Casey Reynolds

Go down

Casey Reynolds

Témanyitás by Casey Reynolds on Csüt. Ápr. 11, 2013 3:07 pm

ADATOK

NÉV: Casey Reynolds
faj: mutáns
kor: 22
születési hely: El Paso, Texas

jellem: Vidám kedvét nagyon nehéz letörni. Pajkos és nagyon huncut, úgyhogy bár alapjában véve barátságos, mindig kész borsot törni igazából bárki orra alá. Igazi rosszcsont, aki sosem ártana senkinek, de a móka kedvéért mindig benne van valami csínytevésben. Hajlamos néminemű szájmenésre.
személyazonosság: nyílt

KÜLSŐ: Átlagos magassága és testalkata mellett nagyon hosszú (térdig érő), dús, vörös haja van, és szürke szeme. Texasi lévén előnyben részesíti a bőrcsizmát, kockás inggel, farmernadrággal és nagy csattos övvel.

KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL: nincs

KÉPESSÉG: illuzionista

Entered Apprentice: Csak hangokat képes ,,létrehozni”. A nem emberi (macskanyávogás, telefoncsörgés stb.) hangokat bármikor gond nélkül, hiszen ilyesmiket már rengetegszer hallott életében, DE emberek hangját:
- csak akkor, ha legalább öt percig figyelte őket
- nem tudja korlátlan ideig tárolni magában a hangjukat, egyszerre csak három személyét tudja megjegyezni, vagyis az újabbak elsajátításánál a legrégebbi azonnal törlődik, és ugyanolyan megfigyelést igényel, ha újra használni akarja, mintha először csinálná
- egy ember hangját legfeljebb egy napig (24 óra) képes tárolni, utána ugyanolyan megfigyelést igényel, ha újra használni akarja, mintha először csinálná

Fellow Craft: Illatokat is képes megjeleníteni, de csak olyanokat, amiket már ő is megtapasztalt, elmondás alapján nem működik.

Master Mason: Ízeket is képes megjeleníteni, de csak olyanokat, amiket már ő is megtapasztalt, elmondás alapján nem működik.

Secret Master: Az érintés képzetét tudja kelteni bárkin, de csak enyhébb formában, tehát például fájdalmat nem tud vele okozni, mert ütést nem tud szimulálni. Olyasmikre képes, mint csiklandozás, enyhe nyomás (épp hogy érezhető) stb.

Perfect Master: Meg tud jeleníteni egy embert, de legfeljebb egyet és legfeljebb öt percig, de csak akkor, ha az igazit már látta. Ezt megfogni nem lehet, de kívülről ez nem látszik, teljesen tömörnek tűnik. Mint egy bábot, Casey irányítja. Hangját csak akkor tudja megfelelően utánozni, ha a Fellow Craftban megadott szempontoknak megfelel, egyébként Casey saját hangján szólal meg, amit csak annyira tud eltorzítani, mint bárki más (esetleg használhatja valaki más megjegyzett hangját, ha az jobban hasonlít a kívántra).

Mindig látnia kell az illetőt, vagy illetőket, akiken a képességét gyakorolja.

~°~


ELŐTÖRTÉNET:

