Alexander Hess

Go down

Alexander Hess

Témanyitás by Alexander Hess on Csüt. Júl. 11, 2013 5:42 pm

ADATOK

NÉV: Alexander Hess
faj: Mutáns
kor: 19
születési hely: Berlin

jellem:  Emberbarát
személyazonosság: Nyíltan vállalja, hogy mutáns.

KÜLSŐ: Hátközépig érő szőkésbarna raszta haja és kék szeme van.  Bőre fehér, állát rövid szakáll díszíti.  177-178 cm magas, átlagos testalkatú.

KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL: Nincs

KÉPESSÉG:

Entered Apprentice:
Az egész teste egy egységes elektromos vezető. Képes a környezetében lévő elektromos tárgyakból, energiát felvenni és azt villám szerű kisülésekben szabadon bocsájtani.

Fellow Craft: A kisüléseket szabadon bocsájtás után is képes mozgatni, irányítani.

Master Mason: Képes szabályozni a kisülések erejét.

Secret Master: Képes egész testét elektromos energiává alakítani egy darabig és az elektromos vezetőkbe bekerülni így akár villámsebességgel képes utazni az pl. elektromos vezetékekben.

Perfect Master: Képes a felhőkből is elektromosságot felvenni illetve testét átváltoztatva azokba felmenni és utazni bennük, ekkor villámcsapásként megy fel és jön le, illetve villámokat képes létrehozni amik oda csapódnak be ahova ő szeretné.

~°~


ELŐTÖRTÉNET:

1994-ben született Berlinben, szülei próbáltak neki mindent megadni, amit csak tudtak. Nagyjából 14 éves koráig minden jól ment, de akkor apja elvesztette állását. Ezek után, hogy tudjon segíteni szüleinek az iskola mellet munkát vállalt, de emiatt romlottak a tanulmányi eredményei és apja hatására ott hagyta a munkáját és a tanulásra koncentrált.
16 éves volt mikor elkezdte megfigyelni, hogy ha stressz hatása alatt áll a közelében lévő elektromos tárgyak maguktól, ki és be kapcsolódnak, eleinte csak véletlen egybeesésnek hitte, majd már-már azon gondolkozott hogy megőrült, és mindezt csak halucinálja. Amikor barátainak mesélt ezekről az eseményekről, egyszerűen csak kinevették. Egyszer azonban teljesen megszűntek ezek a jelenségek.
Pár héttel rá apja munkát kapott Münchenben ezért költözniük kellett. Az új iskolájában már az elejétől fogva kinézték a legtöbben. Aztán az egyik nap páran követték iskola után. Még mielőtt észrevette volna őket egy elhagyatott utcában ketten elkapták és a többiek még csak közeledtek fel, mikor egyszercsak hatalmas villanásokkal a környező elektromos tárgyakból egy szemvillanás alatt villám szerű kisülések futottak át a testén és egy nagy elektromos kisülésben csoportosultak aminek középpontja ő maga volt. Rettentően megijedt és gyorsan hazasietett. Azt már észre sem vette hogy támadói egytől egyig sújos égési sérülésekkel a földön fekszenek.
Ekkor már rájött hogy valami nincs rendben vele. Miután hazaért rájött hogy azt se tudja mi lett azokkal akik a környezetében voltak, visszament a helyszínre ahol éppen a mentők hajtottak el. Az esemény után is próbálgatta újonnan felfedezett erejét, de egyre biztosabb volt benne, ezt nem tudja sokáig titokban tartani. Mikor támadói kikerültek a kórházból az iskolában elterjedtek a történetek arról az estéről. Ezek után az intézmény összes tanulója és dolgozója félni kezdett tőle amit elkezdett élvezni és ki is használta a helyzetet.
Ám pár napon belül szülei füleit is elérték a hírek. Amikor hazaért apjával hosszasan vitatkozott míg anyja csak szótlanul ült. A vitának az lett az eredménye, hogy szülei kitagadták a családból. Visszament Berlinbe és egy darabig keresztapjánál húzta meg magát, aki mutánsbarát révén még büszke is volt rá, hogy a családban is van egy különleges erővel bíró egyén. Mikor visszatért régi iskolájába régi barátai nem akartak neki hinni de mikor megmutatta nekik tudását elkezdtek félni tőle és elhagyták. Ismét egyedül volt, de nem bánta kihasználta, hogy félnek tőle és erejével mindig megkönnyítette a dolgait amint alkalma adódott rá, illetve élvezte, hogy a környezete nagy része fél tőle. Sokáig így éldegélt, egészen addig amíg keresztapja egy autóbalesetben meghalt. Kicsit később hallott Charles Xavier magániskolájáról és mivel keresztapja végrendeletében elég pénzt hagyott rá hogy útnak induljon, így elindult, hogy felkeresse ezt az intézményt.

~°~


FOGLALKOZÁSA: Nincs.

SZAKÉRTELMEI: Nincs.

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK: Nincs

~°~


MINTAJÁTÉK:

-Nem lehet igaz hogy ilyenkor senki sem képes felvenni - bosszankodtam magamban az országút szélén stoppolva.
-Hiába hogy hajnali fél három van még az a pár autós sem képes felvenni egy szerencsétlen stoppost aki erre jár-sétálok tovább amíg csak meg nem látok egy buszmegálló mellet lerobban autót.
-Jóestét. Segítgetek?- kérdezem reménykedve hogyha a járműt sikerülne közösen megszerelni akkor talán az illető elvinne.
-Jóestét. Nem hiszem hogy tud - szólal meg egy rekedt férfi hang a felhajtott motorháztető mögül.
-Nem biztos az mi a probléma? – kérdezem reménykedve, hátha meglesz a fuvarom legalább a következő városig.
-Valószínűleg lemerült az akkumlátor – szólal meg ismét a férfi és rámnéz motorháztető mögül.
-Na és ha mégis sikerülne megoldanom a problémáját akkor nem vinne el valameddig? – kérdezem teljes magabiztossággal.
-Mégis hogy tudnád te ezt így megcsinálni? – kérdezi a férfi kételkedve.
-Toljuk közelebb a buszmegállóhoz és meglátja.
-Hát jó – Szólal meg a férfi egy nagy sóhajtás után és az autó hamarosan a buszmegállóig toljuk.
-Na most figyeljen – szólalok meg egy nagy vigyorral az arcomon, aztán kezem ráteszem az akkumlátorra és egyszercsak a buszmegálló lámpájából egy elektromos kisülés csap belém és megy végig a testemen egészen a járműig.
-Ez, Ez…Te egy, egy…- félelemtől sugárzó arcal néz rám a sofőr és látszik arcán a nem kis meglepetés által keltett sokk, miközben dadogva próbál mondani valamit.
-Ez tényleg az volt, igen az vagyok és akkor elvinne a következő városig? – nézek rá vigyorogva
-Pe-persze, elvégre megegyeztünk. – szólal meg az illető kinek hangján érezni hogy nem túlzottan bízik bennem.
-Remek, köszönöm – beszállok a kocsiba és elégedettségtől eltöltve nézem az utat ami majd a következő városig visz.
avatar
Alexander Hess
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 57
Hírnév : 0

Vissza az elejére Go down

Re: Alexander Hess

Témanyitás by Szellem on Pént. Júl. 12, 2013 3:07 pm

Előtörténet és mintajáték elfogadva, jó játékot az oldalon Smile

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.