Parázsléptű szobája

Go down

Parázsléptű szobája

Témanyitás by Parázsléptű on Hétf. Okt. 08, 2012 8:04 pm

A lehetőségekhez képest igyekezett otthonossá formálni a szobát. Mivel nincsenek nagy igényei, így csak a hangulatot próbálta megteremteni. A helyiség legnagyobb részét az ágy foglalta el, amivel szemben kialakított az szerény kis imahelyet.
A világítás is diszkrét maradt, mert szereti a rejtelmes félhomályt.
avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Oázis on Hétf. Okt. 08, 2012 8:35 pm

Nem tudom megmondani mióta is. De tény, hogy már jó ideje Honó állt hozzám a legközelebb a testvériségben. Ha valami akcióra mentem mindig szerettem magam mellett tudni az engedelmes és hatékony nindzsa lányt. Ha pedig nem bevetésen voltunk akkor is szívesen edzettem vele és gyakoroltam. Szívesen rángattam őt el mindenféle New York-i étkezdébe a világ ízeinek széles skáláját megízleltetve vele.
Így a mostani pusztakezes edzésünk után úgy döntöttem tovább lépek. Nem fogom a vágyaimat továbbra is rabigában tartani. Követtem őt az edző teremből egyenesen a szobájába. Tudom valószínűleg meglepte a dolog, hogy követtem őt a saját kis szentélyébe. Ahogy az is gondolom meg lepte mikor ráfordítom a zárat az ajtóra. Nem akarom, hogy megzavarjanak minket. És csak reménykedem, hogy a kissé mindig gyanakvó Nindzsa lány nem lát emögött valami készülő támadást. Nagy levegőt veszek, hogy le nyugtassam magam, majd egyenesen előre nézek a lány sötét szemeibe. Végül elszánom magam, és megszólítom.
- Honó san készen állsz nekem segíteni? Mert szeretnék neked még többet tanítani kettőnkről. - Mondom kissé zavartan. Nem buta a lány és gondolom mostanra le esik neki mire is célzok. Elvégre legutóbb egy hasonló szituációba egy kérésemre rögtön meg szabadult a ruháitól. Azóta azonban, már sok idő el telt, és akár be vallja akár nem, azért a Tradicionális japán lány sok új nyugati szokást felszedett.
avatar
Oázis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 177
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Parázsléptű on Hétf. Okt. 08, 2012 9:04 pm

Nick san, vagyis lassan már csak Nick, mivel már kezdem megszokni, hogy itt ezek az elnevezések furcsán hangzanak, így lassan kezdem elhagyni őket, szokás szerint velem edzett és kezdem érezni a gyakorlataink során, hogy nagyon is belejött már a dologba.
Többször kerülök én is a földre, így már sokkal kiegyenlítettebb küzdelmeket vívunk.
Mikor vége volt az edzésnek és tiszteletteljesen meghajoltam felé és a küzdőtér felé is, igyekszem fel a szobában, hogy vegyek egy forró fürdőt és átöltözzem.
Meglepett mikor belépett utánam a szobába a férfi is, de udvariasan néztem rá, hogy mit szeretne tőlem, bár kissé összébb húzódott a szemöldököm, ahogy bezárta az ajtót.
Egyelőre érzelemmentes arccal hallgatom. Ezt az egyez eddig nem sikerült levetkőznöm, hogy nyíltan megmutassam az érzelmeimet, így most sem tud valószínűleg leolvasni rólam semmit. A belsőmben viszont kigyúlt valami tűz, hiszen azért nem múlt el nyomtalanul az első éjszaka, amit vele töltöttem, bár akkor egészen más okai voltak.
Aztán oldódott a máz és először halvány pír jelent meg az arcomon, majd elmosolyodtam.
- Én mindig szívesen segítek neked Nick. Ha szerinted rám fér, hogy tanuljak még kettőnkről, akkor szívesen leszek a tanítványod. - lépek beljebb. - Helyezd magad kényelembe. - intek a földön lévő párnákra.

avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Oázis on Hétf. Okt. 08, 2012 9:40 pm

