Casey Reynolds lakása

Go down

Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Casey Reynolds on Szer. Ápr. 24, 2013 2:42 pm

Aprócska, alig 30 négyzetméteres, de napfényes, vidám kis lakás egy régi társasház harmadik emeletén Manhattanben.

Előszoba, konyha, nappali, hálószoba (tévé a sarokban, képen nem látszik):Fürdőszoba (ajtaja az ágy mellett):avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Casey Reynolds on Szer. Ápr. 24, 2013 2:52 pm

Mikor megérkeztünk, kulcsaimat hanyagul az asztalra, a vizes ruhával teli zacskót pedig a sarokba dobtam, majd töltöttem magamnak egy pohár vizet, amit a fagyasztóból előhalászott jégkockákkal hűtöttem még tovább.
-Kérsz te is? - kérdeztem Sorent, és ha kért, bárpultosi tehetségemet hasznosítva neki is kevertem egy jeges víz koktélt.
Felpattantam a pultra, és miután kortyoltam még egyet a poharamból, a lakás többi része felé intettem.
-Nem hiszem, hogy sok szükség lenne rá, hogy körbevezesselek, ekkora az egész. Fürdőszoba mögöttem, ha szükséged van rá, ajtó az ágy mellett.
A sarkammal halkan doboltam a mosogatógépen, és elgondolkodva néztem Sorent.
-Szerinted mi történik, ha ide is követtek? Itt nincs sok hely elbújni, de ha már eljutottak az ajtóig... Esetleg kimászhatnánk az ablakon - csillant fel a szemem. - Van pár lepedőm, abból csinálhatnánk kötelet. Hú, az nagyon tuti lenne. Mint a filmekben. Csak a virágosat ne áldozzuk fel, az nagyon szép, nem akarom, hogy esetleg elszakadjon. Tudsz jó csomót kötni?
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Soren Baldwin on Szomb. Ápr. 27, 2013 12:06 pm

-Ahhoz, hogy komolyan gondoljam, nagyobb kaliberre lesz szükséged - jegyzem meg pimaszul, utalva arra a puskára, amit rám kell fognia, hogy ez megtörténhessen, de aztán pislogok egyet.
-Várjunk...azt mondtad Texas-i? Na banyek...ezek szerint nem lesz gond a kaliberrel. Jól van, akkor gyere ide te.
Ezzel közelebb lépek hozzá, megragadom a derekánál fogva, hogy magamhoz húzzam, végül lehajolok az arca mellé, és a válla fölött átnyúlva felmarkolom a vizes ruháim, amiket kifelé menet egy kukába dobok majd.
-Nincs benne semmi izgi, csak a szobatársaim idegbetegek, tele fegyverekkel, szóval ha velük fognak el, pár évtizedes elfoglaltság helyett összejönne egy életfogytiglan is ezért a kalandért. Te pedig inkább abban reménykedj, hogy nem kapnak el, mert nem biztos, hogy hinni fognak neked. Mondjuk, ha gondolod, szívesen ejtek rajtad pár apróbb sebet a hitelesség kedvéért...

Mikor megérkezünk azért elismerően füttyentek egyet a lakás láttán. Ez egy valóságos palota! Na jó...lehet csak az én szememnek, de akkor is, wow!
-És te csak egyedül élsz itt? - Kérdem, az ágyak összeszámolása után. - Vagy számítsak rá, hogy beállít a pasid, és őt is "túszul kell majd ejtenem".
A felajánlott átlátszó, és hideg italra bólintok, mit sem sejtve a turpisságról, és csak amikor megízlelem azt, döbbenek rá, hogy ez tényleg csak víz!
-Mi a...azt hittem pálinka vagy valami...
Aztán lehet tévedek, mert a következő ötlete még tőle is hülyeségnek hangzik, szóval lehet annyira berúgtam, hogy már hallucinálok. Másfelől...mellette nem kell berúgni ahhoz, hogy hallucináljon a mutáns, szóval...
-Ha itt is megtalálnak, majd váltságdíjat követelek érted, aztán magammal hurcollak mondjuk Hawaii-ra...ja nem, az még mindig az USA...hmmm...na mindegy, szóval valami trópusi szigetre, és pá. Ott aztán szabadon eresztelek, én pedig napozok egyet a következő 30 évben.
~Szinte már reménykedek benne, hogy rám találnak...~
-Hidd el, ez jobb terv...a csomóimban nem bízok.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Casey Reynolds on Hétf. Ápr. 29, 2013 2:50 pm

Hirtelen mozdulata meglepett. De, gondoltam, talán csak a megkönnyebbülés miatt ölelget, amiért épen megúsztuk (azt inkább nem mondom, hogy szárazon). Úgyhogy nem is ellenkeztem. Végre megtört a jég, és már nem olyan morcos, mint eddig, hát keblemre! Bár az arcomat azért elfordítottam, mert még nem ismertem olyan régóta, hogy ilyen engedékeny legyek vele, de azért boldogan bújtam a karjaiba, hogy viszonozzam az ölelését, és egy cuppanós puszit nyomjak az arcára. Hallottam a hátam mögött valami zörgést, de nem foglalkoztam vele, inkább csak megpaskoltam Soren hátát, aztán vidáman kifelé vettem az utat.

