Curran Lennart

Go down

Curran Lennart

Témanyitás by Curran Lennart on Szer. Márc. 12, 2014 7:27 pm

ADATOK

NÉV: Curran Lennart
faj: Mutáns
kor: 28
születési hely:  Toronto; Kanada

jellem: Az a fajta fickó, aki egy kocsmai verekedés alatt is képes egy arcizma megrendítése nélkül olvasgatni a sarokban, és egész addig tudomást sem venni a körülötte lévő balhéról, amíg közvetlenül nem rá támad valaki. Csak nagyon ritkán fordul elő, hogy beleavatkozik bármibe, amihez abszolúte megkérdőjelezhetetlenül nincs valami köze.

személyazonosság: Mindenki, aki tudott a mutációjáról halott már.

KÜLSŐ:
Egy 185 magas, 90 kilós, erős testalkatú férfit képzelj el, kinek kedves, szinte már kisfiús ártatlansága legalább annyira eltántorít attól, hogy ártani próbálj neki, mint az a furcsa, megmagyarázhatatlan érzés, hogy valószínűleg olimpiai bajnok lennék seggberúgásból, ha lenne ilyen szám...
A hajam általában rövidre nyírva hordom, a fésűnek ugyanis esélye sincs, hogy normális frizurát faragjon nekem, nem mintha sűrűn látnának ilyesmit a kezemben. A lényeg, hogy ha csak egy kicsit is megnő, szarvak állnak ki belőle mindenhol.
Az arcszőrzetem már más tészta. Borostám, körszakállam, vagy télapó szakállam van, attól függően, hogy mióta nem sikerült időt szánnom egy borotválkozásra.
Mint a legtöbb alakváltó én is a kényelmes, bő ruhákat kedvelem, amikből könnyen ki lehet bújni, illetve nem koszolódnak nagyon, és nem is kár értük.
Ékszert nem hordok, morbidnak tartom a feltételezést is.

Állati alakomban egy hóbagoly képében láthat, aki épp kíváncsi rám.

KÜLÖNLEGES ISMERTETŐJEL:

Ha 5 percnél tovább magára hagyják, elővesz egy könyvet, és olvasni kezdi, még akkor is, ha egy sötét várbörtönben láncolták a falhoz pucéran.
Testén továbbá több csúnya heg, és sebhely árulkodik arról, hogy nem minden balhét úszott meg karcolás nélkül.

KÉPESSÉG:

Elsődleges: Képes felvenni egy hóbagoly alakját, az állat minden tulajdonságával együtt.
1.Szint: Az átváltozás durván fél percig tart, oda és vissza is. Köztes állapot nincs. Ruha felszerelés marad ahol van, visszaváltozni mindig pucéran változik vissza.

Másodlagos: Telepátia; amire azonban csak állati alakjában képes.
1.Szint: Képes kommunikálni azzal, akire ránéz. Akihez szól, annak a  számára egyértelmű, ki beszél hozzá, és honnan, mintha a füleivel hallaná, csak épp mégsem.

~°~


ELŐTÖRTÉNET:

Este van. A fénylő korong, melyet minden óvodás sárga színnel rajzol a sarokba már rég elhagyta az eget, de már a hold sem középen tartózkodik, mikor végre megmozdul a szék az irodaasztal mögött, és a férfi, ki eddig csak a monitort bámulta végre feláll, és a halántékát masszírozva indul meg kifelé. Út közben még felkapja a kabátját, aztán villany lekapcsol, és ajtó bezár, a szoba pedig ott marad magában a sötétben. Ez az a pillanat, amikor halkan totyog ki egy aprócska madár az egyik hatalmas váza mögül, és söpri ki szárnyával az arcából a szobanövény egyik lelógó hosszú levelét.
~Hogy utálom ezeket a vackokat.~
Erre gondol, miközben felveszi tollaktól, és ruháktól mentes emberi alakját, és immár valamivel hatékonyabban lépked a számítógéphez. A monitoron természetesen a képernyőkímélő fogadja, hisz a páciens kijelentkezett, mielőtt elhagyta volna a munkaállomását.
~Most marha okosnak hiszed magad mi?~
Óvatosan kihúzza a billentyűzetet, majd a kábelről lehúz egy apró, pendrive-ra emlékeztető holmit, aztán kinyitja az ablakot, és egy gyors átváltozást követően a tárggyal a zsákmányában repül el innen.

Otthon már pohár ital társaságában böngészi a keylogger tartalmát. Egykettőre megtalálja a jelszót, és egy gyors belépést követően megtalál mindent,a mire szüksége lehet. Nem tud ellenállni a kíváncsiságnak, és az utolsó aktát megnyitja, mielőtt azt is törölné. Elámul, mennyire pontosak, mintha nem is bűnügyi aktát olvasna, hanem a saját életrajzát. Itt szerepel minden, hol született, hova járt iskolába, kik voltak az osztálytársai, és persze miből tartotta fenn magát a középiskolától kezdve. Egyedül a szüleiről nincs semmi, de ezt nem rója fel nekik. Ő sem tudna többet mondani.
Aztán ráakad a mostani balhé részleteire is. Itt van minden a bankról, a páncélszekrényről, a beszerelést végző cég történelmétől az épület alaprajzáig minden. És persze az is ott szerepel feketén fehéren, hogy ő valószínűleg milyen szerepet vállalt, és mennyit vittek el. A papírra vetett jelentéseknek már vége, a tárgyi bizonyítékok megsültek. Még egy gombnyomás, és vége mindennek.
*Clikk.*

-Szóval, mihez kezdesz a nemléttel? - Kérdik a társai egy koccintás után.
-Dobbantok.
-Aztán miért? Nincs semmijük!
-Az arcunkra emlékeznek a zsaruk. Nem fogják feladni.
-És hova mész?
Lassan hajtotta fel az italát, majd egy szó nélkül állt fel, és hagyta ott őket. Meglepően kevés volt a zsákmány, de ahhoz elég lesz, hogy újrakezdje máshol, ahol nem ismerik.
2 hónappal később New York-ban bukkan fel, egy új arccal, és új névvel.

~°~


FOGLALKOZÁSA: Utcai bűvész, Asztalos, Zsoldos.

SZAKÉRTELMEI: Kártyatrükkök, és egyszerűbb illuzionista mutatványok(érme "eltüntetése" és ilyesmik), alap fa bútorok elkészítése, pusztakezes közelharc, illetve lőfegyverek ismerete és használata.

ESZKÖZÖK, FELSZERELÉSEK: -

~°~


MINTAJÁTÉK:
avatar
Curran Lennart
~fellow craft~
~fellow craft~

Hozzászólások száma : 59
Hírnév : 1

Vissza az elejére Go down

Re: Curran Lennart

Témanyitás by Szellem on Csüt. Márc. 13, 2014 5:11 pm

Elfogadva Smile

_________________
I am the shadow, and the smoke in your eyes,
I am the ghost, that hides in the night
avatar
Szellem
~perfect master~
~perfect master~

Hozzászólások száma : 1429
Hírnév : 74

http://eladokkonyve.freeblog.hu/

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.