Dan Flyster

Go down

Dan Flyster

Témanyitás by Dan Flyster on Szer. Jan. 02, 2013 4:10 pm

NÉV: Dan Flyster
faj: Mutáns
kor: 23 év
születési hely: 1989. 07. 22.

jellem: Alapvetően barátságos figura, akit nehezen lehet csak felhúzni, viszont ha valaki teljesen kihozza a sodrából, annak jobb, ha menekül. Azonban rendkívül zárkózott egyéniség, és nagyon nehéz elérni nála, hogy megnyíljon valakinek. Nem igen szeret az érzéseiről beszélni, ennek ellenére kiváló hallgatóság, és bárkivel szívesen beszélget, akiről ő úgy látja, hogy szimpatikus, és amíg nem róla van szó. Egy témát utál, az pedig saját maga, így ezt lehetőség szerint kerüli is. Gyakran hazudik, de csak mert ezzel szeretné elrejteni mások elől az érzéseit, és mert úgy véli, másoknak is jobb, ha nem ismerik meg őt teljesen, úgyis csak kiábrándulnának.
személyazonosság: Titkos

KÜLSŐ: Barna haj, kék szem, borostás arc, mogorva ábrázattal. Izmos alkattal rendelkezik, lévén edzőként is foglalatoskodott, és otthon is folyamatosan karban tartja magát.

KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL: Legtöbbször nyíllal dolgozik, és csuklya van a fején. Ez a védjegye.

KÉPESSÉG: Látása jóval fejlettebb az emberekénél, és képes jóval messzebb ellátni a képzett mesterlövészeknél is. Ez annak köszönhető, hogy látását képes a messzebbi dolgokra is úgy fókuszálni, mintha ott állna a közvetlen közelében. Kontroll alatt tartja a képességét, azonban jelenlegi szintjén képtelen hosszú távon fenntartani a közelítést, ezért eddig mindig csak egy lövés erejéig használta az erejét, tovább soha.

~°~


ELŐTÖRTÉNET:

A két testvér hosszú ideje nem látták már egymást, Anne és Aaron sok-sok év elteltével most mégis egy azon szobában állnak, megbabonázva szegezték tekintetüket az asztalon heverő kamera, melyet az öccsük legjobb barátja kézbesített Anne-nek még tegnap, a lelkére kötve, hogy csak ők nézhetik meg a készüléken látható felvételt. Anne, ki a legidősebb testvér volt mindőjük közül, azonnal hazarendelte Aaront németországi útjáról, most azonban egyikük sem mert odalépni, hogy megnézzék, milyen felvételről is van szó. Némán álltak egymás mellett, és képtelenek voltak beismerni maguknak az igazságot: féltek. Tudták, mi vár majd rájuk, amint egyikük lenyomja a lejátszást elindító gombot, azonban egyik fél sem akarta ezt megtenni, mert akkor a borzalom, melytől most rettegnek, valósággá válik, s bár senki sem mondja ki, az mindkettejük életét örökre megváltoztatja. De nem halogathatták tovább, és ezt ők is pontosan tudták. Aaron végül odalépett a kamerához, és elindította a felvételt. A videón Dan, a legfiatalabb testvér jelent meg, arca soványabb volt az átlagosnál, a kamerába pillantó szemeiből sugárzott a fájdalom.
- Hát… sziasztok. Oké, azt hiszem, ennyi év után ez egy nagyon béna kezdés volt, de tanácstalan vagyok. Egyáltalán nem így terveztem ezt a beszélgetést, egyáltalán nem így.
Dan megtörten ült, és már a kamerába sem volt képes nézni, helyette maga elé meredt, de végül mégis csak összeszedte magát, és felpillantott.
- Nekem fáj a legjobban, hogy így kell hozzátok szóljak, és nem tudom már ezt személyesen megtenni. Mert…
Megtört sóhaj szakította félbe a mondandóját.
- A fenébe is, gyengébb vagyok, mint gondoltam.
Dan fejcsóválva bámulta összekulcsolt kezeit, keresve a megfelelő szavakat, melyek makacsul nem akartak jönni.
- Nem tudom, mit mondjak. Nem igazán tudom, mit mondhatnék. Nem akarok túl sokat elárulni, mert az titeket veszélybe sodorhat, én pedig ezt szeretném a legkevésbé. De jogotok van tudni az igazságot, ezért is csinálom most ezt a felvételt, mielőtt túl késő lesz.
Dan végül mély levegőt vett, majd belevágott.
- Én nem vagyok az öcsétek. Legalábbis vér szerint nem. Nem tudom, hogyan történt, vagyis… - keserves kacaj tört fel a torkából, de a szemei megteltek könnyekkel. – Tudom, nyilván tudom, hogyan történt, csak azt nem tudom, miért. Fogalmam sincs, ki lehet a vérszerinti apám, de őszintén szólva, nem is érdekel. Hisz most már úgysem számít. Csak azért fontos ezt elmondanom, hogy megértsétek, többen különbözünk, mint azt hinnétek, és most hiába mondjátok azt kórusban, hogy mindez nem lényeg. De itt… New Yorkban, az utóbbi időben sikerült megtapasztalnom, hogy de. Nagyon is számít. A helyzet ugyanis az, hogy… mutáns vagyok.
Megadóan hajtotta le ismét a fejét, mert tudta, ezt már nem szívhatja vissza. Azonban se Anne, se Aaron nem szólalt meg, arcukon a megdöbbenés mellett nem volt látható se gyűlölet, se megvetés Dan, és valódi lénye iránt.
- Tudom, ez most nagyon bizarr, nekem is az volt, mikor megtudtam. Bár… már gyermekkorom óta sejtem. Mindig is voltak jelek, melyekről azt hittem, képzelem, de bebizonyosodott, hogy mégsem így van. Megértem, ha itt most abbahagyjátok a videó nézését, mondván, hogy nem akartok többet látni, én azért folytatom. Sok mindent tudtam meg az elmúlt hónapokban, most, hogy ráeszméltem, talán ideje elfogadnom a valódi énemet. De rábukkantam valamire… amit az emberek titokban akartak tartani. Részben ezért is küldtem nektek a kamerát.
Újabb mély sóhaj után volt csak képes folytatni.
- Még én sem tudom teljesen, mi folyik itt, de már nem állhatok le. Ez az egész… senki nem akar tudomást venni arról, hogy olyanok is vannak a mutánsok között, akik nem érdemlik meg a gyűlöletet, és vannak náluk sokkal rosszabb emberek. Az utóbbi időben nekem is akadt gondom egy bandával. Úgy látszik az egyik tagjuk mutáns. Van egy tervem, egyszer már bevált, de gondoltam, megérdemlitek, hogy tudjatok minderről… és mert meg kell kérjelek titeket, hogy bármit is hallotok, bármi legyen is, ne keressetek! Tudom, eddig sem beszéltünk azóta, ami anyáékkal történt, de még ha meg is halok, nem mehetek el úgy, hogy nem tettem semmit. Viszont úgy sem, hogy ne mondanám el, szeretlek titeket. Mert így van. Nem mondtam ezelőtt. De így van. Ha pedig ezt nézitek, addigra Dan Flyster már eltűnt. Jobb ez így. Jobb nekem, jobb nektek. Még, ha sajnálom is, hogy így kell elválnunk. Hogy egyáltalán el kell válnunk.
Dan arcán, csak úgy, mint nővére arcán, lecsordultak az első könnyek.
- Vigyázzatok magatokra!
Azzal hirtelen megremegett a helység, Dan döbbenten pattant fel helyéről, majd a felvétel véget ért, Anne pedig zokogásban tört ki, mire a szólni nem bíró Aaron némán átölelte testvérét, de ő sem tudta elhinni, hogy elvesztette öccsét, anélkül, hogy annyit válaszolhatott volna: „Én is szeretlek.”

