Amanda Boower lakása

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Amanda Boower on Pént. Jún. 28, 2013 4:32 pm

Miután Georgio nem kér inni, így magamnak is csak egy narancslét töltök, mert a szórakozás és a kulinális élvezet mellett úgy érzem, most fontos dolgokról is szó fog esni.
- Mint látod, szolgálhatok mással is, nem csak alkohollal. – mutatom fel azért a poharam, de nem erőltetem, ha nem kér.
Helyet foglalok vele szemben és lazán keresztbe teszem a lábaimat, kicsit megtornáztatva cipő nélküli lábfejeimet, úgy dőlök hátra enyhén megtámasztva magam a fotel támláján, miközben hagyom, hogy a szűk szoknya kissé feljebb csússzon.
- Nem az a liba veszélyes, hanem akik mögötte állnak, habár kicsit pszichopatának tűnt nekem. Kíváncsi leszek, szolgáltat-e bizonyítékot a fiamról, igaz erősen hajlok a te verziódra ezzel kapcsolatban, hogy nincs nála. Viszont még mindig nem bukkantunk a nyomára és nem csodálhatod, ha ettől felettébb nyugtalan vagyok. – nézek a férfira.
Elgondolkozva nézem tovább Defoe-t, ahogy még mindig nem akar kötélnek állni, hogy együtt tűntessük el a Volkov-okat a föld színéről.
- Téged sem fognak kímélni, ha én nem állok közted és köztük. – figyelmeztetem és tudja, hogy igazam van.
Ha minket esetleg legyűrnének, akkor nem kéne sok idő, hogy tovább terjeszkedjenek és akkor a következő célpont ő lesz.
- Tud a barátnődről is és ahogy elnéztem, simán levadászná, hogy előnyhöz jusson veled szemben, ahogy engem fenyegetett Sebastien-nel. De, ha te megakarod ezt várni, akkor a te dolgod. Szerintem elég látványosan a tudomásodra hozta, hogy mennyire tart tőled. – vontam meg a vállam, mint akit tényleg nem érdekel.
avatar
Amanda Boower
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 163
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Georgio Defoe on Vas. Jún. 30, 2013 1:08 pm

-Látom... - feleli, de továbbra sem kíván semmit, ami alkoholmentes a történtek után, azt pedig nem engedheti meg magának. Túl veszélyes...
Ha már veszélyről van szó, Amanda továbbra sem kerüli el a figyelmét, és az, ahogy hátradől...nos nehéz más felé néznie, ám meg kell próbálnia az illem kedvéért, így aztán fenntartja a szemkontaktust, és csak akkor sandít arrafelé, amikor majdnem biztos benne, hogy a nő nem látja, hogy a szemeinél az elszabadult szoknyája jobban leköti a figyelmét.
-Kétlem, hogy tényleg pszichopata lenne, inkább csak keserű...ami azt illeti, pontosan tudom, mit él most át, de nem tűnt bolondnak. Bármit is tervez, nem fog nekünk tetszeni, de szerintem még jobb belátásra lehet bírni. Korábban sosem érdekelte a családi üzlet, talán még rávehetjük, hogy a jövőben se kösse ez le.
Arra, hogy őt sem kímélik majd csak vállat von.
-Sosem tette senki. A családom a világháború óta uralja ezt a várost, és akik eddig megpróbáltak megszabadulni tőlem...nos, a közlekedés errefelé egy rémálom. Rengeteg a baleset, mint tudod...
Rosalia említésére most már csak elmosolyodik elnézően.
-Igen, szerintem is elég látványosan a tudomásomra hozta. Három testőrre volt szüksége, hogy találkozzon velem, annak ellenére, hogy semmi hasznom nem származna a halálából. Van testvére elég, biztos vagyok benne, hogy az oroszok sem nézték jó szemmel, hogy épp ez a lány vette át a vezetést. Rosalia meg...nos nem éppen titok a létezése, és elég feltűnő jelenség, akárcsak te, úgyhogy nem csodálom, hogy szemet szúrt neki. Engem inkább az aggasztana, honnan tudta, hogy ott kell ránk találnia. Fél órája sem voltunk ott bent. Valaki súg neki...és mivel egyikünk sem jelentette be előre, hogy ott lesz, vagy a i embereink közül valaki, vagy valaki követ minket...
avatar
Georgio Defoe
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 90
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Amanda Boower on Vas. Jún. 30, 2013 1:43 pm

