Reyes Concha

Go down

Reyes Concha

Témanyitás by Reyes Concha on Hétf. Jún. 17, 2013 8:51 am

ADATOK

Név: Reyes Concha
Faj: Ember
Kor: 35 év
Születési hely: Spanyolország, Toledo

Jellem: Reyes őrnagy határozott, talán kissé makacs jellem. Feltétel nélkül hűséges és lojális, a parancsokat habozás nélkül teljesíti... Főleg, ha mutánsok kézre kerítéséről van szó (legyen az élve, bár legszívesebben halva). Háta mögött gyakorta Démonszívűnek nevezik, hidegvére és kemény jelleme miatt. Szűkebb körben -ez itt sajnos a csapatára korlátozódik- azonban képes megtörni a jeget, s már-már egy viccet is lehet tőle hallani. Nem becsüli le az ellenfeleit, sőt, talán még tiszteli is őket, ezért ő is feltétel nélkül elvárja, hogy így viselkedjenek vele. Egyetlen gyenge pontja a neme: egyrészt gyakorta van összetűzés abból, ahogy újoncok, vagy ostobák lekezelően szólítják meg, mintha gyengébb lenne itt, mint akárki. Másrészt gyakorta kap randiajánlatokat, de ezt valahogy nem érzi az ő világának. Erősen Istenhívő.

Személyazonosság: Ember, mutáns ellenes.

KÜLSŐ: Fekete, hullámos haja van, amit gyakorta összefogva hord, hogy ne zavarja akció közben. Bőre a spanyol mivoltának köszönhetően barnább, mint az átlag. Erős izomzatú, de nem túlgyúrt nő. 175 centiméterével bátran kekeckedni tud a férfiak átlagával. Ha éppen nincs szolgálatban, akkor bakancsot, vmi könnyebb hosszúnadrágot és egy atlétát visel, hidegebb időkben pedig bőrdzsekit.

KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL: Dögcéduláját és 9mm-esét mindig magán hordja, s ügyelő szeme mindig a maga körül lévőket figyeli.

KÉPESSÉG: Kiváló célzó érzék

~°~


ELŐTÖRTÉNET:

Reyes Concha, Dolores Concha és Peter Stew egyetlen lánygyermeke. Habár a kislány Spanyolországban született, mivel Peter Amerikában dolgozott a Tengerészgyalogságnál, ezért születése után hamar abba az országba költözött az anya és lánya. Habár apját nem látta gyakran, a szemében egy hős volt, és mind máig az is. A kislány gyakorta nézte, ahogy a barakkban masíroznak a katonák... Hogy hogyan is került be oda? Nos nem kevés könyörgés és kifogás árán. Először azt hazudta, hogy eltévedt, így bevitték, hogy bent telefonálhassanak az anyjának. Aztán egyre többet járt az őrökhöz beszélgetni, míg az egyik öreg egyszer körbe nem kísérte. Reyes felelősség tudatos volt mindig. Az apja, az anyja, a katonák mind-mind erre nevelték. És amikor egy-egy egyenruhás katonanő rámosolygott, neki mindig megmelegedett a szíve. Tudta, hogy ő is ide fog tartozni. Apja két évvel később szolgálat teljesítés közben meghalt. Dolores és Reyes pedig hatalmas űrt éreztek a férfi után. Hogy mi is történt pontosan az akció során, soha nem derült ki.
Öt évre rá, amikor Reyes már 17 éves lett, csatlakozott az Amerikai Egyesült Államok haderejének Légierőjéhez. Itt több év kiképzésen vett részt. Megkeményedett, megacélosodott. Újabb öt év múlva már fiatal vadászpilótaként hasította az eget. Tehetsége kiemelkedő volt, mind repülésben, mind lövészeten. Így nem csoda, hogy 24 éves korában felkereste egy idegen, fehér férfi... Aki állítólag egy titkos különleges egységtől jött, hogy megkérje, csatlakozzon hozzájuk. Az egység neve Elite Raid Unit 3, avagy ERU3 volt. Reyes először jó messzire elküldte a férfit, azt hitte szivatás az egész. Ám az nem adta fel, s a harmadik felkérést a nő már nem utasította el... kíváncsi lett.
Nem csoda, hogy a nő nem hallott róla. Erről a szervezetről alig tudni. Az elnök, a CIA, az FBI, a seregek és helyi erők felsőbb vezetői értesülhettek csak róluk, bár sokaknak csak említést tettek és hozzá tették hogy ne avatkozzanak a dolgukba. Mint kiderült, az ERU ön és közveszélyes mutánsok megkeresésére, elfogására, esetenként kiiktatására szakosodott csoportja. A csoport három részlegre oszlik:
ERU1 - Megkeresés
ERU2 - Felderítés
ERU3 - Elfogás/Kiiktatás 