Egy kissé meg nyugszom mikor látom el lazulni szavaim után a japán lányt. És mikor az arcán enyhe pírral és mosollyal közli, hogy szívesen segít nekem. Az én arcomra is mosoly költözik, egy meg könnyebbült mosoly. Lassan Honó felé lépek, és nem a felkínált párnák irányába. Egyik lépés a másik után, míg lassan oda nem érek, és át nem karolom a vékony és izmos derekát. Magamhoz vonom, és közvetlen közelről nézek a barna szemekbe.
- Olyan csodálatosan gyönyörű vagy. - Suttogom neki miközben kifésülök egy izzadságtól még nedves hajtincset az arcából. Az edzés mind a kettőnket meg izzasztott neki mégis finom nőies illata volt. Miután a kósza tincset kisöpörtem az arcából az ujjammal végig rajzoltam az arcának vonalát, majd ajkainak lágy ívét. Nem bírva tovább magammal előre hajoltam, és egy lágy csókban forrtam vele össze kíváncsian tapogatózva, várva az ő válaszára. Lehunyt szemmel élveztem ajkaink érintését, egészen addig míg egy mély levegőt véve el nem szakadtam tőle. A tekintetemmel újra meg kerestem az ő csillogó szemeit.
- Készen vagy rám? - Kérdezem a hátát simogatva megállás nélkül, arra utalva, hogy ezúttal, tényleg egyesülni fogunk, és hacsak ő nem mond nemet akkor elfogom venni a szüzességét. És egyértelművé téve számára, hogy ezúttal részemről sem lesz meghátrálás.
avatar
Oázis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 177
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Parázsléptű on Kedd Okt. 09, 2012 10:59 am

Moccanatlanul állok, mikor a férfi nem az ülőhelyek felé, hanem hozzám lép és magához von. Egy pillanatra önkéntelenül is megfeszülnek az izmaim, ahogy megragadja a derekam és húzni kezd, de aztán elengedem magam és könnyedén simulok a karjaiba és viszonzom parázsló pillantását.
Arcomon végigcirógató ujjai megborzongatnak és mikor felém hajol, hogy csókot leheljen ajkaimra, már jóleső örömmel hunyom le a szemem és adom át neki magam és nyelveink játékos táncba kezdenek. Nehezen szakadok el tőle, hiszen ez a kedvesség és gyengédség nagyon jól esik. Most érzem igazán, hogy nem csak egy élesre fent fegyver, hanem valójában érzékeny nő is vagyok.
- Igen, készen állok. – suttogom mélyen a szemébe nézve és éreznie kell, hogy komolyan gondolom és most nem csak a belém nevelt engedelmesség mondatja velem ezeket a szavakat. – Neked akarom adni a testemet Nick san. És élvezni akarom a tiédet. – fogom meg a kezét és most már nem a párnák, hanem az ágy felé tartok.

avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Oázis on Kedd Okt. 09, 2012 1:59 pm

16+

Lassan teljesen megnyugszom ahogy a lány viszonozza csókomat. Vagyis inkább másfajta izgatottság vesz rajtam erőt. Főleg suttogó szavai hallatán. Itt már nincs kétség, nincs félre értés. Hagyom hogy az ágyához vezessen aminek a szélénél újra a karjaimba vonom őt, és újabb csókot adok neki. Most azonban sokkal szenvedélyesebbet sokkal követelőzőbbet. Olyat ami kifejezi a bennem most lobogó tüzet. Csók közben a tenyerem a fenekére siklik és az ujjaim erősen rá markolnak a formás testrészre, vágyakozóan és kihívóan.
- Akkor jó tanítvány legyél és fogadj szót.. - mondom a vágytól rekedten miután az ajkaink elválnak. Majd szinte azonnal újra lecsapok, hogy egy másik következő csókban olvadjak vele össze. Az ajkai forróak, és a nyelve játékos. Friss a lány mint egy egzotikus gyümölcs. Lassan úgy ahogy van ruhástól az ágyra döntöm, és mellé feküdve a ruhán keresztül kezdem simogatni formás és izmos testét. Amikor a tenyerem a combjára téved hirtelen az ágyékára teszem a kezem, és a szemébe nézve érdeklődve kérdezem. - Sokat gondoltál arra amikor legutóbb itt járt a kezem? - Suttogom a kérdést, és lassan meg simogatom. - Emlékszel még milyen tüzes és forró voltál itt? Igazán rászolgáltál akkor a tüzes nevedre. - Mosolyodok el, és a kezem elvéve az ágyékától újra csókolni kezdem őt.
avatar
Oázis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 177
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Parázsléptű on Kedd Okt. 09, 2012 6:24 pm