Kerekre nyílt szemeimet Georgio-ra függesztem, aki majd, hogy nem a védelmébe veszi a lányt, azzal, hogy tudja mit él át éppen.
- Tudod mit érez? Na ne mond! És én nem tudom, mi? Azt hiszem talán én vesztettem itt a legtöbbet, így hidd el tudom mit beszélek. Lehet, hogy ez a ……ez a lány keserű, de valami nem stimmel nála, ha most mászik bele a család ügyeibe, mikor jobban tenné, ha éppen kimaradna belőle. Információim szerint sosem volt túl jóban az apjával, ahogy a legkisebb fiú sem. – rázom meg a fejem megkeményedett tekintettel. – A látszat ellenére nem vagyok kegyetlen gyilkos Giorgio, ha valaki kimarad a buliból, nem fogok utána menni és csak azért kinyírni mert a Volkov nevet viseli. Ahogy azt is nehezen viselem, hogy Sebi-t is állandóan belekeverik az üzletbe, aki épp igyekszik kimaradni belőle. – nézek rá jelentőségteljesen.
- Megpróbálhatod szóval meggyőzni, hogy vonuljon vissza, de a történtek után ezt nagyon kétlem, hogy megteszi. Valamiért a család most őt tolta előtérbe és ez nagyon nem tetszik nekem.
A szeretője említésére látom, hogy érzelmeket táplál felé és ez őszintén meglep. Nő vagyok, megérzem az ilyesmit, még ha ő nem is vallja be. Talán nehezebb lesz a dolgom, mint hittem. Bár azért férfiból van ő is. Az, hogy áruló van a csapatban, vagy, hogy valaki ránk tapadt azért erősen elgondolkoztat és igazat kell adnom neki.
- Az enyémek közt kétlem. Curtis válogatta mellém őket és érte a kezem tűzbe teszem. A tieidet te ismered Viszont, hogy követnek az nem kizárt. – következtetek. – A mai technikával nem túl nehéz valakire rátapadni, viszont kiszúrni sem, ha erre rájön az ember. Felemelem a telefont és Curtis-t kérem.
- Lehet, hogy valaki ránk állt és lehallgathatnak is. Nézz utána!
Közben megérkezik az ebédünk és az egyik emberem gyorsan megterít, így asztalhoz is ülhetünk.
- Láss neki! – ülök le az asztalhoz és invitálom velem szembe a férfit is.

avatar
Amanda Boower
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 163
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Georgio Defoe on Vas. Jún. 30, 2013 3:33 pm

Arra, hogy Tatiana jobban tenné, ha kimaradna a dologból a vállait vonja ismét.
-Talán...sokkal okosabb lenne csak fognia a pénzt és eltűnnie, ahelyett, hogy itt parádézik, de van, hogy nem olyan egyszerű okosan dönteni. Ha valaki, neked aztán tudnod kell milyen ez.
Na igen, Amanda is elmehetett volna a városból,a mikor először megtalálta fiát, mégsem tette. Hogy ennek mi az oka, arról fogalma sincs, de itt maradt, az tény, és most ahelyett, hogy röhögve nézze végig, ahogy az oroszok és a Kínaiak kiirtják egymást, még vele is foglalkoznia kell.
-Ha megtalálom az öccsét, azt hiszem könnyebb lesz jobb belátásra bírni. Minden esetre, egy másik bérgyilkossal már felvettem a kapcsolatot, aki a hírneve alapján gond nélkül el tudná intézni őket.
Egyébként ő sem gondolja komolyan, hogy az embereik között lenne a áruló, inkább egy leleményes mutánsra tippel, akinek nem gond követni őket, vagy netán még arra sincs szüksége, hogy megtalálja őket. Dolgozott neki valaha ilyen, őt sem ártana megtalálni.
-Köszönöm - és ezzel már hozzá is lát az ételhez. Nem különösebben éhet, de elég jól néz ki az a tál, hogy ne akarja ott hagyni, ha már így gőzölög előtte.
-A magam részéről inkább arról gondoskodnék, hogy a Kínaiak is tudjanak róla, itt az idő visszavágni az elmúlt év sérelmeiért. Sokat vesztettek az oroszoknak köszönhetően, és biztos vagyok benne, hogy nagyon szeretnének már törleszteni.
avatar
Georgio Defoe
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 90
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Amanda Boower on Vas. Jún. 30, 2013 4:40 pm