Reyest az ERU3 alakulatba hívták. A nő először húzta a száját, míg nem közölték vele azt a titkos információt, hogy az apja is itt dolgozott és hogy a férfivel egy mutáns végzett. A düh, hogy ezt végig titkolták előtte, majd szétrobbantotta a katonanőt, azonban ez is egy újabb ok volt, hogy belépjen. A szülei mindig arra tanították, hogy a mutánsok démonok, Lucifer fiai és lányai, akik az Antikrisztust segítik. Büszkén lép hát apja nyomdokába.Egy hétre rá Reyest át is helyezték az ERU3 alakulatba. Habár hivatalosan még mindig a Légierőhöz volt bejegyeztetve, innentől már nem nekik kellett elszámolnia.
Három év újraképzésen vett részt: hiszen itt az ellenség erősebb, mint akárhol máshol. Habár a célpontot előre felszokták deríteni, kiképezték arra is, hogyan uraljon egy megváltozott, ismeretlen helyzetet. Hogyan gyűrjön le maga alá egy nagyobb és erősebb célpontot. Mit tegyen a gyors és fájdalommentes halálért.
És hogy hogyan tanulta meg ezeket..? Természetesen az elfogott mutánsokon. 

27 évesen újravizsgázott a három éve tanultakból. És átment. Hivatalosan is átkerült az ERU3 titkos alakulatba. A légkör ugyan olyan volt, mint a légierőnél-Nem úgy, mint sejtette-. Voltak itt tengerészgyalogosok, hadi tengerészek, más légierősök-akik már régebb óta vannak itt, mint ő a seregben-, mindenhonnan voltak itt katonák.. A legjobbak... Reyes megtiszteltetésnek vette, hogy itt lehet: ő volt az első nő. Az első szolgálati napon rögtön rendbontás volt. A jelentésben az állt, hogy az egyik tengerészgyalogos le "pici cicám"-ozta, majd megkérdezte tőle, hogy mit keres itt az ERU3ban, hiszen nőnek a konyhában a helye. Reyes dulakodni kezdett vele, majd pár perc múlva megbeszélték a dolgot és ketté váltak az útjaik.. Hogy mi történt valójában? Reyes úgy elverte a férfit, amíg az bocsánatáért nem könyörgött neki. Azt az estét a tengerészgyalogos a gyengélkedőn töltötte. A nőt pedig megrótták, a többiekkel egyetemben, mert a férfiak ahelyett, hogy leszedték volna a vadászpilótát a férfiről, fogadásokat kezdtek kötni a verekedőkre. Ezután az este után -minek híre gyorsan elterjedt az ERUban- több tisztelettel tekintettek az újoncra.Ma már 35 éves. Rengeteg mutánst kapott el, s lépett egyre feljebb a ranglétrán, s ma már büszkén mondhatja magát őrnagynak.

~°~


FOGLALKOZÁSA:Az ERU3 (Elite Raid Unit 3 - Elit Rajtaütő Egység 3) titkos különleges-egység tagja

SZAKÉRTELMEI:Az Amerikai seregben kiképezték vadászpilótának, de megtanult helikopterrel is repülni. Sokféle fegyvertípushoz konyít, ahogy az el is várható tőle, ahogy a felsőszintű önvédelem (judo, box).

