez esetben ugyanis nem valami praktikus ez a funkció. Szerencsére ezzel tisztában van, ezért korábban átkapcsolta normál lövedékekre a fegyverét, igaz számára ez annyi hátránnyal még jár, hogy a testpáncélja sajnos a tisztogatók által használt nagy kaliberű lövedékek ellen nem használ, még csak le sem lassítja őket.
-....hhh.... - jegyzi meg, vérbuborékokat formálva szavak helyett, kését pedig még egyszer felemeli néhány centiméterre, de aztán leesik a karja, ő pedig élettelen szemekkel mered tovább a gyilkosára.
A folyosó ez után nem sokáig marad csendes. Az erősítés, akikre kelletlenül rábólintott már érkezik, és ha itt találnak a társuk hullája mellett...elég valószínű, hogy nem akarod megtudni, mi lesz akkor.
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

14 / 16 oldal Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.