-Egyedül, igen - bólogattam. - Nem járok senkivel. De ha annyira vágysz arra, hogy legyen még pár túszod, áthívhatom a szomszéd kislányt, akire néha vigyázok. Biztos ő is szívesen játszana.
Felháborodott krákogására jóízűen nevettem fel, mert akár még egy rajzfilmbe is szívesen bevágták volna azt az arcot, amit akkor vágott, amikor belekortyolt a vízbe. Viszont szó nélkül hagytam az agóniáját, és csak derűs mozdulattal intettem felé a poharammal.
-Húúú, az tök jó lenne - csillantak fel a szemeim. - Menjünk Mexikóba! Jó kis hely, és spanyolul is beszélek. Mit mondasz, jelentselek fel? Akkor kénytelenek lennénk menni. Na, ha csak egy kis motiváció kell, szólj!
Tettrekészen pattantam le a pultról, és várakozásteljesen kaptam fel a telefont a kisasztalról, de nem tárcsáztam, ha nem akarta. Ebben az esetben kicsit csalódottan vállat vontam, visszatettem a telefont a helyére, majd terpeszben az ágyra huppantam, hogy ültő helyemben rugóztam még egy darabig.
-Gondolom, a te lakásod nagyobb - jegyeztem meg. - De nekem ez is elég, legalább nem kell nagyon megerőltetnem magam, hogy tisztán tartsam, meg a rezsi is alacsony. Egyébként is nagy örültem, amikor megkaptam, bár anyám azt mondta, hogy addig ne állítsak haza, amíg nem fogtam magamnak egy gazdag férjet, apám meg, hogy amíg nem ültem be a város legnagyobb vállalatának az igazgatói székébe, szóval... elleszek még itt egy darabig. Te mivel tengeted a napjaidat? Mindig bankot rabolsz, vagy néha postakocsikat is? - vigyorodtam el.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Soren Baldwin on Szer. Május 01, 2013 8:39 pm

Az ember azt hinné, hogy legalább egy kicsit zavarba jön majd, de nem! Amikor elfordítja az arcát, egy pillanatra azt hiszem, talán mégis összejön a dolog, de aztán egy pillanattal később máris cuppan valami az arcomon, ő meg képes, és átölel engem!!! Hát ilyen nincs...
~Viszont, ez után tuti nem hiszik majd el neki, hogy nem önszántából van velem. Amilyen édesek vagyunk együtt, még az is lehet, hogy közös cellát kapunk...szuper...~

A lakásban aztán kiderül, hogy nem jár senkivel...milyen meglepő.
-Ó, szóval van még esélyem? - Kérdem szemtelenül, de aztán elkerekednek a szemeim. - Hogy mi....mi van? Meghibbantál, dehogy hívd...ahhh...
Tenyerem a homlokomhoz szorítom, hogy ezzel előzzem meg a migrént, és némileg tompítsam a torkomból feltörő szenvedés hangjait, meg persze, ha így szorítom talán a fejem is nehezebben robban szét.
-Hát persze, hogy beszélsz spanyolul... - jegyzem meg, ahogy a csitri tovább szövögeti a szökési terveinket. - Viszont lehet házaspárnak kell majd kiadnunk magunkat, hogy elkerüljünk bizonyos komplikációkat. Meddig vagy hajlandó elmenni a tökéletes álca érdekében?
És persze még mindig nem tud leszakadnia témáról a lakásommal kapcsolatban.
Ami azt illeti...a ház nagyobb, de rengetegen élünk ott, szóval én szűkösebbnek érzem. Úgy volt, hogy hamarosan üti egy kis pénz a markom, de aztán közbejött valami.
Az utolsó kérdésre megrázom a fejemet.
-Ez volt az első bankom...postakocsit meg csak akkor, amikor épp megtalálom az időgépem. Viszont, térjünk csak vissza a mexikói szökésre...
~Nem, nem nem!!! Olyan nincs, hogy nem hozom zavarba legalább egyszer!!!~
Felpattanok onnan, ahol eddig ültem, és agonizáltam, hogy közelebb lépjek hozzá, és finoman megfogjam a telefont tartó kezét.
-Mi lenne, ha előbb megbizonyosodnánk róla, hogy tényleg képes lennél eljátszani a feleségem, mielőtt ebbe belevágunk? - Kérdem egyre halkabban, aztán közelebb hajolok hozzá, hogy egy szintben legyen az arcunk, bal kezemmel pedig óvatosan megsimogatom azt az irritálóan vidám pofikáját.
-Szóval, tényleg elszöknél velem bébi? - Kérdem vigyorogva, teljesen felkészülve a pofonra.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Casey Reynolds on Csüt. Május 02, 2013 11:13 am