- Szóval komolyan gondoltad, hogy megtalálod a fiút? – kérdeztem két falat között, amit egy korty finom borral öblítettem le.
Ez azért már haladás volt, hiszen bár azt mondta nem avatkozik bele, ezzel alaposan az én malmomra hajtja a vizet ebben a harcban.
- Bérgyilkos? – néztem rá érdeklődve. – Felfogadtál egy bérgyilkost? Mire? Hogy elintézze Volkovékat? – teszem le a villámat, hogy a szalvétát a szám elé tartva leplezzem a meglepetésemet. – Azt mondtad, nem avatkozol bele. Ez nem épp azt jelenti!
A következő szavai azonban már mosolyt fakasztanak az arcomon és huncut szemekkel nézek rá.
- Talán ki kéne szivárogtatni egy kis infót, hogy Volkovék most sebezhetők? – kérdezem, pedig nagyon is jó ötletet adott és már azt hiszem tudom is, hogy miként hajtom végre. – Nagyon ravasz vagy Mr Defoe, nagyon ravasz. Ha a kínaiak rákattannak, akkor csak a maradékot kell feltakarítani. – bólogattam elgondolkozva. – Azt hiszem a mi együttműködésünk kellően gyümölcsöző lesz Georgio, egy feltétellel….. – emeltem fel az ujjamat, - ha nem vadászol többé a fiamra.
avatar
Amanda Boower
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 163
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Georgio Defoe on Vas. Jún. 30, 2013 5:43 pm

-Nem, csak rá akartam ijeszteni, de ahogy jobban belegondoltam, egyre jobban tettszik az elképzelés.
A nő ördögi mosolyára amit eltakar a szalvéta azért kicsit visszakozni kénytelen:
-Valójában, még csak elkezdtem felkeresni őt, biztos ami biztos. Eddig nem terveztem igénybe venni a szolgálatait, de tudod, őt nehéz elérni, úgyhogy gondoltam, jobb ha harcra kész lesz, amikor itt az idő....ha itt az idő.
Az azért valahol büszkeséggel tölti el, hogy ennyire sikerül az örömében járnia a nőnek. Mondjuk, nincs nehéz dolga ebben a helyzetben, a Volkov lány látogatása után talán még a rendőrségnek is örült volna, ki tudja...
-A kínaiak persze igényelnek majd némi biztatást, elvégre eddig komoly bajban voltak, és a rendőrség sem kímélte őket az az új fajta drog miatt, amibe véletlenül patkánymérget kevertek, de összességében azt hiszem, lehet majd velük beszélni.
Arra viszont, hogy ne vadásszon többé Sebi-re csak fáradtan sóhajt fel.
~Most komolyan? Ilyen ígéretet nem tehetek, értékes szövetséges de ennyire azért még nem bízom benne.~
-Ugyan Amanda, nem gondolod, hogy nekünk van ennél most fontosabb problémánk is? És ez alatt természetesen azt értem, hogy nekem. Ha eddig nem tudtam felkutatni...eddig a jövőben sem lenne rá sok esélyem nem igaz?
avatar
Georgio Defoe
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 90
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Amanda Boower on Vas. Jún. 30, 2013 8:05 pm

Nem vettem a lapot, mikor visszakozni kezdett, mert már elárulta magát, hogy a színfalak mögött ő is ott tartja a parazsat a tűzben, bár sosem vallaná be, főleg nekem nem, akivel ki akarja azt a bizonyos parazsat kapartatni.
A bérgyilkos készenlétben tartása azért érdekes volt, hiszen elég sok embere volt, hogy ne idegennel, vagy kívülállóval végeztesse el a piszkos munkát, bár lehet, hogy pont ezzel fedezné magát, terelné el magáról a gyanút.
- És szerinted mikor jön el az idő? És ki az? Ismerem?
Az, hogy a kínaiak meginduljanak, meg nem hiszem, hogy nehéz lesz összehozni, csak megfelelő motiváció kell, ahogy az előttem ülő jóképű férfi mondja.
- Én is azt hiszem, hogy meggyőzhetőek, nem lesz velük baj. – bólintok, aztán már a reakcióját figyelem, ahogy Sebastient hozom szóba.
Nem vagyok hülye, tudok olvasni a sorok között és azt is látom, hogy megpróbálja elterelni a beszélgetés fonalát, legalábbis kidumálni magát, hogy ne kelljen konkrét ígéretet tennie. Nem erre számítottam, de ezt is be kell kalkulálni. Meg kell találnom a fiamat és biztonságba helyezni.
- Nem lesz rá esélyed, ezt megígérhetem neked. – könyököltem az asztalra a szemébe nézve. – Ha előkerül elküldöm egy olyan helyre, ahol senki nem teheti rá a kezét, mert már unom, hogy állandóan a feje felett lebeg, hogy elrabolják, megölik, és zsarolásra használják. De most jöjjön a desszert, ha még maradsz egy kicsit.
Intettem a pincérként álldogáló testőrnek, hogy jöhet a finom édesség.
avatar
Amanda Boower
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 163
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Georgio Defoe on Vas. Jún. 30, 2013 10:31 pm