Tudom, hogy most már nincs visszaút, hiszen magam adtam engedélyt neki, hogy magáévá tegyen, de nem is akartam, hogy másként legyen. Oly régóta fogom vissza a vágyaimat egy olyan világban, ahol a belém nevelt erkölcsök már rég kihaltak és senki nem várja el tőlem, hogy aszerint éljek.
Tudom, hogy mi vagyok, azt is tudom, hogy a sorsom eleve elrendeltetett és azt nem kerülhetem el, de addig még úgy döntöttem, élhetem az életemet és megajándékozom magamat és azt a férfit is, akit régóta szeretek és tisztelek, azzal, amit csak adhatok magamból tisztán és érintetlenül.
A csókok egyre hevesebbek és követelőzőbbek lesznek, ahogy emelkedik Nick pulzusa és szenvedélye és én meg attól félek, hogy amúgy is magas testhőmérsékletem még esetleg kért tesz majd benne, hiszen még sosem szerelmeskedtem senkivel érzelemből.
- Szófogadó tanítvány leszek. – suttogom vissza, aztán már nem törődöm semmivel, gondolataimat kikapcsolom és egyedül a szívemre és a férfire hallgatok.
Az ágyra huppanunk és Nick keze felfedezőútra indul a testemen, ahogy az enyémek is, hogy viszonozzam a bennem keltett érzéseket.
Amikor a lábam közötti érzékeny ponthoz ér és kérdezni kezd, először zavarba jövök, majd tiszta tekintettel a szemébe nézve elmosolyodom.
- Sosem felejtettem el, hiszen te jártál ott először. És, ha akkor tüzes voltam, akkor most meg fogsz lepődni. – mondom neki komolyan, hiszen nem akarom, hogy váratlanul érje a dolog és esetleg kellemetlen legyen számára, hiszen én örömet és boldogságot szeretnék nyújtani számára.
Még mindig mosolyogva dobom le magamról a ruhát, mielőtt lángra kapna és igyekszem attól Nick-et is megszabadítani, hogy csupasz bőrét csókolhassam.


avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Oázis on Kedd Okt. 09, 2012 7:36 pm

+18

Tetszenek Honó szavai. És a mosoly nem tud lehervadni rólam. Élvezem, hogy az eddig olyan visszafogott és fegyelmezett nőből ilyen érzelmeket tudok előcsiholni. És a lélegzetem csak akkor akad el egy pillanatra mikor neki áll ledobálni magáról a ruháit. Újra láthatom őt meztelen és mint legelső alkalommal, most is lélegzet elállítónak találom. Izmos és kígyószerű testén minden pont ott kerek és ott domborodik ahol kell. A szoba kellemes félhomálya pedig még hangulatosabbá teszi a látványt ahogy végül meztelen hozzám hajolva engem kezd megfosztani a ruházatomtól. Igyekezetének hála nemsokára már mind a ketten meztelen voltunk az ágyában. Láttam Honón milyen türelmetlen., vagyis inkább éreztem a kezein miközben engem vetkőztetett. Most azonban lefogtam a kezeit és hanyatt döntöttem az ágyon.
- Első lecke tanítványom. Hagyj időt a szemnek is gyönyörködni. Hiszen olyan csodálatosan szép vagy. - Suttogom neki még mindig lefogva őt. Majd közel hajolva hozzá csókolni kezdtem az ajkait. Az egész csaj egyre nagyobb hőfokon égett, de ez élvezetes volt. Mikor az ajkaim elhagyták az ajkait, rá mosolyogtam.
- Második lecke, Nyugodj meg és hagyd, hogy a partnered kicsit kényeztessen téged. - Mondom, és elkezdem simogatni a testét. Lágy simogató mozdulattal simítok végig a combjain a hasán. Az ujjaim hegyével rajzolom körbe szemérem dombjának ívét és mellei kerek vonalait. Elégedett mosollyal nézem, hogy lesz helyenként libabőrös az érintésemtől. Majd a melleivel kezdtem játszadozni, először az ujjaimmal, majd az ajkaimmal.
avatar
Oázis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 177
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Parázsléptű on Szer. Okt. 10, 2012 7:49 pm

+ 18

Hirtelen azt éreztem, hogy Nick megfogja a kezem, mely követelőzően igyekezett minél előbb örömet okozni neki, majd átfordított az ágyra, hogy fölébem kerekedjen.
Mosolyogva néztem rá, hiszen tudom, hogy a férfiaknak ez egy kellemes pozíció, ha ők lehetnek felül, így nem ellenkezem és a kezem sem akarom kiszabadítani marka rabságából, pedig szívesen simogatnám tovább, még tovább gerjesztve testét.
Mikor megszólal figyelmesen hallgatom és elszégyellem magam, hogy ezek szerint rosszul csinálok valamit, túl kapkodó vagyok, nem hagyom, hogy a saját tempója szerint haladjon.
- Bocsáss meg Nick san. – sütöm le a szemem. – Nem fordul elő többet. Igyekszem szép lassan csinálni mindent, hogy legyen időd gyönyörködni.
Csókját így aztán minden igyekezetemmel, kiélvezve minden percét, viszonoztam.
Mikor a második leckéhez ér és még mindig szorongatva a kezem, elkezdi finoman cirógatni a testemet, kéjes sóhaj hagyja el a számat, hiszen forró, tüzelő testemen libabőrős borzongás hullámzik végig, ahogy érzékeny testrészeimhez ér.
Mellbimbóim maguktól megmerevedtek, ahogy ajkaival és nyelvével játszadozni kezdett velük. Lassan kibontottam a kezem a fogságból, hogy viszonozni tudjam ezeket az érzéseket, amiket keltette bennem és én is lágyan simogatni kezdet, eljátszadozva a férfi mellbimbóival, majd egyre lejjebb haladtam a hasán, végül eljutva az ágyékáig, de egyelőre csak finoman átsuhantam már ágaskodó férfiassága felett és mellett, így izgatva őt.

avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Oázis on Szer. Okt. 10, 2012 9:18 pm

+18

Élvezettel nyögtem fel ahogy viszonozta a simogatást. De nem engedhetem túl messzire menni, hiszen annyira vágyok már én is rá, hogy nem lenne túl jó vége ha hagynám őt tovább ténykedni. Elkapom a kezét, és mosolyogva nézek a szemeibe.
- Nem nem kedvesem. Én már tudom milyen az igazi kéj. Most neked kell meg tapasztalni. - Mondom kedvesen és újra hanyatt fektetem az ágyon. Fölé hajolva és hozzá simulva kezdem csókolni. De most a szenvedélytől lángoló hévvel, mint aki nem tud betelni a másikkal. És így is volt. Nem tudtam betelni a japán nő ajkainak ízével, és játékos nyelvével. Nem tudtam betelni a hozzám simuló test érintésével. A csók közben a tenyerem újra és újra végig siklott a testén pillanatnyi szünetet sem hagyva a tüzes erogén zónáknak. Így követet csók csókot, mígnem azt vettem, észre, hogy már teljesen Honó combjai közt vagyok. Ekkor elszakadtam az édes ajkaitól, és feltérdeltem a lábai közt.
- Kész állsz rá? - Kérdeztem a szemeibe nézve, és ágyékának tüzes aranykapuját kezdem simogatni. Ami a jelek szerint nagyon is kész van rá, hogy végre férfit fogadjon magába. - Szólj ha kell és megállok. - Mondom neki ha jelzi hogy igen készen áll, és fölé hajolva lassan elkezdek elmerülni benne.
avatar
Oázis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 177
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Parázsléptű on Csüt. Okt. 11, 2012 11:35 am

Meglepett megint, ahogy leállított, most már másodszor, hiszen én csak viszonozni akartam azt, amit ő tett velem, örömet és kéjt fakasztani. De aztán megmagyarázta, hogy miért is kéri ezt tőlem, és bár furcsa volt számomra, hogy valaki azt akarja, hogy csak én érezzem a fellegekben magam, miközben magát megtartóztatja, azért engedelmesen hagytam, hogy tegye, amit akart.
Heves rohama, azonban már jelezte, hogy ő is a végsőkig izgatott már és tényleg nem kell sok, hogy élvezete csúcsára jusson, ahogy nekem sem, hiszen minden egyes csók, minden egyes simogatás közelebb juttatott valami borzongatóan gyönyörűséges érzéshez.
Testünk játéka is fokozódott és pár perc múlva már megéreztem keményedő férfiékességét a lábam között, és már mondania sem kellett semmit, hiszen bőven készen álltam a befogadására, sőt eszeveszetten kívántam, hogy végre magamban érezhessem lüktető szerszámát.
- Ige, igen, igen! – suttogom a fülébe, miközben körmeimet mélyen a hátába vájom, ahogy lassan belém hatol, de nem a fájdalomtól, hanem a szenvedély tüzétől hajtva. – Meg ne állj, most már meg ne állj! – emelem meg a csípőm, hogy egy lökéssel rásegítsek és mélyebbre hatoljon.
Aztán már a lágy ringatózó mozgás már szinte magától jön és csak hangos sóhajtozásunk zengi be a szobát, majd az iram fokozódik, ahogy az én hangom is emelkedik, majd egy utolsó heves emelkedéssel, a testemen végigszáguldó gyönyör hullámait meglovagolva egy halk sikítással adom tudtára, hogy én az élvezetem csúcsát már elértem.

avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Oázis on Csüt. Okt. 11, 2012 6:31 pm

