Noriko Hashimoto

Go down

Noriko Hashimoto

Témanyitás by Noriko Hashimoto on Csüt. Aug. 02, 2012 4:22 pm

ADATOK

NÉV: Noriko Hashimoto
faj: mutáns
kor: 23
születési hely: Tokió, Japán

jellem: Komor természetű legalább annyira öntelt, mint a nővére Aya, és mélyen megveti a férfiakat. A Testvériséghez azért csatlakozott, mert ha valahol, hát ott tudta kamatoztatni szerinte nagyon is magalapozott felsőbbrendűség érzését, amiért az egyszerű emberekkel ellentétben ő többre is képes, mint szembeforduló ujjakkal meghámozni egy banánt.

személyazonosság: nyílt

KÜLSŐ: rövid, sötét haj, átlagos magasság, vékony, de izmos testalkat

KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL: nincs

KÉPESSÉG: Alakváltó mutáns. Képes átváltozni darázzsá, miközben tudata a sajátja marad.

Entered Apprentice: Egyenlőre még csupán arra képes, hogy átváltozzon, méreganyagot még nem tud termelni.

Fellow Craft: Csípése nyomán apró, vörös gyűrűvel körülvett elfehéredett seb maradhat a bőrön, amely ég és viszket, még órákig.

Master Mason: Csípése már kínzó fejfájást is okozhat áldozatának.

Secret Master: Az áldozat már émelyeg is és szédül, miközben a csípés helyén a duzzanat már jócskán meg van dagadva, és akár még másnap is fájlalhatja.

Perfect Master: Már annyi méreganyagot tud termelni, hogy a megcsípett személy akár le is bénulhat, de el is ájulhat. Ebben az esetben ébredés után még órákig fáj a feje, ahol pedig a csípés érte, az égő, viszkető érzés még órákig nem múlik el.

~°~


ELŐTÖRTÉNET:
Hogy én hányszor hallottam már anyámtól a történetet a férfiról, akibe első látásra beleszeretett, és azt hitte, hogy majd örökre együtt maradnak, aztán persze kiderült, hogy nem csupán felesége van, de még gyereke is. Valami hihetetlenül szánalmasnak találtam mindig is, hogy képes volt bedőlni neki. Maga a felállás egyáltalán nem volt szokatlan.
Adott egy idilli család Amerikában, aztán a pasi elutazik üzleti útra Japánba, közvetlenül előtte meg hajbakap valamin az asszonykával, és dúlva-fúlva száll repülőre elhatározva, hogy ő többet vissza nem megy abba az őrültekházába. Kint az első szabad estéjén mélyen a pohár fenekére néz, a mellette ülő nőnek kellőképpen mély a dekoltázsa, hogy egy egész éjszakára szerelembe essen, aztán hipp-hopp: így készült Noriko Hashimoto. A férfi (az apám) persze másnap az első géppel hazautazott a családjához, és ahogy azóta megtudtam, annyira bántotta a bűntudata a hűtlenségéért, hogy nem csupán nem beszélt senkinek a Japánban történt kis kalandjáról, de nem is kereste soha többé az anyámat, aki mind a mai napig képes hinni benne, hogy egy napon azért visszatér az ő amerikai hercege. Nem hiszem, hogy változtatna ezen véleményén akkor sem, ha elmondanám neki, hogy már hosszú évek óta halott. Biztos kitalálna akkor is valamit. Az nem is ő volt, vagy csak megjátszotta a halálát, hogy visszajöhessen hozzá, vagy valami hasonló ostobaságot.
Ami engem illet, én ebből a meséből csak az igazán fontos információkat szűrtem le. Egyrészt azt, hogy van valahol egy nővérem. A másik, hogy az anyám egy ostoba álmodozó, aki tönkrevágta az életét egy ábrándkép miatt. A harmadik, és talán legfontosabb pedig az, hogy a férfiakban nem lehet megbízni. Egy dologra jók, aztán annyi, de semmi többre. Az összes a velejéig romlott, önző gazember, akiket csak az érdekel, hogy az erejüket fitogtassák lehetőleg úgy, hogy átgázolnak a gyengébbeken, mert az könnyebb, ezen kívül látványosabban mutatja erőfölényüket.
A képességemről nem tudtam semmit egészen a gimnázium utolsó évéig. Sokáig féltem tőle. Mi lesz, ha nem tudok visszaváltozni, vagy kitudódik, és bajom származik belőle, de egyáltalán, mi az ördög ez? Aztán hamar megtanultam kezelni, uralkodni rajta, sőt még hasznot is húzni belőle.
-Áruld már el, hogy csinálod - suttogta Momoko az iskola folyosóján. – Egész évben csak arra hajtottál, mint eddig minden évben: hogy ne bukj meg. Hogy lehetsz akkor most osztályelső?
-Puskázok – feleltem nemes egyszerűséggel.
-Figyeltelek – rázta a fejét a lány. – Nem puskáztál, nem láttam, hogy bárhonnan is lested volna a válaszokat.
-Ha olyan hülye vagy, hogy a válaszokat lesed a kérdések helyett, akkor magadra vess – vontam meg a vállamat.
Elkerekedő szemeiből már kitaláltam, hogy ennyivel nem úszom meg. A kis vakarcs akár még ki is teregetheti, amit az imént olyan ostoba fennhéjazással elárultam neki. A legegyszerűbb hát, ha azt akarom, hogy megőrizze a titkomat, ha egyben az ő titkává is teszem.
-Ezer yenért holnapra hozom neked a pénteki teszt kérdéseit.
-Áll az alku – csapott a kezembe boldogan.
A tantestület soha nem volt még annyira boldog, mint akkor, amikor láthatták a diákok hirtelen szorgalmát, amit a jegyeik rohamos javulása tükrözött. Ez persze hamar visszazökkent a régi, normális szintre, amikor végeztem, és eljöttem az iskolából. Kitűnő bizonyítvánnyal és kisebb vagyonnal.
A képességemből élni nyilván nem hagytam abba akkor sem, csak akkor már nagyobb balhékból szereztem a jóval nagyobb összegeket. Ez pedig egy idő után elég volt ahhoz, hogy elköltözzek otthonról Amerikába, hogy meglátogassam az én drága apámat, aki sajnos pont rosszkor lépett le az úttestre hazafele menet, így nem volt túl nagy kihívás átgázolni rajta a lopott járgánnyal. Az első gyilkosságom volt, és azóta sem éreztem magam annyira feldobottnak és elégedettnek, mint akkor.