Texasban kemény élet folyik, főleg ha az ember nem egy nagyvárosban nő fel. Ami engem illet, én például egy farmon éltem tizennyolc éves koromig, El Pasoban. Így aztán ragadt rám a spanyol nyelv, amit már kislányként is folyékonyan beszéltem, hiszen gyakran jártunk át a mexikói határon, amikor az apám az ottani üzletemberekkel tárgyalt a teheneiről, amiket tenyésztett. Igazi falusiként nevelkedtem a szüleimmel, az öt bátyámmal és a meglehetősen sok főből álló tehéncsordával, amiből sokáig Bessie volt a kedvencem. Neki sokat ültem a hátán is, de aztán az apám eladta egy helyi étteremnek, én meg másnap hiába álltam ki egy nálam kétszer nagyobb transzparenst lóbálva az étterem bejárata elé (csak nyolc éves voltam) ,,Mentsétek meg Bessie-t! Egyétek meg a többi marhát!” felirattal, kedvenc bocikámat így is elfogyasztották nagy csámcsogva. Akkor megfogadtam, hogy én többet nem eszem húst, de szóba sem állok olyanokkal, akik nem vegetáriánusok. Ki is tartottam kőkemény elveim mellett egészen vacsoráig, amikor anyukám, hogy megvigasztaljon elkészítette nekem a kedvenc marhahúsos szendvicsemet.
Anyu nagyon örült volna neki, ha egy szem lánya, aki végre hatodik próbálkozásra csak összejött, tényleg igazi kislány lett volna. De hát tegyük a szívünkre a kezünket, ez kinek sikerült volna, ha öt fivérrel kellett volna zöldágra vergődnie. Persze a különbözőmulatságokra mindig szépen vasalt ruhában mentem, két copffal, ami később elegáns kontyra cserélődött, de puncs és ásványvíz helyett sört és whiskey-t ittam, ugyanúgy fogadtam a boksz mérkőzéseken, mint a férfiak, imádtam a rodeo bikán vonaglani, és szívesebben töltöttem a napomat lóháton tölteni, mint részt venni az iskolai órákon. A hajam volt az egyetlen vigasza, imádta, hogy van egy saját fésülős babája, én meg azt imádtam, hogy nem nekem kellett fésülködnöm, bár az igazat megvallva csak azért nőtt ilyen hosszúra, mert utáltam a fodrász székében unatkozni, úgyhogy csak nagy ritkán vágtam le én magam a végéből pár centit, ha eszembe jutott.
Tizennyolc éves koromban anyám lemondott arról, hogy valaha is lesz egy lánya, apám pedig arról, hogy legalább húsz diplomával kitömve hasznosítsam magam a családi üzletben. Így aztán miután kijártam a gimnáziumot, kaptam egy aprócska, fél szobás garzont New Yorkban, és még munkát is kaptam egy picike bárban, amit a szüleim vettek meg, mint biztos befektetést. Ott elhelyezkedhettem, mint pultos, bár az igazat bevallva, az iskolában rám ragadt szokásomat, vagyis, hogy többet lógjak, mint dolgozzam, nehéz volt levetkőzni. Nagy szerencse volt, hogy a helynek apám volt a tulajdonosa, így nem hogy kirúgni, de panaszkodni sem mertek rám. Nem mintha rosszban lettem volna velük, pláne hogy egy idő után rájöttek, hogy legalább nem vagyok láb alatt, ők meg ugyanúgy megkapják hónap elején a fizetésüket, szóval igazából teljesen mindegy, hogy alig járok be.
Unaloműzőnek azért jó volt a Kalózbarlang nevű bár, mivel a vendégeket, de még a kollégákat (talán azért nevezhetem őket így) remekül lehetett ugratni a képességemmel, amit tizenöt évesen fedeztem fel magamon, de csak a testvéreim tudtak róla, mert így sokkal mókásabb volt egyfolytában megheccelni az ismerőseinket. Óra közben vagy harmincszor elhitetni a tanárral, hogy csörög a telefonja, ráhozni a frászt a macskánkra egy hirtelen kutyaugatással, anyu hangján ráreccsenni apura, hogy azonnal dobja el a szivart, aztán pukkadozva figyelni, ahogy halálfélelemmel telt tekintettel, kapkodva áztatja el a csap alatt, és így tovább.
New York pedig tele volt izgalmas helyekkel, gyanútlan emberekkel, és ahogy az utcákon csavarogva egyre jobban felfedeztem ezt a számomra teljesen új világot, úgy szerettem bele egyre jobban.

~°~


FOGLALKOZÁSA: pultos

SZAKÉRTELMEI: tud lovagolni, spanyolul anyanyelvi szinten beszél, lőfegyverrel tűrhetően bánik

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK: A nagyapjától kapott aprócska iránytű, aminek már sokszor hasznát vette, tekintve, hogy nem mindig tudja, éppen hol ébred fel.

~°~


MINTAJÁTÉK:

-Oké, most csak harminc dollár van nálam, de annyira azért nem lehetek akkora nagy bajban – próbáltam lyukat beszélni az eladó hasába egy kisboltban, miközben csak arra vágytam, hogy végre átemelhessem a lakásom küszöbén Mr Beamet. – Tíz cent, ugyan már.
-Sajnálom – nyújtotta az üveg felé a kezét unott fejjel az eladó.
-Még ma megadom, jó? Vagy itt kiiszom az egészet, és visszaadom az üveget, de a maga lelkén szárad, ha alkoholmérgezést kapok – dorgáltam meg, majd színházi átéléssel kaptam a homlokomhoz. - Hát tényleg lenne szíve hagyni, hogy meghaljak? Tíz centet ér az életem?
-Nagyon vicces. Az üveg meg nem visszaváltható.
-Mondok én valamit. Meghívom egy körre, jó? A sarki kocsmában egy feles három dollár, tehát még rá is fizetek, de ma jó napom van, úgyhogy legyen. A visszajárót meg megtarthatja.
-Utoljára mondom…
-Mi folyik itt?
Mindketten a chipses zacskókkal tömött szekrénnyel takart ajtó felé fordultunk, amerről az öblös férfihangnak érkeznie kellett, ugyanis a kicsiny helyiségben rajtunk kívül jól láthatóan nem volt senki más.
-Főnök? – szeppent meg az eladó.
-Maga tényleg tíz cent miatt problémázik? Így vesztjük el a vevőinket. A vendégnek mindig igaza van.
-De főnök…
-Mondom a vendégnek mindig igaza van!
-Oké – sóhajtott fel, majd felém biccentett a fejével. – Menjen.
-Köszi – vigyorogtam rá még szélesebben, mint eddig. – Az elsőt a te egészségedre fogom inni.
Kifele menet meg hálát adtam az égnek, hogy a bolt tulajdonosa jó szokásához híven ma is vagy fél évszázadot trécselt a kávézóban a pultos hölggyel, mire végre eldöntötte, hogy a szokásosat kéri, és végre mások is rendelhetnek.


A hozzászólást Casey Reynolds összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jún. 09, 2013 7:57 pm-kor.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds

Témanyitás by Szellem on Csüt. Ápr. 11, 2013 3:55 pm

Tetszetős a karakter, és az előtörténet is. A táblás részen hangosan felröhögtem frászt hozva ezzel több vásárlóra.
Előtörténet, és mintajáték elfogadva, jó játékot az oldalon ismét Wink

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.