-Te most randira hívtál? - kérdeztem vissza nem kevésbé szemtelenül, de persze csak viccnek szántam, ahogy nyilvánvalóan ő is.
A szomszéd gyereket meg nem erőltettem, gondoltam, ha meggondolja magát, csak szól. Pedig a kis srác biztos nagyon élvezte volna az elrablósdit, kár, hogy így ki kellett maradnia belőle. Na, majd legközelebb kárpótolom. Mondjuk kilessük merre lakik Soren, és csak azért is körbenézünk. Főleg, ha amint mondta többedmagával él együtt. Vajon ők is mutánsok? És ha olyan sokan laknak egy fedél alatt, mekkora lehet a ház? Egyáltalán családi ház vagy egy egész hotel? Micsoda bulikat csaphatnak ott!
Ő meg a feleségtémáról nem tudott leszállni, és bár először csak vigyorogva vontam meg a vállamat, jelezvén neki, hogy majd meglátjuk, most már nem hagyhattam annyiban. Főleg, mert úgy tűnt, tényleg komolyan gondolja. A simogatása ugyan váratlanul ért, hiszen ő volt Morc von Morcenburg, de azért örültem neki, hogy végre kezd meglágyulni.
-A férjemmel? Még szép, hogy elszöknék - kacsintottam rá, és én is közelebb hajoltam hozzá, hogy az orrunk hegye már összeért. - Akkor lássuk, mennyire alakítanám jól a feleséged - suttogtam tekintetem az övébe fúrva, kezemet a tarkójára simítva.
Aztán a következő pillanatban mögé penderültem a tarkóját kapaszkodónak használva, és csípőre tett kézzel kezdtem fél lábbal dobolni a padlón, miközben a mosolyomat elnyelte a feledés homálya.
-Már megint késő éjszaka jöttél haza, és azt se mondtad, hogy fapapucs, én meg itt aggódtam. Különben sem vitted még ki a szemetet, és a fürdőszobaajtó is nyikorog, pedig megígérted, hogy megjavítod. És nem, nem fogunk szexelni, mert fáj a fejem, amit a világ összes fájdalomcsillapítója sem tud elmulasztani. Egyébként is láttam, hogy nézegetted azt a nőt tegnap, ha nem tetszik, menj hozzá kárpótlásért, gondolom, már úgyis otthonosan mozogsz nála.
Itt aztán megint szélesen elvigyorodtam, és lelkesen szökdécseltem vissza hozzá.
-Na, milyen volt? Elég hiteles?
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Soren Baldwin on Pént. Május 03, 2013 3:49 pm