+18

Ki gondolta volna, hogy az elsőre olyan fegyelmezettnek és hidegnek tűnő japán lány valójában ilyen forró vérű? Hogy ennyi tagadás és elutasítás után végül ilyen szenvedéllyel fogja követelni, hogy végre eggyé váljunk. Meg borzongok ahogy a körmei a hátamba vájnak az egyesülés során. De nem a fájdalomtól, hiszen jelen pillanatban szenvedélyének ezen megnyilvánulása csak a kéjt növeli. Nem a borzongásomat nem ez okozza. Voltam már nővel nem is eggyel, de egy sem volt ilyen tüzes és forró mint Parázsléptű szinte lángolt a csaj ahogy elmerültem benne. Olyannyira, hogy kis híján majdnem szégyenbe maradtam, és idő előtt végeztem. De csak majdnem. Ahogy végül teljes egészében benne voltam kis szünetet tartva mozogni kezdtem benne. A huzavonának abban az ősi ritmusában mely a szeretkezés velejárója. Honó pedig úgy fogad magába olyan élvezettel, mint az elvonási tünetektől szenvedő heroinista a legújabb adagját. Szóhoz sem jutunk a kéjtől, hiszen annyira elveszünk benne. És ahogy az extázis egyre magasabb fokra hág mi úgy vesztjük el a kapcsolatot a külvilággal csak egymásba kapaszkodva. Végül az aprócska női test ívbe feszül alattam, és a csóktól duzzadt ajkakat halk sikoly hagyja el. Honó orgazmusa pedig magával ránt engem is. Az én testem is megfeszül ahogy magomat elhintem mennyei kertjében a lélegzetem pedig teljesen elakad. Még pár szenvedélyes mozdulat, és földön túli boldogsággal és elégedettséggel hanyatlok a lány mellé erőteljesen kapkodva a levegőt. Ahogy az ő emelkedő és süllyedő mellkasát nézem a mellére teszem az egyik kezem és kedveskedően simogatni kezdem őt. - Nos olyan volt ahogy elképzelted? - Kérdezem szélesen mosolyogva tőle, és egy futó csókot lehellek az ajkaira.
avatar
Oázis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 177
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Parázsléptű on Csüt. Okt. 11, 2012 7:12 pm

Magamat is megleptem azzal, hogy milyen szenvedély lakozik bennem, bár valószínűleg ez annak is volt köszönhető, hogy mióta itt vagyok mást sem hallottam mindenkitől, hogy ne legyek olyan merev, engedjem el magam, hiszen már régen nem az én világomban élünk.
Talán ez a felszabadultság most hozta meg a gyümölcsét, bár kicsit zavarban voltam, hogy ennyire kitárulkoztam egy férfi előtt, de ez a férfi Nick volt és ez valahogy megnyugtatott.
Örültem, hogy neki is sikerült a gyönyörben egyesülnie velem és most izzadságba fürödve, de a boldog fáradtságban lihegünk egymás mellett.
Úgy éreztem mintha tollpihe lennék, olyan könnyűnek és súlytalannak, így mikor Nick keze ismételten a mellemre tévedt, én is rátettem a kezem, hogy érezzem, nem fogok elrepülni.
Felé fordítom az arcomat és csillogó szemeibe nézek. Az arcán neki is felszabadult és boldog mosoly ül, így biztos lehetek benne, hogy ő is megkapta, amire vágyott.
- Még annál is gyönyörűbb. – bólintottam mosolyogva és melegen viszonoztam a csókját.
- Nagyon köszönöm neked Nick, hogy a tanítványoddá fogadtál, hiszen nélküled talán soha nem tapasztaltam volna meg, milyen egy olyan szexuális együttlét, mely az érzelmekről is szól. Azt hittem belőlem örökre száműzték ezt az érzést, de te rávezettél, hogy mégsem. – csókoltam most meg én gyengéden, miközben a vállaiba fészkeltem magam álmosan.


avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Oázis on Csüt. Okt. 11, 2012 9:34 pm

Gyengéden vonom őt a karjaimba és szorosan összesimulunk. Ez a helyzet is ugyan olyan intim, mint az amelyikben nemrég hihetetlen gyönyöröket éltünk meg közösen. Ez a pillanat azonban nem a kéjről szól, hanem a bizalomról és a gyengédségről. Ha jól sejtem ez a törékenynek tűnő lány életében most kapott először őszinte érzelmeket először. - Szívesen, ha van kedved ezt is gyakorolhatjuk naponta. Nem csak a közelharcot. - Mondom neki a sötét hajzuhatagát simogatva. - És nem mellékesen. Azt hiszem én nekem kell igazán hálásnak lennem. Hálásnak, hogy magadba fogadtál, és mert méltónak találtál arra, hogy én legyek az a férfi akivel először ezt átélheted. - Köszönöm meg neki a bizalmát. Majd mosolyogva suttogok tovább a fülébe. - Azt hiszem imádok veled szeretkezni. - Mondom megszorítva a kezét. - És valljuk be, mikor először találkoztunk, álmomban sem gondoltam, hogy egy nap így egymáshoz bújunk majd, miután egy őrületesen jót szexeltünk. - Harapdálom meg a nyakát gyengéden. - Ahogy az is be kell valljam, hogy az ahogy így hozzám bújsz ugyan olyan jó, mint amikor csókolsz és... - Suttogom a füleibe a harapdálás után, de nem fejezem be a mondatot, hanem egy lágy csókot adok neki. Az ajkaim lassan már már lustán szántják az övét, és a nyelvem is lassan birkózik az övével. Ki élvezve a csók minden egyes apró zamatát.
avatar
Oázis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 177
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Parázsléptű on Pént. Okt. 12, 2012 3:57 pm

