Shae Laryn

Go down

Shae Laryn

Témanyitás by Shae on Kedd Okt. 02, 2012 1:57 pm

ADATOK

Név: Shae Laryn
Faj: Ember
Kor: 24
Születési hely: Canada, Saskatchevan, North Battleford

Jellem: Imádja az 1940-es éveket és divatját, ezért szívesen öltözködik és viselkedik is úgy: nemes, kedves, házias, kissé feminista, de nem elvakultan, csak kiáll a nők jogaiért. Mivel tudja milyen, amikor valaki el van nyomva, ezért megérti a mutánsokat és passzívan szimpatizál is velük, habár ezt nem terjesztgeti, mert hírneve is érdekli őt. De nem csak őket kedveli, természet és állatbarát, bár azok közül is inkább kimondottan a háziállatokat szereti. A maga módján határozott és „munka mániás”, kissé érzelmes nőszemély. Képes sírni a szerelmes filmeken, és könnyen meg is lehet bántani, viszont elég nehéz kiengesztelni. Olykor viszont van, hogy csak húzza az emberek agyát, közben pedig már rég megbékélt, de ez számára csak egy kis játék, egy kis „büntetés”. Megveti a bűnözést, tisztei a rend őreit, a haza fiait, és mind azokat, akik vérüket és életüket adják a hazáért.

Külső: 170 cm magas, világos szőke és világos kékszemű hölgy, karizmás és határozott vonalakkal, tekintettel. Fehér, hamvas bőrű, karcsú, ahol kell kerek, ahol kell megfelelően domború.

Különleges ismertetőjel: Hát, ha úgy vesszük, dögös a hangja és csábító a tekintete, mosolya…

Képesség: -

~°~


Előtörténet:
„ - Anya, anya! Esik a hó! – kiáltozik a kilenc éves kislány, mackós pizsamában, egy brightwoodi házban. Haja arany, szeme égkék, és úgy csillog az örömtől, mintha csak álmai vágyát kapta volna meg. – Anyaaaa! – szalad el az ablaktól, be a szülei hálószobájába. Felugrik az ágyra, ugrál.
- Shaaee… - hallja apja nyöszörgését a hatalmas paplan alól – Jaj Marie… Téged hív…
- 10 perc múlva úgy is kelni kell nekünk is… - hallani az anya morgását – Shae, addig mosd meg a fogad, mindjárt megyek.. – sóhajt a nő és felkel, mire a kislány lelkesen kiszalad a szobából. Fél óra múlva már kézen fogva sétálnak az iskola felé. Oda érnek, Shae már izgatottan várja, hogy versenyre menjenek a kórussal. A csoport lent gyülekezik
- Kettesével, kettesével! – igazgatja a gyerekeket a tanár, Shae pont egy fiú mellé kerül.
- Blőőőeee. – húzzák a szájukat szinte egyszerre, majd fintorogva megfogják egymás kezét. És végül elindulnak.
- Gyerekek vigyázzatok, el ne csússzatok a havon! – szól hátra oda kint a tanárnő és megindul a menet.

Egy busszal elmentek Washingtonba, majd ott leszálltak és gyalog mentek tovább. Leheletük látszódott a hideg levegőben, arcuk kipirosodott a levegőtől. Shae épp úgy döntött, felveszi kesztyűjét, amelyet a zsebéből halászott elő, csak hogy az egyiket elejtette.
- Jaj! – gyorsan kiszaladt a sorból, amely haladt tovább, a többiek arrébb rugdosták a kesztyűt. A többiektől távolabb volt már, mikor felvette azt. – Megvagy. – aztán hirtelen valaki elkapta a kezét. Riadtan pillantott fel a fekete kabátos férfire, aki játszi könnyedséggel rabolta el. A tanárnő már későn sikoltozott…

A kislány 3 napig ült egy szobában, ami tele volt játékokkal.. viszont nem volt ablaka és ajtaja is csak egy. Felül egy kamera vette minden mozdulatát, melyet az internetre raktak fel: aukciót indítottak rá, de a hírekben és mindenütt adták, hogy elrabolták, aki látta, segítsen…

A harmadik napon, mikor lezárult volna az aukció, és szerencsétlen, megszeppent kislányt oda adták volna egy pedofilnak, sötétség telepedett a házra. A lámpák kialudtak, minden elnémult. Egy nő nyitott ajtót a kislánynak, égő vörös, világító szemekkel. Haja fekete, mint a szén, ajkai fehérre voltak rúzsozva, mint porcelánfehér bőre.
- Gyere kicsim, haza kísérlek. – nyújtotta a kezét. Kilépve az ajtón oldalra pillantott: a férfi vérbe fagyva feküdt a padlón, arca eltorzult a fájdalomtól, melyet még éltében érzett… És habár Shaenak elsőre ijesztő volt a nő, hazafelé úton jobban megismerkedett a mutánssal… Aki megmentette az életét… „


Évekkel később Shae már nem tartotta a kapcsolatot a nővel, habár sokáig levelezett vele, amíg kiskorú volt. Továbbra is járt énekkarra, érettségi után színészképzőt járta végig. Aztán elkezdte a szóló karrierjét, és 18 évesen csinált egy Elysian Fields tributot, amellyel sikerült is némi hírnevet szereznie.