-Arra hát! - Vágom rá, annak ellenére, hogy egészen biztos vagyok benne, hogy nem tettem ilyet. - Nos, vagy olyan vagány, hogy igent mert mondani egy gonosz bankrablónak?
Kihívóan nézek rá, de közben azért reménykedem benne, hogy nem. Még csak az kéne. Mondjuk, ebben a véleményemben bár sosem vallanám be neki, de egy pillanatra sikerül meginognom, amikor végigsimít a tarkómon, és közelebb hajol hozzám, hogy a borostámat borzolja a szuszogása. Közelről még azok a huncut, idegesítő szemek is olyannak hatnak...amibe szívesen néznék na! Aztán hála az égnek megtöri a varászt, és újra önmaga lesz, vagyis eléri, hogy felébredjen bennem a vágy, hogy közelebbi ismeretségbe hozzam a falt, és a homlokomat, többször egymás után.
-Iggen... - felelem, fogaimat csikorgatva - csakhogy, elegem van a zsörtölődésedből anyjuk!!! Ha azt mondtam ma szex van, akkor szex van! - Jelentem ki, és ezzel egy időben megragadom a derekánál fogva, hogy mint a villám kapjam fel, akár egy koala macit.
-Egész nap dolgozom, hogy étel legyen az asztalon, és amikor hazaérek, ez vár?! Most majd megmutatom neked a hálószobában, mi jár annak, aki szájal! - Kiáltom, és már fordulok is nagy lendülettel, ám szinte azonnal megtorpanok.
-Merre is van a háló? - Kérdem jóval halkabban, a még mindig magamhoz szorított csitritől. - Szóval, most majd én elmulasztom a fejfájásod, teeeee, átok nőszemély!!!
Ha megmutatja nekem merre van az ágy, ha nem, előbb utóbb megtalálom, hisz nem nagy ez a lakás, és amikor odavittem, úgy hajítom rá, hogy csak úgy pattanjon rajta, aztán én is utána vetem magam, nehogy panaszkodni kezdjen, hogy nem adok bele mindent az alakításomba. A teljes hitelesség érdekében még a csuklóit is leszorítom az ágyra, és rá is fekszem tejes súlyommal.
-Szóóóóval....olvastam valahol, hogy van egy akupunktúrás pont, amit ha megdolgoznak, az segít a migrénnel. Itt is lesz...
Összefogom a két kezét, a felszabadult kezemmel pedig az oldalánál kezdek matatni.
-Meg is van...csiki...csiki....na, múlik már a fejfájásod? Én kibírom egész nap!
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Casey Reynolds on Pént. Május 03, 2013 9:27 pm

-Hát miért ne? - bólintottam azonnal. - Eddig se unatkoztam melletted, úgyhogy elvinnél vacsizni, akkor is biztos történne valami muris. Arról nem is beszélve, hogy tetszik a feneked - tettem hozzá mintegy mellékesen.
Az asszonykás előadásom, úgy néztem, elég jól sikerült, legalábbis úgy viselkedett, mint akit tényleg dühít, hogy nem fogunk szexelni. Ő sem volt semmi színész!
Amikor magához rántott, először meglepetten kerekedtek el a szemeim, de aztán kisebb-nagyobb sikerrel elfojtva a kuncogásomat, összefontam a karjaimat a mellkasom előtt, és tüntetően másfelé néztem, mintha tényleg meg lennék sértődve.
-Jobbra - mormoltam vissza, épp csak pillanatra megtörve a szerepemet. - Lépsz kettőt, és ott lesz a fal mögött a beugróban.
Aztán megint sikerült meglepnie. Arra azért nem számítottam, hogy az ágyra fog vágni, azt pedig még kevésbé, hogy még rám is fog tehénkedni. De aztán eszembe jutott, hogy ő bankrabló, és nem szatír, legalábbis nem valószínű, hiszen az már korábban kiderült volna.
-Miféle úriember nem ért a szép migrénből? - mérgelődtem, de valójában már remegett a szájam, nehogy elnevessem magam. - Nem kell kezelés, csak, hogy... VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ-HIHI-HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...
Eddig tartott, hogy ne nevessek. Sőt röhögjek, vihogjak, kacagjak, ahogy ide-oda vergődtem, persze hasztalanul, mivel elég erősen fogott. De a csikizés megtette a hatását, és én egy idő után már kapkodtam levegő után, nem csak a súlya, de a vihorászás miatt is, amivel szerintem felvertem a fél házat.
-Ne... ne... NEEEEEEEEEEEEEE-HEHE-HEEEEEEEEEE... VIIIII-HIHIHIHIIIIIIII... Elmúlt, elmúlt.... tényleg elmúlt...
Ha nem hagyta abba időben, előrelendültem, és az egyetlen dolgot tettem, amit abban a másodpercben valamilyen oknál fogva logikusnak véltem: bekaptam az orrát, és finoman ráharaptam. Nem egészen tudtam volna megmondani, hogy ettől miért is volna jobb, de azt tudtam, hogy az orrnyereg rágcsálása szintén nagyon kínzó tud lenni, ha valaki nem bírja a csikizést.
-Mmmm mmmm mmmm! - követeltem, miközben már a könnyem is kicsordult a nevetéstől.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Soren Baldwin on Vas. Május 05, 2013 12:18 am