Mosolyra húzódott a szám, ahogy kapva kapott az alkalmon és kijelentette, hogy ezt is gyakorolhatjuk minden nap.
- Hát biztos vagyok benne, hogy jó kis erőnléti edzés lenne. – válaszolom kis kajánsággal a hangomban, miközben lágyan simogatom a mellkasát.
Aztán csak kimerülten és álmosan pislogva hallgatom, hogy tulajdonképpen ő köszöni nekem a bizalmat.
- Hmmm! – morgok bele a karjaiba, ahogy egyre közelebb kucorgok hozzá és ő is magához von egyre szorosabban.
- Én is szeretek veled szexelni. – mondom egyszerűen, hiszen ez az igazság. – Még sosem érzetem magam ilyen jól és ennyire ellazultan. – ismerem be kicsit elpirulva attól, hogy újabb gyengeséget árulok el magamról. – És sosem érzetem volna, ha te nem vagy ilyen kitartó és veszel le a lábamról.
A csók, amiben ismételten részesít most nem szenvedélyes, inkább érzéki és hosszan tartó, hogy minél tovább élvezzük egymást. Csak a fogyó levegő gátolja meg a folytatást.
Aztán már a teste melege, az ütemes szívdobbanása és csendes szuszogása zsongít el és a karjaiban szenderülök álomra, ami nagy szó, hisz ez az első eset, hogy valakire ennyire rábízom az életem.

//Köszönöm a játékot – nagyon élveztem Smile //
avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Oázis on Szomb. Okt. 13, 2012 8:53 pm

Honó lassan álomba szenderül a karajaim közt a csók után. A jelek szerint igen csak kimerítette az edzés és az utána következő szerelmi vágta. Mi tagadás én magam is éreztem a fáradságot és az elnehezülő szemhéjakat. Így az utolsó energiáimmal meg feszítettem mentális energiáim, és magunkra lebegtettem egy takarót. Nem mintha fáztam volna. De mind a ketten megizzadtunk, és nem lenne jó megfázni. A takaró alatt szorosan ölelem a japán lányt és pillanatnyi habozás után kissé birtoklóbban folytatom az ölelést, majd pár perc múlva én magam is álomba szenderülök.

Nem tudom mennyit aludtam mire felébredtem, az biztos, hogy jó pár órát, hiszen az árnyékok teljesen másmilyenek voltak, mint mikor lecsukódott a szemem. Lehet már másnap reggel is volt. Nem tudom. Az viszont biztos, hogy a karjaimba hozzám bújva továbbra is egy tündérszép Japán lány feküdt meztelen. Percekig csak bámultam az ellazult alvó lányt. Ahogy az arcvonásain minden apró ránc kisimult. Végül nem bírtam ki, és a kezem feljebb csúszott az alvó szépség testén és a haját kezdtem el simogatni. Majd előre hajolva az ajkaira lehelek egy gyengéd puszit. - Ébresztő szépségem!
avatar
Oázis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 177
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Parázsléptű on Vas. Okt. 14, 2012 11:14 am

Olyan jól esett, hogy valakihez odakucoroghattam, hogy bár szokatlan volt a dolog, hiszen világ életemben egyedül aludtam, azért nem okozott problémát, hogy most azonnal elaludjak.
Nyugodt álmom volt, viszont szokásomhoz híven éberen aludtam, így mikor megmozdult Nick és a hajamhoz ért, már fenn is voltam, de csak akkor nyitottam ki a szemem, mikor ajkai az én ajkamra tapadtak. Édes ébresztés volt.
- Már fent vagyok. - fordultam ki a csók után a karjaiból, hogy kissé messzebbről nézhessem az arcát, mely most már kipihent és boldog volt, ahogy gondolom az enyém is. - Nem vagyok olyan álomszuszék, mint gondolod. - húztam mosolyra a szám. - De most tornáznom kell még a reggeli előtt, de ha akarsz tarts velem. - pattantam ki az ágyból, mert azért kicsit zavarban voltam, hogy hogyan kell ilyenkor viselkedni, hiszen nem volt tapasztalatom abba, hogy mi van akkor, ha egy férfivel együtt ébredek az ágyamban.
- Aztán együtt lemehetünk a konyhába.....már, ha nincs más dolgod. - néztem rá gyorsan, hiszen nem akartam magamhoz kötni, egyébként is nekem is szoknom kell még ezt az érzést, bár az is lehet, hogy csak egy éjszakát akart velem.
avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Oázis on Szer. Okt. 17, 2012 4:59 pm