Hónapokkal később, az esti utcákat egy nő sikolya töltötte be. Egy rabló a sikátorban keményen a falhoz szorította.
- Lássuk, mid van, kisanyám!
Azzal szemérmetlenül fogdosni kezdte a nőt, az pedig hiába próbált szabadulni, a férfi túl erős volt.
- Ne! Ne érjen hozzám!
- Fogd már be, te hülye liba!
Azzal felemelte a kezét, hogy felpofozza a nőt, ám ahogy keze a magasba lendült, hirtelen egy nyíl fúrta át azt, mely a falba fúródott, odaszögezve ezzel a támadót, ki fájdalmában torkaszakadtából üvöltött. A nő, még mindig zihálva a félelemtől, abba az irányba nézett, melyből a nyílvessző érkezett, s az egyik épület tetején meg is pillantotta az alakot, kinek a mentést köszönheti. Sötét ruhát hordott az illető, fején kapucni, mely sötétbe burkolta arcát, de még így is látszott, hogy a nőt figyeli. Hamarosan felzúgtak a közeledő szirénák, és a támadó, kinek bűnlajstroma már így sem volt rövid, hamarosan rács mögött végezte.
Ez pedig mérhetetlen jó érzéssel töltötte el Dant, a csuklyás idegent, aki már kiiktatta a randalírozókat is, beleértve a mutánst, akit rendőrkézre adott, miután ámokfutását azzal zárta, hogy rátámadt az otthonában, amiért korábban hasonló módszerrel meghiúsította a banda egyik rablását.

~°~


FOGLALKOZÁSA: Önbíráskodó, korábban harcművészet oktató, azonban az új személyiségének létrejöttekor felmondott a munkahelyén.

SZAKÉRTELMEI: Régebben harcművészetet tanult, sőt, oktatott is, így igen jártas a témában, illetve rendkívül jó lövész, és íjász, hála a képessége által birtokolt emberfeletti kifinomultságú látásnak. Jóllehet addig csak hobbiból foglalkozott ilyesmikkel, a titkos énje szerves részévé váltak.

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK: Íj és nyilak, de rendelkezik továbbá két 9 mm-es Glock-al is.

Dan Flyster
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 5
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : New York City

Vissza az elejére Go down

Re: Dan Flyster

Témanyitás by Szellem on Szer. Jan. 02, 2013 11:03 pm

Na, azt hiszem ezzel az előtörivel most már kihúzom addig, amíg folytatódik kedvenc új sorozatom, egyébként nagyon tettszik, hogy sikerült eredetiséget is vinned a sztoriba, csak így tovább.

Előtörténet és adatlap elfogadva, jó játékot az oldalon.

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.