-Nem, nem ismered...és legyen elég róla, annyi, hogy nem is szeretnéd. Ne aggódj, mindenről tudni fogsz időben, most azonban tényleg nem szeretnék róla beszélni.
Hangja olyan rideg, mintha legalábbis az apja gyilkosát készülne felbérelni, ám ahhoz persze szellemidézőre lenne szükség, azt pedig nem alkalmazott.
-Remélem, hogy őt nem kell majd bevetni, de ha mégis...sokat kell majd takarítani utána az biztos.
Amanda persze rögtön átlát a félrebeszélésén, de ez nem is zavarja különösebben. Valójában meglepő, hogy még ha csak látszólag is, de ennyire jóban vannak. Azért, amikor előre dől az asztal felett, egy pillanatra titkolni sem tudná, hogy nem a szemeibe nézett, de mentségére szolgáljon, túl kellemes volt a látvány ebből a szögből.
-Nos, azt hiszem, egy ilyen desszertre nem lehet nemet mondani - jegyzi meg mosolyogva, aztán rájön, hogy annyira ez nem is kétértelmű, mint gondolta.
-Vagyis, úgy döntöttem, egy kis időm még akad. Ha még mindig figyelnek, legalább lesz miért aggódniuk.
avatar
Georgio Defoe
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 90
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Amanda Boower on Hétf. Júl. 01, 2013 9:54 am

A rideg hangtól kissé hátrahökölök, hiszen elég nagy volt a váltás, és bár sejtem, hogy nem az a kedves, mosolygós úriember mindig, mint amilyen arcát eddig felém mutatta, azért mégis meglep vele, de ez csak egy pillanatig tart, aztán már az én tekintetem is közömbössé és némiképp hidegebbé válik.
- Úgy látom nem nagyon kedveled a fickót. – vonom meg a vállam.
Aztán persze nem kerüli el a figyelmemet a pillantása, mely kissé lejjebb sikerül a szemeimnél és ami ismét jóleső elégedettséggel tölt el, hiszen, még ha tudja is, hogy manipulálom, mégsem tud ellenállni,…….vagy ki tudja, talán nem akar.
- Ennek igazán örülök! – jegyzem meg, miközben a fagyis, öntetes kelyhet elénk teszik – Ha elfogyasztottuk, a kávét már kényelmesebben is elfogyaszthatjuk. – mosolyogtam rá, aztán mintegy véletlenül az utolsó falat rápottyant a blúzomra. – Óóóó! A fenébe….! Ha megbocsátasz Georgio, muszáj levennem, mert soha nem jön ki ez a folt és ez az egyik kedvenc darabom. – szabadkoztam nagy színészi átéléssel.
Felálltam és a hálószobában gyorsan ledobtam magamról a göncöket, csak a márkás, szexi fehérnemű és harisnya maradt, majd egy vékony selyemköntöst vettem fel, abban sétáltam vissza.
- Ugye nem baj, ha kissé könnyedebb szerelést vettem fel? – néztem rá nagy ártatlan szemekkel, miközben a kanapéra ültem a felszervírozott kávé mellé.
avatar
Amanda Boower
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 163
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Georgio Defoe on Hétf. Júl. 01, 2013 6:12 pm

Kicsit oldalra húzza a száját a kérdésre. Ha valakiről, akkor erről az alakról nem kell véka alá rejtenie a véleményét...pontosabban akkor sem kéne, ha tisztázott lenne, kiről is van szó éppen.
-Megszoktam már, hogy alávaló alakok vesznek körül, ez a munkámmal jár, de némelyik még engem is meg tud döbbenteni. Nos, reméljük Volkov-nak is szolgálhat majd meglepetéssel.
Aztán megérkezik a fagyis kehely, és bár nem épp ez a kedvenc édessége, ha már itt van, kanalat ragad, ha csak illemből is, viszont az ízért annyira nincs oda, sokkal jobban szórakoztatja az a műsor, amit a nő vág le nem sokkal később.
-Semmi baj, menj csak - jegyzi meg, aztán magáról megfeledkezve nagyot kanalaz a jéghideg desszertből. A visszatéréskor kissé megugrik a szemöldöke, de aztán mosolyogva biccent.
-Nem, nincs semmi baj, ez a ruha úgyis jobban tettszik, és hamarosan úgyis távozom, viseld csak ami kényelmes neked...
~A semminél persze semmi sem kényelmesebb...~
avatar
Georgio Defoe
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 90
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Amanda Boower on Hétf. Júl. 01, 2013 7:55 pm