„ –Jó estét, Shae kisasszony. – nyitja ki a beguruló autó ajtaját egy alkalmazott. Friss esti levegő csapja meg a nő arcát, ahogy kecses léptekkel kiszáll a kocsiból. Bájosan rámosolyog a férfire, egy szolid pillantással végig méri, majd besétál a művészbejárón.
- Már csak magára várunk! – jön oda egy stylist, és a nő kezébe nyom egy púdert, hogy fogja, gyorsan kisminkeli. Hoznak neki egy pohár vizet, bele kortyol, majd, mikor elhúzzák előtte a függönyt, kilép a színpadra. Oldalt a háttérben a zenekar többi tagja. Oda lép a mikrofonhoz és csábos tekintettel, mosollyal a közönségre pillant.
- Jó egészséget mindenkinek, ezen a szép estén, itt, a Fekete Macskában, Staten Islanden… Az első számunk, a Set the Grass on Fire… - duruzsolja a mikrofonba, majd hátra pillant, jelezve, hogy indulhat a zene… „

~°~


Foglalkozás: Énekes

Szakértelem: Énekes, de színészképzőt is végig járta.

Eszközök, felszerelések: Egy nagyobb lakás alapfelszereléssel, van egy kutyája.

~°~


Mintajáték:

A Nap lassan felkel a föld alól.. De Shae már ébren van, és épp szöveget gyakorol. Kicsit ideges, mert gyakran eltéveszti… Bele iszik az asztalon lévő, már rég hideg kávéba, ráfintorog egyet és berakja a mikróba. Délután izgatottan megy el a meghallgatásra.. egy szereplőválogatásra. Előad egy kis éneklést, majd a betanult szöveget. Végül felírják egy listára és behívják a következőt. Hazafelé úton felhívja egy kollegáját.
- Szia, lehet, hogy bevesznek. Majd kiderül. Aha, ja, aha, elmehetünk! – bólogat, majd fél óra múlva találkozik egy kávézóban a kollegájával, a sminkesével. Habár a férfi homoszexuális, a körében mindenki tud erről és senkit sem zavar, még Shaet sem. Remekül elbeszélgetnek, főleg a férfiakról, nevetgélnek, mikor hirtelen a gyermekkorra sodródik a szó. Shae nem beszél az őt ért megmérettetésről, és hogy egy mutáns megmentette az életét, de mélyen legbelül melegséget és hálát érez. A nap további részében vesz egy újságot, majd elmegy egy moziba a férfivel. Ketten szinte végig sírják a legújabb romantikus filmet, majd mikor vége, elválnak útjaik. Shae haza siet, hogy megsétáltassa a kutyáját.

„ – Gyere, Sophie. – kiált a nő oda, amikor a karórájára pillant. Ám az uszkár nem hogy nem akar jönni, szalad össze vissza. – SOPHIE! Ne! Hagyd azt a szerencsétlen állatot! – siet oda a fához, amikor a kutyája felkerget egy macskát a fára. Megfogja a nyakörvénél, kicsit elvörösödik, mert látja, hogy mindenki őket nézi. A kutya kitépi magát a kezéből és játékosan szaladgál össze vissza, de Shae nem hogy futkározni nem fog utána, de sóhajtva megfogja a fejét. Ha közelíteni kezd, a kutya elszalad. Viszont se a nő, se az állat nem számított a következőre: hátulról egy férfi ugrik az állatra és elkapja a nyakörvénél, majd oda viszi a kutyát a gazdájához, aki rácsatolja a pórázt.
- Nagyon hálás vagyok…. – mosolyog nő, a férfi szemébe meredve, aki eleinte azt sem tudja mit mondjon a tekintettől, végül halkan nevet.
- Igazán nincs mit! – össze ismerkednek, majd a nő elindul, de még vissza fordul egy kicsit és ujjait ajkára teszi, ad rá egy puszit, majd ugyan azzal a kezével integet egyet a férfinek, aki csak mosolyogva néz utána. „

Ezek után haza viszi a kutyát és végül elmegy a próbára, a Fekete Macskába, hogy este minden jól menjen.
Délután még elmegy egy kávézóba, a mai nap utolsó kávéjára, és este már színpadon is van. Úgy éjfél környékén ér haza a lakásába. Megeteti kutyusát, még nézi a kicsit a tévét, állatkáját simogatva és végül lefekszik aludni.


A hozzászólást Shae összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 11, 2012 1:56 pm-kor.
avatar
Shae
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 16
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Shae Laryn

Témanyitás by Sarah Wilchok on Kedd Okt. 02, 2012 2:32 pm

Előtörténet és mintajáték elfogadva. Jó játékot az oldalon Smile
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.