~°~


FOGLALKOZÁSA: kém

SZAKÉRTELMEI: zárak feltörése, irathamisítás, illegális számítógépes programok írása, hackelése, harcászat terén csupán késekkel tanult meg jól bánni

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK: egy pillangókés, aminek pengéjére egy darázs képét gravírozták

~°~


MINTAJÁTÉK:

Érdeklődve néztem, ahogy az én egyetlen nővérkém a kocsma közepén tombolt. Még egy ilyen hisztis tyúkot! Az ilyen pillanatokban komolyan elgondolkodtam rajta, hogy biztos egy vérből valók vagyunk-e, de sajnos tényleg ő volt a testvérem, akármennyire is csalódtam benne. Igaz, hogy is ne csalódtam volna benne, amikor őt nyilvánvalóan tönkrevágták a túl sok kényeztető családi összejövetelekkor, meg attól, hogy egész kölyökkorában néznie kellett az egymással turbékoló szüleit, nem úgy, mint én, akit az ilyen baromságok nem kötöttek le, így elegendő figyelmet tudtam szentelni annak, hogy képezzem magam.
Pedig jó csapatot alkothattunk volna. Kardfogat egyébként sem kedveltem különösképpen, hiszen amellett hogy férfi volt, megtestesített mindent, amit egy férfiban gyűlöltem. De hát csapattárs volt úgymond, vagyis nem bánthattam. Meg egyébként sem vagyok az a fajta, akinek mindenre a gyilkolás a megoldás. De azért tuti, hogy most nem fogok kiröppenni a nyitott ablakon, hogy figyelmeztessem a veszélyre. Nem fogok könnyeket sem hullatni érte, ha esetleg baja esik.
-Gyakran jár ide ez a csaj? – hajoltam közelebb az egyik szomszédos asztalnál ücsörgőhöz.
-Nem, hál’ istennek – rázta ő a fejét. – Még csak az kéne!
-Ja, eléggé idegbajos – értettem egyet nagyot sóhajtva.
-Nem is kicsit, ha Creedre vadászik. De nem baj, majd ha jön, szólok neki, hogy követik. Nem mintha bárki esélyes lenne ellene, de jobb, ha tud róla, gyorsabban tudja elintézni őket.
Senkinek sem tűnt fel, ahogy a villanó pillangókésem elmetszette a torkát. Mindenki Ayara figyelt, akit most a pultos szobormerevségre és némaságra ítélve cipelt kifelé. Mivel nem is akartam megvárni, amíg feltűnik valakinek, hogy eggyel kevesebb lett az élő emberek száma, gyorsan átváltoztam, és darázsként kiröppentem az ablakon. Még láttam, ahogy Aya nekiugrott a nála kb. kétszer nagyobb férfinak, aki eddig is vele volt, de nem törődtem vele. Meg tudtam érteni, mint férfi nem is érdemelt mást. Viszont én aznapra már elfáradtam, így inkább hazafelé vettem az irányt.
avatar
Noriko Hashimoto
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 57
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Noriko Hashimoto

Témanyitás by Sarah Wilchok on Csüt. Aug. 02, 2012 5:25 pm

Előtörténet és mintajáték elfogadva. Aztán csak csínján csipkedni a férfiakat a játékban! Very Happy
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Re: Noriko Hashimoto

Témanyitás by Noriko Hashimoto on Csüt. Márc. 07, 2013 2:59 pm

Noriko Waikikin meghalt.
avatar
Noriko Hashimoto
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 57
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Noriko Hashimoto

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.