Ma még nem akartam letámadni Georgio-t, csak alapoztam a talajt, ahhoz, hogy később ne könnyű szívvel akarjon lemondani a társaságomról.
Nem kerülte el a figyelmemet, hogy még tartotta magát és többször is elmondta, hogy hamarosan mennie kell.
- Drága Georgio nem térek magamhoz, hogy mostanában milyen engedékeny vagy, remélem erre számíthatok z elkövetkezendő időkben is, ha már összehozott minket egy érdekes szövetség. – mosolyodtam el a kezembe véve a kávéscsészét, hogy belekortyoljak.
A rajtam végigfutó pillantása természetesen elárulta, hogy jó választás volt a selyemköntös, ami elégedettséggel töltött el.
- Persze, már mondtad, hogy fontos dolgod van. – bólogattam megértően. – Eszemben sincs feltartani egy elfoglalt üzletembert. – néztem rá félig lesütött szemekkel. – Majd egyszer, ha jobban ráérsz talán szórakoztatóbb dolgokról is cseveghetünk.
Közben csöngött a telefon és Curtis dörmögő hangja volt a vonal végén. Ahogy beszélt, úgy komolyodott el az arcom, majd hidegen zártam le a beszélgetést.
- Tudod, hogy fontos lett volna, hogy beszéljen. Nem vagyok elégedett. – azzal letettem, majd a velem szemben ülő férfire néztem.
- Megtalálták az egyik kukkolót, de sajnálatos módon elhalálozott mielőtt még beszélhetett volna. De nem volt egyedül az biztos.
avatar
Amanda Boower
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 163
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Georgio Defoe on Kedd Júl. 02, 2013 3:44 pm

Amanda mézes mázas szavaira csak némán figyeli a selyembe bújtatott szépséget. Mit lehet az ilyesmire felelni ilyenkor, mindig engedékeny az olyan nőkkel, akiknek a vékony ruhája pontosan követi a teste a vonalát? Mondjuk van egy olyan érzése, hogy fölösleges lenne ezt kimondania, elég látványosan reagált már eddig is.
-Ugyan, szó sincs arról, hogy feltartasz, ez a megbeszélés nagyon is hasznos volt, mindkettőnk számára.
A második mondat viszont meglepi.
-Szórakoztatóbb dolgokról? Mint például miről?
Aztán megcsörren a telefon, ő pedig türelmesen vár, hisz felkelti az érdeklődését a dolog. Szerencsére nem kell sokáig várnia, hogy kiderüljön, miről volt szó, bár előtte sem unatkozik, hisz amíg a nőt lefoglalja a telefonbeszélgetés, ő legalább észrevétlenül figyelheti formás idomait. Ó igen, elvinné őt a bálba...gondolkodás nélkül...
-Mutáns volt? - Kérdi, aztán tovább töpreng. - Azt hiszem, talán jobb lesz, ha nem térek haza amíg nem kapjuk el a társát. Nem akarom oda vezetni őket...
~Mármint, oda,a hol Rosalia szállt meg épp.~
-Mit tudunk még róla? - Kérdi, és közben közelebb húzódik Amanda-hoz a kanapén, hogy térdeik szinte összeérjenek.
avatar
Georgio Defoe
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 90
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Amanda Boower on Szer. Júl. 03, 2013 8:33 am

Bár most legfőképpen Curtis mondandója köti le a figyelmemet, azért magamon érzem a maffiavezér vetkőztető pillantásait, ami bevallom megborzongat.
Viszont azt hiszem a testőröm által közölt hír, amely egyrészt jó, hiszen bebizonyosodott, hogy Volkov-ék ránk állítottak valakit, másrészt rossz, mert egyelőre nem sikerült megtudni semmit tőlük, most elsődleges priorítást élvez, még ha ezzel el is értem, hogy Defoe még sem akar sietve távozni. Nem így képzeltem a marasztalást!
- Ő nem, de a társa, aki még keresnek, nagy valószínűséggel igen, mert szép nagy füllel volt megáldva, aminek méretét változtatni tudta, legalábbis az embereim szerint. Mivel a saját lábán szelelt el, míg a társa fedezte, csak idő kérdése, hogy előkerítsük. Nem fog elmenekülni, erről Curtis gondoskodik. – néztem a telefon felé, hiszen az első emberem nagyon is jól tudta, hogy még egy hibát nem követhetnek el.
- Szerintem is jobb ötlet itt megvárni a fejleményeket. – bólintottam, de most eléggé lekötnek a gondolataim és csak pár perc múlva fogom fel, hogy mit kérdezett és, hogy közben becserkészett.
- Fiatal. Azt mondják az embereim, hogy olyan 20-25 éves lehet. Vékony, magas, sötét hajú, kék farmert és fekete kapucnis pólót viselt. Beszaladt egy bérházba. – néztem közelről a szemeibe. – Egyelőre ennyit, de ha van valami Curtis azonnal telefonál.
Nem húzódom el, inkább csak lazán a háttámlának dőlők. Kíváncsi vagyok, vajon mégis meggondolja magát, vagy az izgalom van rá ilyen hatással? Mindjárt kiderül.

