Mimikri

Go down

Mimikri

Témanyitás by Mimikri on Szomb. Szept. 08, 2012 6:42 pm

ADATOK
NÉV: Mia Devon Aokii alias Mimikri
FAJ: Homo Sapiens Superior / Mutáns
KOR: 25 év
SZÜLETÉSI HELY: USA, Colorado

JELLEM: Beszédes, szeret poénkodni, bár van, hogy ezt nem mindig veszik tőle jó néven. A munkájában precíz, abban nem ismer tréfát, és ha erről van szó a kritikát sem igazán bírja, így ha jót akarsz magadnak, akkor jobb, ha nem szólod le a munkáját. Jobb nem kihozni a sodrából, mert igencsak bosszúálló típus, és ő nem fejelt!! Összességében nem mondható egy túl érzelgős típusnak, sőt mi több, a csöpögős érzések rá szinte egyáltalán nincsenek hatással. Az embereket nem igazán komálja, de van, hogy a mutánsokkal sem jön ki minden esetben, főleg, ha felpiszkálják, akkor nem néz se istent se embert...bár azért szerencsére nem törik olyan könnyen az a mécses. Hidegvérű, nem lehet azt mondani, hogy ész nélkül rohanna bele bármibe, sőt, inkább alaposan kidolgoz előre mindent, minden lehetséges eshetőséget számba véve, amibe nem lehet hiba. Az érintést azt kicsit nehezen tolerálja, és nem szeret arról beszélni, miért bújik mindig álarc mögé, ez nála kényes téma.

EGÉSZSÉGI ÁLLAPOT: Génjei mutálódásának következtében a külseje is változásnak indult, mondhatni torzul, egy szérum segítségével képes időlegesen visszanyerni eredeti külsejét, de ez nem állandó állapot. Minden egyes átalakulásból ( mármint mikor személyt képez le) valami apróság visszamarad a testén. Mikor tárgyakat képez le a testrészeiből, ahogy alakítja a csontjait, az fájdalommal jár, ami egy idő után már megszokottá válik, de túlterhelheti magát, ha túlságosan nagy volumenű dolgot hajt végre.

SZEMÉLYAZONOSSÁG: Halottnak nyilvánították hivatalosan 2 évvel ezelőtt, emiatt identitása továbbra is titkos, viszont külseje miatt mutáns létét nem minden esetben tudja titkolni, és van hogy szándékosan nem is teszi.

SpeedRace halála után a Testvériség tagja, átvéve a lány szerepét, helyét a Triumvirátusban

KÜLSŐ: Középmagas, karcsú, mozgása igazán ruganyos, egy deka felesleget nem találni a testén. Fekete hosszú haja van, korábban aranybarna szeme volt, amely képessége fejlődésével egyre inkább világossá kezdett válni. Öltözete attól függ, éppen milyen környezetben mozog, alapesetben egy krémszínű vagy terepmintázatú bővebb csípőnadrág fekete sportcipővel, és a sajátos "fásliszerű tekercselései", amire azért olykor ő is szokott trikót húzni.
Félig amerikai, félig távol keleti származású, mely eredeti alakján látható is volt, viszont ahogy alakul a képessége, úgy egyre kevésbé képes már eredeti alakját is megőrizni, ahogy korábban kinézett. Természetesen egy számára kifejlesztett szérum segítségével képes "visszaalakulni" olyan külsőre, amely eredetileg a sajátja volt, de a szernek is megvan a hatóideje, éppen azért "rejtegeti" külsejét.

KÉPESSÉG:

MIMIKRI= Az evolúció során a mimikri az adaptáció azon formáját, eredményét jelöli, amikor egy élőlény felveszi vagy utánozza egy másik élőlény vagy a környezet mintáját, színét, külalakját, szagát, viselkedését.

Lehetne azt mondani, hogy Mia is egyfajta alakváltó, de nem. Nem az, abban a jól ismert formában. Képes különböző tárgyakat, dolgokat leképezni, és megformálni a saját testéből. Példának okáért, képes az egész karjából egy nagyobb kalapácsot megformálni, majd visszaalakítani azt eredeti karrá. A tárgyak keménysége, szilárdsága sokkal erősebb mint az átlag emberi csonté, vagy épp megegyezik az eredeti tárgy anyagával, de ettől még ugyanúgy sebezhető, törhető, ha megvan a módja.
Ezen felül fejlődése során már nemcsak tárgyakat, hanem személyeket is képes lesz lemásolni, (mutánsok esetében később azok képességeit is le tudja majd utánozni. Ez nem lemásolás, ugyanis nem olyan mértékben és nem úgy fogja tudni használni azt mint az, aki eredetileg birtokolja azt a képességet, csak nagymértékben hasonlóvá fog tudni válni ) vagy egyszerűen csak a bőre színét, mintáját változtatja meg egy adott helyhez mérten, akár egy kaméleon. Ez a túlélésének záloga.

Entered apprentience~ 1. szint: Testéből közepes nehézségű tárgyakat képes kreálni (pl. szerszámok, kisebb kaliberű fegyverek-tőr, kés, kard...) Bőre színét már képes változtatni, viszont egyelőre ezt az állapotot csak rövidebb időre képes fenntartani (maximum 20 percig) valamint rövidebb időre 1 személy alakját is képes felvenni ( csak néhány perc erejéig )- mutáns esetében a képességet ekkor még nem képes "utánozni".


~°~


ELŐTÖRTÉNET:

Ez bővebb kifejtésre kerül az IC játéktéren. MIMIKRI vs. Speedrace / Sziklás hegység~°~


FOGLALKOZÁSA: Kém, beszerző, szerelő...

SZAKÉRTELMEI: Bármit képes összeszerelni, megjavítani, felfejleszteni, megtervezni. Magas szintű elektronikai, technológiai ismeretek. Közelharc és főként vágó, szúró fegyverek ismerete. Több nyelven beszél. Valamint sokkal jobban képes eltűnni, szabadulni és felszívódni mint Houdini...

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK: Mobiltelefon, pénz

~°~


MINTAJÁTÉK: Elvileg előzményjátékként is Speedrace-el a Sziklás hegységben...
A hozzászólást Mimikri összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Szept. 16, 2012 9:04 pm-kor.
avatar
Mimikri
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 10
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Mimikri

Témanyitás by Szellem on Vas. Szept. 09, 2012 11:29 am

Előtörténet elfogadva, jó játékot ismét Wink

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.