- Nagyszerű! - Mosolyodok el amikor a csókból éberen rám pislog, de ha őszinte akarok lenni kissé csalódok is, hogy olyan hamar kipattan mellőlem az ágyból. Megértem, hogy számára aki egy szigorú szabályokkal teli merev világban nőtt fel milyen fontos is a napirend betartása a saját kialakított életritmus követése. Sőt bele gondolva biztos rettentő zavarban van, hiszen én vagyok az első férfi az életében. De akkor is jó lett volna még lustán össze bújva maradni, és csak élvezni egymás közelségét, azt ahogy meghitt meztelenségben simulunk egymáshoz. Így inkább megértően rá mosolygok. - Ó köszönöm szépséges kami sama. De reggel nem gyötröm a testem, elég nekem az ha délutánonként zöldre püfölsz. Viszont szívesen megnézem ahogy meztelen tornázol előttem. - Vigyorogtam rá, majd csak azért, hogy meg nézzem mennyire tudom zavarba hozni lehúztam magamról a takarót, hogy ő is láthassa az én meztelenségem. - Ellenben én szívesen benne vagyok egy másfajta tornában. - Mondom, vigyorogva és talán szemtelen is. - Egy biztos kedves Honó san. Ha úgy érzed végeztél a reggeli testedzéssel szívesen segítenék a fürdésben. Szeretnélek meg fürdetni, lemosni tested minden egyes vonzó porcikáját. Utána pedig mehetünk a konyhába.
avatar
Oázis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 177
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Parázsléptű on Csüt. Okt. 18, 2012 5:49 pm

Még mindig kicsit zavarban hallgatom a szavait és benne a finom bókokat, amitől nem lesz jobb, csak én leszek kicsit pirosabb, de mikor befejezi, már azért erőt veszek magamon, hogy ránézzek és válaszoljak.
- Nem szoktam meztelenül tornázni, még egyedül sem…- aztán kicsit elakad a szavam, ahogy kitakarózik, mert ez most valahogy más, mint amikor felhevülten tegnap egymásnak estünk, bár most is inkább a váratlanság zavar, mint maga a meztelenség látványa.
Először kissé értetlenül nézek rá, hogy milyen másmilyen tornára gondol, de aztán persze nekem is leesik, még ha lassabban is, mint esetleg másnak.
- Nagyon megtisztelő a felajánlás Nick san, – mondom kis hezitálás után egy kicsit meghajolva felé, - de azt hiszem tartalékold az erődet estére, ha még akkor is lesz kedved velem együtt lenni. – mosolygok rá kedvesen. – De most muszáj megmozgatnom magam, de a közös zuhanyozás eléggé jól hangzik, már úgy is rég mosta meg valaki a hátamat. – váltok komolyra, bár magamban most is nevetek.
Azzal gyorsan felkapok egy könnyű vászonnadrágot és egy trikót, majd az erre a célra kikészített szőnyegre letérdelek és egy rövid meditáció után elkezdek egy hosszabb katát.
Ha Nick-nek van türelme kivárni, akkor utána van is mit lesikálni rólam, mert ugyan csak megizzadok.

avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Oázis on Hétf. Okt. 22, 2012 4:16 pm

Nagyon jól esik látni, hogy még mindig zavarba tudom őt hozni a tegnap este után. Szerintem ő maga sem tudja, azt mikor is pirult el utoljára. Most mégis megteszi a szavaim hatására. Ez is csak azt bizonyítja számomra, hogy a hideg pánél alatt azért mégis csak egy érzékeny lány szíve dobog ami melegségre vágyik. - Igazán kár, hogy nem tornázol meztelen. Biztos szép látványban volna részem amíg én itt lustálkodok. - Mondom és mikor el utasítja a közös ágy tornát, akkor még vissza takarózok egy kicsit, és az ágy jelentette kuckóból figyelem a határozott céltudatos mozdulatokat, ahogy belekezd a formagyakorlatokba. Most majdnem úgy érzem magamat, mint egy lusta macska. Persze nem vagyok az, de talán ha tudnék akkor dorombolnék a japán szeretőmnek. Amikor bejelenti hogy vége a reggeli gyakorlásnak akkor nagyot nyújtózok, majd pillanatok alatt ki ugrok az ágyból. Kézen fogom őt, magamhoz vonom, és mint tegnap, az izzadságtól nedves hajába túrok és csókolni kezdem. Szenvedélyesen és követelőzően ugyan így szorítom magamhoz a derekánál fogva. Mikor az ajkaink elválnak a füléhez hajolok. - Most pedig azt hiszem életed legjobb mosdása következik. - Ígérem neki a fülébe suttogva és még mindig kézen fogva elkezdem őt a fürdőszobájába vonni. Amikor bent vagyunk lassan vetkőztetni kezdem, és az előtűnő testét csókjaimmal borítom. Mikor már ő is meztelen mint én, mélyen a szemébe nézek, és gyengéden mosolyogva figyelmeztetem. - Ne felejtsd el, most én kényeztetlek téged, nem te engem. - Mondom neki és a zuhany fülkéhez lépve meg nyitom a vizet, és kellemes hőfokúra állítom. Ezután állítom csak őt be a zuhany alá. Játékosan adok még egy csókot a mellbimbóira, és a szivacsért és tusfürdőért nyúlva lassan neki kezdek a le mosdatásának. Persze nem csak egyszerűen le mosom őt. Az ajkaim időről időre érintik a bőrét, és az ujjaim is el időznek az erogén zónáit kényeztetve rendszeresen.
avatar
Oázis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 177
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Parázsléptű on Kedd Okt. 23, 2012 2:26 pm