avatar
Amanda Boower
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 163
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Georgio Defoe on Szer. Júl. 03, 2013 7:11 pm

Figyelmesen hallgatja a fejleményeket, és láthatóan idegesíti, hogy most itt kell ülnie a biztonságos szobában, ahelyett, hogy tenne valamit, akármit. Őrjítő ez a várakozás!
~Meg tudja növeszteni a füleit? Na szép, vajon akkorára is nőhetnek, hogy elférjen benne egy gránát? Feltétlenül ki fogom próbálni, ha a kezeim közé kerül!~
-Talán jobb lesz, ha ráállítom az én embereimet is. Nem szeretnék visszaélni a vendégszereteteddel.
Ennek ellenére esze ágában sincs messzebb ülni, igaz kicsit meglepi, milyen közel került hozzá Amanda arca. Innen csak még igézőbbnek tűnnek azok a mélybarna szemek, amiktől másokban egyszerre fagyna meg a vér, és gyúlna lángra.
-Szóval, amíg várunk, mi is volt az a kellemesebb téma, amit szerettél volna megbeszélni? Most azt hiszem már van rá időnk bőven, és egyébként is, jobb ha van, ami ilyenkor eltereli a figyelmünket a munkáról, és a tehetetlenségünkről, nem gondolod?
~Hmmm....talán lehet, hogy tényleg jobb lenne őt megtartani...szövetségesnek? A jégkirálynővel az oldalamon, biztos hogy nem merne megtámadni minket senki. Lehet jobb lenne erről később dönteni...amikor az agyammal is tudok gondolkodni.~
avatar
Georgio Defoe
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 90
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Amanda Boower on Csüt. Júl. 04, 2013 10:29 am

- Szerintem nem szükséges Georgio. – ráztam meg a fejem mosolyogva. – Nem fogja elhagyni azt a házat, az embereim el fogják kapni, csak kis idő kérdése az egész. – állítottam magabiztosan. – És nem élsz vissza semmivel.
Nagyon reméltem, hogy Curtis nem hagy cserben, mert nagy presztízsveszteség lett volna a többi család szemében, ha még egy ilyen egyszerű dolgot sem tudunk egyedül végrehajtani.
A szememben sok mindent láthat, ha továbbra is ennyire elmerül benne, főleg olyan ígéreteket, ami egy férfiembert eléggé felvillanyozhat, csak hát semmit sem adnak ingyen.
- A kellemesebb téma azt hiszem minden más, ami nem munka, nem igaz. – nevettem el magam a kérdésén. – Mivel szeretsz kikapcsolódni? Mi dobja fel a nagy Georgio Defoe-t? – teszem fel a kérdést és közben gyengéden végighúzom a kezem az arca jobb felén a szeme sarkától az álla csücskéig, ahol egy pillanatra feltámasztom az ujjammal, úgy nézek a szemébe, amikben végre látom, amit egy ideje el akarok érni nála: a vágyakozást.
- Én szeretek reggelente kicsit lustálkodni és ágyban reggelizni, nagyokat úszni és sok pénzt keresni. – vallom be kissé elpirulva, ami a játék része természetesen.

avatar
Amanda Boower
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 163
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Georgio Defoe on Csüt. Júl. 04, 2013 4:26 pm

-Kitűnő - feleli hidegen vigyorogva, bár utólag belegondolva maga sem biztos abban, hogy arra, hogy a támadójuk nem hagyhatja el élve az épületet, ahol megbújt, vagy arra, hogy nem él vissza semmivel...a világon semmivel. Egyre inkább Herkulesi próbatételnek tűnik az, hogy a munkára koncentráljon minden erejével, és elhessegesse az olyan bűnös gondolatokat, mint egy selyemköntös cafatokra tépése, és egy jelenleg kicsit sem hűvös tekintetű nő leteperése itt helyben.
~Neki sem lenne ellenére a dolog...és ezzel véget vetnék a bandaháborúnak is. ugyanakkor...nem, nem szabadna...~
Azonban a gyönyörű nő rajongása nagyon is hatással van rá, még akkor is, ha alig tud elképzelni bármily apró őszinteséget is a szavak mögött. Az érintésre viszont kételyei kispadra kerülnek, és inkább csak felel a nőnek, halkan, é őszintén.
-Ágyban reggelizni hmm? Én a vacsorát is ott fogyasztom el általában, ha nem üzleti tárgyalás keretében történik. Ó, és szeretek vadászni, de csak méltó vadakra. Nyulak, és fácánok nem izgatnak...inkább valami nemesebb...mondjuk egy oroszlán...
Lassan felemeli a kezét hogy megfogja azt ami az arcán pihen, ám végül nem távolítja el onnan, csak fogja, gyengéden.
-Kimondottan izgalmas tud lenni. Egyszer kipróbálhatnád velem...
avatar
Georgio Defoe
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 90
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Amanda Boower on Csüt. Júl. 04, 2013 5:29 pm

