Severald Rezidencia

Go down

Severald Rezidencia

Témanyitás by Gregory S. Severald on Pént. Jún. 28, 2013 2:48 am

A néha életrekelő kapun áthaladva elérjük, magát A Rezidenciat
Egy 5 szintes komplexum bár mily hihetetlen de teljesen törvényes keretek között, tiszta pénzből emberek keze által épült. Bejelentett, jog tiszta lakóhelye Gregory Selton Severaldnak.
Hogy mi is ez az 5 szint? Kezdjük az alapoknál, vagyis fölötte egy kicsivel. Az egész épület alatt és még a kert egy része alatt is ízlésesen kialakított barlangfürdő húzódik. Vize kellemes, évszaknak megfelelően 22-30 °C között változik. Mikor melyik esik jobban.
A földszint igen egyszerű, egy hatalmas 2 szárnyú faajtó várja az érkezőket amivel szemben egy valamivel kisebb üvegajtó tátong a kert és a medence külső bejárata felé. Útközben egy nagy perzsaszőnyeg terül el lustán a háromemeletes belmagasság alatt. A két oldalfal mentén egy-egy csigalépcső invitálja a vendégeket a felsőbb emeletek felé. Az Aulából faragott, díszes faajtók engednek utat a kisebb egy emeletes helységekbe. Földszinten a konyha egy mellékhelység, a medence benti bejárata és(a képen balra) természetesen a nagy nyolcszögletű étkező.
Második emeleten(képen jobbra) van a nappali. Kandalló, ízléses bútorok, nagy kristálycsillár, fotelek és természetesen bárpult. Hangfalak pedig a díszes falba rejtve. A csillárt esténként hajlamos egy diszkó gömb felváltani és a kellemes zenét is valami pörgősebb váltja fel olyankor. Az emelt másik végén pedig az abszolút magán terület, a háló. Közepén nagy kör alakú vízágy, benne az ágynemű általában összegyűrve. Innét nyílik egy kisebb fürdő helység is és egy gardrobe. Egyedül ehhez az emelethez tartozik 1-1 terasz ami mind a két helységet szinte teljesen körbe öleli.
A 3. emelet amolyan lelátó az Aulába. Az oldalfalak mentén egy viszonylag keskeny peremen lehet körbemenni amit fa korlát ölel a leesés ellen. Erről a kis körbejáróról lehet feljutni az utolsó emeletre ami lényegében a tetőtér. Egy hatalmas terasz. Napozóágyakkal, asztalokkal, ernyőkkel. A feljáró le van fedve egy kis fa tető szerkezettel ami alá belehet ülni a meleg esős napon.

Másfelől nem ritka a csendháborításra kiérkező rendőrök részeges dala a hiányos öltözetű női egyedekkel karöltve. Olykor olykor a fél ház oda lesz egy görbébb este során de másnap, mintha cska tegnap épült volna. Egy egy tántorgó egyén utal arra hogy itt buli volt, nem is kicsi.
avatar
Gregory S. Severald
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 727
Hírnév : 45

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.