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK: Egy 9mm-es Desert Eagle, bár lakásában egy M4A1 is van, igen jól elrejtve.

~°~


MINTAJÁTÉK:

-"Célpont bemérve, vétel." -lehetett hallani a férfi hangját a walkie-talkieban. Az ERU3 összesen 30főből állt, s most 3 felé voltak elosztva. 10en egy lakóház harmadik emeletén voltak egy kiürített lakásban, és a szembelévő házat figyelték, ahol az alakulat másik 10 embere épp egy ajtó előtt várt, felfegyverkezve. A maradék 10 az épület két be és ki járata közül az egyiknél várt, mivel a másikat eltorlaszolták. Mindenki kék-fekete felszerelésben, állig felfegyverkezve. Mind a két házat kiürítették az akció idejére, a mutáns meglehetősen veszélyes. - "Be ment a mosdóba, indulhattok. Vétel."
-Vettük, vétel. Akció indul. - nézett hátra Roger a csapatára, s leszedte az ajtóról kis készülékét, ami már hosszú percek óta volt a zárra téve: és szépen leolvasztotta azt. A férfi így hangtalanul lökte be az ajtót, az olvadt vas a padlóra csöpögött. A 10fő -köztük Reyes- némán, szinte hangtalanul masírozott be a lakásba, készen tartva a fegyverüket. A tévé hangosan szólt. Roger néma intésekkel jelezte, hogy a szűk lakásban ki hova álljon. Az ablakokat szabadon hagyták, hogy a másik házban lévő csapatuk orvlövészei rálátást kaphassanak. A wc ajtót lassan bekerítették, s hamarosan hallani is lehetett, ahogy a mutáns lehúzza a wc-t.
- Úúristen ilyet egy medve sem sza...-sétált ki lassan a dagadt férfi, mikor is majdnem egy fegyvercsővel nézett farkas szemet. Gyorsan visszalépett és magára vágta az ajtót.
- TŰZ! - hallatszott a parancs, s a csoport szitává lőtte az ajtót. Roger felemelte a kezét, jelezve, hogy tüzet szüntess. Nagy volt a csend. Reyes rosszat sejtett.. és sejtése be vállt. Egy pillanat múlva -Az akta szerint, nevezetesen Kőgólem- valóban egy kőgólemmé válva tört ki a mosdóból és nekirohanva átrepítette a szoba túl felére az előtte lévő két embert. - TŰZ! TŰZ!- ordította Roger, s ismét fegyverropogás zaja töltötte meg a házat.
"- Laurence. Küldjetek erősítést Rogerékhez, mi tartjuk az ajtót. Vétel." - hallotta a kültéri csoport. A megszólított bólintott és négy emberére rámutatva beküldte őket a házba. Azonban hiába: egy pillanat múlva Kőgólem áttörve a téglafalat ugrott ki a harmadikról.
- Tüzet nyiss! - ordított Laurence. A mutáns kőbőréről lepattantak a golyók. Mérgében felkapott egy kocsit maga mellett és a csoport felé dobta, majd elkezdett rohanni az utcán, döngő léptekkel. Reyes kinézett a lyukon. Fordulva ugrott le, így elkapta a lyuk szélét, majd elengedte és az alatta lévő kocsi tetejére érkezett, amiről -hogy tompítsa az esést- lebukfencezett, s azzal a lendülettel futott Kőgólem után.
"-Megsebesítette Stevet. Lassítsd a rohadékot, amíg nem hívjuk ide Táltost." -hallotta a maga walkie-talkie-jában a nő, ami a mellkasára volt erősítve. Táltos amúgy egy harci gépkocsi volt, minek a hátulján egy nagy erejű gépágyú volt beszerelve. Úgy tűnt, csak ez üti át azt a fene erős kőbőrt.
Az őrnagy kitartóan futott a mutáns után, aki észre vette, hogy üldözik, ám az is tudta, hogy ha visszaváltozik, akkor sebezhető lesz és lepuffantják. Viszont ha nem változik át, nagyon hamar kifárad a futásban. Végül is két utcával arrébb Kőgólem megállt, Reyes felé vágott egy autót, aki ügyesen kikerülte. A mutáns erre ráordított, s a nő észre vett valamit. Egyből reagált, fegyvert váltott, elővett egy kisebbet, látszólag műanyagot, majd ráordított a mutánsra, ahogy az előbb ő rá.
- Vááá!
- VHROÁÁ! - ordított ismét a mutáns, s mivel ő is észre vette a cserét, konkrétan hülyének nézte a nőt. Játékfegyverrel próbálkozik?
- VÁÁÁÁÁ! - nyújtotta hosszabbra a csataordítást Reyes, s remélte, hogy a mutáns utánozni fogja. Így is lett.
- VHHHROOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! - ordította el magát Kőgólem, s azzal futásnak eredt, léptei közben is ordítva. Az őrnagynak több se kellett, célzott, lőtt. Talált. A mutáns tovább ordított, de visszaváltozott, a földre esett, rángott kicsit...Szájából kilógott a sokkoló madzaga.
- Ezt nyeld le, te kis féreg. - morogta a nő és mivel még magánál látta a férfit, bele tolta a sokkoló tároló adagját is. Mire a többiek oda értek a kocsival, addigra a nő már egy kocsi háztetején ülve várta őket.