Talán, sőt inkább biztos, hogy Georgio is tudja, hogy játszom vele, de mindketten felnőttek vagyunk és mindketten élvezzük ezt a helyzetet, amit bármikor, bármelyikünk otthagyhatna, de ez egyelőre nem történik meg.
Szerintem mindketten profitálhatnánk a dologból, hiszen erős szövetségesek lehetnénk, bár megbízni soha egyikünk sem fog a másikban feltétlenül.
Feldobtam a labdát a felsorolásommal és kíváncsi voltam, hogy milyen is mikor nem az üzletembert játssza, hanem a laza, otthoni embert adja.
Persze nem kerülte el a figyelmemet a szavaiban megbúvó kétértelműség, amivel én is szívesen eljátszadoztam vele szemben és azt is örömmel vettem, hogy végre megérintett és megfogta a kezem.
- Hmm! Nagyvad? Oroszlán? – már majdnem a nyelvemen volt, hogy játsszak a szavakkal és azt mondjam neki, azt hittem orosz lányt fog mondani, de még időben visszanyeltem, hiszen most nem beszélünk a munkáról, míg nem muszáj. – Magával szívesen kipróbálom, mert van egy olyan érzésem, hogy a lövése mindig célba talál és nem hagyja elfutni a prédát. – érintettem a lábaimat hozzá az övéhez, mintegy véletlenül.
Bár az agyam hátsó részében ott motoszkált, hogy a minket kihallgató mutánst minél előbb fogják el, most még sem szerettem volna, ha most zavarnak meg vele, mikor kezd alakulni a dolog. Igaz benne volt a pakliban, hogy ma még csak eddig jutunk, de már tudtam, hogy a férfi vissza fog jönni, hogy befejezzük, amit ma elkezdtünk.

avatar
Amanda Boower
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 163
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Georgio Defoe on Pént. Júl. 05, 2013 5:26 pm

Ahogy Amanda lába az övéhez simul, játékosan felvonja a szemöldökét, aztán a simogató kezet mégis elhúzza az arcától, de csak azért, hogy a szája elé emelje, és csókot leheljen rá.
-Soha - jelenti ki magabiztosan a prédával kapcsolatban, aztán szabad kezével előre nyúl, hogy egy halk, észrevétlen mozdulattal kioldja a köntöst összetartó selyemkötelet, hogy így feltáruljon előtte mit rejt az, ma már másodszorra.
-Gyönyörű vagy - jelenti ki tárgyilagosan, és ha a nő még mindig nem ellenkezik, előre nyúl, hogy elhúzza annak köntösét a  válláról, aztán pedig a fedetlen kart kezdi simogatni gyöngéden.
-Eszembe jutott valami, amit még a vadászatnál is jobban szeretek. Ki tudod találni, mire gondolok?
Van egy sejtése, hogy ki, igaz már közel sem olyan finoman játszanak, mint az elején. Aztán, mint a derült égből villámcsapás felpattan a kanapéról, és messzebb is lép tőle. Kapkodva indul meg az ajtó felé, ugyanis egyszerre belé hasított a felismerés, hogy mire is készült éppen, és nem akarja elpazarolni ezt a pillanatnyi józanságot.
-Az emberei....elkapták már?
avatar
Georgio Defoe
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 90
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Amanda Boower on Pént. Júl. 05, 2013 7:36 pm