-Ó...hát kösz. A te hátsód is fenomenális...és ezt most nem udvariaskodásból mondom, komolyan. Könnyen lehet, hogy túl sokáig bámultam a bankban, és ezért nem kapcsoltam ki időben a riasztót...
Ezt mondjuk azért nem olyan jó érzés bevallani magamnak, de szerencsére, a többiek elég bénák voltak ahhoz, hogy valójában ne azon a pár másodpercen múljon a dolog.
-Szóval, a formás segged megakadályozott egy bankrablást, szép volt anyjuk.
Be kell valljam,a z ahogy ez az idegesítő csitri a kacagásával zengi be az egész lakótelepet engem is nevetésre késztet, és az igazat megvallva amióta elhagytuk a bankot, most először érzem jól magam. Mit nem tud tenni az emberrel, ha kínozhatja őt egy kicsit!
-Bocs, mit mondtál, nem értettem, nagyon röhögsz! Azt kéred, mééééég csináljam??? - Kérdem nevetve, és tovább csiklandozom, kihasználva, hogy a bennem dolgozó áramnak hála amit a kocsmában szippantottam be én nem fogok elfáradni még egyhamar.
-Hát azon ne múljon, ne mond, hogy sajnálom tőled a....
Akkor azonban olyat tesz, amit nem tudok mire vélni. Annyira meglep a mozdulat, hogy az ujjaim ledermednek, szóval egyenlőre csikizés nélkül marad, aztán kacsa akcentussal megkérdem tőle, hogy "Most mégis mit csinálsz?" vagy ilyesmit, de igazán és nem értem, és amikor meghallom a saját hangom, én is majdnem elröhögöm magam.
~Na, de valamit csinálni kéne, mert így még sem ragadhatunk. Az viszont kizárt, hogy visszavonuljak!!!~
A kezem - ami eddig csikizte - lábakat formál a középső, és a mutató ujjából, és azokkal sétál fel Casey oldalán haladva, egészen a hónaljáig, ahol aztán felkapaszkodik a válla és a keble közti völgyben, majd a nyakán vándorol tovább, végül pedig az arcán kezd a szája után kutatni, míg nem az orromhoz jut. Először megpróbálom komolytalanul lefeszíteni magamról a veszélyes állkapcsot, majd amikor ez nem vélik be, két ujjammal gyengéden párhuzamos csíkokat kezdek húzni az arcán, mintha meg akarnám találnia titkos kapcsolót.
-A Háp Kvávká háp! - jegyzem meg...illetve nem ezt mondom, de akár ez is lehetne a szöveg, ha annyira érti a dumámat, amennyire én is.
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Casey Reynolds on Vas. Május 05, 2013 10:27 am

Tettetett szakmai érdeklődéssel fordultam hátra, hogy amennyire lehetséges megszemléljem az említett testrészt, ami ezek szerint bűnmegelőző képességekkel bírt.
-Nahát - biccentettem elismerően. - Ha a fenekem megakadályoz egy bankrablást, egy jókora dekoltázzsal szerinted a világbékét is elérhetem?
A csikizés maga nem tartozott a kimondottan megvetett tevékenységek közé, de tény, hogy jobban szerettem, ha én lehetek a kínzó fél, nem pedig a szenvedő. De hát még Soren is velem nevetett, ami igencsak feldobta ezt a felettébb gonosz tevékenységet, hiszen eddig szinte mást sem csinált, mint morgott. Mondjuk az is nagyon vicces volt, de sokkal jobban tetszett a vidámsága.
-Nem, nem, nem, nem azt mondtaaaaa... VÍÍÍÍÍÍ - visítottam kacagva, ahogy tovább csikizett, hiába vonaglottam az ágyrugók épségét kockáztatva. - Hagyd abba, hagyd abba... ÁÁÁÁHÁHÁHÁÁÁÁ...
Ami a számomra is érthetetlen orrtámadást illeti, végül csak elérte a célját, mert a bőrömön korcsolyázó ujjai csak elengedtek végre, viszont széles vigyorra késztetett, amikor kisemberkét formázva a kezéből felsétált az arcomra, hogy megpróbálja kiszabadítani a gazdáját, majd a kudarc után inkább visszatért az arcomra, hogy ott kezdjen el kutatni.
-Eht é' ih egké'de'hetném - motyogtam vissza az orrával teli szájjal.
Most aztán egyikünk se tudott rendesen beszélni. De nem is volt baj, mert végre sikerült kiszabadítanom az egyik kezemet, aminek hála el tudtam kapni az ő arcomon matató kezét, hogy egész egyszerűen magam mellé dobjam, mintha átölelne, aztán elengedtem az orrát, és egészen közel bújtam hozzá, hogy az arcunk egymás mellé érve összefeszült. Nem éppen az intim közelségért tettem, hanem azért, hogy a háta mögött elnyúlva el tudjam kapni az ágy szélét, onnan meg már gyerekjáték volt átfordítani őt a hátára, hogy én kerüljek fölé.
-Csak halkan, apjuk, még felkelted a gyereket - vigyorogtam rá, majd nyomtam egy puszit az arcára, és felegyenesedtem, lovagló ülésben terpeszkedjek rajta. Nem azért, mert buja terveim voltak vele, inkább azért, hogy amennyire lehet megakadályozzam a mozgásban (szóval az újbóli csikizésben).
Elnézve az alám került arcát, elgondolkodva döntöttem oldalra a fejem.
-A lakótársaid nem fognak aggódni érted? Nem akarod felhívni őket, hogy megnyugodhassanak?
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Soren Baldwin on Vas. Május 05, 2013 11:25 pm