Este szolgálat után a szokásos kocsmában az ERU3-asok, a többi ERU részlegesnek mesélték az esetet, egy-egy üveg sör kíséretében.
- Csak annyit hallottunk a távolból hogy áááá és akkor puff, lelőtte! - meséli bele éléssel, felállva még a székre is enyhén ittas kollégája Reyesnek, aki a többiekkel együtt nevettek mind a történeten, mind a színészi játékon. Steve és a másik két sérült is ott volt, jó hangulatban, kinek karja, kinek feje, kinek oldala bekötözve.
- Őrnagy. - szólította meg az egyik férfi a nőt, aki az asztal mellett ült, egyik lábátt felhúzva a székre, térde neki volt döntve az asztalnak. Terepszínű nadrág és fekete atléta volt rajta.
- Ye? - nézett oda a megszólított.
- A bohóc szájából hallottuk a történetet. De teljes az egész? Honnét tudta, hogy a szájába kell lőni? Vagy csak mellé ment?
- Ilyeneket ne állíts rólam, mert úgy elverlek mint Tomast az első nap. Emlékszel rá? - kérdezte mosolyogva, mire mindenki felnevetett. Hát hogyne emlékeztek volna az egyik legszebb, legviccesebb estére... - Egyszerűen addig üldöztem, míg ki nem fáradt. Aztán rám ordított. Ekkor láttam meg. - mondja sejtelmesen, s mindenki hallgat, szinte közelebb is hajoltak. - Hogy a szája, rózsaszín volt, olyan, mint akármelyikőnknek. Az nem kőből volt. De túl hamar becsukta a száját. Át váltottam a fegyveremet sokkolóra, és ráordítottam. Ő visszaordított, úgy, ahogy én arra számítottam. De nem elég időre. Így megint ráordítottam, elnyújtva a hangot. Ő utánzott és akkor céloztam és lőttem. PAM. - formált jobb kezéből fegyvert a nő, s eljátszotta, ahogy lő vele egyet.
- Nahát, Reyes. Neked nem csak pontos a lövésed, de a szemed is éles. - jegyezte meg valaki, mire a nő félmosolyra húzta a száját.
- Kösz. - és bele ivott a sörébe.


A hozzászólást Reyes Concha összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jún. 19, 2013 4:31 pm-kor.
avatar
Reyes Concha
~entered apprentice~
~entered apprentice~

Hozzászólások száma : 29
Hírnév : 0
Tartózkodási hely : Barakk

Vissza az elejére Go down

Re: Reyes Concha

Témanyitás by Sarah Wilchok on Hétf. Jún. 17, 2013 10:20 am

Az előtörténet és a mintajáték elfogadva. :)Jó játékot az oldalon őrnagy úrhölgy! Very Happy
avatar
Sarah Wilchok
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1089
Hírnév : 19

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.