+ 18


Alig, hogy befejezem a gyakorlatot, máris Nick ölelő karjaiban találom magam, ami kissé zavarba hoz, hiszen folyik rólam a víz és nem akarom, hogy neki ez kellemetlen legyen.
Bár tagadhatatlan, hogy nagyon jól esik a gyengédsége és a forrón csókjai, ahogy magához vonva a testem birtokba veszi az ajkaimat és én sem maradok adósa a hevességben.
Nem gésának neveltek ugyan, de megtanítottak arra is, hogy hogyan kell egy férfi kedvében járni, hiszen a kiképzésnek ez is része volt, ráadásul, most még a saját kedvemre is tettem, nem utasításra.
Aztán jött a zuhany és Nick tényleg beváltotta az ígéretét, hiszen ilyen élményben és kényeztetésben még nem volt részem, általában fordított szokott lenni a helyzet.
Minden egyes csókjára és kezének érzékeny zónáimhoz érintésére libabőrös leszek és az izgalom fokozatosan járja át a testem. Hagyom, hogy ő is élvezze e szokatlan helyzetet, mert látom a szeme csillogásából és férfiasságának duzzadásából, hogy mennyire felkorbácsolta az ő érzékeit is, de aztán behúzom magamhoz a meleg víz alá és most az én kezeim járják be a testét szinte követelőzve, hogy minél előbb ismét a csúcsra juttasson.avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Oázis on Csüt. Okt. 25, 2012 1:30 pm

+18

A japán lány élvezettel fogadja ajkaim, és ujjaim kényeztetését, az egész testén látni, hogy hatalmasodik el rajta a kéj. Mellbimbói megkeményedve merednek előre, a bőre a víz ellenére libabőrössé válik, a levegőt pedig egyre inkább zihálva veszi. Igazán lenyűgöző és izgató látvány látni mennyire fel tudom őt tüzelni az érintésemmel. Így mikor Honó maga mellé húz a víz alá és örült szenvedéllyel kezd ölelni, a kezeivel simogatni már én is totál fel vagyok izgulva. Szavak nélkül könyörög a teste az újabb enyhülésért amivel én ismertettem meg őt. Én pedig a saját vágyaimtól pont annyira hajtva, mint a vágytól, hogy őt ki elégítsem, a fenekébe markolok fel emelem őt, és a zuhany alatt állva hatolok belé. Ágyéka nedvesen fogad magába, és érzem miként remeg meg az egész nő mikor eggyé válunk. És mint tegnap most is úgy találom nincs tüzesebb és forróbb nő, mint Honó. A zuhanyzó falának támasztva a hátát szenvedélyesen kezdek mozogni benne, az ajkait csókolva. - Várhattál volna amíg a hajadat is meg mosom. - Kuncogok bele a csókba, de valójában egyáltalán nem bánom, hogy maga mellé húzott a víz alá.
avatar
Oázis
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 177
Hírnév : 4

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Parázsléptű on Vas. Okt. 28, 2012 5:37 pm

+ 18

Pontosan tudom, hogy a férfi mikor veszti el a fejét. Mélyülő lihegése és erősen markoló kezei, szorítása, mind, mind apró jelek, melyek azt jelzik, hogy ő sem bírja már sokáig.
De épp ez a célom, hiszen én is már lihegek a vágytól és mikor végre megemel, hogy belém csúsztassa lüktető férfiasságát, már készen állok annak befogadására és kéjes sóhajjal tapadok a szájára és szívom és harapom, ahogy egyre közeledem a csúcshoz. A mozgásom is intenzívebb lesz, és remélem, hogy nem fog leejteni, habár most az sem érdekel.
- Ez jobb, mint a hajmosás! – morgom bele a szájába, két csók között. - És, az még bőven ráér.
Aztán már nem szólok egy szót sem, csak egyre fokozódó ütemben mozgok, majd egy hosszú, fojtott kiáltással adom ki magamból a gyönyör hangjait, ami végigszánkázik minden egyes porcikámon.
Aztán csak lihegve hajtom a fejem Nick vállára, mert szinte minden erő kiszáll belőlem.


avatar
Parázsléptű
~master mason~
~master mason~

Hozzászólások száma : 178
Hírnév : 6

Vissza az elejére Go down

Re: Parázsléptű szobája

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.