-Szerintem mindenképpen próbáld ki! - Biztatom lelkesen, de aztán elgondolkodom. - Bááár...nem tudom mit értesz jókora alatt, megmutatnád? Ne ellenkezz, a világ sorsa múlhat rajta emlékezz!
Hogy innen hogy jutottunk el oda, hogy az ágyban birkózunk az....na jó, innen még oké, de hogy a bankból? Furcsán érzem magam abban a röpke pillanatban, amikor ez feldereng, de aztán inkább a kínzásával foglalkozom tovább, ám persze ő sem hagyja magát! Ha már lenyomta a kezem magam mellé, tényleg átnyúlok a dereka alatt, hogy jól rámarkolhassak arra a formás seggre, és meg is csípjem, hátha ez jobban tettszik neki, mint a csikizés, a következő pillanatban viszont nagyot ránt rajtam, és én kerülök alulra. Lehet ciki, hogy egy ilyen kicsi lány megtehette ezt velem, de elterelje a figyelmem a puszijával, meg a dörgölőzésével na! És most ott ül a hasamon...hát, talán jobb is neki, hogy neme gy kicsit hátrébb...lehet meglepődne, mit talál ott.
-Ne aggódj, nagyon csendes tudok lenni - suttogom valamiért, kezeim közben sunyin kígyóznak a térdei felé, hátha el tudom kapni őket észrevétlenül.
-Ó, nem azok az aggódós fajták...ha pár napig nem jelentkezem, akkor sincs semmi baj...
~Legfeljebb ellopják a söröm, de azon nem segít, ha biztosan tudják, hogy NEM leszek otthon.~
Viszont, fogságban mégsem maradhatok örökre, ezért megfeszítem az izmaimat, és a hasammal feldobom őt, majd megint, és megint, mintha csak lovagoltatni akarnám. Valójában rodeóztatom, hátha leesik rólam végre.
-Eszed ágában sincs leszállni rólam igaz?
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Casey Reynolds on Szer. Május 08, 2013 7:23 pm

-Majd ha tényleg a világ sorsa múlik rajta, megmutatom - kacsintottam Sorenre. - Most viszont csak egy kéjsóvár bankrabló túsza vagyok, úgyhogy nem sok értelme lenne nekivetkőzni.
Le sem tagadhatta, hogy meglepte az akcióm, amivel magam alá gyűrtem, de hát meg tudom érteni, biztos azt hitte, az izomerő mindent visz. Meg persze a rémisztő bűnöző szerep. Hát tévedett. Ez a hozzáállás például mindenképpen az én javamat szolgálta, így hamarosan bankrablóból hátaslóvá avanzsálhattam.
-Higgadt haverjaid vannak akkor - biccentettem elismerően, bár azért hagyott némi kellemetlen gondolatot a fejemben, hogy micsoda barátok az olyanok, aki nem is aggódnak, ha valamelyikőjük eltűnik.
Ha vigyorogva is, azért rácsaptam a kezére, mert tény, hogy én ültem rá, de ő kezdte, ráadásul (eddig) nem is gondoltam rá, hogy ez ennyire provokatív lehet. A rodeora pedig csak vijjogtam, és ahogy otthon a nyeregbe, előrenyúlva úgy kapaszkodtam most a pólójába.
-Ó, dehogynem, ha szépen megkérsz - kacagtam fel, majd azonban bármit is mondott, lependerültem róla. - Úgy érzem, alul öltözött vagyok ehhez.
Az ágy széléhez mászva lekuporodva hajoltam előre, hogy előhalásszam az ágy alól a sötétbarna cowboy sapkámat, amit azonnal a fejembe is nyomtam. Ezek után terpeszben térdelve akasztottam a hüvelykujjaimat a két elülső övtartó pöckökbe akasztottam, és kissé önelégült vigyorral néztem Sorenre.
-Ne akarj kikezdeni egy texasi rodeo bajnokkal - ingattam a fejem tettetett aggódással. - Otthon én tartom a csúcsot.
~Leesésben...~
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Soren Baldwin on Csüt. Május 09, 2013 12:29 am

