Fordham Egyetem

16 / 16 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Kedd Ápr. 23, 2013 12:18 am

-Megálljon! - Kiált rád az egyik katona, közben pedig három társa, akik a fene tudja honnan kerültek elő körülvesznek téged, és 5 méter távolságból szegezik rád a fegyvereiket.
-Igazolja magát! Kap rá harminc másodpercet!!!
Abból, ahogy a mellkasodra szegezi a fegyverét többedmagával valahogy nem az esik le, hogy szeretnéd megvárni, mi fog történni, ha letelik a határidő.
A katonákon kívül nem látsz mást kijönni az épületből. a közelben nem tartózkodik egy tanár, vagy diák sem az ismerőseid közül, sőt, senki más sem, aki nem hord terepszínű egyenruhát. Bármi is történt itt, az biztos, hogy a helyzet nem éppen rózsás, és az egyetlen ami optimizmusra adhat okot, hogy nem lőttek agyon kapásból, de ami késik nem múlik...
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Kedd Ápr. 23, 2013 9:15 am

A harsány, kemény hangra ijedten megtorpanok és attól sem leszek nyugodtabb, mikor a földből kinőve még páran előttem teremnek, ráadásul fegyvert szegeznek rám.
Hirtelen vág az eszembe a felismerés, hogy semmivel nem tudom magam igazolni, hiszen mindent elvettek tőlem, mikor elkaptak Ratna-ék, így most azonnal le is ver a víz, hogy nagy nehezen megmenekültem a kínzóimtól, Magneto-tól, Rozsomáktól és az iskola kapujában fognak agyonlőni, mert nem tudom bebizonyítani, hogy az vagyok aki.
- Öööö…..- indul meg először önkéntelenül a kezem a farzsebem felé, de aztán már tudom, hogy hiába. - …..azt hiszem nincs nálam semmilyen igazolvány, de ide járok iskolába és itt is lakom. – bizonygatom ne túl meggyőzően. – A nevem Sebastien Longley. Ha felmehetnék a szobámba, ott tudok mutatni papírokat, meg aztán a tanárok és a diáktársaim is tudnak igazolni. – csillan fel a szememben a remény.
- De mi történt itt? Valami baj van? – kérdezem azért meg, hátha választ is kapok.

avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Stryker on Csüt. Ápr. 25, 2013 11:31 am

A katona arra, hogy bevallod ide jársz már nem habozik, és azonnal keresztüllő rajtad a nagy kaliberű fegyverével, de még a többiek sem maradnak ki a dologból, hogy még véletlenül se legyen esélyed ezt túlélni.

Hosszú, agóniával teli percek telnek el, mire az egyik pislantás után az iskola, a katonák, és úgy minden eltűnnek szemeid elől, és a változatosság kedvéért megint egy sötét szobában találod magad, egy acélszékhez bilincselve. A gázmaszkos alak ott ül veled szemben, és bár nem láthatod, de úgy tűnik az arcod fürkészi.
-Ez tanulságos volt, Mr.Boower, köszönöm. Holnap újrakezdjük.
Ezzel feláll a székéből, és magadra hagy téged. Ezt követően már nem zaklat senki, egyedül vagy a nyomasztóan sötét, nyirkos, és szinte teljesen üres szobában, mélyen a föld alatt.

/Köszönöm a játékot, és reszkess Very Happy //
avatar
Stryker
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 94
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Sebastien Longley on Csüt. Ápr. 25, 2013 2:11 pm

Alig fejezem be a magyarázkodásomat, látom, hogy megvillan a szemében valami és a következő pillanatban erős ütést érzek a mellkasomon, majd ahogy a földre zuhanok a fegyverropogás is elér a fülemig, de a fájdalom csak ezután robban bele t tudatomba, és érzem a testemet szétmarcangoló többi lövedéket is.

Az utolsó rándulást követően kipattan a szemem és a fájdalommal teli pillantásom az előttem ülő gázmaszkos alakra esik, majd riadtan tekintek körbe a már ismerős rideg helyiségben, miközben a hideg veríték végigcsorog a hátamon még az előző intenzív halálfélelem hatására.
Szinte berobban a fejembe a felismerés, hogy valahol végig sejtettem azt, hogy nem stimmel a sztorival valami, de annyira élethű és valóságos volt!
Szívesen megtörölném izzadó homlokomat és megmasszíroznám lüktető halántékomat, valamint kiszorítanám az érzelemmentes alakból a szuszt, de még mindig a székhez vagyok bilincselve, így ezt egyelőre elnapolom.
- Kapja be, seggfej! – tör ki belőlem, talán a megkönnyebbüléssel együtt, hogy még sem haltam meg. Bár ami késik, nem múlik, ha siralmas helyzetemet nézem.
~ Senki nem tudja hol vagyok, hogy egyáltalán elraboltak, senki nem fog segíteni. ~ rágja be magát egyre jobban a lelkembe a kétségbeesés.


//Én is köszönöm, eddig is szupi volt, de körömrágcsálva várom a folytatást Very Happy //
avatar
Sebastien Longley
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 604
Hírnév : 10

Vissza az elejére Go down

Re: Fordham Egyetem

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

16 / 16 oldal Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.