A válasza valamiért nem lepett meg és az sem, amit utána csinált. Hagytam, hogy a keze finoman leoldja a köntös övét, melynek lágy anyaga azonnal szétnyílt láthatóvá téve a méregdrága és elegáns fekete fehérneműt alatta. Sokszor azt a hibát követik el az emberek, hogy azt hiszik, ha mindent megmutatnak az a szexi, de én pontosan tudom, hogy ez nem igaz. Sokkal csábítóbb a dolog, ha a lényeg takarva van és fent tartja a vágyakozás lángjait……..egy darabig.
Nem vettem le a szemem Georgio arcáról, miközben a bókját hallgattam, amire csak egy halvány mosollyal reagáltam, ahogy arra is, ahogy lesimította a vállaimról a köntöst, mely lágyan hullott a hátam mögött a kanapéra.
- Szerintem mindketten tudjuk mit szeretsz még. – szólaltam meg halkan, miközben érzékien megnyaltam az ajkaimat, kicsit benedvesítve azt.
Ekkor jött azonban a legnagyobb meglepetés! Hirtelen azt hittem valamit meghallott és azért rohan az ajtóhoz, de pár pillanat múlva leesett, hogy nem erről van szó.
~ Defoe te díjnyertes ökör! Ezt most jól elcseszted! ~ vörösödtem el, és mikor meghallottam a kérdést, egy mozdulattal rántottam vissza magamra a selyemköntöst.
- Ohh! Gondolom ez most a legfontosabb. – csöpögött a hangom a gúnytól, de aztán erőt vettem magamon és megkötve az övet felvettem a telefont.
- Curtis? – kérdeztem bele most már összeszedett hangon, majd hallgattam egy sort. – Értem! Kezdjétek el kikérdezni, majd megyek. De Curtis……finoman! – vált hideggé a hangom.
- Elkapták és már itt vannak vele. Kikérdezik és akkor többet tudunk majd. – mondtam a férfinak, de nem néztem rá, hanem a bárpulthoz léptem és töltöttem magamnak egy italt.

avatar
Amanda Boower
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 163
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Georgio Defoe on Szomb. Júl. 06, 2013 10:52 am

Ha nem látná, akkor is tudná, hogy ezzel most mennyire magára haragította a nőt. Kellemetlen... Ugyanakkor, kismillió oka volt ellenállni neki, és volt közte olyan is,a minek semmi köze a saját szívéhez, bár tény, hogy végül ez volt az, ami meg tudta győzni.
-Remek. Elvárom, hogy tájékoztass a fejleményekről.
Kezét a kilincsre emeli, és már nyitja is ki az ajtót.
-Adnék tippeket a vallatásához, de úgy hiszem, magatoktól is tele lesztek ötletekkel. Egyedül is kitalálok...
Ezzel elhagyja a szobát, később pedig az emberei is csatlakoznak hozzá, annak ellenére, hogy egy szóval sem jelezte nekik, hogy távoznak. A jelek szerint nem szeretnének még egy hibát elkövetni a butikban történtek után. Helyes, nagyon helyes.
-Vin, hívd fel Marcoli-t Seabstian Boower vérdíjával kapcsolatban. Azt akarom, hogy vonja vissza.
A kocsija mellől feltekint az épület ablakába, ahol Amanda-t sejti.
-Többé nem szolgálja az érdekeinket az ő keresése.

//Küszönöm a játékot. Kicsit félek, de jó volt Very Happy //
avatar
Georgio Defoe
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 90
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Amanda Boower on Szomb. Júl. 06, 2013 12:53 pm

Mikor a szesz végigperzseli a torkomat, akkor már van erőm a férfire emelni a pillantásom és abban már csak szigorúan az üzleti kapcsolatra jellemző kimértség van.
- Elvárod? Remek. – ejtettem ki a szavakat egymás után, hogy csak úgy koppantak. – Persze, majd tájékoztatlak. – fejeztem be érzelemmentes arccal, de végül csak megeresztettem Georgio felé egy mosolyt, de abból jégcsapot lehetett volna növeszteni.
A vallatásra vonatkozó megjegyzésére csak bólintottam és visszamentem a kanapéhoz, hogy leüljek.
- Eltaláltad, drága Georgio! Nem szorulok az tanácsaidra ebben sem. – fejeztem be egy elbocsátó kézmozdulattal, bár nem hiszem, hogy szüksége volt rá, úgy menekült, mintha a sátán kutyája üldözte volna.
~ Gyáva! ~
Nem is volt baj, hogy kicsit egyedül maradtam, habár tudtam, hogy perceken belül megérkezik Curtis, mert tisztáznom kellett magamban a történteket. Nem gondoltam, hogy én hibáztam volna, inkább valamiért hirtelen döntött a folytatás elhagyása mellett. Nagyobb volt az önuralma, mint gondoltam volna. Lehet, hogy az a lány nagyobb hatással van rá, mint ahogy hittem? Ennek nem árt utána nézni! Ekkor kopogtattak és az engedélyemre Curtis lépett be.
- Várj egy percet átöltözöm és aztán jöhet a munka! – néztem rá egy sóhaj kíséretében, hiszen ezt a részét sosem kedveltem a dolognak, de hát nem válogathat az emberlánya.


//Köszönöm a játékot és félhetsz is! _Very Happy //
avatar
Amanda Boower
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 163
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Amanda Boower lakása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.