-Na szép....de, ha jobban belegondolsz, ezzel most arra buzdítasz, hogy pitiáner kéjsóvár bankrablóból globális veszélyt jelentő fenyegetéssé avanzsáljak.
~Honnan a francból ismerek ilyen választékos szavakat? Na mindegy...~
-Nem lenne sokkal célravezetőbb, ha már most elkezdenél vetkőzni, hogy biztosan ne térjek rossz útra?
Próbálom úgy hangsúlyozni, hogy értse, ez csak vicc, bár engem is meglep, hogy odalenn a parancsnoki hídon az admirális mennyire nem venné rossz néven, ha tényleg láthatnám.
-Higgadt? Háááát....ezt nem mondanám, és a haverjaim is erős túlzás. De mondjuk, ha nem aggódnak, az csak azért van, mert bíznak benne, hogy nincs bajom, csak fogva tart egy gyönyörű rodeós lány.
Az már egészen meglep, hogy leszáll rólam, majdnem annyira, hogy aztán vissza is pattan. Aztán fáradtan sóhajtok, hogyan is gondolhattam, hogy valaha megszabadulok tőle?
-És akkor mi van, ha én csak direkt bajnokokkal kezdek ki? Egyébként is, annyiszor mondtad már, hogy ne kezdjek veled, kezdesz gyanús lenni nekem.
Ebben a pillanatban minden erőmmel megemelem a csípőmet, hogy jó magasba repüljön, és remélhetőleg olyan frászt kapjon, hogy még! Aztán megint, megint, és megint! A végén oldalra borulok, ha eddig még nem esett le, de aztán átkarolom hátul, hogy velem jöjjön,a mikor felállok az ágyon, és teszek vagy három kört a tengelyem körül, őt szorongatva. Végül újra az ágyra döntöm, aztán megfogom a felsője szegélyét a derekánál, és felhúzom egészen a fejéig, hogy így ejtsem őt fogsága, amíg újra csikizni nem kezdem. A művelet közben nem tudom mi üt belém, de kap egy nagy puszit is a pocakjára.
-Nesze!
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Casey Reynolds on Kedd Május 14, 2013 3:41 pm

-Te perverz disznó! - csaptam a mellkasára hangosan nevetve. - Dehogy kezdek el vetkőzni, még csak az kéne! Nem olyan családbú' származom én!
Gyanakvására sátáni vigyorral válaszoltam, hogy még jobban összecsinálja magát, de aztán visítva kacagtam fel újra, ahogy a rodeózás után megpörgetett, de mindaz semmi volt ahhoz, mint amikor saját ingembe csomagolva látott neki, hogy a lelket is kicsikizze belőlem, de így aztán végképp hiába vergődtem, esélyem sem volt kiszabadulni. Rúgkapáltam, ficánkoltam, próbáltam letolni magamról, de mindhiába. Végül, ahogy megéreztem a hasamon cuppanó pusziját, kihasználva a pillanatnyi fegyverszünetet, gyorsan lecsusszantam az ágyról, s villámgyorsan megigazítottam a felsőmet.
-Téged nem is kell azzá avanzsálni, te máris egy globális veszélyt jelentő fenyegetés vagy - lengettem meg dorgálóan a mutatóujjamat felé kuncogva. - Kezdem érteni, hogy miért nem égnek a vonalak, hogy a lakótársaid megtaláljanak. Addig is mást csikizel meg pocakpuszizol halálra, nem őket.
Újra felvettem a hancúrozás közben leesett kalapomat, majd hirtelen ötlettől vezérelve felkiáltottam.
-Hé! Tudod, mit csinálhatnánk? - csillant fel a szemem lelkesen. - A barátaimmal egyszer fogadtunk, hogy ki mer éjfélkor bemenni valahova, és eltölteni ott legalább tíz percet. De nem jut eszembe a neve. Valami s-betűs ház. Na, mindegy a pláne benne az, hogy állítólag egy csomó radikális mutáns lakik ott, úgyhogy ki tudja, mi történik, ha az illető lebukik. Végül egyikünk se merte megcsinálni. Aki a legtávolabb jutott, az is visszafordult a kerítésnél. Na, mit mondasz? Be mernél menni? Nincs messze, itt van Queensben. Negyed óra alatt ott vagyunk.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Soren Baldwin on Vas. Május 19, 2013 8:36 pm

A "sértései" valahogy nem fognak vissza a gaztetteimben, sőt, csak még jobban feltüzelnek, de párszor már megállapítottam, hogy ennyi igazán jár, szóval magára vessen! Aztán persze meglóg a kis huncut, pedig lettek volna még terveim vele, ó, de még milyenek!
-Ó, velük nem szoktam ezt csinálni otthon... - jegyzem meg hamiskás mosollyal az arcomon, miközben elhessegetem a képet, ahogy a vasra vert Kardfog talpát csikizem egy tollal, aztán kap egy nagy puszit a szőrös pocijára, mielőtt elkezdene duzzogni, és kitépné a torkom a seggemen át.
-Na mit? - Kérdem óvatosan, ezt a nézést ugyanis már ismerem. Még engem is meglep, amikor pár másodperccel később felfedezem, hogy még a két kezem is felemeltem védekezésképpen az új ötlete elől.
-Q...queens? - Kérdem elképedve, valamiért ugyanis kétlem, hogy a "Sörgyár"-ra gondol, vagy a Socrates szoborparkra.
-Radikális mutánsok?
Aztán elgondolkodtam. Hogy ezt ő is lássa, a kezem az államra tettem, biztos ami biztos, és ilyen hangokat adok ki:
-Hmmm....háááát....kellő motivációért lehet bemennék. Mit kapok, ha emg merem csinálni? - Kérdem, és újra végigmérem őt, szinte felfalva a szemeimmel.
-Nekem lenne ötletem....
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Casey Reynolds on Kedd Május 21, 2013 10:05 pm

Egy legyintéssel elintéztem, hogy csak engem kínoz, mást nem szokott az ismerősei közül, mivel biztos voltam benne, hogy nekik is tartogat valami rémes gonoszságot. Bár nem tudtam, hogy pontosan kik is a lakótársai, de el tudtam képzelni, ahogy napközben bankokat rabolnak, este párnacsatáznak egy nagyot, aztán egy-egy bögre gőzölgő kakaó fölött édes álomba szenderülnek, a lopott bankókkal takarózva.
-Queens és radikális mutánsok - bólogattam nevetve. - Te mindenre visszakérdezel?
De végül csak beleegyezett, úgyhogy ezen sem lovagoltam tovább (meg rajta sem). De persze már megint az a kéjvágyó tekintet! Nyilván mi mást kérne jutalmul a bátorságáért! Hát komolyan, csak férfiakkal ne kezdjen az ember!
-Úgy látom, vagy még soha nem voltál nővel, vagy túl régen - ingattam a fejem szánakozva.
Odaléptem hozzá, lehajoltam az arcához, végigsimítottam a homlokától az álláig, majd sokat ígérő mosollyal az ajkaira hajoltam. Szemeimet mozdulat közben hunytam le, ahogy a számat résnyire kinyitottam, de nem csattant el a csók. Ha utánam is kapott, egy autóduda éktelen tülkölésének hangját keltettem a fülében, hogy összerezzenjen, és ki tudjak csusszanni a karmai közül.
-A fantáziádra bízom - kacsintottam végül.
Felkapva a kulcsaimat kitártam az ajtót, és intettem a fejemmel, hogy induljunk.
avatar
Casey Reynolds
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 52
Hírnév : 3
Tartózkodási hely : New York

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Soren Baldwin on Csüt. Május 23, 2013 12:13 pm

-Én visszakérdezek mindenre? - Felelem gondolkodás nélkül, aztán méltóságom maradékának megőrzése érdekében sikerül megállni, hogy legalább ne tagadjam a dolgot. A következő feltételezése viszont meglep, és elszórakoztat, én szűz?
-Vagy lehet csak te jössz be, de nagyon - vágom rá kihívón, aztán amikor simogatni kezd, és rám hajol kicsit meglepődök, de aztán én is simogatni kezdem őt, és lehunyom szemeim készülve a....hát, utólag átgondolva ezen nem kellett volna meglepődnöm. Miért hagyott volna ki akár csak egyetlen alkalmat ez a csaj, hogy idegesítsen?
-Na jó, ha kijöttem, kérek egy igazi ilyet. - Pattanok fel, és már indulok is az ajtó felé, azonban mielőtt átlépném a küszöböt, gyorsan, és határozottan rámarkolok a seggére.
-Ezt meg vedd előlegnek. Te amúgy mit szeretnél, ha esetleg mégis olyan ijesztő az a hely, mint mondod?

//Folytatás: Steinway Ház//
avatar
Soren Baldwin
~secret master~
~secret master~

Hozzászólások száma : 202
Hírnév : 9

Vissza az elejére Go down

Re: Casey Reynolds lakása

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.